Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Σήμερα εορτάζομε την αποκατάσταση της Σιωνιστικής Μασονικής Δημοκρατίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Την αποκατάσταση της Σιωνιστικής Δημοκρατίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Δημοκρατίας της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Δημοκρατίας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, της Δημοκρατίας της Λέσχης Bilterberg, της Δημοκρατίας της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.
Της Σιωνιστικής Δημοκρατίας διαμελισμού της Ελλάδος. (Βλέπε παραχώρηση της Μακεδονίας-Θράκης διά της συμφωνίας των Πρεσπών), και έπεται συνέχεια.

Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης συναγωνίζονται ποίος θα είναι πλέον αρεστός στον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στη Σιωνιστική Λέσχη Bilterberg, στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης συναγωνίζονται ποίος θα δώσει τα πιο πολλά στους Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, από το σώμα της Ελλάδος.
Υπενθυμίζω ότι η πτώχευση της Ελλάδος, είναι έργο της Σιωνιστικής των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και οι πολιτικοί μας συναγωνίζονται ποίος θα υπογράψει το πιο καλό Μνημόνιο, συμφερόντων των Σιωνιστών δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. (Δ.Ν.Τ.) κ.λ.π.
Με τέτοιους πολιτικούς θα είναι ευχαριστημένοι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, ΟΧΙ μόνον θα υπογράψουν Μνημόνια εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αλλά και τη μισή Ελλάδα θα πουλήσουν στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προκειμένου αυτοί να κάθονται στην εξουσία.
Ήδη οι Εβραίοι εβράβευσαν τον ΥΠ.ΕΞ. για τη συμφωνία των Πρεσπών, της πώλησης της Ελληνικής Μακεδονίας, και της παράδοσης της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σιωνιστές Εβραίους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων.
Το ΟΧΙ του ΠΟΥΤΙΝ στη συμφωνία των Πρεσπών, εξόργισε τους Εβραίους Σιωνιστές πολιτικούς μας, δούλους του Εβραίου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ερωτώμεν, η Βεργίνα, και η Αμφίπολη, τι θα γίνουν;;;
Θα παραδοθούν στους Σιωνιστές Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων;;;
Ο Φίλιππος & Αλέξανδρος & Αριστοτέλης θα παραδοθούν στους Σιωνιστές Σλάβους & Αλβανούς;;;
Η Ιστορία & Πολιτισμός των Αρχαίων Μακεδόνων, θα παραδοθούν στους Σιωνιστές Σλάβους;;;
Οι πόλεις και τα χωρία της Ελληνικής Μακεδονίας θα παραδοθούν στους Σιωνιστές Σλάβους;;;
Ο αλυτρωτισμός των Σιωνιστών Εβραίων Σλάβων δεν έχει όρια……………….
Εκτός από το όνομα οι Εβραίοι πολιτικοί μας παρέδωσαν τη Μακεδονική ταυτότητα & γλώσσα!!!
Σε 10 χρόνια θα δούμε τα αποτελέσματα της συμφωνίας των Πρεσπών, (βλέπε προφητεία της κυρίας Άννας Μπενάκη προς το Πρόεδρο Παπούλια)!!!!!!!!
Οι Σιωνιστές Εβραίοι πολιτικοί μας δεν βλέπουν πιο μακριά από τη μύτη τους………………….
Οι Σιωνιστές πολιτικοί μας είναι ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!
Μια απάντηση στον ΥΠ.ΕΞ. , «Στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάθεσθε κότες».
Οι ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ-ΖΑΕΕΦ-ΔΗΜΗΤΡΩΦ είναι «τα παιδιά για τα θελήματα» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (Τουρκιστί Τσ@γλ@νι@ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
Καλούμε το Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αρθεί στο ύψος των προγόνων μας, ως ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

Ερώτηση επισήμανση από τον Μιχάλη Ραμπίδη

ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ;     (με λίγα λόγια & σταράτα)
Η Ελληνική κυβέρνηση από τις 21 Αυγούστου αποκτά το δικαίωμα να χαράζει η ίδια την πολιτική της;
- ΝΑΙ λέει (χθες) ο Υπ. Εσωτερικών κ Π. Σκουρλέτης με τις φράσεις:«αποκτάμε βαθμούς ελευθερίας», «περιθώρια πρωτοβουλιών». ΝΑΙ προείπαν και πολλά άλλα κυβερνητικά στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός!
- ΟΧΙ λέει (χθες στο "ΒΗΜΑ") ο Υφ. παρά τον πρωθυπουργό κ Δ. Λιάκος:Αν δεν έχουμε το πλεόνασμα στον ΕΦΚΑ και συνεννόηση με τους δανειστές στο πλαίσιο του Eurogroup.
- Ακόμα και τα κόμματα του Λοβέρδου-Κουτρουμάνη (της Φώφης) & Βρούτση (του Κυριάκου) που έκοψαν 12 φορές τις συντάξεις, ξύπνησαν και καταθέτουν τροπολογίες κατάργησης των περικοπών.
Πάρτε το χαμπάρι:Αν δεν καταργήσετε τις διατάξεις για τις μειώσεις των συντάξεων καθαρά και χωρίς αστερίσκους, αν δεν τροποποιήσετε τις απαράδεκτες συντάξεις χηρείας και αν δεν αποκαταστήσετε το ΕΚΑΣ (με όποιον τρόπο) για τους πάμφτωχους χαμηλοσυνταξιούχους, χωρίς περιστροφές, κάντε αίτηση συνταξιοδότησης από την πολιτική.
Διαβάστε περισσότερα » »