Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ

Πολλοί είναι αυτοί που όταν λέω ότι η Σελήνη είναι ένα διαστημόπλοιο και όχι δορυφόρος της γης ξεσπάνε στα γέλια, ή ακόμα με κοιτάνε πολύ περίεργα σαν να είμαι εγώ εξωγήινος…. τους δικαιολογώ!!! Είναι ένα πείραμα που έκανα για να δω τις αντιδράσεις του κόσμου σε κάτι που λιγοστοί γνωρίζουν ότι η Σελήνη είναι << κάτι >> που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα αλλά κάπου αλλού!!! Σας φαίνεται και εσάς παράξενο; Δεν σας αδικώ, φαίνεται παράξενο ακόμα σε κάποιους από τους συνεργάτες μου. Βλέπεται είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει ο ανθρώπινος εγκέφαλος ότι η Σελήνη είναι κάτι άλλο από ότι αυτό που μαθαίναμε στο σχολείο, ότι είναι μια τεράστια προστασία της γης από τους μετεωρίτες και ότι αν δεν υπήρχε η Σελήνη δεν θα υπήρχε η γη!!! Είναι όμως η αλήθεια αυτή;

Μετά από σοβαρές έρευνες και μελέτες όχι μόνο δικές μου ή των συνεργατών μου αλλά και άλλων πολλών επιστημόνων, μαθηματικών, αστρονόμων, γεωλόγων καταθέτω το παρακάτω άρθρο με αποδείξεις που δείχνουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό αστρόπλοιο και όχι ένας πλανήτης-δορυφόρος της γης!!!!!
Ξεκινώντας την έρευνα αυτήν ήθελα τουλάχιστον τα μαθηματικά τα οποία είναι αλάνθαστα αλλά είναι και η παγκόσμια γλώσσα του σύμπαντος να συμφωνούν με τις έρευνες μου!! Όταν ανάθεσα σε έναν από τους συνεργάτες μου να μου βρει αποστάσεις γη-Σελήνης, την μάζα της αλλά και ότι άλλο μπορούσε να βρει που να μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε στια μαθηματικές αποδείξεις…… έμεινα άφωνος όταν μου είπε ότι ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες διαδικασίες ειδικά από έναν μεγάλο αστρονόμο και συγγραφέα του προηγούμενου αιώνα Ισαάκ Ασίμωφ. Αμέσως παράτησα ότι έκανα και έτρεξα να βρω τις αποδείξεις μόνος μου….. ήθελα να μάθω αν ο Ασίμωφ είχε τις ίδιες ανησυχίες με μένα και με κάποιους άλλους ερευνητές.
Πράγματι, είχε παρατηρήσει ότι η δύναμη που έλκει ο Ήλιος την Σελήνη είναι η διπλάσια από την αντίστοιχη της Γης!!!! Η δυσαναλογία έλξης θα έπρεπε να είχε αποσπάσει την Σελήνη από την θέση της!!!!! Πράγμα το οποίο για άγνωστους και ανεξήγητους λόγους δεν συμβαίνει ανατρέποντας νόμους της φυσικής!!! Έτσι το συμπέρασμα του Ασίμωφ είναι ότι η Σελήνη δεν είναι φυσιολογικός δορυφόρος της Γης, γιατί << κάτι >> την κρατάει καρφωμένη στην θέσε της !!!
Θέλησα και εγώ να επιβεβαιώσω την θεωρία του Ασίμωφ και κατέληξε σε κάποια εκπληκτικά συμπεράσματα που θα τα μοιραστώ μαζί σας!!!!
Πράγματι αν εφαρμόσουμε το νόμο της παγκόσμιας έλξης F=Gx(m1 x m2)/rγια Γη-Σελήνη αλλά και Ήλιο-Σελήνη, προκύπτουν τα εξής!!
Η σταθερότητα της παγκόσμιας έλξης είναι G=6,67 x 10-11N m2 kg-2 
Η μάζα του Ήλιου είναι 1,989 x 1027 kg, η μάζα της Γης είναι 5,974 x 1021 kg, και η μάζα της Σελήνης είναι 7,348 x 10 19 kg.
H μέση απόσταση Ήλιου-Γης είναι 149,9 x 10m, η μέση απόσταση Σελήνης-Γης είναι 384 x 106 m, ενώ η απόσταση Ήλιου-Σελήνης μπορεί και αυτή να θεωρηθεί ίση με την απόσταση Ήλιου-Γης δηλαδή 149,9 x 109 m,!!!
Η ελκτική δύναμη Ήλιου-Σελήνης είναι: 8,67 x 1011 x 1,989 x 1027 x 7,348 x 1019/ (149,9 x 109)2 = 4,33 x 1014N
H ελκτική δύναμη Γης-Σελήνης είναι: 6,67 x 1011 x 5,974 x1021 x 7,348 x1019 / (384 x106)2 =1,98 x 1014N
Ο Ασίμωφ πράγματι είχε απόλυτο δίκιο!! Ο λόγος της ελκτικής δύναμης Ήλιου-Σελήνης / Γης-Σελήνης = 4,33 / 1,98 = 2,18 δηλαδή η Σελήνη έλκετε με σχεδόν διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο και λογικά έπρεπε να είναι πλανήτης σε τροχιά μόνο γύρω από τον Ήλιο και όχι δορυφόρος της Γης!!!!
Η μοναδική, λοιπόν περίπτωση να παραμένει η Σελήνη σε σταθερή τροχιά γύρω από την Γη είναι να υπάρχει μάζα που δεν έχει υπολογιστεί!!! Η Σελήνη έχει θεωρητική πυκνότητα 3,34gr / cm2.
Η πραγματική της πυκνότητα όπως απέδειξαν τα εργαστηριακά αποτελέσματα που διέρρευσαν και που ουδέποτε η NASA παραδέχτηκε αναφέρουν ότι είναι περίπου 5,5gr/cmδηλαδή 1,6 φορές μεγαλύτερη από τη θεωρητική!!
Όμως, η πυκνότητα είναι ευθέος ανάλογη της μάζας. Συνεπώς και η ελκτική δύναμης της Γης και του Ήλιου θα είναι 1,6 φορές μεγαλύτερη από τις αντίστοιχες που υπολόγισα. Ο νέος λόγος των δυνάμεων Ήλιου = Σελήνη/Γης-Σελήνης θα είναι 1,6 x 4,33 / 1,6 x 1,98 = 2,18.
Άρα η μάζα και η πυκνότητα της Σελήνης δεν επηρεάζουν καθόλου τον λόγο 2,18. Επίσης προκύπτει ότι κανένα σώμα, με οποιαδήποτε μάζα οπού βρίσκετε στο εσωτερικό ή στην επιφάνεια της Σελήνης δεν μπορεί να αλλάξει το λόγο 2,18!!! Αυτό γιατί απλά μεγαλώνει την μάζα της Σελήνης!!! Μήπως υπάρχει κάποια << ΚΡΥΦΗ >> μάζα που επηρεάζει τους υπολογισμούς.
Η λογική μας λέει ότι αν βεβαία υπάρχει κάτι, θα υπάρχει στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, φυσικά όχι στην επιφάνεια της, αλλά σε τροχιά γύρω από αυτήν. Πιο είναι το σημείο της αθέατης πλευράς της Σελήνης οπού περιστρέφεται με την ίδια γωνιακή ταχύτητα με την Σελήνη και είναι ορατό στην Γη; Μα φυσικά το σημείο L2 Langrange!!
Έτσι!! Προκύπτει ότι ένας τεράστιος τεχνητός δορυφόρος που βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, περιστρέφεται συγχρόνως γύρω από την Σελήνη συνεισφέροντας έτσι στο σύστημα Σελήνη-Ήλιος-Γη την σταθερότητα που λείπει. Αν όμως η μάζα του δορυφόρου προστεθεί στη μάζα της Σελήνης, τότε το κοινό κέντρο βάρους θα έλκεται πάλι με διπλάσια δύναμη από τον Ήλιο από ότι από την Γη. Έτσι το δίδυμο Σελήνης-δορυφόρου θα είχε αποσπαστεί από την Γη και θα περιφέρετε γύρω από τον Ήλιο!!
Άρα!! Ο δορυφόρος αυτός << αν υπάρχει >> θα έχει φτιαχτεί με σκοπό να εξουδετερώνει την ελκτική δύναμη του Ήλιου!!!! Ο δορυφόρος θα περιστρέφεται γύρω από την Σελήνη σε 23,3 ημέρες, όσες και το σημείο L2 Langrange. Η συνολική δύναμη που ασκεί ο Ήλιος στο βαρύκεντρο Σελήνης-τεχνητού δορυφόρου, όταν η Σελήνη βρίσκεται μπροστά από τον Ήλιο ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ), θα είναι:
FΉλιου-FΓης=2,18 FΓης-FΓης=1,18 FΓης. Έτσι η βαρυτική έλξη που δρα και ως κεντρομόλος έχει σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Δηλαδή η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί και να περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο και όχι γύρω από την Γη!!!! Αντίθετα όταν έχουμε πανσέληνο οι ελκτικές δυνάμεις που ασκούν ο Ήλιος και η Γη στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου είναι ΟΜΟΡΡΟΠΕΣ και συνεπώς η συνολική δύναμη που ασκείτε στο βαρύκεντρο Σελήνης – τεχνητού δορυφόρου θα είναι:
FΉλιου+FΓης= 2,18 FΓης+FΓης=3,18 FΓης με φορά πάλι τον Ήλιο. Δηλαδή η βαρυτική έλξη, που δρα και ως κεντρομόλος, έχει και σε αυτήν την περίπτωση φορά προς τον Ήλιο. Στην περίπτωση αυτήν η Σελήνη έπρεπε να αποσπαστεί βίαια από την τροχιά της και να συγκρουστεί με την Γη, που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Ήλιο, ή να αρχίσει να περιστρέφεται πολύ γρηγορότερα γύρω από την Γη εξ αιτίας της τριπλάσιας κεντρομόλου!!!
Όμως η τροχιά της Σελήνης δεν φαίνεται να αλλάζει παρ’ όλη την διαφορική αύξηση-μείωση της συνολικής ελκτικής δύναμης-που δρα και σαν κεντρομόλος-από 1,18 έως 3,18 φορές την έλξη της Γης.
Έτσι η ύπαρξη τεχνητού δορυφόρου στην αθέατη πλευρά της Σελήνης που έχουν προτείνει κάποιοι ερευνητές δεν ισχύει. Άρα κάτι άλλο συμβαίνει που << κάποιοι >> δεν θέλει να μαθευτεί στην ανθρωπότητα ακόμα.
Ένα πολύ καλό βιβλίο οπού αναλύει τα πάντα με λεπτομέρεια είναι << Το Μυστήριο της Σελήνης >> του Σωτήρη Σόφια αν και είναι δύσκολο σήμερα να βρεθεί, αν το βρείτε διαβάστετο θα εκπλαγείτε………!!!!!
Όσοι έχετε διαβάσει το άρθρο μου ΛΕΥΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ θα θυμάστε την συζήτηση που είναι με τον ΑΓΝΩΣΤΟ. Σε ένα σημείο είχε αναφέρει, << ….. ώσπου το βαριά πληγωμένο αστρόπλοιο των Δρακονιανών τραβήχτηκε από την μαγνητική έλξη της γης και έγινε μόνιμος δορυφόρος της….. >>. Θυμάμαι τα λογία του σαν τώρα και ας έχουν περάσει κάποια χρόνια, στην αρχή δεν έδωσα τόσο βάση στο ζήτημα της Σελήνης, μα στην πορεία όταν ανακάλυψα ότι κατά ένα τρόπο κάποια μεταλλαγμένα όντα της μέσης Γης είχαν να κάνουν με την Σελήνη τότε οι έρευνες μου στράφηκαν όσο μπορούσαν σε αυτήν. Νομίζετε ότι είναι εύκολο; Σας διαβεβαιώνω καθόλου, πιο πολλές αποδείξεις βρίσκει σήμερα κάποιος για την Σελήνη στην αρχαιότητα παρά στην σημερινή εποχή. Εκτός και κάποιος διαθέτει ένα παρά πολύ καλό τηλεσκόπιο για να μπορέσει να την παρατηρήσει όπως πρέπει. Εδώ όμως δημιουργείτε ένα εύλογο ερώτημα, και το υπέρ σύγχρονο τηλεσκόπιο αν κάποιος διαθέτει πως μπορεί να δει την αθέατη πλευρά; Είναι απλό δεν μπορεί!!! Παρά μένει στις παρατηρήσεις των Αμερικανών και των Ρώσων για το τι υπάρχει εκεί…..
Ότι όμως και να υπάρχει δεν δείχνει να είναι λάθος με αυτά που έχουν φωτογραφηθεί από διαστημόπλοια και δορυφόρους!! Μα και έτσι να μην είναι οι εξισώσεις και πάλι είναι αληθινές οπότε εμένα αλλά και κάποιων άλλων ερευνητών δεν μένει παρά να πούμε ότι η Σελήνη είναι ένα τεράστιο αστρόπλοιο που αιωρείται μεταξύ Γης και Ήλιου!! Για να καταλάβουν και αυτοί που δεν το έχουν καταλάβει μέχρι τώρα τι κάνει η Σελήνη θα το πω με πιο απλά λογία:
Φανταστείτε την Σελήνη να είναι ένα ταχύπλοο ακριβώς στην κόψη του καταρράκτη Νιαγάρα!!! Από κάτω είναι το χάος που δημιουργεί η πτώση εκατομμυρίων κυβικών νερού!!! Μπροστά από το σκάφος βρίσκεται ένας τεράστιος βράχος με μικρή μαγνητική έλξη….. ικανή μόνο να τραβήξει το σκάφος για λίγο. Αν δεν υπήρχε ο καταρράκτης από την μαγνητική έλξη το σκάφος θα περιτριγυριζόταν γύρω από το βράχο σαν τρελό με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να συγκρουστεί!!! Η τεράστια δύναμη των νερών μπροστά από το βράχο σπρώχνουν το σκάφος να πέσει στο καταρράκτη, μα αυτό δεν κουνιέται!! Δεν κουνιέται γιατί έχει βάλει της μηχανές τους πρόσω, τόσο ώστε να μην χτυπήσει τον βράχο και τόσο ώστε να μην πέσει στον καταρράκτη!!! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την Σελήνη όσο απίστευτο και να σας φαίνεται!!! Στην μαθηματική εξίσωση που μας δίνει τα στοιχεία αυτά συμφωνούν όλοι οι μαθηματικοί, φυσικοί, και αστρονόμοι του κόσμου, μα ίσως επειδή φοβούνται το κύρος τους και την καριέρα τους δεν μιλάνε ανοιχτά για το θέμα!!!
Η αθέατη πλευρά της Σελήνης έχει τέσσερα μυστηριώδη μεγάλα πλατώματα. Ο κρατήρας Κόρολεφ στην μέση Hertzsprung ο Απόλλωνας και η θάλασσα της ανατολής!!
Αυτό είναι το περιβόητο τοίχος που τώρα οι επιστήμονες έχουν αρχίσει και πιστεύουν ότι δεν είναι φυσικό!! Δόξα τον θεό το κατάλαβαν!!! Έχουν προβληματιστεί για το τι θα μπορούσε να είναι. Εγώ τους απαντώ μια και φτάνει ως το μεγάλο πλάτωμα ίσως είναι κάποιο είδος αεροτομής; Ίσως!! Δεν θα ήθελα να θίξω άλλο το θέμα αυτό, γιατί ήδη ένας καλός συνάδελφος ετοιμάζει ένα βιβλίο περί αυτού του ζητήματος. Με τα στοιχεία όμως που σας έδωσα είναι ακράδαντες οι αποδείξεις ότι η Σελήνη είναι ένα αστρόπλοιο από το βαθύ διάστημα!! Για μένα προσωπικά είναι μια από τις ναυαρχίδες των Δρακονιανών!!! Όπως και να έχει το πράγμα μέχρι σήμερα κανένας δεν ξέρει αλλά και ούτε μπορεί να εξηγήσει γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη και όχι γύρω από τον Ήλιο αλλά και την κρατά εκεί σαν φυσικό σώμα! Διότι όλοι πλέων είναι πεπεισμένοι ότι δεν είναι φυσικό σώμα …….. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
 



Διαβάστε περισσότερα » »

Έφυγε ο Νίκος Απέργης



 Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός σε όλους εξαιρετικός ηθοποιός και άνθρωπος Νίκος Απέργης πριν λίγο μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό. Ο Νίκος Απέργης υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως πολιτευόμενος στον δήμο Αθηναίων.

Ο Νίκος Απέργης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947.
Σπούδασε Θέατρο στην Ανώτερη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου.(αποφοίτησε το 1969) και ασχολήθηκε επαγγελματικά στο θέατρο, το...

ραδιόφωνο την Τηλεόραση και τον Κινηματογράφο κυρίως ως Ηθοποιός, αλλά και με πολλές ιδιότητες.(Συγγραφέας, Σκηνογράφος, Βοηθός σκηνοθέτη και Θεατρικός επιχειρηματίας)
Από το 1982 και μέχρι σήμερα ασχολείται παράλληλα, με το Marketing και την Διαφήμιση.
Παντρεύτηκε την ηθοποιό Μαίρη Κυβέλου με την οποία έζησε 24 θαυμάσια χρόνια και απέκτησε ένα γιο τον Αντώνη. Η γυναίκα του αποβίωσε στις 15 Νοεμβρίου 2005 μετά από ένα χρόνο δύσκολης πάλης με την επάρατη νόσο.
Ζει στο Πολύδροσο Χαλανδρίου.

Ο Νίκος Απέργης, γνωστός ηθοποιός, πρωταγωνιστής σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές : "Ο Άγνωστος πόλεμος", "Γειτονιά", "Ιστορίες αγάπης", "Πανθέοι", "Λάμψη" κ.α , το 1974, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων της Τέχνης, του τότε Προέδρου του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή και αφιερώθηκε στη Νέα Δημοκρατία.
Διετέλεσε συνιδρυτής Γραμματέας και Πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης ηθοποιών.
Πρόεδρος της ειδικής κομματικής οργάνωσης πολιτιστικών φορέων της Ν.Δ. Ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της συνδικαλιστικής παράταξης "Δημοκρατική Κίνηση Ηθοποιών" που κατέκτησε για πρώτη φορά τη συμμετοχή στη διοίκηση του "Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών" και την "Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος ακροάματος".
Μέλος της Ομάδας κοινοβουλευτικού έργου Πολιτισμού της Ν.Δ

Βραβεύτηκε, ως Συγγραφέας, για το θεατρικό έργο του οι "Σφουγγαράδες"

Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος επί 6 συνεχείς τετραετίες στον Δήμο Αθηναίων Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος κατά περιόδους σε όλες σχεδόν τις δημοτικές δραστηριότητες. (Από την ίδρυση της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας, την ίδρυση της A.T.V (Αθήνα Ανεξάρτητη τηλεόραση) - που υπήρξε ο προπομπός της ιδιωτικής τηλεόρασης - ως τους τομείς Στρατηγικού σχεδιασμού, Παιδείας, Οικονομικών, Τεχνικών, Καθαριότητας, Πρασίνου - Τελευταία δραστηριότητά του η Προεδρία του Οργναισμού Νεολαίας και Άθλησης.

Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄ περιφέρεια Αθηνών (με συνεχώς αυξανόμενη προτίμηση των ψηφοφόρων)

Διετέλεσε Δημιουργικός Διευθυντής διαφημιστικής εταιρίας (VICTORY), Ίδρυσε την διαφημιστική εταιρία ART LINE και την εταιρία παραγωγής ART LINE Productions.
Διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας GRIFFIN BACALL - ART LINE

Εργάζεται ως σύμβουλος Marketing - Επικοινωνίας .






tromaktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ

Κοντα στα 4.000.000 λαθρομεταναστες,περιπου 3.000.000 παρανομα Ελληνοποιημενοι 5.000.000 Τουρκοι απο τα βαθη της Ανατολιας προκειται να εγκατασταθουν στην χωρα μας μετα τον νομο της Ξενογιαννακοπουλου περι ελευθερης εισοδου Τουρκων χωρις ουτε ενα συνοδευτικο εγγραφο!!!

Αποκαλύπτεται πια το διαχρονικό σχέδιο της Τουρκίας για τον έλεγχο της Ελλάδας μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που το τουρκικό κράτος προωθούσε και εξακολουθεί να προωθεί στην χώρα.

Χωρίς να κρύβει τις προθέσεις της τουρκικής κυβέρνησης ο πρέσβης της γειτονικής χώρας ωμά και χωρίς περιστροφές ζητά την ανάληψη του ρόλου του εκπροσώπου και του προστάτη των μουσουλμάνων παράνομων και νομιμοποιημένων μεταναστών που κατοικούν στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που επίσημα πια το τουρκικό κράτος διεκδικεί την εκπροσώπηση μίας θρησκευτικής κοινότητας της οποίας τα μέλη εισήλθαν στην χώρα παράνομα με την βοήθεια και τις ευλογίες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και την παντελή αδράνεια της ελληνικής πολιτείας.

Χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα δήλωσε τα ακόλουθα

«Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα»(!).

Για χρόνια ειδικοί αναλυτές χτυπούσαν προειδοποιητικές καμπάνες για την αθρόα και συστηματική είσοδο στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων εισβολέων που καμία σχέση δεν έχουν με τους αληθινούς πρόσφυγες που αναζητούν καταφύγιο όπως άλλωστε αποδεικνύουν και τα στατιστικά στοιχεία.

Σήμερα η Τουρκία ζητά να γίνει ο προστάτης των 300.000 χιλιάδων μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα, των χιλιάδων που ζουν στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ως αν η Ελλάδα απέκτησε ξαφνικά θρησκευτική μειονότητα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως αποδείχτηκε αργότερα κατά την διάρκεια των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 2008 η πλειονότητα των ταραξιών ήταν μουσουλμάνοι μετανάστες, ενώ μερικούς μήνες αργότερα στίφη μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών επέδραμαν στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι για την υποτιθέμενη βεβήλωση του Κορανίου το 2009 από αστυνομικό.

Με τις δηλώσεις αυτές του Τούρκου πρέσβη, η Τουρκία εισάγει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αυτό που οι στρατιωτικοί αναλυτές "έκραζαν" όλα αυτά τα χρόνια προς τα "προοδευτικά ώτα" της ελληνικής πολιτικής ελίτ, ότι η είσοδος τόσων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας για να δημιουργήσει ένα νέο εσωτερικό, αυτή την φορά, μοχλό πίεσης στην ελληνική κυβέρνηση.

Οι αφελείς πολιτικοί αυτής της χώρας που θέτουν τον λανθάνοντα ανθρωπισμό όπως τουλάχιστον αυτοί των εννοούν πάνω από την εθνική ασφάλεια, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή, την οποία οι ίδιοι (…ω τι έκπληξη) δημιούργησαν με την απίστευτη ιδεοληπτική αντιμετώπιση του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης, η οποία είχε αναγάγει τους παράνομους μετανάστες στις «ιερές αγελάδες» της ελληνικής κοινωνίας, προσπαθώντας να σπείρουν το αίσθημα της ενοχής στους Έλληνες πολίτες που δεν μοιράζονταν με αυτούς τις παράλογες αυτές ιδέες.

Σε γενικές γραμμές η Τουρκία εφαρμόζει στην Ελλάδα την ίδια πολιτική που εφαρμόζει στα Βαλκάνια, την συγκεκαλυμμένη "επανασύσταση" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα πλαίσια μίας άτυπης κοινοπολιτείας πρώην οθωμανικών επαρχείων.

Σε γενικές γραμμές η Τουρκία είτε αξιοποιεί τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια, είτε τους δημιουργεί και στην περίπτωση της Ελλάδας τους δημιούργησε με την βοήθεια των "χρήσιμων ηλιθίων" που πίστευαν ότι αποδεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ελλάδα, πραγματοποιούν ανθρωπιστικό έργο.

Άξιο απορίας πάντως είναι το γεγονός ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχει αντιδράσει σε αυτή την ολομέτωπή επίθεση της Τουρκίας στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.

Μήπως υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το ζήτημα αυτό από την περίοδο του ειδυλλίου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Ερντογάν

Σκεφτεται κανεις που παμε?
 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Ντόρα, η μικρή νοτιοκορεάτισσα...


Από το aftodioikisi.gr

Εκνευρίστηκε (ξίδι μπαλσάμικο) η Ντόρα με τους εκνευρισμένους πολίτες στο δήμο Θερμαϊκού, που την «έκραξαν», επειδή δε συμφωνούν με τις θέσεις της και το μνημόνιο, το οποίο -σημειωτέον- το μελετά η Ντόρα κάθε βράδυ, όχι σαν τον άλλον, ξέρετε αυτόν της υπΑνάπτυξης: με αυτό κοιμάται, με αυτό ξυπνά.
«Αν θέλετε άλλο σύστημα, η μόνη εναλλακτική λύση είναι να πάτε στη Βόρεια Κορέα. Είναι το μόνο εναλλακτικό σύστημα στη Δημοκρατία σήμερα», είπε σε...
όλους όσοι αντιδρούσαν η Ντόρα, η μικρή νοτιοκορεάτισσα.
Τι λέτε, κυρία πρόεδρε!!! Μήπως σαλτάρατε και δεν το έχουμε καταλάβει;
Δεν έχετε ακούσει τίποτε για εκλογές, δεν ξέρετε τίποτε και για ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή για το σημερινό κατάντημα της χώρας (όχι! όχι! εσείς δεν ήσασταν υπουργός Εξωτερικών, δε μετείχατε σε κανένα Υπουργικό! προς θεού!).
Ένα «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»; Ένα άλλο «ο λύκος (σ.σ.: λύκαινα επί του προκειμένου) κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε μήτε την κεφαλή του»;
Αυτό, το να το παίζετε πως νιάζεστε για τη χώρα, διαγράφοντας τις ευθύνες σας, με τρελαίνει... Με κάνει να θέλω να πάω στα Καρπάθια με τον... μπαμπά.

(Φωτογραφία: iakovos-spourgitis.blogspot.com)
Διαβάστε περισσότερα » »

Φέρτε πίσω τα λεφτά των πράσινων φόρων λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη . Το κρύο έρχεται από την Ρωσία .

Μέγα ψύχος παντού. Κρύες μάζες έρχονται από την Σιβηρία του Πούτιν που έχει τρελαθεί στα φράγκα με το φυσικό αέριο που πουλάει.

Είπε λοιπόν ο Πούτιν στον Κίσσιγκερ. "Το ρώσικο φυσικό αέριο δεν θέλετε; Σας το δίνω, μόνο που θα το πληρώσετε".

Όσο για την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα λαμόγια να δώσουν πίσω τους πράσινους φόρους που επέβαλαν για την δήθεν υπερθέρμανση.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ -- ΕΧΕΤΕ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ..!!!


όταν σας πιάσει στα χέρια του, ο λαός....
1. να σας ντουφεκίσει
2. να σας κρεμάσει
3. να σας σκοτώσει στην ηλεκτρική καρέκλα...

ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ? ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ....

εκτός αν προτιμάτε το λιντσάρισμα..

 
http://openwind11.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα » »

Οργανώνεται κόμμα από τον Καμμένο και άλλους σε όλη τη χώρα..

Ο Καμμένος έχει κατ’ επανάληψη τονίσει πως αν η Νέα Δημοκρατία ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση, θα αποχωρήσει από το κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο Πάνος Καμμένος οργανώνει ήδη, μαζί με άλλους κόμμα, σε όλη την Ελλάδα και θα κατέβουν στις προσεχείς εκλογές. Αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς το ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει....
το PSI, το νέο μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση, που εκτός του ότι νομιμοποιούν και την πρώτη παράνομη και αντισυνταγματική δανειακή σύμβαση, ταυτόχρονα θα υποδουλώσουν τους Έλληνες για πάντα.

Στο στρατόπεδο του Πάνου Καμμένου προσχωρεί πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα, απλός κόσμος, αλλά και παλιά και νέα στελέχη από όλους τους κομματικούς χώρους που βλέπουν την προδοσία που κάνει το πολιτικό σύστημα στη χώρα, Ένα πολιτικό σύστημα που έφαγε, ήπιε από το λαϊκό υστέρημα και κυβέρνησε αυτόν το λαό ανενόχλητα.

Σήμερα το πρωϊ (αν ακούσαμε καλά) μάθαμε ότι μαζί με τον Πάνο Καμμένο συμπαρατάσσεται  και συμμετέχει στην ίδρυση του κόμματος και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Μετά από όλα αυτά ένα είναι βέβαιο. Ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δει πλέον ποτέ αυτοδυναμία και ίσως αργότερα οδηγηθεί και σε πολιτικό μαρασμό.
Προλαβαίνει ακόμα, ως μια τελευταία ευκαιρία, να πει «ΟΧΙ».
Μετά όλα θα έχουν χαθεί.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ιδού ο ισλαμιστής "προστάτης" των μουσουλμάνων όλης της Ελλάδας!




Αποκαλύπτεται πια το διαχρονικό σχέδιο της Τουρκίας για τον έλεγχο της Ελλάδας μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων  λαθρομεταναστών που το τουρκικό κράτος προωθούσε και εξακολουθεί να προωθεί  στην χώρα.
Χωρίς να κρύβει τις προθέσεις της τουρκικής κυβέρνησης ο πρέσβης της γειτονικής χώρας ωμά και χωρίς περιστροφές ζητά την ανάληψη του ρόλου του εκπροσώπου και του  προστάτη των μουσουλμάνων παράνομων και νομιμοποιημένων μεταναστών που κατοικούν στην Ελλάδα.
Είναι η πρώτη φορά που επίσημα πια το τουρκικό κράτος διεκδικεί την εκπροσώπηση μίας θρησκευτικής κοινότητας της οποίας τα μέλη εισήλθαν στην  χώρα παράνομα με την βοήθεια και τις ευλογίες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και την παντελή αδράνεια της ελληνικής πολιτείας.
Χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα δήλωσε τα ακόλουθα 
«Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα»(!).
Για χρόνια ειδικοί αναλυτές χτυπούσαν προειδοποιητικές καμπάνες για την αθρόα και συστηματική είσοδο στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων εισβολέων που καμία σχέση δεν έχουν με τους αληθινούς πρόσφυγες που αναζητούν καταφύγιο όπως άλλωστε αποδεικνύουν και τα στατιστικά στοιχεία.
Σήμερα η Τουρκία ζητά να γίνει ο προστάτης των 300.000 χιλιάδων μουσουλμάνων που ζουν στην Αθήνα, των χιλιάδων που ζουν στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ως αν η Ελλάδα απέκτησε ξαφνικά θρησκευτική μειονότητα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι όπως αποδείχτηκε αργότερα  κατά την διάρκεια των γεγονότων του Δεκεμβρίου του 2008 η πλειονότητα των ταραξιών ήταν μουσουλμάνοι μετανάστες, ενώ μερικούς μήνες αργότερα στίφη μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών επέδραμαν στο κέντρο της Αθήνας διαμαρτυρόμενοι  για την υποτιθέμενη βεβήλωση του Κορανίου το 2009 από αστυνομικό.
Με τις δηλώσεις αυτές του Τούρκου πρέσβη, η  Τουρκία εισάγει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αυτό που οι στρατιωτικοί αναλυτές "έκραζαν" όλα αυτά τα χρόνια προς τα "προοδευτικά ώτα" της ελληνικής πολιτικής ελίτ, ότι η είσοδος τόσων χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ελλάδα είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας για να δημιουργήσει ένα νέο εσωτερικό, αυτή την φορά, μοχλό πίεσης στην ελληνική κυβέρνηση.
Οι αφελείς πολιτικοί αυτής της χώρας που θέτουν τον λανθάνοντα ανθρωπισμό όπως τουλάχιστον αυτοί των εννοούν πάνω από την εθνική ασφάλεια, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν μία νέα απειλή, την οποία οι ίδιοι (…ω τι έκπληξη) δημιούργησαν με την απίστευτη ιδεοληπτική αντιμετώπιση του ζητήματος της λαθρομετανάστευσης, η οποία είχε αναγάγει τους παράνομους μετανάστες στις «ιερές αγελάδες» της ελληνικής κοινωνίας, προσπαθώντας να σπείρουν το αίσθημα της ενοχής στους Έλληνες πολίτες που δεν μοιράζονταν με αυτούς τις παράλογες αυτές ιδέες.
Σε γενικές γραμμές η Τουρκία εφαρμόζει στην Ελλάδα την ίδια πολιτική που εφαρμόζει στα Βαλκάνια, την συγκεκαλυμμένη "επανασύσταση" της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα πλαίσια μίας άτυπης κοινοπολιτείας πρώην οθωμανικών επαρχείων.
Σε γενικές γραμμές η Τουρκία είτε αξιοποιεί τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς στα Βαλκάνια, είτε τους δημιουργεί και στην περίπτωση της Ελλάδας τους δημιούργησε με την βοήθεια των "χρήσιμων ηλιθίων" που πίστευαν ότι αποδεχόμενοι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ελλάδα, πραγματοποιούν ανθρωπιστικό έργο.        
Άξιο απορίας πάντως είναι το γεγονός ότι το ελληνικό ΥΠΕΞ δεν έχει αντιδράσει σε αυτή την ολομέτωπή επίθεση της Τουρκίας στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας.
Μήπως υπάρχει κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το ζήτημα αυτό από την περίοδο του ειδυλλίου του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον Ερντογάν ;
Διαβάστε περισσότερα » »

Βλαδίμηρος Πούτιν σε σαφές «άδειασμα» του Γκρουέφσκυ: Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν Έλληνας. Οι Έλληνες, πρέπει να μπορούν να ελέγχουν τη ρευστότητα του νομίσματός τους.‏


«Αδειάζοντας» σαφώς και κάθετα τον Γκρουέφσκυ και την προπαγάνδα του, ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και υποψήφιος για την προεδρία της Βλαδίμηρος Πούτιν, σε δήλωσή του η οποία καταγράφεται με τον πιο επίσημο τρόπο στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης, (http://premier.gov.ru/events/news/17938/) αναφέρει:
«Στην εποχή του και για να λύσει οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, κατέκτησε την Περσία. Η σημερινή Ελλάδα δεν διεκδικεί να κατακτήσει κανέναν, αλλά θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το εθνικό της νόμισμα και να έχει παράλληλα και το δικό της σύστημα εκτύπωσης νομίσματος».
Με τη δήλωσή του αυτή ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, παράλληλα με την σαφή του τοποθέτηση απέναντι στην ανιστόρητη και σχεδιαζόμενη από κέντρα πέραν των Σκοπίων προπαγάνδα του εθνικιστικού VMRO και του Γκρουέφσκυ, τοποθετείται σαφώς και στην υπό διαμόρφωση «ατζέντα» η οποία άνοιξε  στις επαφές που είχε αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου με επιτελείς της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τον Δεκέμβριο του 2011. (Δείτε λεπτομέρειες στοhttp://www.pamet.gr/deltiatypou/epestrepse%20apo%20osetia%20to%20pam%201%2012%2011.php).
Να προσθέσουμε εδώ, πως πέραν του αιτήματος του Πατριωτικού Μετώπου, για διασαφήνιση από την πλευρά των Ρώσων, των θέσεων των, για τα εθνικά μας ζητήματα, το ΠΑΜ αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη στήριξη με την δήλωση Πούτιν και της θέσης του Κινήματος, για έλεγχο του εθνικού μας νομίσματος από το ελληνικό Κράτος. Παράλληλα, αναμένει τοποθέτηση πάνω στην πρόταση μας για εγγύηση του εθνικού μας νομίσματος με τα συναλλαγματικά αποθέματα της Ρωσίας, στην περίπτωση επιστροφής της χώρας στη δραχμή.
Από την πλευρά του, ο Βλαδίμηρος Πούτιν, συνεπής στην προσέγγισή του με τις ειλικρινείς αντινεοταξίτικες δυνάμεις της Ελλάδας, συνεχίζει να στέλνει μηνύματα συμπαράστασης κατ’ ευθείαν στον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό και όχι μέσω του πολιτικού συστήματος, στο οποίο έχει επανειλημμένα δείξει την δυσαρέσκεια και την αποστροφή του.
Έπεται συνέχεια και μάλιστα ακόμη πιο δυναμική και σαφής, με την αναμενόμενη επανεγκατάσταση του στο Κρεμλίνο, από τη θέση του Προέδρου της υπερδύναμης, μετά τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου.
Το Πατριωτικό Μέτωπο, συνεχίζοντας την τακτική της σταθερής και χωρίς επικοινωνιακές «σαπουνόφουσκες» δουλειά του προς την κατεύθυνση της σύσφιξης των σχέσεων των δύο χωρών, υλοποιώντας την ιδρυτική του διακήρυξη για «επιστροφή στις ιστορικές και φυσικές συμμαχίες της χώρας», χαιρετίζει την επίσημη αυτή δήλωση του Ρώσου Πρωθυπουργού και αναμένει περαιτέρω προσεγγίσεις, από την πλευρά των Ρώσων, και στα υπόλοιπα ζητήματα της «ατζέντας» την οποία έθεσε στο πλαίσιο των συναντήσεών του, με αξιωματούχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Διαβάστε περισσότερα » »

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ..!!!‏


Διαβάστε τι αποφάσισε το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τη διαμάχη Γερμανίας-Ιταλίας σχετικά με το Δίστομο. Το χρονικό της υπόθεσης


Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δικαίωσε τη Γερμανία στη διαμάχη της με την Ιταλία για τις αποφάσεις σχετικά με τις ναζιστικές θηριωδίες στο Δίστομο.
Το Δικαστήριο τάχθηκε κατά των αποφάσεων ιταλικών δικαστηρίων σχετικά με τη διεκδίκηση αποζημιώσεων για το Δίστομο, με ψήφους 12-3, 14-1, 14-1 και 14-1 τάχθηκε κατά των αποφάσεων των ιταλικών δικαστηρίων.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης τα ιταλικά δικαστήρια παραβίασαν το δικαίωμα ετεροδικίας της Γερμανίας, εγκρίνοντας κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου για να αποζημιώσουν τις οικογένειες των θυμάτων του ναζισμού στην Ιταλία, αλλά και του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, που επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο και επιδίκασε 28 εκατομμύρια ευρώ στα θύματα του Διστόμου.
"Το Δικαστήριο θεωρεί ότι η άρνηση των ιταλικών δικαστηρίων να αναγνωρίσουν την ασυλία συνιστά παράβαση των υποχρεώσεών τους απέναντι στο γερμανικό κράτος", ανακοίνωσε ο δικαστής Χισάσι Οουάντα, κατά την ανάγνωση της απόφασης σε δημόσια συνεδρίαση στο Μέγαρο της Ειρήνης στη Χάγη.
To Δικαστήριο επισημαίνει μάλιστα ότι η Ελληνική Νομολογία είναι αντίθετη τελικά στα επιχειρήματα της Ιταλίας.
Παρών κατά την ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου, ήταν και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας, καθηγητής Στέλιος Περράκης, καθώς η Ελλάδα έχει παρέμβει υπέρ της Ιταλίας στην υπόθεση.
Πώς φτάσαμε στην απόφαση
Αντιμέτωπη εδώ και πολλά χρόνια με αυξανόμενο αριθμό προσφυγών στα ιταλικά δικαστήρια από οικογένειες θυμάτων των ναζιστικών εγκλημάτων, η Γερμανία προσέφυγε στις 23 Δεκεμβρίου 2008 στο ανώτατο δικαστικό όργανο των Ηνωμένων Εθνών.
Τις αγωγές ενώπιον των ιταλικών δικαστηρίων είχαν καταθέσει οι οικογένειες θυμάτων των σφαγών αμάχων και οι κληρονόμοι Ιταλών που είχαν μεταφερθεί στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανάμεσα στον Σεπτέμβριο 1943 και τον Μάιο 1945, όταν η Ιταλία τελούσε υπό γερμανική κατοχή και πριν από την προσχώρησή της στις συμμαχικές δυνάμεις.
Τα ιταλικά δικαστήρια ενέκριναν κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του γερμανικού δημοσίου για την αποζημίωση των οικογενειών των θυμάτων του ναζισμού.
Το 2008, το εφετείο της Φλωρεντίας επικύρωσε απόφαση ελληνικού δικαστηρίου του 1997, η οποία καταδικάζει το γερμανικό κράτος να αποζημιώσει τις οικογένειες 218 θυμάτων της σφαγής του Διστόμου, στις 10 Ιουνίου 1944.
Σύμφωνα με το Βερολίνο, η Ιταλία, παραβίασε την αρχή της ετεροδικίας που τής αναγνωρίζει το Διεθνές Δίκαιο.
Η Ιταλία από την πλευρά της προέβαλε το επιχείρημα ότι η "άρνηση ασυλίας" μπορεί να δικαιολογηθεί σε ορισμένες εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως της κατάφωρης παραβίασης του ανθρωπιστικού δικαίου.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

να ονομαστούν τα Σκόπια, Μακεδονία!


Eρώτημα της δημοσκόπησης της alco για το newsbomb.gr καταδεικνύει περίτρανα ότι, ο Ελληνικός λαός, ακόμη και στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας του, πάνω από όλα –πάνω και από το αν θα έχει να φάει- βάζει την Εθνική του Αξιοπρέπεια.
Ακόμη και σήμερα, μετά τα όσα έχουν υποστεί από τρόικες, ΔΝΤ και τους εν Ελλάδι.... εκφραστές τους, σχεδόν 8 στους 10 Ελληνες επιμένουν:.....
Ποτέ των ποτών να μη δεχτούμε τα Σκόπια να πάρουν όνομα που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ή παράγωγό του. Κι ας τους αναγνωρίσει όλη η υφήλιος. Εμείς να παραμείνουμε σταθεροί στην ιστορική αλήθεια.
Μάλιστα, το βροντερό όχι έρχεται από όλες τις πλευρές. Ακόμα και στο ΣΥΡΙΖΑ, περισσότεροι από τους μισούς (53%) λένε όχι στην ψευδεπίγραφη ονομασία που διεκδικούν οι Σκοπιανοί για τον εαυτό τους. Το «όχι» φτάνει το 85% στο ΛΑΟΣ, το 79% στη Ν.Δ., το 75% στο ΠΑΣΟΚ και το 64%στο ΚΚΕ.
Με τη σχεδόν ομόφωνη αυτή στάση τους, οι Ελληνες δίνουμε την καλύτερη απάντηση σε εκείνους που ήθελαν να μας πείσουν ότι το θέμα του ονόματος «θα ξεχαστεί»…

Το είδαμε εδώ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑΖΟΥΝ DOMAIN ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Συμφωνα με δημοσιευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.
Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επομενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποια γινονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.
Τι σημαινει αυτο;;;
Τα blogs που βγαινουν απο την Ελλαδα και ειναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα εχουν την καταληξη blogspot.com.gr πραγμα το οποιο σημαινει πως πλεον θα υπαγονται στην Ελληνικη νομοθεσια και θα μπορει να γινεται αρση του απορρητου ακομη και για συκοφαντικη δυσφημιση!!!...
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.
Διαβαστε το δημοσιευμα του BBC εδωhttp://www.bbc.co.uk/news/technology-16852920
Διαβάστε περισσότερα » »

Help! Η εφαρμογή που μπορεί να σου σώσει τη ζωή (Video)


To "HELP!" είναι μια εφαρμογή έκτακτης ανάγκης που τη χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο κίνδυνο.

Πατώντας ένα κουμπί, το smartphone σας αρχίζει να την εγγραφή εικόνας και ήχου ενώ παράλληλα ανεβάζει (uploading) το υλικό σε έναν απομακρισμένο server. Έαν για κάποιο λόγο χαθεί η σύνδεση με τον server ή τελειώσει η μπαταρία του κινητού σας, μην πανικοβληθείτε. Το "HELP!" έχει προνοήσει και για αυτό, καθώς στέλνεται αυτόματα ένα email σε μία ή περισσότερες διευθύνσεις που έχετε προεπιλέξει εσείς, με σκοπό να ειδοποιηθεί κάποιο δικό σας πρόσωπο. Το email περιέχει ένα μήνυμα που λέει ότι χρειάζεστε βοήθεια, την τοποθεσία σας και ένα link που μπορεί κάποιος να δεί ή να αποθηκεύσει το υλικο που έχετε στείλει.

Κανείς δε μπορεί κλέψει το κινητό σας και να καταστρέψει τις αποδείξεις, καθώς το μήνυμα έχει ήδη σταλεί και αποθηκευτεί.




lifeedite.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Τριχόπουλος: «O καρκίνος σε μερικές δεκαετίες θα θεωρείται απλώς χρόνιο νόσημα»


Με αφορμή την αυριανή παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, οι επιστήμονες έχουν να
μας ανακοινώσουν ευχάριστα νέα, καθώς σε μερικές δεκαετίες η «επάρατη νόσος» θα έχει μετατραπεί σε «χρόνια ασθένεια».
Τα νεότερα δεδομένα για την πρόοδο της μάχης που έχει κηρύξει η επιστήμη εναντίον του καρκίνου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά: τώρα πια οι δύο στους τρεις ανθρώπους που εκδηλώνουν τη νόσο καταφέρνουν να τη νικήσουν και να συνεχίσουν φυσιολογικά – και επ' αόριστον – τη ζωή τους.


«Τα τελευταία 30-40 χρόνια είναι μοναδικά στη δημογραφική ιστορία της ανθρωπότητας. Για πρώτη φορά η θνησιμότητα μειώνεται κατά περίπου 1% τον χρόνο στις ανεπτυγμένες χώρες – και η μείωση αυτή δεν οφείλεται στο ότι σώζονται περισσότερα βρέφη και νήπια, όπως συνέβαινε παλαιότερα, αλλά στο ότι σώζονται περισσότεροι ενήλικοι και ηλικιωμένοι», δηλώνει στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο ακαδημαϊκός Δημήτριος Τριχόπουλος, καθηγητής Επιδημιολογίας και Πρόληψης του Καρκίνου στο Χάρβαρντ.

«Το επίτευγμα αυτό ίσως οφείλεται στο ότι η ιατρική έγινε επιστήμη μόλις τον τελευταίο μισό αιώνα, όταν αρχίσαμε πραγματικά να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς κάνουμε. Ιδιαίτερα η θεραπευτική ιατρική έχει προοδεύσει αλματωδώς, κάνοντας τη στεφανιαία νόσο να υποχωρήσει εντυπωσιακά και αυξάνοντας κατακόρυφα τα ποσοστά ιάσεως του καρκίνου».

Από τις 200 μορφές καρκίνου που έχουν ανιχνευθεί, οι επιστήμονες είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι ως προς την θεραπεία της λευχαιμίας, του καρκίνου του μαστού,αλλά και του καρκίνου των όρχεων.
«Παλιά η λευχαιμία κόστιζε τη ζωή στο 85%-90% των παιδιών που την εκδήλωναν, ενώ σήμερα το ποσοστό ιάσεως φτάνει στο 80% χάρη σε ένα εκπληκτικό φάρμακο, το οποίο καταπολεμά επίσης τη μία από τις δύο κύριες μορφές λευχαιμίας των ενηλίκων», επισημαίνει ο κ. Τριχόπουλος, συμπληρώνοντας πως υπάρχει σημαντική πρόοδος και στον καρκίνο του μαστού«ο οποίος κάποτε κόστιζε τη ζωή σε περισσότερες από μία στις δύο ασθενείς, αλλά πλέον τον ξεπερνούν οι δύο στις τρεις γυναίκες».
Σε ότι αφορά τον καρκίνο των όρχεων η ίαση έχει πλέον φτάσει στο 90% – γεγονός που καθίσταται ακόμη πιο σημαντικό από το ότι πλέον οι νεαροί άνδρες που νοσούν κατορθώνουν αργότερα να αποκτήσουν και παιδιά.

«Παντού έχουμε μικρή ή μεγάλη πρόοδο», δηλώνει ο κ. Τριχόπουλος. «Ακόμη και στον καρκίνο του παγκρέατος, όπου κάποτε λέγαμε ότι η επιβίωση είναι θέμα μηνών, έχουμε πλέον ασθενείς που ζουν χρόνια με αυτόν – όπως ο ιδρτής της Apple Στιβ Τζομπς, ο οποίος έζησε για επτά χρόνια μετά τη διάγνωση. Επίσης, καρκίνοι όπως αυτοί του εγκεφάλου, του νεφρού, του εντέρου και πολλοί άλλοι αντιμετωπίζονται με μονοκλωνικά αντισώματα χαρίζοντας πολλά και καλά χρόνια ζωής σε πολλούς από τους ασθενείς».
Σε όλες τις μορφές της νόσου «μπορούμε να πούμε το εξής: κάθε άνθρωπος έχει μία στις τρεις πιθανότητες να εκδηλώσει καρκίνο, αλλά μία στις έξι να πεθάνει από αυτόν», συνεχίζει. «Με άλλα λόγια, ενώ έως τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 χάναμε τον έναν στους δύο ασθενείς, σήμερα γίνονται καλά περισσότεροι από δύο στους τρεις».

Πρακτικά, τα παραπάνω σημαίνουν ότι τουλάχιστον 15.000 Ελληνες τον χρόνο βγαίνουν νικητές στη μάχη εναντίον του καρκίνου. «Υπολογίζουμε ότι στην Ελλάδα το 2,5%-3% του πληθυσμού έχει εκδηλώσει καρκίνο τον οποίο ξεπέρασε, δηλαδή έχει περάσει τουλάχιστον την πρώτη κρίσιμη 5ετία από τη διάγνωση και τη θεραπεία, και πλέον θεωρείται ότι έχει ιαθεί» καταλήγει.

Τι να αναμένουμε
Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι επόμενες δεκαετίες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες στη μάχη κατά του καρκίνου, ωστόσο οι νέες μέθοδοι καταπολέμησης της νόσου επιτρέπουν τη στοχευμένη δράση κατά των καρκινικών κυττάρων αφήνοντας ανέπαφα τα υγιή. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν πέρα από την ίαση και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν πως ακόμα και τώρα η πρόληψη σώζει ζωές, καθώς αν λάβουμε έγκαιρα μέτρα έχουμε πάνω από 40% πιθανότητες να μειώσουμε την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα » »

Το αγνό μέλι Λάρισας ήταν γλυκόζη!

Τους καταναλωτές στη Λαική Αγορά Πτολεμαίδας εξαπατούσαν δύο πωλητές οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι διέθεταν αγνό μέλι Λάρισας χωρίς όμως τα απαραίτητα στοιχεία πιστοποίησης. Μετά την καταγγελία από τον γραμματέα του Μελισσοκομικού Συλλόγου Π Ε Κοζάνης Αιμίλιο Μεντεσίδη στην Αστυνομία και την προσαγωγή των υποτιθεμένων μελισσοκόμων διαπιστώθηκε ότι το μέλι ήταν γλυκόζη και αρωματικές ουσίες.


Εναντίον τους κατατέθηκε μήνυση και η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.


ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής των Δικαιούχων φορέων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την απασχόληση ανέργων σε Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας.


Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής των Δικαιούχων φορέων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την απασχόληση ανέργων σε Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας. Συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν 2.000 θέσεις, συνολικού προϋπολογισμού 6.455.375 ευρώ (Ν. Φλώρινας 500, Ν. Κοζάνης 800,Ν. Καστοριάς 400,Ν. Γρεβενών 300).


Τα κριτήρια επιλογής των ανέργων αφορούν στην κοινωνική, οικονομική και οικογενειακή τους κατάσταση και δίδεται προτεραιότητα σε μακροχρόνια ανέργους, σε βραχυχρόνια και μακροχρόνια ανέργους που δε λαμβάνουν επίδομα ανεργίας και σε ανέργους νέους έως 30 ετών που αναζητούν εργασία. Στo Πρόγραμμα προβλέπεται η χρηματοδότηση της μισθοδοσίας και των ασφαλιστικών εισφορών των ωφελουμένων. Οι ωφελούμενοι θα επιλεγούν με διαδικασίες εποπτευόμενες από το ΑΣΕΠ και θα λαμβάνουν επίδομα 625€ τον μήνα, για διάστημα έως και 5 μήνες.

Οι τομείς παρέμβασης των δράσεων που θα υλοποιηθούν στιην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και των Ιονίων Νήσων (της οποίας και αυτής ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες) είναι:

- το Φυσικό και Αστικό περιβάλλον, όπου προβλέπονται δράσεις όπως η συντήρηση οδών και ζωνών πυροπροστασίας σε περιαστικά δάση, ο καθαρισμός δασικών δικτύων και αναδασώσεις. ο καθαρισμός παραλιών, χειμάρρων και ακτών, συντήρηση και επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου, η απομάκρυνση αυθαίρετων κατασκευών σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους,

- οι Κοινωνικές Υπηρεσίες, με ενδεικτικές δράσεις όπως η συντήρηση, κατασκευή ραμπών για τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ, η διοργάνωση Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων ΑμεΑ, η συντήρηση/κατασκευή παιδικών χαρών, αυλίων χώρων σχολείων και παιδικών σταθμών, η παροχή ναυαγοσωστικών υπηρεσιών στις παραλίες,

- η ενημέρωση και εξοικείωση των πολιτών σε δράσεις «πράσινης οικονομίας», όπως η ανακύκλωση, η οικιακή κομποστοποίηση και η βιολογική γεωργία,

- η ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και της τοπικής πολιτιστικής δημιουργίας, με την απασχόληση σε κέντρα στήριξης παράδοσης και πολιτιστικής δημιουργίας, την ξενάγηση σε χώρους πολιτιστικούς και ιστορικής κληρονομιάς, κ.ά.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας (Στερεά Ελλάδα και Κεντρική Μακεδονία), που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των διαδικασιών, που αφορούσε στην επιλογή των δικαιούχων και ξεκινάει άμεσα η δεύτερη φάση με την επιλογή των ωφελουμένων ανέργων στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαΐδα χορτάσαμε χιόνι


Διαβάστε περισσότερα » »

Η διαθρησκευτική ένταση σιγοκαίει στην Βαρντάρσκα

Ένα καρναβάλι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Βέβτσανι στα μέσα Ιανουαρίου, το οποίο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, άναψε φωτιές και, όπως φαίνεται, έφερε στην επιφάνεια τις διεθνοτικές εντάσεις και τις διαθρησκευτικές αντιπαλότητες και διαφορές που σιγοκαίνε κάτω από τη φαινομενική ηρεμία που επικρατεί στη χώρα.

Τελευταίο θύμα η ορθόδοξη εκκλησία στο χωριό...
 Λαμπούνιτσα, η οποία πυρπολήθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, με αποτέλεσμα να καταστραφούν βοηθητικοί χώροι του ναού και ο τρούλος. Το χωριό βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από τη Στρούγκα, όπου έχουν μεταφερθεί τα... απόνερα του καρναβαλιού.

Πρόκειται για το ίδιο καρναβάλι όπου παρουσιάστηκε η «κηδεία της Ελλάδας». Σε άλλο δρώμενο, άνδρες χριστιανοί είχαν ντυθεί με μπούργκα και διακωμωδούσαν μουσουλμάνες γυναίκες, κάτι που από τη μουσουλμανική κοινότητα της περιοχής εκλήφθηκε ως μεγάλη προσβολή, οπότε άρχισαν τα αντίποινα. Το περασμένο Σάββατο μουσουλμάνοι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε λεωφορεία τα οποία μετέφεραν σλαβομακεδόνες οπαδούς και αντικατέστησαν τις σημαίες τους με πράσινες σημαίες, που εκπροσωπούν το ισλάμ, ενώ την προηγούμενη ημέρα τουλάχιστον 2.000 μουσουλμάνοι, κυρίως αλβανικής καταγωγής, διαδήλωσαν έξω από το δημαρχείο της πόλης Στρούγκα.

Οι μουσουλμάνοι ηγέτες της περιοχής απηύθυναν έκκληση για ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ενώ άφησαν αιχμές κατά της κυβέρνησης των Σκοπίων ότι ενισχύει τα φαινόμενα ισλαμοφοβίας. Σημειώνεται ότι η Στρούγκα είναι πόλη στο νοτιοδυτικό τμήμα της ΠΓΔΒ. Ο δήμος της Στρούγκας έχει περίπου 65.000 πληθυσμό. Το 56% του πληθυσμού είναι Αλβανοί, 32% Σλάβομακεδόνες και 6% Τούρκοι.

Οι μουσουλμάνοι στην ΠΓΔΒ, στην πλειοψηφία τους Αλβανοί, κατά κανόνα ακολουθούσαν μια κοσμική έκφραση του ισλάμ και συνυπήρχαν αιώνες τώρα με το χριστιανικό στοιχείο. Ωστόσο, μετά τη διεθνική κρίση του 2001 συντηρητικές ισλαμικές σχολές, χρηματοδοτούμενες κυρίως από τη Σαουδική Αραβία, έχουν ιδρυθεί και στην ΠΓΔB, όπως και στη Βοσνία και αλλού στα Βαλκάνια.

makthes.gr


Διαβάστε περισσότερα » »

Τεστ Παρατηρητικότητας: Εντοπίστε την γάτα

Τεστ Παρατηρητικότητας #7: Εντοπίστε την γάτα (1)
Πόσο «κοφτερή» ματιά έχετε; Δοκιμάστε την παρατηρητικότητα σας προσπαθώντας να εντοπίσετε την γάτα μέσα στη φωτογραφία! Μη βιαστείτε να προχωρήσετε στην αποκάλυψη της απάντησης…




Τεστ Παρατηρητικότητας #7: Εντοπίστε την γάτα (2)
Τεστ Παρατηρητικότητας #7: Εντοπίστε την γάτα (3)
Τεστ Παρατηρητικότητας #7: Εντοπίστε την γάτα (4)

Διαβάστε περισσότερα » »

Προπαγάνδα από το χρεωκοπημένο life style:Οι Έλληνες "κατέβηκαν" το 1200π.Χ.!!

Διαβάστε περισσότερα » »

Aκριβοπούλου: Ο ΓΑΠ μας εξήγησε θυμωμένος κιόλας, πως μας έσωσε και εμείς οι μικρόνοες δεν το καταλάβαμε..(βίντεο)


Απολαύστε την κυρία της Ελληνικής τηλεόρασης.
Δείτε την Κατερίνα Ακριβοπούλου στο βίντεο που ακολουθεί.


“Εάν ο ΓΑΠ πιστεύει αυτά που λέει, τότε δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε, η εξήγηση είναι απλή: Ο άνθρωπος ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν! Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Είχε το θράσος πάλι να τα ρίξει στους κερδοσκόπους, στον Καραμανλή, όλοι όμως πλέον γνωρίζουν ότι φταίει ο …Χαλιμάς!”. Αυτά ήταν και τα ελαφρύτερα σχόλια της για τον “ηγέτη παγκόσμιας εμβέλειας”. 
"Ο ΓΑΠ μας εξήγησε, θυμωμένος κιόλας όπως είδαμε, πως μας έσωσε...
και εμείς οι μικρόνοες δεν το καταλάβαμε .
















http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/02/blog-post_9713.html
Διαβάστε περισσότερα » »

«Θα κάνουν τις κολώνες της ΔΕΗ ξύλα για το τζάκι»

Μια ανακοίνωση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την υπογραφή ομάδας ξυλοκόπων (ΟΜ.ΞΥ.ΠΑ.ΚΑ.).

Οι «ξυλοκόποι» αυτοί απειλούν με κόψιμο των ξύλινων στύλων της ΔΕΗ στις περιπτώσεις που η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα!Δείτε παρακάτω...



«Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και παίρνει το νόμο στα χέρια του! Δυστυχώς, η αναρχία βασιλεύει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται ή μάλλον εφαρμόζονται με σκοπό την καταπάτηση των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη! Ξεπερνούν τις 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί

Ξεπερνούν τις 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος με τέλος ακινήτων για τους οποίους έχει παρέλθει η προθεσμία των 80 ημερών, που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος (εκτός αν περιλαμβάνονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται).

Αυτό αναφέρει η ΓΕΝΟΠ και υποστηρίζει ακόμη ότι το υπουργείο Οικονομικών προτίθεται να αυξήσει σε 120 από 80 ημέρες την προθεσμία για την έκδοση εντολής διακοπής.

Η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην ΔΕΗ καλεί τους καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και αντιμετωπίζουν κίνδυνο διακοπής, ή τους έχει ήδη κοπεί το ρεύμα, να επικοινωνούν με την ΓΕΝΟΠ.

Η ΓΕΝΟΠ καλεί την κυβέρνηση «να απαλλάξει την ΔΕΗ και τους καταναλωτές από το χαράτσι και τον εκβιασμό που τους ασκείται» και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρι το τέλος.


eleftheriskepsii

Πλέον οι πολίτες μιλούν! Εναντιώνονται στις προθέσεις των κυβερνώντων και των Ευρωπαίων φίλων τους, κάθε μέρα, σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας!

Ο λαός ξύπνησε! Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση-προειδοποίηση.
Διαβάστε περισσότερα » »

Κραυγή αγωνίας από Έλληνα που καταζητούν οι Αλβανοί .«Είμαι Έλληνας, βοηθήστε με»

Ο ομογενής κ. Ναούμ Ντίσο από την Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου, είναι σήμερα ο νο1 καταζητούμενος στην Αλβανία, αφού διαφεύγει της σύλληψης, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης, μετά από αμφιλεγόμενη απόφαση αλβανικού δικαστηρίου.

Το «έγκλημά» του ; Επιχείρησε να...
εξωραΐσει ηρώο αφιερωμένο στους Έλληνες πεσόντες του πολέμου του 1940-1941 στην περιοχή της Κορυτσάς, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των Αλβανών εθνικιστών.

Την περασμένη Παρασκευή, ομάδα ανδρών των αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων, κρατώντας όπλα στα χέρια και φορώντας κουκούλες στα κεφάλια, εισέβαλαν δια της βίας στο σπίτι του κ.Ντίσο, αναζητώντας τον και προκαλώντας καταστροφές.

«Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Μας κλείνουν φυλακή, επειδή φωνάζουμε πως είμαστε Έλληνες Βλάχοι και αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας. Οι Αλβανοί δεν αναγνωρίζουν πως υπάρχουν Έλληνες και στην περιοχή της Κορυτσάς» λέει στο ΘΕΜΑ ο κ.Ντίσιο, που καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση, χωρίς αναστολή, επειδή πραγματοποίησε εργασίες ανάπλασης στο νεκροταφείο του χωριού Μπομποστίτσα, όπου είναι θαμμένοι και Έλληνες στρατιώτες του πολέμου 1940-1941.

Πριν από ένα χρόνο, Αλβανοί εθνικιστές κατηγόρησαν τον κ.Ντίσιο, πως κατέστρεψε τάφους Αλβανών, στη διάρκεια εξωραϊσμού του νεκροταφείου, όπου υπάρχει και ηρώο για τους Έλληνες νεκρούς του 1940-1941.

«Ως Έλληνες κάνουμε το ελάχιστο για να τιμήσουμε τους ήρωες νεκρούς του ελληνοϊταλικού πολέμου. Κάθε Οκτώβριο τελούμε μνημόσυνο στο ηρώο που έχει στηθεί στο νεκροταφείο του χωριό. Αυτό δεν άρεσε στους Αλβανούς εθνικιστές, που θέλουν να ξεριζώσουν κάθε τι που θυμίζει ελληνικό στην περιοχή. Εμείς επιχειρήσαμε να τσιμεντοστρώσουμε έναν διάδρομο που οδηγεί στο ηρώο και βρεθήκαμε κατηγορούμενοι για βεβήλωση νεκρών» επισημαίνει ο κ.Ντίσιο, ζητώντας ευθέως από την Ελλάδα να παρέμβει προκειμένου να σταματήσει το κλίμα τρομοκρατίας κατά ομογενών, ειδικά σε περιοχές που δεν είναι αναγνωρισμένες από τα Τίρανα ως «μειονοτικές», όπως η Κορυτσά, η Πρεμετή, η Χειμάρρα, αλλά και οι πόλεις του Αργυροκάστρου και των Αγίων Σαράντα.

 «Περιμένω υποστήριξη από την επίσημη Ελλάδα. Όχι τόσο για μένα, αλλά για τους χιλιάδες Έλληνες στην Κορυτσά, που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες δεν χάσαμε τον Ελληνισμό μας. Όλοι ξέρουμε πως στην Αλβανία δεν δικάζουν με βάση το νόμο, αλλά με βάση πολιτικές εντολές και κατευθύνσεις» λέει ο κ.Ντίσιο, που εξακολουθεί να κρύβεται από τις αλβανικές αρχές, κοντά στα σύνορα των δύο χωρών, όπου τον εντόπισε το ΘΕΜΑ.
«Είμαστε περήφανοι Βλάχοι Έλληνες»
Η καταδίκη του Έλληνα ακτιβιστή, εντάσσεται στο σχέδιο των αλβανικών αρχών, για εκφοβισμό του Ελληνισμού της ευρύτερης περιοχής της Κορυτσάς, που τα Τίρανα δεν αναγνωρίζουν ως μειονοτική περιοχή. Τα τελευταία χρόνια, στο χώρο της Κορυτσάς, δραστηριοποιείται έντονα και η διπλωματία της Ρουμανίας, που επιχειρεί να παρουσιαστεί ως «προστάτιδα» των Βλάχων της Αλβανίας, επαναφέροντας ξεπερασμένες αντιλήψεις τακτικές των αρχών του προηγούμενου αιώνα.
«Είμαστε ξεχασμένοι Έλληνες, εδώ στην Κορυτσά … Φτάνουμε τους 35.000. Εγώ είμαι Βλάχος, με καταγωγή από τα Ιωάννινα, αλλά μεγάλωσα στην Κορυτσά. Οι Αλβανοί θέλουν να μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τον τόπο μας. Η δικτατορία του Χότζα δεν μας θεωρούσε Έλληνες. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα που τα Τίρανα μας αναγνωρίζει ως Βλάχους, σπρώχνοντας μας στην αγκαλιά της Ρουμανίας που μας διεκδικεί. Ακόμη και όσους έχουν έγγραφα που αποδεικνύουν την καταγωγή τους από την Ελλάδα, δεν δέχονται οι Αλβανοί» τονίζει ο ίδιος.
«Πρόκειται για μια διαδικασία νομικά στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη από τους ακραίους εθνικιστές, που προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από υποτιθέμενους νόμους και κανονισμούς, που επιδιώκουν να καταστρέψουν τις γέφυρες της συνύπαρξης με την ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Αλβανία. Εμείς στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε τον κ Ντίσιο. Κανείς δεν μπορεί να μας εκφοβήσει ή να μας αποθαρρύνει, απεναντίας ο πόλεμος και οι προσπάθειες μας δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι την πλήρη εγγύηση και κατοχύρωση των βασικών μας ελευθεριών και δικαιωμάτων που μας ανήκουν από το Σύνταγμα της Αλβανικής Δημοκρατίας και της Βασικές Διεθνής Πράξεις» δήλωσε από την πλευρά του στο ΘΕΜΑ ο κ.Βασίλης Μπολάνος, πρόεδρος του κόμματος «Ομόνοια» που εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του ελληνικής καταγωγής υπουργού της κυβέρνησης Μπερίσα, Σπύρου Ξέρα, που υπεραμύνθηκε της απόφασης του αλβανικού δικαστηρίου, κατά του ομογενή, δηλώνοντας ευθέως πως : «πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου και να εφαρμοστεί η απόφαση και για τον Ναούμ Ντίσιο, αφού ουδείς είναι υπεράνω του νόμου».

«Πρόκειται για μια διαδικασία νομικά στημένη και πολιτικά κατευθυνόμενη από τους ακραίους εθνικιστές, που προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από υποτιθέμενους νόμους και κανονισμούς, που επιδιώκουν να καταστρέψουν τις γέφυρες της συνύπαρξης με την ελληνική Εθνική Μειονότητα στην Αλβανία. Εμείς στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε τον κ Ντίσιο.

Κανείς δεν μπορεί να μας εκφοβήσει ή να μας αποθαρρύνει, απεναντίας ο πόλεμος και οι προσπάθειες μας δεν θα σταματήσουν ποτέ μέχρι την πλήρη εγγύηση και κατοχύρωση των βασικών μας ελευθεριών και δικαιωμάτων που μας ανήκουν από το Σύνταγμα της Αλβανικής Δημοκρατίας και της Βασικές Διεθνής Πράξεις» δήλωσε από την πλευρά του στο ΘΕΜΑ ο κ.Βασίλης Μπολάνος, πρόεδρος του κόμματος «Ομόνοια» που εκπροσωπεί την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του ελληνικής καταγωγής υπουργού της κυβέρνησης Μπερίσα, Σπύρου Ξέρα, που υπεραμύνθηκε της απόφασης του αλβανικού δικαστηρίου, κατά του ομογενή, δηλώνοντας ευθέως πως : «πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του δικαστηρίου και να εφαρμοστεί η απόφαση και για τον Ναούμ Ντίσιο, αφού ουδείς είναι υπεράνω του νόμου».


Στην απογραφή που διενεργήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Αλβανία, όπου δεν συμμετείχαν και δεν αναγνώρισαν οι εκπρόσωποι των μειονοτήτων στη χώρα, χιλιάδες Έλληνες της περιοχής της Κορυτσάς, δήλωσαν ευθέως την εθνική τους καταγωγή, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεμβάσεις Αλβανών αξιωματούχων. Είναι χαρακτηριστικό πως στο χωριό Shengjergj (Αγιώργης), 95% των κατοίκων δήλωσαν ευθέως την ελληνικότητα τους, με αποτέλεσμα να σταματήσει η διαδικασία της απογραφής και να μην ολοκληρωθεί ποτέ.

Οι αλβανικές προκλήσεις κατά του Ελληνισμού στη Βόρειο Ήπειρο, συνεχίστηκε με την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας, με την οποία κατήργησε πλήρως τον όρο «εθνικότητα» από τις ληξιαρχικές πράξεις.

Μετά την απόφαση αυτή ουσιαστικά στην Αλβανία καταργούνται οι εθνικότητες. Στα έγγραφα δεν θα υπάρχει αλβανική, ελληνική ή όποια άλλη εθνική καταγωγή και άρα καμία ομάδα ατόμων δεν μπορεί να αποδείξει ή να διεκδικήσει αναγνώριση εθνικής μειονότητας.

«Θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι Αλβανούς. Αλλά εμείς είμαστε Έλληνες. Θέλω η μητέρα Ελλάδα να μας ακούσει επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και να μας στηρίξει. Να βοηθήσει και μένα με την περιπέτεια που έχω. Χωρίς τη στήριξη της Ελλάδας δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Πρέπει να μας στηρίξει για να παραμείνουμε στα πάτρια εδάφη» κατέληξε μιλώντας στο ΘΕΜΑ ο κ.Ντίσιο.
 
Διαβάστε περισσότερα » »