Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Α Ξ Ι Ο Λ Ο Γ Η Σ Η… ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Αξιολόγηση του Μνημονίου από Κλέφτες-& απατεώνες δανειστές,«Θεσμοί».
Διά την αξιολόγησην των πεπραγμένων της κυβερνήσεως για τα Μνημόνια, υπό των κλεφτών & πολιτικών απατεώνων δανειστών-«Θεσμών»,
Εισηγούμαι στη Κυβέρνηση,
1.-Περιορίστε τις απαιτήσεις των κλεφτών & απατεώνων δανειστών- «Θεσμών», εάν δεν είσθε υπάλληλοι των Επικυρίαρχων δανειστών «Θεσμών» του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
2.- Με αφορμή το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό, που απειλεί να πνίξει τη χώρα, να δηλώσουμε διεθνώς αδυναμία εκπλήρωσης του επονείδιστου δόλιου ΧΡΕΟΥΣ, και με μονομερή ενέργεια να διαγράψουμε το ΧΡΕΟΣ.
Στάση εξωτερικών πληρωμών τοκοχρεωλυσίων εδώ & τώρα.
Εκτός εάν υπάρξει ο επικείμενος Γ! Παγκόσμιος Πόλεμος, οπότε, μόνον έτσι θα γλυτώσουμε από τους Εβραίους δανειστές-«Θεσμούς» του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
3.-Σε περίπτωση αρνήσεως των Σιωνιστικών Εβραϊκών «Θεσμών», τότε, διαγράψτε μονομερώς το δόλιο χρέος. (Αφού αυτοί τα έκλεψαν και μας χρέωσαν).
4.-Προέχει η διάσωση του Λαού.
5.-Εάν κόψετε τις κύριες συντάξεις, τότε οι γέροντες δεν θα μπορούν να πληρώνουν τη ΔΕΗ, οι λογαριασμοί της οποίας ευρίσκονται σε επίπεδα ΗΠΑ-Γερμανίας.
Οι «Θεσμοί» για να κάνουν τις συντάξεις σε επίπεδα Ρουμανίας, πρέπει πρώτα να κόψουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, και όλων των ΔΕΚΟ, σε επίπεδα Ρουμανίας-Βουλγαρίας.
6.-Ο υπάλληλος των δανειστών, Στουρνάρας (ΤτΕ), επιμένει στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του Μνημονίου από την σπείρα- μαφία των δανειστών-«Θεσμών».
7.-Ο Αμερικανο-Εβραίος υπουργός Οικονομικών Jack Liew συνομίλησε με τον Τσίπρα και ζήτησε υποχώρηση σε όλα τα αιτήματα των κλεφτών δανειστών-«Θεσμών», ώστε αυτοί να επισπεύσουν την «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ».
8.-Μας υπόσχονται μετά την «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ» να γίνει μείωση του ΧΡΕΟΥΣ, αλλά ποιός τους πιστεύει;;;
9.-Το ΔΝΤ στην ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ βάζει ψηλά τον πήχη, όπως και οι άλλοι δύο «Θεσμοί».
Το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία του μεγάλου δανειστή Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως και οι άλλοι δύο «Θεσμοί».
10.-Οι ΗΠΑ & Ε.Ε. ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα των δανειστών, διότι είναι ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
11.-Η Ε.Ε. του Σένγκεν κατάντησε με κλειστά σύνορα.
12.-Αντί να περιμένουμε σαν κότες & πρόβατα, την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, να προλάβουμε τους λωποδύτες «Θεσμούς» με
την μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
13.-Αυτούς τους δανειστές, κλέφτες, λωποδύτες, και πολιτικούς απατεώνες, εμείς οι κότες & πρόβατα, τους ονομάζουμε «Θεσμούς»!!!
14.- Ο Βενιζέλος-ΠΑΣΟΚ είπε ότι συνάρτηση του προσφυγικού με την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΧΡΕΟΣ, είναι ολέθριο πράγμα. (Το αφήνω στη κρίση του αναγνώστη).
Ο Βενιζέλος με τις πολιτικές του έκανε την Ελλάδα αποικία και κράτος μπανανία!!!
15.-Σε αντίποινα για το κλείσιμο των συνόρων υπό των βορείων γειτόνων, εμείς να τους κλείσουμε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από όπου γίνονται όλες οι εισαγωγές/εξαγωγές των προϊόντων τους.
16.-Τώρα όλα τα έσοδα του κράτους από φόρους, πηγαίνουν στον «Θεσμό» βαρώνο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
17.-Να πληρώσουν αυτοί οι «Θεσμοί» που τα κλέψανε, και ΟΧΙ ο αθώος λαός.
18.-Τα χρήματα από τα δημόσια & Ασφαλιστικά Ταμεία, τα έκλεψαν οι Παντοκράτωρες, και η μαφία αυτών, η διεθνής σπείρα των Σιωνιστών δανειστών, (Θεσμών)-Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.!!!
19.-Μόλις η Ελλάδα μπήκε στο Ευρώ, πέσανε μέσα στα ταμεία οι «Θεσμοί», και τα ληστέψανε.
Γιαυτό ο Εβραίος Σημίτης μας έβαλε στο Ευρώ, για να μας ληστέψουν οι «Θεσμοί». Μια χαρά είμαστε με τη δραχμούλα. Ζήσαμε και προοδεύσαμε, μέχρι που ήλθε το Ευρώ και καταστραφήκαμε………..
20.-Αμαρτία και αδικία είναι να πληρώνει ο αθώος Λαός το αχόρταγο αρπακτικό & τροκτικό, «Θεσμό» ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
21.-Ο Αθώος Λαός, είναι και κερατάς, και δαρμένος, και πληρώνει ακόμη τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Κοσμοκρατόρων-δανειστών-«Θεσμών» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
22.-Στην κυβέρνηση λέω, εάν θέλετε να είσθε δίκαιοι, να πληρώσει ο βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, η σπείρα του-«Θεσμοί» που τα κλέψανε, και οι προηγούμενοι πολιτικοί, πιόνια & μαριονέτες του «Θεσμού» Επικυρίαρχου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
23.-Τα μέτρα που προτείνετε για τους αγρότες, και συνταξιούχους, είναι ημίμετρα.
Διαγράψτε το ΧΡΕΟΣ για να ξελασπώσετε από το Ασφαλιστικό, το Αγροτικό, και το Οικονομικό.
24.-Μήν εμπιστεύεσθε ΗΠΑ- Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, όλοι αυτοί τελούν υπό διοίκηση της Ν.Τ.Π. του βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
25.-Η προ ημερών σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. ανάδειξε τον πραγματικό χαρακτήρα των πολιτικών της ηγεσίας της Ε.Ε. ως ανδρεικέλων και μαριονετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφία-«Θεσμοί».
26.-Οι πολιτικοί-πιόνια της Ε.Ε. έδειξαν πως μπορούν να διεκδικούν για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ότι θελήσει το μεγάλο αφεντικό, και να παζαρεύουν τις τύχες των υπόλοιπων μικρών εθνών-κρατών μέσω ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.
Με τα μικρά κράτη να καταδικάζονται σε ρόλο υποτακτικού, που είναι υποχρεωμένος να υπογράψει ότι εκείνοι οι μεγάλοι θέλουν.
27.-Ο Τσίπρας πρόθυμος παρατρεχάμενος του παρηκμασμένου θιάσου μαριονετών της Ε.Ε. δίπλα στον σημερινό ΧΙΤΛΕΡ-ΜΕΡΚΕΛ ορντινάτσα των «Θεσμών» του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Έτσι θα πετύχετε την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;;;
28.- Χρέος, εισβολή λαθρομεταναστών, & κλείσιμο συνόρων, σημαίνει ΚΑΤΟΧΗ της Πατρίδος υπό της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
29.-Η αντίσταση σε αυτή την κατοχή είναι η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ διαγραφή του δόλιου ΧΡΕΟΥΣ. Σεισάχθεια εδώ και τώρα.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!! και τέλος η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ με τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!
30.-Όλα αυτά υπόκεινται στον πατριωτισμό των «Ελλήνων» πολιτικών. Αντίσταση στους «Θεσμούς» εδώ και τώρα!!!
ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ…….

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΣΩΤΗΡΩΝ» – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΓΔΕ 2015) του Μιχάλη Ραμπίδη

Οι «σωτήρες» του Ελληνικού λαού με τις καινοτόμες μεταρρυθμίσεις τους από το 2010 δήλωσαν ομόφωνα στο κάλεσμα από τον κ Θεοδωράκη χθες στο συνέδριο του Ποταμιού, ότι θα ξανακάνουν τις αναγκαίες και δίκαιες (αυτές που δεν πρόλαβαν) μεταρρυθμίσεις.

Η πλέον βασική μεταρρύθμιση ήταν η φορολογική στα 5 χρόνια και μέσα από αυτή αντιλαμβάνεται ο κάθε φορολογούμενος πολίτης τις προθέσεις και την δικαιοσύνη των πολιτικών. Ας τους καμαρώσουμε λοιπόν ρίχνοντας μια ματιά (περιληπτικά) στα επίσημα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) πως φορολόγησαν τους Έλληνες για το 2014 δηλ τα έσοδα φόρων του έτους 2015 -  έκθεση  26-2-2016:
-Με μηδενικό εισόδημα εμφανίζονται 1,2 εκ φορολογούμενοι που δεν κατέβαλαν καθόλου φόρο.
-Δήλωσαν εισόδημα έως 1.000 ΕΥΡΩ 1,3 εκ φορολογούμενοι, δηλ  καθόλου ή ελάχιστο φόρο.
-Δήλωσαν εισόδημα έως 5.000 ΕΥΡΩ 3,98 εκ φορολογούμενοι, σχεδόν το 50% δηλ φτώχεια & φοροδιαφυγή
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΓΓΔΕ 8.516.953 φορολογούμενοι δήλωσαν το 2015 εισόδημα ύψους 73,93 δις ΕΥΡΩ το οποίο κατανέμεται: 
-Τα δηλωμένα εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών είναι 4,824 δις ΕΥΡΩ
-Τα δηλωμένα εισοδήματα των αγροτών είναι 1,344 δις ΕΥΡΩ
- Τα δηλωμένα εισοδήματα των ναυτικών είναι 769,5 εκ ΕΥΡΩ
- Τα δηλωμένα (εισπραχθέντα προκαταβολικά) εισοδήματα των μισθωτών είναι 32,079 δις ΕΥΡΩ
- Τα δηλωμένα (εισπραχθέντα προκαταβολικά) εισοδήματα των συνταξιούχων είναι 24,648 δις ΕΥΡΩ
Μισθωτοί-Συνταξιούχοι ακούμπησαν 32,079+24648= 56727 δις ΕΥΡΩ από το σύνολο των 73,93 δις ΕΥΡΩ στα χρόνια που οι μισθοί κατρακύλησαν  και η συνταξιοδοτική δαπάνη μειώθηκε πάνω από 10 δις ΕΥΡΩ!
Ξανά-διεκδικούν τα δάκρυα και το αίμα μας, θέλοντας  να διαχειριστούν τις ζωές μας χωρίς εμάς, με τους λίγους, χάριν των ολίγων, ισοπεδώνοντας την αξιοπρέπεια και αφανίζοντας κάθε ελπίδα των Ελλήνων. Είναι μια άμεση απειλή για το παρόν, ο τρόμος & ο  φόβος για το σκοτεινό μέλλον.
 Διδαχθήκαμε κάτι τα τελευταία 6 χρόνια;  Αυτό μας αξίζει;  Αυτό θέλουμε;    Κατηγορηματικά ΟΧΙ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/eleutherovima/item/42774-oi-metarrythmiseis-ton-sotiron-stoixeia-ggde-2015-tou-mixali-rampidi
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Το
Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά και δια μέσω του τύπου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας, τους Εργαζόμενους του Μηχανολογικού και Ηλεκτρολογικού Τομέα του Ορυχείου Καρδιάς, καθώς και τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Ν. Κοζάνης κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, για την προσφορά εδεσμάτων στο Κέντρο Φροντίδας παιδιών ΑμεΑ του Συλλόγου.



ΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.



                  -Η-                                                                                                          -Ο-
   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ                                                                   ΑΝΤΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαΐδα V: κυβέρνηση και ΔΕΗ συνεχίζουν απτόητες με την υλοποίηση του…

ptolemaida-5-ergotaxio-128811.jpgΚυβέρνηση και ΔΕΗ δείχνουν αποφασισμένες να δρομολογήσουν την κατασκευή της νέας λιγνιτικής μονάδας Πτολεμαΐδα 5 παρά τις φωνές εντός και εκτός κυβέρνησης που αντιδρούν στο έργο και παρά τις εμπεριστατωμένες μελέτες που αποδεικνύουν αφενός ότι το έργο οικονομικά δεν είναι βιώσιμο και ότι αφετέρου υφίστανται περιβαλλοντικά φιλικές εναλλακτικές λύσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει η διαμόρφωση του εργοταξίου, αλλά και οι αναθέσεις σημαντικών έργων.
Την περασμένη εβδομάδα, το Δ.Σ. της ΔΕH αποφάσισε να υπογράψει με τον ΑΔΜΗΕ τη σύμβαση για την κατασκευή των εναέριων γραμμών μεταφοράς υψηλής τάσης, που θα συνδέσουν τη νέα μονάδα με το Εθνικό Σύστημα. Το τίμημα του έργου συμφωνήθηκε στα 3,55 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο θα είναι σταθερό (δεν υπόκειται σε αναθεώρηση), ακόμη και στην περίπτωση που θα καθυστερήσει η διαδικασία της αδειοδότησης.
Επίσης, σύντομα η ΔΕH θα ξεκινήσει τη διαγωνιστική διαδικασία για την ανάθεση «με το κλειδί στο χέρι» του έργου μελέτης και κατασκευής του Κέντρου Υπερυψηλής Τάσης, από όπου θα ξεκινά η σύνδεση με το Εθνικό Σύστημα. Το νέο ΚΥΤ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα είναι «κλειστού τύπου» – GIS.
Σημειώνεται, τέλος, ότι η νέα λιγνιτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγικής ισχύος 660 Μεγαβάτ μαζί με 140 Μεγαβάτ για τηλεθέρμανση έχει προϋπολογισμό περίπου 1,4 δισ. Ευρώ. Κατασκευάζεται από κοινοπραξία με επικεφαλής την ελληνική κατασκευαστική ΤΕΡΝΑ, ενώ άλλα μέλη της κοινοπραξίας είναι η Hitachi Power, η Hitachi Ltd και η Hamon Environmental GmbH.
Η υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης του έργου πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου του 2013, ενώ την έναρξη της κατασκευής σηματοδότησε η κατάθεση εκ μέρους της κοινοπραξίας εγγυητικής επιστολής τριών τραπεζών ύψους περίπου 226,8 εκατ. ευρώ, προκειμένου η ΔΕΗ να αποδεσμεύσει την προκαταβολή των 200 εκατομμυρίων προς τους κατασκευαστές.

Πηγή: econews
Διαβάστε περισσότερα » »