Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

30 εξωγήινοι εργάζονται στη NASA!

Ο χάκερ που τίναξε στον αέρα όλα τα συστήματα ασφαλείας των υπολογιστών της NASA και των στρατιωτικών αρχών των ΗΠΑ, αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό: ότι στα αρχεία που παρεισέφρυσε, βρήκε φωτογραφίες από απόρρητα σκάφη της US Airforce μη γήινης τεχνολογίας, που πετούν με
αντιβαρύτητα και μηδενική ενέργεια και –κυρίως- μια λίστα με τα ονόματα και τους βαθμούς… εξωγήινων οι οποίοι εργάζονται στις αμερικανικές υπηρεσίες!


Ο Gary McKinnon αναπνέει ελεύθερος, εδώ και λίγο καιρό. Με το αιτιολογικό ότι το σπάνιο σύνδρομο Asperger από το οποίο πάσχει καθιστούσε μη ανθρωπιστική τη φυλάκισή του, η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας Theresa May απέρριψε το αίτημα έκδοσής του στις ΗΠΑ όπου θα εξέτιε ποινή κάθειρξης 70 ετών!




Ήταν το αποτέλεσμα μιας δεκαετούς μάχης που έδιναν ο χάκερ, η μητέρα του και χιλιάδες υποστηρικτές του. Μεταξύ αυτών ο David Gilmour των Pink Floyd, που έγραψε γι’ αυτόν το single «Chicago – Change the World» ως έκκληση στο Μπαράκ Ομπάμα να του δώσει χάρη! Στο τραγούδι, εκτός από την Chrissie Hynde που το ερμηνεύει, τραγουδούν ο Gilmour, ο Bob Geldof και ο ίδιος ο McKinnon:



Ο 47χρονος Σκοτσέζος απέδειξε στους Αμερικανούς ότι τα απόρρητα αρχεία τους έχουν «τρύπες» κάνοντας hacking επί 13 μήνες χωρίς να τον αντιληφθούν, από τον Φεβρουάριο του 2001 ως το Μάρτιο του 2002, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Solo». Εξηγεί πώς το έκανε, σε μια εκτενή συνέντευξη που έδωσε:




Ο McKinnon ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ δεν ζητούσαν την έκδοσή του επειδή δήθεν προκάλεσε ζημιές στα συστήματα 2.000 στρατιωτικών υπολογιστών 53 (!) υπηρεσιών, αλλά επειδή φοβήθηκαν αυτά που είχε δει… Και εξηγεί τι αναζητούσε στα απόρρητα αρχεία:

“Ήξερα ότι κάποιες κυβερνήσεις έχουν εξασφαλίσει μεθόδους αντιβαρύτητας, κίνησης με μηδενική κατανάλωσης ενέργειας, χάρη σε εξωγήινη τεχνολογία. Αυτό δεν έπρεπε να μείνει κρυφό από τον κόσμο, όταν φτωχοί άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν καύσιμα… Βρήκα μια υψηλής ευκρίνειας φωτογραφία ενός τεράστιου ιπτάμενου αντικειμένου σε σχήμα πούρου πάν από το βόρειο ημισφαίριο. Ταράχτηκα τόσο, που δεν σκέφτηκα να τη σώσω αμέσως. Το μέγεθος του αρχείου ήταν τόσο μεγάλο, που δεν μπορούσα να το δω ολόκληρο στον υπολογιστή μου! Συν τοις άλλοις, διακόπηκε η σύνδεση και χάθηκε η εικόνα”!


Σαν να μην έφτανε που ρεζίλεψε όλα τα μέτρα ασφαλείας και κορόιδεψε τους Αμερικανούς με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έλεγε «Η προστασία σας είναι σκ…», ο McKinnon έβγαλε στη φόρα και τα πιο απόρρητα μυστικά τους! Σε μια συνέντευξη που έδωσε σε ανεξάρτητη δημοσιογράφο, υποστηρίζει ότι στα αρχεία της NASA και του Ναυτικού των ΗΠΑ βρήκε λίστες- ντοκουμέντα στις οποίες είναι καταχωρημένο προσωπικό τουλάχιστον 30 ατόμων που… δεν προέρχονται από τον πλανήτη Γη! Δείτε το απόσπασμα στο 21΄08΄΄ του βίντεο:



Όσα ισχυρίστηκε ο McKinnon, τα επιβεβαίωσε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψαν ερασιτέχνες ερευνητές, στο οποίο φαίνονται δεκάδες UFO μη ορατά στο γυμνό μάτι παρά μόνο με ειδικά φίλτρα στις κάμερες, να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες:



Το μόνο κακό για τον Σκοτσέζο computer genius, είναι ότι δεν μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει ότι είδε… Η σύνδεσή του ήταν υπερβολικά αργή και το σύστημα με το οποίο ήταν φορτωμένα τα αρχεία τόσο πολύπλοκο, ώστε θα έπρεπε να παραμείνει συνδεδεμένος επί ώρες για να «κατεβάσει» μια και μόνο φωτογραφία με κίνδυνο να εντοπιστεί. Πράγμα που, τελικά, συνέβη… τυχαία!

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Κοίτα ποιος μιλάει για υψηλούς κατώτατους μισθούς... ο άνθρωπος που παίρνει πάνω από 8 χιλιάδες ευρώ τον μήνα...

Κλικ στις εικόνες
Την άποψη ότι «ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει σε υψηλά επίπεδα» εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Μέργος, κατά την διάρκεια ομιλίας που
παραχώρησε κατά τη γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.
Ο κ. Μέργος τόνισε χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι το μοναδιαίο κόστος εργασίας στην Ελλάδα έχει μειωθεί, ο κατώτατος μισθός παραμένει σε υψηλά επίπεδα, υπογραμμίζοντας πως το εν λόγω ζήτημα πρέπει να «πρέπει να το προσέξουμε στην ανάπτυξη»
Ας δούμε όμως ποιος είναι ο κ. Μέργος...
Είναι όπως προαναφέραμε γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, με βασικό πισθό 3450 ευρώ !!!
Ο Γεώργιος Μέργος του Ιωάννη (Α.Δ.Τ.: Τ 066369), ορίσθηκε πριν λίγες μέρες μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών....
Οι ετήσιες μικτές αποδοχες του ως μέλους του ΤΧΣ, θα ανέρχονται στα τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ !!!
Παράλληλα ο κ. Γεώργιος Μέργος είναι Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου διδάσκει από το 1986. Προφανώς πληρώνεται από το Πανεπιστήμιο...
Πριν το Πανεπιστήμιο Αθηνών, εργάστηκε ως Ερευνητής-Οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα (1983-1986). Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (2004-2007), Διοικητής του ΙΚΑ (2007-2009).
Διετέλεσε, επίσης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Συντάξεων του Συμβουλίου της Ευρώπης (5/2009 – 5/2012).
Έχει διατελέσει εκπρόσωπος του δημοσίου στο Δ.Σ. της Alpha Bank (2009-2010) και μέλος του Δ.Σ εισηγμένων εταιρειών. Έχει συνεργασθεί ερευνητικά με το ΙΟΒΕ (1990-1996), συμβουλευτικά με Διεθνείς Οργανισμούς και ως Εμπειρογνώμων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG External Relations)
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Ασκήσεις παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού (στον λογαριασμό της ΔΕΗ)

Η παραπληροφόρηση και ο αποπροσανατολισμός είναι κλασσικό χαρακτηριστικό του Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου, και το ζούμε σε πολλούς τομείς τα τελευταία χρόνια.

Το ότι έχει ακριβύνει το ρεύμα, είναι γνωστό και στην Ελληνική και στην "Ευρωπαϊκή" επικαιρότητα.  Κάθε ένας λοιπόν, ανάλογα με το συμφέρον του προσπαθεί να μάς ,και να σάς, πείσει για την δική του εκδοχή του γιατί ακριβαίνει το ρεύμα. 

Οι ΑΠΕτζήδες θα σας πουν ότι φταίει η επιδότηση των πετρελαιοειδών(!), ή η επικείμενη  (από το 1987) Καταστροφική Υπερθέρμανση! Οι αεριάδες (Κ, Π, Μ κλπ) θα σας πουν επειδή δεν τους δίνει η ΔΕΗ καμιά μοναδούλα λιγνίτη ή Υ/Η για να κάνουν μουαγιέν. Εγώ σας λέω απλοϊκά ότι φταίει το αέριο και οι ΑΠΕ (αν και ανέφερα κι άλλους λόγους εδώ και εδώ).

Και τώρα κυκλοφορεί εδώ και μέρες μία αρλούμπα στο φέησμπουκ, μασκαρεμένη με επαναστατικό "δεν πληρώνω" μανδύα, που στοχοποιεί τις ΥΚΩ, τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, για την ακρίβεια του ρεύματος.  Και νόμιζα ότι κάποιος ηλίθιος το ξεκίνησε, αλλά μου πέρασε και η ιδέα ότι είναι φουστιά, γιατί μετά 2-3 χρόνια αυτού του χόμπυ, έχω μάθει και να διαβάζω λογαριασμούς ΔΕΗ, και ...energypress, και να νευριάζω με φουστιές. 

Το ότι είναι φουστιά, και μάλιστα λειράτη, το κατάλαβα όταν φίλη στο φέησμπουκ μου επεσήμανε αυτόν τον σύνδεσμο, που βασικά αναφέρεται στο χαράτσι (άσχετο) αλλά πετάει και πολλές "ΥΚΩ" πριν πάει στην νέα (Γερμανική) μονάδα της ΔΕΗ -- που δεν μπόρεσε η ΔΕΗ να φτιάξει, τόσα χρόνια, λες και ήταν διαστημόπλοιο... Αλλά όλοι κοιτάμε τις ΥΚΩ.

Τυχαία κυκλοφορεί στο φέσημπουκ "αγωνιστική"  εικόνα που στοχοποιεί τις ΥΚΩ;  Τυχαία σε, δημόσια εκδήλωση όλοι μιλάνε για ΥΚΩ όταν το θέμα είναι το χαράτσι (στο οποίο εντέχνως εντάσσουν και τις ΥΚΩ) και η ντε φάκτο εκχώρηση της ΔΕΗ;

Οι Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας είναι η προσαύξηση με την οποία επιδοτούμε το ακριβό ρεύμα μη διασυνδεδεμένων ή και ακριτικών νησιών. Είναι ακριβή η ηλεκτροδότηση του Καστελόριζου ή της Κρήτης. Σε μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, σε άλλες, με Ζερβούς και καιροφυλακτούντες ΑΠΕτεώνες και αεριάδες, η ακριβή λύση θα γίνει ακριβότερη.  Αλλά η ανικανότητα ή η διαπλοκή ή η διαφθορά, δεν αλλάζουν τι είναι οι ΥΚΩ.  

Το ρεύμα είναι κοινή ωφέλεια, πρέπει και ο παππούς στο χωριό να το έχει, έτσι τουλάχιστον λέμε ότι θέλουμε. Επειδή ο μη διασυνδεμένος παππούς στις μαδάρες έχει ακριβό ρεύμα, τον επιδοτούμε και του δίνουμε τιμή που έχουν και οι ...Αθηναίοι. Αυτές είναι οι ΥΚΩ που βαφτίστηκαν χαράτσι. Και ήταν ΠΑΝΤΑ μέσα στο ρεύμα της ΔΕΗ. Ανέκαθεν. 

Αντί να δείξουμε ότι το ρεύμα ακρίβυνε λόγω αερίου και ακόμα περισσότερο λόγω ΑΠΕ, αντί να πούμε ότι πληρώνουμε διασυνδέσεις για επιδοτούμενους ΑΠΕτζήδες, αντί να πούμε ότι ο ΛΑΓΗΕ έχει μία δεκαψήφια τρύπα που κάπως θα καλυφθεί από τον ήδη φουσκωμένο λογαριασμό, βγάζουμε σε ξεχωριστή γραμμή τις ΥΚΩ, τις βαφτίζουμε χαράτσι και τις στοχοποιούμε 

Αν δεν το κάναμε, το ρεύμα θα φαινόταν ότι ήταν κατά τόσο ακριβότερο από τις κακές ενεργειακές επιλογές.  Το ότι υπάρχουν αυτές η τρύπες είναι φουστιά σε βάρος μας. Το ότι γκαιμπελικά βάζουμε τα παιδιά να βρίζουν τις ΥΚΩ, κάνει την φουστιά, λειράτη.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ...[Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας ζητήσουν τα ντουφέκια. Να έχετε διπλά..."]

Εντολή παράδοσης των όπλων που κατέχουν νόμιμα, κυνηγετικών ή σκοπευτικών, καθώς επίσης και τις άδειες θήρας για να μην μπορέσουν στο μέλλον να αποκτήσουν ξανά όπλο, έλαβαν οι κληρικοί της χώρας σε μια εσπευσμένη εφαρμογή σχετικής απόφασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος από το ... 2006!

Η διαταγή έφτασε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ τον Σεπτέμβριο σε όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας και από τον Οκτώβριο μέχρι τώρα έχουν αφαιρεθεί περίπου 350 όπλα κληρικών. Υπολογίζεται ότι κατέχουν νόμιμα όπλα περί τους 1000 κληρικούς σε όλη την Ελλάδα.

Ειδικά σε ευαίσθητες εθνικά περιοχές, όπως η Θράκη και η Μακεδονία, πάντα οι αρχές ενθάρρυναν την άδεια οπλοφορίας των κληρικών, καθώς θεωρούνται άτομα με ισχυρή εθνική αντίληψη... και εν δυνάμει υπερασπιστές της πατρίδας,αν χρειαζόταν κάποτε να συμβεί αυτό.

Η εντολή της ΕΛΑΣ έχει να κάνει με την - γενική - αντίληψη τρόϊκας και κυβερνώντων ότι πρέπει να συγκεντρωθούν τα όπλα από κατόχους οι οποίοι ανήκουν στον στενό "εθνικό πυρήνα". Το ίδιο συνέβη και με τους Εθνοφρουρούς που αφόπλισαν σε πολλά μέρη της Βόρειας Ελλάδας
  
300-gr
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαίδα: Πέφτουν οι υπογραφές για την Πτολεμαίδα 5

Μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση σχετικά με την έναρξη των διαδικασιών για την κατασκευή της μονάδας ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ5 γιατί λήγουν οι δεσμευτικές προσφορές των εταιρειών ΤΕΡΝΑ και HITACHI, Στη δήλωση αυτή προέβη σήμερα κατά την διάρκεια κοπής της πίτας του Περιφερειακού Σωματείου Ενέργειας ΔΕΗ «Σπάρτακος» στον ΑΗΣ Πτολεμαίδας ο πρόεδρος Γιώργος Αδαμίδης. Σημείωσε μάλιστα ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται στην περιοχή το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ μαζί με την κοινοπραξία των εταιρειών προσδοκώντας ότι θα συμβολαιοποιηθεί και η μονάδα Μελίτη 2.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΑΝΕΟΡΔΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Αγαπητοί Συνδημότες – Συνδημότισσες
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας
και ας υψώσουμε τις φωνές μας
στη μεγάλη πανεορδαϊκή συγκέντρωση
Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013
12.00 το μεσημέρι
στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.





Για να στηρίξουμε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Να γυρίσει η έδρα της διοίκησης

Να αυξηθούν οι κλίνες

Να έχει ανεξάρτητη μονάδα χημειοθεραπείας

Να στελεχωθεί με γιατρούς, για την απρόσκοπτη λειτουργία του συνόλου των κλινικών του.

Για να αγωνισθούμε

Να παραμείνει το ΤΕΙ Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδακαι να συμπληρωθεί με δεύτερο τμήμα,

Nα παραμείνει το Τελωνείο,

Nα διατηρηθεί το γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας και το γραφείο ΟΑΕΕ – Οργανισμός Ασφάλισης 
Ελευθέρων Επαγγελματιών Πτολεμαΐδας.

Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες.

Η συμμετοχή μας είναι η ισχυρή φωνή μας, που θα ανατρέψει την υποβάθμιση του τόπου μας.


Για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Εορδαίας
Η Δήμαρχος
Παρασκευή Βρυζίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Τράπεζα εκτέλεσε πλειστηριασμό σε ετοιμοθάνατο καρκινοπαθή

Τα όρια του θράσους αλλά και της παράνοιας ξεπερνά, σύμφωνα με την  καταγγελία του πρόεδρου της Εθνικής Ομοσπονδίας προστασίας πολιτών καταναλωτών δανειοληπτών Βαγγέλη Κρητικού, η στάση τράπεζας που εξέδωσε εντολή πλειστηριασμού οικίας σε ετοιμοθάνατο καρκινοπαθή. Η καταγγελία αυτή είδε το φως της δημοσιότητας από την ραδιοφωνική εκπομπή του Maximum FM  (www.radiomax.gr) της Αλεξανδρούπολης, από τους ΤΡΟΙΚΑΝΙΣΤΑΣ  Δημήτρη Κολιό και ο Φάνη Μαλκίδη.
Το γιατί η είδηση δεν «έπαιξε» σίγουρα δεν προκαλεί ερωτήματα...Ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί...



pinakio
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Τακτική των «Βατήρων»: Απαραίτητα Βήματα για να βρεθούν οι Πατριώτες στην Εξουσία





Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Η "πορεία προς την επιτυχία" ακολουθεί συγκεκριμένη Αρχέτυπη Διαδρομή.
Αυτή των «βατήρων».
Κατακτάς ένα βατήρα και τον αξιοποιείς αποφασιστικά και με τόλμη – δηλαδή, την «ισχύ που σου προσδίδει ο συγκεκριμένος βατήρας» - για να «εκτιναχθείς» στον επόμενο βατήρα.
Εαν δεν το κάνεις όσο ο βατήρας είναι σε «πίεση» (έχει δηλαδή την ικανότητα να σε εκτινάξει) και περιμένεις «περισσότερο» απ’ όσο πρέπει, τότε αναμένεις με σιγουριά το «ξεφούσκωμά» του και την καθήλωσή σου σ’ αυτόν.
Αναπόφευκτα τότε, κάποιος άλλος ανταγωνιστής θα σε προσπεράσει. Θα σ’ εξαφανίσει για την ακρίβεια.
Το ίδιο μοτίβο εξέλιξης έχει εφαρμογή παντού στην ανθρώπινη δραστηριότητα.
Πχ η διαδρομή ενός επιτυχημένου επιχειρηματία ακολουθεί αυτήν ακριβώς την διαδρομή. Όποιοι δεν εκμεταλλεύθηκαν τους «βατήρες ισχύος» που τους «έτυχαν» την «κατάλληλη στιγμή» απλά εξαφανίστηκαν και οι κόποι τους πήγαν χαμένοι. Για την ακρίβεια «χάθηκαν» αυτοί οι ίδιοι. Οι «εξελικτικοί μηχανισμοί» της Κοινωνίας (όπως και της Φύσης) είναι αμείλικτοι.
Την ίδια διαδρομή ακολουθεί κι ένας εργαζόμενος αλλάζοντας την κατάλληλη στιγμή «εργασιακό βατήρα», τουτέστιν «εξελισσόμενος». Ειδάλλως, καθηλώνεται και υποσκελίζεται από κάποιον άλλον.
Η ίδια διαδρομή θα δούμε ν’ ακολουθείται στον Πόλεμο. Στην Διπλωματία. Στην «Επικοινωνία». Και βεβαίως στην «Πολιτική».
Άλλωστε, την ώρα που είσαι ισχυρός θα κάνεις την «κίνησή» σου. Και όχι την ώρα της αδυναμίας σου. Μόνον τότε θα γίνεις «Αίτιο», ειδάλλως θα σέρνεσαι εσύ από τις εξελίξεις που θα δρομολογούν οι κινήσεις των άλλων ισχυρών.
Ή θα προλάβεις εσύ τις εξελίξεις (και θα τις καθορίσεις) ή θα σε προσπεράσουν (και θα σε καθορίσουν αυτές – δραματικά πάντα).
Εφαρμογή το μοντέλο των «βατήρων» βρίσκει τόσο στις «αστικές» όσο και στις «μη αστικές πολιτικοκοινωνικές συσσωματώσεις».
Επιχειρώντας να «φανταστούμε εν είδη προσομοίωσης» αυτό το μοντέλο ως προς τον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο και αναζητώντας σχετικά παραδείγματα εφαρμογής σε άλλους πολιτικοκοινωνικούς χώρους, τέτοια θα βρούμε παντού στην πολιτική ιστορία. Από το ένα ιδεολογικό άκρο ως το άλλο.
Διερευνώντας το «πως θα μπορούσε» να υπάρξει μια «Πατριωτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία» - και άμεσα ώστε ν’ αποφύγουμε το «Εθνικό Μοιραίο» που ιλιγγιωδώς έρχεται - αναπόφευκτα μπαίνουμε στη διαδικασία του να εντοπίσουμε «τι είναι αυτό που ενώνει» όλη αυτή την πανσπερμία – ιδεολογικά – Πατριωτικών ομάδων και αντιλήψεων.
Κάνοντας στην άκρη βεβαίως το «ιδεολογικό φίλτρο».
Κι αυτό γιατί εάν ως φίλτρο επιλέξουμε διαχωρισμούς του τύπου Εθνικιστής – Εθνιστής – Πατριώτης – Έλλην – Χριστιανός – Άθεος – Αγνωστικιστής (κλπ) τότε δεν πρόκειται να βρεθεί καμία μα καμία «γέφυρα». Αντιθέτως. Θα ενταθεί το χάσμα μέσα από τις αλληλοϋπονομεύσεις.
Άλλωστε θα πρέπει να θυμόμαστε κάθε στιγμή ότι όλο αυτό το τεράστιο δυναμικό ψηφοφόρων που στήριξε μια αξιοσημείωτη αριθμητικά Πατριωτική Παρουσία στην Ελληνική Βουλή, δεν ανήκει αποκλειστικά στην μια ή στην άλλη ιδεολογική διαφοροποίηση.

Αυτά που τους ένωσαν σε «μια κοινή εκλογική έκφραση» ήταν συγκεκριμένα:

Ήταν η κοινή ανησυχία για την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, για τα Εθνικά Θέματα, για την Εθνική Ανεξαρτησία, για την μεθοδευόμενη απώλεια Εθνικών Εδαφών.
Ήταν η κοινή ανησυχία για την εν πλήρη εξελίξει «εισβολή» μέσω της λαθρομετανάστευσης.
Ήταν η κοινή ανησυχία για την μεθοδευόμενη (δια Ρεπούσιων Μεθόδων) εν πλήρη εξελίξει αλλοίωση της Ιστορίας μας και του Εθνικού Φρονήματος.
Ήταν η κοινή ανησυχία για την επέλαση στην Ελληνική Κοινωνία εγχώριων (και μη) δυνάμεων που μάχονται ανηλεώς υπέρ ενός «αντεθνικού Πολυπολιτισμού».
Ήταν η κοινή ανησυχία για την έκρηξη της εγκληματικότητας κατά των Ελλήνων.
Κι όσον αφορά στις κοινωνικοοικονομικές πολιτικές που θα στήριζε όλη αυτή η μεγάλη Πατριωτική Πανσπερμία, θα μπορούσε κανείς να πει ότι το κοινό τους σημείο είναι η «απέχθεια προς το Νεοφιλελευθερισμό» και τις «αντιλαϊκές πρακτικές του».
Οπωσδήποτε, μια έντιμη και καλόπιστη διερεύνηση θα έβρισκε πλήθος ακόμη κοινών σημείων.
Φυσικά, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι βασικό στοιχείο που «έπαιξε» αλλά δεν είναι και το πιο σώφρων να «βασίζεται» κανείς πάνω του για πάντα ήταν η «κοινωνική οργή» για τη διαφθορά των κρατούντων αστικών καθεστώτων και την επαίσχυντη συστηματική αντιλαϊκή πρακτική τους. Οι «οργισμένοι» έδωσαν την «ευκαιρία». Την επόμενη φορά όμως θα περιμένουν να δουν «κάτι νέο». Κάτι άλλο. Κάτι «πιο εξελιγμένο» που «θα κρατήσει το πολιτικό τους ενδιαφέρον».
Μήπως «Πολιτική και Επικοινωνιακή Ωρίμανση» των Πατριωτικών Δυνάμεων;

Αυτά από μόνα τους είναι αρκετά για να «στηρίξουν μια τέτοια Πατριωτική Γεφύρωση».

Αρκεί όλοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αρκεί όλες αυτές οι σκόρπιες (Πατριωτικές) «Πόλεις – Βασίλεια» (μικρά Εθνικά Μετερίζια) ν’ αποδεχτούν την πρωτοκαθεδρία του «Ισχυρού Ενός Αγαμέμνονα» και ν’ απαντήσουν στο Κάλεσμα του Έθνους για μια Πατριωτική Αμφικτιονία.  Κι αυτός ν’ αποδεχτεί πως σ’ αυτήν την Αμφικτιονία θα έπρεπε ν’ αφήσει «κομμάτια της ιστορίας του – και δη βαρίδια» πίσω του. Και προς επίρρωση των παραπάνω να επιλέξει – σε έκφραση της απόλυτης Πολιτικής Σεμνότητας - έναν «άλλον», έναν του «Βασιλείου» του για να ηγηθεί αυτής της Αμφικτιονίας. Ν’ αποδεχτεί επίσης την από κοινού με όλους επεξεργασία μιας «κοινής προς τα έξω Χάρτας Θέσεων και Πολιτικής». Και βεβαίως, όλοι οι άλλοι ν’ αποδεχτούν την «ενισχυμένη βαρύτητα» του Λόγου του. Όπως επίσης, το ότι η θέση του Ηγέτη αυτής της Αμφικτιονίας θ’ ανήκει δικαιωματικά στον εκπρόσωπο αυτού του Μεγαλύτερου (όλων) «(Πατριωτικού) Βασιλείου». «Συνιστώσας» ας το πούμε για να το φέρουμε πιο κοντά στα σύγχρονα πολιτικοκοινωνικά μας ειωθότα.
Ο Ηγέτης δε αυτός θα πρέπει να είναι πρωτίστως «επικοινωνιακός». Να μην τρομάζει την μεγάλη Αστική – και μη - Πλειοψηφία. Αλλά να εμπνέει εμπιστοσύνη. Ήπιο και πειστικό Λόγο αντί  Πνοής Απειλής.
Η Τακτική της Αλεξανδρινής κατάκτησης (λεηλάτηση δυνάμεων των υπολοίπων «Μικρών Βασιλείων») σε πρώιμη φάση ίσως αποδίδει. Αλλά μέχρις ενός σημείου. Από ένα σημείο κι έπειτα απαιτείται η «σύμφωνη γνώμη», η «οικειοθελής αυτοστρατολόγηση» των υπολοίπων αυτών «μικρών δυνάμεων». Για να μπορέσουν να δώσουν Ψυχή και Πνεύμα στην Κοινή Εθνική Υπόθεση.
Αναμφισβήτητα, ο Πολεμικός Λόγος και η Εναντίωση κατά Πάντων είναι όντως χρήσιμα εργαλεία σε κάποιες περιπτώσεις. Η «πρώιμη φάση» που λέγαμε. Ιδίως όταν μιλάμε για «μικρά μεγέθη». Όταν όμως κάτι μεγαλώνει σημαντικά και αρχίζει να εμπνέει αξιώσεις «Κυβέρνησης αυτού του Τόπου» τότε έχει μπροστά του και την ανάγκη ν’ απευθυνθεί – και να βρει ανταπόκριση – σε πολύ μεγαλύτερες πολιτικοκοινωνικές ομάδες.

Κι εκεί πρέπει να προσαρμόζεται. Αν βεβαίως επιθυμεί να «γιγαντωθεί». Αυτός είναι ο «βατήρας» του εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αν τον «χάσει», τελείωσαν όλα.

Το «timing» δεν περιμένει ΠΟΤΕ για πολύ....


Γιώργος Ανεστόπουλος
πηγή: aegeanhawk
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε αυτό το βιντεάκι.. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ !


Καλημέρα!
Πριν 2-3 μήνες σας είχα στείλει μία ανάλυση για το το ακριβώς συνέβη στην Ισλανδία (κάτι το οποίο κρύβουν επιμελώς τα εδώ ……δημοκρατικά κανάλια) και για το πώς ο μάγγας πρόεδρός τους έθεσε βέτο στο ΔΝΤ σχετικά με την πολιτική της αυστηρής λιτότητας και της περικοπής των συντάξεων. Βέβαια δεν συνέφερε κανένα από το σάπιο σύστημα να ακουστεί μία άλλη λύση (όπως αντίστοιχα του Ισημερινού) και γι αυτό φαγώθηκε. Αυτή στο τωρινό βιντεάκι είναι μία συνέντευξη 2 λεπτών του ίδιου προέδρου από το Νταβός πριν καμμιά βδομάδα! Δείτε τη οπωσδήποτε! Μην περιμένετε κανένα κανάλι να την μεταδώσει! Καίει τους δικούς μας που με ανοιχτά τα πόδια τα έδωσαν όλα! Παρατηρήστε μόνοι σας το βιντεάκι και δέστε από πιο ξένο κανάλι λαμβάνεται αυτή η συνέντευξη! Μήπως από το CNN ή το BBC ή τη DW; Όχι βέβαια! Δεν συμφέρει να ακούν τα πρόβατα τέτοια πράγματα! Αναμένω από όποιον θέλει σχόλια και θα τα περάσω και στους άλλους! Μήπως και κάποιος από εδώ λέει τα ίδια για τις τράπεζες
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΥΦΑΝΤΗΣ babis.yfantis@gmail.com
Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com
 
arxaiaithomi
Διαβάστε περισσότερα » »

Γκρούεφσκι: «Η Ελλάδα πρέπει να ανακηρύξει τον Μπράνκο Τσερβένκοφσκι λαϊκό ήρωα»

Σκόπια.

 Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων,  Νίκολα Γκρούεφσκι, δήλωσε ότι η Αθήνα έχει πλεονέκτημα από την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση στο κράτος των Σκοπίων και αντιστέκεται πιο σθεναρά στον καθορισμό ημερομηνίας για συνομιλίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση, δημοσιεύει σήμερα η  σλαβική εφημερίδα ‘Ούτρινσκι Βέσνικ’ των Σκοπίων.


Με την πολιτική που ακολουθεί ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι (αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) η χώρα έχει υποστεί μεγάλη ζημία.

«Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών εργάζεται  τόσο σκληρά για την Ελλάδα, που αν συνεχίσει να υπονομεύει τη χώρα,  θα καταστρέψει την εικόνα της και η Ελλάδα θα πρέπει να τον ανακηρύξει λαϊκό ήρωα, είπε ο αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι.

«Το μεγαλύτερο όφελος από όλα αυτά το έχει η Ελλάδα», είπε ο Γκρούεφσκι.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε πόσα αεροπλάνα ψεκάζουν μέσα σε 5 λεπτά την Τρίπολη.

Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντα!!! Χαμός στον ουρανό της Αρκαδίας!!!
Δεν χωράνε οι σατανάδες στον ουρανό της Τρίπολης...!!!
5 λεπτά ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
12 αεροπλάνα το ένα δίπλα και μετά το άλλο!!!

Αυξήθηκε η τουριστική κίνηση και μάλιστα παίρνουν όλοι αεροπλάνα, εν μέσω κρίσης και δεν το ξέρουμε;

Εισαγγελέας υπάρχει στη Τρίπολη να δει το θέμα των αεροψεκασμών της πόλης;
Βουλευτές στην Αρκαδία τι αναπνέουν;;;
Παιδιά, γονείς, δεν έχει το δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης;

Μην διαβάζετε τι λέει ο κόσμος, δείτε μόνο τις φωτογραφίες μας ή τα χιλιάδες ντοκουμέντα του διαδικτύου και πείτε μας:



ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;;;;
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ Ή ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ;;;

Στο διαδίκτυο, πολλοί σχολιάζουν και λένε ότι ψάχνουν όπλα να τα καταρρίψουν!!!
ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;;;

Δεν είναι πολλά 12 αεροπλάνα, μέσα σε 5 λεπτά, να περνούνε πάνω από την Τρίπολη, που δεν έχει πολιτικό αεροδρόμιο;
Άντε να κάναμε λάθος και να είναι 10 αεροπλάνα...
Δεν είναι πολλά, τα "καυσαέρια" που θολώνουν τον ουρανό μας;
ΚΤΕΟ δεν περνούν τα αεροπλάνα;;;

Ας αναλάβει υπεύθυνα κάποιος κυβερνητικός φορέας, αλλιώς ας αναλάβει ο κόσμος να καθαρίσει ουρανό και γη!

Φωνάζουν στην Τρίπολη, ότι περνούνε πάνω από 30 αεροπλάνα, ανά 3-4 μέρες και ψεκάζουν την πόλη, όπως γίνεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Δεν πιστεύαμε τον αριθμό, ώσπου σας έχουμε δικές μας φωτογραφίες, από 5 μόλις λεπτά της ώρας!!!

Παιδιά, συγνώμη για την έκφραση, αλλά πάθαμε πλάκα!!!
Δεν υπήρχε σύννεφο που να μην έκρυβε και έναν σατανά!!!
Χάσαμε το μέτρημα... σκεφθείτε πόσα δεν βλέπουμε...
Δεν προλαβαίναμε να φωτογραφίζουμε, από τον εθνικό δρόμο, Τρίπολης-Καλαμάτας, πριν την δεύτερη είσοδο, προς την Τρίπολη.
Σταματήσαμε επί τόπου!!!

Μετρήστε πόσα αεροπλάνα περνούνε!!!

Έτσι κάθε πρωί και μεσημέρι, έχουμε ομίχλη και υγρασία!
Ο Θεός να την κάνει υγρασία, αφού είναι τόνοι χημικών αερίων και υγρών σωματιδίων, που γεμίζουν τα πνευμόνια, των γονιών και των παιδιών μας!!!

Όλοι είμαστε πλέον, κάτι χειρότερο από μανιακοί καπνιστές ή εργάτες ανθυγιεινής εργασίας και δεν το ξέρουμε!!!

Τρόφιμα, ζώα, νερά, χιόνια, χόρτα, αέρας, όλα ραντίζονται και ο καρκίνος, όσο και τα θανατηφόρα αναπνευστικά, θα αυξηθούν και θα χτυπήσουν και την πόρτα μας!

Κάποια στιγμή, Κουβέλης, Βορίδης και άλλοι βουλευτές ρώτησαν στην Βουλή, για τους αεροψεκασμούς και τις χιλιάδες καταγγελίες πολιτών, έκτοτε σιώπησαν, για κάποιο λόγο...
( Αεροψεκασμοί-ερώτηση Βορίδη (βίντεο): http://youtu.be/kZXrLrsCzD8 )

Αν δεν παρατηρείστε τον ουρανό, φίλοι μου και δεν πιέσετε, δεν γίνεται τίποτε... απλά θα επεκταθεί και άλλο το νεκροταφείο της Τρίπολης...

Στο διαδίκτυο πολλοί λένε, πως πλέον δεν θα βλέπουμε, παχιές λευκές γραμμές χημικών, από λίγα αεροπλάνα, αλλά πολλά αεροπλάνα, με μικρές λευκές γραμμούλες...
Για ψυχολογικούς λόγους... θα μπούνε και στα καύσιμα πλέον των αεροπλάνων και γιατί όχι και των επίγειων οχημάτων... υπάρχει σχέδιο, όχι κλιματικής αλλαγής, όσο "πληθυσμιακής" αλλαγής...!!!
Ας ελπίσουμε ότι δεν ξέρουν τι λένε... ή ξέρουν;

ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!:

Boeing 707 Military Tanker Jet Plane Crashes at Naval Air Base in California (ΕΠΕΣΕ ΕΝΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ...):



ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;
ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ... ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ...
Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ... φωνάζουν στο εξωτερικό.

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε τις παρακάτω διευθύνσεις να δείτε πως ψεκάζουν την Τριπολιτσά!!!

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΤΑΝΚΕΡ
http://www.youtube.com/watch?v=UMaXcbQGcJI
ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
http://youtu.be/Q3JQXmU4u40
Θα πεθάνει κόσμος και στη Τρίπολη
http://youtu.be/YOW0pYMLU9c
Θανατηφόρα Chemtrails και στην Τρίπολη.
http://www.youtube.com/watch?v=BjQxav_FHWs&feature=youtu.be
ΧΗΜΙΚΟΣ ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
http://www.youtube.com/watch?v=7C45-Xd0UgQ
GREECE TRIPOLIS ΑΡΚΑΔΙΑ CHEMTRAILS WAR 2012
http://www.youtube.com/watch?v=KSvD9eeKuDc
POS PSEKAZOUNE TIN TRIPOLI
http://youtu.be/n_OvG7JDZoE
APOCALYPSE - Toxic Skies in Tripoli
http://youtu.be/vHbSRWbTb2Y
Νυχτερινός αεροψεκασμός 27 αεροπλάνων Τρίπολης
http://youtu.be/jA-zj5-VBJ8
ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΡΙΠΟΛΗ (ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ)
http://youtu.be/oXtBadQmdv0

Δίλημμα ζωής:
Θέλετε ο Θεός σας, ο Αλάχ, ο Μωάμεθ, ο Βούδας κλπ να μας προσφέρει τον καιρό ή το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με τους θανατηφόρους αεροψεκασμούς τους;

Life dilemma:
Do you want your God, Allah, Muhammad, Buddha etc. to offer us the weather or the Enviromental Ministry and Climate's Change, with deadly sprays (chemtrails) to control the skies?

Οι αεροψεκασμοί δεν αφορούν μόνο οικολόγους ή Χριστιανούς, αλλά όλους μας!!!
Το νερό που είναι κατά 60.000 φορές πιο περιεκτικό σε αλουμίνιο, από το επιτρεπτό όριο, όπως ήδη φωνάζουν, σε μερικές χώρες, το πίνουμε όλοι μας. Για αυτό ερευνήστε και ενοχλείστε!!!

CHEMTRAILS & ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ (παθητική αποδοχή)
Γιατί άραγε μας κάνουν τόση πλύση εγκεφάλου;... Δείτε:



Αυτό το άρθρο το φτιάξαμε ειδικά για όσους δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν.
Δείτε το λοιπόν και μετά γελάτε...
Άραγε πόση αλήθεια αντέχει ο καθένας μας;

Αντιγράψτε και επισκεφθείτε την διεύθυνση:
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7.html

(ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ)

Αν κάποιοι πλουτίζουν από αυτούς τους ψεκασμούς, διότι αποφεύγουν αποζημιώσεις λόγω καταστροφών από χαλάζι κλπ, διότι κάνουν την ατμόσφαιρα πιο αγώγιμη για τις ασύρματες επικοινωνίες, διότι δημιουργούν προβλήματα υγείας έτοιμοι να τα λύσουν, διότι ελέγχουν το κλίμα με προέκταση τις οικονομίες περιοχών κλπ...
Αυτοί επέλεξαν να ζήσουν λιγότερο και πλουσιότεροι! Εμείς; Τα παιδιά μας;

ΤΡΙΠΟΛΗ, ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΕΣ, ΑΡΚΑΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!
Όσο αστείο και αν ακούγεται, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ και εμείς γελάμε!!!

Μάθε πως στην Σχολή Πολέμου των ανωτάτων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, διδάσκεται ο σύγχρονος πόλεμος των ασύμμετρων απειλών, όπως λέγεται, όπου τις περισσότερες φορές, μπορεί να μην χρειαστεί, ούτε μία σφαίρα, για να καμφθούν ήθη και έθνη…
Αυτό ζούμε... πολλές μαζί απειλές και οι αφελείς, επιπλέον βιώνουν σύγχυση...

Παρακαλούμε να παρακολουθήσετε τα δικά σας αεροπλάνα, στον δικό σας ουρανό!
Όποια μέρα δείτε έστω ένα, θα δείτε πάρα πολλά πράγματα που δεν είχατε ξαναπροσέξει...

Για δοκιμάστε το site: flightradar24.com σπίτι σας, μόλις δείτε να ψεκάζει αεροπλάνο τον ουρανό σας, θα το δείτε "δηλωμένο" και στο επίσημο χάρτη των πτήσεων; Μάλλον όχι!!!
Άραγε πόση αλήθεια αντέχεις ακόμη;;; Πόσο θα σκύβεις το κεφάλι σου, εσύ και τα παιδιά σου ακόμη;

Και καυσαέρια να είναι και πάλι καταλήγουν στα πνευμόνια, των γονιών και παιδιών μας!!!
Ποιος επιτέλους θα φωνάξει;;;;

Τραγουδώντας πεθαίνοντας και στην Τρίπολη (Μουσικό βιντεοκλίπ)


Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;;

Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;

Καλούμε τον κόσμο να ενημερωθεί και ν' αντιδράσει πριν είναι αργά.
Προτού η κορτιζόνη και τα χάπια για το άσθμα πάρουν μόνιμη θέση πλάι στο κομοδίνο.
Προτού τα παιδιά χαθούν πριν προλάβουν να γίνουν ενήλικες.
Προτού η φύση και το περιβάλλον πάθει ζημιές μη αναστρέψιμες.

ΟΧΙ στον παγκόσμιο πόλεμο και κύρια στον μυστικό που γίνεται μέσω καιρικών οπλικών συστημάτων. Τελευταία έχουν ενταθεί οι προσπάθειες να περάσει η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, καταστρέφοντας σκόπιμα το περιβάλλον με στόχο έθνη και λαούς. Καταστρέφουν το κλίμα για να μας πείσουν ότι κινδυνεύει. Πίσω από το σχέδιο αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την Ατζέντα 21, τη μείωση κι έλεγχο πληθυσμού και τον περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

"Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης." Stephen Hawking

Αν λειτουργούσε η δημοκρατία θα έπρεπε να υπήρχε υπεύθυνη ενημέρωση, μια και ανησυχούν τόσοι άνθρωποι, ή ακόμα περισσότερο θα έπρεπε να ερωτηθούν οι λαοί της γης, μέσω ενός δημοψηφίσματος. Αλλά εδώ δεν μας ρωτάνε για άλλα και άλλα. Ψηφίζουμε μόνο για ασήμαντα δευτερεύοντα θέματα, ίσα- ίσα για να συντηρείται η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Οι πραγματικές αποφάσεις παίρνονται ερήμην και αντίθετα στην θέληση του ‘κυρίαρχου λαού’. Το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε λέγεται δημοκρατία αλλά δεν είναι. Είναι κάτι σαν την ψηφιακή ‘πραγματικότητα’, υπάρχει μόνο μέσα στην φαντασία των αδαών και ανυποψίαστων ανθρώπων.

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»
Κάνετε κάτι... ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει να τον ψεκάζουν και η οργή του θα ξεχειλίσει...

Μπορεί τα αεροπλάνα να χαμηλώσανε την ροή των χημικών τους, ώστε να φαίνονται σαν καυσαέρια, ο ουρανός όμως μετά θολώνει, σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά, στο φως του ήλιου που χάνεται και οι αγρότες βλέπουν λιγότερη σοδιά, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών λιγότερα χρήματα... μα πάνω από όλα, τον καρκίνο και τα πνευμονικά οιδήματα, να θερίζουν κάθε γειτονιά μας!!!

Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε...
Κατεβάστε δωρεάν υπέροχα βιβλία ή έρευνες:
http://www.scribd.com/my_document_collections/3244615


"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ" Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αληθεύουν, εμείς μάτια έχουμε και ελπίζουμε να ραντίζουν βιταμίνες... Μέσα από τα άρθρα μας θέλουμε να πιέσουμε επίσημους φορείς, να εξετάσουν αυτές τις χημικές γραμμές... ΤΩΡΑ!!!
Εγγραφείτε στο ιστολόγιό μας, για να δυναμώσουμε την φωνή μας!!!

Με εκτίμηση, ΓΧΝν.
http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com
http://aromapanagias.blogspot.com
http://aeropsekasmostripolisarcadias.blogspot.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Aντιπαράθεση και πολλά παράπονα από πλευράς εκπροσώπων Εορδαίας, για τ’ ότι δε συζητήθηκε το θέμα του Μποδοσάκειου στο περιφερειακό συμβούλιο (Βίντεο)

Τη δέσμευση του προεδρείου, αλλά και του περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, ότι το θέμα του Μποδοσάκειου θα συζητηθεί πολύ σύντομα, στην επόμενη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, έλαβαν οι εκπρόσωποι της Εορδαίας, που παρευρέθησαν σήμερα στο κτίριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ. Οι αντιπαραθέσεις και τα παράπονα προτού ληφθεί η εν λόγω απόφαση, υπήρξαν πολλά  και οι τόνοι σε κάποια στιγμή ανέβηκαν αρκετά. Δείτε το βίντεο του kozan.gr .



kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Η πρώτη κόντρα μεταξύ του Παναγιώτη Πλακεντά και του Γιώργου Παπαδόπουλου – Μαθήματα από τον πρώην πρόεδρο στο νυν (Βίντεο)

Με το “καλημέρα” στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου για το 2013, είχαμε και την πρώτη κόντρα μεταξύ του πρώην προέδρου κ. Παναγιώτη Πλακεντά και του νυν κ. Γιώργου Παπαδόπουλου. Η αντιπαράθεση προήλθε όταν η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου ζήτησε από τον περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας να συζητηθεί το θέμα του Μποδοσάκειου, προς ημερησίας διάταξης, με τον περιφερειάρχη Γιώργο Δακή να απορρίπτει την πρόταση αυτή και τον κ. Παπαδόπουλο να την εκτελεί, προχωρώντας στα προγραμματισμένα θέματα προς συζήτηση της συνεδρίασης. Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Παναγιώτης Πλακεντάς ο οποίος παραδίδοντας μαθήματα στο ‘διάδοχό” του, ζήτησε το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία, τονίζοντάς του πως είναι λάθος. Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr και την αντίδραση τού περιφερειάρχη Γιώργου Δακή, που έσπευσε εκνευρισμένος να ψιθυρίσει κάτι στον κ. Παπαδόπουλο…


kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Αγνοείται 68χρονος από το χωριό Αναρράχη του Δήμου Εορδαίας

529803_10151323944692946_1004184090_nΛίγο μετά το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:15 ενημερώθηκε η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας και από το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες αγνοούμενου από το χωριό Αναρράχη του Δήμου Εορδαίας ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.
Στις 16:00 12 μέλη της Ε.Δ.Ο.Π ξεκίνησαν μαζί με την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία τις έρευνες  Αργά το απόγευμα οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο χωριό Ασβεστόπετρα του δήμου Εορδαίας , όπου υπήρξε πληροφορία ότι κάτοικος του χωριού είδε τον αγνοούμενο εχθές το πρωί  Δυστυχώς οι έρευνες μέχρι αργά το απόγευμα ήταν άκαρπες. Οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη. Ο αγνοούμενος ονομάζεται Πάσχος Χρήστος και είναι 68 χρονών.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »