Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ΚΑΙ ΤΑ Θαλάσσια Μαλάκια του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%be%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%b8%ce%b1Ως γνωστόν τα θαλάσσια Μαλάκια είναι, πεταλίδες, χτένια, μύδια, στρείδια, πίνες, αχινοί, κ.λ.π. Προσκολώνται επάνω στα βράχια, και θρέφονται από τη θάλασσα.
Τα μαλάκια σε μεταφορική έννοια είναι οι σύγχρονοι πολιτικοί σε όλη την Υδρόγειο, και ειδικά στην Ελλάδα.
Τα μαλάκια οι πολιτικοί, λόγω προσαρμοστικότητας, έχουν επικοίσει όλη την Υδρόγειο, κατοικούν σε όλες τις χώρες, και θρέφονται από τον Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την εξυπηρέτηση των Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
Οι Επικυρίαρχοι της Γης, τοποθετούν τα Μαλάκια επικεφαλής σε όλα τα πολιτικά κόμματα, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Εκκλησία, στη Δικαιοσύνη, στη Δημόσια Διοίκηση, για να κάνουν τη δουλειά τους.
«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» φωνάζουν οι ανθέλληνες πολιτικοί μας, μαλάκια των Κοσμοκρατόρων, στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, γιατί έτσι θέλουν οι Επικυρίαρχοι της Υδρογείου.
Με την γραφική αυτή φράση, «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε», καλούν τους πελάτες οι γνωστοί σωματέμποροι, όταν ανοίγει κάποιο νέο «STUDIO».
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας γνωστοί σαν σφογγοκωλάριοι του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι οπαδοί της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης & Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν την εξουσία, και να ανέλθουν στην εξουσία. Προσκολώνται στην εξουσία σαν τα θαλάσσια μαλάκια στα βράχια της θαλάσσης!!!
Είναι οι γνωστοί διεθνιστές και Εθνομηδενιστές Δεξιάς & Αριστεράς, υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου των Επικυρίαρχων του πλανήτη, και Πλανητάρχη.
Οι γνωστοί Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές φέρνουν εδώ τους λαθρομετανάστες από χώρες της Ασίας & Αφρικής, για να εδραιώσουν την Αυτοκρατορία τους, αναμειγνύοντας τους ανθρώπους, δηλαδή «Λαοί , φυλαί, και γλώσσαι», σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI.
ΒΑΒΕΛ έκαναν την Ευρώπη και Αμερική!!!
Μόνον έτσι μπορεί ο Σημίτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ να εμπεδώσει την Σιωνιστική Αυτοκρατορία του.
Οι πολιτικοί μας σαν δούλοι και υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προσφέρουν στους λαθρομετανάστες τα πάντα.
Σπίτια, χρηματικά επιδόματα, Νοσοκομεία, Σχολεία, ΜΜΜ, φαγητό, ρουχισμό, και ο Ελληνικός Λαός πληρώνει………..
Όλα αυτά χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό!!!
Δεν πληρώνει ο Πλανητάρχης ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αλλά ο φτωχός Ελληνικός Λαός, ο βαρύτατα φορολογημένος.
Πληρώνει ο Έλληνας, για να εδραιωθούν τα σχέδια του Επικυρίαρχου Κοσμοκράτορα Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τώρα οι προδότες πολιτικοί μας, νοικιάζουν διαμερίσματα για να στεγάσουν τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, τους οποίους αποκαλούν «πρόσφυγες», για να έχουν νομική κάλυψη.
Με λίγα λόγια τους εντάσουν μέσα στην Ελληνική κοινωνία, αδιαφορώντας για τον Πολιτισμό των ανθρώπων αυτών.
Εχθές μέσα στο κέντρο της Αθήνας, δύο λαθρό εκρέμασαν έναν συνάδελφό τους, τέτοια βαρβαρότητα και αγριότητα…..
Οι προδότες Πολιτικοί μας, Δεξιάς & Αριστεράς, αδιαφορούν για το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, του Λαού μας, φτάνει να εκτελέσουν τα σχέδια του αφεντικού τους Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιατί δεν πάνε στη Βουλγαρία-Ρουμανία-Αλβανία, αλλά έρχονται όλοι εδώ;;; Διότι εμείς έχουμε «Μαλάκια» πολιτικούς, με αφύλακτα σύνορα!!!
Γιαυτό λέγουμε, «Ανοίξαμε , και σας περιμένουμε»…….
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας είναι οι «Τσατσάδες» του Σιωνιστή Εβραίου Αυτοκράτωρα και Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κανείς να μη βρεθεί στη θέση τους.
Η θέση τους είναι η δυστυχία του Ελληνικού Λαού!!!!!!!!!!
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »