Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Γέφυρες πολέμου στήνει στον Έβρο η Τουρκία. Σε 15' "σβήνουν" το ποτάμιΑλλαγή των τακτικών και στρατηγικών δεδομένων στην κύρια γραμμή αντιπαράθεσης Ελλάδας-Τουρκίας, στον ποταμό Έβρο. Με μια κίνηση, η οποία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το τι σχεδιάζουν έναντι της Ελλάδος οι γείτονες, προχώρησαν στην προμήθεια γεφυρών-πορθμείων, ενός κατεξοχήν επιθετικού όπλου και μάλιστα σε τέτοιες ποσότητες και με τέτοιες δυνατότητες που τους επιτρέπει εντός λεπτών(!) να προχωρήσουν σε ζεύξη του ποταμού Έβρου και να ξεχυθούν στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας.
Για μία ακόμη φορά, η γειτονική χώρα πρωτοτυπεί, αφού είναι η μόνη παγκοσμίως, η οποία μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης δαπανά μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση μέσων ταχείας γεφύρωσης υδάτινων κωλυμάτων στο πλαίσιο ενός καλά μελετημένου και με σπουδή υλοποιούμενου εξοπλιστικού προγράμματος.
Το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δικαιολογίες διπλωματικές-πολιτικές δεν υπάρχουν για την κίνηση αυτή και είναι επιβεβλημένο να τεθεί σε ανώτατο επίπεδο στην τουρκική πολιτική ηγεσία. Η επικείμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν για τα εγκαίνια του μουσείου της Ακρόπολης δίνει μια καλή ευκαιρία στον πρωθυπουργό της χώρας Κώστα Καραμανλή να θέσει το θέμα άμεσα στον Τούρκο ομόλογό του.
Το 1994, ο τότε υπουργός Άμυνας Γεράσιμος Αρσένης, θορυβημένος από την αγορά (προελεύσεως ΗΠΑ) και εγκατάσταση πολύ μικρότερων δυνατοτήτων γεφυρών στον Έβρο, είχε σπεύσει να θέσει το θέμα στον Αμερικανό ομόλογό του και να αποτρέψει την πώληση επιπλέον συστημάτων ζεύξεως στην Τουρκία.
Η χώρα μας βρίσκεται πια στη δυσάρεστη θέση του έντονου προβληματισμού γι’ αυτές τις προμήθειες και οι επιτελείς των Γενικών Επιτελείων αναζητούν ήδη τρόπους επιχειρησιακής αντιμετώπισής τους.
Για πρώτη φορά από το 1923, όταν η οργανωθείσα από τον στρατηγό Θεόδωρο Πάγκαλο Στρατιά του Έβρου των 115.000 ανδρών αποτέλεσε το πολύ ισχυρό «επιχείρημα» της ηττημένης στη Μικρασία Ελλάδας για την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης, στο 1974 όταν η τουρκική εισβολή στην Κύπρο και η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο έδωσαν υπόσταση στην τουρκική απειλή και επέβαλαν τη στρατηγική αναδιάταξη του Ελληνικού Στρατού, μέχρι ακόμη και σήμερα, ο ποταμός Έβρος κατείχε πάντα κεντρικό ρόλο στην ελληνική στρατιωτική προσπάθεια και σκέψη.
Ήταν η κύρια γραμμή άμυνας απέναντι στον επίδοξο εισβολέα εξ Ανατολών, ένα μεγάλο φυσικό κώλυμα 150 χλμ. κατά μήκος όλης σχεδόν της ελληνο-τουρκικής μεθορίου (ο ίδιος ο ποταμός στο μεγαλύτερο μέρος της ροής του αποτελεί τη μεθόριο), όπου με το σύνολο των ρευμάτων, κοιτών, αρδευτικών καναλιών, αναχωμάτων αλλά και των έργων αμυντικής οργάνωσης και φυσικά των προγεφυρωμάτων του (Κάρακατς, Φέρρες) προσέφερε, κύρια στον αμυνόμενο, σε συνδυασμό με τη ευνοϊκή γεωμορφολογία δυτικά του ποταμού, τακτικό πλεονέκτημα.
Η κατάσταση αυτή έχει όμως πλέον ανατραπεί. Η Τουρκία, με σειρά συντονισμένων και πολυεπίπεδων χειρισμών, μετασχηματίζει τις δυνάμεις της στην Ανατολική Θράκη σε μία ισχυρότατη και σύγχρονη επιθετική δύναμη, ενώ ταυτόχρονα τις προικοδοτεί με όσα μέσα απαιτούνται, ώστε ο ποταμός Έβρος να μην μπορεί πλέον να αποτελέσει ισχυρό αμυντικό στήριγμα.
Με άλλα λόγια, η Τουρκία, την τελευταία διετία, με στοχευμένες ενέργειες έχει σήμερα καταφέρει να αναιρέσει σχεδόν όλα τα επιχειρησιακά πλεονεκτήματα, τα οποία προσέδιδε στον αμυνόμενο μία ποτάμια γραμμή. Και φυσικά αυτά δεν είναι καθόλου λίγα! Από την απαρχή σχεδόν της συγκροτημένης ανθρώπινης στρατιωτικής δραστηριότητας, σχεδόν πάντοτε, όπου βέβαια υπήρχαν ποταμοί, η επιλογή της θέσης των οργανωμένων ή μη αμυντικών τοποθεσιών γινόταν σε άμεση και καθοριστική σχέση με αυτούς.
Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ 
http://www.defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέος τρόπος chemtrails (Αεροψεκασμοί)

Σκοπεύουν έτσι να μειώσουν την θερμοκρασία του πλανήτη μας,τουλάχιστον αυτό μας αφήνουν να πιστεύουμε.
Σχόλιο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:Οι αεροψεκασμοί με βαριά μέταλλα και ενώσεις τους, όπως το βάριο, το αλουμίνιο, το τιτάνιο και η σκόνη χαλαζία, δημιουργούν τεχνητά νέφη, τα οποία είναι ταυτόχρονα στρώματα φορτισμένων ηλεκτρικά σωματιδίων. Τα νέφη αυτά σχηματίζονται από αεροσκάφη που ψεκάζουν σε ύψους 5 έως 12 χλμ. και παρουσιάζουν ηλεκτρομαγνητική αγωγιμότητα, όμοια με αυτή της ιονόσφαιρας.Ο στόχος τους  είναι η εκμετάλλευση του συστήματος H.A.A.R.P. Τώρα λοιπόν ετοιμάζουν να κάνουν αυτούς τους ψεκασμούς χωρίς αεροσκάφη,και χωρίς να μπορούμε να τους εντοπίζουμε 

Δείτε τι σχεδιάζουν:Μια ομάδα επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου ενός φυσικού του πανεπιστημίου της Washington, θέλουν να δοκιμάσουν την θεωρία πως «ψεκάζοντας» σύννεφα πάνω από τους ωκεανούς με θαλασσινό νερό θα δημιουργήσουν πιο «λαμπερά» σύννεφα τα οποία θα απωθούν περισσότερο την ηλιακή ακτινοβολία, καταπολεμώντας έτσι την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Σύμφωνα με την θεωρία, σταγονίδια νερού θα σχηματιστούν γύρω από τα σωματίδια άλατος στον αέρα, δημιουργώντας έτσι μεγάλα σύννεφα αλλά και ενισχύοντας τα υπάρχοντα. Αυτά όχι μόνο θα μπορούν να απωθήσουν την ηλιακή ακτινοβολία αλλά θα έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια από τα υπόλοιπα.


Οι επιστήμονες σκοπεύουν να δοκιμάσουν την θεωρία σε μικρή κλίμακα, διεξάγοντας πειράματα ώστε να δούν αν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Rob Wood, καθηγητής του πανεπιστημίου αναφέρει πως ο σκοπός των ερευνητών είναι καθαρά επιστημονικός.

Αναγνωρίζει πως αν και εφόσον η ιδέα δουλέψει, δεν θα είναι μια μακροπρόθεσμη λύση στο πρόβλημα της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας. «Είναι μια ιδέα, μια γρήγορη λύση, αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο είναι να χαμηλώσουμε τις εκπομπές άνθρακα» λέει ο Wood για να συμπληρώσει σχετικά με το πείραμα πως «νομίζω πως θα έπρεπε να ξέρουμε, για κάθε περίπτωση.»


Παρόμοια ιδέα είχε προτείνει και ο Nathan Myhrvold, πρώην διευθύνων σύμβουλος τεχνολογίας της Microsoft, ο οποίος είχε προτείνει το σχέδιο «Stratoshield» σύμφωνα με το οποίο επιστήμονες θα μπορούσαν να διοχετεύσουν διοξείδιο του θείου στην ατμόσφαιρα, στοχεύοντας ακριβώς στο ίδιο αποτέλεσμα. 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Μπουτάρης: «Ναι» στη φιλοξενία παράνομων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Μπουτάρης: «Ναι» στη φιλοξενία παράνομων μεταναστών στη Θεσσαλονίκη
Πρόθυμος να δημιουργηθεί στη συμπρωτεύουσα κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών εμφανίστηκε ο δήμαρχος της πόλης.
Ο κ. Γιάννης Μπουτάρης εξέφρασε τη διαφωνία του με τις αντιδράσεις δημάρχων στη δημιουργία κέντρων κράτησης μεταναστών, σημειώνοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες μπορεί να προέρχονται ακόμη και από ρατσιστική αντίληψη.
Ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ξεκαθάρισε ότι δεν θα είχε αντίρρηση να φιλοξενηθούν μετανάστες στοΓ' Σώμα Στρατού, εφόσον κάτι τέτοιο επιλεγεί.
«Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μετανάστες γιατί δεν υπάρχουν στρατόπεδα ή άλλοι χώροι. Όμως εγώ δεν θα έλεγα όχι. Όσοι το κάνουν αυτό έχουν μέχρι και ρατσιστική αντίληψη. Τι θα σε βλάψει ένας μετανάστης που είναι μέσα σε στρατόπεδο;» σημείωσε.
Πρόσθεσε δε ότι το πρόβλημα με τους μετανάστες στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τρομερό, δεν έχει τις διαστάσεις που έχει στην Αθήνα, καθώς οι περισσότεροι από τους μετανάστες που ζουν στην πόλη είναι ενταγμένοι στην κοινωνία και τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν . H έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε.

Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων . .
 
Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων ελλήνων . 

Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος. 

Αόρατη με το κοινό φώς, η ξεβαμμένη μελάνη γίνεται καθαρά ορατή κάτω από υπέρυθρο φώς, με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους.
 
Τα κείμενα της Οξφόρδης αποτελούν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παπύρων που βρέθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα σε έναν αρχαίο σκουπιδότοπο της ελληνο-αιγυπτιακής πόλης του Οξυρύγχου. 

Απομένουν χιλιάδες κείμενα να διαβαστούν μέσα στην επόμενη δεκαετία, περιλαμβανομένων έργων του Οβιδίου και του Αισχύλου. 
Υπάρχουν περίπου 400,000 κομμάτια παπύρων φυλαγμένα σε 800 κιβώτια στην Βιβλιοθήκη Sackler της Οξφόρδης και αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο κλασσικών ελλήνων χειρογράφων του κόσμου. 

Οι ακαδημαϊκοί χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την νέα ανακάλυψη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση κατά 20% των σωζόμενων ελληνικών έργων. 

Μέσα στα έως τώρα άγνωστα κείμενα που κατόρθωσαν να διαβάσουν με την τεχνική αυτή, περιλαμβάνονται τμήματα της χαμένης από καιρό τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, μέρος μιας χαμένης νουβέλας του έλληνα συγγραφέα Λουκιανού του 2ου αιώνα, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη, μυθολογική ποίηση του ποιητή Παρθένιου του 1ου αι. π.Χ, έργο του Ησίοδου του 7ου αι., και ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αι. του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο. 
«Είναι τα πιο φανταστικά νέα. 

Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται » λένε οι άγγλοι επιστήμονες.

 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ένας 36χρονος ηδονοβλεψίας χτύπησε στη Λάρισα.

Ολόκληρο σύστημα είχε φτιάξει για να… παρακολουθεί τους λουόμενους την ώρα που αλλάζουν ρούχα στην παραλία.
Όπως έγινε γνωστό, ένας 36χρονος ηδονοβλεψίας είχε τοποθετήσει κάμερα μέσα σε ξύλινο παραβάν στην παραλία του Πλαταμώνα, στο Λιτόχωρο Πιερίας και κατέγραφε τους ανυποψίαστους λουόμενους την ώρα που άλλαζαν ρούχα!

Η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 36χρονου, ενώ στην κάρτα μνήμης της κάμερας του που κατασχέθηκε βρέθηκε το υλικό.
 
 tragiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Βρέθηκε πτώμα ορειβάτη Σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης στον Όλυμπο

Σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης ήταν το πτώμα που βρέθηκε χθες, Πέμπτη, το απόγευμα στο φαράγγι του «Ορλιά» στον Όλυμπο. 
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, πρόκειται για ορειβάτη τα ίχνη του οποίου εκτιμάται ότι χάθηκαν εδώ και αρκετό καιρό. 
Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε από ομάδα Σέρβων ορειβατών, σε σημείο της κοίτης του φαραγγιού.
Πάνω του έφερε βαρύ χειμερινό εξοπλισμό. Άνδρες της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία απεγκλωβισμού του πτώματος, το οποίο θα αποσταλεί στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία για την ταυτοποίησή του. 
Ταυτόχρονα, διενεργούνται έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος.
Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε περισσότερα » »

Καζάκης : Θέλετε να μάθετε την αλήθεια; Ανοίξτε τ’ αυτιά σας και ακούστε την!

Ξέρετε πιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας; Μήπως είπατε η ύφεση; Ε, αυτό κατά τους κυβερνώντες δεν είναι παρά ένα είδος φυσικού φαινομένου, το οποίο με την πάροδο του χρόνου θα το ξεπεράσουμε. Τι σημασία έχει αν πάρει μερικά χρονάκια. Τι είναι 5, 10, 20, 30 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα. Θα μου πείτε, πόσοι θα ζουν τότε για να δουν το ξεπέρασμα της ύφεσης, όχι στα λόγια και τους αριθμούς, αλλά στην πράξη, στο μεροκάματο, στη δουλειά και στο βιοτικό επίπεδο της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού; Ε, ας μην είμαστε κακόβουλοι και κακεντρεχείς. Δεν χρειαζόμαστε όλοι στην Ελλάδα. Να, αν μείνουμε οι μισοί στην χώρα, αυτόματα θα διπλασιαστούν οι μισθοί και η ανεργία θα εξαφανιστεί. Αν μείνουμε μόνο το 1/3 τότε θα ζούμε σαν μαχαραγιάδες. Αφήστε που έχουμε του μετανάστες να μας κάνουν τις δουλειές και την Χρυσή Αυγή να εξασφαλίζει ότι μόλις ζητήσουν μεροκάματο θα «εξαφανίζονται». Όσο λιγότεροι μείνουμε στην χώρα, τόσο καλύτερα θα ζήσουμε. Υπάρχει πιο φωτεινό όραμα για την Ελλάδα μας; Τι θέλετε λοιπόν και φωνάζετε για την ανεργία, τους ηλικιωμένους που δεν την βγάζουν με την σύνταξη, τους ασφαλισμένους χωρίς ουσιαστική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τους αρρώστους που πεθαίνουν χωρίς νοσοκομεία, τα παιδιά που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Αφήστε τους να βγουν από την μέση, αφήστε τους να χαθούν μια ώρα αρχύτερα και θα δείτε τι ωραία που θα είναι η Ελλάδα χωρίς αυτούς.

Δεν ακούσατε προεκλογικά τον κ. Βενιζέλο να λέει ότι όσοι είναι σε απόγνωση και ορισμένοι οδηγούνται στην αυτοκτονία, αυτό σημαίνει ότι είναι εκ φύσεως προβληματικοί; Τι θέλετε δηλαδή να ταΐζουμε τους προβληματικούς; Δεν ακούσατε τον κ. Στουρνάρα που μας είπε ότι έχουμε το ακριβότερο κοινωνικό κράτος στην ευρωζώνη και το πληρώνουμε με δάνεια; Τι το θέλουμε το κοινωνικό κράτος; Γιατί να το πληρώνουμε; Για όλους αυτούς τους ανεπρόκοπους που τους αρέσει να κλαίγονται για τις συντάξεις, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την υγεία, κλπ.; Άμα θέλεις συντάξεις, φάρμακα και υγεία, βγάλε από το πορτοφόλι σου και πλήρωσε για να έχεις. Αν δεν μπορείς, να πας να ψοφήσεις, γιατί να σε πληρώνουν οι άλλοι. Τι θέλετε; Θέλετε να χάσουμε την φάρα από σόι, όπως τους Παπανδρέηδες, τους Σαμαράδες, τους Βενιζέλους και όλους τους υπόλοιπους του οικείου φυράματος, για να επιβιώσει η πλέμπα; Για συνέλθετε! Μεροκαματιάρηδες μια ζωή και ζητάτε από την κυβέρνηση να ασχοληθεί με το τι θα απογίνεται; Όποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη, ή έστω στην Πύλο, όποιος έχει ματσωθεί γερά, ή τέλος πάντων όποιος έχει γερές δικτυώσεις εντός κι εκτός Ελλάδας θα επιβιώσει, οι υπόλοιποι ας κάνουν το κουμάντο τους. Ζούμε στην πράξη την «κοινωνία της ευγονικής» που τόσο πολύ ποθούσαν να οικοδομήσουν εγκέφαλοι σαν τον δόκτωρ Μέγκελε, ο οποίος ήταν μια παρεξηγημένη ιδιοφυία που μόνο τώρα καταλαβαίνουν οι πολιτικοί ιδίως της ευρωζώνης την αξία των οραμάτων του και πασχίζουν να τα μετουσιώσουν σε πραγματικότητα. Τώρα, αν χαθούν μερικά εκατομμύρια, δεν πειράζει. Έχουμε γίνει πολλοί και ήρθε ο καιρός να αραιώνουμε.
Η κυβέρνηση λοιπόν έχει με πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί. Αργά ή γρήγορα θα ξεπεραστεί και η ύφεση, όπως τόσα και τόσα άλλα, γιατί λοιπόν να ανησυχεί γι’ αυτήν και μάλιστα να την θέτει πρώτη προτεραιότητα; Έχει βάλει άλλωστε τους πιο κατάλληλους για να ασχοληθούν μαζί της: π.χ. ο κ. Γεωργίου στην Στατιστική Αρχή για να προσαρμόζει κατάλληλα τα νούμερα όπως έχει διδαχθεί στην Μεγάλη της Απάτης Σχολή, το ΔΝΤ, ο κ. Στουρνάρας με παρατσούκλι «το στουρνάρι» που ξέρει να εκτελεί συμβόλαια θανάτου εναντίον της χώρας από την εποχή Σημίτη, αλλά και ο κ. Χατζηδάκης που είναι μετρ στο γενικό ξεπούλημα. Με τέτοιο πολιτικό προσωπικό μπορείς να μην αισθάνεσαι σιγουριά για το αύριο! Ποιοι θέλετε δηλαδή να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας; Οι μεροκαματιάρηδες; Σιγά! Τι ξέρουν αυτοί από διακυβέρνηση μπροστά στα καμάρια της πολιτικής;
Στο κάτω-κάτω της γραφής ποιους αφορά η ύφεση; Τους εργαζόμενους με δουλειές χωρίς μεροκάματο, χωρίς παρών και μέλλον, αλλά και τους ανέργους που δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Ε, και; Αφού δεν βρίσκουν ψωμί να φάνε, ας φάνε παντεσπάνι! Όποιος δεν έκανε μια αρπαχτή στην ζωή του, όποιος δεν χώθηκε σε κανένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα για να τα μασήσει, όποιος δεν τα βρήκε με του κυβερνήτες για να εισπράττει εν λευκώ, όποιος δεν σκαρφίστηκε έργα και επενδύσεις του αέρα για να τα κονομήσει μαζί με τους πολιτικούς του φίλους, όποιος δεν σταμάτησε μπροστά σε τίποτε προκειμένου να ρημάξει, να λεηλατήσει και να φτιάξει περιουσίες, τότε αυτός είναι ένας αποτυχημένος. Με τους αποτυχημένους θα ασχολούμαστε τώρα; Αυτοί το μόνο που ξέρουν είναι να μιλάνε για εντιμότητα και αξιοπρέπεια, για δουλειά και προκοπή και ύστερα να σέρνονται στις αυλές των μεγάλων για μια υπόσχεση. Μ’ αυτούς θα ασχοληθούμε; Η μόνη τους αξία είναι η ψήφος τους. Όπως ακριβώς την εποχή της αρχαίας Ρώμης όπου κατά χιλιάδες οι προλετάριοι συντηρούνταν με συσσίτια και επιδόματα από τις μεγάλες φαμίλιες των πατρικίων μόνο και μόνο για την ψήφο τους. Αφού την δώσανε, τώρα τι ζητάνε; Ας πάνε στα συσσίτια του Καμίνη, ή της Εκκλησίας, ας πάνε στα κοινωνικά παντοπωλεία του Αλαφούζου και της παρέας του. Η κοινωνία φροντίζει. Γιατί να ασχοληθεί μια ολόκληρη κυβέρνηση μαζί τους, όταν έχει άλλα πολύ πιο σοβαρά πράγματα να φροντίσει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η αποκατάσταση της αξιοπιστίας της, αυτό μας είπε ο πρωθυπουργός και ειλικρινά δακρύσαμε από συγκίνηση. Έτσι είναι. Πρέπει η Ελλάδα να αποκτήσει ξανά αξιοπιστία. Απέναντι σε ποιους; Απέναντι στους εταίρους της και τις αγορές! Και ξέρετε γιατί; Διότι η Ελλάδα προκάλεσε επί τούτου την παγκόσμια κρίση μόνο και μόνο για να μην πληρώσει τα δάνειά της. Δεν μπορεί το ευρώ και οι αγορές να πηγαίνουν ρολόι και ξαφνικά να εμφανίζεται η μικρή Ελλαδίτσα και να τα χαλά όλα. Φανταστείτε το σοκ που έπαθαν όλοι. Εκεί που οι αποδεδειγμένα καλοί φίλοι μας σαν τον Σόρος, τον Μπάφετ, οι γνωστές τράπεζες Goldman SachsDeutsche Bankκαι οι άλλες αδελφές, η επίσης γνωστή παρέα του ευρώ, η οποία έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μας βάλει στον κύκλο της για το καλό μας, που όλοι τους πάνε με το σταυρό στο χέρι, που δεν έχουν εμπλακεί ούτε σ’ ένα σκάνδαλο, που είναι οι καλύτεροι φίλοι των αδικημένων, ξαφνικά την πάτησαν από την Ελλάδα. Κι όλα αυτά γιατί; Διότι οι έλληνες είναι αχάριστοι και αγνώμονες. Όχι βέβαια όλοι. Μόνο η πλέμπα, οι μεροκαματιάρηδες, αυτοί που θέλουν εκτός από μισθό – δεν φτάνει που δεν είναι ευγνώμονες γιατί έχουν, όσοι απ’ αυτούς έχουν, δουλειά, θέλουν και μισθό από πάνω – θέλουν να παίρνουν και σύνταξη, θέλουν υγεία, θέλουν παιδεία και μάλιστα δωρεάν. Άκουσον, άκουσον! Όλο θέλουν, θέλουν, θέλουν και μάλιστα δωρεάν. Και το κράτος που θα τα βρει; Πως μπορεί να φροντίζει τις περιουσίες αυτών που κυβερνούν και ταυτόχρονα να παρέχει στην πλέμπα, στον λαουτζίκο υγεία, παιδεία και συντάξεις; Ίσια κι όμοια, δηλαδή; Τι θέλετε να μας κυβερνούν μόνο όσοι έχουν βγει από το καμίνι της βιοπάλης, μόνο όσοι έχουν αποδείξει ότι την επιστήμη τους ξέρουν να την βάζουν στην υπηρεσία της πατρίδας; Τέτοια αχαριστία λοιπόν; Θα είχαμε όλα αυτά τα καλά που έχουμε σήμερα, αν δεν μας κυβερνούσαν όλοι αυτοί που εξακολουθούν να μας κυβερνάνε για δεκαετίες; Θα είχαμε ευρώ; Τι άλλο θέλετε; Να μας ανήκε η χώρα που κατοικούμε και να μην ξέρουμε τι να την κάνουμε; Ενώ τώρα ξέρουμε. Την πουλάμε για ένα κομμάτι ψωμί και είμαστε ήσυχοι. Έχουμε τις αγορές και τους φίλους μας στην ευρωζώνη να μας κοιτάξουν. Αυτοί θα μας βρουν δουλειά και θα μας δώσουν να φάμε. Τι την θέλουμε την πατρίδα. Έτσι ή αλλιώς μια ζωή οι πολιτικοί μας την πουλάνε και οι επιχειρηματίες μας την λεηλατούν. Μόνο βάσανα μας έχει δώσει. Ενώ όντας Ευρωπαίοι γινόμαστε πολίτες του κόσμου. Σαν τους Αφγανούς, του Πακιστανούς, τους Αφρικανούς και όλους τους άλλους περιπλανώμενους συμπολίτες που άφησαν την πατρίδα τους στην στοργική φροντίδα των παγκόσμιων τραπεζών και των πολυεθνικών και αυτοί βγήκαν στην γύρα για να ανακαλύψουν τον κόσμο. Υπάρχει καλύτερη ζωή;
Στο κάτω-κάτω της γραφής η Ελλάδα χρωστάει. Κι όπως είναι γνωστό στους κύκλους των τραπεζιτών, όποιος δεν μπορεί να πληρώσει χάνει την αξιοπιστία του. Τώρα θα μου πείτε ότι αυτό ανήκει στην σφαίρα της τραπεζικής μαφίας, αλλά τι σημασία έχει; Ποιος μπορεί να ξεχωρίσει τον τραπεζίτη από τον τοκογλύφο, την τράπεζα από την μαφία; Μπορεί να έχει δικαιώματα αυτός που χρωστάει; Όχι βέβαια. Το μόνο δικαίωμα που έχει είναι να πληρώσει. Σε είδος αν χρειαστεί, όπως τότε με τον Έμπορο της Βενετίας, που ο οφειλέτης έπρεπε να πληρώσει το ομόλογο με μια λίμπρα σάρκας από την σάρκα του. Βέβαια, στο θέατρο ο οφειλέτης Αντόνιο σώζεται από τον Σάιλοκ χάρις στην στρεψοδικία του δικηγόρου. Στην αληθινή ζωή, οι σύγχρονοι Σάιλοκ έχουν φροντίσει για όλα. «Εγγυώμαι προσωπικά την αποπληρωμή των δανείων», είπε ο Σαμαράς στους Ευρωπαίους Σάιλοκ. Μήπως εννοεί ότι θα πληρώσει αυτός με δική του λίμπρα σάρκας; Όχι βέβαια. Εγγυάται προσωπικά ότι ο λαός θα πληρώσει τα δάνεια. Τα δάνεια που δεν μπορούν να αποπληρωθούν παρά μόνο με λίμπρες σάρκας από την σάρκα του λαού. Και λοιπόν; Από πότε έχει δικαιώματα αυτός που χρεωστάει; Και μάλιστα η πλέμπα, όλοι αυτοί που σέρνονται προεκλογικά στα γραφεία των πολιτευτών για κανένα ρουσφετάκι. Τι δικαιώματα έχουν αυτοί; Κανένα απολύτως! Το μοναδικό δικαίωμα που έχουν είναι να ψηφίζουν, όποτε τους λένε, αυτόν που τους υποδεικνύουν, για να μπορούν οι Σάιλοκ να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους.  
Άλλωστε τι θα κοστίσει η όλη υπόθεση των δανείων. Ο Σαμαράς μίλησε για κάτι βραχονησίδες. Από τότε που ήταν υπουργός εξωτερικών με υπουργό οικονομικών τον Μάνο στην κυβέρνηση αυτού του αξιομνημόνευτου ευεργέτη της χώρα μας, του Κ. Μητσοτάκη, είχαν βάλει στο μάτι τις βραχονησίδες και να που ήρθε η ώρα να εκπληρώσουν την αποστολή τους. Τι μας νοιάζει για τις βραχονησίδες. Τι μας νοιάζει αν πουληθούν τα πάντα. Εμείς να είμαστε καλά, ή τέλος πάντων όσοι από εμάς θα επιζήσουμε για να είμαστε καλά. Όλοι οι άλλοι ας πάνε στον αγύριστο. Τι μας νοιάζει; Άλλωστε, το ‘παμε, όσο λιγότεροι μείνουμε, τόσο μεγαλύτερες ευκαιρίες θα έχουμε για κανένα ρουσφετάκι στις επόμενες εκλογές. Από εξ επαγγέλματος πολιτευτές ικανούς μόνο για ρουσφέτια και για να πουλάνε την χώρα, πάντα με το αζημίωτο, έχουμε πήξει σε δεξιά και αριστερά, σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση. Δείτε τους πώς έχουν κουρνιάξει όλοι τους με το ευρώ. Άλλο να τα παίρνεις χοντρά με δραχμούλα κι άλλο να τα παίρνεις χοντρά με ευρώ και μάλιστα να μπορείς να το βγάζεις έξω χωρίς κανένα κόλλημα.
Μην φοβάσαι. Αν εσείς οι περισσότεροι δεν είναι γραφτό σας να επιβιώσετε, τι να γίνει; Κισμέτ. Τι θέλετε δηλαδή να βάλει ο Τσίπρας την γάτα του να κλαίει; Όσοι από εμάς θα επιβιώσουν, τότε θα μείνουμε λίγοι και καλοί. Κάποιον θα βρεις κι εσύ για να συρθείς στα πόδια του για μια εξυπηρέτηση. Κάποιον θα βρεις κι εσύ για να ξεπουλήσεις την αξιοπρέπειά σου με το να πιστέψεις τις υποσχέσεις του. Αντίο και καλόν ύπνο. Ο βαθύς ύπνος μέσα στον θάλαμο αερίων, ήταν το μόνο που είχε απομείνει για τους καταδικασμένους, έλεγαν όσοι επιβίωσαν από τα κάτεργα του Άουσβιτς, του Ντάχαου και των άλλων ευαγών ιδρυμάτων ευγονικής της ανθρωπότητας.
Και ένας μικρός αστερίσκος: Ξέρετε πώς γλύτωσε η Ευρώπη από την πανούκλα στον μεσαίωνα; Με την φωτιά! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκηνυμένους, φώναζαν οι πρόγονοι αυτού του λαού που κάποτε κατοικούσε και υπερασπιζόταν αυτή την γη. Κάτι ήξεραν αυτοί. Σε τούτον τον τόπο μπορεί να μείναμε λίγοι ρωμιοί, λίγοι που πονάμε για τα παιδιά και την πατρίδα μας. Μπορεί να έχουμε μείνει ελάχιστοι από την Ρωμιοσύνη του ποιητή, αλλά να είστε σίγουροι ότι από εμάς θα το βρουν ακόμη κι αν χρειαστεί να υπερασπιστούμε τα ιερά κι όσια του μαχόμενου ελληνικού έθνους – όχι του δήθεν έθνους των κάλπικων αρχαιολατρών και των ξεπουλημένων ελληναράδων, αλλά του έθνους που ήξερε να τα βάζει με κατακτητές και τύραννους για να επιβιώσει – πάνω στα βουνά όπως οι παππούδες μας. Ετούτη η γη ανήκει στο γένος μας, στο λαό μας, και εκτός από τα ομόλογα που έχουν υπογράψει οι εγκάθετοι κυβερνήτες για να μας έχουν αλυσοδεμένους οι ντόπιοι και ξένοι ληστοσυμμορίτες, υπάρχει και ένα ομόλογο που από τον εποχή του Κολοκοτρώνη έχει μείνει ανεκπλήρωτο: το ομόλογο της ελευθερίας της Ελλάδος. Κι αυτό ήρθε η ώρα να πληρωθεί στο ακέραιο και με όλους τους τόκους υπερημερίας. 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ: Απάντηση στο Γιούνκερ . Το παρόν άρθρο αφιερώνεται στις ψυχές των 3000 Ελλήνων που έφυγαν από τη ζωή σαν αυτόχειρες . Του Αντώνη Γρυπαίου

Το παρόν άρθρο αφιερώνεται στις ψυχές των 3000 Ελλήνων που έφυγαν από τη ζωή σαν αυτόχειρες, λόγω οικονομικών προβλημάτων που δημιούργησαν στη χώρα μας οι εφιάλτες και προδότες πολιτικοί, πιόνια, μαριονέτες, και Φιλιππινέζες  της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Σήμερα όλοι μιλούν για κρίση χρέους των κρατών της Ευρωζώνης, αλλά και των ΗΠΑ. Η ένταξη της χώρας στο  ΔΝΤ, και στην όλη τρόϊκα, της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, ήταν ένα επιμελώς οργανωμένο και προμελετημένο Εθνικό και πολιτικό έγκλημα, μια Εθνική προδοσία, την οποίαν έφερε επιτυχώς εις πέρας ο ανθέλληνας και αρχιεφιάλτης όλων των εποχών του Ελληνισμού, Jeffrey, αφού πρώτα φρόντισε να γεμίσει την Ελλάδα με Μουσουλμάνους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!!!
Μέσα σε λίγο χρόνο η Κυβέρνηση του Jeffrey προκάλεσε μαζική φυγή κεφαλαίων και οδήγησε σε κατάρρευση την οικονομία, διότι ούτω διετάχθη να πράξει. Το χρέος της Ελλάδος φουσκώθηκε τεχνητά μέσω αθρόου δανεισμού με υψηλά επιτόκια, σκάνδαλα, καταχρήσεις, και σπατάλες,(ΜΚΟ) της Μαργαρίτας, CDS, SPREADS, φοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών, κλπ, προκειμένου η χώρα να χρεοκοπήσει, για να αρπάξουν οι ισχυροί της Γης όλο το πλούτο της Ελλάδος. Διάσημοι ξένοι οικονομολόγοι μας στέλνουν μηνύματα που λένε.
Η Ελλάδα στροβιλίζεται σε «σπιράλ θανάτου», και ουδείς κινείται.
Η Ελλάδα πεθαίνει στην έρημο της ανεργίας, και των «λουκέτων».
Η Ελλάδα καταναλώνει χωρίς να παράγει.
Η Ελλάδα σβήνει με τα θηρία της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας.
Η Ελλάδα πεθαίνει μέσα στα Μνημόνια, που οι εφιάλτες πολιτικοί υπέγραψαν για να έχουν την εύνοια της  Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Ελλάδα πεθαίνει με τη βαριά φορολογία και τα χαράτσια στους φτωχούς που είναι καταχρεωμένοι στις τράπεζες.
Αλήθεια αφού το 50% των νοικοκυριών έχουν αρνητικές καταθέσεις, δηλαδή χρωστάνε στις τράπεζες πως θα πληρώσουν τα χαράτσια;;;
Αυτό οι σοφοί οικονομικοί εγκέφαλοι της τρικομματικής κυβερνήσεως,
(πιόνια και ορντινάντσες της τρόϊκα του Ρότσιλντ), δεν μπορούν να το καταλάβουν, και ολοένα φορτώνουν τις πλάτες του φτωχού και καταχρεωμένου λαού με νέα χαράτσια, για τις ανάγκες των δανειστών.
«Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» απαντά ο λαός.
Οι πολιτικοί μας σήμερα είναι «βαμπίρ» της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, πολιτικοί της συμφοράς του Ελληνικού λαού, και υπαλληλίσκοι της σκοτεινής και ερεβώδους φασιστικής Σιωνιστικής Δικτατορίας και Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Βλέπετε οι τράπεζες του Ρότσιλντ χρειάζονται περισσότερο ζεστό, ρευστό χρήμα για το πόλεμο στη Συρία, και την επικράτηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας στο πλανήτη.
Η επίθεση που δέχθηκε η χώρα από τις τράπεζες του Ρότσιλντ, και από εσωτερικούς δοσίλογους πολιτικούς συνεργάτες του εχθρού, είναι πρωτοφανής. Ο Λαός αντιστέκεται και καταλαβαίνει το πρόσωπο του μεγάλου εχθρού, μόνον οι εφιάλτες πολιτικοί ενέδωσαν για προσωπικά οφέλη. Οι Γερμανοί Σιωνιστές της Μέρκελ, επιμένουν στη πιστή τήρηση των Μνημονίων, τα οποία δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε μια κατεστραμμένη οικονομία.
Πέντε χρόνια τώρα ζούμε με ύφεση, και 20 χρόνια σε λιτότητα.
Η γραφή λέγει, «Διήλθομεν δια πυρός και ύδατος», αυτό συμβαίνει σε μας τώρα. Να δούμε πότε «Θα εξέλθωμεν εις αναψυχήν».
Όμως με αυτούς τους εφιάλτες, δειλούς, και ανίδεους  πολιτικούς, δεν πρόκειται ποτέ «Να εξέλθωμεν εις αναψυχήν».
Σήμερα έχουμε κυβέρνηση τριών συνιστωσών, με συνισταμένη τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των δολοφόνων της Συρίας και άλλων ανεπιθύμητων κρατών, και Λαών.
Το χρέος των 500 δις ευρώ, μαζί με τα ασφαλιστικά ταμεία, (ολοένα οι ανίκανοι πολιτικοί δανείζονται), χαρακτηρίζεται επαχθές, και επονείδιστο, που μαζί με τους τόκους, είναι αδύνατον να εξοφληθεί. «Κούρεψαν» τα Ελληνικά ομόλογα για να ελαφρώσουν κατά 100 δις. ευρώ το ολικό δημόσιο χρέος-όπως μας
λέγουν- όμως τα ομόλογα που κατείχαν οι τράπεζες του Ρότσιλντ, δεν τα «κούρεψαν», έμειναν ανέγγιχτα, για να μη χάσει ο Ρότσιλντ, ενώ
«κούρεψαν», τα ομόλογα που κατείχαν τα ασφαλιστικά ταμεία, και φτωχοί Έλληνες επενδυτές. Αυτοί σήκωσαν το βάρος.
Το «κούρεμα» των ομολόγων χαρακτηρίζεται ημίμετρα, από τους σοφούς της Ευρωζώνης. Μετά το «κούρεμα» το χρέος καλπάζει και πάλι, αφού το δεύτερο εξάμηνο του 2012 έφθασε στα 303 δις.ευρώ από 280 δις. Δηλαδή μέσα σε 3 μήνες αυξήθηκε κατά 23 δις. ευρώ.
Αλόγιστα αυξάνουν διαρκώς το χρέος, για να είμαστε πάντα σκλάβοι
στις τράπεζες του Ρότσιλντ, να πληρώνουμε εσαεί τοκοχρεολύσια.
Τόσο πιόνια και μαριονέτες του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου είναι οι κυβερνώντες πολιτικοί μας.
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα είναι σάπιο μέχρι μυελού οστέων.
Δεν υπάρχει ελπίδα και σανίδα σωτηρίας για τους Έλληνες.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι,
η μόνη λύση σωτηρίας είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους της Ελλάδος, αυτού του χρέους που με τεχνητά μέσα μας φόρτωσαν οι ξένοι και ντόπιοι απατεώνες. Χρειάζεται παύση εξωτερικών πληρωμών, και παύση εξυπηρέτησης του χρέους. Αυτά γράφει σήμερα ο SPIEGEL
αναφέροντας ότι μόνο η χρεοκοπία σώζει την Ελλάδα, δηλαδή η διαγραφή του χρέους, και παύση πληρωμών τοκοχρεολυσίων στις τράπεζες του Ρότσιλντ. Σύμφωνα με το SPIEGEL η χρεοκοπία (Διαγραφή του χρέους), θα προσέφερε στην Ελλάδα την ευκαιρία να απελευθερωθεί από τα χρέη της, και να κάνει μια νέα αρχή. Αυτά αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του στο τύπο το διακεκριμένο στέλεχος της αντιπολίτευσης  Παναγιώτης Λαφαζάνης, (και άλλοι βουλευτές), και έπεσαν να τον φάνε οι εφιάλτες μνημονιακοί πολιτικοί, ορντινάντσες και φιλιπινέζες των τραπεζών του Ρότσιλντ.
Κάλλιο αναξιόπιστοι παρά εκβιαστές τοκογλύφοι κύριε Γιούνκερ, σαν τα αφεντικά σου. Κάλλιο αναξιόπιστοι παρά νεκροί!!!
Όμως προτού γίνει αυτό, χρειάζεται Εθνική Πατριωτική κυβέρνηση, να λάβει μέτρα, και όχι αυτοί οι εφιάλτες πολιτικοί, φιλιπινέζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Χρειάζεται άμεσο αλλαγή εξωτερικής και οικονομικής πολιτικής. Χρειάζεται να ασφαλίσουμε τη χώρα με νέες συμμαχίες.
Τους τρόπους εξασφάλισης της χώρας γνωρίζει η παρούσα κυβέρνηση, αλλά δεν τολμά, εγκλωβισμένη μέσα στα γαμψά νύχια των αρπακτικών Κοσμοκρατόρων. Για τους εφιάλτες πολιτικούς μας, Λεωνίδες και Κολοκοτρώνηδες δεν υπάρχουν, και δεν υπήρξαν ποτέ, γιαυτούς υπάρχει μόνο ο Ρότσιλντ  με τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του.
Ο Γύπας Ρότσιλντ, δεν θα αφήσει την Ελλάδα να του φύγει από τα γαμψά νύχια του. Πάση θυσία θα μας κρατά για να πίνει
Ελληνικό αίμα ποτισμένο με ΙΧΩΡ. Μετά τη διαγραφή του χρέους, δεν θα χρωστάμε τίποτε  σε κανένα, και θα μπορούμε να συντηρούμε το λαό μας. Αλλά με πιόνια & προδότες, και άλλα φοβισμένα ανθρωπάκια
Φιλιπινέζες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, μη περιμένετε τέτοια επαναστατικά μέτρα. Η επόμενη άμεσος ενέργεια είναι η επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα χωρίς χρέη. Mε τη δραχμή χωρίς χρέη……….
Όπως ήμασταν παλιά………
Το STRATFOR λέει, «Η Ελλάδα θα ήταν σαφώς καλύτερα έξω από την Ευρωζώνη» αφού το Ευρώ έγινε για ισχυρές οικονομίες σαν της Γερμανίας. Ούτε η Γαλλία δεν μπορεί να αντέξει το Ευρώ.
Στους εφιάλτες πολιτικούς λέμε,
Κάντε το όπως η Ισλανδία. Κάντε το όπως η Αργεντινή. Κάντε το όπως
Ο Ισημερινός. Κάντε το όπως η Τουρκία. Κάντε το όπως η Γερμανία, η οποία τρείς φορές χρεοκόπησε μετά το Β! Π.Π.  διέγραψε μονομερώς τα χρέη της, και σώθηκε. Κάντε το όπως η Σερβία……..   
Mε τη δραχμή μπορούμε να επιβιώσουμε , υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα χρωστάμε σε κανέναν. Σήμερα όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν στα τοκοχρεολύσια του τεράστιου δημόσιου χρέους των 500 δις. ευρώ.
Όταν δεν θα χρωστάμε, τα έσοδα του κράτους θα πηγαίνουν για ανάπτυξη, και για την επιβίωση  των Ελλήνων. Από το 1994 μέχρι σήμερα έχουμε πληρώσει 500 δις. ευρώ σε τοκοχρεολύσια, χώρια οι κλεψιές των επίορκων πολιτικών. Όλα αυτά θα πηγαίνουν για ανάπτυξη
Με το τεράστιο αυτό χρέος θηλιά στο λαιμό μας, δεν υπάρχει περίπτωση για ανάπτυξη, και οι μισθοί και συντάξεις των Ελλήνων, συνεχώς θα συρρικνούνται, αφού όλα τα έσοδα του κράτους θα πηγαίνουν στους δανειστές μας, δηλαδή στις τράπεζες του Ρότσιλντ.
Από την ανάλυση των γεγονότων γεωπολιτικής βλέπουμε ότι πλησιάζει το τέλος της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης, και Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.),  γιαυτό πρέπει να είμαστε σε συναγερμό!!!
Επόμενο βήμα είναι η άμεσος εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, με συμβάσεις όχι αποικίας,- όπως μέχρι τώρα συμβαίνει-, αλλά αξιοπρεπείς συμβάσεις που θα συμφέρουν το δημόσιο, τις οποίες θα υπογράψουμε με τους νέους συμμάχους και εταίρους μας.
Όμως με τη παρούσα πολιτική ηγεσία των δοσιλόγων, όλα αυτά φαίνονται βουνά, και ακατόρθωτα, «Μη θίγεται τα κακώς κείμενα»
μας λένε, για να ΄χουμε την ησυχία μας. Όμως,  «με την ησυχία μας»,
θα παραμείνουμε εσαεί δούλοι και φτωχοί υπήκοοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των γνωστών Κοσμοκρατόρων.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, οι Παντοκράτορες προσφέρουν για τα Ελληνικά κοιτάσματα πετρελαίων, 20% στην Ελλάδα, 20% στους Τούρκους, και 60% δικά τους. Όπως βλέπετε τα μοίρασαν ήδη, κατά το συμφέρον τους. Περιμέναμε από τα πετρέλαια να ξεχρεώσουμε, αλλά μας τα έφαγαν και αυτά. Βρήκαν προδότες πολιτικούς, και τα κανόνισαν.
Οι γνωστοί Παντοκράτορες μας πήραν όλο τον ορυκτό πλούτο (χρυσό, πετρέλαια, κλπ.), και μάζεψαν με χρηματιστηριακά κόλπα, και άλλα σάπια τραπεζικά προϊόντα, όλο το ρευστό χρήμα του Λαού, και οδήγησαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ παρά το τεράστιο χρέος, στηρίζονται ακόμη από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, -ενώ είναι έτοιμες οικονομικά να καταρρεύσουν,- χάρη στις ένοπλες δυνάμεις των, τις οποίες το δίδυμο
Ρότσιλντ-Ροκφέλερ  χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, για την επιβολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η τριμερής επιτροπή των ανδρεικέλων που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα, είναι άνθρωποι εμποτισμένοι με ευρωλαγνεία, αφού είναι αχυράνθρωποι των σοφών της Σιών……
Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο όταν διαγράψει μονομερώς τα χρέη των δανειστών Σιωνιστών, και απαλλαγμένη χρεών, να χαράξει αμέσως νέα εξωτερική και οικονομική πολιτική. Δανείζονται συνεχώς για να εξοφλούν τα παλαιά δάνεια!!! Αλλά με «Στουρνάρες» πολιτικούς να  κυβερνούν τη χώρα, αυτό είναι όνειρο απατηλό. Είναι ανέφικτον.
Χρειάζεται Ο ΗΓΕΤΗΣ!!!
Ο πολιτικός ηγέτης δεν διευθύνεται, αλλά διευθύνει.
Πρέπει να στραφούμε προς άλλους φίλους, συμμάχους, και εταίρους, αφού οι σημερινοί μας κατάστρεψαν, έκαναν την Ελλάδα Νίγηρα  και
Μπουργκίνα  Φάσο. Ας αναζητήσουμε φίλους, μακριά από τους σημερινούς εχθρούς μας.
Αρκετά μας κατάστρεψε η προδοτική πολιτική εκείνων που μας έβαλαν στη Σιωνιστική τρόϊκα. Η τριμερής κυβερνητική επιτροπή των σημερινών ανδρεικέλων & αχυρανθρώπων, βαδίζει από λάθος σε λάθος. Το δόγμα «Ανήκομεν στη Σιωνιστική Δύση» απεδείχθη καταστροφικό. Οι πολιτικοί μας απεδείχθησαν ορντινάντσες των Παντοκρατόρων Σοφών της Σιών. Ούτως η άλλως, οι Γερμανοί και άλλοι Σιωνιστές της Ευρωζώνης,  θέλουν να μας διώξουν από την ένωση, «Ας βαρέσουμε και εμείς κανόνι», να δώσουμε ένα μάθημα στα παλιόπαιδα της Μέρκελ, σαν τον Βιετ-Κονγκ Ρέσλερ, που δεν σέβονται την ιστορία και το πολιτισμό. Μας απειλούν ότι θα μας διώξουν, «ας βαρέσουμε και εμείς κανόνι» και όποιον πάρει ο χάρος, (μέθοδος Σαμψών), έχουμε το πάνω χέρι, αφού τους κρατάμε με το χρέος. Αυτοί θα χάσουν…….Όχι να φύγουμε από τους Γερμανούς για να πέσουμε στα χέρια των Σιωνιστών Αμερικανών. Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη……..Όχι μόνο να διαγράψουμε το χρέος, αλλά να τους στείλουμε και στο διεθνές ποινικό δικαστήριο να δικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, να δικαστούν για τη γενοκτονία των Ελλήνων. Με τη μονομερή διαγραφή του χρέους, δεν θα γίνουμε «Τζαμπατζήδες» και «Μπαταχτζήδες» όπως πολλοί «σοφοί» αναλυτές αφελώς και επιπολαίως λέγουν, διότι το τεράστιο αυτό χρέος χαρακτηρίζεται από το διεθνή νόμο «επαχθές», και είναι παράνομο και ποινικώς κολάσιμο, αφού μας το φόρτωσαν οι διεθνείς απατεώνες με κομπίνες και τραπεζικά-χρηματιστηριακά κόλπα και άλλα σάπια προϊόντα, με κλεψιές και σκάνδαλα. Όπως λέγουν και γράφουν τα ΜΜΕ, μόνο η SIEMENS  χρωστά στο Ελληνικό δημόσιο 2 δις. ευρώ, και η HOFTING του αεροδρομίου 500 εκ. ευρώ. Περιμένουν από το φτωχό συνταξιούχο να πάρουν 100 ευρώ οι εφιάλτες πολιτικοί για να «σώσουν» την οικονομία, ενώ οι γύπες χρωστάνε δις.ευρώ.
Γιατί δεν κατηγορούμε τη Γερμανία σαν «Τζαμπατζή» και «μπαταχτζή»
που αρνείται να εξοφλήσει προς την Ελλάδα το κατοχικό δάνειο, που έλαβε με βία;;; Η χρεοκοπία (στάση εξωτερικών πληρωμών), δεν συμφέρει τις τράπεζες του Ρότσιλντ, γιαυτό οι φιλιπινέζες του Ρότσιλντ μνημονιακοί πολιτικοί της κυβέρνησης,  αντιδρούν έτσι με οργή , στις δηλώσεις των διαφόρων βουλευτών της αντιπολίτευσης, που ζητούν στάση εξωτερικών πληρωμών.       
Oi εφιάλτες πολιτικοί των μνημονίων έχουν εναποθέσει τα όπλα μας,
στα πόδια των δανειστών. Το μόνο όπλο που μας απομένει είναι,
η στάση εξωτερικών πληρωμών, και η άμεση
προσφυγή μας στο Διεθνές Δικαστήριο, εναντίον των δανειστών-τραπεζών των επικυρίαρχων της Γης, με τη κατηγορία της γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού, και την εξαφάνιση της Ελλάδος από το χάρτη των ανεξάρτητων κρατών. Το χρέος είναι ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια πατριωτών κυβερνητών. Αυτό τα πιόνια του Ρότσιλντ δεν μπορούν να το καταλάβουν. Φοβάμαι ότι οι εφιάλτες πολιτικοί θα κάνουν χρεοκοπία εις βάρος των Ελλήνων, δηλαδή στάση εσωτερικών πληρωμών, και όχι εξωτερικών πληρωμών, εις βάρος των τραπεζών του αφεντικού τους, ενώ θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Ρότσιλντ. Για να μη χάσει το Μεγάλο αφεντικό τους. Γιαυτό λένε συνεχώς ότι η χρεοκοπία είναι καταστροφική.
Είναι καταστροφική για τους δανειστές, - εάν κάνουν παύση εξυπηρέτησης δανείων,- και σωστική για το λαό.  
Γιατί δεν κατηγορούμε ως «τζαναμπέτη» το πρόεδρο της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας, για κατοχή του Ελληνικού χρυσού, που πήρε από τη τράπεζα Ελλάδος, για φύλαξη, και τον κρατά;;;
Το Χρέος αυτό ήδη το έχουμε εξοφλήσει με τις πολυχρόνιες δόσεις των τοκοχρεολυσίων, αλλά το διατηρούν ανέπαφο με οικονομικά-λογιστικά κόλπα και κομπίνες, για να μας κρατούν εσαεί σκλαβωμένους στη  Σιωνιστική Ν.Τ.Π. των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Με τους πολιτικούς αυτούς, μαριονέτες της τρόϊκας, μη περιμένετε πατριωτική αποφασιστικότητα και δραστηριότητα. Χρειάζεται  ΗΓΕΤΗΣ που θα μας βγάλει από το τέλμα. Όσον αφορά τη φορολογία, οι ορντινάντσες πολιτικοί εφαρμόζουν «δύο μέτρα και δύο σταθμά», δηλαδή οι μεγαλοκαρχαρίες παραμένουν αφορολόγητοι, και την πληρώνουν συνεχώς τα συνήθη υποζύγια, ο λαουτζίκος, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι, αφού αυτούς μπορούν να πιάσουν οι ανίκανοι πολιτικοί.
Βλέπε τα γεγονότα στην Ύδρα, αντί να κυνηγούν τους ιδιοκτήτες των OFF SHORE επιχειρήσεων, κυνηγούν τους ταβερνιάρηδες!!!
Θαυμάστε κόσμε γενναίους πολιτικούς φιλιπινέζες των δανειστών!!!
Η Ελλάδα κάθετε επάνω στα πετρέλαια, και αυτοί κυνηγούν ταβερνιάρηδες για να εισπράξουν πενταροδεκάρες, και τις αποδίδουν
στο μεγάλο Αδελφό, και Μεγάλο αφεντικό τους.
Αντί να κυνηγούν Τούρκους στο Αιγαίο που μας πήραν τα πετρέλαια,  εθνική κυριαρχία, και κάψανε τη ΧΙΟ, κυνηγούν ταβερνιάρηδες στην ΥΔΡΑ!!! Κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, για να χρηματοδοτούν τις προδοτικές Μ.Κ.Ο. τα υπόλοιπα πάνε στις τσέπες του Ρότσιλντ για να αγοράζει χρυσό, προετοιμάζοντας έτσι τη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, για την επιβολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.
Κάθε φορά ζητάνε οι δανειστές νέα ποσά, και τρέχουνε οι ορντινάντσες να τα μαζέψουν στύβοντας τα υποζύγια, μειώνοντας μισθούς και συντάξεις. Κατόπιν όλων αυτών, μία είναι η λύση που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα, η στάση εξωτερικών πληρωμών, και παύση εξυπηρέτησης των δανείων, δηλαδή χρεοκοπία, ΜΟΝΟΝ έναντι των δανειστών, όπως έκαναν τα άλλα χρεωμένα κράτη.
Αλλά με τους σημερινούς εφιάλτες πολιτικούς, μην περιμένετε τέτοια γενναία μέτρα, θα κρεμόμαστε παντοτινά από τους αδένες των δανειστών, των τραπεζών του Ρότσιλντ, και θα φυτοζωούμε για πολλές γενεές ακόμη. Όλα τα έσοδα του κράτους θα πηγαίνουν στις πληρωμές των τοκοχρεολυσίων, και στο λαό ψιχία.  
Οι Γερμανοί μας απειλούν λέγοντας, ότι το Σεπτέμβριο «θα φάει η μύγα
σίδερο» για τους Έλληνες. Γιαυτό ζητάμε να «βαρέσουμε κανόνι».
Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, τελικά πριν το Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, ίσως μας προλάβει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, που θα οδηγήσει σε παγκόσμια αναταραχή. Γιατί λοιπόν εμείς να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τις τράπεζες του Ρότσιλντ, και δεν κοιτάμε το Λαό μας;;;
Οι πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης (Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, κ.λ.π.) αγοράζουν μετά μανίας χρυσό.
Η Ρωσία είναι προετοιμασμένη για μια πιθανή παγκόσμια οικονομική κατάρρευση. Εμείς τι κάνουμε;;; απλώς συνεχίζουμε να πληρώνουμε τις τράπεζες του Ρότσιλντ!!! Να ξεζουμίζουμε το Λαό μας.
Τέτοια χαϊβάνια πολιτικούς έχουμε!!!
Οι τρείς πολιτικοί αρχηγοί κάθονται και μοιρολογάνε σαν χείρες,- αυτή την εντύπωση μας δίνουν βλέποντάς τους στην Τ.V. κατά τις αλλεπάλληλες συσκέψεις των,- αντί να στείλουν στο διάβολο τη τρόϊκα με τα εδώ υπαλληλάκια τους, και να κηρύξουν οικονομική επανάσταση.
Εάν δεν μας δώσουν την επόμενη δόση, δεν θα λάβουν και αυτοί την επόμενη τοκοχρεολυτική δόση. «Κοινή γαρ η τύχη»……..
Ο Μάριο Σοάρες είπε, «Ο Νότος να αντισταθεί στο Μεσαίωνα της Γερμανίας». Η ληστεία των λαών σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, ευρίσκεται σε πλήρη έξαρση από τις μαριονέτες του Ρότσιλντ, εσωτερικού, και εξωτερικού.
Οι φοβισμένοι εφιάλτες πολιτικοί δεν τολμούν να μιλήσουν για στάση εξωτερικών πληρωμών, και συνεχίζουν να πληρώνουν τις μηνιαίες δόσεις σε τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του μεγάλου αφεντικού.
Τα τοκοχρεολύσια αυτά υπερβαίνουν κατά πολύ το ποσόν που απαιτείται για μισθούς και συντάξεις. Προτιμούν να πεθάνουν οι Έλληνες, παρά να θιγεί μια τρίχα του Ρότσιλντ!!!
Έλληνες πατριώτες, αντιμετωπίστε τους δολοφόνους μας.
Ο «εκλεκτός» του λαού Σαμαράς, πηγαίνει σήμερα να προσκυνήσει τα στελέχη της τρόϊκα. To αδηφάγον τέρας του μνημονίου, ζητά συνεχώς περισσότερα, και οι εδώ ορντινάντσες πολιτικοί σπεύδουν να τα προσφέρουν. Πάρτε το «χαμπάρι», όλες οι θυσίες του λαού πηγαίνουν χαμένες στις τσέπες του Ρότσιλντ, γιαυτό κάθε τρίμηνο το χρέος αυξάνει. Επιμήκυνση που ζητά ο Σαμαράς, σημαίνει παράταση της εξαθλίωσης του λαού.
Τα στελέχη της Σιωνιστικής τρόϊκα οι, Λαγκάρντ, Μέρκελ, Σόϊμπλε,
Μπαρόζο, Ρομπάϊ, Όλι Ρεν, κ.λ.π. είναι υπεύθυνοι για τη γενοκτονία των Ελλήνων, και σαν δολοφόνοι του Ελληνισμού πρέπει να αντιμετωπισθούν από νέους Κολοκοτρώνηδες………
Όλοι αυτοί οι δολοφόνοι πιόνια του προέδρου Ρότσιλντ της παγκόσμιας Δικτατορίας, πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Οι γύπες κερδοσκόποι σαν τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, κλπ. μας
«έφαγαν» μισθούς και συντάξεις, και μας επέβαλαν χαράτσια και φόρους, για να χρηματοδοτήσουν μισθοφορικούς στρατούς για τη παγκόσμια κυριαρχία τους.
Η τρικομματική κυβέρνηση είναι η «Τρόϊκα εσωτερικού», το χρεοκοπημένο «τρικέφαλο» κυβερνητικό σχήμα, όργανο του Ρότσιλντ, οι γνωστοί ευρωληγούρηδες, (έτσι τους έλεγε μια ψυχή που έφυγε νωρίς), και ευρωλάγνοι, που φροντίζει να γεμίζει τα ταμεία των τραπεζών του Ρότσιλντ, με φόρους και χαράτσια, και άλλα βάρη στο λαό, αντι «να βαρέσει κανόνι», στο χρέος.   
Τι θα χάσει ο Ρότσιλντ και η Σιωνιστική παρέα του;;; Ψιχία, ενώ θα σωθεί η Ελλάς, και θα ανακουφισθεί ο Ελληνικός Λαός.
Βέβαια δυνατόν να μας κάψει για εκδίκηση, όπως έκαψαν τη Χίο τα όργανά του, όμως εάν δεν ρισκάρουμε θα μείνουμε για πάντα δούλοι και φτωχοί, και αυτός θα απολαμβάνει όλο το πλούτο της πατρίδας μας.
Ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαήλ Κορέα ρισκάρισε, δεν τον πείραξαν, τώρα ο λαός του απολαμβάνει τα αγαθά της τόλμης και γενναιότητας του προέδρου του. Το ίδιο και στην Ισλανδία.  
Τα στελέχη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έχουν μέσα τους
το Μποζόνιο – σωματίδιο του Διαβόλου-, αυτό που ανεκάλυψαν πρόσφατα οι επιστήμονες στο CERN. Γιαυτό η Σιωνιστική Δικτατορία  θέλει να περιορίσει το πληθυσμό της Γης κατά 6 δις. ψυχές,
με πυρηνικό ολοκαύτωμα και άλλες «φυσικές» καταστροφές,
στο πλανήτη. Εδώ ο κόσμος χάνεται, και το αποτυχημένο «τρικέφαλο» κυβερνητικό σχήμα, φοβάται και διστάζει να κάνει ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ώστε να σώσει τον Ελληνικό Λαό, για να μη χάσει ο Ρότσιλντ!!!
Tα ΜΜΕ μας πληροφορούν, «Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία!!  Το  ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!». Φοβούνται εξάπλωση του γεγονότος και σε άλλες χώρες!!! Έλληνες  Ξυπνήστε!!!

                                   ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                   Διεθνολόγος
                                   E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα » »