Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ κλήσεις! Έτσι σας δουλεύουν για να σας ΧΡΕΩΝΟΥΝ! ΚΟΡΟΙΔΙΑ και το μέγα έλεος!!!

kinito-tilephonoΜας δουλεύουν ψιλό γαζί για να μας χρεώνουν…
“Κάποιος συνεργάτης της WIND (κινητή τηλεφωνία) ή PUBLIC δεν γνωρίζω ακριβώς , με αρ. τηλεφώνου 2112004556 μου έκανε αναπάντητες κλήσεις απο το πρωί…
με αποτέλεσμα να τον καλέσω και να με χρέωση για να κάνει τη διαφήμιση του τζάμπα με τα δικά μου χρήματα. (πλάσαρε κάποιο πακέτο τηλεφωνίας)
Αυτό θα πει κοροϊδία!!!”
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: Τρία χρόνια φυλακή στον αρχαιολόγο- διευθυντή ‘πολιτιστικής κληρονομιάς’ για αρχαιοκαπηλία

Ο πρώην διευθυντής της «Διεύθυνσης Προστασίας της Πολιτιστικής Κληρονομιάς», Πάσκο Κούζμαν καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση ‘Φάλαγγα 2’, μαζί με άλλους 15 συνεργούς του,  για παράνομες ανασκαφές αρχαιολογικών χώρων, απόκρυψη και πώληση στο εξωτερικό, αρχαιολογικών ευρημάτων ανεκτίμητης αξίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η εγκληματική ομάδα δημιουργήθηκε το 2010 με βασικό σχέδιο την παράνομη ανασκαφή αρχαιολογικών χώρων, κατακράτηση των ευρημάτων και την προώθησή τους προς πώληση στο εξωτερικό ή και σε ορισμένες περιπτώσεις στο εσωτερικό.
Ο Πάσκο Κούζμαν κατηγορείται για κατάχρηση της επίσημης θέσης του, αφού εξέδιδε άδειες ‘μαϊμού’ για την έναρξη αρχαιολογικών ανασκαφών στην εγκληματική ομάδα και ήταν αποδέκτης μέρους των εσόδων.
Ο επικεφαλής της εγκληματικής ομάδας Ίλτσο Μποϊτσέφσκι καταδικάστηκε σε 7,5 χρόνια φυλάκιση.

Τα ευρήματα της ομάδας, τα οποία προωθήθηκαν στο εξωτερικό, είναι δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες και βρέθηκαν κυρίως στους  αρχαιολογικούς χώρους των Σιδηρών Πυλών του Αξιού- περιοχή Κορέσνιτσα, Βαλάντοβο,  Καβαντάρτσι, Βέλες και αλλού, όπου έχουν εντοπισθεί αρχαίοι μακεδονικοί οικισμοί-πόλεις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πωλήθηκαν: χάλκινο μακεδονικό κράνος, δόρυ και βέλη, πολλά αγγεία με διακοσμήσεις, χρυσές πόρπες, χάλκινα κοσμήματα, ποτήρια χάλκινα, χάλκινη πλάκα, αρχαία λίθινη επιγραφή, ‘κυλινδρικά’ δοχεία, αρχαία νομίσματα, αρχαίος μεγεθυντικός φακός, 27 μισοσπασμένα αγγεία, 9 ολόκληρα πήλινα αγγεία, ανάγλυφες πλάκες με παραστάσεις κλπ.
Οι υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας στο νοτιοσλαβικό κράτος έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ιδιαίτερα μετά την ‘απώλεια’ σημαντικών αρχαιολογικών μνημείων από το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης των Σκοπίων.
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: «Η Βουλγαρία να ζητήσει συγνώμη για θηριωδίες στον Β’ ΠΠ»

Το έμβλημα του Ίλιντεν για μια- "ανεξάρτητη Μακεδονία" - όπως την οραματίζονται οι Σλάβοι

Ιούλιος 24, 2014.
Στη γιορτή του Προφήτη Ηλία (Ίλιντεν- με το παλιό ημερολόγιο) η Βουλγαρία να ζητήσει συγνώμη για τις θηριωδίες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό είπε ο Κίρε Ναούμοφ, από το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης των Σκοπίων, όπως σημειώνει το βουλγαρικό Φόκους επικαλούμενο την ηλεκτρονική έκδοση MKD.
Σύμφωνα με τον Ναούμοφ, τα Σκόπια, πιθανώς θα γιορτάσουν με τη Βουλγαρία για το Ίλιντεν του 1903, αλλά σίγουρα θα πρέπει να γιορτάσουμε και το Ίλιντεν του 1944.
«Ειδικά για φέτος που συμπληρώνονται 70 χρόνια. Οι επίσημοι εκπρόσωποι της Βουλγαρίας θα πρέπει να έρθουν να ζητήσουν συγνώμη για τα θύματα της βουλγαρικής κατοχής κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου. Είναι ο μόνος τρόπος για να οικοδομήσουμε ένα ευρωπαϊκό μέσο γειτονίας», έγραψε ο Ναούμοφ στο προφίλ του στο Facebook.
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Απάντηση από την εταιρεία Σέλι για την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

189seliEπί της σχετικής ανακοινώσεως του ΕΦΕΤ με ημερομηνία 23.07.2014 και της ανάλυσης του νερού με ημερομηνία λήξης 07.2014 ενημερώνουμε για τα εξής:
- πρόκειται καταφανώς για παρτίδα ήδη λήξασα, επομένως είναι ΚΑΙ πρακτικά αδύνατη η ανάκληση από την αγορά ληγμένου προϊόντος,
- από πλευράς ουσίας, ενημερώνουμε ότι ο εντερόκοκκος αποτελεί ένδειξη επιμόλυνσης (μετά την εμφιάλωση)και δεν είναι ενδογενής μικροοργανισμός του νερού,
- σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, τα αποτελέσματα εξήχθησαν 19 ημέρες μετά τη δειγματοληψία,που δεν είναι ούτε σωστό ούτε και σύνηθες, ιδίως μάλιστα όταν πρόκειται για μικροβιολογική ανάλυση εμφιαλωμένου νερού. Σε αυτές τις περιπτώσεις και μετά από τέτοιου είδους εύρημα, ο επανέλεγχος, σε συνεννόηση με τον εμφιαλωτή, είναι η συνήθης πρακτική τακτική, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,
- από τον έλεγχο των αρχείων καιαντιδειγμάτων της παραγωγής μαςδιαπιστώσαμε και διαβεβαιώνουμε ότι όλες οι αναλύσεις σε τελικό προϊόν και υλικά συσκευασίας ήταν καθαρές στη συγκεκριμένη παρτίδα,
- ως εκ τούτου, περίπτωση εύρεσης εντερόκοκκου – σε ληγμένο μάλιστα προϊόν – είναι άνευ ουσίας.
Διαβεβαιώνουμε το καταναλωτικό κοινό ότι:
1.Κατά τις αναλύσεις και ελέγχους που διενεργούμε εσωτερικά στο εργοστάσιο ουδέποτε έχει ανιχνευθεί στο εργοστάσιο παραγωγής ο συγκεκριμένος μικροοργανισμός και αυτό αποδεικνύεται από τα τηρούμενα αρχεία στο εσωτερικό αλλά και τα εξωτερικά διαπιστευμένα εργαστήρια που χρησιμοποιούμε.
2.Η παραγωγική διαδικασία πραγματοποιείται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ως προς την ποιότητα για τη διασφάλιση του προϊόντος και του καταναλωτή.
3.Οι εγκαταστάσεις μας λειτουργούν επί 21 έτη και ουδέποτε διαπιστώθηκε ποιοτικό ή άλλο πρόβλημα στο νερό, πολλώ δε μάλλον ο συγκεκριμένος μικροοργανισμός.
Η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »