Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015

EΠΙΚΑΙΡΟ όσο ΠΟΤΕ ένα παλιό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

notis

Διαβάστε περισσότερα » »

IΔΟΥ ο άνθρωπος που μπορεί να συντρίψει την Monsanto και να αλλάξει εντελώς τον κόσμο! (βίντεο)

a1Το 2006 χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε έναν από τους μεγαλύτερους μυκητολόγους στον κόσμο, τον Paul Stamets. Ωστόσο, λίγοι έμαθαν γι’ αυτή την ευρεσιτεχνία. Γιατί; Όπως αναφέρουν στελέχη της βιομηχανίας φυτοφαρμάκων, αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη διάλυση αυτής της βιομηχανίας χημικών φυτοφαρμάκων.
Κανείς δεν μπορεί πλέον να αρνηθεί ότι τα φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται ευρέως στην σύγχρονη συμβατική γεωργία έχουν βλαβερές συνέπειες για τη γη, τους ανθρώπους, τα ζώα, τα φυτά και τα έντομα.
Η ραγδαία μείωση των πληθυσμών των μελισσών παγκοσμίως αποδίδεται στα χημικά σκευάσματα της Monsanto και άλλων γιγάντων της βιοτεχνολογίας, που ψεκάζονται πάνω από γεωργικές καλλιέργειες σε όλο τον κόσμο (αν και ο αριθμός των χωρών που διώχνουν και απαγορεύουν τη Monsanto διαρκώς αυξάνεται).
Η χρήση χημικών φυτοφαρμάκων είναι μια πρακτική που πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει και να αντικατασταθεί με νέες, φυσικές μεθόδους, πριν να είναι πολύ αργά.
Ωστόσο, η Monsanto παράγει σχεδόν 16 δισεκατομμύρια δολάρια το 2014, και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί εμπόδια στη ροή των κερδών της. Γι’ αυτό κάνει τα πάντα για να αποκρύψει πληροφορίες που μπορεί να είναι επιβλαβείς για την ύπαρξή της.
Όπως αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Paul Stamets. Ο Staments ανακάλυψε τον τρόπο, ώστε να κρατήσει μακριά από τις καλλιέργειες τα έντομα, αλλά με απόλυτα φυσικό τρόπο. Πρόκειται για τα SMART φυτοφάρμακα. Δηλαδή, τα βιολογικά φυτοφάρμακα που προστατεύουν τις καλλιέργειες από 200.000 είδη εντόμων, και όλα αυτά χάρη στην «μαγεία» των μανιταριών.
Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να περιγραφεί συνοπτικά, ώστε να γίνει κάπως κατανοητή, ως εξής: Ο Stamets με την πατέντα του προτείνει τη λήψη εντομοπαθογόνων μυκήτων (που σκοτώνουν τα έντομα) και τη μετατροπή τους σε μη παραγωγικούς σπόρους. Οι συγκεκριμένοι σπόροι με τη σειρά τους προσελκύουν τα έντομα, τα οποία τρώνε τον σπόρο και μετατρέπονται σε μύκητες. (Στους υπερσυνδέσμους που παρατίθενται παρακάτω, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο που λειτουργούν τα συγκεκριμένα βιολογικά φυτοφάρμακα.)
a2
Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αντιλαμβάνονται ότι ο μεγαλύτερος πόλεμος που διεξάγεται αυτή τη στιγμή είναι για τον παγκόσμιο έλεγχο της τροφής.
Όλο και περισσότεροι αναζητούν ποιοτική, βιολογική, καθαρή τροφή, χωρίς φυτοφάρμακα και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Τέτοιες ιδέες δίνουν σε όλους την ελπίδα ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και ότι η μάχη δεν έχει χαθεί.
 Δείτε την ομιλία του του Paul στο TED το 2008 με τίτλο “Έξι τρόποι με τους οποίους τα μανιτάρια μπορούν να σώσουν τον κόσμο:
enallaktikos.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΧΡΥΣΟΣ… ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ…του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Η Εταιρεία των χρυσωρυχείων EL- DORADO είναι ιδιοκτησίας του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα ορυχεία χρυσού παρεχωρήθησαν έναντι πινακίου φακής το 2003 επί ΠΑΣΟΚ. Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» κατέχει ΜΟΝΟ το 5% , και το 95% ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Προβληματιστείτε πόσες ράβδοι ΧΡΥΣΟΥ θα υπήρχαν στα θησαυροφυλάκια της Πατρίδος μας, εάν τα Ελληνικά ορυχεία χρυσού δεν είχαν «παραχωρηθεί» δωρεάν το 2003 στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ με μηδενικό κέρδος για το κράτος, και τον Ελληνικό Λαό, που ήταν και οι νόμιμοι ιδιοκτήτες των ορυχείων αυτών;;;
Οι προδότες, ανίκανοι, και ανάξιοι, πολιτικοί τα έδωσαν όλα στο αφεντικό τους το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να διατηρήσουν, την εξουσία. Εσείς θα τους αφήσετε;;;
Σήμερα δεν θα κινδύνευε η Πατρίδα, εάν ο ΧΡΥΣΟΣ που εσείς παράγετε, ήταν στα θησαυροφυλάκια της Ελλάδος. Σήμερα δεν θα είχαμε χρεοκοπήσει εάν τα ορυχεία ΧΡΥΣΟΥ ήταν Ελληνικά.
Σήμερα το ΧΡΥΣΟ σας τον κλέβει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τα ίδια πάνε να κάνουν με τα Πετρέλαια και το Φ.Α. και όλο τον ορυκτό πλούτο. Τώρα ξεπουλάνε στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ όλη τη δημόσια περιουσία, αεροδρόμια, λιμάνια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, Τραίνα, σπίτια, κ.λ.π.
Όλα τα θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έναντι του τεχνητού χρέους, χρέος από τα δημόσια ταμεία, χρέος από τα ασφαλιστικά ταμεία, χρέος από τις τράπεζες.
Σύνολον τεχνητού χρέους πάνω από 600 δις. $
Τώρα υπογράφουν το 3ο Μνημόνιο, με το οποίο θα υποφέρετε, και θα πεθάνετε!!! Τα πήραν όλα κι’ έφυγαν, που λέει το τραγούδι!
Τη χώρα τη χρεκόπησαν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ για να βάλλουν στο χέρι τον ορυκτό μας πλούτο!!!
Τώρα η Κυβέρνηση Τσίπρα δίδουν δωρεάν Πανεπιστήμια στους λαθρομετανάστες, αυτό σημαίνει πλήρη υποταγή στις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εσείς αυτό το επιτρέπετε;;;

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος διαδικτύου
Διαβάστε περισσότερα » »