Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΠΟΥΤΙΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Russian President Vladimir Putin arrives at the Eleftherios Venizelos airport for his two days official visit in Greece, in Athens on May 27, 2016. / Άφιξη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πραγματοποίηση της διήμέρης επίσκεψής του στην Ελλάδα, Αθήνα, 27 Μαΐου 2016.
Όλοι οι σημερινοί πολιτικοί Αριστεράς-Κέντρου-Δεξιάς, έχουν μυαλά Βαγενά. Οι Τσίπρες-Κυριάκοι-Φώφες-Σταύροι, κ.λ.π. έχουν μυαλά Βαγενά.
Τετρακόσια χρόνια σκλαβιά στους Τούρκους, λέει η Βαγενά!
Εκατό χρόνια σκλαβιά στους Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, λένε οι σημερινοί εφιάλτες πολιτικοί!
Περιέργεια προκαλεί η Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία με τη σιωπή της…………..
Αλλά ξέχασα, οι Ιεράρχες μας (όχι όλοι), είναι Σιωνιστές Εβραίοι, θαυμαστές και δούλοι του Κοσμοκράτωρα βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ πολιτικούς ηγέτες. Ήταν όλοι τους ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ζούμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Η Ελλάς έγινε στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, φιλοξενεί τον Ελληνικό Λαό με Χρεοκοπία, Μνημόνια, και λαθρομετανάστες.
Ευκαιρία τώρα με τον ερχομό του Προέδρου της Ρωσίας, να αποτινάξουμε την Σιωνιστική σκλαβιά.
Η Αμερική & η Ευρώπη είναι υπό τον έλεγχο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των Επικυρίαρχων της Γης, και δεν έχουν καταλάβει τίποτα!!!
Η Ελλάς κατάντησε αποικία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, το ίδιο και οι ΗΠΑ-Ε.Ε.
Δύσκολο να ξεφύγουμε!!!
Το ΧΡΕΟΣ στους Εβραίους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι επί της κεφαλής μας.
Όλα τα έσοδα του Κράτους πηγαίνουν στις τσέπες των δανειστών του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Ελληνισμός τελεί υπό Οικονομικήν εκμετάλλευσην των Σιωνιστών Επικυρίαρχων και Κοσμοκρατόρων!!!
Η Γενική Γραμματεία εσόδων του ΥΠ.ΟΙΚ. έγινε ανεξάρτητη αρχή, υπό τον έλεγχο των δανειστών Κοσμοκρατόρων του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το υπερ-Ταμείο- όπου συγκεντρώθηκε όλη η περιουσία του Ελληνικού Λαού- είναι ιδιοκτησία των δανειστών του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Δυτικοί (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ευρωπαίοι), είναι εχθροί μας. Δείτε τη σημερινή κατάντια μας.
«Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων»;;;;;;
Απευθυνόμενος προς τους προδότες πολιτικούς, λέγω.
Δεχθείτε την Οικονομική & Στρατιωτική Συνεργασία που σας προσφέρει σήμερα ο Πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ, έναντι της εχθρικής επιθέσεως των δυνάμεων του ΝΑΤΟ-Τουρκίας- Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλιώς πάμε χαμένοι.
Θα είσθε υπεύθυνοι για ότι ήθελε συμβεί.
Φυσικά οι Δυτικοί (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.)- δούλοι των Κοσμοκρατόρων- θα αντιδράσουν δυναμικά και εχθρικά, αλλά κάποτε πρέπει να αγωνιστούμε. Δεν μπορούμε εις το διηνεκές να είμαστε δούλοι των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Να δώσουμε στον κόσμο όλο την ελπίδα της ελευθερίας.
Να δώσουμε σαν Έλληνες σε όλο τον Κόσμο, το φως του αγώνα, όπως δώσαμε το πολιτισμό!!!
Η Γενοκτονία του Ελληνικού Λαού, δια της μεθόδου της χρεοκοπίας, των Μνημονίων, και της φιλοξενίας λαθρομεταναστών, δεν είναι παρά μία εκ προ-μελέτης πράξη δολοφονίας του Ελληνισμού από τους Κοσμοκράτορες, που οδηγούν την Ελλάδα στον αφανισμό.
Προδότες πολιτικοί, είσθε σε λάθος στρατόπεδο, δεν το βλέπετε;;; Μας καταντήσατε δούλους των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ως πότε πια θα έχουμε εφιάλτες πολιτικούς να μας πουλάνε στους Κοσμοκράτορες;;;
Ως πότε θα έχουμε υποτελείς πολιτικούς, να διαφεντεύουν τις ζωές μας;;;
Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτόν τον συρφετό των ανδρεικέλων πολιτικών σφογγοκωλαρίων του βαρώνου Επικυρίαρχου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ,
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές………

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για «Σύλλογος Βετεράνων ΠοδοσφαιριστώνΟ «Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εορδαίας» ευχαριστεί τη διοίκηση του Εορδαϊκού  για την πρόσκληση που μας έγινε, καθώς και την βράβευση που ακολούθησε κατά την τελετή λήξης της αγωνιστικής σεζόν 2015-2016.
Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η δράση σου έστω και καθυστερημένα μετά την καλοκαιρινή μας «περιπέτεια».
Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η παρέα των ποδοσφαιριστών που συμμετείχε αγωνιστικά στην γιορτή, ήταν παίκτες του Εορδαϊκού την περίοδο 1980-1985 έπειτα από πρόσκληση-επιλογή της διοίκησης του Εορδαϊκού.
Ήταν φίλοι, παλιά συμπαίκτες αρκετών από εμάς, αλλά και μέλη του συλλόγου μας.
Ήταν μερικοί από αυτούς που πολύ συχνά συναντάμε όταν αγωνιζόμαστε στις πόλεις τους (Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κατερίνη, Έδεσσα, Φλώρινα κλπ.) για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς.
Πάντοτε μας «φιλοξενούν» και εμείς τους το ανταποδίδουμε με πολύ χαρά και αγάπη.
Αυτά τα αναφέρουμε για να αποφύγουμε τυχόν παρερμηνείες που αφορούν τις σχέσεις μας με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Εορδαϊκού.
Ο σύλλογος μας, οι «Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές Εορδαίας» είναι ανοιχτός σε όσους θέλουν να βοηθήσουν το έργο μας (το αποδεικνύει και η σύνθεση των μελών μας), το οποίο με βάση το καταστατικό της ίδρυσης του συλλόγου είναι κυρίως φιλανθρωπικό και κοινωνικό. 
Αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα δράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως π.χ. ο φιλανθρωπικός αγώνας με τους Βετεράνους του ΠΑΟΚ για το Κέντρο Φροντίδας των ΑμεΑ ή ο αγώνας με τους Πόντιους Καλλιτέχνες για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, αυτά μέσα στον μήνα Μάϊο.
Αγκαλιάζοντας όλη την Εορδαία ευχόμαστε στην πρώτη ομάδα της πόλης, τον Εορδαϊκό, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που κάνουν αξιόλογες προσπάθειες, κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙ ;;;;; του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Οι δανειστές του Αυτοκράτωρα & Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκαν εδώ στην Ελλάδα, «Το μήνα που τρέφει τους ένδεκα», στο πρόσωπο του ΤΣΙΠΡΑ. Βρήκαν υποτελείς πολιτικούς!!! Τώρα μετά τη ψήφιση στη Βουλή των Μνημονίων 3 & 4, και μετά το EUROGROUP, ζητάνε και άλλα, για να δώσουν τη δόση.
Κατάλαβαν ότι τους έχουμε ανάγκη, και μας εκβιάζουν.
Τώρα μας λένε ότι για να τύχουμε μείωσης του παράνομου και επαχθούς χρέους να εφαρμόσουμε τα προαπαιτούμενα, δηλαδή και άλλη μείωση μισθών και συντάξεων, και ότι απέμεινε από δημόσια περιουσία. (Ελληνικό,ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) κ.λ.π.
Υποθηκεύσαμε τη δημόσια περιουσία, και όλον τον ορυκτό πλούτο, (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο- κ.λ.π.), για 10,3 δις. ευρώ δάνειο, για να πληρώσουμε τα τοκοχρεωλύσια στους Εβραίους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και για το Λαό τίποτα.
Τόσο μυαλό έχουν οι προδότες & Μ@@@@@ς πολιτικοί μας.
Ρε υποτελείς πολιτικοί δώστε στη Ρωσία βάσεις στα νησιά, και τον ΟΛΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να τους ταρακουνήσετε….
Έτσι με απλή γλώσσα.
Αποτινάξτε το ζυγό των Κοσμοκρατόρων δια της μονομερούς διαγραφής του παράνομου χρέους. Κάντε στάση εξωτερικών πληρωμών, εφαρμόζοντας τη χρεοκοπία μόνο έναντι των δανειστών Κοσμοκρατόρων.
Τα διεθνή δικαστήρια θα μας δικαιώσουν, αφού αυτοί ευθύνονται για το χρέος. Αυτοί έκλεισαν τις Βιομηχανίες μας, και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Αυτοί μας απαγόρευσαν να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο. Αυτοί μας υποχρέωσαν να πάρουμε δάνεια, φιάχνοντας έτσι τη διεθνή οικονομία.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΑΕΝΝΑΩΣ.
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
Ή είμαστε κυρίαρχο Κράτος, ή είμαστε δούλοι των Επικυρίαρχων της Γης.
Το EUROGROUP της Τρίτης/Τετάρτης 24/05-25/05/16 εκτέλεσε εντολές των Εβραίων δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για την Ελλάδα.
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ/ΥΕΘΑ σε ομιλία του στη Σύρο, χαρακτήρισε το νόμο των 7500 σελίδων, το νόμο της υποδούλωσης, που ψήφισαν στη Βουλή τη Κυριακή το βράδυ 22/05/16, εγκληματικό και αντισυνταγματικό.
Οι δανειστές (Θεσμοί) δίνουν δώρο για κάθε ψήφιση Μνημονίου, αλλιώς δεν εξηγείται η προθυμία πολιτικών….
Οι δανειστές (Θεσμοί), ληστεύουν τους Έλληνες με κάθε Μνημόνιο, και με κάθε EUROGROUP.
Πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου, «Θεσμούς» να ληστεύουν το Λαό.
Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ πολιτικούς ηγέτες. Ήταν όλοι τους ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Κοσμοκράτωρα Μεγιστάνα βαρώνου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Με την ψήφιση του 4ου Μνημονίου στη Βουλή (Κυριακή 22/05), η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ παρέδωσε για έναν αιώνα τη δημόσια περιουσία, στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εξαναγκάζοντας τα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας, σε μετανάστευση, για να εγκατασταθούν εδώ οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, στο σύνθημα της αλληλεγγύης των Επικυρίαρχων της Γης.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ γνωρίζει ότι οι δανειστές θα τον ανατρέψουν, εάν δεν κάνει όσα του λένε οι Εβραίοι επιτελείς της Ε.Ε., αλλά και οι ορντινάτσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ των διάφορων ΕUROGROUP, όμως προτιμά να προδίδει την Ελλάδα, και τους έλληνες, παρά να κάνει ανυπακοή στα κελεύσματα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.
Έδωσε τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στο Σουλτάνο, όπως γράφει ο τύπος σήμερα!!! Ρε υποτελείς πολιτικοί πάψτε πιά να είσθε τα παιδιά για τα θελήματα του Σουλτάνου!!! (Τουρκιστί «τσογλάνια» του Σουλτάνου).
Ο Σουλτάνος κάνει τη δουλειά του, και βρήκε εσάς τους Μ@@@@@ς να του δώσετε Θράκη & Αιγαίο…………
Ο Σουλτάνος μαζί με τους Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλει να αποκλείσει τους Ρώσους στο Βορρά, πράγμα που δεν συμφέρει την Ελλάδα!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ!!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ακολουθεί Εξωτερική & Οικονομική πολιτική, τύπου «Ότι διατάξει ο Κοσμοκράτωρας Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ», της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, αδιαφορώντας για την Ελλάδα & τους Έλληνες.
Επί Κυβερνήσεως ΤΣΙΠΡΑ, οι Έλληνες επωλήθησαν σαν σκλάβοι στους Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Έλληνας Πατριώτης
Διαβάστε περισσότερα » »