Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΘΩΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣ

ΑΘΩΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΒΛΑΣΤΗΣΑΘΩΟΣ κρίθηκε ο κατηγορούμενος στη δίκη του φόνου της Βλάστης (6 από τους δικαστές και ενόρκους είπαν αθώος και μόνον μια δικαστής είπε ένοχος) Όπως και να είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 15χρονης Τριανταφυλλιάς Αντωνιάδου είναι ελεύθερος και κινείται ανάμεσά μας και αυτό είναι τραγικό για την κοινωνία μας που δεν απέδωσε τη δικαιοσύνη στη μνήμη της μαθήτριας που είχε (πριν καν ξεκινήσει να ζει) ένα τόσο άδικο τέλος. Το δικαστήριο (Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας) δεν πείστηκε ότι ο κατηγορούμενος ήταν αθώος καθώς δεν υπήρξαν αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις ενοχής παρά μόνον ενδείξεις και υποψίες. Η απόφαση εκδόθηκε αργά χθες (Τετάρτη) το μεσημέρι. Αν και θεωρητικά μπορεί να διαταχθεί νέα δίκη αυτό έχει ελάχιστες πιθανότητες πλέον (λόγω και του συσχετισμού των ψήφων της απόφασης) αλλά και του ότι ήδη ο εισαγγελέας της έδρας του Αρείου Πάγου το έχει κάνει μια φορά και είναι πολύ δύσκολο να το επαναλάβει
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέος σεισμός στην Ιαπωνία

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 6,8 βαθμών και σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) ο σεισμός σημειώθηκε στις 6:50 τοπική ώρα, στις ακτές της νήσου Χονσού, 524 χιλιόμετρα από το Τόκιο και είχε εστιακό βάθος 32 χλμ.
Το επίκεντρο του σεισμού, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ήταν στη νήσο Χονσού. Υλικές ζημιές, ή, τραυματίες δεν....
αναφέρθηκαν, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σεισμική δόνηση δεν προκάλεσε νέες ζημιές στο Πυρηνικό Σταθμό της Φουκουσίμα.

Αρχικά η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι ύψους μέχρι 50 εκατοστά και οι αρχές συνέστησαν προσοχή στους κατοίκους των περιοχών που σάρωσε το τσουνάμι και ο σεισμός του περασμένου Μαρτίου. Ωστόσο οι ιαπωνικές αρχές λιγή ώρα αργότερα ήραν την προειδοποίηση για τσουνάμι σημειώνοντας ότι δεν έχει παρατηρηθεί καμιά αξιοσημείωτη αλλαγή στη στάθμη του νερού.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ;

 

Πόσοι γνωρίζουν το πραγματικό λόγο για τον οποίο εκδιώχθηκαν οι Εβραίοι απο την Αίγυπτο; Όλοι έχουμε δεί τις ταινίες του Χόλυγουντ για την Έξοδο των Εβραίων απο την Αίγυπτο που παρουσιάζονται οι Εβραίοι σαν θύματα των κακών Αιγυπτίων.
Τα ίδια μας έχουν πει στο σχολείο οι καθηγητές και οι ιερείς, ο οποίοι μπορεί να διαβάζουν την Παλαιά Διαθήκη, αλλά απο ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνουν τι διαβάζουν...


Στα παρακάτω κείμενα που προέρχονται απο την Παλαιά Διαθήκη θα δείτε οτι ο Ιωσήφ, ένας Εβραίος μετανάστης στην Αίγυπτο ανάγκασε τους Αιγύπτιους να γίνουν σκλάβοι του, όταν αυτός μάζεψε όλα τα αργύρια σαν υπεύθυνος των αποθηκών σίτου.


Οι Αιγύπτιοι πέθαιναν από την πείνα, ενώ ο Ιωσήφ και οι Εβραίοι πλούτιζαν.



Διαβάστε περισσότερα » »

Η "εξωγήινη" τεχνολογία Βιμάνα και η επίθεση εξωγήινων στις ΗΠΑ!

  Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η απόρρητη αναφορά των ρωσικών διαστημικών υπηρεσιών FKA και RKA προς τον πρωθυπουργό Βλάντιμιρ Πούτιν, έκανε λόγο για επίθεση εξωγήινων δυνάμεων σε αμερικανική βάση στο Τεξας των ΗΠΑ, στις αρχές Μαϊου 2011!
  Η είδηση, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από περίπου έναν μήνα, πυροδότησε όπως ήταν αναμενόμενο σενάρια, συζητήσεις και εντονότατες διαφωνίες. Σύμφωνα με την αναφορά των ρώσων, μία από τις πιο γνωστές αμερικανικές βάσεις διαστημικών προγραμμάτων, η οποία βρίσκεται στο Fort Worth του Τέξας, έγινε στόχος των εξωγήινων!
"Επί μισή ώρα "άγνωστες δυνάμεις" σφυροκοπούσαν τους αμερικανούς με αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 500 εργαζομένων στην αεροπορική βάση", ενημέρωσαν τον πρόεδρο Πούτιν
ενώ σε άλλο σημείο του έδωσαν λεπτομερή αναφορά για το "μυστικό πρόγραμμα" που εφαρμόζεται στο Fort Worth και -σύμφωνα πάντα με τους ρώσους- προκάλεσε την πολύνεκρη επίθεση (στη φωτογραφία).















Η απάντηση των ΗΠΑ
  Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι Ρώσοι δεν δίστασαν να δώσουν στην δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο το οποίο -κατά τους ισχυρισμούς τους- αποδεικνύει με ντοκουμέντα την επίθεση!
  Ηταν αυτό ακριβώς το βίντεο, που χρησιμοποιήσαν οι αμερικανικές υπηρεσίες για να χαρακτηρίσουν "αστειότητες" τα περί "εξωγήινης επίθεσης ή μυστικής τεχνολογίας", αφού όπως είπαν, "η εικόνα μιλάει από μόνη της: οι λάμψεις που καταγράφονται πάνω από την βάση δεν είναι τίποτα άλλο από εκρήξεις μετασχηματιστών. Είναι ξεκάθαρο ότι κανένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο δεν εμφανίζεται ενώ δεν ακούγονται καθόλου ήχοι από τις υποτιθέμενες εκρήξεις".



Η "εξωγήινη" τεχνολογία Βιμάνα
  Σύμφωνα πάντα με τους Ρώσους, σκοπός των εξωγήινων φέρεται να ήταν η καταστροφή της μυστικής τεχνολογίας Βιμάνα, μίας εξωγήινης τεχνολογίας που ο αμερικανικός στρατός είχε μεταφέρει στο Τεξας από το Αφγανιστάν όπου είχε περισυλλέξει έναν ιπτάμενο δίσκο Βιμάνας!
  Την πρώτη ίσως αναφορά στα ιπτάμενα σκάφη Βιμάνα, την συναντάμε σε εκατοντάδες αρχαία Σανσκριτικά κείμενα, στα οποία περιγράφονται ως "κυκλικά αεροσκάφη με θόλο". Σύμφωνα με τα κείμενα αυτά, τα "ιπτάμενα Βιμάνας, κινούνται με μεγάλη ταχύτητα και μοιάζουν σαν σφαίρες που σχίζουν τον ουρανό". Τα "άγνωστα" αυτά ιπτάμενα αντικείμενα συναντώνται και σε πολλές ινδικές τοιχογραφίες ή βιβλία, όπως αυτές των δύο παρακάτω εικόνων.


  Ενα τέτοιο εξωγήινο σκάφος, λένε τώρα οι ρώσοι, κατέρριψαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στη συνέχεια το μετέφεραν στο Τέξας προκειμένου να "κλέψουν" την μυστική τεχνολογία του! Ο στόχος τους ήταν να ήταν να επιχειρήσουν τη χρήση της σε μία από τις πιο μυστικές και φιλόδοξες μηχανές τους, που φέρει την ονομασία «Το μαύρο τρίγωνο»!
Τα συμπεράσματα, δικά σας!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΞΥΠΟΛΥΤΑΔΕΣ & ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ: Το ξεπούλημα της ΔΕΗ σε πραγματικούς αριθμούς

Υπάρχουν άνθρωποι που τους φτύνεις και νομίζουν ότι ψιχαλίζει.
Σ' αυτή την κατηγορία "παίζει", στο σύνολό του, το πολιτικό σύστημα της χώρας.
Με επικεφαλής την εκάστοτε πλειοψηφία στη Βουλή μπορεί και περνάει ότι ρυθμίσεις θέλει, προκειμένου να εξυπηρετήσει "ντόπιους" και αλλοδαπούς φίλους νοιαζόμενο πρωταρχικά για.....
τα δικά του συμφέροντα.
Στα πλαίσια αυτά γράφαμε ότι έχουν μαζευτεί στην Αθήνα όλα τα διεθνή κοράκια των αγορών για να λάβουν μέρος στο ξεπούλημα - με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους - της δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού λαού.

Ο Σόρος, ο Φόρμπς, Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί και Ρώσοι σκυλεύουν το ανυπεράσπιστο σώμα της Ελλάδας μας. Είναι σε απόσταση αναπνοής ώστε έναντι πινακίου φακής να οικειοποιηθούν τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του Ελληνικού κράτους. ΔΕΗ, ΟΤΕ, λιμάνια, σιδηρόδρομοι, χρυσό, πετρέλαια κλπ.

Μια τεράστια monopoly παίζεται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Το κουμάντο κάνουν οι χθεσινοί ξυπόλυτοι που μέσα σε 30 χρόνια, και αφού χρέωσαν και χρεοκόπησαν την πατρίδα, ανέλαβαν να την σώσουν αναγορευόμενοι σε ξεπουλητάδες της.
Η κομματική γενιά του Πολυτεχνείου που γεύτηκε τον πλούτο στην μεταπολίτευση καταλαμβάνοντας όλες τις καίριες θέσεις του καθεστώτος και γινόμενη ΚΑΘΕΣΤΩΣ αναλαμβάνει να βάλει και την ταφόπλακα στις προσδοκίες για μια αξιοπρεπή ζωή των γενιών που έρχονται. Οι ξυπολυτάδες αναλαμβάνουν ρόλο ξεπουλητάδων.

Και για να μιλήσουμε με αριθμούς, τι σημαίνει ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας:

Πουλάνε το 17% της ΔΕΗ για 400 εκατομμύρια ευρώ. Άρα εκτιμούν πως η συνολική αξία της επιχείρησης (το 100%) ανέρχεται στο ποσό των 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Είναι γνωστό και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, ότι 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ αποτιμάται η αξία ενός μόνο θερμοηλεκτρικού σταθμού 300MW.

Στην περιοχή της Κοζάνης και Φλώρινας μόνον, υπάρχουν καμιά 20αριά θερμοηλεκτρικοί σταθμοί.
Ένας χονδροειδής υπολογισμός της εγκατεστημένης αξίας της ΔΕΗ είναι πάνω από 100 δις.
Δηλαδή 50 φορές πάνω από την τιμή που πουλάνε, χωρίς να υπολογίσουμε το brand name με το πελατολόγιο και τον μονοπωλιακό της χαρακτήρα οπότε μάλλον πουλάνε σε τιμή 1/100.
Αυτό κι αν δεν είναι βέβαια "αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας" για να ξεχρεώσουμε !!!!!

Ακόμη κι αν κάποιος είναι υπέρ της πώλησης του συγκεκριμένου πακέτου (όπως ο φίλος που μου έδωσε τα στοιχεία) δεν θα μπορούσε να δεχθεί μια τιμή κάτω από το 50% της αξίας του.
Οπότε το 17 % θα έπρεπε να πουληθεί πάνω από 20 δισεκατομμύρια. Και όχι 0,4.

Αλλά οι πρώην ξυπολυτάδες και νυν ξεπουλητάδες το έχουν ξανακάνει στο πρόσφατο παρελθόν με ΟΤΕ και Βγενόπουλο ο οποίος έβγαλε σε ένα βράδυ την αξία μιας Τράπεζας και της VIVARTIA.

Δείτε τι έλεγε πριν από ένα χρόνο(Απρίλης '10) ο λαλίστατος Πάγκαλος για τον Βγενόπουλο.
Οι αγοραπωλησίες τότε γίνανε επί ΝΔ. Απειλούσε για εξετάσεις σκανδαλωδών υποθέσεων.
Τώρα που "σκοτώνουν" όλη την Ελλάδα οι ίδιοι, ποιοι θα πρέπει να δικαστούν, πότε και με ποιές ποινές;



Διαβάστε περισσότερα » »

Εύα Παπανδρέου : “Είναι τρελλός. Αυτός ο άνθρωπος είναι τρελλός!”

 

Ο Γιώργος γνώρισε την Εύα στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν, αλλά κράτησε κρυφό το γάμο τους! Όχι μόνο από τον πατέρα του, αλλά και από τη μητέρα του. Δεν τόλμησε ούτε σ’ αυτήν να το πει.
Η Εύα βοήθησε αποτελεσματικά τον Γιώργο στις σπουδές του. Και στο τέλος, η Εύα ήταν εκείνη που έγραψε την πανεπιστημιακή διατριβή με την οποία ο Γιωργάκης Παπανδρέου πήρε το περιπόθητο “χαρτί”. Ύστερα το νέο ζευγάρι αποφάσισε να έλθει και....
να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή ήταν για την Εύα μεγάλη θυσία, γιατί ήδη της είχε προσφερθεί μια θαυμάσια σταδιοδρομία στη Γενεύη. Ο Γιώργος όμως επέμενε να εγκατασταθούν στην Ελλάδα. Ήθελε να κάνει πολιτική καριέρα βασιζόμενος στον πατέρα του. Και η Εύα έβλεπε ότι τόσο ο άντρας της όσο και η Μάργκαρετ, παρά τις ψυχρότατες σχέσεις τους με τον Ανδρέα, δεν ήσαν διατεθειμένοι να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία. Έβλεπαν ότι το ΠΑΣΟΚ χτυπούσε ήδη την πόρτα της Εξουσίας.

Στην Ελλάδα, η Εύα ένιωσε γρήγορα τον πρώτο ισχυρό κλονισμό: Την πρώτη μέρα που έφαγαν στο Καστρί με τον Ανδρέα και την Μάργκαρετ, διαπίστωσε με οδυνηρή κατάπληξη ότι ο Ανδρέας και η Μάργκαρετ αγνοούσαν ότι ήταν η σύζυγος του γυιου τους. Της φερόντουσαν σαν να είχαν μπροστά τους μια … “καλή φίλη” του Γιώργου από το Λονδίνο!
Κάποια μέρα βέβαια έμαθε και το Καστρί ότι ο Γιώργος και η Εύα είχαν κάνει πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Εδώ όμως ήταν Ελλάδα, και καθώς το νεαρό ζευγάρι άρχιζε σιγά-σιγά να αποκτά τον δικό του κύκλο, ανέκυπτε εκ των πραγμάτων η ανάγκη να γίνει και θρησκευτικός γάμος, αφού στη χώρα μας δεν είχε ακόμα νομοθετηθεί ο πολιτικός γάμος και οι πολιτικοί γάμοι Ελλήνων που είχαν τελεσθεί στο εξωτερικό εθεωρούντο ανυπόστατοι, δηλαδή σαν να μην είχαν γίνει ποτέ.
Αυτό δημιουργούσε ψυχολογικό πρόβλημα για την Εύα, πολύ περισσότερο όταν σκεπτόταν ότι θα γινόταν και μητέρα και ήξερε ότι το παιδί τους δεν θα μπορούσε να δηλωθεί ως γνήσιο στα ελληνικά ληξιαρχεία. Έθεσε, λοιπόν, στον Γιώργο ζήτημα θρησκευτικού γάμου. Και τότε βρέθηκε μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη: ο Γιώργος Παπανδρέου της δήλωσε ορθά-κοφτά ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε σκοπό να κάνει θρησκευτικό γάμο γιατί, όπως της είπε, ήταν εκ πεποιθήσεως άθεος! Στην παρατήρηση της Εύας ότι θα υπήρχε πρόβλημα νομιμότητας του παιδιού τους αν έμενε έγκυος, ο Γιώργος της έδωσε την απάντηση ότι αμέσως μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ο πατέρας του θα περνούσε το νόμο για την αναγνώριση του πολιτικού γάμου και θα λυνόταν το πρόβλημα.
Άρχιζαν όμως έτσι οι απογοητεύσεις και οι ανησυχίες της Εύας. Έβλεπε ότι είχε γίνει μέλος μιας οικογένειας όπου ο μόνος θεός ήταν το συμφέρον και τίποτε άλλο. Η πλήρης αθεΐα του Γιώργου δεν ήταν μια απλή αδιαφορία ενός νέου ανθρώπου απέναντι στη θρησκεία και τις τελετουργίες της, όπως είχε υποθέσει στην αρχή η Εύα. Ήταν μια σκληρή πεποίθηση, ζυμωμένη μέσα σ’ ένα περιβάλλον άκρατου ατομισμού. “Δεν υπάρχει αγάπη σ’ αυτή την οικογένεια”, μου είπε σε κάποια στιγμή η Εύα Παπανδρέου. “Δεν υπάρχουν αισθήματα. Υπάρχει μόνο το συμφέρον του καθενός”.
Μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1985 ο Γιώργος παρουσιάστηκε απέναντι στην Εύα αποφασισμένος πια για οριστική ρήξη και διάλυση του γάμου τους. Επικρατούσε και πάλι κλίμα γενικής ευφορίας στο Καστρί και η Εύα έβλεπε τον άντρα της ακόμα πιο ψυχρό και αλαζονικό στις μεταξύ τους σχέσεις. Αντίθετα ο Ανδρέας Παπανδρέου φαινόταν να έχει καταλάβει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία περίοδος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Η διαφορά μόνο 5% σε ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία το 1985 αντί του 12% του 1981, σε συνδυασμό και με την κακή εξέλιξη των οικονομικών της χώρας, είχαν οδηγήσει τον Ανδρέα στη σκέψη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να ελπίζει ότι θα ξανακερδίσει τις εκλογές. Αυτός ήταν ένας πρόσθετος λόγος για τον οποίο ο Ανδρέας υπέφερε τώρα πιο συχνά από τις γνωστές “καταθλίψεις” του και ήταν βέβαιο ότι σύντομα θα αναζητούσε τις πρόσκαιρες “δραπετεύσεις” του από την πραγματικότητα σε μια καινούρια ερωτική περιπέτεια όπως και έγινε με τη Δήμητρα Λιάνη.
Σ’ αυτές τις “καταθλίψεις” του Ανδρέα η Εύα αποδίδει το ότι η Μάργκαρετ εμφανίζεται και πάλι ισχυρή στο πλευρό του ύστερα από κάθε εξωσυζυγική ιστορία του.
“Όταν μιλάμε για κατάθλιψη του Ανδρέα, είναι πολύ δύσκολο να φανταστεί κάποιος τι συμβαίνει σε μια τέτοια περίπτωση, αν δεν έχει δει τον Ανδρέα σ’ αυτή την κατάσταση”, λέει η Εύα. “Μόνο ένας άνθρωπος που τον ξέρει καλά από χρόνια μπορεί τότε να τον πλησιάσει και να του φερθεί όπως πρέπει και αυτό ξέρει και το εκματαλλεύεται στο έπακρο η Μάργκαρετ.”
Για τον Γιώργο Παπανδρέου, όμως, δεν υπήρχαν τέτοιου είδους… επιστροφές. Αλλά και η Εύα δεν ήταν διατεθειμένη να δέχεται αδιαμαρτύρητα την αδιαφορία, την ψυχρότητα και την άτακτη εξωσυζυγική ζωή του άντρα της, όπως της είχε συστήσει ως… συμφέρουσα λύση η πεθερά της!
Στις παραμονές των Χριστουγέννων του 1985, η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο: Ο Γιώργος ανακοίνωσε ξαφνικά στην Εύα ότι θα έφευγε “μόνος του” για τα βουνά της Ιταλίας, για να κάνει… σκι και να ξεκουραστεί!
“Τα χασα λέει η Εύα. Είχα καλέσει φίλους μας για την Πρωτοχρονιά και του είπα ότι θα γινόμαστε ρεζίλι, αλλά ο Γιώργος έφτιαχνε κιόλας τις βαλίτσες του. Κάποια στιγμή του είπα πως δεν ήταν σωστό να αφήσει το σπίτι του και το μικρό παιδί του τέτοιες μέρες. Η απάντησή του ήταν ότι το παιδί είναι ακόμα μικρό… και δεν καταλαβαίνει!”
Παρά την προειδοποίηση της γυναίκας του ότι το ταξίδι του αυτό μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες, ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε με τη “συντροφιά” του για να περάσει τις υπόλοιπες μέρες των εορτών με τους δικούς της στο Λονδίνο, αποφασισμένη και να τους ενημερώσει για το τέλος της έγγαμης συμβίωσής της με τον Γιώργο.
Θα μεσολαβούσε όμως αναγκαστικά μια συνάντηση με όλη την οικογένεια Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί είχε ήδη ορισθεί ένα γιορταστικό οικογενειακό γεύμα στο Καστρί. Η Εύα πήρε το παιδί της και πήγε στο Καστρί. Δεν είχε την πρόθεση να χαλάσει την ατμόσφαιρα συζητώντας ειδικά εκείνη τη μέρα το πρόβλημά της και την τροπή που είχαν πάρει οι σχέσεις της με τον Γιώργο, υπολόγιζε όμως ότι κάποιος θα ρωτούσε γιατί πήγε μόνη της, ότι κάποιος θα ενδιαφερόταν να μάθει πού είναι ο Γιώργος. Τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Κατάπληκτη έβλεπε να προσποιούνται όλοι τον… ανήξερο! Σαν να μην είχε γίνει αντιληπτή από κανένα η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από το Χριστουγεννιάτικό τραπέζι και από την Αθήνα, ενώ ήταν φανερό ότι όλοι τους ήξεραν πολύ καλά τα καθέκαστα.
Η Εύα έφυγε για το Λονδίνο, γύρισε μετά από μερικές ημέρες και είδε ότι ο Γιώργος είχε επιστρέψει στο σπίτι τους πριν απ’ αυτήν, είχε πάρει τα πράγματά του και είχε εγκατασταθεί αλλού.
Σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται πρωτοβουλίες συγγενών και φίλων για να μη χωρίσει το ζευγάρι, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα μικρό παιδί. Υπήρξαν τέτοιου είδους προσπάθειες. Γρήγορα όμως φάνηκε ότι η οικογένεια Παπανδρέου δεν ενδιαφερόταν τόσο να σωθεί αυτός ο γάμος όσο να μην υπάρξει “σκάνδαλο” που θα μπορούσε να βλάψει πολιτικά. Αυτό το συμπέρασμα βγάζει η Εύα Παπανδρέου από τις τρομερές πιέσεις και από τις απειλές που εκτοξεύτηκαν εναντίον της αλλά και από τη συμπεριφορά της οικογένειεας Παπανδρέου προς τον Γιώργο: Έμμεσα τον ενθάρρυναν να χωρίσει. Το πρώτο δείγμα ήταν η παραχώρηση στον Γιώργο του σπιτιού του Ψυχικού για να εγκατασταθεί εκεί. Ως διά μαγείας, δηλαδή οι Παπανδρέου έπαψαν να έχουν “ανάγκη” το… εισόδημα από το νοίκι! Δεν ήταν μόνο αυτό. Άφθονο έρρευσε το χρήμα για να επιπλώσει ο Γιώργος τη βίλλα του Ψυχικού, την οποία αρνιόνταν να παραχωρήσουν στο ζευγάρι τον καιρό που υπήρχε πραγματική ανάγκη. Η Εύα Παπανδρέου υπολογίζει ότι τότε δόθηκαν στο Γιώργο πάνω από 5.000.000 δραχμές για την εγκατάστασή του στο Ψυχικό. Και επί πλέον ο πατέρας του του αγόρασε καινούριο αυτοκίνητο, ένα πολυτελές GOLF GTI, το οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου αγάπησε σαν να ήταν… ζωντανό! “Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός”, λέει η Εύα, “ότι όταν στις 29 Ιουνίου του 1986, ο Γιώργος τράκαρε αυτό το αυτοκίνητο, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί”!
Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε “ζηλέψει” εκείνο το αυτοκίνητο από τότε που είχε δει ένα παρόμοιο, με μεταλλικό ασημί χρώμα, στο πάρκινγκ της Βουλής.
“Τίνος είναι αυτό;”, ρώτησε τότε τον τροχονόμο.
“Της κυρίας Ακρίτα”.
“Ακούς εκεί! Ορίστε μας τώρα! Η Σύλβα με … GTI!”, έλεγε και ξανάλεγε ο Γιωργάκης.

Η Εύα Παπανδρέου συνάντησε τον Πρωθυπουργό πεθερό της λίγες μέρες πριν από το επίσημο ταξίδι του στην Κίνα. Αυτή τη φορά, όμως, είδε μπροστά της έναν Ανδρέα που δεν είχε ξαναδεί και που ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι θα της φερόταν όπως της φέρθηκε εκείνη την ημέρα.
Ο Ανδρέας ήταν αγριεμένος και ιταμός. “Άκου εδώ”, της είπε, “δεν θα εκβιάσεις εσύ το γυιό μου. Θα του δώσεις και το παιδί και το διαζύγιο εδώ και τώρα. Πριν φύγω για την Κίνα θα έχεις υπογράψει τα χαρτιά. Ο γυιός μου έχει δικαίωμα να ξαναπαντρευτεί. Και μην τολμήσεις να πας στη Δικαιοσύνη. Αν πας στη Δικαιοσύνη θα σε εξοντώσω, θα σε λιώσουμε. Ο γυιός μου έχει δικαιώματα! Το νόμο τον έφτιαξα για να είναι οι άνδρες ελεύθεροι από σας τις γυναίκες!”
“Και νομίζετε ότι με 20.000 το μήνα μπορώ να ζήσω;”, ρώτησε απελπισμένη η Εύα. “Αυτό που σου λέω! Αυτά τα λεφτά και ούτε δραχμή παραπάνω!”.
Βγαίνοντας από το Καστρί η Εύα Παπανδρέου μονολογούσε: “Είναι τρελλός. Αυτός ο άνθρωπος είναι τρελλός!”

Διαβάστε περισσότερα » »

Συσκευή - πατέντα για τον εντοπισμό πειραγμένων αντλιών

Συσκευή - πατέντα για τον εντοπισμό πειραγμένων αντλιών Στην προσπάθειά της να δώσει ένα τέλος στο φαινόμενο με τις πειραγμένες αντλίες, Η Ε.Λ.Α.Σ. προσφέρει μια ηλεκτρονική συσκευή που υπόσχεται θαύματα.

Πρόκειται για μια συσκευή – πατέντα που δημιούργησε ένας Έλληνας ειδικός μέσω της οποίας οι αστυνομικοί μπορούν να
διαπιστώνουν από απόσταση ποιες αντλίες καυσίμων διαθέτουν το σύστημα που αλλοιώνει τη ροή των καυσίμων.
Το εν λόγω επίτευγμα κοστίζει 15.000 ευρώ και η εν λόγω συσκευή αντικαθιστά τη μέθοδο της δειγματοληψίας κατά την οποία «ξηλώνονται» αντλίες.
Ουσιαστικά το νέο σύστημα είναι σε θέση να ανιχνεύσει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπονται από το λογισμικό εντός των πειραγμένων αντλιών και αμέσως χτυπά ο συναγερμός.
Διαβάστε περισσότερα » »

Εντοπίστηκε νέα φυλή απομονωμένων ιθαγενών στον Αμαζόνιο

Μία νέα φυλή αυτοχθόνων εντοπίστηκε σε μία περιοχή του Αμαζονίου, στην κοιλάδα Ζαβάρι, στη βορειοδυτική Βραζιλία στα σύνορα με το Περού, όπως δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του Εθνικού ιδρύματος Ινδιάνων (Funai).

Η ύπαρξη αυτής της φυλής, η οποία μετρά περίπου 200 άτομα τα οποία δεν έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο, είχε ανακαλυφθεί αρχικά μέσω δορυφορικών εικόνων και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια μίας πτήσης που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο από μέλη του Funai, του μοναδικού φορέα που έχει άδεια να πλησιάζει αυτόχθονες.

Οι αρχές της Βραζιλίας απαγορεύουν στους Λευκούς την πρόσβαση στις περιοχές όπου βρίσκονται απομονωμένοι ιθαγενείς διότι οι τελευταίοι κινδυνεύουν να μολυνθούν από ασθένειες για τις οποίες δεν έχουν αναπτύξει αντισώματα.

Ο Φαμπρίτσιο Αμορίμ, υπεύθυνος του Funai για την κοιλάδα Ζαβάρι στα νοτιοδυτικά του κρατιδίου του Αμαζονίου, εξήγησε σε ανακοίνωσή του ότι αυτή η φυλή ενδέχεται να ανήκει στη γλωσσική κοινότητα Πάνο, που είναι κοινή σε αυτή την περιοχή όπου συγκεντρώνονται οι περισσότερες ομάδες απομονωμένων ιθαγενών στον Αμαζόνιο, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον Αμορίμ οι καλύβες και οι καλλιέργειες καλαμποκιού και μπανάνας που υπάρχουν στο ξέφωτο που δημιούργησαν οι αυτόχθονες φαίνεται να δημιουργήθηκαν πριν από λιγότερο από ένα χρόνο.
Διαβάστε περισσότερα » »

Υστερία στη FYROM! Ζητούν να μετονομάσουν τα "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια"


Θέλουν να αλλάξουν το όνομα των Σκοπίων, από "Σκόπια" σε ...."Αλεξάνδρεια" !

κι αν θέλετε την εκτίμησή μας: Ναι, θα το κάνουν κι αυτό!!! Έτσι, ξεκινούν όλα!

Welcome to Alexandria and Iraklia - Добредојдовте на Александрија и Хераклеја
Δείτε το θέμα αναλυτικά:

"(fyro)Macedonia Showered with Ancient Heroes Statues, Criticism
June 22, 2011, Wednesday

A massive statue of Alexander the Great on his horse Bucephalus stands on its position on a pedestal on Macedonia Square, the central square of the capital of Skopje, The Former Yugoslav Republic of Macedonia, 21 June 2011. Photo by EPA/'BGNES

Two new statues of Philip II of Macedon were opened Tuesday, one in Skopje and one in Bitola, as the Balkan country's government continues its ambitious renovation plan.

Even though Philip II was "outshone" by his son Alexander the Great, whose gigantic monument was opened later the same day, people flocked to see the father's new statues, too.

On Tuesday, the controversial 13-meter high statue depicting Alexander the Great on horseback was officially opened in Skopje, adding fuel to the conflict with Greece, which also claims inheritance of the historical figure.

On Monday, EU Enlargement Commissioner Stefan Fule said that if Macedonia continues to take actions perceived by Greece as "provocations" and fails to make faster progress in its reforms, the country could lose its EU candidate status.

Meanwhile, Facebook users have started a peculiar initiative for the renaming of Skopje and Bitolia as Alexandria and Heraklea respectively in order to further emphasize what Macedonians perceive as their "ancient" history.

Since becoming an independent state in 1991, the ex-Yugoslav republic of Macedonia has had a number of protracted historical disputes with neighboring Bulgaria and Greece, in particular about the Macedonian or non-Macedonian nationality of a number of historical figures. Among them are Alexander the Great and Tsar Samuil (997-1014), whom Bulgarians recognize as one of their great Medieval rulers."
 
Δεν τα λέμε εμείς, το επίσημο Βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων τα λέει!
http://www.novinite.com/view_news.php?id=129536
και η μεγάλη ιστοσελίδα της FYROM ohridsky

 
Μπορεί να φαίνεται γελοίο τώρα, μπορεί να φαίνεται μια "χαζομάρα", αλλά με το "αρχαιομακεδονικό αμόκ" που τους έπιασε, μην αμφιβάλλετε ότι θα γίνει και αυτό (απούσης φυσικά της Ελλαδικής ηγεσίας, που ενδόμυχα, εύχεται να τελειώσει το θέμα, με την πλήρη ήττα της Ελλάδας, ώστε να μην υπάρχει σαν πρόβλημα. Η Ελλάδα πήδηξε από το καράβι εδώ και 2 χρόνια, πέταξε τις ασπίδες και απλά παρακολουθεί.)
Διαβάστε περισσότερα » »

Γι αυτήν την είδηση...μόκο λαλίστατε κύριε Αντρέα Ανδριανόπουλε;


General Mauro Del Vecchio

Διά στόματος του διοικητή των Ιταλικών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο, αμέσως μετά την “απελευθέρωση” από τον ΓΑΠ και την παρέα του.

Την ακούσατε πουθενά αυτή την είδηση;
“Δεν έπρεπε να μιλάω στα ΜΜ”Ε” της δύσης για αυτές τις αποκαλύψεις. Ήταν θέμα ταμπού”.
Όσοι Σέρβοι έμεναν στο Κοσσυφοπέδιο κινδύνευαν να δολοφονηθούν ή να
βιαστούν. (τότε το κομμάτιασμα ζωντανών για εμπορία οργάνων δεν είχε γίνει ακόμα γνωστό…)

General Del Vecchio: We were Finding Bodies of Killed Serbs Every Morning

Report by Blic Online
Mauro Del Vecchio, former general of Italian Army who led the unit of 7,000 soldiers which entered Serbian Kosovo and Metohija province in June 1999, after the end of NATO air strikes on Serbia, told Italian weekly Panorama that during the first three weeks of his mandate “reports about the found bodies of killed Serbs and Roma were coming to his desk each morning”, but that was a taboo subject they were not allowed to speak about with journalists.
“The killing continued later but not as frequently. Those that have not fled Kosovo were under permanent risk to be killed or raped. Deserted Serbian houses were leveled to the ground or set on fire. Albanians were attacking the churches and monasteries, too. Their goal was to erase every trace of Serbian presence in Kosovo”, Del Vecchio said.
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα » »

Και ο κατεψυγμένος κυμάς των LIDL υπεύθυνος για το φονικό βακτήριο E-Coli. Το Γερμανικό κεφάλαιο κλέβει, δολοφονεί, συκοφαντεί.

Anti-ntp:ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Σύμφωνα με τις τελεταίες πληροφορίες της RAI, η μόλυνση που “χτύπησε” 8 παιδιά στη Β. Γαλλία, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας, οφείλεται σε κατεψυγμένο κυμά του γερμανικού σουπερμάρκετ Lidl. Η.....
ανταπόκριση εδώ.
Έτσι, μετά τα Γερμανικά φασολάκια, έχουμε και τον Γερμανικό κυμά ως φορέα θανάτου.
Θυμηθείτε τώρα την φάμπρικα συκοφαντίας που έστησαν με τους γνωστούς ναζιστικούς μηχανισμούς τους συκοφαντώντας την Ισπανία και καταστρέφοντας τις αγροτικές οικονομίες των χωρών της Μεσογείου.
Θυμηθείτε τα Ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” με τι προθυμία αναπαρήγαγαν την συκοφαντική προπαγάνδα, επιφέροντας τεράστιο χτύπημα στις Ελληνικές εξαγωγές. Ακούσατε πουθενά για τον κυμά;
Το είχαμε γράψει άλλωστε από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο:
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 6, 2011
…και όχι βεβαίως τα αγγούρια της Ισπανίας.
Τα λαμόγια της Ευρώπης, οι τεμπελχανάδες βρωμύλοι ευθύνονται για το μακελειό στην χώρα τους αλλά και για πιθανές περιπτώσεις στις χώρες που εισήγαγαν τα Άρεια φασολάκια.
Στο μεσοδιάστημα βέβαια, φρόντισαν να κατασυκοφαντήσουν τα Ισπανικά προϊόντα για να κρύψουν την φονική τους ανευθυνότητα.
Ζημία τεράστια όχι μόνο για τους Ισπανούς αλλά και για τους Έλληνες αγρότες αφού κύριες αγορές όπως η Ρωσία σταμάτησαν τις εισαγωγές από την ΕΕ.
Σε αυτό το πλαίσιο, το “Ολυμπία” στέλνει αντίγραφα των συκοφαντικων ρεπορτάζ από τα Ελληνικά ΜΜ”Ε” ώστε οι Ισπανοί
παραγωγοί να στραφούν νομικά εναντίον τους όπως ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν για τα Γερμανικά.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι Έλληνες εξαγωγείς εναντίον των Ελληνικών και Γερμανικών ΜΜ”Ε” που επέφεραν με τα συκοφαντικά τους δημοσιεύματα πλήγμα στην δραστηριότητα τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

H μεγαλύτερη απατεωνιά ever!

Διαβάστε περισσότερα » »

H No 1 AITIA ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ

Το 2004 το University Medical Center που εδρεύει στο Ντάλας του Τέξας δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας στην οποία διαπίστωνε ότι οι περισσότερες θεραπείες που εφαρμόζονται σήμερα δεν αποτελούν κάτι περισσότερο από έναν επίδεσμο. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα μιας ασθένειας κι όχι την αιτία που τη δημιουργεί.
 
Όλοι οι ειδικοί στην υγεία έπειτα από πολυάριθμες έρευνες παγκοσμίως συμφωνούν πια ότι η πρώτη αιτία που δημιουργεί ασθένεια είναι το άγχος. Έχουν αποδείξει πως αν ο ανθρώπινος οργανισμός παραμένει σε κατάσταση άγχους για πολύ καιρό, στις 95% των περιπτώσεων θ'ακολουθήσει κάποια ασθένεια.
 
Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση άγχους όλα τα κύτταρα του σώματος βρίσκονται σε επιφυλακή και παίρνουν θέση άμυνας, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν ο οργανισμός αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο. Σ'αυτή την περίοδο οι ανοσοποιητικές, αναπαραγωγικές, νευρολογικές κι οι υπόλοιπες λειτουργίες του σώματος αναστέλλονται και εμποδίζουν την ανάπτυξη μέχρι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο.
 
Φανταστείτε, λοιπόν, έναν οργανισμό που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση για μεγάλη χρονική περίοδο.

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Πώς δημιουργείται, όμως, πραγματικά το άγχος; Δεν είναι κάτι που οφείλεται στις εξωτερικές περιστάσεις αλλά στον τρόπο που εμείς έχουμε προγραμματιστεί να αντιδρούμε σ'αυτές. Απόδειξη είναι το γεγονός πώς αντιδρούν τελείως διαφορετικά σε ένα τραυματικό γεγονός δύο διαφορετικά άτομα. Η πραγματική αιτία του άγχους είναι η κυτταρική μνήμη ή αλλιώς υποσυνείδητο. Εκεί αποθηκεύονται όλες οι αρνητικές και θετικές μνήμες και πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, κυρίως πριν την ηλικία των έξι χρόνων όπου τα κύματα του εγκεφάλου βρίσκονται συνεχώς στη συχνότητα δέλτα. Επομένως, όλες οι πληροφορίες που δέχεται το παιδί καταγράφονται και αποθηκεύονται αφιλτράριστα.
 
Αυτός είναι ο λόγος που τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να θεραπευτούμε με συνειδητές διαδικασίες και τη δύναμη της θέλησης. Χρειάζεται να θεραπευθεί η κυτταρική μνήμη κι όλες αυτές οι λανθασμένες πεποιθήσεις που έχουν χαραχτεί με τη μορφή εικόνων στο υποσυνείδητο. Ταυτόχρονα θα πρέπει να θεραπευθούν αυτές οι εικόνες αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να τις ανασύρουμε μία μία, κάτι που θα ήταν όχι απλά χρονοβόρο αλλά ανέφικτο.

THE HEALING CODES

Το 2001 ο Dr Alex Loyd PhD ανακάλυψε ένα απλό στην εφαρμογή του αλλά πανίσχυρο σύστημα αυτοθεραπείας που το ονόμασε The Healing Codes. Παντρεμένος με μια γυναίκα που έπασχε από σοβαρή μορφή κατάθλιψης, έψαχνε για 12 χρόνια να βρει κάποια θεραπεία που θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Δοκίμασε όποια συμβατική και εναλλακτική θεραπεία βρήκε, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος σπούδασε ψυχολογία προσπαθώντας να καταλάβει αυτή την ασθένεια.
 
Τότε ανακάλυψε τέσσερα νέα ενεργειακά κέντρα που αν ενεργοποιηθούν με μια συγκεκριμένη συχνότητα θεραπεύουν όχι το ίδιο το σώμα, αλλά τις υποσυνείδητες αρνητικές εικόνες. The Healing Codes είναι ο μηχανισμός που ενεργοποιεί ισχυρά θεραπευτικά κέντρα που επιτρέπουν στο σώμα ν'αυτοθεραπευτεί. Αυτό γίνεται επειδή αφαιρεί από το σώμα το άγχος και τις πηγές που το δημιούργησαν, επιτρέποντας έτσι στο νευρο-ανοσοποιητικό σύστημα να αναλάβει και να θεραπεύσει κάθε ανισορροπία.
 
Ο Dr Ben Johnson MD διατηρούσε μια κλινική εναλλακτικής θεραπείας του καρκίνου στην Ατλάντα, όταν το 2002 διαγνώστηκε με την ασθένεια Lou Gehrig, η οποία είναι θανατηφόρα στις περισσότερες περιπτώσεις. Μετά από έρευνα οδηγήθηκε στον Alex Loyd και μετά από θεραπεία οχτώ εβδομάδων η ασθένεια εξαφανίστηκε από τον οργανισμό του. Από τότε αποφάσισε να δουλέψει με τον Alex Loyd για τη διάδοση των Healing Codes.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ HEALING CODES

Το σώμα αποτελείται από ενέργεια και δουλεύει σαν μια γεννήτρια συχνοτήτων. Κάθε συναίσθημα, κάθε ανάμνηση δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Για ν'αναιρέσεις μια συχνότητα πρέπει να την ταιριάξεις με μια ίση και αντίθετη. Οι αναμνήσεις μας μπορεί να είναι άπειρες, αλλά τα αρνητικά συναισθήματα που κρύβονται πίσω απ'αυτές είναι συγκεκριμένα.
 
Όταν το μυαλό σκέφτεται το φόβο, στέλνει συχνότητες φόβου. Δουλεύοντας με τα θετικά αντίθετα, εξουδετερώνουμε την εκπομπή των αρνητικών συχνοτήτων. Αυτές οι αρνητικές συχνότητες μπορούν ν'αντιμετωπιστούν, χρησιμοποιώντας μια κωδικοποιημένη συχνότητα που συνδέεται με τη φυσική συχνότητα στην οποία δονείται το σώμα. Μπορούμε να στείλουμε ένα σήμα στις αρνητικές αναμνήσεις χωρίς να χρειάζεται να τις ανακαλύψουμε ή να τις ξαναζήσουμε.
 
Στο βιβλίο The Healing Codes, Νο 1 best seller στο Amazon, που έχουν γράψει ο Alex Loyd και ο Ben Johnson περιγράφεται αναλυτικά πώς χρησιμοποιούνται αυτοί οι κωδικοί. Στο πίσω μέρος του βιβλίου υπάρχει ένα ευρετήριο όλων των ασθενειών και οι κωδικοί που αντιστοιχούν σε κάθε μία. Είναι μια απλή διαδικασία που κρατάει μόνον έξι λεπτά και μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε χρησιμοποιώντας τη φυσική ενέργεια του σώματος. Ο 7χρονος γιος του Ben Johnson την κάνει μόνος του.
 
Φυσικά, The Healing Codes αναφέρονται όχι μόνο σε προβλήματα υγείας, αλλά σε όλα τα θέματα που είναι μπλοκαρισμένα εξαιτίας αρνητικών πεποιθήσεων, όπως θέματα ευημερίας και σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα ή στην υγεία των κατοικιδίων μας που απορροφούν τις δικές μας αρνητικές ενέργειες.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα » »

Μειώσεις μισθών και συντάξεων ζητά ο Καρατζαφέρης

 

Μειώσεις μισθών και συντάξεων στα 300 ευρώ πρότεινε ο Γιώργος Καρατζαφέρης πριν από λίγο στη Βουλή. Ο «άνθρωπος» πλέον της κυβέρνησης επιβεβαιώνει και τον τίτλο του «λαγού» που του έχει αποδοθεί, ενώ αίσθηση προκαλεί ο λόγος του που συμβαδίζει ανοιχτά με τους τεχνοκράτες του ΔΝΤ και καταφέρεται εναντίον εκείνων των χαμηλοσυνταξιούχων που τον....
έστειλαν στη Βουλή.
Η προχθεσινή απαράδεκτη επίθεση εναντίον του Α. Σαμαρά ήταν η επιβεβαίωση της συμμαχίας Παπανδρέου –Καρατζαφέρη.

Σήμερα ξεπέρασε και τον…Παπακωνσταντίνου.

Είπε στη Βουλή (από τα πρακτικά):

«Ξέρετε τι μου είπε ένας Σλοβένος συνάδελφος; Μου είπε: «Εμείς εδώ έχουμε μέσο όρο 300 ευρώ σύνταξη, ενώ εσείς έχετε 700 ευρώ! Πώς θα πείσω το Σλοβένο πολίτη να συνεισφέρει;» Ένας, πάλι, Γερμανός μού είπε ότι από την ημέρα που μπήκαμε στο ευρώ, στη Γερμανία έχει δοθεί 5% αύξηση στους δημοσίους υπαλλήλους, ενώ στην Ελλάδα 31%!. Πώς θα πειστεί ο Γερμανός να δοθούν στην Ελλάδα κι άλλα λεφτά; Χρειάζονται λοιπόν απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Ερωτώ: Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε όλα αυτά τα πρακτικά ερωτήματα και να τους αντιμετωπίσουμε; Ή θα συνεχιστούν τα “κρεσέντα” μέσα στην Αίθουσα –που θέλω να πιστεύω ότι είναι στιγμιαία και δεν αποτελούν μόνιμη πολιτική;

Γι’ αυτό λοιπόν σας εγκαλώ! Όχι κλάψες και ευχές, περισσότερη αποφασιστικότητα και αποτέλεσμα!

Δηλαδή, κόψτε μισθούς και συντάξεις.
Διαβάστε περισσότερα » »

Με το ζόρι Παράνομος

 

Πηρα τηλέφωνο σήμερα στο αρμόδιο γραφείο του υπουργειου για να βγάλω ενα αντίγραφο της άδειας οδήγησής μου την οποία μου εκλεψαν μαζί με το πορτοφόλι μου πριν απο καιρό, ακούστε τι μου ζήτησαν....

Παράβολο 60 €
Παράβολο 30 €
Διπλότυπο 9,02
Δηλαδή να δώσω 100 € για ένα αντίγραφο επειδή κάποιος με έκλεψε (εχω κάνει και δήλωση στην αστυνομία).
Θα συνεχίσω να είμαι παράνομος όχι επειδή το θέλω αλλά γιατί δεν με αφήνουν να είμαι νομιμος.
Διαβάστε περισσότερα » »

Επιτέλους στη φόρα η βρώμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου - Δεκάδες συλλήψεις προέδρων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και μάνατζερς

Ξεκαθάρισμα στη βρώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σύλληψη Αχιλλέα Μπέου, Σταύρου Ψωμιάδη και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για κακουργήματα στην τεράστια «σκούπα» της αστυνομίας για τα στημένα!
Διαβάστε όλα τα ονόματα, 70 άτομα «μπλεγμένα! Αναμένονται και νέες συλλήψεις απο αύριο!...
Με ρυθμό χιονοστιβάδας έρχονται τα νέα από το μέτωπο της επιχείρησης… σκούπα της αστυνομίας και του ΣΔΟΕ σχετικά με τα στημένα παιχνίδια που ρίχνει... φως στην βρώμα και την δυσωδία που έκανε ότι ήθελε εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σύλληψη Μπέου, Ψωμιάδη και άλλων 7!

Καταρχήν, έχουμε συλλήψεις! Ο Αχιλλέας Μπέος κατηγορείται για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, συνελήφθη και αύριο πάει για να απολογηθεί στον εισαγγελέα! Επίσης υπάρχει σύλληψη του Σταύρου Ψωμιάδη, αλλά και μάνατζερ από την Θεσσαλονίκη που έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές. Συνολικά αυτή την ώρα οι συλλήψεις είναι εννιά και ένας εξ' αυτών είναι πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων της Α'Εθνικής!

Αναλυτικά, πρόκειται για τους Αχιλλέα Μπέο, Σταύρο Ψωμιάδη, Γιώργο Τσακογιάννη (μεγαλοπαράγοντας Ηλιούπολης), Νίκος Χάλκος (Πρόεδρος Ηλιούπολης), Δημήτρης Ζαβαντίας (ποδοσφαιριστής με θητεία και στον ΠΑΟΚ), Νίκος Παντέλης (προπονητής) Θανάσης Ντότσας (μάνατζερ) και οι Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος που φέρονται ως bookmakers!

Οι Μπέος, Ψωμιάδης και Τσακογιάννης πάνε κατηγορούμενοι για τα τρία κακουργήματα που αναφέραμε παραπάνω ενώ υπόλοιποι μόνο για το ξέπλυμα χρήματος και την στοιχηματική απάτη.

Τέλος, και σύμφωνα με το blog της τηλεοπτικής εκπομπής «Η Δίκη» του Κυριάκου Θωμαίδη, συνελήφθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα. Ο ένας εξ' αυτών έχει αγωνιστεί  μεταξύ άλλων και στην στην ΑΕΚ κατά το παρελθόν, με τα αρχικά Σ.Κ.

Ο ποδοσφαιριστής Σ.Κ. είναι ο Σίμος Κρασσάς

Η επιχείρηση... σκούπα
Η αστυνομία κάτω από μεγάλο πέπλο μυστικότητας και μαζί με ανθρώπους του ΣΔΟΕ διεξάγει έρευνα σε όλη την Ελλάδα, σε σπίτια ιδιωτών που εμπλέκονται στο θέμα των πάνω από 50 στημένων αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της UΕFΑ, οι οποίες έχουν παραδοθεί στις ελληνικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oι αστυνομικές επιχειρήσεις ήταν εντελώς μυστικές καθώς δεν θέλησαν να διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία. Οι έλεγχοι ξεκινούν από υπολογιστές και συνεχίζονται σε άλλα μέρη του σπιτιού, ενώ η γιγαντιαία επιχείρηση θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας! Πρόκειται για 20 παράγοντες, διαιτητές και προπονητές, ενώ άμεσα θα γίνουν κινήσεις και για άλλους ποδοσφαιριστές. Την έρευνα διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου!

Οπως χαρακτηστικά έλεγαν άνθρωποι της δικαιοσύνης η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και στηρίζεται σε δικογραφία 10.000 σελίδων για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Μάλιστα, σε αυτή την δικογραφία θα υπάρχουν 70 κατηγορουμένοι! Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις, αλλά έγιναν απευθείας προσαγωγές που κατέληξαν σε συλλήψεις και οι 9 θα οδηγηθούν  στον εισαγγελέα την Πέμπτη το πρωϊ με βαρύ πλέον κατηγορητήριο!

Χρησιμοποιήθηκαν σούπερ μέσα
Η αστυνομία για να φτάσει στον εντοπισμό αυτών των ατόμων χρησιμοποίησε όλα τα μέσα που είχε στη διάθεση της. Υπήρχε συνδρομή της ΚΥΠ, ενώ ενεργοποιήθηκε για την υπόθεση και ο σούπερ κοριός που χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση των τρομοκρατικών οργανώσεων καθώς έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες και να τις καταγράφει.
Διαβάστε περισσότερα » »

Σας ζήτησα εγώ κάρτα; (αληθινή ιστορία)


“Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα, στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό (τη γνωστή που σας έχει σπάσει τα νεύρα, τόσα μεσημέρια!).

Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο… διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

-Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;

-Εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό...

να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή.

Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα. Αλλά όχι μόνος. Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 20 κιλά!

Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή. Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει: “Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε”.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑΦΟΙ ΑΡΧΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑ...

Διαβάστε περισσότερα » »