Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μαζί με τον εραστή της σχεδίασε η Παππαδιά την δολοφονία του Ιερέα - Ποια λάθη την πρόδωσαν...

Η 43χρονη παπαδιά και ο 40χρονος εραστής της μπορεί να εκτέλεσαν μέσα σε λίγα λεπτά το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα, δεν κατάφεραν όμως να φανούν ψύχραιμοι όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς. 

Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων η παπαδιά έπεφτε σε αντιφάσεις, ενώ πολλά από τα λεγόμενα της οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η σύζυγος του δολοφονηθέντος ιερέα κάτι κρύβει.

Το πρώτο λάθος της παπαδιάς (φώτο: lamiastar) ήταν πως για να εξηγήσει την απουσία της τη στιγμή της δολοφονίας, είπε ότι απομακρύνθηκε περίπου 400 μέτρα από το αυτοκίνητο για να κάνει τη σωματική της ανάγκη και όταν άκουσε τους πυροβολισμούς και έτρεξε και είδε μια μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα να φεύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς γιατί πήγε τόσο μακριά, εκείνη δεν μπόρεσε να τους απαντήσει. Το δεύτερο στοιχείο που παγίδευσε την 43χρονη ήταν πως ενώ είπε ότι λιποθύμησε, μόλις ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για το περιστατικό ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις. Την ίδια στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου είπαν στις Αρχές πως δεν διαπίστωσαν στην παπαδιά αντιδράσεις ανθρώπου που να έδειχναν ότι είχε υποστεί σοκ.

Από την άλλη πλευρά ο εραστής της και εκτελεστής του ιερέα ξεκίνησε τα λάθη από τη στιγμή της δολοφονίας, αφού ο τρόπος με τον οποίο εκτέλεσε τον 52χρονο έδειχνε μίσος και όχι επίθεση ληστών, αφού ούτε τα λεφτά που είχε πάνω του ο ιερέας πήρε, ενώ άδειασε το όπλο του στο σώμα του ιερέα.
 
tragiko

Διαβάστε περισσότερα » »

Στην δημοσιότητα τα ονόματα άλλων δυο πορνογράφων

Τα ονόματα άλλων δυο –όπως και ο ΕΚΑΜίτης- που κατηγορήθηκαν για παιδική πορνογραφία δίνονται σήμερα στη δημοσιότητα μετά με σχετικές Διατάξεις της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στο πλαίσιο της πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης... της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της προμήθειας, κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15οέτος της ηλικίας τους. Πρόκειται για τους: α) ΜΩΡΑΪΤΗ Γεώργιο του Κυριάκου και της Ασπασίας, ο οποίος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, κάτοικος Αττικής και β) ΣΠΑΝΟ Αθανάσιο του Αναστασίου και της Άννας, ο οποίος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα, κάτοικος Αττικής. Σημειώνεται ότι μετά τη σημερινή δημοσιοποίηση, από τους (14) συνολικά συλληφθέντες σε όλη τη χώρα, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητος (7) εξ αυτών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση με κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), είναι μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς επέφερε σημαντικό «χτύπημα» στην καταπολέμηση του φαινομένου της παιδικής πορνογραφίας στην Χώρα μας.

ixnos
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι κλεφταράδες δεν ξέρουν πώς να δικαιολογήσουν τις ….άρπες.

Η σπατάλη του δημόσιου χρήματος συνεχίζεται. Το πιο απλό πράγμα σήμερα είναι να διαθέτεις λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σάλος έχει δημιουργηθεί από τα ποσά που διέθεσε η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την τόνωση του τουρισμού. Από… τη μια η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η φτωχότερη της Ευρώπης και από την άλλη διαθέτουν αστρονομικά ποσά, αυτό που μπορεί να κάνει ένας απλός χρήστης του διαδίκτυο.
Και όμως διέθεσαν όπως βλέπετε και στον πίνακα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο 15.252 ευρώ για να δημιουργήσουν λογαριασμό στο twitter, και άλλα τόσα για το facebook.
Αν αυτός ο πίνακας είναι αληθινός, λέμε αν, γιατί δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, θα πρέπει κάποιος να λογοδοτήσει για αυτά τα ποσά. Συνολικά δαπανήθηκαν πάνω από 83.000 ευρώ, για ηλεκτρονικές υποδομές και μέσα προώθησης του τουρισμού στην Δυτική Ελλάδα.
Πολλά γίνονται εν αγνοία του περιφερειάρχη, ωστόσο αν όλα αυτά έχουν και την υπογραφή του, τότε μάλλον θα πρέπει να του εξηγήσουν ότι οι νέες τεχνολογίες δεν κοστίζουν τόσο…

ixnos
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: ‘Ο Στέφαν Φούλε απαντώντας στον Ίβανοφ χρησιμοποίησε τον όρο «Μακεδόνες»’

Σεπτέμβριος 4, 2012.
« Ο Επίτροπος της Διεύρυνσης της ΕΕ, Στέφαν Φούλε, αντί να πει ‘ οι υπήκοοι της FYROM –(στο κείμενο : «државјани на ФИРОМ») ή ‘οι πολίτες της χώρας σας’ απευθυνόμενος στον πρόεδρο Γκιόργκι Ίβανοφ είπε ‘οι Μακεδόνες’, ‘ οι πολίτες της Μακεδονίας’, ‘Μακεδονικό κράτος’ », σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

Στη σημερινή συνεδρίαση μεταξύ του Φούλε και Ίβανοφ συζητήθηκαν τα επιτεύγματα της FYROM στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τον οδικό χάρτη του διαλόγου υψηλού επιπέδου.
«Και οι δύο επικεντρωθήκαμε στην ουσία του τι πρέπει να γίνει στη χώρα σας για να πάρετε μια ημερομηνία για την έναρξη διαπραγματεύσεων για την ένταξη στην ΕΕ και αυτό πρέπει να γίνει σύντομα χωρίς καθυστέρηση.
»Δεν υπάρχει καμία ανάγκη ο Ίβανοφ να μου ζητήσει υποστήριξη για τη διαδικασία ένταξης του «μακεδονικού κράτους» (στο κείμενο македонската држава- μακεδονικό κράτος) στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το κάνω γιατί πιστεύω ότι στην επέκταση των μελών της ΕΕ και πιστεύω ότι οι ‘Μακεδόνες’(Македонците-Μακεδόνες) στην ΕΕ θα ενισχύσουν τη διαδικασία επέκτασης και θα ωφεληθούν  όλοι τους πολίτες. Ωστόσο δεν συνηθίζω να συζητάω τα πράγματα από την έκθεση, ενώ ετοιμάζεται», δήλωσε ο Φούλε.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Φούλε δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες  για το περιεχόμενο της έκθεσης του Οκτωβρίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη- σοκ 550 εκατ . ευρώ χρωστούν οι τράπεζες στο δημόσιο !Να βγάλετε τις τράπεζες σε πληστηριασμό, το ίδιο δεν κάνουν και οι τράπεζες με τα σπίτια των δανειοληπτών

Ο ΧΑΜΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΚΑΙ Η ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ...

 

Τι αποκάλυψε ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος

 
Αποκάλυψη- σοκ πριν από λίγο στη Βουλή με τον υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Παπαδάκη να παραδέχεται πως οι τράπεζες χρωστούν στο δημόσιο πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με το νόμο Αλογοσκούφη του 2008 για τις εγγυήσεις στο τραπεζικό σύστημα , οι τράπεζες ήταν υποχρεωμένες να επιστρέφουν κάθε χρόνο στο δημόσιο το 10% των εγγυήσεων.
Η μόνη χρονιά όμως που πλήρωσαν κανονικά ήταν η πρώτη κι από τότε τίποτα. Αποτέλεσμα ήταν να έχει συσσωρευθεί σήμερα ένα ποσό ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ . Την οφειλή επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας ο οποίος ήταν παρών στην Επιτροπή Οικονομικών λέγοντας ότι το δημόσιο αναζητεί λύσεις για τη διευθέτηση του θέματος. 
 
 
http://harryklynn.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

Τι είναι τελικά οι Πολύτεκνοι;

της Αναστασίας Μανωλοπούλου

Οι πολύτεκνοι δεν είναι ούτε επαίτες ούτε κακομοίρηδες.(τουλάχιστον ως σήμερα)
Οι πολύτεκνοι είναι μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα που προσφέρει στην χώρα το πιο πολύτιμο αγαθό της, το έμψυχο υλικό της :

Πολίτες!

Μαθητές, σπουδαστές, στρατιώτες, παραγωγικές ομάδες, φορολογούμενους, ενεργούς πολίτες.
Όταν ο νομοθέτης κατοχύρωνε τα όποια προνόμια - κατακτήσεις ετών και αγώνων - για την πολύτεκνη οικογένεια δεν είχε στο νου του την ελεημοσύνη και την φιλανθρωπία.

Είχε στο νου του την Εθνική Πολιτική.
Είχε στο νου του την "γερασμένη Ελλάδα".

Είχε στο νου του την ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ των νέων να κάνουν παιδιά.
Είχε ακόμα στο νου του την ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ όσων τόλμησαν και έκαναν πολλά παιδιά και την ΣΤΗΡΙΞΗ τους με ένα συμβολικό ποσό.

Ένα ποσό που για άλλους είναι μέρος κάποιων διδάκτρων , για κάποιους άλλους όμως είναι το ψωμί του μήνα.

Όταν σήμερα ακούς τους νέους να μην προχωρούν καν σε γάμο λόγω της ανεργίας και της οικονομικής ανασφάλειας, τότε πως περιμένεις να επιβιώσει μια οικογένεια με, το ελάχιστο, 6 μέλη;;;;

Οι σκέψεις και οι απαντήσεις δικές σας.......




http://taxalia.blogspot.com/2012/09/blog-post_9042.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: «Οδηγός» για νέους αγρότες από το ΛΚΔΜ

Στη διάθεση νέων και όχι μόνον αγροτών που έχουν θιγεί από τις εξορυκτικές δραστηριότητες της ΔΕΗ στην περιοχή είναι η γεωργική και τεχνοοικονομική μελέτη του τομέα περιβάλλοντος του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (ΛΚΔΜ).
Στόχος της μελέτης είναι η αξιοποίηση εκτάσεων στους χώρους των αποθέσεων των Ορυχείων, έναντι μισθώματος προκειμένου να αναπτυχθούν καινοτόμες δράσεις στον πρωτογενή τομέα. Τις προτάσεις με την υποβολή αίτησης στον τομέα περιβάλλοντος του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζει επιστημονική ομάδα η οποία θα ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους και θα δίνει τις σχετικές κατευθύνσεις.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ - Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Δύο ευρώ για να κλείσεις ραντεβού με γιατρό στο «Παπαγεωργίου» !

Την πολιτική του ΕΟΠΥΥ ζήλεψε το νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη όπου στο μέλλον οι ασθενείς θα υποχρεώνονται να πληρώνουν δύο ευρώ την τηλεφωνική κλήση για τα ιατρικά ραντεβού, αφού η διοίκηση έχει λάβει απόφαση ανάθεσης της υπηρεσίας τηλεφωνικών ραντεβού σε ιδιωτική εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του κοινού.

«Σε μία χρονική στιγμή που μεγάλη μερίδα πληθυσμού αδυνατεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις πιο βασικές ανάγκες η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» την επιβαρύνει με το κόστος του τηλεφωνικού ραντεβού που μπορεί να φτάσει και στα 2 ευρώ ανά κλήση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ η πρόεδρος τους Σωματείου Εργαζομένων του «Παπαγεωργίου», Ελευθερία Νικολιδάκη η ανάθεση αυτή αναμένεται να γίνει σε περίπου ένα μήνα και για αυτό το λόγο το σωματείο προχώρησε σε συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας κατά της απόφασης της διοίκησης του Νοσοκομείου να ιδιωτικοποιήσει αυτή την υπηρεσία μετακυλώντας το κόστος στον πολίτη προς όφελος του ιδιώτη επιχειρηματία.

Η συγκέντρωση υπογραφών από τους ασθενείς και τους συνοδούς τους ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή από τις 09.00 έως τις 13.00 μπροστά στα Εξωτερικά Ιατρεία καθώς και ηλεκτρονικά.


topontiki
Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε το βίντεο με το λεωφορείο που υπέστη υλικές ζημιές στο χώρο του Νιάημερου έπειτα από βραχυκύκλωμα στη μηχανή (Βίντεο)

Το kozan.gr βρέθηκε στο χώρο του Νιαήμερου και κατέγραψε τις εικόνες από τις μικρές υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο Λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κοζάνη - Πτολεμαΐδα. Η διαχείριση του συμβάντος από πλευράς οδηγού του ΚΤΕΛ ήταν άκρως επαγγελματικήΔείτε το βίντεο του kozan.gr…


kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Αγοράζουν γη εταιρείες των Αθηνών

Ζωηρό ενδιαφέρον για την ενοικίαση η αγορά γης στην Εορδαία μέχρι και δύο χιλιάδες στρέμματα δείχνουν το τελευταίο διάστημα μεγάλα δικηγορικά γραφεία των Αθηνών που δρουν για λογαριασμό εταιρειών του κέντρου προκειμένου να επενδύσουν στον πρωτογενή τομέα.
Την ίδια στιγμή οι υποψήφιοι ενοικιαστές διαμερισμάτων εξαντλούν όλα τα περιθώρια διαπραγματεύσεων με τους μεσίτες αναζητώντας φθηνή και καλή στέγη. Οι τιμές για τα καινούργια δυάρια και τις γκαρσονιέρες κυμαίνονται από 230- 250 Ευρώ ενώ για τα παλαιότερα από 150 έως και 180 Ευρώ αντίστοιχα.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Δ. Αντωνίου: Ιδού οι βουλευτές που γνωρίζουν τα ονόματα των δωροκηθέντων απο την Siemens και τα κρύβουν!!

Δ. Αντωνίου: Ιδού οι βουλευτές που γνωρίζουν τα ονόματα των δωροκηθέντων απο την Siemens και τα κρύβουν!!
Η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα είναι ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει;
Ο Δημήτρης Αντωνίου, γνωστός πλέον σε όλη την Ελλάδα για τηνμύνηση περι εσχάτης προδοσίας που κατέθεσε και ανακοινώθηκε πέρυσιστην Ολομέλεια της  Βουλής και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του, ότι η Ελληνική βουλή και η δικαιοσύνη κρύβουν την κατάθεση Χριστοφοράκου με τους δωροδοκούμενους πολιτικούς, προχωρά ένα βήμα παραπέρα αποκαλύπτοντας ποιοί βουλευτές της εξεταστικής επιτροπής γνωρίζουν απο τον Οκτώβριο του 2011 τα ονόματα των δωροκηθέντων απο την Siemens και τα κρύβουν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσω της σελίδας του στο facebook:

EINAI NTΡΟΠΗ… YΠΟΘΕΣΗ SIEMENS

Μετά από πολύ κόπο, έρευνα και μελέτη, με τεκμηριωμένα άρθρα μου στο facebook(ακόμα υπάρχουν με την φωτο του Χριστοφοράκου) απέδειξα, σχετικά με το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδος, ήτοι αυτό των παράνομων δωροδοκιών πολιτικών κομμάτων και προσώπων από την Simens, ότι η κατάθεση του Χριστοφοράκου στην Γερμανική δικαιοσύνη και η σχετική αμετάκλητη απόφαση των Γερμανικών δικαστηρίων, με τα ονόματα των δωροδοκηθέντων από την Siemens κομμάτων και πολιτικών, βρίσκονται από τον Οκτώβριο του 2011 στα χέρια της Βουλής των Ελλήνων, πρώτα στα χέρια των μελών της αρμοδίας εξεταστικής επιτροπής (βλ. τα ονόματα παρακάτω) και από την 25.01.2012 στα χέρια όλης της βουλής, δηλ. όλων των βουλευτών της κυβέρνησης Παπαδήμου και Σαμαρά, οι οποίο όμως ΟΛΟΙ τα αποσιωπούν ένοχα κι ανήθικα από τον Ελληνικό Λαό.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πολλοί εξ αυτών, βγαίνουν και κτυπιούνται υποκριτικά στα κανάλια, εξαπατώντας ανήθικα τον λαό φωνασκούντες ΅γιατί ο Σαμαράς δεν ζήτησε τα ονόματα των λαδιάρικων της Siemens από την Μέρκελ΅ !!!...

Αντί λοιπόν να γραφτούν κάτω από τα άρθρα μου αυτά, 100άδες μηνύματα και σχόλια, αντί να γίνει το θέμα αυτό best seller στο διαδίκτυο, αντί να κατακλυστούν τα e-mails και τα sites και profiles των βουλευτών με έντονες διαμαρτυρίες και αιτήσεις για δημοσιότητα των ονομάτων….κοιμάστε…και περιμένετε τι θα κάνω εγώ…πλήρης υποταγή πνεύματος και ηθικού…χάνετε την ευκαιρία της ζωής σας να κάνετε κάτι στην ιστορική αυτή περίοδο για το οποίο θα είστε υπερήφανοι στην ζωή σας, όπως κάναμε πολλοί από εμάς και στο Πολυτεχνείο το 1973…αντίθετα θα ντρέπεστε για την αδράνειά σας αυτή…

Ιδού η σύνθεση της επιτροπής για την Siemens από όλα τα κόμματα, από την επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής:

Πρέπει να ξεσηκωθεί το διαδίκτυο φίλοι μου. Δεν έχουμε άλλο όπλο. Μας έχουν φιμωμένους.

Διαδώστε το παντού και ζητείστε τον λόγο από τους βουλευτές που ξέρουν και οφείλουν να ξέρουν. Δηλ. κι από τους 300. Παρακάτω δημοσιεύω τα ονόματα της εξεταστικής επιτροπής που ξέρουν τα ονόματα από τον Οκτώβριο 2011 πρώτο χέρι...

Ο Πάνος Καμμένος ''ομολόγησε'' ότι ξέρει τα ονόματα των δωροδοκηθέντων από την Siemens αλλά δεν τα αποκαλύπτει για λόγους νομικούς…για όσους μου λέτε για την βουλευτική του ασυλία…δεν ξέρω, ρωτήστε τον ίδιο…(http://youtu.be/qbD2UY6RI2s)





Ο ΠΑΦΙΛΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΕΝΤΩΝ, αλλά δεν τα αποκαλύπτει...διότι υπάρχει νόμος...και στην κορφή κανέλλα.....ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ, μετά τις αποκαλύψεις μας...

''Κι εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ωρωπό…''.για έναν μόνο, μόνο ένα ψάχνω και δεν βρίσκω. Περιμένω να μου κάνει μήνυση…περιμένω

Ο θηλυκός Τσε Γκεβάρα (Λιάνα Κανέλλη) της πλατείας Κολωνακίου, Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Γνωρίζει τα ονόματα των δωροδοκηθέντων πολιτικών κομμάτων και προσώπων από την Siemens και τον Χριστοφοράκο και ανήθικα τα ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ. Και εγκληματικά προσποιείται ότι δήθεν δεν τα ξέρει! To μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδος.

''Κι εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ωρωπό…''.για έναν μόνο, μόνο ένα ψάχνω και δεν βρίσκω. Περιμένω να μου κάνει μήνυση…περιμένω 

Ο ''όπου φυσάει ο άνεμος'' φίλος μου Άδωνις, Βουλευτής και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Τρόικας, γνωρίζει τα ονόματα των δωροδοκηθέντων πολιτικών κομμάτων και προσώπων από την Siemens και τον Χριστοφοράκο και ανήθικα τα ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ. Και εγκληματικά προσποιείται ότι δήθεν δεν τα ξέρει…Στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορία της Ελλάδος…

''Κι εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ωρωπό…''.για έναν μόνο, μόνο ένα ψάχνω και δεν βρίσκω. Περιμένω να μου κάνει μήνυση…περιμένω

Και για να σταματήσει η κωμική συζήτηση περί δήθεν νομικού κωλύματος για την αποκάλυψη των ονομάτων των δωροδοκηθέντων από την Siemens να αναφέρω εδώ, μόνο τούτου.

Άρθρο 61 του Συντάγματος.
Ο βουλευτής δεν καταδιώκεται, ούτε οπωσδήποτε εξετάζεται, ένεκα γνώμης ή ψήφου δοθείσης παρ αυτού κατά την άσκηση των βουλευτικών του καθηκόντων΅΅.

Επίσης δείτε και το ανάλογο άρθρο 62 του Συντάγματος.
Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Επίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Βουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Βουλής. Η άδεια θεωρείται ότι δεν δόθηκε, αν η Βουλή δεν αποφανθεί μέσα σε τρεις μήνες αφότου η αίτηση του εισαγγελέα για δίωξη διαβιβάστηκε στον Πρόεδρο της Βουλής. Η τρίμηνη προθεσμία αναστέλλεται κατά τη διάρκεια των διακοπών της Βουλής. Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήματα.
Αυτό απλά σημαίνει ότι εάν ένας βουλευτής αναφέρει τα ονόματα των δωροδοκηθέντων για οποιοδήποτε λόγο κατά την γνώμη του εντός της Βουλής, δεν έχει καμία ποινική ή άλλη συνέπειας (΅ασυλία΅ βουλευτών). Κι αυτός δεν είναι ο μόνος νομικός λόγος που οι βουλευτές όχι μόνο έχουν το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση να αποκαλύψουν τα ονόματα, αλλά οι λόγοι αυτοί είναι κι αυτονόητοι και σε όποιον δεν ξέρει νομικά.

Η Υψίστη Αρχή Δικαίου είναι το Εθνικός Συμφέρον και η Βουλή (η νομοθετική εξουσία) είναι ανεξάρτητη από την Δικαστική.

Τέλος: To ένα θέμα είναι ότι όλοι συγκαλύπτουν τα ονόματα. Το μεγαλύτερο όμως θέμα είναι ότι πολλοί βουλευτές που συμμετείχαν στην εξεταστική και ήξεραν τα ονόματα ΠΡΩΤΟΙ και από πρώτο χέρι, χτυπιόντουσαν στα κανάλια ουρλιάζοντας ΅γιατί ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς δεν ζήτησαν τα ονόματα από την Μέρκελ΅, εξαπατώντας και ξευτιλίζοντας την νοημοσύνη του λαού και βλαστημώντας καταπατώντας τον όρκο των.

Με αγάπη, Δημ. Αντωνίου
ΥΓ.
Koι Α. Τσίπρα, Π. Καμμένο (ως εκπρόσωπος της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή), Αλέκα Παπαρήγα, Eυ. Βενιζέλο, Αντ. Σαμαρά, τα κόμματά σας συμμετείχαν στην εξεταστική επιτροπή για την Siemens το 2010 και 2011 και συνεπώς γνωρίζετε τα ονόματα των δωροδοκηθέντων πολιτικών που υπάρχουν ανάμεσά σας στην Βουλή, συνεργάτες και φίλοι σας.

Γιατί συγκαλύπτετε παράνομα κι ανήθικα από τον λαό τους προδότες της εμπιστοσύνης του;…γιατί συνεργείτε στο μεγαλύτερο οικονομικό και εθνικό έγκλημα κατά του λαού, σιωπώντας;.
Κι εσύ φίλε και λαέ, μη μένεις αμέτοχος και αποχαυνωμένος. Στείλε το αδυσώπητο αυτό ερώτημα στα sites όλων των πολιτικών που ξέρεις και ιδιαίτερα στον e-mail infopar@parliament.gr, του Προέδρους της Βουλής, ζητώντας τους να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα των δωροδοκηθέντων. Εγώ κατέθεσα επίσημε αίτηση στον Πρόεδρο της Βουλής, την οποία θα δημοσιεύσω μόλις πάρω αριθμό πρωτοκόλλου.
Διαβάστε περισσότερα » »

Υμνητές του ολοκαυτώματος σε Ελληνικό έδαφος! Και οι εισαγγελείς ακόμα να επέμβουν…

Απίστευτη πρόκληση από την προξενοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», που εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για την επέτειο της 30ής Αυγούστου 1922! Ως πότε επιτέλους θα ανεχόμαστε όλα αυτά τα τουρκόψυχα φασιστόμουτρα που εξεμούν καθημερινά πάνω στην Ιστορία μας και τους τάφους των παππούδων μας;
     Μία πραγματικά απίστευτη πρόκληση, εξαιρετικά ενδεικτική της απόλυτης πλέον αποθράσυνσης όλων αυτών των κοπριτών που δρουν στην περιοχή μας ως απροκάλυπτα όργανα της φασιστικής Τουρκίας, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κομοτηνή. Μόνο που αυτή τη φορά η γνωστή πρακτοράντζα που – υπό την ονομασία Ιλχάν Ταχσίν - παριστάνει (με τη…φιλική συμμετοχή του Προξενείου) τον διευθυντή της τοπικής τουρκοφυλλάδας «Μπιρλίκ», ξεπέρασε ακόμη και τα δικά του (ούτως ή άλλως ευρύτατα) όρια. Με μία ανακοίνωση λοιπόν στο φύλλο της 30/8/2012, ο λεγάμενος πανηγυρίζει με τον πιο εμετικό τρόπο για την επέτειο της 30ής Αυγούστου 1922,που θυμίζουμε (σ.σ. αναγκαίο προφανώς, γιατί η μνήμη φαίνεται πως έχει αδυνατίσει πολύ σε αυτόν τον τόπο) ότι ταυτίζεται με τη μεγάλη εθνική μας τραγωδία της καταστροφής και του ξεριζώματος του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Βάζοντας στο δημοσίευμά του τον πολύ εύγλωττο τίτλο «Ας είναι χαρούμενη η γιορτή της νίκης μας της 30ής Αυγούστου» και συνοδεύοντάς το με αυτό που βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία (και που δεν είναι άλλο από την αφίσα που κυκλοφόρησε ειδικά για την…εορταστική περίσταση το Γενικό Επιτελείο του Τουρκικού Στρατού), ο περί ου ο λόγος (τα μούτρα του τα βλέπετε στη 2η φωτογραφία) συνεχίζει: «Εκφράζουμε ως οικογένεια της εφημερίδας Μπιρλίκ τις πιο εγκάρδιες ευχές και συγκινημένοι συγχαίρουμε το Τουρκικό Έθνος για την Γιορτή της Νίκης της 30ης Αυγούστου που κερδήθηκε υπό την ηγεσία του μεγάλου Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ με τους συμπολεμιστές του και τους άγιους μάρτυρες μας που κατέγραψαν ένα θρύλο.
                                                                                                    Ιλχάν Ταχσίν – Γενικός Διευθυντής Έκδοσης της Μπιρλίκ
    Το ερώτημα πάντως δεν είναι (για μια ακόμη φορά) το πόσες προκλήσεις θα δούμε ακόμη και το πού ακριβώς θα φτάσει το θράσος όλων αυτών των τζουτζέδων και πρακτορίσκων του τουρκικού προξενείου. Πολύ απλά, αυτή η ιστορία δεν έχει τέλος και θα κλιμακώνεται εις το διηνεκές, όσο δεν θα βρίσκεται κανείς για να θέσει κάποιο φραγμό. Το ερώτημα αφορά λοιπόν και πάλι αποκλειστικά και μόνο στη δική μας στάση ως (ραγιάδικης) πολιτείας και ως (υπνώττουσας) κοινωνίας. Πόσο εύκολα δηλαδή μπορεί λ.χ. να γίνεται ανεκτός από τη (φερόμενη ως) ελληνική Δικαιοσύνη ένας «Έλληνας πολίτης» που τιμά και γιορτάζει με τόσο χυδαίο τρόπο την ίδρυση του φασιστικού κεμαλικού κράτους και τον όλεθρο του έθνους μας στην Μικρασία; Και βέβαια ακόμη κι αν αυτός ο πολίτης αισθάνεται Τούρκος (και το δηλώνει), αυτό σημαίνει ότι μπορεί να συμπεριφέρεται σαν να ζει στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα και να προσβάλλει τόσο προκλητικά τη συλλογική μνήμη ενός ολόκληρου λαού (και μάλιστα του λαού της χώρας στην οποία ζει); Αυτή η προσβολή δεν αποτελεί δηλαδή αδίκημα; Ή μήπως δεν είναι αδίκημα η προβολή και διασπορά τέτοιων διχαστικών κηρυγμάτων μίσους; Πού θα πάει επιτέλους αυτή η ιστορία με όλους αυτούς τους αληταράδες, που λες και έχουν τάξει πλέον τη ζωή τους στο να εμπαίζουν την Ιστορία μας, το αίμα των παππούδων μας, τα ιερά και τα όσιά μας; Και αν η Δικαιοσύνη περί άλλα τυρβάζεται, θα απαντήσει τουλάχιστον κανείς άλλος, έστω με πέντε απλές λέξεις, έτσι για την τιμή των όπλων; Ή μήπως όλοι αυτοί οι αχαρακτήριστοι ψοφοδεείς που παριστάνουν τους ντόπιους υπουργούς, τους δημάρχους και τους λοιπούς πολιτευτές μας (σ.σ. απόγονοι Μικρασιατών προσφύγων μάλιστα οι περισσότεροι, ε;) θα αποδείξουν και πάλι ότι είναι μόνο για γελοίες δημόσιες σχέσεις και φοβικές συστάσεις περί ψυχραιμίας, μην πάει και τους πει…ακραίους ο Ντεντέ ή κανένα ελληνομηδενιστικό καρτούν του τοπικού κουβελοκόμματος; Αιδώς, αχρείοι…
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Αρχεία ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΑΤ-ΕΣΑ & WikiLeaks Oι βρόμικοι φάκελοι της Μεταπολίτευσης «κρατούν στο χέρι» 5.000 πολιτικούς και στελέχη κομμάτων!

Ποιοι εκβιάζουν (και χειραγωγούν με «πριμοδοτήσεις» και ανάδειξη στην πολιτική σκηνή) τις κομματικές ιεραρχίες και τους ανθρώπους που είναι εκτεθειμένοι λόγω προτέρου… μη εντίμου βίου;

Ένα αδιόρατο νήμα δένει πολλούς από τους ανθρώπους που αυτοδιαφημίζονται ως «αντιστασιακοί» με εκείνους που έγιναν πολιτικοί ή τους ανάθεσαν σημαντικές θέσεις σε ιδρύματα, κόμματα, φορείς κ.λπ. Αυτό ήταν, και είναι, το colpo grosso στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Οι φάκελοι του ΕΑΤ-ΕΣΑ!

Ο Γιάννης Φάτσης είχε ξεκινήσει τη δημοσίευση των σχετικών ντοκουμέντων πριν σκοτωθεί τόσο… απρόσμενα σε τροχαίο, ενώ ο Αλέξανδρος Παναγούλης είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να δημοσιεύσω τα αρχεία του ΕΑΤ ΕΣΑ γιατί θα κατέρρεαν όλα!»… Επρόκειτο, όπως έχει γραφτεί, για μαγνητοταινίες και κασέτες, έγγραφα, καταθέσεις, φωτογραφίες και άλλα ντοκουμέντα που κατέγραφαν την (έστω εκβιασμένη) συνεργασία περίπου 5.000 αντιστασιακών και άλλων προσώπων με τη Δικτατορία και εν συνεχεία τον περαιτέρω χειρισμό τους από τα όργανά της.

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ

Κάποιοι από αυτούς που φέρονται ως συνεργασθέντες μέσα από τα αρχεία του ΕΑΤ ΕΣΑ επανήλθαν στη δημοσιότητα. Άλ λοι ως κατ’ επάγγελμα συνεργάτες Υπηρεσι ών Ασφαλείας, άλλοι ως «ειδικοί αναλυτές» στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και άλλοι ακόμη και ως εμπλεκόμενοι σε αναφορές των WikiLeaks. Εδώ είναι το ζήτημα: μία φορά συνεργάτης, συνεργάτης για πάντα. Έτσι κάποιοι ελέγχουν τη δημοσιογραφική, επικοι νωνιακή, πολιτική και δημόσια ζωή της Ελλάδας. Πώς, πού, και γιατί θα τα δούμε παρακάτω… Όσοι δεν συνέχισαν να καταδίδουν επί… Δημοκρατίας, αποσύρθηκαν, δεν το έπαιξαν ήρωες κι ας μπορούσαν. Κυρίως, όμως, δεν έγιναν πολιτικοί. Κι ας είχαν αντέξει. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν «χειραγωγήσιμοι». Πράγματι, αποδείχτηκε αυτό ακριβώς! Και δεν αποκόμισαν οφέλη. Για αυτό γράφτηκε σε ανύποπτο χρό νο ότι «από τους δήθεν ήρωες (δεν αναφέρομαι σε όσους συνελήφθησαν και δεν άντεξαν, απο μακρυνόμενοι, πράγμα επαναλαμβάνω ανθρώπι νο) που κυριάρχησαν και μονοπώλησαν τη Μετα πολιτευτική Ιστορία είδαμε ένα υπερθέαμα που μόνο στο παλιό, μεγάλο, με ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν και ερπετά Circo Medrano θα μπορού σαμε να έχουμε δει… Μεταπηδήσεις από το ένα κόμμα στο άλλο, λες και ένα αόρατο χέρι τους κατεύθυνε και τους επέβαλε ανάληψη μονίμως ηγετικών πόστων, δηλώσεις με εξυπνακισμούς και στερεότυπα, σοβαροφάνεια βασισμένη σε κλισέ και ψεύτικους θυμούς “του μικροφώνου”». Αυτά για τους πιο… επιφανείς. Οι ήσσο νος σημασίας περιφέρονται ακόμη ψάχνο ντας «μεροκάματο» εκποιώντας το γνωστό παρελθόν τους σε πάνελ, έντυπα, δήμους, σωματεία και χώρους… συγκεντρώσεων και συναθροίσεων. Έτσι φτιάχτηκαν περιουσίες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, άλλαξαν χέρια, χάθη καν ή γιγαντώθηκαν μέσα από έναν ιστό αράχνης που μας τύλιγε όλους κάθε μέρα που περνούσε ολοένα και πιο πολύ, σε ανα μονή του δήγματος κάποιας «μαύρης χή ρας» που θα μας παρέλυε… Από κοντά, νε αρές τότε ή πιο σιτεμένες, και οι ερωμέ νες επίδοξων «Περόν» και άλλων ούλτρα επαναστατών που χόρευαν αριστερόστρο φο καρσιλαμά όπως τους βαρούσε η πίπι ζα… Δηλαδή έντονη αριστερίστικη, «επι θετικά Αριστερή πολιτική δραστηριό τητα» και αμέσως μετά, συμφωνίες και deals με αυτούς που δήθεν αμφισβητού σαν τόσα χρόνια. Όλα αυτά εξυφάνθηκαν από «πειναλέο ντες της ζωής» που μπήκαν από τα αλώνια στα σαλόνια ακριβώς επειδή απέδειξαν ότι δεν είχαν το θάρρος να αποσυρθούν ή να υπηρετήσουν τις «ιδέες τους» (το συντομό τερο ανέκδοτο…) γράφοντας, δουλεύοντας, απέχοντας, προσφέροντας (αν το ήθελαν) πολιτικά «στη βάση». Και όχι σαν αιώνιοι «φύσει ηγέτες» και «υιοί θυγατέρες του φω τός» που αυτά τα νούμερα νόμιζαν ότι εί ναι, και πες πες το πίστεψαν, αφού άλλω στε τα εκατομμύρια σε κάθε νόμισμα ολοένα και πλήθαιναν. Σε σχετικό ιστότοπο εγρά φη προ ολίγου χρόνου ότι «ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗ ΘΗΣΑΝ, τώρα είναι κατανοητό τοις πάσι. Μας επεβλήθησαν όπως η Δικτατορία. Ή όπως τώρα το ΔΝΤ και η Τρόϊκα». Ήταν «οι χρήσιμοι και πρόθυμοι ηλίθιοι», όπως θα έλεγε ο συγγραφέας. Χρήσιμοι, πρόθυ μοι και εξ αυτών των ιδιοτήτων πλου τίσαντες, θα λέγαμε σήμερα. Γιατί, εδώ που τα λέμε, από εκείνους ολίγιστοι είχαν πολύ μυαλό. Παροικούμε την Ιερουσαλήμ και κατανοούμε τι συνέβη, πού, πώς πό τε και γιατί. Βέβαια ήρθε ο καιρός να αποκαλυ φθούν στην ολότητά τους οι καταστά σεις επειδή οι «χειριστές» απαιτούν από τα ενεργούμενα της εκλογής τους να πρά ξουν όσα οφείλουν να πράξουν και μάλι στα χωρίς αντιρρήσεις. Τα πράγματα έχουν αγριέψει και δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής. Γι’ αυτό τα υπό χειρισμό πρόσωπα («νταβα τζήδες», εκδότες, «πολιτικοί» εντός ή εκτός ορίων επικράτειας, αριστεριστές δήθεν οπα δοί του «Ένοπλου Αγώνα», λαλίστατοι επιδει ξιομανείς «σοσιαληστές» έως και στερημέ να κάποτε δεξιά φοιτητάκια ρουφιανάκια), όλα μαζί εκτίθενται στον κοινό υπέρ πάντων αγώνα αυτοσυντήρησης… Έως την κατά Ηράκλειτο «εκπύρωση» που έρχεται, θα γίνουν τόσες δηλώσεις, τό σες λεκτικές τσατάλντζες, τόσα… πηδήμα τα από άκρου εις άκρον, τόσες fake απερ γίες και τόσες κομματικές μεταγραφές και__ συμπράξεις όσες δεν είδαμε στα τελευταία 40 χρόνια. Θα περάσει κι αυτό. Και οι νάιλον «ήρω ες» θα πάρουν θέση μέσα από τον εφιάλτη που θα ζήσουμε, δίπλα στον αρχαίο συνά δελφό τους με το ίδιο όνομα.

ΜΙΑ ΨΕΥΔΩΣ «ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ»

Το 1979 στον Άγιο Σώστη η «Ομάδα Ιού νης ‘78» εκτέλεσε τον Πέτρο Μπάμπαλη, βασανιστή επί Χούντας. Θεωρητικά «εκτέ λεσαν τον βασανιστή». Απλό. Και… «ηθικό». Απλώς όχι τόσο… νόμιμο. Ας δούμε την αλήθεια: ο Μπάμπαλης εί χε το ψευδώνυμο «Αιγυπτιακή Βιβλιοθή κη». Ήξερε τα πάντα, για όλους και όλα. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι δεν θα έθιγε απλώς σύντομα αυτό που ονομάστη κε «Ελληνική Τρομοκρατία». Θα είχε στο χέρι χιλιάδες τότε νεοσσούς (και όχι μόνο) της πολιτικής, οι οποίοι επρόκειτο να δια δραματίσουν στο μέλλον σημαίνοντα ρό λο στα κοινά. Δεν μπορούσε να αφεθεί να ζήσει, για τον ίδιο λόγο που δεν ήταν δυνατόν να ζήσει και ο αντίπαλός του, ο Αλέκος Παναγούλης. Ακολουθεί μέρος από τη προκήρυξη που στάλθηκε και δημοσιεύθηκε στο βι βλίο του Γιώργου Καράμπελα «Το Ελληνι κό Αντάρτικο των Πόλεων 1974 1985» στις σελ. 140 145.

«ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΗ»

«…Ήτανε υπεύθυνος για την άγρια ασφαλίτι κη τρομοκρατία. Ήτανε υπεύθυνος για τα φο βερά βασανιστήρια χιλιάδων και χιλιάδων ατό μων. Ήτανε υπεύθυνος για την καταστροφή της υγείας και της ζωής πολλών εκατοντάδων αγωνι στών και όχι μόνον αυτών, αλλά και όσων έτυχε, για οποιονδήποτε λόγο, να βρεθούν στα χέρια των ασφαλιτών. Ήτανε υπεύθυνος για την “ανά δειξη” πολλών εκατοντάδων χαφιέδων σε επίλε κτους βασανιστές, που και σήμερα συνεχίζουν τη δράση τους και που όλο και περισσότερο γίνο νται απαραίτητα στηρίγματα της κρατικής εξου σίας των αφεντικών…» « …Το καθεστώς της καπιταλιστικής εξουσίας και αστικής κυριαρχίας, είχε φροντίσει από τα πριν να προετοιμάσει το στέλεχός του, τον Μπά μπαλη, για το πέρασμα στη “δημοκρατία”. Διά λεξε γι’ αυτόν, και ο Μπάμπαλης πιστά τον ακο λούθησε, έναν άλλον τρόπο δράσης, που να ται ριάζει καλύτερα με τη “δημοκρατία” και να εξυ πηρετεί το ίδιο καλά τις ανάγκες και τις επιδιώ ξεις του καθεστώτος….» « …Όπως στη διάρκεια της δικτατορίας και της χούντας, έτσι και μετά από αυτήν, σε περί οδο δημοκρατίας και κοινοβουλίου, o Μπάμπα λης ήτανε το άλλο σκέλος του δίδυμου, Μάλ λιος Μπάμπαλης, δηλαδή ένα από τα σημαντι κά στελέχη των μηχανισμών τρομοκρατίας του καθεστώτος, μηχανισμών πού είναι απαραίτητοι για το καθεστώς της καπιταλιστικής εξουσί ας, είτε αυτό χρησιμοποιεί τη δικτατορία και τη χούντα, είτε εξυπηρετείται από τη δημοκρατία και τον αστικό κοινοβουλευτισμό… Μέχρι πότε η επιχείρηση διαστρέβλωσης των συνειδήσεων και μετατροπής των ανθρώπων σε χαφιέδες θα μπορεί να ονομάζεται “νόμος του κράτους” και μάλιστα “αντιτρομοκρατικός”;»,,,

«BROKERS», ΟΙ «ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Ένας από τους αποκληθέντες «νταβατζήδες» είπε απλά, με τη γλώσσα που ξέρει: «Όλοι αυτοί, συνδικαλιστές, αριστεροί, αναρχικοί, μεροκάματο βγάζουν». Έτσι, η καλύτερη λύση είναι η περιγραφή αυτού του βρόμικου κόσμου των insiders.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ «BROKERS » ΚΑΙ ΤΟΥΣ «INSIDERS»!

• Έχει επάγγελμα σχετικό με τη δημο σιότητα. Πολιτικός, αναλυτής, δημοσιο λόγος, καθηγητής ΑΕΙ, δημοσιογράφος, συνδικαλιστής, νομικός, πάντα με έντο νη «κοινωνική δραστηριότητα». Έτσι λέ γεται το μπλέξιμο με ακραίες ενέργειες, με το βαθύ κράτος και με βαθείς κομμα τικούς μηχανισμούς. • Είναι εκδότης ή κάτι παρόμοιο, χωρίς να είχε ποτέ γνωστούς πόρους. • Έχει αλλάξει όνομα εκεί γύρω στα 1974, γιατί δεν ήταν εύηχο ή ήταν ξενικό στις «φοιτητικές επιτροπές» όπου, κατά δήλω ση του, έκανε αντίσταση. • Έχει παρανοϊκή συμπεριφορά επειδή πά σχει από έντονη χαρακτηριολογική διατα ραχή. Καταχράται την εμπιστοσύνης φί λων, εμπλέκεται σε νομικές υποθέσεις, υπάρχει πέπλο μυστικότητας σχετικά με την προηγούμενη ζωή του, επιτίθεται σφοδρά κατά των αντιπάλων του, έχει παράδοξη ή ανεξιχνίαστη προσωπική ζωή με πληθώ ρα αρνητικών φημών για όσα οι άλλοι άν θρωποι κάνουμε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Ένα τεράστιο συγκρότημα δυνάμεων παρεμβαίνει συστηματικά και εκβιαστικά επί δεκαετίες και μέχρι σήμερα, αλλοιώνοντας “ταυτότητες”, προθέσεις, συμβάντα, γεγονότα και καταστάσεις στην Ελλάδα.

Είναι πολλαπλώς εκβιάσιμος και το ξέρει. • Από νεαρή ηλικία, όταν όλοι εμείς λέγα με ότι θα βρούμε μια δουλειά, θα πάμε εκεί διακοπές, θα αγοράσουμε αυτοκίνητο, εκεί νος έλεγε «θα γίνω υπουργός» ενώ ανήκε σε πολιτική οργάνωση που δεν μπορούσε να εκλέξει ούτε επίτροπο σε εκκλησία. Το παράξενο είναι ότι σχεδόν όλοι όσοι το εί παν το ‘75 ή το ‘79, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κατάφεραν. • Αναφέρεται στα βασανιστήριά του κατά τη Δικτατορία, που σπανίως είναι αληθή, ενώ αποκρύπτει επιμελώς αν διετέλεσε άγνω στος μεσολαβητής σε διαπραγματεύσεις. Παρουσιάζει φυσικές μειονεξίες ως απο τελέσματα βασανιστηρίων, μπερδεύει ορ γανώσεις, τόπους, γεγονότα, χρησιμοποι εί ποινικές εμπλοκές για να τις εκθέσει ως αποτελέσματα… πολιτικής δράσης «τότε». • Είναι εριστικός στις δημόσιες συζητή σεις ή έχει υπερλεπτομερειακό, ανού σιο λόγο. • Έχει διασυνδέσεις με ισχυρούς του χρή ματος ενώ εμφανίζεται ως ακραίος πολιτι κά και αδέκαστος. • Στη Δικτατορία έφαγε, όπως λένε οι γνώστες, «μία σφαλιάρα για να μιλήσει και 100 για να σταματήσει». • Αλλάζει κόμματα και απόψεις όπως εμείς οι άλλοι αλλάζουμε πουκάμισα, και πάντοτε είναι κοντά στην ηγεσία.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Αριστεροί που επαίρονταν για το «ήθος» τους και αποκαλύφθηκε ότι ήταν κοινοί τοκογλύφοι• γυναίκες που απέκτησαν ενώ δεν ήταν εργαζόμενες μεγάλη οικογενεια κή περιουσία δηλώνοντας ότι την κληρο νόμησαν από τους σχεδόν πένητες γονείς τους• συνεργάτες των WikiLeaks που δή λωναν αυτάρεσκα ότι πούλαγαν hot dogs ενώ σπούδαζαν μαθηματικά• απλοί εργα ζόμενοι που απέκτησαν περιουσία μεγα λύτερη από του αφεντικού τους στέλνοντας ανορθόγραφες «εκθέσεις» στους επί Χού ντα προϊσταμένους τους• δημοσιογράφοι που αλλού εμφανίζονταν ως νεοφασίστες εκτός συνόρων και ως ακροαριστεροί ως «ανταποκριτές» εντός συνόρων• όλοι αυ τοί συναποτελούν ένα τεράστιο συγκρότη μα δυνάμεων που παρεμβαίνει αλλοιώνο ντας προθέσεις, συμβάντα, γεγονότα, κατα στάσεις μέχρι τώρα, στη χώρα μας. Όλα αυτά τα πρόσωπα, λόγω ηλικίας και εξαιτίας των ταχέων σημερινών αλλαγών θα περάσουν σύντομα στην αχρηστία. Μόνο που η Ελλάδα θα υφίσταται για χρόνια τα αποτελέσματα της (με το αζημίωτο) δρα στηριοποίησής τους σε αναρίθμητους χώ ρους όπου εκείνοι προβάλλουν πολυάριθ μες ιδιότητες. Βεβαίως, εμείς θα πληρώσου με τα επίχειρα αυτής της ανόητης και ανώφε λης «πολιτικής». Η κατά Ηράκλειτο «εκπύρωσις», η πλήρης κατάλυση του παλιού, θα μας απαλλάξει και από τους μηχανισμούς που έστησαν τα πα ραπολιτικά, παρακρατικά και παραοικονομι κά συμφέροντα για να δημιουργήσουν έναν ιστό που θα έλεγχε τα Μέσα Μαζικής Επι κοινωνίας, τα Πανεπιστήμια, την Πολιτική, τα κόμματα, τις εξωκοινοβουλευτικές οργανώ σεις, την εκφορά του δημόσιου λόγου, τα δί κτυα επηρεασμού της κοινής γνώμης, τα σω ματεία, τις πνευματικές ενώσεις και αμέτρη τους άλλους φορείς. Τα παλιά εισιτήρια, βλέπετε, δεν περνάνε στα καινούρια λεωφορεία…__
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Πέθανε… περίεργα ο «εγκέφαλος» των ομολόγων.

«Aν σου πω, Γιάννη, πού πήγαν τα λεφτά, για να γλιτώσω πρέπει να φύγω από τη χώρα». Αυτή η φράση ηχούσε και ηχεί στα αυτιά μας εδώ και πέντε χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2007, όταν ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης αποφάσισε με την παρότρυνση του φίλου δικηγόρου, Γιώργου Καρατζογιάννη, να μας μιλήσει και να καταγράψουμε στα «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» όσα θα μας έλεγε ο Μεγάλος Πρωταγωνιστής του σκανδάλου των ομολόγων.

Τι εννοούσε; Απλά αυτό που καταλαβαίνετε. Ότι τα χρήματα, μέρος των χρημάτων δηλαδή, η μίζα πήγε σε πολιτικά πρόσωπα της εποχής. Αλήθεια, πώς συμβαίνει και άνθρωποι που γνωρίζουν σοβαρά μυστικά φεύγουν από τη ζωή, ή τους συμβαίνει κάτι σημαντικό στον «Ευαγγελισμό»; Για παράδειγμα, ο εισαγγελέας Ανδρουλιδάκης χτυπήθηκε στα πόδια και μεταφέρθηκε εκτός κινδύνου στον «Ευαγγελισμό». Δεν ήταν όποιος-όποιος, ενώ στο παρασκήνιο και γνώριζε και σήμαινε πολλά για την πολιτική και την τρομοκρατία. Από το εκτός κινδύνου πέθανε από… καρδιά! Εκεί μεταφέρθηκε και ο ελεύθερος σήμερα Σάββας Ξηρός και περί αυτού γνωρίζουμε όλοι πια πολλά. Και άλλα ακόμα…

Ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης ήταν ο άνθρωπος-κλειδί στο βρομερό σκάνδαλο των ομολόγων και γνώστης πληροφοριών και πράξεων που γκρεμίζουν το πολιτικό σύστημα. Έξω από τον «Ευαγγελισμό» έπεσε πάνω του με τρόπο εξαιρετικά περίεργο ένα μηχανάκι και του προκάλεσε κατάγματα στα πόδια. Εντελώς ακίνδυνα για τη ζωή του. Φυσικά, τον έβαλαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Δηλαδή, στον «Ευαγγελισμό». Και εντελώς αιφνιδίως ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης πέθανε χθες από καρδιά… Ότι αυτό συνέβη φυσιολογικά και να μας κρεμάσουν στη γέφυρα της Καλιφόρνια για 50 χρόνια δεν θα το φάμε…

ΓΙΑΝ.ΝΤΑΣ.



paraskhnio.gr
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Θρήνος στο Αιγάλεω για το χαμό των τεσσάρων 20χρονων παλικαριών που κάηκαν ζωντανά στο τροχαίο στην παραλιακή .

Πάγωσε το Αιγάλεω. Τέσσερα 20χρονα παιδιά απ' την περιοχή είναι τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο.
Η διασκέδαση των πέντε φίλων είχε τραγική κατάληξη...
οι τέσσερις από τους πέντε νεαρούς βρήκαν φρικτό θάνατο όταν μετά από σύγκρουση με κολόνα το αυτοκίνητό τους τυλίχθηκε στις φλόγες. Μόνο ο 20χρονος οδηγός βγήκε ζωντανός από το αυτοκίνητο καθώς φαίνεται δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και εκτινάχθηκε την ώρα της σύγκρουσης.

Τρεις και μισή έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον αριθμό 20 στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα έχασε τον έλεγχο και το όχημα καρφώθηκε σε κολόνα.

Διερχόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και την πυροσβεστική καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής όταν έσπευσαν στο σημείο είδαν έναν νεαρό πεσμένο κοντά στο αυτοκίνητο.

Δεν περίμεναν όμως ότι μέσα στο όχημα υπήρχαν ακόμη τέσσερα άτομα. Προφανώς εγκλωβίστηκαν και δεν μπόρεσαν να βγουν

Δυστυχώς οι φλόγες που έζωσαν το αυτοκίνητο τους απανθράκωσαν.


eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ??Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ!!

ΓΙΑΤΙ 301 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ??ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!

ΕΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ!!


Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται την καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο


Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ

Γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, είναι εβραϊκών συμφερόντων και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡ!!!


Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-197, βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο ...;!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα ...;

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ' επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους.

Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα.

Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...! (ολόκληρη η σχετική δημοσίευση βρίσκεται εδώ)

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι έλληνες πολίτες (εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία;

Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων;

Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;

Τα ερωτήματα, βέβαια, θα μείνουν ερωτήματα και κανείς δεν θα βρεθεί να απαντήσει, κυρίως λόγω ελλείψεως επιχειρημάτων και δευτερευόντως λόγω ελλείψεως σοβαρότητας ...; «Το σύστημα είναι ένοχο», κύριε πρωθυπουργέ, και καλά θα κάνατε, τόσο εσείς όσο και το «τσίρκο» που έχετε ονομάσει κυβέρνηση, να επαναπροσανατολίσετε τις πολιτικές σας και την στάση σας απέναντι στον ελληνικό λαό ...;

Πολλοί βάζουν στοιχήματα, κύριε πρωθυπουργέ, εάν θα αντέξετε ως κυβέρνηση μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν (κυριολεκτικά) την πολιτική σας ύπαρξη έως το τέλος του Μαΐου, οπόταν και θα ανακοινωθούν τα νέα (συμπληρωματικά) οικονομικά μέτρα, τα οποία θα είναι και η ουσιαστική ταφόπλακα της λαθροκυβέρνησης της οποίας σήμερα ηγείστε.

Εάν σας αναφέρω πως ήδη συζητιέται που θα προσφύγετε για να ξεχάσετε την πολιτική σας πανωλεθρία (περί διωγμού θα πρόκειται ουσιαστικά) και γίνονται αναφορές για ΗΠΑ ή και για Σουηδία, φυσικά δεν θα γίνω πιστευτός (βλέπετε, ο Καραμανλής φρόντισε να «ξεχάσει» τον πόνο του στις Αυστριακές Άλπεις ..., αλλά σας υπενθυμίζω πως εσείς είχατε δηλώσει ότι "ο πολιτικός έχει πάντα έτοιμη την βαλίτσα του πίσω από την πόρτα" ...;

Και αναρωτιέμαι: Υπάρχει τόση αυτογνωσία στην πολιτική δειλία και στην ατολμία αντιμετώπισης των πολιτικών σας ευθυνών; Και το τελευταίο, δεν αφορά μόνο τους σημερινούς κυβερνώντες, αλλά και άλλους που έχουν ήδη φύγει από τη χώρα (Μαντέλης, Αδριανόπουλος και λίαν συντόμως έπεται δραματική συνέχεια) ...;

Η λαϊκή οργή, η αγανάκτηση και η αγωνία για την απόδοση του δικαίου, πρόκειται πολύ σύντομα να «τσακίσει» (κυριολεκτικά) όλη αυτή την πολιτική νομενκλατούρα των golden boys της οικονομίας και της πολιτικής, που άγονται και φέρονται εργαζόμενοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα και αδιαφορώντας πως ουσιαστικά συμβάλουν στον αφελληνισμό ή και στην σμίκρυνση της χώρας ...;

Δικαίωμά σας, κύριε πρωθυπουργέ να επιθυμείτε να κυβερνάτε ...; Δικαίωμά σας είναι να προσπαθείτε να εδραιώσετε το καθεστώς σας (περί καθεστώτος πρόκειται και όχι περί κυβερνήσεως) για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα ...;

Τα πολιτικά σας ατοπήματα και οι ηθικές σας επιθέσεις εναντίον του ελληνισμού, τα κατ' εξακολούθησιν ψεύδη σας και η δουλικότητα στις προσταγές των «μεγάλων», είναι αυτά που θα βρείτε μπροστά σας και που θα σας εξακοντίσουν στο πολιτικό «πυρ το εξώτερον» ...;

Εάν νομίζετε πως κυβερνάτε αυτόν τον τόπο, πως διαθέτετε πραγματική (και όχι εικονική) πυγμή, άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας).

Πιστέψτε με, ούτε θα φτωχύνουν (φυσικά και θα τους λείψουν τα χρήματα που θα δώσουν, αλλά σε έναν καλό εβραίο πάντα λείπουν τα χρήματα επειδή ζει γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να έχει αποκτήσει περισσότερα), καθώς και όλων εκείνων των ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. Εκτός εάν στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους ...; και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως -τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν πολίτες γ' κατηγορίας, αφού ως α' κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους εβραίους και ως β' κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων) ...;

Κύριε πρωθυπουργέ, η χώρα επτώχευσε επειδή εσείς οι πολιτικοί αγνοήσατε ηθελημένα (ή δεν γνωρίζατε) βασικούς κανόνες της οικονομίας, αλλά και της ηθικής ...; Εσείς λοιπόν οφείλετε να βρείτε την λύση και σταματείστε αυτή την φορολογική επιδρομή εναντίον των ελλήνων, οι οποίοι ούτε «έφαγαν», ούτε έκρυψαν, αλλά και ούτε κέρδισαν τίποτε περισσότερο από το μεροκάματο που βγάζουν με κόπο ...;

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρεωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα λυθούν ως διά μαγείας ...; (μην σας πω και πως οιτοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο ...!!!


 http://skandalistis.blogspot.gr/2012/09/blog-post_2367.html#more
 eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Αμερικανός αναλυτής: "Πουλήστε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια για να σωθείτε''!! (Μπράβο μαλάκα! Πως δεν το είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα...)

Ο Αμερικανός αναλυτής Ντάνιελ Σέρβερ, γνωστός φίλος των σλάβων και ιδιαίτερα των Σκοπίων, όπως αναφέρει το σλαβικό κανάλι των Σκοπίων Κανάλ 5... προτείνει μία σύμβαση ειρήνης κατά την οποία η Ελλάδα υποστηρίζοντας την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως Μακεδονία, θα λάβει πρόσθετη οικονομική βοήθεια από το εξωτερικό που θα την απομακρύνει από την πτώχευση.

 -- http://ethel-sinadelfos.blogspot.com/2012/09/blog-post_1817.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Δ.Ε.ΤΗ.Π.:Εξόφληση οφειλών κατανάλωσης προηγούμενης περιόδου

Ένα μήνα πρίν από την έναρξη λειτουργίας της τηλεθέρμανσης , παρά τις έγγραφες ειδοποιήσεις και ανακοινώσεις μας, 726 οικοδομές οφείλουν στην Δ.Ε.ΤΗ.Π. 1.079.537 ευρώ (στοιχεία της 3ης/9/2012).
Η προθεσμία εξόφλησης, η οποία ορίστηκε και γνωστοποιήθηκε στους καταναλωτές μας από τον Μάιο , λήγει την Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012.
Καλούμε όλους τους καταναλωτές να εξοφλήσουν το σύνολο των οφειλομένων ποσών, ώστε να μην διακοπεί η σύνδεσή τους και να μην ταλαιπωρούνται οι ένοικοι που έχουν εξοφλήσει τους λογαριασμούς τους. Οι ένοικοι πολυκατοικιών παρακαλούνται να ενημερώνονται σχετικά με  τα ποσά που έχουν καταβληθεί στην Τηλεθέρμανση και για το υπόλοιπο των οφειλών της οικοδομής τους.
Σε περίπτωση διακοπής και επανασύνδεσης επιβάλλεται κόστος 50 ευρώ ανά κτίριο, που βαρύνει τους οφειλέτες.
Επισημαίνεται ότι η Τηλεθέρμανση έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια κοινωνικής αλληλεγγύης, διότι διατηρεί σταθερή, από το έτος 2010, την εξαιρετικά χαμηλή τιμή πώλησης της θερμότητας, δεν επιβάλλει προσαυξήσεις στις οφειλές και δεν διακόπτει την παροχή λόγω οφειλών κατά την χειμερινή περίοδο.
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι , σεβόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών μας, παρείχαμε την δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των λογαριασμών. Ωστόσο 177 από τις παραπάνω οικοδομές με οφειλές 431.000 ευρώ χρωστούν το σύνολο των λογαριασμών της προηγούμενης περιόδου, δηλαδή δεν κατέβαλαν κανένα ποσόν από τον Οκτώβριο 2011 , ενώ 92 οικοδομές με οφειλές 171.000 ευρώ δεν κατέβαλαν κανένα ποσόν από τον Νοέμβριο 2011.
Τα ποσά αυτά είναι δυσβάσταχτα για την ΔΕΤΗΠ και σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν άμεσα, η δημοτική επιχείρηση θα αντιμετωπίσει σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα το επόμενο διάστημα, επειδή  δεν επιχορηγείται από κανέναν φορέα και οι λειτουργικές δαπάνες, που αποπληρώνονται αποκλειστικά από τα έσοδα κατανάλωσης, δεν θα εξυπηρετηθούν.
Καλούνται οι καταναλωτές να στηρίξουν έμπρακτα, με την συνέπειά τους, την επιβίωση της ΔΕΤΗΠ, ώστε να συνεχίσει να παρέχει ανεμπόδιστα το αγαθό της καθαρής , φθηνής θέρμανσης σε όλους τους κατοίκους.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ - ΛΑΪΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ








Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας σε συνεργασία με το Δήμο Εορδαίας, με τοπικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους φορείς, στα πλαίσια των εορτασμών των 100 χρόνων της απελευθέρωσης της Εορδαίας από τον τουρκικό ζυγό, διοργανώνει τον 1ο Εορδαϊκό ημιμαραθώνιο δρόμο, καθώς επίσης και μαζικό λαϊκό δρόμο 8.000 μέτρων και σχολικό δρόμο 2.000 μέτρων.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012.
Ο αγώνας εκτός από επετειακό και εορταστικό χαρακτήρα θα δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές και επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να γνωρίσουν τις όμορφες διαδρομές στους πρόποδες του καταπράσινου ορεινού όγκου του Μουρικίου Εορδαίας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 πμ από την τοπική κοινότητα Φούφα και η διαδρομή θα διέρχεται από τις Τ.Κ. Μηλοχωρίου, Εμπορίου, Αναρράχης, Κρυόβρυσης, Άρδασσας και θα τερματίζει στη κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε Δημόσιο ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Στο 7ο χιλιόμετρο υπάρχει ανηφόρα ενός χιλιόμετρου. Η υπόλοιπη διαδρομή είναι κατηφορική και επίπεδη.

Δικαίωμα συμμέτοχης για τον ημιμαραθώνιο έχουν οι αθλητές που συμπλήρωσαν το 18ο έτος και άνω.

Για το λαϊκό δρόμο, όσοι αθλητές επιθυμούν να λάβουν μέρος, πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης από τον κηδεμόνα.

Απαραίτητος κρίνεται ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος.

Τονίζεται δε ότι όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Στη διαδρομή θα υπάρχουν ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

Θα υπάρχει ατομική ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Θα υπάρχουν έξι (6) σταθμοί τροφοδοσίας. Πέντε (5) με νερό και ένας με ισοτονικά.
Εκατό μέτρα μετά από κάθε σταθμό θα υπάρχουν χώροι απόρριψης απορριμμάτων.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχει κινητή ιατρική μονάδα παρακολούθησης των αθλητών.

Σε συνεργασία με τον Μ.Ο.Πτολεμαϊδας, τη Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας και τους ποδηλάτες θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη κίνηση των αθλητών σε όλη τη διαδρομή.
Η μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία θα γίνει με ευθύνη των διοργανωτών.
Τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών θα μεταφερθούν στο χώρο τερματισμού με ευθύνη των διοργανωτών.

Τονίζεται ότι καλό είναι οι αθλητές να μη φέρουν αντικείμενα αξίας, χρήματα και άλλα τιμαλφή, γιατί σε περίπτωση απώλειας οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη. Οι σάκοι αποθήκευσης προσωπικών αντικειμένων να ασφαλίζουν καλά και να φέρουν ευδιάκριτο αριθμό αναγνώρισης.

Οι κατηγορίες των αθλητών έχουν ως εξής
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ
Γενική κατηγορία. Συμμετέχουν αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας.
Υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες.

Έως  30
31 -  40
41 -  50
51 -  60
61 και άνω

 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γενική κατηγορία. Συμμετέχουν αθλήτριες ανεξαρτήτου ηλικίας.
Υπόλοιπες ηλικιακές κατηγορίες.

Έως  40
41 και άνω

Οι κατηγορίες ισχύουν μονό αν δηλώσουν συμμέτοχη τουλάχιστον πέντε (5) αθλητές σε κάθε μια από αυτές.

Στους τρεις (3) πρώτους κάθε κατηγορίας θα δοθούν κύπελλα και μετάλλια.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, δίπλωμα συμμετοχής, μπλουζάκι και μικρογεύματα.

Ο τερματισμός και οι απονομές θα γίνουν στην κεντρική Πλατεία της Πτολεμαϊδας.
Οι δηλώσεις και η παράδοση των αριθμών συμμετοχής στον αγώνα θα γίνονται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πτολεμαιδας που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης.

Το ποσό συμμετοχής ορίζετε στα πέντε (5) ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν το πόσο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Αριθ. λογαρ. 00089675373 - 5 η την ημέρα παραλαβής των αριθμών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά στο mail του συλλόγου sdoeor@gmail.com έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012.Επισης θα γίνονται δεκτές και στο φαξ 2463350138 του Δήμου Εορδαίας όπου θα δέχεται και την απόδειξη καταβολής του ποσού συμμετοχής.

Θα μπορεί να δηλωθεί συμμέτοχη και την ημέρα του αγώνα έως τις 9.00 πμ
Το χρονικό όριο του αγώνα καθορίζεται στις τρεις (3) ώρες.
Οι απονομές θα ξεκινήσουν στις 12.30.


Τηλέφωνα επικοινωνίας με την οργανωτική επιτροπή


Σ.Δ.Ο. Εορδαίας

Στογιάννης Αθανάσιος      6977500531
Τσιγγένης Αθανάσιος        6974212451
Τσακίρης Κων/νος             6977602505


Δήμος Εορδαίας

Κυριμλίδης Γιάννης            6970806100 - 2463350103


Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής:

www.runningnews.gr/lib_photos/calendar/2012_09_30_Eordaikos-dilosi.doc
Διαβάστε περισσότερα » »