Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η προσέλευση στο Καϊμάκτσαλαν

Με αντιολισθητικές αλυσίδες η προσέλευση στο Καϊμάκτσαλαν Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, μέσω του Αγίου Αθανασίου μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν ή αλλιώς Βόρα, που βρίσκεται στο Νομό Πέλλας, ενώ η προσέλευση σε αυτό μέσω Κερασιάς είναι αδύνατη, αφού ο δρόμος έχει κλείσει λόγω χιονόπτωσης

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, χιόνι πέφτει από χθες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυσκολίες για τους επισκέπτες να επισκεφθούν το εν λόγω χιονοδρομικό κέντρο.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά, όπως προέκυψε από το ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Υπενθυμίζεται ότι συνολικά, στη χώρα μας λειτουργούν 18 χιονοδρομικά κέντρα και τα περισσότερα βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για τα χιονοδρομικά Μαινάλου, Βασιλίτσας, Βιτσίου, Περτουλίου, Πηλίου, Καϊμακτσαλάν, Καρπενησίου, Ελατοχωρίου, Βίγλας, Λαϊλιά, Παγγαίου, Μετσόβου, Καλαβρύτων, Παρνασσού, Σελίου, Φαλακρού καθώς και τα Τρία -Πέντε Πηγάδια και Χρυσό Ελάφι.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Μήνυση κατά δύο διευθυντών τραπεζών στα Τρίκαλα για 20 ευρώ

Διαβάστε για ποιο λόγο ένας άνδρας στα Τρίκαλα υπέβαλε μήνυση κατά δύο διευθυντών τραπεζών. Η περιπέτεια με το "περίεργο" χαρτονόμισμα των 20 ευρώ
Πιο αναλυτικά, ο άνδρας πήγε το μεσημέρι της Παρασκευής (29/11) σε ATM τράπεζας και έκανε ανάληψη 400 ευρώ από την μισθοδοσία του. Στη συνέχεια πήγε σε ATM άλλης τράπεζας για να πληρώσει 225 ευρώ, που αντιστοιχούσαν σε δόση καταναλωτικού δανείου. Το μηχάνημα, ωστόσο, τον ειδοποίησε ότι ένα από τα χαρτονομίσματα των 20 ευρώ  που είχε βάλει ήταν "ύποπτο παραχάραξης". Ο άνδρας ζήτησε ακύρωση της συναλλαγής αλλά το ATM δεν του επέστρεψε το επίμαχο χαρτονόμισμα.
Ο άνδρας θέλησε να ενημερώσει και να ζητήσει εξηγήσεις από τον διευθυντή, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό και τον παρέπεμψαν την Δευτέρα. Τότε πήγε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και υπέβαλε μήνυση κατά των δύο διευθυντών των τραπεζών και κατά παντός υπευθύνου.
"Θέλω να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και οφείλουν να αποκαταστήσουν την τιμή μου και οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις οι Διευθυντές των Τραπεζών για αυτή την περιπέτεια που έμπλεξα. Αν είχα κάνει απευθείας την συναλλαγή ίσως σήμερα να ήμουνα και κρατούμενος για παραχάραξη χαρτονομίσματος χωρίς να φταίω σε τίποτα. Ας βρουν αυτοί πως διακινούνται μέσα από τα ΑΤΜ τους, ύποπτα για παραχάραξη χαρτονομίσματα που μπορούν να μπλέξουν ανυποψίαστους πολίτες" δήλωσε χαρακτηριστικά ο παθών.

Πληροφορίες από trikalanews.gr
news247
Διαβάστε περισσότερα » »