Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΦΙΑΛΤΕΣΗ Ιστορία επαναλαμβάνεται. Εκεί στο 480 π.χ. στη μάχη των Θερμοπυλών, έγινε μια από τις μεγαλύτερες προδοσίες στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Προδοσία κατά του Ελληνισμού, όταν ο επονομαζόμενος ΕΦΙΑΛΤΗΣ οδήγησε τους εισβολείς Πέρσες, στα νώτα του Λεωνίδα, ηγέτη των 300 Σπαρτιατών και των 700 Θεσπιέων.
Σήμερα ζούμε μια άλλη μεγάλη προδοσία κατά του Ελληνισμού.
Σήμερα ο Εφιάλτης είναι οι λεγόμενοι «Έλληνες» πολιτικοί, Δεξιάς & Αριστεράς, δημιουργήματα των Σιωνιστών, που οδήγησαν τον εχθρό, τη παγκόσμια Σιωνιστική Επικυριαρχία, στα νώτα του Ελληνισμού.
Οι νόμοι της πατρίδας του Λεωνίδα, απαγόρευαν την εγκατάλειψη του πεδίου της μάχης, και η γερουσία της Σπάρτης διέταξε το Λεωνίδα να μην επιστρέψει ηττημένος.
Σήμερα άλλα επιτάσσει το Σύνταγμα των Ελλήνων, άλλα πράττουν οι Εφιάλτες πολιτικοί. Πράττουν ακριβώς ότι τους ζητάει ο εχθρός.
Γιαυτό τους αποκαλούμε νέους εφιάλτες.
Προσέρχονται στον εχθρό προσκυνούντες αυτόν, όπως ο αρχαίος Εφιάλτης προσκύνησε τους Πέρσες εισβολείς.
Στη μάχη των Θερμοπυλών ήταν μόνο οι 300, αλλά είχαν Αρχηγό γενναίο πατριώτη. Σήμερα είμαστε 8.000.000 αδέσποτα πρόβατα χωρίς τσοπάνη. Ο τσοπάνης Aρχηγός σήμερα είναι ένας γραφειοκράτης που διακινεί έγγραφα, πνιγμένος μέσα στη γραφειοκρατική χαρτούρα της Σιωνιστικής Ε.Ε. και υπάλληλος των εχθρών του Ελληνισμού,
δηλαδή των ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί συνεργάζονται με τον εχθρό του Ελληνισμού, όπως συνεργάστηκε ο αρχαίος Εφιάλτης με τους εχθρούς εισβολείς.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία είναι οι σύγχρονοι εισβολείς της Ελλάδος. Σήμερα ο ένας (1) Εφιάλτης του Λεωνίδα, έγιναν 152 εφιάλτες του Ελληνισμού, αφού ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ όσα ζητούν οι εχθροί της Πατρίδος, που λέγονται Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
                          ΓΙΑΤΙ  ΤΟΥΣ  ΛΕΜΕ  ΕΦΙΑΛΤΕΣ;;;
                            --------------------------------------------
Διότι χρεοκόπησαν τη χώρα με όλες τις γνωστές διεθνείς οικονομικές και χρηματιστηριακές μεθόδους, και όλα τα κόλπα οικονομικών σκανδάλων, κατόπιν εντολών των Μεγάλων Αφεντικών της Οικουμένης. Νομίζουν οι αφελείς και «λαμόγια» πολιτικοί, ότι έτσι προσφέρουν θετικό έργο στη πατρίδα, κάνοντας τον υπηρέτη στα Παγκόσμια Σιωνιστικά Αφεντικά. Ανέβασαν τις τιμές όλων των προϊόντων, και κατέβασαν μισθούς & συντάξεις, για να εξαθλιώσουν το Λαό, με σκοπό τα Γεωπολιτικά συμφέροντα των Παντοκρατόρων.
Τα χρήματα που συλλέγουν από το Λαό με τις βαριές φορολογίες και χαράτσια, τα πηγαίνουν όλα «πεσκέσι» στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας, για να τους στηρίζουν στην εξουσία. Τη λέξη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, και ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΧΡΕΟΥΣ την αγνοούν, και δεν τολμούν να τη προφέρουν, διότι δεν συμφέρει στα αφεντικά. Συναγωνίζονται ποιος θα έχει τη μεγαλύτερη εύνοια των Επικυρίαρχων της Γης. Προσφέρουν Γη & Ύδωρ στα Σιωνιστικά Αφεντικά τους. Σήμερα οι Πρωθυπουργοί είναι Πρωθυπουργοί της δεκάρας, της καρπαζιάς, της ρουτίνας, και της γραφειοκρατίας, δέσμιοι των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού διορίζονται από αυτούς, ανάλογα ποιος θα είναι ο καταλληλότερος για τη Ν.Τ.Π. και το καλλίτερο παιδί!!!
Παιδί για θελήματα! Παιδί για όλες τις δουλειές των Κοσμοκρατόρων!
Γιαυτό δεν τολμούν να ασκήσουν Εθνική πολιτική στα Εθνικά θέματα.
Πρωθυπουργός διορίζεται ο υποσχόμενος τα περισσότερα στη Ν.Τ.Π.
Τα προσόντα τους είναι η καλλίτερη παροχή υπηρεσιών στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Διατηρούν την εξουσία έναντι παντός τιμήματος, για να εξυπηρετούν τα αφεντικά τους.
Γίνονται εφιάλτες της πατρίδος για την εξουσία. Είναι αρχομανείς.
Ανθρωπιστική κρίση σοβεί στη πατρίδα μας, και οι Εφιάλτες
«πέρα βρέχει», «αγρόν ηγόρασαν». Μήπως αυτοί υποφέρουν;;;
Η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, και οι Ελληνικές πόλεις πνίγονται στην αιθαλομίχλη από τα καυσαέρια των καυσόξυλων.
Τόσα χρόνια και δεν μπορούν να βγάλουν τα πετρέλαια. Τόσο άχρηστοι και επικίνδυνοι είναι. Οι Άραβες τα έβγαλαν στο «Άψε-σβήσε».
Τα πετρέλαια τα φυλάνε για τα αφεντικά τους. Έδωσαν στους Τούρκους το διαμάντι του Τουρισμού μας, τον Αστέρα, «μπιρ-παρά».
Για όλα αυτά, και τα παρακάτω, τους λέμε Εφιάλτες.
Όποιο πολιτικό κίνημα ή άτομο, συνιστά κίνδυνο για το διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης, το βγάζουν εκτός νόμου, με εντολή των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Είναι ψυχοπαθείς για εξουσία. Ενώ ο Λαός πεινάει και δυστυχεί, αυτοί υπόσχονται Internet με WiFi. Η σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα!
Οι Εφιάλτες πολιτικοί, και οι δημόσιες υπηρεσίες βλέπουν τον Ελληνικό Λαό σαν εχθρό, και προσπαθούν οικονομικά να τον γδάρουν.
Προσπαθούν να μας πάρουν το σπίτι, ενώ πληρώνονται από εμάς!!!
Κάνουν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη (ΜΜΕ), για διώξεις  πολιτικών αντιπάλων ανεπιθύμητων στα Μεγάλα Αφεντικά τους.
Κάθε Πατριωτικό Εθνικό στοιχείο το διώκουν παντοιοτρόπως.
Οι εφιάλτες πολιτικοί δεν διαπραγματεύονται με τους εχθρούς για τα συμφέροντα της Ελλάδος, υποχωρούν κατά κράτος σε όλες τις απαιτήσεις των εχθρών της Ελλάδος κατά του Ελληνισμού.
Αφού χρεοκόπησαν τη πατρίδα με εντολές άνωθεν, μας έφεραν το ΔΝΤ
και τη Σιωνιστική Τρόϊκα, και δεν διαπραγματεύθηκαν τα Μνημόνια, τους εφαρμοστικούς νόμους, τα μεσοπρόθεμα, τα πολυνομοσχέδια, τα οποία υπέγραψαν αβλεπί και «αβρόχοις ποσί». Ότι διέταζε η Μέρκελ!!
Ήταν επιθυμία του Μεγάλου Αδελφού, και των Μεγάλων Αφεντικών. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ παραχωρούν το 40% των Ενεργειακών  Ελληνικών κοιτασμάτων στους Τούρκους, κατόπιν εντολής των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και το υπόλοιπο στους Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Εάν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε η λέξης αυτή έχει χάσει το νόημά της
«Τούτο δε όλον γέγονε», για να στηριχθούν τα σχέδια και συμφέροντα στη Γεωπολιτική, & Γεωστρατηγική των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων,
σε αυτή τη Γεωγραφική περιοχή. Η Ελλάς «ας πάει να κουρεύεται»…..
Ακύρωσαν τον αγωγό με τους Ρώσους, και έδωσαν αγωγό Σιωνιστικών συμφερόντων. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, έδωσαν το 80% των Ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων σε ξένες εχθρικές δυνάμεις, και για την Ελλάδα κράτησαν μόνο το 20%. Κανονικά σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα έπρεπε να δώσουν το 50% στις ξένες εταιρίες πετρελαίων, και το 50% στην Ελλάδα. Αυτό θα έκαναν οι Τούρκοι!!! Αυτό έκαναν οι Άραβες, και πλούτισαν. Μόνον οι δικοί μας εφιάλτες τα έδωσαν όλα στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Οι «Δημοκράτες» εφιάλτες πολιτικοί έγιναν δικτάτορες με κοινοβουλευτικό μανδύα. Έπεισαν το λαό μέσω των ΜΜΕ της Κοσμοκρατορίας, ότι εάν καταρρεύσουν οι τράπεζες, θα επέλθει πείνα, αναρχία, θάνατος, και κόλαση επάνω μας. Όλα αυτά για να επιτύχουν τη χρηματοδότηση από το Λαό, στους τοκογλύφους τραπεζίτες, υπό τη μορφή των ανακεφαλαιοποιήσεων των τραπεζών. Πλήρωνε Λαέ τους τραπεζίτες!!! Οι εφιάλτες πολιτικοί πληρώνουν φοροεισπρακτικές εταιρίες για να φοβίζουν το Λαό με κατασχέσεις ακινήτων, για να πληρώνει φόρους και χαράτσια. Οι περισσότεροι εφιάλτες πολιτικοί είναι Σιωνιστικής καταγωγής και προελεύσεως. Οι Σιωνιστές χώθηκαν για τα καλά μέσα στο κρατικό μηχανισμό, μέσω Μασονικών στοών, Κεντροαριστερών, και Σοσιαλιστικών πολιτικών κομμάτων σε όλα τα κράτη της Γης. Όπου ακούτε ΚεντροΑριστερά, και Σοσιαλιστικό κόμμα, είναι δημιουργήματα των Σιωνιστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι Εφιάλτες έφεραν τη χρεοκοπία με το χρηματιστήριο, τις φούσκες μετοχές, τα κρατικά ομόλογα, τα δομημένα ομόλογα, τα SPREADS, τα SWAPS, τις λίστες Λαγκάρντ, και έσπευσαν όλα τα μυημένα πολιτικά λαμόγια να εκμεταλλευθούν την πατρίδα και τους Έλληνες. Όλα αυτά είναι Σιωνιστικές οικονομικές διεθνείς κομπίνες, και κόλπα, για να φάνε τα λεφτά του κοσμάκη, και να πτωχεύσουν ένα κράτος. Ο Economist γράφει για πολύ υψηλό κίνδυνο ταραχών στην Ελλάδα μέσα στο 2014, και μας κατατάσσει στη κατηγορία της Συρίας.
Εκεί μας κατάντησαν οι Εφιάλτες πολιτικοί!!!
Οι εφιάλτες κατάστρεψαν το σύστημα υγείας και παιδείας της χώρας.
Κατάστρεψαν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο Λαό.
Έκλεισαν σχολεία και Πανεπιστήμια. Απέλυσαν γιατρούς, δασκάλους,
και καθηγητές. Έφεραν γενόσημα φάρμακα από τριτοκοσμικές χώρες, για να αυξήσουν τη θνησιμότητα των Ελλήνων. Έφεραν τους λαθρομετανάστες. Έφεραν τις 10 πληγές του Φαραώ επάνω στους Έλληνες, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Οι Εφιάλτες βλέπουν ανάπτυξη, και πλεονάσματα, ενώ ο Λαός εξαθλιώνεται. Γιαυτό τους λέμε Εφιάλτες.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί μετέτρεψαν το Σύνταγμα των Ελλήνων σε χαρτί
τουαλέτας, και τους Έλληνες σε σκλάβους, τους κατάντησαν να ζούν σε μια διαρκή πτωχεία. Πραγματοποιούν τρομοκρατικές εγκληματικές επιθέσεις εναντίον του Λαού στις διαδηλώσεις.
(Βλέπε τράπεζα ΜARFIN όπου έκαψαν 4 Έλληνες, με μπαχαλάκηδες κουκουλοφόρους, και ψεκασμό με χημικά του Λαού που πληρώνει).
Οι Εφιάλτες χρησιμοποιούν κρυφά κονδύλια, με χρήματα του εξαθλιωμένου Λαού, για να χρηματοδοτήσουν Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και άλλες περίεργες, ύποπτες αποστολές του ΥΠ.ΕΞ. (βλέπε μυστικά κονδύλια), του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, κ.λ.π.
Tο ΥΠ.ΕΞ. των Εφιαλτών χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ, ΙΣΤΑΜΕ, και άλλα think tanks, που τα χρηματοδοτεί και ο ανθέλληνας ΣΟΡΟΣ της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τους λέμε Εφιάλτες διότι,
Ο «Καλλικράτης» του ΥΠ.ΕΣ. δημιούργησε συνδιαχείρηση Ελλάδος/Τουρκίας στην Ελληνική Θράκη.
Δεν στηρίζουν τους Πομάκους. Δεν αναγνωρίζουν τις γενοκτονίες των Ελλήνων στη Μικρά Ασία, από τους Τούρκους. 
Τα μέτρα αυτά εξυπηρετούν τα συμφέροντα και σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, με δικά μας έξοδα.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί λαμβάνουν πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που προκαλούν τρόμο, Σόκ & Δέος στο Λαό, σύμφωνα με τις θεωρίες της παγκόσμιας συνωμοσίας, για καθυπόταξη του Λαού της Ελλάδος.
Η Ελλάδα γερνάει δημογραφικά, και αυτοί φέρνουν όλο και περισσότερους λαθρομετανάστες από Αφρική και Ασία, για να εκτοπίσουν τους Έλληνες, και τελικά να κατοικήσουν στην Ελλάδα οι «περιούσιοι». Δηλαδή θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.
Οι Εφιάλτες επιτρέπουν σε υπεράκτια (OffShore) Καρτέλ, να
δραστηριοποιούνται εις βάρος της ήδη πάσχουσας Ελληνικής οικονομίας. Η Μέρκελ πρόσφατα δήλωσε ότι, αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ, θα ακολουθούσαν όλοι, δηλαδή θα διελύετο η Ευρωζώνη, αυτό οι εφιάλτες δεν το κατάλαβαν, και δεν το εκμεταλλεύτηκαν υπέρ της Ελλάδος. Τόσο «Μακάκες», ανίκανοι,  και Εφιάλτες είναι.
Τότε που η Μέρκελ εξαπέλυσε τις απειλές της, εναντίον της Ελλάδος,
ότι δήθεν θα μας διώξει από το ευρώ, απλώς μπλόφαρε, και οι εφιάλτες πολιτικοί του μνημονιακού μπλόκ δεν πήραν χαμπάρι. Οι εφιάλτες θα μπορούσαν να είχαν κάνει πραγματικά ισχυρή διαπραγμάτευση, με κέρδη για τον Ελληνικό Λαό. Όμως μας άφησαν απροστάτευτους για να πέσουμε στα δόντια του ΔΝΤ & Τρόϊκα. Η Σιωνιστική ηγεσία της Ε.Ε. έτρεμε μήπως η Ελλάς αποχωρήσει από την Ευρωζώνη, και οι εφιάλτες πολιτικοί δεν το αντελήφθησαν. Τόσο ανίκανοι είναι!!! Οι εφιάλτες πολιτικοί μπορούσαν να απειλούν την Ε.Ε. με διάλυση της Ευρωζώνης, με την αποχώρηση της Ελλάδος από το Ευρώ, και δεν το έκαναν από βλακεία, απειρία, άγνοια, ανικανότητα, και υποτέλεια!!!
Μπορούσαν να επιτύχουν διαγραφή του χρέους, με την απειλή διάλυσης της Ευρωζώνης, και δεν το έκαναν. Τόσο «Μακάκες» είναι!!
Τώρα οι εφιάλτες θέλουν μέσα σε 5 ημέρες να μαζέψουν 1,5 δις. ευρώ, για να τα πάνε πρωτοχρονιάτικο δώρο στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας των τοκογλύφων, στα αφεντικά τους.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί αποδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις, για να κάνουν εύκολο το έργο των εχθρικών γειτόνων από Βορά και Ανατολάς. Κλείσανε όλες τις Ελληνικές Βιομηχανίες, για να εισάγουμε τα προϊόντα της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Κλείσανε τις Ελληνικές Αμυντικές Βιομηχανίες, για να αγοράζουμε όπλα και πολεμοφόδια από τις βιομηχανίες του εχθρού.
Οι Εφιάλτες δεν ενδιαφέρονται να εισπράξουν από τη Γερμανία το κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις-αποζημιώσεις, για να έχουν την εύνοια της Μέρκελ, της μαριονέτας των Παντοκρατόρων.
Με νέα δάνεια αποπληρώνουν τα παλαιά δάνεια, που τα φορτώνεται ο Λαός, έτσι παραμένουμε αενάως χρεωμένοι. Οι Εφιάλτες τώρα σκέπτονται να βάλλουν χέρι στις καταθέσεις. Χρησιμοποιούν τις τράπεζες σε κάθε οικονομικό παιχνίδι εις βάρος του Λαού.
Οι εφιάλτες πολιτικοί θεωρούν τον Ελληνικό Λαό σαν εχθρό τους.
Οι Εφιάλτες μας καπέλωσαν με τη λαθρομετανάστευση.
Μας υποχρέωσαν να ταϊζουμε, θεραπεύουμε, & εκπαιδεύουμε τους ρακένδυτους λαθρομετανάστες, επειδή το θέλουν οι παγκόσμιοι δικτάτορες τα αφεντικά τους, ενώ ο λαός μας ζεί με φιλανθρωπίες της Εκκλησίας, και άλλων εύπορων παραγόντων.
Οι Εφιάλτες δηλητηριάζουν το Λαό με χημικά, αεροψεκασμούς της ατμοσφαίρας, με τα τρόφιμα, το νερό, που προκαλούν καρκίνο.
Όλα αυτά κατόπιν εντολών των δολοφόνων της ανθρωπότητας ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι
σπέρνουν καρκίνο στα παιδιά τους, και στα εγγονάκια τους.
Παρακολουθούν τα πάντα και τους πάντες με ηλεκτρονικά συστήματα,
και αναφέρουν στα μεγάλα Αφεντικά τους.
Αλλοιώνουν την Ιστορία και το πολιτισμό της Ελλάδος.
Χρησιμοποιούν σε επίκαιρες θέσεις του κρατικού μηχανισμού ανθέλληνες και ανθελληνίδες μαριονέτες των Παντοκρατόρων, Σιωνιστικής καταγωγής και προελεύσεως.
Οι περισσότεροι Πρωθυπουργοί και υπουργοί είναι Μασόνοι-Σιωνιστές. Οι Εφιάλτες προσπαθούν να πείσουν το Λαό ότι η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, και Νέα Τάξη Πραγμάτων θα είναι ο Παράδεισος, ενώ ετοιμάζουν το διαμελισμό της χώρας, για να φέρουν το παράδεισο των «περιούσιων» τη Παγκοσμιοποίηση.
Οι Εφιάλτες χειραγωγούν το Λαό με τα πληρωμένα ΜΜΕ, ότι τα ακίνητα δεν έχουν πια αξία, ο δε Λαός τα πουλάει έναντι πινακίου φακής, για να πληρώνει φόρους και χαράτσια που «Εκείνοι» επιβάλλουν, τα δε χρήματα πηγαίνουν όλα στις τσέπες των Σιωνιστών ηγετών της Παγκόσμιας Δικτατορίας. Οι «Περιούσιοι» θέλουν τη Γη μας, θέλουν την Ελλάδα μας, για να κατοικήσουν «Αυτοί».
Οι Εφιάλτες, εκτελώντας εντολές, πείθουν το Λαό, να πουλήσει ότι πολύτιμα μέταλλα έχει, και το προϊόν σε χρυσό, το παραδίδουν στα χέρια των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Οι Εφιάλτες απολύουν τους Έλληνες, και διορίζουν αλλοδαπούς λαθρομετανάστες, μέσω εργολάβων. Ακόμη και τις καθαρίστριες των υπουργείων απέλυσαν, για να προσλάβουν πολυεθνικές καθαρίστριες.
Τόσο ψυχοπαθείς μισέλληνες είναι. Οι Εφιάλτες επέβαλλαν τα διόδια να πληρώνονται δια βίου, για να εισπράττουν οι εθνικοί εργολάβοι που τους χρηματοδοτούν. Τους εφιάλτες στηρίζουν πολιτικά στην εξουσία οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και οικονομικά η ξένη και ντόπια Σιωνιστική ελίτ. Οι Εφιάλτες στηρίζονται από τους περιούσιους, για να κάνουν οικονομικά εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού. Η οικονομική πτώχευση έχει άμεσο αντίκτυπο στα εθνικά μας θέματα. Οι «Περιούσιοι» θέλουν την Ελλάδα, χωρίς Έλληνες. Θέλουν την Ελλάδα για πατρίδα της ελίτ των «περιούσιων», με δούλους και σκλάβους τους λαθρομετανάστες. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη!!!
Οι Εφιάλτες πολιτικοί προετοιμάζουν κατάσταση για τα Αφεντικά τους.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί το θεωρούν εξυπνάδα και υψηλής επίδοσης πολιτική να εξαπατούν το Λαό με ψέματα, και παράλληλα να γίνονται ορντινάντσες του Rothschild, και του κάθε Rockefelleres.
Oι Εφιάλτες πρωθυπουργοί και υπουργοί, καταφεύγουν στα ψέματα, και στις «κωλοτούμπες» για να κρατηθούν στην εξουσία.
Οι Εφιάλτες πολιτικοί έχουν να επιδείξουν μόνο έργο προδοσιών,
σκανδάλων, ρεμούλας, λαμογιάς, κλεψιάς, και ότι «αισχρόν εστί και λέγειν» , στην υπηρεσία πάντα των Μεγάλων Αφεντικών τους, για να
καταλήξουν βασικοί πρωταγωνιστές στην υποδούλωση της χώρας στο Δ.Ν.Τ. στη Σιωνιστική Τρόϊκα, και στη παγκόσμια δικτατορία.
Η θλιβερή και τραγική συγκυβέρνηση των πολιτικών εφιαλτών, εξακολουθεί να βυσσοδομεί κατά του εξαθλιωμένου Ελληνικού Λαού,
που τους ψήφισε. Οι Εφιάλτες λειτουργούν για να παραδώσουν οσονούπω την Ελλάδα στους «περιούσιους», με «ευνοϊκές» γιαυτούς συνθήκες. Σήμερα η Ελλάδα των Εφιαλτών πολιτικών είναι μια χώρα χωρίς εξωτερική πολιτική, χωρίς διεθνή διπλωματική αξία, χωρίς σχέδια και πολιτικές για την υπεράσπιση των δικών της δικαίων.
Δεν μας υπολογίζει κανείς. Οι Εφιάλτες έχουν αφεθεί στις αποφάσεις και ορέξεις των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Παράδειγμα, την Ελληνική Α.Ο.Ζ. με τα πολύτιμα πλούσια ενεργειακά αποθέματα, την έχουν εγκαταλείψει στη διάθεση των Παντοκρατόρων.
Τους Εφιάλτες πολιτικούς πληρώνουμε για να κόβουν μισθούς και συντάξεις, να νομοθετούν για τα συμφέροντα των Κοσμοκρατόρων,
για να απολύουν υπαλλήλους, για να βάζουν φόρους και χαράτσια, για να ασχολούνται με την πάλαι ποτέ ΕΡΤ, τη δημοτική αστυνομία, με τους σχολικούς φύλακες, και με τις καθαρίστριες των υπουργείων. Μέχρι εκεί φθάνει το μυαλό τους.
Μέχρι εκεί τους επιτρέπουν αρμοδιότητες η Τρόϊκα και οι Κοσμοκράτορες. Τη χώρα κυβερνά η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, μέσω Γερμανών Τοπαρχών. Οι Εφιάλτες πολιτικοί είναι ανίκανοι να παράξουν κέρδος για τη χώρα. Το μόνο έσοδο που γνωρίζουν για τα δημόσια ταμεία είναι οι φόροι και χαράτσια από ένα καθημαγμένο Λαό, και αυτά τα έσοδα πάνε όλα στις τσέπες του «περιούσιου» Rothschild, του διεθνούς δανειστή.
Σε αυτή την αθλία κατάσταση μας έφεραν οι Εφιάλτες πολιτικοί, που  το παίζουν Πρωθυπουργοί, αντιπρόεδροι, & υπουργοί.
Είναι όλοι τους υπαλληλάκια των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Ο Πρωθυπουργός είναι ανίσχυρος, δεν μπορεί ούτε μια απλή αδικία κοινωνικού περιεχομένου να άρει. Είναι αιχμάλωτος των Σιωνιστικών κατεστημένων των υπουργείων. Σήμερα τα λαμόγια οι Εφιάλτες πολιτικοί κυβερνάνε με δανεικά, που χρεώνουν τον Ελληνικό Λαό. Χάσανε την ευκαιρία να πατήσουν στο λαιμό τη Μέρκελ, και τα άλλα Σιωνιστικά ανθρωποειδή της Ε.Ε. Κατάπιαν τη μπλόφα της Μέρκελ. Δεν πήραν καν χαμπάρι τη μπλόφα της Μέρκελ, και μείνανε στη Τρόϊκα, και στα Μνημόνια, καταδυναστεύοντας τον Ελληνικό Λαό. Τέτοιοι «Μακάκες» είναι. Ο καλός Θεός της Ελλάδος μας προίκισε με πέντε γερές προίκες. Τον ορυκτό πλούτο, το Τουρισμό,
τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος,  το κλίμα, και τη Γεωργία. Αυτά τα πέντε είναι ανίκανοι να τα χειριστούν, για να
βγάλουν τη χώρα από τον οικονομικό βάλτο.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, εμείς ως άλλος
Λάμπρος Κωνσταντάρας, στην αξέχαστη ταινία ο «Μαυρογιαλούρος» αναφωνούμε,
«Το νού σας ρεμάλια, μη χάσετε αυτά τα Θεία δώρα!!
Γιατί αν τα χάσετε και σας τα πάρει ο Rothschild & Rockefellers,
Αλίμονό σας!!» Θα σας πάρει ο Διάβολος…………..

Απευθυνόμενος στους Εφιάλτες πολιτικούς τους λέω,
Φύγετε και αφήστε μας ήσυχους, αφήστε μας μόνους για να επιζήσουμε, για να ξαναγίνουμε Έλληνες, αρκετά πια μας σώσατε………..
Για όλα όσα θα ακολουθήσουν θα φταίτε εσείς!!!
Απευθυνόμενος προς τους εκμεταλλευτές Σιωνιστές Παντοκράτορες τους λέγω,
«Τι γαρ ωφελήσει άνθρωπον, εάν κερδίσει τον κόσμον όλον, και ζημιωθεί την ψυχήν αυτού»;;; Αυτό για τους Rothschild & Rockefeller.
  
                                     ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                     Διεθνολόγος
                                     e-mail: ant.grypaios@gmail.com
    

                    
              
     

Διαβάστε περισσότερα » »

Βίντεο γροθιά στο σύστημα: Εξαθλιωμένος 73χρονος Έλληνας που ζει με 70 ευρώ ξεφτιλίζει live ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία

  Δείτε το βίντεο...γιατί οι αλήθειες πρέπει βγαίνουν στο φώς.


hellas-nowΜουγκά  στην  στρούγκα.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι Αλβανοτσάμηδες κατά της επιστροφής του ελληνικού στρατού στα σύνορα με Αλβανία

Ο πρόεδρος του κόμματος των Αλβανοτσάμηδων- PDIU,  Σπετίμ Ίντριζι, θεωρεί απαράδεκτη και αρνητική εξέλιξη την απόφασης της ελληνικής κυβέρνησης να επιστρέψει τον ελληνικό στρατό  στα σύνορα με την Αλβανία, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα και συνεχίζει:


Σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο επικεφαλής του PDIU, επισημαίνει ότι η επιστροφή του ελληνικού στρατού στα ελληνο-αλβανικά σύνορα θα αυξήσει τον αριθμό των θανατηφόρων πράξεων στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών σε βάρος των Αλβανών πολιτών, ένας αριθμός που και πριν από αυτήν την απόφαση ήταν αρκετά υψηλός.

«Δεν υπάρχει κάποια κατάσταση που θα μπορούσε να δικαιολογήσει τέτοια στροφή στην απόφαση αυτή. Ο Αλβανικός Στρατός δεν επιτηρεί τα σύνορα, αν και σχεδόν όλοι οι μετανάστες που προορίζονται για τη Δύση, περνούν στη χώρα μας από την Ελλάδα», αναφέρει η δήλωση.

Ο Σπετίμ Ίντριζι καλεί το (αλβανικό) υπουργείο να αποσαφηνίσει τη θέση του προς το κόμμα των Αλβανοτσάμηδων  γιατί μια τέτοια εξέλιξη απειλεί το καθεστώς της υποψήφιας χώρας για τη συνεδρίαση του Ιουνίου στην ΕΕ.

«Η Ελλάδα δεν έχει καταργήσει την εμπόλεμη κατάσταση με τη χώρα μας, παρά τις προειδοποιήσεις από το ΝΑΤΟ κατά τα τελευταία χρόνια και τώρα στέλνει μεγάλες στρατιωτικές μονάδες στα σύνορα της Αλβανίας, αυτή η τελευταία ενέργεια επαναφέρει μια παλιά απειλή για τη χώρα μας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ζητάμε από τον υπουργό Άμυνας, τον υπουργό Εσωτερικών, να ζητήσουν εξηγήσεις από τους Έλληνες ομολόγους τους, που αυτή η πράξη αυξάνει τεχνητά την ένταση μεταξύ των δύο χωρών. Ο υπουργός Άμυνας να ζητήσει διευκρινήσεις από τους θεσμούς του ΝΑΤΟ.

Δημιουργώντας αυτές τις στρατιωτικές μονάδες στα σύνορα με την Αλβανία, δημιουργείται ένας  μεγάλος δυνητικός κίνδυνος. Προβλέπουμε την περιφρονητική στάση της Ελλάδας στην ΕΕ τον Ιούνιο και ζητάμε ως Κόμμα των Αλβανοτσάμηδων απαντήσεις για την ενέργεια αυτή».

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

«Ανοίγουν πάλι τα ελληνικά στρατόπεδα στα σύνορα με την Αλβανία»

Οι Έλληνες στρατιώτες επιστρέφουν στη φύλαξη των συνόρων με την Αλβανία, αναφέρει δημοσίευμα των Τιράνων.


Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα, από την 1η Ιανουαρίου 2014, στα ελληνο-αλβανικά σύνορα θα αναπτυχθούν και πάλι τα ελληνικά στρατεύματα, μαζί με τους συνοριοφύλακες.

Η απόφαση αυτή εγκρίθηκε από την Αθήνα, μετά το περιστατικό που συνέβη πρόσφατα στην περιοχή της Πρέσπας, όταν ένας Έλληνας αστυνομικός και δύο υπήκοοι Αλβανίας σκοτώθηκαν σε συμπλοκή, καθώς και πολυάριθμες απόπειρες για παράνομη διάβαση των συνόρων από Αλβανούς, έχουν σημειωθεί τελευταία, κυρίως, για εμπόριο ναρκωτικών.

Οι Έλληνες στρατιώτες, γράφει το δημοσίευμα, θα αναπτυχθούν καταρχήν στην περιοχή της Πρέσπας, όπου υπάρχουν δύο πύργοι παρατήρησης, στη συνέχεια ο στρατός θα αναπτυχθεί βαθμηδόν σε όλο το μήκος των συνόρων που είναι 600 χιλιόμετρα.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΧΟΥΦΤΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΛΟΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ

 pothen4Όσοι ψηφίσετε αυτό το πανάθλιο μόρφωμα κατατάσσεστε αυτόματα στους προδότες έθνους και πίστης… Το τι θα ακολουθήσει… καλύτερα μην το μάθετε….
Πόσο τυχαίο είναι πως η χούφτα των παμπλουτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε ένα Ελληνικό ομόλογο, αντίθετα είχε …
…BlackRock στο χαρτοφυλάκιο του η οποία θησαύρισε από την Ελληνική τραγωδία (και θησαυρίζει από την συνεχιζόμενη τραγωδία στις Σκουριές;)

Μπορεί το Πρώτο Θέμα να κάνει πλακίτσα, έχοντας καλύψει ήδη όλη την διαφθορά της Ελληνικής νομενκλατούρας, αλλά το ερώτημα είναι πολύ συγκεκριμένο.
Είχαν έμπνευση οι Τσακαλώτοι και οι (φυγαδευμένοι από τη ΝΔ) Σταθάκηδες; Τέτοια έμπνευση πια;

Προκλητικές επενδύσεις στους αμαρτωλούς οίκους κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας της κρίσης από σκιώδεις υπουργούς και εργοδοτικούς συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο από όσα παρουσιάζει είναι ότι οι «θεωρητικοί» της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν επενδύσει τις οικονομίες τους στον ναό του παγκόσμιου καπιταλισμού και σε «αμαρτωλούς» οίκους που σχετίζονται με την Ελλάδα της κρίσης:

1. Αμιγούς επιθετικής καπιταλιστικής στόχευσης είναι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του βουλευτή Β’ Αθήνας, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, με συνολική αξία κτήσης 457.700 ευρώ και 107.000 αγγλικών λιρών (127.273 ευρώ). Στην κορυφή των προτιμήσεων του υπεύθυνου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται η BlackRock, η μεγαλύτερη επενδυτική εταιρεία του κόσμου. Στον οικονομικό κολοσσό, που πραγματοποίησε εν μέσω κρίσης την αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τοποθέτησε το ποσό των 130.000 ευρώ αγοράζοντας 11.000 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων.
Στη δήλωση «πόθεν έσχες» του δε, φιγουράρει και το όνομα της JP Morgan με εγγραφή 1.764 μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων της εταιρείας στην οποία έχουν επιβληθεί από τις αμερικανικές αρχές δυσθεώρητα πρόστιμα, ύψους 13 δισ. δολαρίων, για σκανδαλώδεις αγοροπωλησίες παραγώγων.
Διαθέτει επίσης ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ενώ όσον αφορά στα επίπεδα ρευστότητας του κ. Τσακαλώτου, σε 17 τραπεζικούς λογαριασμούς υπάρχουν συνολικές καταθέσεις 291.000 ευρώ. Η περιουσιακή του κατάσταση συμπληρώνεται από δύο κατοικίες στην Κηφισιά, ένα γραφείο και μία ακόμη οικία στην Πρέβεζα.
pothen1
2. Σε ανάλογο κλίμα κινείται και η επενδυτική προσέγγιση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, κ. Γιώργου Σταθάκη. Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και εξωτερικού με την αξία κτήσης τους να ανέρχεται στα 376.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται 100.000 ευρώ που αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της BlackRock και της JP Morgan.
Οσο για τις αποταμιεύσεις του κ. Σταθάκη, αποτελούνται τόσο από καταθέσεις σε ευρωπαϊκό όσο και σε αμερικανικό νόμισμα, αναλυόμενες σε 304.630 ευρώ και 201.329 δολάρια (146.431 ευρώ).
3. Σε περίοπτη θέση στο κλαμπ των εκατομμυριούχων της Βουλής συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του βουλευτή Επικρατείας, κ. Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος είναι δικαιούχος καταθέσεων ύψους 1.071.000 ευρώ. Το «εφάπαξ» του κ. Τσουκαλά με τα έξι μηδενικά  από την ιδιωτική ολλανδική τράπεζα όπου δούλευε, απογείωσε κυριολεκτικά την περιουσιακή του κατάσταση την τριετία 2010-2012 αφού τα προσωπικά εισοδήματα του πρώην προέδρου των τραπεζοϋπαλλήλων αυξήθηκαν κατά 1.473.040 ευρώ.
pothen2
4. Σε ελαφρώς χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται το υπόλοιπο των τραπεζικών λογαριασμών της συναδέλφου του κ. Τσουκαλά στη Β’ Αθήνας, κυρίας Νάντιας Βαλαβάνη, αφού διαθέτει 20 βιβλιάρια καταθέσεων, ύψους 885.000 ευρώ, τα οποία αναλύονται σε 452.885 ευρώ και 364.000 λίρες Αγγλίας(432.967 ευρώ). Οσον αφορά στο χαρτοφυλάκιο της γνωστής συγγραφέως και οικονομολόγου, περιορίζεται σε εγχώριο αμοιβαίο κεφάλαιο με αξία κτήσης 24.500 ευρώ.
5. Δυναμικό χαρτοφυλάκιο μετοχών, ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού με συνολική αξία κτήσης 830.600 ευρώ διαθέτει ο βουλευτής Β’ Αθήνας, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης. Το χαρτοφυλάκιο των 14 τίτλων του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει κυρίως διεθνή προσανατολισμό, αφού περιλαμβάνει τοποθετήσεις στις αγορές Ευρώπης, Ασίας και Ινδίας. Το ζεύγος Παπαδημούλη διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό 454.378 ευρώ, ενώ ο βουλευτής είναι συνδικαιούχος σε ακόμα 8 βιβλιάρια με το συνολικό ύψος των ποσών αυτών να είναι της τάξης των 499.000 ευρώ.
pothen3
6. Συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ είναι και η βουλευτής Α’ Αθήνας, κυρία Μαρία Μπόλαρη, ιδιωτική υπάλληλος.
Η κυρία Μπόλαρη, ιδρυτικό στέλεχος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς, Συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από τον τροτσκιστικό χώρο, συμμετέχει σε 9 προσωπικούς και κοινούς λογαριασμούς με συγγενικά της πρόσωπα, ύψους 565.640 ευρώ.
7. Ανάλογη είναι και η εικόνα της ρευστότητας του βουλευτή Λέσβου, κ. Γιάννη Ζερδελή, με οικογενειακές τραπεζικές καταθέσεις της τάξης των 494.500 ευρώ και 45.870 δολάριων(33.562 ευρώ).
8. Στα ίδια περίπου επίπεδα κινείται και η περιουσια­κή κατάσταση του συναδέλφου του στην Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Αμανατίδη, ως συνδικαιούχου με τη σύζυγό του σε επενδυτικό χαρτοφυλάκιο με αξία κτήσης 463.410 ευρώ και οικογενειακές καταθέσεις 56.600 ευρώ.
9. Τέλος, οι οικογενειακές καταθέσεις του βουλευτή Εύβοιας, κ. Βαγγέλη Αποστόλου, ανέρχονται στα 350.143 ευρώ, ενώ έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια αξίας 32.500 ευρώ.
Η Αριστερά του χαβιαριού
pothen
Οι Γάλλοι την προσδιορίζουν ως «La gauche caviar», δηλαδή την «Αριστερά με το χαβιάρι». Πρόκειται για όρο που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από τους επικριτές του τότε Γάλλου προέδρου Φρανσουά Μιτεράν.
Ξεκάθαρα βέβαια η επιλογή επενδυτικών χαρτοφυλακίων και αμοιβαίων ομολόγων δεν αποτελεί αδίκημα. Το γεγονός, όμως, πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε πολιτικά στο στόχαστρο εδώ και πέντε χρόνια τις «ανεξέλεγκτες αγορές» και το «αδυσώπητο χρηματοοικονομικό κεφάλαιο», δημιουργεί λογικές απορίες για τον τρόπο που τα δύο κορυφαία στελέχη του οικονομικού του επιτελείου κινήθηκαν. Για κάποιους επρόκειτο για την πλήρη επαναφορά του περίφημου νεοκαραμανλικού σλόγκαν «το νόμιμο είναι και ηθικό», που  για την περίπτωση μπορεί να γίνει «νόμιμο ναι, αριστερό όμως;».
Κι αυτό διότι σαφώς παρανομία δεν υπήρξε στις τοποθετήσεις των κυρίων Τσακαλώτου και Σταθάκη σε αμοιβαία των σχημάτων Templeton, BlackRock, JP Morgan, Morgan Stanley, SISF EuroCorp ή Invescο Perpetual. Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσο μπορείς να αντιμάχεσαι ένα αδηφάγο χρηματοοικονομικό σύστημα όντας εμμέσως (αφού επενδύεις στη βιωσιμότητά του) υπηρέτης του.
Μια προσεκτική ματιά, λοιπόν, στα χαρτοφυλάκια σε αμοιβαία κεφάλαια των δύο εξεχόντων εκπροσώπων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεικνύει ότι πρόκειται για επενδυτές υψηλών γνώσεων που δεν ψωνίζουν από τον «επενδυτικό πάγκο της λαϊκής».
Η επιλογή στοχευμένων και «ψαγμένων» αμοιβαίων, οι εμπνεύσεις για τοποθετήσεις σε μακροχρόνιες αποδόσεις σε ομόλογα χωρών που αναγνωρίζονται ως προοπτικά δυναμικές μονάχα από τους μυημένους, τα σοφιστικέ επενδυτικά χαρτοφυλάκια των μεγάλων παγκόσμιων οίκων του χρήματος προδίδουν μεγάλη εξειδίκευση – στα όρια του επαγγελματισμού. Πρόκειται όπως αναφέρει γνωστός αναλυτής των χρηματοοικονομικών δεδομένων για «χαρτοφυλάκια-Rolls-Roys και όχι για… επενδυτικό κατιμά».
Χαρακτηριστική είναι η επιλογή της JP Morgan από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ισχυρό παράγοντα του οικονομικού επιτελείου του κόμματος κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Διαθέτει 1.764,91 μερίδια, αξίας 25.000 ευρώ σε JP Morgan Fund – Germany Equity Fund. Σε μια περίοδο που ο κ. Αλέξης Τσίπρας ξιφουλκεί κατά της μεγαλύτερης οικονομίας της Ε.Ε., ο συνοδοιπόρος του επένδυσε ένα σημαντικό για την κρίση ποσό στην ισχυρή προοπτική των γερμανικών επιχειρήσεων όπου το εν λόγω fund κυρίαρχα επενδύει.
Οπως εξάλλου αναφέρεται στο προφίλ του equity fund «στόχος του είναι να προωθήσει τη μακροχρόνια κεφαλαιακή ανάπτυξη μέσω επενδύσεων σε γερμανικές επιχειρήσεις». Η JP Morgan, όμως, ήταν που μιλούσε σε ανάλυσή της στις 28 Μαΐου του 2013 για «πλεόνασμα δημοκρατίας» στον ευρωπαϊκό Νότο. Γι’ αυτήν άραγε τη δήλωση-εκτίμηση του fund τι έχει να πει ο κ. Τσακαλώτος;

Πηγή: olympia
makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »