Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Γαιδουράγκαθο βοηθά στην αποτοξίνωση από φάρμακα και τις χημειοθεραπείες

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΤο Γαϊδουράγκαθο (Milk Thistle, Silybum marianum) φυτρώνει σε βραχώδη εδάφη της Νότιας και Δυτικής Ευρώπης και σε μερικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Από ιστορικής πλευράς, το εν λόγω βότανο έχει χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει την παραγωγή γάλακτος στις μητέρες που θηλάζουν και για την αντιμετώπιση ηπατικών διαταραχών.
ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΟΥ
Το Milk Thistle κατέχει προστατευτικές για το ήπαρ ιδιότητες και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για προβλήματα του πεπτικού συστήματος.
 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΕΣ
Μέρος του βοτάνου που χρησιμοποιείται: ΚΑΡΠΟΣ.
Εκχύλισμα Milk Thistle: 300-600mg ημερησίως.

 ΩΦΕΛΕΙΑ ΛΗΨΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ MILK THISTLEΤο Milk Thistle χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις ηπατίτιδας, κίρρωσης, ίκτερου και εκφύλισης του ήπατος από λιπώδη διήθηση. Το βότανο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πέψη και την αντιμετώπιση της ψωρίασης.

 Προστασία του Ήπατος και Αποκατάσταση
H σιλυμαρίνη (silymarin) είναι η πιο ισχυρή προστατευτική για το ήπαρ ουσία που γνωρίζουμε. Η δράση της ανταγωνίζεται με τις τοξίνες του ήπατος συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ και των θανατηφόρων μανιταριών (της ισχυρότερης γνωστής τοξίνης του ήπατος). Παρόλα αυτά, η αντιμετώπιση της δηλητηρίασης από μανιτάρια είναι αποτελεσματική μόνο με ενδοφλέβια χορήγηση της εν λόγω ουσίας. H σιλυμαρίνη μεταβάλλει τη μεμβράνη των ηπατικών κυττάρων εμποδίζοντας την κίνηση των τοξινών μέσα στο όργανο (1). Αυτή η μεταβολή (σταθεροποίηση) της μεμβράνης μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αντιοξειδωτικής και εκκαθαριστικής έναντι των ελευθέρων ριζών δράσης των ενεργών συστατικών του Milk Thistle (2).
Έχει αποδειχθεί ότι η σιλυμαρίνη βελτιώνει την ανοσοποιητική δράση σε ασθενείς με κίρρωση (χρόνια ασθένεια του ήπατος με έλκη) (3). Επίσης, μετριάζει τα συμπτώματα των ηπατικών ασθενειών όπως τη ναυτία, την αδυναμία, την απώλεια όρεξης, την κόπωση και το άλγος.
 H σιλυμαρίνη αυξάνει την αναγέννηση των κυττάρων στο ήπαρ, καθώς διεγείρει τη σύνθεση των πρωτεϊνών (2). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται η παραγωγή νέων ηπατικών κυττάρων που αντικαθιστούν τα παλαιά κατεστραμμένα. Παρόλα αυτά, η σιλυμαρίνη δεν εμφανίζει διεγερτικές ιδιότητες σε περίπτωση κακοήθους ιστού του ήπατος.
  Το Milk Thistle χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της ηπατίτιδας και της αλκοολικής λιπώδους διήθησης του ήπατος, στην κίρρωση και την δηλητηρίαση του ήπατος, καθώς και στην ιογενή ηπατίτιδα.

 ΑντιοξειδωτικόΗ σιλυμαρίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην αποτροπή της εξάντλησης της γλουταθειόνης στα ηπατικά κύτταρα (4). Η γλουταθειόνη ευθύνεται για την αποτοξίνωση από μια ευρεία σειρά φαρμάκων, χημικών ουσιών και ορμονών. Τα φλαβονοειδή του Milk Thistle συμβάλλουν αποτελεσματικά στην εξουδετέρωση της υπερβολικής ποσότητας υπεροξειδίων, περιορίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις κυτταρικές βλάβες που προκαλούνται από αυτά. Επίσης, το Milk Thistle μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του μαστικού ιστού από τις καταστρεπτικές ιδιότητες των ελεύθερων ριζών (5).

 Πέψη
Το Milk Thistle χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της πέψης διότι προωθεί τη ροή της χολής από το ήπαρ, η οποία εν συνεχεία διασπά τα λίπη από τις τροφές. Επιπροσθέτως, η σιλυμαρίνη μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ή την αντιμετώπιση των χολόλιθων, καθώς έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη διαλυτότητα της χολής (3).

 Αντιφλεγμονώδες
Η σιλυμαρίνη καταστέλλει τη δράση ορισμένων φλεγμονωδών ενζύμων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Milk Thistle να χρησιμοποιείται ως συμπληρωματική θεραπεία για φλεγμονώδεις παθολογίες του ήπατος, όπως η κίρρωση και η ηπατίτιδα (3).

 Ψωρίαση 
Η σιλυμαρίνη προτιμάται για την αντιμετώπιση της ψωρίασης λόγω της ιδιότητάς της να καταστέλλει τη σύνθεση των λευκοτριενίων (τα λευκοτριένια έχουν την ικανότητα να προκαλούν φλεγμονή) (3) και να βελτιώνει την ηπατική λειτουργία προστατεύοντας το ήπαρ από τις τοξίνες.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ
Έχουν παρατηρηθεί ήπια καθαρτικά συμπτώματα σε άτομα που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες Milk Thistle.
Οι έγκυες και οι γυναίκες σε θηλασμό θα πρέπει να συμβουλευτούν έναν ειδικό γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν το Milk Thistle, καθώς δεν υπάρχουν σαφή δεδομένα για την ασφάλειά του για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Το Milk Thistle δεν συνιστάται σε παιδιά.
 ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Δεν έχουν αναφερθεί αλληλεπιδράσεις και αντενδείξεις με φάρμακα για το εκχύλισμα Milk Thistle. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα το silibinin, ένα συστατικό της σιλυμαρίνης, να αλληλεπιδρά με κάποια φάρμακα όπως τα δια του στόματος χορηγούμενα αντισυλληπτικά (7).
Το Milk Thistle μπορεί να βοηθήσει άτομα που ακολουθούν θεραπεία με φάρμακα που ενδεχομένως βλάπτουν το ήπαρ.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
1. Herbs for Health, 1997,Jul/Aug:46-49.
2. “Herbal Drugs and Phytopharmaceuticals”, N Grainger Bissett, Medpharm, 1994.
3. “The Healing Power of herbs”, M T Murray, Prima Publishing, 1995.
4. Feher J, Lang I, et al. Free radicals in tissue damage in liver diseases and therapeutic approach. Tokai J Exp Clin Med 1986;11:121-34.
5. Zi X, FEyes DK, and Agarwal R. Anticarcinogenic effect of a flavonoid antioxidant, silymarin, in human breast cancer cells MDA-MB 468. Clin Cancer Res 4: 1055-1064, 1998. 6. Kim DH, et al. Silymarin and its components are inhibitors of beta-glucuronidase.
Biol Pharm Bull 17(3): 443-445, 1994.

Διαβάστε περισσότερα » »

Μη φορολογία Εβραίων και άλλα περίεργα




Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ το ξέρατε;  
Ισχύει πράγματι;
"Google it: Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ
·         Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!
 
Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!
 
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα.

Το Κ.Ι.Σ. 
πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ' επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. 
 
Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...!

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; 
 
Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.

Άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας). Πιστέψτε με, ούτε θα φτωχαίνουν (φυσικά και θα τους λείψουν τα χρήματα που θα δώσουν, αλλά σε έναν καλό Εβραίο πάντα λείπουν τα χρήματα επειδή ζει γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να έχει αποκτήσει περισσότερα), καθώς και όλων εκείνων των Ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. 
 
Εκτός εάν στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους. και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως -τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν πολίτες γ' κατηγορίας, αφού ως α' κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους Εβραίους και ως β' κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων).

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα λυθούν ως δια μαγείας. (μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο.)!!--
 
 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Kαταδικάστηκε ο Δήμαρχος Σουφλίου μετά απο μήνυση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου !




Ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της ηρωικής δασκάλας του Δερείου Χαράς Νικοπούλου ο Ευάγγελος Πουλιλιός Δήμαρχος Σουφλίου

Η Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ είχε πρωτοστατήσει στο κυνήγι της ΧΑράς ...
Καταδικάστηκε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ορεστιάδας σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών
, ο Δήμαρχος Σουφλίου κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, ύστερα από έγκληση που κατέθεσε εναντίον του η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου για τα όσα συκοφαντικά και ψευδή είχε πει ο πρώην Δήμαρχος Ορφέα (και νυν Σουφλίου) στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2010...

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Ευάγγελος Πουλιλιός θέλησε να παρέμβει στο ALTER κατά την μετάδοση της σχετικής εκπομπής «Αθέατος Κόσμος», που ήταν αφιερωμένη στην Χαρά Νικοπούλου, την δασκάλα του Δερείου, την οποία επισκέφθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και κατέγραψε τη ζωή της στο ξυλόσπιτο του δασαρχείου, αλλά και την αγάπη με την οποία την περιέβαλαν οι κάτοικοι και τα παιδιά των Πομάκων της περιοχής.

Στην εκπομπή είχε μιλήσει νωρίτερα ο σύζυγος της Χαράς Νικοπούλου, που δήλωσε ότι αν και ξεκίνησαν με όνειρα να μείνουν για πάντα στο Δέρειο, αναγκάστηκαν να φύγουν. Μίλησε για το καθεστώς τρομοκρατίας που βίωσαν, για τα μαύρα κονδύλια που πέφτουν στην περιοχή (προφανώς από το τουρκικό προξενείο), μίλησε για τις απειλές στους Πομάκους που δεν δέχονται να ταυτιστούν με την τουρκική πολιτική.

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο πρώην δήμαρχος Ορφέα και νυν δήμαρχος Σουφλίου κ. Πουλιλιός να κάνει έξωση στη Χαρά Νικοπούλου από τη μικρή ξύλινη μονοκατοικία, που της παραχωρήθηκε ως «σπίτι του δασκάλου», καθώς επίσης και βίντεο στο οποίο ο κ. Ελευθεριάδης έδειχνε ιδιόχειρο σημείωμα του Δημάρχου που ζητούσε χάρη από τη Χαρά Νικοπούλου (ο πατέρας της ήταν πρώην Πρόεδρος του Αρείου Πάγου). Έτσι, σύμφωνα με τον κ. Ελευθεριάδη, η μη προώθηση της “χάρης” έφερε το μένος του Δημάρχου. Στο βίντεο ο Δήμαρχος έλεγε ότι την επόμενη ημέρα θα έκανε μήνυση στον κ. Ελευθεριάδη, όμως όπως αποδείχθηκε στην εκπομπή ουδέποτε προέβη σε τέτοια κίνηση.

Ο άλλοτε Δήμαρχος Ορφέα κ. Πουλιλιός στην προσπάθειά του να κατηγορήσει την δασκάλα δήλωσε ότι η κ. Νικοπούλου έκανε μήνυση στους μαθητές και στους γονείς τους και ζητούσε 30.000 ευρώ από τον κάθε μαθητή!

Τότε η δασκάλα παρενέβη στην εκπομπή για να διαψεύσει κατηγορηματικά τον Δήμαρχο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Οι μόνες αγωγές που έκανα ήταν εις βάρος του μουσουλμάνου που μου έσπασε το χέρι και εναντίον τουρκικών εφημερίδων της Θράκης που με συκοφαντούσαν συντονισμένα ένα χρόνο αργότερα».

Ο κ. Πουλιλιός έλεγε ότι θα στείλει με φαξ την αγωγή στο κανάλι, κάτι που επαναλάμβανε διαρκώς, αλλά σε λίγο επανεμφανίστηκε για να αλλάξει τα ίδια του τα λεγόμενα και να πει ότι εννοούσε ότι η Χαρά Νικοπούλου μήνυσε τον μουσουλμάνο που χειροδίκησε σε αυτήν, τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Στο μεταξύ η κ. Νικολοπούλου αν και ζητούσε επίμονα να παραμείνει στην περιοχή του Μεγάλου Δερείου, στο οποίο υπηρετούσε για 5 χρόνια, μετατέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνεχίζει να ζει και να εργάζεται.


Ράδιο Έβρος
Διαβάστε περισσότερα » »

Σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Βαρνάβα κατά της διοικήτριας του Μποδοσάκειου Τάσας Μπούρτσου: «Νομίζει ότι μπορεί ελεύθερα πλέον να κλείνει κλινικές και Νοσοκομεία, εφόσον η ίδια και οι προστάτες της έπαψαν να έχουν πολιτικό κόστος»

Με έγγραφό της η διοικήτρια του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας ανακοίνωσε το οριστικό κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής, το οποίο κατ’ ουσίαν σημαίνει και κλείσιμο ολόκληρου του νοσοκομείου. Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., Δημήτρης Βαρνάβας, σε επιστολή του αναφέρει:
«Το πρόβλημα ανέκυψε ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο εξαιτίας των μέτρων του Μνημονίου, τα οποία πάγωσαν κάθε πρόσληψη γιατρού, ακόμη και στις ακραίες περιπτώσεις που Νοσοκομεία κινδύνευαν με κλείσιμο. Τότε, με την ιδιότητα του προέδρου της ΟΕΝΓΕ, επισκέφτηκα το Νοσοκομείο και είχα συνάντηση με τη Διοικήτρια κ. Μπούρτσου, όλους τους εκπροσώπους του Νοσοκομείου, τον Ιατρικό Σύλλογο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Όλοι οι φορείς ζητήσαμε πιεστικά από τη Διοικήτρια να μεταβεί στην Αθήνα και να πιέσει τον αμετανόητα μνημονιακό υπουργό Υγείας κ. Λοβέρδο να εγκρίνει άμεσα το διορισμό γιατρών, ώστε να παραμείνει ανοιχτό το Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Η απάντηση του υπουργείου ήταν αρνητική, η Διοικήτρια όμως επέμεινε ότι θα κρατήσει ανοιχτή την Κλινική κάνοντας μετακινήσεις γιατρών από Νοσοκομεία της Μακεδονίας, ισχυριζόμενη παράλληλα ότι οι πιεστικές παρεμβάσεις μας είχαν άλλα κίνητρα!
Αίφνης, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στην απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, η Διοικήτρια αποφάσισε προχτές να κλείσει την Παθολογική Κλινική και αναγκάζει τους ασθενείς να μεταβαίνουν στο υπερπλήρες Νοσοκομείο της Κοζάνης για εξέταση και νοσηλεία.
Βεβαίως, ενώ δεν άλλαξε τίποτα στο Νοσοκομείο, άλλαξε όμως κάτι στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Δεν είναι πλέον κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ που διόρισε την Διοικήτρια, ούτε υπουργός Υγείας ο κ. Λοβέρδος. Νομίζει λοιπόν η κ. Μπούρτσου ότι μπορεί ελεύθερα πλέον να κλείνει κλινικές και Νοσοκομεία, εφόσον η ίδια και οι προστάτες της έπαψαν να έχουν πολιτικό κόστος.
Καλούμε τη Διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και τον υπηρεσιακό Υπουργό Υγείας ν΄ ασχοληθούν άμεσα με την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος και να επαναφέρουν στην τάξη τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, καθώς και κάθε άλλο Διοικητή που επιχειρεί να παίξει παιχνίδια πολιτικής δολιοφθοράς, ενόψει των επαναληπτικών εκλογών».

zougla.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Διαμαρτυρία της ΟΕΝΓΕ: Καταγγελίες για κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί την Τρίτη 22/05

Το κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας καταγγέλλουν τόσο η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Ν.Κοζάνης και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Δυτικής Μακεδονίας.Σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ το πρόβλημα είχε ανακύψει ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο «εξαιτίας των μέτρων του Μνημονίου, τα οποία πάγωσαν κάθε πρόσληψη γιατρού, ακόμη και στις ακραίες περιπτώσεις που Νοσοκομεία κινδύνευαν με κλείσιμο».
Οι νοσοκομειακοί γιατροί κάνουν λόγο για αιφνιδιαστική εξέλιξη, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης του νοσοκομείου ότι θα κρατήσει ανοιχτή την Κλινική κάνοντας μετακινήσεις γιατρών από Νοσοκομεία της Μακεδονίας.
Με έγγραφό της η διοίκηση το νοσοκομείου ζητά έως το τέλους Μαΐου να βρίσκεται σε ετοιμότητα η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης, για την αντιμετώπιση τυχόν επειγόντων περιστατικών.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί την Τρίτη το πρωί στον προαύλιο χώρο του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Η ΟΕΝΓΕ καλεί τη διοίκηση της αρμόδιας Υγειονομικής Περιφέρειας και τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας να ασχοληθούν άμεσα με την επίλυση του συγκεκριμένου ζητήματος.Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Φαινόμενο του «θερμοκηπίου» ή παγκόσμια κυβέρνηση;Βίντεο

Υπάρχει έντονη αμφισβήτηση της λεγόμενης "κλιματικής αλλαγής" αφού περισότερο μοιάζει με μία προσπάθεια επιβολής παγκόσμιων φόρων που ως γνωστόν οδηγούν στην επιβολή παγκόσμιου κράτους. Εχουμε αναφερθεί παλαιότερα στην αμαρτωλή Agenda 21 και στις κρυφές επιδιώξεις τις.Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Paul Joseph Watson (Infowars.com) θα σας προβληματίσει.

 
"Αν και οι κινδυνολόγοι του κλίματος αυξάνουν τις εκκλήσεις τους για παγκόσμια επιβολή φόρου στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στο όνομα της πρόληψης της υπερθέρμανσης του πλανήτη – οι πιγκουίνοι, οι πολικές αρκούδες, οι παγετώνες των Ιμαλάϊων και ο θαλάσσιος πάγος της Αρκτικής, όλα είναι ακμάζοντα.



Με τις τρομακτικές αναγγελίες περί Αρκτικών καλοκαιρών χωρίς πάγους να καταρρίπτονται, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι τόσο τα άγρια ​​ζώα όσο και το περιβάλλον στις πιο κρύες περιοχές της γης δεν έχει βιώσει τον προβλεπόμενο καταστροφικό αφανισμό, ως αποτέλεσμα των ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών.


Οι προβλέψεις ότι ο πληθυσμός της πολικής αρκούδας του Καναδά θα μειωθεί σημαντικά λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη έχει αποδειχθεί εντελώς ανακριβής. Η τελευταία μελέτη δείχνει ότι ο πληθυσμός της πολικής αρκούδας στη περιοχή Hudson Bay έχει παραμείνει σταθερός σε περίπου 1000 - ο ίδιος αριθμός που βρέθηκε σε μια μελέτη του 2004, διαψεύδοντας τις «Κασσάνδρειες» προβλέψεις των οικολόγων για την εξαφάνιση της πολικής αρκούδας , αναφέρει οκαναδικός Τύπος.
«Εμείς δεν παρατηρούμε αυτές τις επιπτώσεις αυτή τη στιγμή. Και δεν είναι μια κατάσταση κρίσης, όπως πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν ο κόσμος να πιστέψει ότι είναι», δήλωσε ο Drikus Gissing, διευθυντής διαχείρισης της άγριας ζωής της Νούναβουτ.

 
Εν τω μεταξύ, "Μια νέα μελέτη με τη χρήση δορυφορικής τεχνολογίας χαρτογράφησης αποκαλύπτει ότι υπάρχουν διπλάσιοι πιγκουίνοι στην Ανταρκτική από όσο προηγουμένως νομίζαμε," λέει η αναφορά του Live Science.


Χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που μπορεί να ξεχωρίσει τους πιγκουίνους από άλλα πτηνά, οι ερευνητές καταμέτρησαν σχεδόν 600.000 πιγκουίνους γύρω από τις παράκτιες περιοχές, σχεδόν διπλάσιους από την προηγούμενη εκτίμηση που ήταν 270.000 με 350.000.


Αλλά δεν είναι μόνο η άγρια ζωή που αντικρούει τους ισχυρισμούς των κινδυνολόγων της αλλαγής του κλίματος, το ίδιο το περιβάλλον δεν συμπεριφέρεται όπως είχαν προβλέψει τα μοντέλα της υπερθέρμανσης του πλανήτη.


Δορυφορικά δεδομένα από Γάλλους ερευνητές δείχνουν ότι οι παγετώνες στη δυτική περιοχή των Ιμαλαΐων "αυξάνουν σε μάζα" αντί να λιώνουν εντελώς, όπως οι κινδυνολόγοι είχαν προειδοποιήσει σε  έκθεση του 2007της IPCC των Ηνωμένων Εθνών, η οποία υποστήριξε ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής θα είναι χωρίς πάγους το 2035.


Παρά τα ευρήματα, το BBC News, που είναι ένθερμος υποστηρικτής της προπαγάνδας της κλιματικής αλλαγής, κατηγόρησε την πάχυνση των παγετώνων στην ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη. Όταν η γη έδειξε τελευταία παρόμοια δραστηριότητα πίσω στη δεκαετία του 1970, το ίδιο επιστημονικό κατεστημένο που ωθεί τώρα την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη κατηγόρησε ότιγια τις αλλαγές αυτές την παγκόσμια ψύξη.


Μια νέα έρευνα από την θάλασσα του Μπάρεντς της Αρκτικής, επίσης, διαπίστωσε ότι ο πάγος πυκνώνει.


"Το ποσό των επιπλεόντων πάγων στη θάλασσα του Μπάρεντς της Αρκτικής - οι οποίοι από καιρό αναμενόταν να υποχωρήσουν σύμφωνα με το καταστροφικό σενάριο των ‘Κασσάνδρειων’ οργανώσεων όπως η Greenpeace - έφτασε σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ όλων των εποχών τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές που ελέγχουν την περιοχή με τη χρήση δορυφόρων," αναφέρει η Register.


Το άρθρο σημειώνει σε μια πρόβλεψη του 1999 από την Greenpeace ότι ο θαλάσσιος πάγος στην περιοχή "θα μπορούσε να εξαφανιστεί εντελώς," άλλη μια προπαγάνδα των κινδυνολόγων που καταρρίπτεται από την πραγματικότητα.


Παρά την πληθώρα των δεδομένων που συνεχώς έρχονται να κονιορτοποιήσουν την ψευδο-επιστήμη της υπερθέρμανσης του πλανήτη που οφείλεται στον ανθρώπινο παράγοντα, γεγονός που καταδεικνύει και πάλι ότι η γη έχει περάσει από φυσικούς κύκλους θέρμανσης και ψύξης από την αρχή, οι κομπογιαννίτες της κλιματικής αλλαγής, όπως ο James Hansen της NASA, ο οποίος αυτή την εβδομάδα θα κάνει έκκληση για την επιβολή ενός παγκόσμιου φόρου επί των εκπομπών CO2, εξακολουθούν να αγνοούν την πραγματική επιστήμη προωθώντας την πολιτική τους ατζέντα για να εκμεταλλευτούν τις περιβαλλοντικές ανησυχίες που έχει ο κάθε άνθρωπος, για το κέρδος και την εξουσία."


Αυτά εκφράζει ο Paul Joseph Watson, πάντως μια απορία που εκφράζει πολύς κόσμος είναι η εξής: Αφού έχουμε τόσο πολύ διοξείδιο του άνθρακα και τα δέντρα τρέφονται με αυτό, δεν θα έπρεπε όλος ο πλανήτης να είναι γεμάτος δάση; Όπως τον καιρό των δεινοσαύρων;


Σας παραθέτουμε ένα βίντεο που αμφισβητεί το "θερμοκήπιο" και ανησυχεί μήπως η όλη ιστορία είναι μια προσπάθεια " δημιουργίας κεντρικής πλανητικής κυβέρνησης.


πηγή
pentapostagma
Διαβάστε περισσότερα » »

WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο




Πλήρης επιβεβαίωση του ''Λόγιου Ερμή'' για το τι πραγματικά κρύβετε πίσω απο τον δανεισμό μας και τα παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη του Ελληνικού λαο... Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον
σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!

Με δεδομένη όμως την ανάγκη να προσφύγει η τότε κυβέρνηση στον μηχανισμό στήριξης, προτίμησε αντί να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις, στην περιοχή, έστω και χωρίς να καθορίσει την ΑΟΖ, προτίμησε να οδηγήσει την χώρα στο Μνημόνιο! Λίγους μήνες μετά και ενώ οι πληροφορίες είχαν αρχίσει και διέρρεαν ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παπαδήμου ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στη Βουλή είπε τα ίδια: «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα».

Στο WikiLeaks διέρρευσαν μάλιστα εκτιμήσεις των στελεχών του Stratfor που ανέφεραν ότι «Καλύτερα μετά από αυτό να συνδεθεί η Ελλάδα με το δολάριο, αν βγει από την ζώνη του ευρώ». Σε ότι αφορά τα πετρέλαια (οι συζητήσεις των στελεχών που διέρρευσαν αφορούν διάστημα από τα μέσα του 2009 μέχρι το 2011) υπάρχουν και μυστικές έρευνες προηγούμενων ετών οι οποίες δεν έχουν έρθει ακόμα στο φως, αλλά αποδεικνύουν ότι έχουν εντοπιστεί τεράστια κοιτάσματα νότια της Κρήτης, αλλά και στο Αιγαίο! Τα συγκεκριμένα τηλεγραφήματα αποκαλύπτουν συζητήσεις του επικεφαλής της Stratfor με δικούς του αναλυτές- δεν είναι δηλαδή μια εκτίμησή τους απλά αλλά διαρροή.

Οι υπολογισμοί φαίνεται να στηρίζονται σε επαφή με το ίδιο τον επικεφαλής της Noble Energy ο οποίος έχει ολόκληρο τον φάκελο για τα εντοπισθέντα κοιτάσματα στην Α.Μεσόγειο. Τα κοιτάσματα έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης και ειδικότερα εντός της Μεσογειακής Ράχης, έκτασης περίπου 80.000 Km2, με μεγάλο μέρος της να βρίσκεται εντός της ελληνικής Α.Ο.Ζ που έχει ήδη καθοριστεί από το υπουργείο ΠΕΚΑ. Τα αποθέματα κάτω από την Κρήτη είναι της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου στην λεκάνη του Βόρειου Αιγαίου, αποκαλύπτουν τα αρχεία του ΙΓΜΕ και των ΕΛΠΕ που τόσα χρόνια έμεναν κρυμμένα, για την ακρίβει, θαμμένα! Στη λεκάνη του βόρειου Αιγαίου, τόσο ανατολικά του πεδίου του Πρίνου, περί τη νησίδα Μπάμπουρας (και γύρω τοποθεσίες) όσο και δυτικά, πρός τα νότια του κόλπου του Στρυμώνα και το Άγιο Όρος, τα εικαζόμενα δυνητικά κοιτάσματα επαρκούν για να καλύψουν το 1/3 των ενεργειακών αναγκών της χώρας. Δηλαδή, περίπου 5,5 δισ. απολήψιμων (και όχι ΟΟΙΡ !) βαρελιών, με δυνατότητα παραγωγής πάνω από 100.000 βαρέλια/ημέρα. Και αυτές είναι ενδείξεις μόνο από τη βόρεια περιοχή του Αιγαίου.

Παλαιότερες, προ του 2000, μελέτες του ΙΓΜΕ και των ΕΛΠΕ κάνουν λογο για όγκο Πρωτογενούς Υφιστάμενου Πετρελαίου (ΟΟΙΡ) που συντηρητικά εκτιμάτο σε άνω των 4 δισ. βαρέλια ανεπιβεβαίωτα αποθέματα στο Αιγαίο (Λεκάνες Θεσσαλονίκης και Βορείου Αιγαίου) και γύρω σε άλλα 2 δισ. βαρέλια στη ζώνη της Λεκάνης Ιονίου. Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τη μέση αναλογία που διέπει τη σχέση μεταξύ ΟΟΙΡ και ωφέλιμες απολήψιμες ποσότητες, θα μπορούσαμε συντηρητικά να υπολογίσουμε ότι το σύνολο ανεπιβεβαίωτων και δυνητικώς εκμεταλλεύσιμων υδρογονανθράκων στην Ελλάδα είναι της τάξεως των 1,2 δισ. ισόποσων βαρελιών.

Δηλαδή μια αύξηση τουλάχιστον κατά 120 φορές του σημερινού αποθέματος των 10 εκατ. βαρέλιων! Όλα αυτά ήταν σε γνώση της κυβέρνησης Παπανδρέου τον Δεκέμβριο του 2009 (Βέβαια ο Στρος Κάν σε συνέντευξη υποστήριξε οτι ο ΓΑΠ τα είχε κανονίσει μαζί του απο τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2009!) όταν έκανε την περίφημη δήλωση «Δεν υπάρχει πετρέλαιο» και βέβαια μία τέτοια παραδοχή θα άλλαζε ολόκληρη της ψυχολογία και δεν θα δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση προσφυγή στον Μηχανισμό Στήριξης τον Μάϊο του 2010.

Όταν υπογράφηκε το πρώτο Μνημόνιο, αναγγέλθηκε άμεσα η ίδρυση φορέα υδρογονανθράκων και σταδιακά άρχισαν να έρχονται στην δημοσιότητα πληροφορίες για ύπαρξη κοιτασμάτων, πάντα από ανεξάρτητες πηγές. Και ξαφνικά προκηρύχθηκαν και διαγωνισμοί για την Δυτική Ελλάδα και τη Νότια Κρήτη (όχι όμως τη νοτιοανατολική)! Και τώρα, μετά τη ψήφιση του νέου Μνημονίου και την αλλαγή του νόμου που διέπει τη νέα δανειακή σύμβαση από το ελληνικό σε βρετανικό δίκαιο (που σημαίνει κατάσχεση των εσόδων από πετρέλαιο και φυσικό αέριο) τελικά αποφάσισαν να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες...


 ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Το "κρυμμένο" προσωπείο του Τσίπρα

Να ξεπουλήσει την Ελλάδα ονειρεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ;

Έτοιμος να υπογράψει με τα δύο χέρια την αναγνώριση των Σκοπίων ως "Μακεδονία" αλλά και να αναθεωρήσει τη συνθήκη της Λωζάνης, που κάνει λόγο για Έλληνες μουσουλμανικού θρησκεύματος, στη Θράκη, αναγνωρίζοντας (!) "Τουρκική μειόνοτητα"! Πιστεύετε ότι τα παραπάνω αποτελούν εφευρήματα της φαντασίας μας; Δείτε, λοιπόν, στο planet-greece όλα όσα ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσα από επίσημες ανακοινώσεις του λέει....



Πάμε, λοιπόν, να δούμε για αρχή τι γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Υμηττού για το θέμα της Μακεδονίας:


Όχι μόνο επιδιώκουν την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία, αλλά θέλουν να βγούμε εντελώς από το ΝΑΤΟ! Να σας θυμίσουμε ότι τα Σκόπια δεν μπήκαν στο ΝΑΤΟ εξαιτίας του ελληνικού βέτο για το θέμα της ονομασίας!

Κι αν πιστεύετε ότι τα παραπάνω αποτελούν μία φθηνή προπαγάνδα με σκοπό να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που παρουσιάζει ανοδική πορεία, ας δούμε τι έχουν να πουν και για τις υπόλοιπες ανακοινώσεις, πάλι επι του "Μακεδονικού"



Να σας θυμίσουμε, ότι πριν από περίπου ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μοίραζε αυτά τα "χαρτάκια" στους δρόμους της Αθήνας:


Την ίδια περίοδο, όμως, και το "ενημερωτικό" - έντυπο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η "Αυγή" δημοσίευε τις εκδηλώσεις του κόμματος, όπως εκπαιδευτικές εκδρομές, πάλι αναφέροντας - προκλητικά - τα Σκόπια ως "Μακεδονία", αναφέροντας μάλιστα "κομπλεξικούς" τους Έλληνες (ναι, αυτούς στους οποίους στρέφονται αυτή τη στιγμή για να τους ψηφίσουν) επειδή πιστεύουν στην ελληνικότητα και μοναδικότητα της Μακεδονίας ΜΑΣ!


Σε ότι αφορά το θέμα των Σκοπίων, λοιπόν, τα βρίσκουν άψογα με τους Οι-κωλό-γους του Τρεμόπουλου, γι' αυτό μην αποκλίσετε ενδεχόμενη κοινή τους κάθοδο στις εκλογές.

Οι "Τουρκοι της Θράκης"

Όμως το ανθελληνικό παραλήρημα του ΣΥΡΙΖΑ δε σταματάει εδώ. Δείτε πώς θέλουν να ανατρέψουν τη συνθήκη της Λωζάνης, που κάνει λόγο για Έλληνες μουσουλμανικού θρησκεύματος, στη Θράκη, αναγνωρίζοντας (!) "Τουρκική μειόνοτητα"!


Την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» φρόντισε να επισκεφτεί ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ξάνθης, Νίκος Καλιαμπάκας, σε μια επαίσχυντη πράξη διαφοροποίησης από την εθνική μας πολιτική…
Σύμφωνα με διαδικτυακό κόμβο τουρκόφωνου περιοδικού που εκδίδεται στην περιοχή, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ο προαναφερθείς κύριος συνοδευόμενος από τον βοηθό του γραμματέα Ξάνθης και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Μακεδονία και Ξάνθη, Χουσείν Ζεϊμπέκ , πέρασαν μια βόλτα από τα γραφεία της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», προφανώς για να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή τους στην – κατά Ερντογάν και των συν αυτώ – προάσπιση… των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης…

Τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος, Αχμέτ Καρά, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Χουσείν Ζεϊμπέκ αφού τους μίλησε για την υποψηφιότητά του, δεσμεύθηκε πως αν εκλεγεί θα πολιτευθεί με τρόπο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της περιοχής…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχμέτ Καρά εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την επίσκεψη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις εκλογές, έχοντας ωστόσο καταγράψει ως θετικό αυτό καθεαυτό το γεγονός της επίσκεψης, αφού τον τελευταίο λόγο στην ψήφο κάποιων μειονοτικών τον έχει η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η ΜΙΤ, την οποία και έχουν αφήσει ανεξέλεγκτη οι ελληνικές αρχές να δρα στη Δυτική Θράκη, παρότι γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις…

Απαντήστε μας, λοιπόν, κύριε Τσίπρα: Ποια συμφέρονται εξυπηρετείτε; Για λογαριασμό ποιων; Σε πόσα κομμάτια σκοπεύετε να κόψετε την Ελλάδα;

planet-greece
Διαβάστε περισσότερα » »

3 νεκροί από σεισμό στην Ιταλία


Σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και διάρκειας περίπου 20 δευτερολέπτων, σημειώθηκε περί τις 05.00 (ώρα Ελλάδας) 36 χλμ. βόρεια της Μπολόνια και στοίχισε τη ζωή σε 3 ανθρώπους (ο μέχρι στιγμής απολογισμός). Ακολούθησαν αλλεπάλληλοι μετασεισμοί, κατέρρευσαν παλιά καμπαναριά και εργοστάσια, ενώ πανικοβλημένοι κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους.
Ο σεισμός, ο οποίος αρχικά αναφέρθηκε από το USGS ότι είχε μέγεθος 6,3 βαθμών, είχε επίκεντρο 36 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά της Μπολόνια στη Βόρεια Ιταλία και σχετικά χαμηλό εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο. Νωρίτερα το βράδυ μια σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών σημειώθηκε στη Λομβαρδία, χωρίς να προκαλέσει ζημιές.


Ο τελευταίος μεγάλος σεισμός που είχε πλήξει την Ιταλία ήταν αυτός στην Άκουιλα το 2009, μεγέθους 6,3 βαθμών, ο οποίος είχε στοιχίσει τη ζωή σε σχεδόν 300 ανθρώπους και είχε προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές.


Τρεις άνθρωποι που εργάζονταν στη διάρκεια της νύχτας σε εργοστάσια στις περιοχές της Μόντενα και της Φεράρα έχασαν τη ζωή τους από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε στη Βορειοανατολική Ιταλία, όπως ανακοίνωσαν η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και η Πυροσβεστική.


Συγκεκριμένα, ένας εργάτης σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε υπόστεγο σε εργοστάσιο παραγωγής πολυστυρενίου στο Μπόντενο, κοντά στη Φεράρα, και άλλοι δύο σε εργοστάσιο κατασκευής κεραμικών στο Σαντ Αγκοστίνο.
Χάρτης που απεικονίζει το επίκεντρο του σεισμού (Πηγή: Ansa)


triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

OI TΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι τρείς κατά σειρά ισχυρές κυρίες επελέγησαν για υπουργοί εξωτερικών των ΗΠΑ, ως εκ τούτου σκεφθήκαμε να αναλύσουμε το γεγονός αυτό, για ενημέρωση των
αναγνωστών μας. Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο διότι.
Ως γνωστόν οι Σιωνιστικές ΗΠΑ είναι τα θεμέλια και στυλοβάτες επάνω στα οποία εδράζεται και στηρίζεται η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία του πλανήτη, με προϊόντα τη Σιωνιστική
Παγκοσμιοποίηση, και τη....
Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ως εκ τούτου η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν θα μπορούσε να βρεί καλλίτερες εκφραστές των συμφερόντων της από τις εν λόγω κυρίες.
Για το άρθρο αυτό στηριχθήκαμε στη θεωρία που λέει ότι η Ιστορία είναι αμείλικτη για τους ισχυρούς της Γης, διότι με τις αποφάσεις τους παίζουν με τη ζωή και τη τύχη εκατομμυρίων ανθρώπων, και κρατών.
Αυτές οι τρείς ισχυρές κυρίες είναι κατά σειρά,
1.- Madeleine Albright- επί προεδρίας Bill Clinton
2.- Condoleezza Rice- επί προεδρίας George Bush – Junior.
3.- Hillary Clinton - επί προεδρίας Barak Obama.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Εξουσία και Κυριαρχία, με προέδρους τους
κ.κ. Rothschild & David (Δαϊδ) Rockfeller, για να πετύχει στα σχέδιά της για παγκόσμια κυριαρχία, επέβαλλε στους τρείς αυτούς προέδρους
των ΗΠΑ, οι οποίοι εξελέγησαν από τον Αμερικανικό Λαό, με νόμιμες
δημοκρατικές διαδικασίες, τις τρείς αυτές ισχυρές σκληρές κυρίες ως τις καταλληλότερες για ΥΠ.ΕΞ. αφού τυγχάνουν εκφραστές των συμφερόντων τους, και δημιουργούν νέο ολοκαύτωμα για τους Λαούς.
Είναι άραγε τυχαίο το γεγονός που τρείς συνεχόμενες κυρίες επελέγησαν για να διαχειρισθούν τα παγκόσμια προβλήματα για λογαριασμό της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων;;;;;
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία στη προσπάθειά της να κατακτήσει τη παγκόσμια κυριαρχία, χρησιμοποιεί διεθνώς ανδρείκελα σαν τους Jeffrey-ΓΑΠ-(ΑμερικανοΕβραίος), Γκρούεφσκι (Σκοπίων), Τιμοσένκο(Ουκρανίας), Ισαακασβίλι (Εβραίος της Γεωργίας), Ρόντος, την ηγεσία της Ε.Ε. , την ηγεσία του ΟΗΕ, την ηγεσία του ΝΑΤΟ, και άλλες διεθνείς μαριονέτες, σαν καταλληλότερους για τη Ν.Τ.Π.
Εξέχουσα θέση στο διεθνές διπλωματικό στερέωμα έχουν και οι κάτωθι
περιγραφόμενες κυρίες, που ενεργοποιούνται διεθνώς για τα συμφέροντα των Εξουσιαστών και κατακτητών της Οικουμένης, και όχι των ΗΠΑ όπως αφελώς πιστεύει ο απλός Αμερικανικός Λαός.
Όλοι οι ηγέτες των Κρατών, Bασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και υπουργοί, λειτουργούν για τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Για ενημέρωση των αναγνωστών μας συλλέξαμε τις κάτωθι πληροφορίες για μια εκάστη Σιωνιστική Κυρία, των οποίων τις πράξεις ας κρίνει ο αρμόδιος Αμερικανικός λαός, αλλά και η Ιστορία.
1.-MΑDELEINE ALBRIGHT-KORBEL:
Γεννήθηκε 15/05/37 στη Πράγα της τότε Τσεχοσλοβακίας.
Έχει δύο ιθαγένειες, Τσεχίας, και Αμερικής, και είναι Εβραϊκής καταγωγής. Επάγγελμα διπλωμάτης. Θρήσκευμα έχει την Εβραϊκή θρησκεία, και δηλώνει Επισκοπιανή Χριστιανή.(Για τα μάτια του Κόσμου και του Αμερικανικού Λαού). Παμπόνηρη η κυρία………
Το πατρικό της επίθετο ήταν Korbel.
Είναι η πρώτη γυναίκα που έγινε υπουργός των εξωτερικών των ΗΠΑ,
στη τετραετία 1997-2001 . Σε θέση σαν 64η ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ.
Επίσημα διορίστηκε στη θέση αυτή από τον πρόεδρο Bill Clinton, και
παρασκηνιακά από τη πανίσχυρη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Υπήρξε πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ 1993-1997.
Σήμερα σε ηλικία 75 ετών εργάζεται ως καθηγητής Διεθνών σχέσεων
στο πανεπιστήμιο της Georgetown, και είναι διδάκτωρ σχεδόν σε όλα τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, επίσης εργάζεται ως διευθυντής στο διοικητικό συμβούλιο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ.
Δηλαδή πολυθεσίτης η κυρία, αν και υπερήλικας………..
Σαν Εβραϊκής καταγωγής επέζησε του ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Γερμανία, από τους Ναζί, όπου είδε πολλούς από τα μέλη της οικογένειας να γίνονται θυσία στον αντισημιτισμό των Ναζί, και στο ολοκαύτωμα των Εβραίων. Για το ολοκαύτωμα των Ελλήνων από τους Τούρκους και από τους Γερμανούς Ναζί, δεν μίλησε ποτέ κανείς.
Μετά την ήττα των Γερμανών Ναζί, και τη κατάρρευση της Ναζιστικής Γερμανίας, η οικογένεια Korbel επέστρεψε στη Πράγα.
Αργότερον με την υποστήριξη του ΑμερικανοΕβραϊκού λόμπυ μετανάστευσαν στις ΗΠΑ , όπου η Μαντλίν μεγάλωσε και ανετράφη.
Η οικογένεια Korbel έφθασε στη Νέα Υόρκη το 1948 και εγκαταστάθηκε στο Long Island.
Η οικογένεια Korbel έκανε αίτηση για πολιτικό άσυλο στις ΗΠΑ,
ως δήθεν διωκόμενοι από το κομμουνιστικό καθεστώς της Τσεχίας.
Ο Μπαμπάς της Josef Korbel διορίστηκε καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ Κολοράντο, όπου εξελέγη κοσμήτορας στη σχολή διεθνών Σπουδών, όπου είχε μαθήτρια τη μελλοντική υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράϊς.
Έτσι η οικογένεια μεγάλωσε και μεγαλούργησε.
Η Μανταλένα γεννήθηκε στη Πράγα με το όνομα Μαρία Jana korbelova, και αργότερον μετονομάσθηκε Μανταλένα.
H Μανταλένα Korbel πέρασε τα έτη εφηβείας στο Ντένβερ Κολοράντο και αποφοίτησε από το Kent Denver School το 1955
όπου ίδρυσε σχολή διεθνών σχέσεων. Ειδικεύθηκε στη πολιτική επιστήμη. Έγινε πολίτης των ΗΠΑ το 1957 και εντάχθηκε στο Δημοκρατικό κόμμα. 
Αργότερον παντρεύτηκε τον Joseph Albright, και έτσι έγινε γνωστή
σαν Albright. Από τα διάφορα πανεπιστήμια που πέρασε, η Μανταλένα
πήρε επίσης μεταπτυχιακό διεθνών σχέσεων το οποίο της απένειμε
ο γνωστός -και μη εξαιρετέος- καθηγητής και σύμβουλος πολλών προέδρων Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ο οποίος αργότερα θα είναι το αφεντικό της στο Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας.
Ο Λαός λέει, «Πές μου με ποιόν δάσκαλο θα κάτσεις, να σου πω ποιος είσαι». Η Μανταλένα είχε πρόωρη σταδιοδρομία.
Επέστρεψε στην Ουάσιγκτον το 1968 και το έτος 1975 έλαβε από το πανεπιστήμιο Κολούμπια άλλο ένα διδακτορικό διεθνών σχέσεων και πολιτικών επιστημών. Στις ΗΠΑ αν δεν είσαι Σιωνιστής, δεν ανεβαίνεις στα κυβερνητικά πόστα. Το ίδιο και στην Ελλάδα……
Στις φωτογραφίες η Μανταλένα δίνει την εικόνα της Χάρυβδης από τη μυθολογία των Αρχαίων Ελλήνων, τόσο φοβερή και τρομερή είναι.
Μόλις βλέπεις φωτογραφίες της το αίμα σου παγώνει από φόβο –τρόμο.
Έχει χωρίσει από το κύριο Albright, αλλά διατηρεί το επώνυμο.
Τώρα η Μανταλένα αρχίζει και ανεβαίνει τα σκαλιά της εξουσίας.
Το 1976 στις προεδρικές εκλογές τότε που εξελέγη πρόεδρος ο Τζίμι
Κάρτερ, με τη βοήθεια του Σιωνιστή Μπρεζίνσκυ, η Μανταλένα εξελέγη Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας, με πρόεδρο του συμβουλίου ποιόν άλλο;;; τον Ζμπίγνιου Μπρεζίνσκυ.
Το 1992 με πρόεδρο το Μπιλ Κλίντον, η Μανταλένα εξελέγη Πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, και ανέλαβε τη πρώτη της
διπλωματική αποστολή. Κατά τη διάρκεια της θητείας της στον ΟΗΕ,
είχε κακή συνεργασία με τον Αιγύπτιο Γενικό Γραμματέα Μπούτρος Γκάλι, για τη γενοκτονία στην Ρουάντα της Κεντρικής Αφρικής, τον οποίον τελικά οι Κοσμοκράτορες εκτόπισαν. Με κινήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, διάδοχος του Μπούτρος Γκάλι εξελέγη ο μισέλλην Σιωνιστής μαύρος Κόφι Ανάν.
Το 1997 η Μανταλένα έγινε η πρώτη γυναίκα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ , με πρόεδρο το Bill, και η πιο υψηλόβαθμος γυναίκα στην ιστορία της Σιωνιστικής Αμερικανικής υπερδύναμης.
Από τότε άρχισε ο διεθνής κατήφορος των ΗΠΑ.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ με τις πολεμικές ενέργειες έγιναν λαομίσητες διεθνώς. Οι ΗΠΑ έγιναν παγκοσμίως επιθετικές, και η διεθνής δημοτικότητά τους έπεσε ραγδαία, λόγω της ρατσιστικής πολιτικής της Μανταλένας, του θρυλικού και θηλυκού διπλωμάτη των ΗΠΑ.
Από τότε οι ΗΠΑ έγιναν και επισήμως Σιωνιστικές. Η επιρροή της στα διεθνή θέματα, σε θέματα ΟΗΕ και ΝΑΤΟ ήταν αποφασιστική.
Διεκρίθη στο βομβαρδισμό της Σερβίας, και στο πόλεμο στα Βαλκάνια.
Στο γραφείο της σαν ΥΠ.ΕΞ παρέμεινε μέχρι το τέλος της προεδρίας
Clinton, οπότε παρέδωσε στη Condoleezza Rice.
Θα μπορούσαμε να πούμε, «η μια Τίγρης, παραδίδει στην άλλη».
Σε μια από τις τελευταίες πράξεις της σαν ΥΠ.ΕΞ. των Σιωνιστικών ΗΠΑ εκφώνησε λόγο στον ΟΗΕ επί τη αναλήψει των καθηκόντων
του ανδρείκελου «Εκείνων» Κόφι Ανάν, και είπε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να πιέζουν το Ιράκ να καταστρέψει όλα τα όπλα μαζικής καταστροφής, ως προϋπόθεση για την άρση όλων των οικονομικών κυρώσεων, με σκοπό να πετύχουν το Ιράκ αδύναμο και άοπλο, και να το χτυπήσουν εκ του ασφαλούς, πράγμα που έκαναν.
Το ίδιο παραμύθι παίζουν μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ στο Ιράν και στη Β.Κορέα. Αλίμονο στο κράτος αυτό που θα τους πιστέψει.
Η Μανταλένα μετά από το πόστο της σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, εργάστηκε
στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και σε πλήθος Σιωνιστικών οργανώσεων και εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα,
το 2001 εξελέγη μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών.
Την ίδια χρονιά ίδρυσε την ομάδα Ολμπράϊτ, μια διεθνή εταιρία στρατηγικών συμβούλων. Για πελάτες έχει τις εταιρίες Coca-Cola,
την φαρμακευτική Merck, τη Dubai World Ports, κ.λ.π. Όλες αυτές οι εταιρίες επωφελούνται από τις προσβάσεις που έχει η Μανταλένα στα παγκόσμια Σιωνιστικά κέντρα εξουσίας.
Παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος του Δημοκρατικού κόμματος, χρησιμοποιήθηκε και σαν σύμβουλος των Ρεπουμπλικάνων του προέδρου Μπούς, και προετοίμασε το έδαφος για πολεμικά γεγονότα, και την εισβολή στο Ιράκ. Γενικά συμμετέχει σε ότι κακό για την ανθρωπότητα απεργάζεται η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Το Σεπτέμβριο του 2009 άνοιξε έκθεση της προσωπικής συλλογής κοσμημάτων στο Μουσείο Τέχνης και Σχεδίου της Νέας Υόρκης.
Η Madeleine Albright σήμερα εργάζεται ως επίτιμος πρόεδρος
του Παγκόσμιου Έργου Δικαιοσύνης, με έδρα τη Χάγη.
Ουαί και αλίμονο στα κράτη αυτά που περιμένουν δικαιοσύνη από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Από τη λήξη της θητείας της ως ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ το 2001, η Μανταλένα Albright συνέχισε τη διακεκριμένη Σιωνιστική καριέρα της
στην εξωτερική πολιτική, σαν πολιτικός σύμβουλος, επιχειρηματίας, και καθηγητής. Κάθε δυστυχισμένο κράτος που θέλει να έχει τη εύνοια και προστασία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, πρέπει να έχει σαν σύμβουλο τη Μανταλένα Albright.
Σαν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ «έθαψε» τους Παλαιστινίους, και ήταν εχθρικά διακείμενη στο πρόεδρο Yasser Arafat.
H Mανταλένα έζησε δραματικές ημέρες στη παιδική της ηλικία με το ολοκαύτωμα των Εβραίων. Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τραυματικές εμπειρίες στο ψυχικό της κόσμο. Αυτές τις τραυματικές εμπειρίες εξέχεε προς την ανθρωπότητα στα χρόνια που ήταν υπεύθυνη ΥΠ.ΕΞ.
Η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση σήμερα έχει εξαπολύσει οικονομικό ολοκαύτωμα εναντίον όλου του πληθυσμού του πλανήτη.
Αυτά που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα είναι μέρος του προγράμματος
των Κοσμοκρατόρων και Εξουσιαστών της Γης, το οποίο υλοποιούν οι διάφορες Μανταλένες, και οι διάφοροι Jeffrey πιόνια των Κοσμοκρατόρων & Εξουσιαστών, εχθρών της ανθρωπότητας.
2.- CONDOLEEZZA RICE:
Γεννήθηκε 14-Νοέμβρη-1954 Ηλικία 58 ετών. Απόφοιτος Πανεπιστημίου του Denver, ανωτάτη σχολή Διεθνών σχέσεων.
Θρήσκευμα δηλώνει Πρεσβυτεριανή, και είναι κόρη πάστορα.
Όλοι σχεδόν οι ΑφροΑμερικανοί του Νότου των ΗΠΑ είναι στο θρήσκευμα πρεσβυτεριανοί με ιερό βιβλίο την Εβραϊκή Βίβλο. Επάγγελμα, πολιτικός επιστήμων. Εντάχθηκε στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ. Τόπος γέννησης: Μπέρμιγχαμ Αλαμπάμα ΗΠΑ. Γεννήθηκε από ΑφροΑμερικανική οικογένεια.
Έγινε ευρύτερα γνωστή τότε που εξελέγη σαν μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας το 2001 επί προεδρίας George Bush-junior.
Εργάστηκε σαν πρόεδρος μιας μεγάλης ΑμερικανοΕβραϊκής εταιρίας
Πετρελαίων την CHEVRON OIL COMPANY. Ένα από τα μεγαλύτερα δεξαμενόπλοια του κόσμου φέρει το όνομά της, «CONDOLEEZZA RICE».
Εξελέγη 66η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ στη περίοδο
2005-2009. Μεγάλωσε σε ρατσιστική κοινωνία στην Αλαμπάμα του Νότου των ΗΠΑ. Παρόλο που ήταν ΑφροΑμερικανή έγινε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, επιλογή των Αυτοκρατόρων της υφηλίου.
Διεδέχθη τον επίσης ΑφροΑμερικανό Κόλιν Πάουελ ΥΠΕΞ στη κυβέρνηση George Bush-Junior, και πρώην Αρχιστράτηγο των ΗΠΑ.
Πριν την ένταξή της στη κυβέρνηση Μπούς, ήταν καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου υπηρέτησε 1993-1999 ως Κοσμήτορας. Σαν ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ακολούθησε την επιθετική πολιτική του Μπούς, (των Επικυρίαρχων), έναντι όλων των άλλων κρατών και εθνών της Γης, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και διεκρίθη στην εισβολή και κατοχή στο Ιράκ.
Σήμερα η Κοντολίζα απέρριψε πρόταση του υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικανών Mitt Romney για τη θέση του Αντιπροέδρου.
Τη Κοντολίζα οι Αμερικανοί χάριν συντομίας φωνάζουν Κόντι.
Το Μάρτιο του 2009 η Κοντολίζα Ράϊς επέστρεψε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ως καθηγήτρια πολιτικών επιστημών.
Το Σεπτέμβριο του 2010 η Κοντολίζα έγινε διευθυντής στην Ανώτατη σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, και διευθυντής του παγκόσμιου κέντρου για τις επιχειρήσεις και την Οικονομία.
Όταν έχεις την εύνοια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Εξουσίας, ποτέ δεν χάνεσαι, όπως οι πολιτικοί του δικομματισμού στην Ελλάδα……
Η Κόντι φεύγει μαζί με τη κυβέρνηση Μπούς. Δεν θα χαθεί βέβαια. Είναι καλή διαχειρίστρια του εαυτού της και θα τον χρησιμοποιήσει καταλλήλως, έχοντας την εξαιρετικά χρήσιμη εμπειρία της ως προσόν για διαπραγμάτευση νέων ανωτάτων θέσεων εργασίας.
Η ανάδειξη μιας γυναίκας σε υψηλά αξιώματα είναι ακόμα ένα φαινόμενο ακριβοθώρητο παρά την υποτιθέμενη προοδευτικότητα της Δυτικής κοινωνίας. Στη πολιτική οι γυναίκες που κατόρθωσαν να αξιοποιηθούν σε κορυφαίες θέσεις είναι ελάχιστες.
Το συντριπτικό ποσοστό αυτών των γυναικών εξελίχθηκε -κληρονομικώ δικαίω-(κόρες, Σύζυγοι πολιτικών κ.λ.π.) και σχεδόν όλων οι πράξεις χαρακτηρίζονται από συντηρητισμό και έλλειψη οράματος. Η Κόντι είναι μια γυναίκα πολιτικός που κατόρθωσε να ηγηθεί έχοντας ένα επί πλέον χαρακτηριστικό μειονέκτημα σε κοινωνία λευκών, Είναι Μαύρη. Αυτό δεν την απαλλάσσει από το βαρύ φορτίο της συμμετοχής της στην πιο αντιαμερικανική Αμερικανική κυβέρνηση όλων των εποχών, απλά ίσως η ιστορία της χαριστεί λίγο, κάτι που ασφαλώς δεν θα κάνει για τους υπόλοιπους της απελθούσης κυβέρνησης Μπούς. Υπηρέτησαν όλοι τους τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, εις βάρος των ΗΠΑ.
Στις ΗΠΑ το ίδιο το κράτος έχει αφελώς ταυτισθεί με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. Οι πολιτικοί των ΗΠΑ αφελώς εργάζονται για τη Ν.Τ.Π.
Στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν έχουν ίχνος πατριωτισμού, όλα για ΝΤΠ.
Η Κοντολίζα Ράϊς εργάζεται αυτή την περίοδο στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας ΚΙΟR μια εταιρία Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, (Γιαυτό ο Jeffrey εδώ είχε λυσσάξει με τη πράσινη ενέργεια, και την ανανεώσιμη ενέργεια), είναι τα νέα Projects της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Όλοι αυτοί οι υπάλληλοι των Κοσμοκρατόρων, Κόντι, Jeffrey, κλπ, πάνε πακέτο.
Η Κόντι σήμερα είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας τεχνών και Επιστημών, και έχει βραβευτεί σαν επίτιμος διδάκτωρ.
Αυτή την περίοδο κατοικεί στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στη Καλιφόρνια. Η Κόντι κατέστη φωτεινό παράδειγμα επαγγελματικής σταδιοδρομίας για όλες τις Αμερικανίδες. Ολοκληρώνοντας θέλουμε να πούμε ότι, η Κόντι σαν ΥΠ.ΕΞ, υλοποίησε τα προγράμματα των Επικυρίαρχων του πλανήτη εναντίον των λαών της Γης.
Τα έργα της αυτό απέδειξαν. 
3.-ΗILLARY RONDAM CLINTON:
Η Τρίτη φιλόδοξη σκληρή κυρία των ΗΠΑ και της Ν.Τ.Π. διψασμένη
για εξουσία, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Γεννήθηκε στο Σικάγο Ιλινόϊς ΗΠΑ στις 26-10-1947
Ηλικία 65 ετών. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Yale.
Επάγγελμα: Δικηγόρος. Θρήσκευμα, Εκκλησία μεθοδιστών.
Νέα προσχώρησε στο Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ.
Παντρεμένη με το πρώην πρόεδρο Bill Clinton. Έχουν μία κόρη.
Διεδέχθη τη Κόντι σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, 21-01-2009 και ονομάσθη 67η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, με πρόεδρο το Barak Obama.
Υπήρξε γερουσιαστής των ΗΠΑ για τη πολιτεία της Νέας Υόρκης,
όπου υπηρέτησε από 03-01-2001 έως 21-01-2009
Υπήρξε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επί προεδρίας του συζύγου της
Bill Clinton από 20-01-1993 έως 20-01-2001.
Έκανε εκστρατεία 2007-2008 για τη προεδρία των ΗΠΑ, τελικά έχασε από τον Barak Obama, σε αντάλλαγμα της προσεφέρθη το αξίωμα της ΥΠΕΞ με την έγκριση των Επικυρίαρχων των ΗΠΑ και όλου του πλανήτη. Σαν ΥΠΕΞ η Χίλαρυ, δεν περιμέναμε κάτι καλλίτερο από τις προηγούμενες ΥΠΕΞ σκληρές κυρίες Μανταλένα και Κόντι.
Πρωτοστάτησε στην ισοπέδωση των Αραβικών χωρών βορείου Αφρικής, με τα γεγονότα Λιβύης, Αιγύπτου, Συρίας, κ.λ.π.
Μετά την αποφοίτηση 1973 από το Yale, ξεκίνησε μια καριέρα νομικού
και έγινε νομικός σύμβουλος του Κογκρέσου, μετετέθη στο Αρκάνσας 1974 όπου παντρεύτηκε το Μπίλ Κλίντον το 1975.
Το 1978 έγινε η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της εταιρίας Νομικών Υπηρεσιών, εργάσθηκε σε δικηγορικό γραφείο και αναφέρεται σαν μια από τις 100 πιο σημαντικές δικηγόρους στην Αμερική.
Ο σύζυγός της Βill εξελέγη κυβερνήτης του Αρκάνσας,1979-1992, και υπήρξε η πρώτη κυρία του Άρκανσω.
Το 1994 ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ανέπτυξε σημαντική πρωτοβουλία
για την υγεία, και σχέδιο φροντίδας του Αμερικανικού λαού, αλλά απέτυχε να κερδίσει την έγκριση του Κογκρέσου. Ωστόσο το 1997 και 1999 ο πρόεδρος Κλίντον, με τη προτροπή της Χίλαρυ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη προώθηση της δημιουργίας του προγράμματος Ασφάλισης Υγείας Παιδιών, και άλλα θέματα υγείας και φροντίδας του λαού. Υπ’ όψιν ότι στις ΗΠΑ τα θέματα Υγείας-Παιδείας είναι στα χέρια ιδιωτών επιχειρηματιών, δηλαδή στα χέρια των πλουτοκρατών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, γιαυτό η πρώτη κυρία με το πρόεδρο συνάντησαν σκληρή αντίσταση, στη προώθηση προγραμμάτων Υγείας-Παιδείας, και γενικά κοινωνικών ασφαλίσεων.
Η κατάσταση του γάμου της ήταν αντικείμενο σημαντικής πολιτικής κερδοσκοπίας, μετά το σκάνδαλο Λεβίνσκι το 1998.
Σαν ΥΠΕΞ πρωτοστάτησε στη δημιουργία της «Αραβικής Άνοιξης»
και υποστήριξε τη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, κατόπιν εντολών των Κοσμοκρατόρων.
Με το τέλος της θητείας του συζύγου-προέδρου, μετακόμισε στη πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου το 2000 εκλέχτηκε γερουσιαστής των ΗΠΑ εκπροσωπώντας στη Γερουσία τη πολιτεία της Νέας Υόρκης.
Για πρώτη φορά Αμερικανίδα πρώτη Κυρία διεκδίκησε δημόσια αξιώματα. Στη Γερουσία υποστήριξε τη κυβέρνηση Μπούς σχετικά με ορισμένα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένης της ψηφοφορίας για το ψήφισμα του πολέμου στο Ιράκ.
Σαν Γερουσιαστής η Χίλαρι επανεξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία το 2006. Στη προεδρική κούρσα το 2008 η Χίλαρυ κέρδισε αντιπροσώπους στις περισσότερες προκριματικές εκλογές, από κάθε άλλη γυναίκα υποψήφια στην Αμερικανική ιστορία, αλλά τελικά έχασε από το πρόεδρο Barak Obama. Σαν ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ έχει δημιουργήσει την
«Έξυπνη δύναμη» ως στρατηγική για τη διεκδίκηση της ηγεμονίας στο κόσμο, για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Η Χίλαρυ τονίζει ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πάντα σχετικά με τη διπλωματία και την ανάπτυξη των πολιτικών σχεδίων μας, και φιλικών κρατών, με τη συνεργασία των οποίων θα εξαρτηθεί ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η Αίγυπτος, η Κίνα , και η Ρωσία.
Είναι πολύ φιλόδοξη αν νομίζει ότι θα μπορέσει τελικά να «βάλλει χέρι» στη Κίνα και στη Ρωσία. Ούτε την Αίγυπτο δεν μπορεί να ελέγξει.
Αυτή την εποχή σοβεί διπλωματική κρίση μεταξύ ΗΠΑ-Κίνας, όμως
εν μέσω διπλωματικής κρίσης, η Χίλαρι βρέθηκε στο Πεκίνο.
Η επίσημη επίσκεψη άρχισε στις 02-Μαϊου 2012 όπου η Χίλαρι συνοδευόταν από τον υπουργό οικονομικών Τimothy Geithner και ανώτατη αντιπροσωπεία του State Dept. H επίσκεψη έγινε μέσα στα πλαίσια του «Στρατηγικού και οικονομικού διαλόγου» μεταξύ των δύο χωρών, όπως διπλωματικά ανακοινώθηκε.
Αυτή την εποχή οι ΗΠΑ εκτελούν ναυτικές ασκήσεις μαζί με τις Φιλιππίνες στη θάλασσα τις Κίνας. Έτσι για να δείτε πόσο ειλικρινείς είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ στις σχέσεις τους με άλλες χώρες.
Αυτά βλέπουν οι Κινέζοι, και γίνονται «Τούρκοι»…….
Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι επινόηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά να τα εφαρμόζουν μόνο οι αντίπαλοί τους.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πάντα στην ατζέντα της κυρίας Ηillary.
Οι σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας στο σύνολό τους με κύριο αντικείμενο το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, φυσικά μόνο από τη Κίνα,
(για το Γκουαντάναμο, και τους άλλους πολιτικούς κρατούμενους δεν μας λέει λέξη η κυρία), περιλαμβάνονται στην ατζέντα της επικεφαλής της Αμερικανικής Σιωνιστικής διπλωματίας.
«Εποικοδομητική σχέση είναι εκείνη που επιτρέπει να μιλάμε με κάθε ειλικρίνεια για τους τομείς στους οποίους διαφωνούμε,
συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αυτό είναι το πνεύμα που κυριαρχεί καθώς ετοιμάζομαι να αναχωρήσω απόψε για το Πεκίνο», τόνισε στη διάρκεια επίσημης συνέντευξης τύπου.
Η κυρία Κλίντον έστειλε και στην Αίγυπτο μήνυμα με το ίδιο περιεχόμενο, δηλαδή «Ο στρατός να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Αίγυπτο».Μετά τη Κίνα η Χίλαρι επεσκέφθη την
Μιανμάρ, το Αφγανιστάν, και τη Λιβύη, για να τους παρηγορήσει……
Επίσης επεσκέφθη το Μπαγκλαντές και την Ινδία.
Κάλεσε τους Ισραηλινούς και Παλαιστινίους για εκ νέου διαπραγματεύσεις, δηλαδή το ίδιο παραμύθι……..
Στη Λιβύη η Χίλαρι μετέφερε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ στο μεταβατικό συμβούλιο της Λιβύης. Δηλαδή κατάστρεψαν μια πλούσια χώρα, και τώρα τους στέλνουν βοήθεια, αφού άρπαξαν τα πετρέλαια….
Εδώ ισχύει η λαϊκή ρήση, «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι».
Προγραμματίζει τα «ψηφιακά σύνορα» των κρατών του 21ου αιώνα για λογαριασμό των Επικυρίαρχων.
«Θεός οίδε» τι εννοούν λέγοντας «Ψηφιακά σύνορα» των κρατών.
Πάντως κάτι μαγειρεύουν για τη κατάκτηση της παγκόσμιας κυριαρχίας. Συνεχίζει λέγοντας, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό που έχει ονομαστεί «έξυπνη δύναμη», το πλήρες φάσμα όλων των εργαλείων να είναι στη διάθεσή μας, ήτοι διπλωματικές, οικονομικές, στρατιωτικές, πολιτικές, νομικές, πολιτιστικές δυνάμεις για κάθε κατάσταση. Με ανησυχεί αυτό που η Χίλαρι αποκαλεί «Έξυπνη δύναμη» και «Ψηφιακά Σύνορα».-H Παγκόσμια Σιωνιστική εξουσία, παρέλαβε μια αγαθή πρώτη κυρία, και τη μετέβαλε σε ΧΑΡΥΒΔΗ!!!
Ο Θεός ας σώζει την ανθρωπότητα!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος.-

Πηγη


 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των Τούρκων

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ;;;


Του Νάσου Θεοδωρίδη (από την ΑΥΓΗ, 20/05/12)

Οι επετειακές κραυγές που συνήθως ακούγονται και γράφονται κάθε άνοιξη για το ζήτημα της όντως απεχθούς και μαζικής εξόντωσης των Ποντίων επιτάσσουν μια ψύχραιμη προσέγγιση και αποτίμηση του ιστορικού αυτού ζητήματος. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς ειδήμων ασχολήθηκε αντικειμενικά με την ιστορική ανάλυση της άλλης πλευράς της αλήθειας στο θέμα του ελληνισμού του Πόντου.

Η επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων, σε σχέση με αυτά που υπέφερε ο ποντιακός λαός από το 1915 έως το 1924, αναφέρεται πράγματι σε πολλές αλήθειες, ταυτόχρονα όμως δεν διστάζει να χρησιμοποιεί μισές αλήθειες, να αποκρύπτει άλλες αλήθειες και να διαδίδει πολλά ψεύδη.
Από κοινωνικής και πολιτικής σκοπιάς το πιο αναληθές κατασκεύασμα είναι η…

θεωρία του λεγόμενου επαναστατικού αγώνα προς «απελευθέρωση» του Πόντου από τον «τουρκικό ζυγό». Θεωρητικά ο όρος «απελευθέρωση» μπορεί να έχει αποδεκτό περιεχόμενο μόνο όταν αφορά σε μια σχετικά μεγάλη εδαφική περιοχή όπου η φίλια εθνική ομάδα αποτελεί την πληθυσμιακή πλειοψηφία.

Στην προκειμένη περίπτωση ο ελληνικός πληθυσμός των τριών νομών ή Βιλαετίων, του Πόντου αποτελούσε μια σημαντική, μια μικρή ή μια εντελώς ασήμαντη μειοψηφία. Τα επίσημα αυτά στατιστικά στοιχεία, που αφορούν στο έτος 1912, προέρχονται από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτηριάδη. 

Συγκεκριμένα, στον νομό, δηλαδή στο Βιλαέτι της Τραπεζούντας οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο στο 25,9% του συνολικού πληθυσμού, συγκεκριμένα οι Τούρκοι αριθμούσαν 957.866 άτομα ενώ οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο σε 353.533.

Το πραγματικό αντάρτικο στον Πόντο άρχισε μόλις το 1916, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη της Τραπεζούντας μεταφέροντας το ρωσοτουρκικό πολεμικό μέτωπο στην περιοχή εκείνη. Οργανωτής του ελληνικού αντάρτικου ήταν ο φανατικός «στρατηγός» Καραβαγγέλης, ο οποίος ήρθε στη Σαμψούντα το 1908 ως μητροπολίτης.

Μετά τη δημιουργία των ανταρτικών σωμάτων με χρήματα και πολεμοφόδια που πήρε ο μητροπολίτης από τους Ρώσους, τα εξαπέλυσε να προσβάλουν τον τουρκικό στρατό στα μετόπισθέν του, τη στιγμή κατά την οποίαν οι Τούρκοι πολεμούσαν τον ρωσικό στρατό στο μέτωπο της Τραπεζούντας.

Οι αντάρτες του Πόντου συντάχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με τα εχθρικά κατοχικά στρατεύματα της Ρωσίας, καταπολέμησαν τον στρατό του κράτους του οποίου ήταν υπήκοοι, καταπιέζοντας και σκοτώνοντας αλλόθρησκους συμπολίτες τους.

Οι ταλαίπωροι αντάρτες, το πλείστον τουρκόφωνοι και αναλφάβητοι, έπεσαν στην παγίδα του αιμοσταγούς αυτού παπά χωρίς να αναλογιστούν τις συνέπειες του λεγόμενου απελευθερωτικού αγώνα, δηλαδή δεν συνειδητοποίησαν καν το τι θα απογίνονταν αυτοί μετά το τέλος του πολέμου, όταν ο μεν παπάς θα εξαφανιζόταν για να σωθεί, όπως και έγινε, αυτοί όμως θα παρέμεναν.

Κάτω από την εγκληματική καθοδήγηση του Καραβαγγέλη οι χριστιανοί άρχισαν να πυκνώνουν τις τάξεις των ανταρτών χτυπώντας πισώπλατα τον τουρκικό στρατό και ληστεύοντας κυρίως τουρκικά χωριά, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Λόγω των πράξεων αυτών ο τουρκικός στρατός άρχισε στην περιοχή της Μπάφρας το κυνήγι εναντίον των ανταρτών, που μετεξελίχθηκε βεβαίως σε μαζική εθνοκάθαρση, απολύτως κατακριτέα αλλά και διακριτή από μια «γενοκτονία», που θα προϋπέθετε «άμεσο δόλο εξόντωσης μέχρις ενός», πράγμα αναπόδεικτο.

Όμως στα ελληνικά ΜΜΕ γίνεται συνεχής αναφορά στα εγκλήματα που διέπραξαν οι Τούρκοι εναντίον των Ελλήνων στον Πόντο παρασιωπώντας συστηματικά τις εγκληματικές πράξεις των Ελλήνων ανταρτών, τις οποίες παρουσιάζει κομπάζοντας σε μια μελέτη του ο εθνικιστής Πόντιος συγγραφέας Ανθεμίδης («Επαναστατική τρομοκρατία – Αντίποινα των Ελλήνων κατά του τουρκικού πληθυσμού»).

Συνεπώς είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά της εγκλήματα, χωρίς όμως να ζητάμε συγγνώμη για παρόμοια εγκλήματα που έκανε η «δική μας» πλευρά.

* Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ Αμπελοκήπων


Διαβάστε περισσότερα » »

Η γενοκτονία των Σέρβων, οργανώθηκε από τους Γερμανούς για λόγους αντεκδίκησης! Τρομερές αποκαλύψεις από τον Γάλλο στρατηγό Γκαλουά

20120519-165828.jpgΠοιοί θυμούνται άραγε την γενοκτονία; Ποιοί θυμούνται τους πύρινους λόγους του Τσοχατζόπουλου κατά του σφαγέα Μιλόσεβιτς; Πόσοι θυμούνται τον Κώστα Σημίτη και τον Γιώργο Παπανδρέου να παρέχουν “κάθε δυνατή βοήθεια” στο Ράιχ; 

Εμείς πάντως θυμόμαστε. Και η ιστορία δεν συγχωρεί, ούτε εμάς τους ίδιους που τώρα είμαστε στο στόχαστρο. Εάν δεν αντισταθούμε, μας περιμένει ακριβώς η ίδια τύχη.

Παραθέτουμε παρακάτω την ομιλία του, σε δύο βίντεο, στα γαλλικά με αγγλικούς υπότιτλους και την ελληνική μετάφραση ώστε να μη στερηθεί κανείς του αποκαλυπτικού κειμένου.
Ο Στρατηγός Γκαλουά έζησε τα γεγονότα της Γιουγκοσλαβίας από μέσα, ως Γάλλος αποσταλμένος της γαλλικής κυβέρνησης, και για αυτό το λόγο αποτελεί ο ίδιος μια εγκυρότατη πηγή πληροφοριών.
Η παρέμβαση του Στρατηγού Γκαλουά
Στόχοι και συνέπειες της επίθεσης της Σερβίας από το ΝΑΤΟ, 10 χρόνια μετά. Βελιγράδι, στις 23 και 24 Μαρτίου 2009.
Λοιπόν, συναντιόμαστε σήμερα για να γιορτάσουμε, η λέξη δεν είναι η καταλληλότερη, μια πολύ θλιβερή επέτειο … Πριν από 10 χρόνια, το 1999, οι δυτικές δημοκρατίες, με επικεφαλής τη Γερμανία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ, τις οποίες ακολούθησε και η Γαλλία, βομβάρδισαν ό, τι απέμενε από την πρώην Γιουγκοσλαβία, με απόλυτη περιφρόνηση του διεθνούς δικαίου, των συμφωνιών του Ελσίνκι σχετικά με το απαραβίαστο των εθνικών
συνόρων πρώτα, και έπειτα για το γεγονός ότι αρνήθηκαν την συμμετοχή των Ηνωμένων Εθνών, ήτοι του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, και τελικά, προχώρησαν σε πόλεμο χωρίς καν να ζητήσουν τη γνώμη των εθνικών κοινοβουλίων τους. Εν ολίγοις, μια σειρά από βιασμούς του διεθνούς δικαίου που αφήνει έναν πραγματικά μαύρο λεκέ για την ηθική των δυτικών δυνάμεων που συμπεριφέρθηκαν όπως συμπεριφέρονται οι απολυταρχίες και ακόμα, σε αυτή τη περίπτωση, τις ξεπέρασαν σε μέγεθος.
Γι ‘αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας ήταν μια προγραμματισμένη επιχείρηση της Γερμανίας πριν από πολύ καιρό. Δεν επρόκειτο μόνο να περιμένουν το θάνατο του προέδρου Τίτο το 1980, αλλά να προετοιμάσουν τη διαδοχή του, εκμεταλλευόμενοι την αναχώρησή του, να εξαρθρώσουν αυτό το έδαφος το οποίο οι Γερμανοί πίστευαν ότι δεν ήταν έθνος επειδή αποτελούταν από εθνότητες και διαφορετικές θρησκείες. Και εκτός αυτού, όπως το είπα προηγουμένως, η Γερμανία είχε προφανώς το πλεονέκτημα αυτής της εξάρθρωσης.
Έτυχε να είχα έμμεση σχέση με αυτά τα γεγονότα κατά τα έτη 1976 και 1977, καθώς πήγαινα τακτικά στη Γερμανία μετά από προσκλήσεις του Φραντς Γιόζεφ Στράους (ο οποίος ήταν εκείνη την εποχή ο Γερμανός υπουργός Άμυνας , και έπειτα υπουργός Οικονομικών), σε ένα μικρό αγρόκτημα που είχε κοντά στο Μόναχο, όπου συναντιόμασταν, δέκα φίλοι, για να συζητήσουμε τις παγκόσμιες υποθέσεις, για δύο τρεις ημέρες.
Υπήρξε εκπρόσωπος της Μεγάλης Βρετανίας, ένας εκπρόσωπος της Ισπανίας, (της Opus Dei), ένας εκπρόσωπος του Βατικανού και εγώ ήμουν ο Γάλλος της ομάδας. Μιλάγαμε για τα πάντα και τίποτα για δύο τρεις μέρες. Και κράτησα την ανάμνηση από συζητήσεις μεταξύ μας όπου οι Γερμανοί γείτονές μου πίστευαν ότι η Γιουγκοσλαβία δεν είναι βιώσιμη και ότι έπρεπε να ετοιμαστούμε, κατά τη στιγμή του θανάτου του Τίτο, να την αντικαταστήσουμε με μια άλλη εδαφική οργάνωση.
Έτσι οι Γερμανοί, οι οποίοι είναι πολύ καλοί γεωπολιτικοί, ήταν πολύ ευαίσθητοι για αυτή την υπόθεση για τους ακόλουθους λόγους:
1. Από τη γερμανική πλευρά, η επιθυμία να πάρουν εκδίκηση από τους Σέρβους οι οποίοι δύο φορές, το 1914-1918, και 1939-1945, ενωθήκαν με τους Συμμάχους εναντίον τους, ακόμη και την σερβική αντίσταση, η οποία από τον Απρίλιο του 1941 πήρε τον δρόμο των βουνών με τον Μιχαήλοβιτς και μετά με τον Τίτο και κράτησε αρκετές γερμανικές μεραρχίες, που θα χρησιμεύονταν στη Ρωσία, της Μόσχα και στη συνέχεια στο μέτωπο του Στάλινγκραντ. Και, όχι χωρίς λόγο, η Βόννη εκτιμούσε ότι ήταν η σερβική αντίσταση, σε κάποιο βαθμό, που ώθησε τη Γερμανία στην ήττα του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου. Έπρεπε λοιπόν να τιμωρηθεί αυτός ο θαρραλέος λαός.
2. Δεύτερη. Έπρεπε να ανταμειφθούν οι Κροάτες και Βόσνιοι μουσουλμάνοι που είχαν ενταχθεί στη ναζιστική Γερμανία, στον στρατό VERMARCHT οι οποίοι κατέλαβαν ορισμένες θέσεις στη Γαλλία, για να τους ευχαριστήσουν για την σύνδεση τους με τη δράση της Γερμανίας, και επομένως να προωθήσουν τους Κροάτες και Βόσνιους μουσουλμάνους.
3. Τρίτη ιδέα της γερμανικής πλευράς, ήταν επίσης τον ενδιαφέρον της Γερμανίας να εισέρθουν η Κροατία και η Σλοβενία ​​στη τροχιά της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας στην οποία ηγούταν η Δυτική Γερμανία, ως το ισχυρότερο μέλος της, και να αποκτήσει με αυτό τον τρόπο οικονομική επιρροή στην δαλματική ακτή μέσω αυτής να πλησιάσει τη Μεσόγειο, παλιό γερμανικό όνειρο με τον παραδοσιακό τροπισμό, η «Αγία Γερμανική Αυτοκρατορία» με βλέψεις προς τις δύο Σικελίες και τη Κεντρική Μεσογείου. Επιπλέον πρέπει να προστεθεί το γεγονός ότι η Γερμανία πίστευε ότι τελικά θα παρέμβαιναν οι ΗΠΑ και αφού κατείχαν τις σημαντικότερες θέσεις στη διοίκηση του ΝΑΤΟ, θα ήταν για εκείνη μια καλή συμφωνία που ετοιμαζόταν, μιλώντας στρατιωτικά.
Αυτοί οι λόγοι, κατά τη γνώμη μου, που ώθησαν τη Γερμανία να παίξει αυτό το ρόλο.
Έπρεπε επίσης να σύρει τη Γαλλία και τις ΗΠΑ σε αυτή την περιπέτεια.
Στη Γαλλία, ο κ. Κολ άσκησε αποφασιστική επιρροή στον πρόεδρο Μιτεράν, ο οποίος ήταν άρρωστος και αδύναμος, δεν είχε εξάλλου άλλη πολιτική παρά να μαζέψει τις αναγκαίες ψήφους για την επανεκλογή του, σύμφωνα με το ισχύον Σύνταγμα. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μιτεράν, ακολουθούμενος εξάλλου από τον Υπουργό Εξωτερικών του, τον κ. Αλαίν Ζιπέ, ήδη από τον Φεβρουάριο 1994, είχε προσχωρήσει στο συνασπισμό που οι Γερμανοί ήθελαν να συναρμολογήσουν, ενεργώντας υπέρ μιας μουσουλμανο-κροατικής ομοσπονδίας με σκοπό να εκδιώξει τους Σέρβους από τη γη τους, που κατείχαν για αιώνες (περίπου 64% των εδαφών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης), να πάρουν το 40% για να το δώσει στους μουσουλμάνους, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο αυτή τη τερατώδη ομοσπονδία, και στη συνέχεια, οργανώνοντας και συμμετέχοντας στη πρωτοφανή παραπλανητική εκστρατεία ψεμάτων για την οποία θα μιλήσω σε λίγο. Η γαλλική προσέγγιση ακολούθησε τη γερμανική προσέγγιση.
Στη συνέχεια, παρενέβησαν οι ΗΠΑ. Ήταν αρχικά απρόθυμες, επειδή φοβόντουσαν την μόρφωση του εδάφους, φοβόνταν την ανδρεία της σερβικής αντίστασης κατά της γερμανικής κατοχής 1940-1945, για την οποία ήταν οι ίδιες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Φοβόντουσαν να συρθούν σε μια λεπτή και δύσκολη στρατιωτική περιπέτεια, ειδικότερα από τότε που στοιχειώνονταν από το πετρέλαιο της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράκ, περισσότερο από ό, τι την πορεία του πετρελαίου που θα πέρναγε μια μέρα κατά μήκος του Δούναβη από το Βελιγράδι ή που θα έφτανε μέσω του διάδρομου αριθ. 8 της Κασπίας Θάλασσας μέχρι την ακτή της Αλβανίας, στο Δυρράχιο, από όπου θα ξεκινούσε ένας νέος αγωγός. Αλλά όλα αυτά ήταν μακριά και δεν ήθελαν να δεσμευτούν. Τελικά, υπό τη συνεχή γερμανική πίεση, οι ΗΠΑ άλλαξαν γνώμη και πειστήκαν ότι υπήρχε συμφέρον να συμμετέχουν, και αυτό για τους ακόλουθους λόγους.
Καταρχήν ήθελαν να αποδείξουν στους Ευρωπαίους ότι είναι ανίκανοι να αυτοδιαχειριστούν και ότι μόλις αποχωρούν οι Αμερικανοί, ακολουθεί το χάος, την αταξία και τον πόλεμο, γεγονότα που τους αναγκάσουν (τους Αμερικανούς) να επιστρέψουν στην Ευρώπη. Αυτό αποδείχνει επίσης… ότι το ΝΑΤΟ είναι απαραίτητο!
Δεύτερον, οι ΗΠΑ πίστευαν ότι θα ταπείνωναν περισσότερο τη Ρωσία, η οποία εκείνη τη εποχή βρισκόταν στα χέρια του Γέλτσιν και των συμβούλων του Χάρβαρντ («τα αυγά του Χάρβαρντ»), που ήθελαν να γενικεύσουν την οικονομία της αγοράς στη Ρωσία, ενώ η ίδια η Ρωσία δεν ήξερε καλά καλά για το τι επρόκειτο, συνηθισμένη με το σύστημα της σχεδιασμένης οικονομίας.
Για τις ΗΠΑ, ήταν, επίσης, να επιβάλουν την ηγεσία τους εκεί (στα Βαλκάνια), όπου ο σλαβικός κόσμος έπρεπε να φανερώσει την ενότητα του και την αλληλεγγύη του.
Εξάλλου, (τρίτος λόγος), οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούνταν ότι η Γερμανία είχε ενηλικιωθεί και ότι κατά βάθος θα ήταν ενδιαφέρον να έχουν στην Βαλκάνια μια στρατιωτικά κατεχόμενη ζώνη, κατά προτίμηση στην Αλβανία, γεγονός που αποδεικνύεται από την εγκατάσταση του διάσημου στρατοπέδου του Bondsteel (στο Κόσοβο) με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκεται στη πορεία του μελλοντικού διαδρόμου αριθ. 8, που θα έφερνε το πετρέλαιο από την Κασπία Θάλασσα στην Αδριατική.
Και έτσι, για αυτούς τους διαφόρους λόγους, οι ΗΠΑ παρενέβησαν αναλαμβάνοντας την διοίκηση του συνόλου των επιχειρήσεων, προκειμένου να περιθωριοποιηθεί η διοίκηση των Γερμανών, Γάλλων, Άγγλων, Ιταλών, έτσι ώστε να πάρουν το όλο θέμα στα χέρια τους .
Εξάλλου, αυτή η επιχείρηση ήταν πολύ σημαντική για αυτούς, επειδή κατά βάθος ήταν γι ‘αυτούς ένα προηγούμενο σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των μελλοντικών επιχειρήσεων στο Ιράκ.
Οι επιχειρήσεις στα Βαλκάνια έγιναν ως εξής:
Πρώτον, οργάνωσαν μια τεράστια εκστρατεία παραπληροφόρησης, διηγώντας τα χειρότερα ψέματα, έτσι ώστε τα μελλοντικά θύματα να οδηγηθούν στη δημόσια ετυμηγορία και να μπορέσουν να τα ξυλοκοπήσουν με καθολική συναίνεση. Έπρεπε για αυτό να εφευρίσκουν κάθε είδος αδικημάτων. Ένα πρώτο αδίκημα, το πιο γνωστό, ήταν ο βιασμός 40.000 μουσουλμάνων γυναικών. Τελικά, ο Αμερικανός εμπειρογνώμονας ο οποίος επιθεώρησε τα Βαλκάνια έλεγε ότι δεν ήταν 40.000 αλλά 4.000, μετά μόνο 40 γυναίκες και στο τέλος της έρευνας , δεν είχαν μείνει παρά μόνο τέσσερις γυναίκες…
Οι εφευρέσεις ήταν πολλές, υπάρχει η ιστορία της έκρηξης στην οδό Miskina μπροστά από τον φούρνο, η περίπτωση της αγοράς του Markale (επίθεση), στην οποία κατηγόρησαν ψευδώς τους Σέρβους, ενώ στην πραγματικότητα οι μουσουλμάνους του Σεράγεβο πυροβολούσαν το ίδιο τον εαυτό τους, για τους εαυτούς τους (και μάλιστα ένα μικτό πληθυσμό Σερβο-μουσουλμανικό) για να κατηγορήσουν τους Σέρβους για αυτό το έγκλημα.
Δημιούργησαν επίσης τον μύθο της «κατάληψης» του Σεράγεβο από το σερβικό στρατό και η «ανθρωπιστική» Δύση έλεγε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κάνει κάτι εναντίον αυτής της κατάληψης. Η πόλη του Σεράγεβο ήταν σαφώς, κατά τη γνώμη τους, μια πόλη που δεν πολιορκούταν από τους Σέρβους, που ήταν τελείως λάθος. Μπορώ να καταθέσω. Πήγα εκεί. Έγινα δεκτός από τον Δήμαρχο του σερβικού τμήματος της Σεράγεβο από το της πόλης που μου πρόσφερε ένα γεύμα, επειδή η πόλη ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη. Ένα μέρος είχε καταληφθεί από τους μουσουλμάνους της Βοσνίας και το άλλο μέρος από τους Σέρβους. Υπήρξε ανταλλαγή πυρών και στις δύο πλευρές. Δεν υπήρξε, συνεπώς, περικύκλωση της πόλης από τους Σέρβους, ήταν μια εφεύρεση που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Όταν πετάςλάσπη, κάτι θα μείνει για πάντα.
Αργότερα, ήρθε η ιστορία της ψευδούς σφαγής στο Ρατσάκ (Κοσσυφοπέδιο), ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι ήταν οι Σέρβοι που έκαναν τη σφαγή, ενώ δεν ήταν αλήθεια, αλλά έδωσε αφορμή για να ξεκινήσουν τους βομβαρδισμούς, να αναλάβουν δράση, να βομβαρδίσουν από τον αέρα αυτή την άτυχη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του άμαχου πληθυσμού της Σερβίας (κυρίως) με τη χρήση όπλων με «απεμπλουτισμένο» ουράνιο, χωρίς να λάβουν υπόψη τις μετέπειτα συνέπειες αυτής της επιχείρησης… Εν ολίγοις, να μετατρέψουν αυτό τον λαό σε μαρτυρικό λαό.
Και όλα αυτά έγιναν με τους δέοντες κανόνες. Πρώτον, μεταχειρίζεσαι πολύ σκληρά, κατηγορώντας τον λαό για όλα τα αδικήματα.
Δεύτερον, του δημιουργείς έναν οικονομικό αποκλεισμό για να αποδυναμώσεις τη θέλησή του να αντισταθεί, ό,τι έγινε (για τη Σερβία).
Τρίτον, τους βομβαρδίζεις, έτσι ώστε να μην μπορούν να ανακάμψουν οικονομικά, καταστρέφοντας σχεδόν όλη την οικονομική υποδομή τους, και τέταρτο, τους καταλαμβάνεις, όπως προβλεπόταν από τις συμφωνίες του Ραμπουγιέ. Μόλις εκεί επί τόπου, εκμεταλλευόμενος τη δυστυχία και την απόγνωση στην οποία βυθίστηκε αυτός ο άτυχος λαός, οι κατακτητές θα απαιτήσουν να ορίσει ο λαός πολιτικούς ηγέτες που υποστηρίζουν το σχέδιο του επιτιθέμενου.
Το σύστημα περιλαμβάνει, ως εκ τούτου, τέσσερα μέρη, καθώς σχεδιασμένα και εκτελεσμένα εν γνώσει, με έξυπνο τρόπο, το ένα μετά το άλλο, και του οποίου ένα μέρος χρησιμοποιήθηκε αργότερα στο Ιράκ.
Μπορεί κανείς επίσης να πει ότι η περίπτωση των Βαλκανίων, ήταν για τους Αμερικανούς ένα «μάθημα» στρατηγικής για τις μελλοντικές ιρακινές υποθέσεις. Αυτό τελείωσε με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Ιράκ που γνωρίζετε, με τις υπερβάσεις που ξέρετε και τα βασανιστήρια, ιδίως στην απαίσια φυλακή του Αβ Γκράιμπ με τις φρικτές «θεραπείες» της, όλα αυτά είχαν δοκιμαστεί στα Βαλκάνια.
Οι Δυτικοί φέρθηκαν και σε δύο περιπτώσεις όπως φέρθηκαν άλλοτε οι απολυταρχίες του Στάλιν από τη μια πλευρά και του Χίτλερ από την άλλη.
Πρόκειται για μια επιχείρηση που πραγματικά μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν ένα είδος μοντέλου που τελικά επικυρώθηκε από την κοινή γνώμη στην οποία είπαν κάθε είδος ιστορίας, στην οποία έκαναν «πλύση εγκεφάλου» μέσω μιας ισχυρής παραπληροφόρησης που επέτρεψε τις υπερβολές κάθε φύσης.
Σήμερα λοιπόν, εξετάζουμε αυτή τη ζοφερή δεκαετία, κατά την οποία οι Ευρωπαίοι έδειξαν ότι είναι ικανοί να αλληλοσκοτωθούν, αν μπορώ να το πω, σε μεγάλο βαθμό από την πρωτοβουλία της Γερμανίας, εξάλλου, μόλις επανανωμένη, το 1990-1991, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, και η οποία δεν βρήκε καλύτερη λύση από το να οργανώσει αυτό το περίφημο πόλεμο.
Επιπλέον, το 1999, μετά τις συμφωνίες του Ντέιτον (Δεκέμβριος 1995), και προπαντός μετά την άρνηση του Μιλόσεβιτς να αποδεχθεί το παράρτημα Β (Ιανουάριος 1999), το οποίο προέβλεπε την κατοχή του εδάφους της Σερβίας, για αόριστο χρονικό διάστημα, από τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ… και ότι το σερβικό κράτος έπρεπε να παρέχει στις κατοχικές δυνάμεις όλες τις εγκαταστάσεις του, τα αεροδρόμια, τους σιδηρόδρομους, τους δρόμους και όλα αυτά δωρεάν, εν ολίγοις σαν να έχει καταπατηθεί η Σερβία… Τιμή στον Μιλόσεβιτς ο οποίος αρνήθηκε αυτές τις συμφωνίες, ακόμη και αν αυτή η κωμωδία του Ραμπουγιέ, οδήγησε στους περίφημους βομβαρδισμούς (από τις 24 Μαρτίου 1999).
Σε αυτή τη θλιβερή περίοδο επιστρέφουμε σήμερα με μεγάλη θλίψη. Ο Δυτικός κόσμος, ενώ δεν το περίμενε κανείς, απέδειξε –και αυτός- ότι ήταν ικανός να διαπράξει τις χειρότερες διεστραμμένες πράξεις, για να καλύψει την γερμανική εμμονή, η οποία είναι να αρθούν όλα τα επακόλουθα, ό, τι απέμενε από τις Συνθήκες των Βερσαλλιών και του Τριανόν, ήτοι την Γιουγκοσλαβία, πρώτα, και στη συνέχεια την Τσεχοσλοβακία.
Αυτό συνέβη, για να μπορέσει η Γερμανία να διαγράψει από τον χάρτη τα πολιτικά και εδαφικά επιτεύγματα που σηματοδοτούσαν την νίκη των Συμμάχων, ώστε να μη μείνει τίποτα.
Η Γαλλία, ανόητα, συνεταιρίστηκε, πράγμα που επέτρεψε, εξάλλου, στον κ. Κολ να δηλώσει ότι το Ντέιτον και κυρίως την συνέχεια, ήταν μια «μεγάλη νίκη» για τη Γερμανία, δήλωση στην οποία θα μπορούσε ο κ. Μιτεράν να προσθέτει, αν την είχε καταλάβει, κάτι που δεν συνέβη, ότι ήταν μια μεγάλη ήττα για τη Γαλλία.
Πρόκειται για υλική ήττα με την εξαφάνιση της Γιουγκοσλαβίας, την εξαφάνιση των σημείων μιας σκληρά κερδισμένης νίκης των Συμμάχων, την σφαγή και το μαρτύριο ενός φιλικού λαού ο οποίος ενώθηκε με μας δύο φορές, και όλα αυτά επιτεύχθηκαν με τη δημιουργία ψευδών επιχειρήσεων, έτσι ώστε να δικαιολογηθούν πράξεις που δεν έπρεπε να γίνουν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
Οι Δυτικοί έδειξαν στη προκειμένη περίπτωση γεμάτοι υποκρισία, δεν το περίμενα, ιδιαίτερα από μέρος των ιδρυτών των λεγόμενων «ανθρώπινων δικαιωμάτων», της Γαλλίας, της Αγγλίας και ακόμα και της Γερμανίας.
Αλλά οι παλαιοί δαίμονες, ειδικά ο φιλοπόλεμος δαίμονας της Γερμανίας, επανήλθαν στο προσκήνιο και οδήγησαν στο χάος που υπάρχει τώρα σε αυτά τα εδάφη, είτε στη Σερβική Δημοκρατία της Βοσνίας είτε στο Κόσοβο, την καρδιά, την ίδια την προέλευση του πολιτισμού της Σερβίας, που περάσει πλέον στα χέρια των μουσουλμάνων, οι οποίοι κατάστρεψαν σε ελάχιστο χρόνο εκατοντάδες ιστορικά αριστουργήματα της σερβικής θρησκευτικής τέχνης της, και κατέσφαξαν την ίδια την ιστορική προέλευση του σερβικού λαού. Σαν να καταστρέψουν στη Γαλλία, τη κοιλάδα του Λίγηρα και τα κάστρα της, ή αν θέλετε, τηνIle de France, που είναι η καρδιά του έθνους.
Είναι λοιπόν μια πολύ θλιβερή στιγμή που περνάμε και δεν ξέρω πώς θα βγούμε ηθικά από αυτή. Τέλος πάντων, δώσαμε την απόδειξη της υποκρισίας μας και δεν μας τιμά καθόλου.
Pierre Marie Gallois.
Διαβάστε περισσότερα » »