Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΗΛΕΜΑΧΙΑ του Αντώνη Ι.Γρυπαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για αντιγραφη εξετασεωνΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ

Αυτή δεν ήταν τηλεμαχία, ήταν ερωτήσεις γραμμένες και υποβαλλόμενες από το συγκρότημα της διαπλοκής των κορακιών δανειστών και δοσιλόγων πολιτικών.
Τώρα επίκειται και η δεύτερη τηλεμαχία, μεταξύ των πρωταγωνιστών των εκλογών.
Λέμε ΟΧΙ στους Μνημονιακούς Μεγαλο-Δημοσιογράφους των Μνημονιακών μεγαλο-καναλιών της διαπλοκής των Μεγιστάνων Επικυρίαρχων, στα DEBATE των προδοτών δοσιλόγων Μνημονιακών πολιτικών.
Νερόσουπα ήταν η τηλεμαχία.
Οι Δημοσιογράφοι ήταν οι γνωστές παρουσιάστριες των καναλιών της διαπλοκής δανειστών και αχυρανθρώπων πολιτικών συνεργατών του εχθρού.
Οι πολιτικοί ήταν οι γνωστοί της διαπλοκής των δανείων και Μνημονίων, των γνωστών δανειστών-αρπακτικών.
Οι πολιτικοί-πιόνια, κυβερνούν με βάση τα δάνεια των Γυπών και κορακιών αρπακτικών.
Λέμε ΟΧΙ, διότι οι γνωστοί δημοσιογράφοι υποβάλλουν στους δοσίλογους πολιτικούς, συνεργάτες των εχθρών των Ελλήνων, Σιωνιστών Ευρωπαίων ανδρεικέλων πολιτικών, ερωτήσεις, τύπου «περί ανέμων και υδάτων».
Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.
Σαν τα κοράκια περιμένανε οι δημοσιογράφοι τα DEBATES των εφιαλτών πολιτικών αχυρανθρώπων των δανειστών του Κοσμοκράτορα Λόρδου και προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Όσες φορές οι Μνημονιακοί Δημοσιογράφοι των μεγαλο-Καναλιών της διαπλοκής των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έλαβαν μέρος στα DEBATE των προδοτών πολιτικών, υπέβαλαν στους προδότες Μνημονιακούς πολιτικούς πιόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ερωτήσεις τύπου «νερόσουπας», με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του αφελούς και ανίδεου Ελληνικού Λαού.
Έτσι έκαναν την τηλεμαχία κοινώς «Σούπα» άνοστη.
Αποτέλεσμα ο απληροφόρητος Λαός, να ρίξει τη ψήφο του υπέρ των προδοτών δοσιλόγων πολιτικών της διαπλοκής των δανειστών.
Η τηλεμαχία χρησιμοποιείται από τους δοσίλογους πολιτικούς, για προπαγάνδα του κόμματος, ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά τους στις εκλογές.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα αποφασίσει ποίο κόμμα θα έλθει πρώτο, ποίο δεύτερο, και τι ποσοστά θα λάβουν τα υπόλοιπα κόμματα, και ποίο κόμμα θα μπεί στη Βουλή.
ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ, και η θέληση του ΛΑΟΥ, αλλά ΜΟΝΟΝ οι Ηλεκτρονικοί υπολογιστές του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλα τα προδοτικά Μνημονιακά κόμματα τα χρηματοδοτούν οι κ.κ. ΡΟΚΦΕΛΕΡ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας, από την οποίαν πηγάζουν όλα τα δεινά της ανθρωπότητας!!!
Τα προδοτικά κόμματα τα βάζει στη Βουλή ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να εκπληρώσει τα συμφέροντά του, και προς αυτό το προσανατολισμό δουλεύουν πολιτικοί & δημοσιογράφοι.
Τα Μνημόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχουν πρωτεύοντα ρόλο, διότι κατάντησαν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο των Κοσμοκρατόρων, για Οικονομικούς, Γεωπολιτικούς & Γεωστρατηγικούς σκοπούς, στη διένεξη των Σιωνιστών Δυτικών,(ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.), με τη Ρωσία-Κίνα.
Τα φλέγοντα προβλήματα του Ελληνισμού είναι,
α.- Οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων κρύβονται Τζιχαντιστές, σφαγείς του Ελληνικού Λαού.
β.- Τα Εθνικά μας θέματα. (Μακεδονία-Θράκη-Αιγαίο).
Μήπως ακούσατε ερώτηση των μεγαλο-δημοσιογράφων για τη Μακεδονία;; Τους απαγορεύουν τα αφεντικά τους!!!
γ.- Η σχεδιασμένη και προ-μελετημένη χρεοκοπία της Ελλάδος, από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Επικυρίαρχου Μεγιστάνα προέδρου της ΝΤΠ Λόρδου και Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
δ.- Η κατάληψη αμαχητί της χώρας από τους Τζιχαντιστές κομμάντος της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης- Δικτατορίας. Έκαναν την Αθήνα και τα νησιά, καταυλισμό λαθρομεταναστών και προσφύγων.
ε.-Η ορκομωσία δοσιλόγων υπουργών, συνεργατών (υπαλλήλων) του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Μήπως ακούσατε ερώτηση τοιαύτης υφής;;;
Όποιους Υπουργούς θέλει ορκίζει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Άλλοι μεν δηλώνουν ΑΘΕΟΙ, και άλλοι ορκίζονται για να γίνουν επίορκοι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Να δείτε που δεν θα υποβάλλουν καμία τέτοια ερώτηση οι αμφιβόλου Εθνικής υποστάσεως Μεγαλο-Δημοσιογράφοι των πληρωμένων μεγαλο-καναλιών της διαπλοκής των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων.
Το θέμα επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων, αν και ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει εκμαυλίσει τα ανώτατα στρώματα των δοσιλόγων πολιτικών.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »