Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Ανάλυση-(Όλα τα θέματα)


συνέντευξη που έδωσε ο Σουλτάνος στον Παπαχελά, έβγαλε μία νέα διπλωματική λέξη την «Επικαιροποίηση».
Η λέξη Επικαιροποίηση αναφέρεται στην Αναθεώρηση.
Αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης.
Ήταν λάθος των Έλλήνων πολιτικών να καλέσουν το Σουλτάνο στην Ελλάδα, εκτός εάν διετάχθησαν άνωθεν…..
Κυκλοφορούν φήμες ότι ο Σουλτάνος εξεβίασε τις Ελληνικές αρχές να τον καλέσουν σε Αθήνα και Θράκη.
Η Ελλάς με τους εφιάλτες πολιτικούς, ισοπεδομένη από την οικονομική κρίση, άγεται και φέρεται από την ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Στην ομιλία του ο Σουλτάνος έθεσε όλα τα θέματα που χωρίζουν τις δύο χώρες, ζητώντας επίλυση.
Ο πονηρός Σουλτάνος χρησιμοποιεί τη Σιωνιστική Δύση (ΗΠΑ+Ε.Ε.), και το αντίπαλον δέος τη ΡΩΣΙΑ, στους σκοπούς της Τουρκικής Εξωτερικής Πολιτικής και διπλωματίας.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί Σιωνιστές όντες, είναι Διεθνιστές, πιόνια, αφελείς και επιπόλαιοι, χαζοχαρούμενοι, μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Διεθνιστές σημαίνει δούλοι και υπηρέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης της ΕΛΙΤ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Διεθνιστές σημαίνει υπηρέτες της διεθνώς επικρατούσης καταστάσεως της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης & ΝΤΠ.
Τούτου δοθέντος, ο πονηρός Σουλτάνος παίζοντας έξυπνο διπλωματικό παιχνίδι μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων (Ν.Τ.Π. & ΡΩΣΙΑΣ), προσπαθεί να επεκτείνει τα σύνορα της Τουρκίας προς Δυσμάς. Ιδίως τώρα με το Κουρδικό…….
Ο ίδιος λέει πως η Τουρκία, δεν υποβλέπει εδάφη άλλων γειτονικών χωρών. Παίζει θέατρο………..
Συγκεκριμμένα απειλεί τη Σιωνιστική Δύση ότι θα φύγει από το ΝΑΤΟ, και θα προσχωρήσει σε συμμαχία με τη ΡΩΣΙΑ.
Φυσικά ο πονηρός Σουλτάνος στην κρίσιμη στιγμή θα πουλήσει και τη ΡΩΣΙΑ.
Η Σιωνιστική Δύση φοβούμενη αποχώρηση της Τουρκίας, πιέζει τους εφιάλτες «Έλληνες» πολιτικούς να προσκαλέσουν τον Σουλτάνο για επίσκεψη στην Αθήνα και στην Ελληνική Θράκη, και να ενδώσουν σε όλες τις απαιτήσεις του Σουλτάνου για παραχώρηση Ελληνικών εδαφών.
Θυσιάζεται η Ελλάς, για να σωθεί η Σιωνιστική Δύση, με τη Ν.Τ.Π. Το αποτέλεσμα θα το δούμε αύριο στη Θράκη……..
Στην ουσία ο πονηρός Σουλτάνος ζητάει τον ακρωτηριασμό της μικρής Ελλάδος, πρός όφελος της αχανούς Τουρκίας.
Η Τουρκία έχει 80 εκατομμύρια πληθυσμό, και η Ελλάδα μόνο 8 εκατομμύρια.
Συγκεκριμμένα ζητάει τη Κοσοβοποίηση της Ελληνικής Θράκης, το μισό Αιγαίο, και τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου.
Ο Σουλτάνος ονομάζει τη Μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Ελληνικής Θράκης σαν Τουρκική.
Το Αιγαίο και η Θράκη ήταν Ελληνικά πριν εμφανισθούν οι Τούρκοι στη Μικρά Ασία.
Όλα αυτά σύμφωνα με τα όσα είπε ο Σουλτάνος στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Πρόεδρο & τον Πρωθυπουργό.
Έθεσε θέμα αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης.
Ο Σουλτάνος ζητάει τα σύνορα της καρδιάς του.
Δηλαδή ζητάει παραχώρηση Ελληνικών εδαφών & θαλασσών, για να έχει ΑΟΖ για τα κοιτάσματα πετρελαίων.
Σε όλα αυτά οι Σιωνιστές «Έλληνες» εφιάλτες πολιτικοί λένε ΝΑΙ, προκειμένου να μη φύγει ο Σουλτάνος από τη Σιωνιστική Δύση.
Όπως η Τουρκία είναι αδιάλακτη στο Κυπριακό, έτσι και εμείς οι Έλληνες πρέπει να είμαστε αδιάλακτοι στη Συνθήκη της Λωζάνης. Αλλά χρειάζονται ηγέτες………..
Θυμίζω ότι οι Τούρκοι έκαναν στρατιωτική εισβολή στη Κύπρο το 1974, και διχοτόμησαν την Κύπρο.
Ο Σουλτάνος θέλει δικαιώματα στο Αιγαίο και Θράκη, για να αποκτήσει η Τουρκία ΑΟΖ στο Αιγαίο για την ενέργεια!!!
Ο Σουλτάνος στηρίζεται στο γεγονός ότι στην Ελληνική Θράκη κατοικούν Έλληνες Μουσουλμάνοι, ενώ οι ίδιοι θεωρούν εαυτούς Μουσουλμάνους Τούρκους.
Η Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αριθμεί 150.000 και σε λίγο θα γίνει πλειοψηφία, με ότι αυτό συνεπάγεται…..
Αντίο Θράκη. Ο Σουλτάνος χαίρεται, χαμογελά……
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την υπογραφήν της συνθήκης της Λωζάνης το 1923, έκανε το λάθος να επιτρέψει την παραμονή Μουσουλμάνων Τούρκων στη Δυτική Θράκη, ονομάζοντας αυτούς «Έλληνες Μουσουλμάνους», ενώ οι Τούρκοι του Κεμάλ Αττατούρκ, διά της μεθόδου της γενοκτονίας, εκπόρθησαν τους Έλληνες από την Ανατολική Θράκη και από την Κων/πολη.
Οι διωγμοί και οι σφαγές των Ελλήνων και Ποντίων από τους Τούρκους, ιδίως το 1955, ανάγκασε τους Έλληνες και Ποντίους σε εκπαραθύρωση και εκπόρθηση από τα Ελληνικά εδάφη στη Μικρά Ασία που κατέλαβε η Τουρκία.
Η Μικρά Ασία ήταν Ελληνικό Βυζαντινό έδαφος, πριν έλθουν οι Τούρκοι. Οι Τούρκοι ενεφανίσθησαν στη Μικρά Ασία περίπου το 1000 μ.χ. ελθόντες από το Τουρκιστάν.
Μιλάμε για πραγματική γενοκτονία, ενώ εμείς οι Έλληνες τους παρέσχομεν πάσαν φιλοξενία.
Οι φιλοξενούμενοι στη Δυτική Θράκη έγιναν επί των ημερών μας κατακτητές της Δυτικής Θράκης.
Το ίδιο θα γίνει με τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Εχθρική προς την Ελλάδα είναι η πολιτική των Τούρκων για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών.
Γέμισε ο Σουλτάνος την Ελλάδα με Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να κάνει τη δουλειά του, να κατακτήσει τα νησιά μέσω των λαθρομεταναστών.
Ο πονηρός Σουλτάνος απέφυγε να αναφερθεί στις παραβιάσεις στο Αιγαίο υπό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Το Αιγαίο Πέλαγος ήταν και είναι μια Ελληνική Θάλασσα από αρχαιοτάτων χρόνων.
Από τα χρόνια του Ίκαρου, του Φρίξου και της Έλλης.
Από τα χρόνια της Αργοναυτικής εκστρατείας, και των Δαρδανελίων!!!!
Ο Σουλτάνος επίσης απέφυγε να αναφερθεί στην Αγία Σοφία, την οποίαν μετέτρεψε σε Τζαμί.
Το Πατριαρχείο των Ορθοδόξων τελεί υπό Τουρκική κατοχή!
Δεν ξέρουμε όταν έκλεισαν οι πόρτες τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες, Σουλτάνος & Πρωθυπουργός της Ελλάδος.
Περαίνων οφείλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριον Προκόπη Παυλόπουλο για το λόγο του κατά τις συνομιλίες με τον Σουλτάνο.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΜΕΙΛΙΧΙΟ & «ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΟ» ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ …. του Μιχάλης Ραμπίδη


Από το 2010 έχει να γελάσει το χειλάκι των συνταξιούχων, όπως αρμόζει σε γιορτινές ημέρες. Από τότε ένας διαρκής εκφοβισμός για την ανάγκη περικοπών και ξανά περικοπών των συντάξεων, ήταν στην ημερήσια διάταξη απ’ όλους σχεδόν τους καλοπληρωμένους «παπαγάλους» των πρωινάδικων. «Τόσα χρωστά το ΙΚΑ τόσα τα επικουρικά, τόσα πρέπει να περικοπούν από τις συντάξεις, από τότε πρέπει ν’ αρχίσουν οι περικοπές και δεν είχε τέλος, παράλληλα φυσικά με  την απόκρυψη των εργατικών εισφορών δεκαετιών και την αποσιώπηση των μαζικών αποταμιεύσεων σε τράπεζες του εξωτερικού, σε οφ σορ κ.λπ. δις εκ.  ΕΥΡΩ των Ελλήνων «πατριωτών». Άλλοτε με την προστασία, του τραπεζικού νομοθετικού πλαισίου και ενίοτε με τις «νόμιμες»  παραβιάσεις του …… Και φυσικά οι εντολοδόχοι κυβερνήτες  εφάρμοζαν τις περικοπές και έκλειναν τα μάτια στη μετανάστευση κεφαλαίων.
Δεν αρκέστηκαν μόνον στις περικοπές που νομοθετούσαν (αντισυνταγματικό 2ο μνημόνιο) επιπλέον έκλεβαν από τους συνταξιούχους μέχρι τον Ιούνιο 2016 τις εισφορές τους υπέρ υγείας, παρακρατώντας σκόπιμα και ετσιθελικά επί των μικτών αποδοχών πριν τις περικοπές, αντί για παρακράτηση επί των καταβαλλόμενων. Παρέβλεψαν τον νόμο 2084/1992 (ν. Σιούφα) και έγραφαν στα παλιά τους υποδήματα τις προειδοποιήσεις αρμόδιων νομικών κρατικών οργάνων.
Πρωτοπαλίκαρα της  λεηλασίας των συνταξιοδοτικών εισφορών υπέρ υγείας, οι κατά καιρούς αρμόδιοι Υπ. Εργασίας  Λοβέρδος, Κουτρουμάνης & Βρούτσης, αδίστακτα εκτελεστικά όργανα των κυβερνητικών αποφάσεων των κυβερνήσεων ΓΑΠ – Παπαδήμα – Σαμαρά +Βενιζέλου.  Όλοι αυτοί σήμερα εμφανίζονται και τιμητές των συμφερόντων των συνταξιούχων, τους οποίους κυριολεκτικά ισοπέδωσαν, αντί να τους ζητήσουν ταπεινά συγνώμη.   Την άρση της αδικίας και την επιστροφή των κλεμμένων (χωρίς αγωγές εκ μέρους των δικαιούχων)  μαζί με την κανονικότητα στις κρατήσεις εισφορών υπέρ υγείας, αποκατέστησε ο νόμος 4387/2016 (ν. Κατρούγκαλου).
Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι οι γιορτές φέτος (2017) έχουν ξανά «δώρο» μικρό ή μεγαλύτερο (γιατί όλοι κατάλαβαν ότι ο καθένας τους δικαιούται ακριβώς αυτά που του έκλεψαν). Χαμηλόφωνα, σχεδόν «συνωμοτικά», συζητούν μεταξύ τους για τη δικαίωση και για τις απρόσμενες  επιστροφές, που φυσικά δεν αρκούν στις μεγάλες ανάγκες τους. Μειδιούν για το απρόσμενο καλό μέσα σε τόσα όσα καταστροφικά τους συνέβησαν. Αναρωτιούνται αν μπορούν να ελπίζουν, ή αν όλα είναι μια αναλαμπή, μια αστραπή καλοδεχούμενης βροχής που θ’ αργήσει ή ποτέ δεν θα έρθει, τουλάχιστον για κάποιους ….
Σημ.: Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω τις αρνητικές επιπτώσεις του νόμου 4387/16 (ν. Κατρούγκαλου) στις νέες συντάξεις, στις απαράδεκτες ρυθμίσεις των συντάξεων χηρείας και φυσικά στην περικοπή από τους χαμηλοσυνταξιούχους του ΕΚΑΣ που τους κάνει φτωχότερους! Ρυθμίσεις που πρέπει να ανατραπούν πάραυτα και για τις οποίες η αντιπολίτευση κρατά «άκρα του τάφου σιωπή»!
Διαβάστε περισσότερα » »