Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΕΛΛΑΔΑΑφιερωμένο στους Ευρωληγούρηδες πολιτικούς που ακόμη πιστεύουν στο δόγμα «Ανήκομεν εις την Σιωνιστικήν Δύσην».
Ανάλυση
Όταν ο «Εθνάρχης» Κωνσταντίνος Καραμανλής εξήγγειλεν το δόγμα «ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ» άλλες ήταν οι συνθήκες που επικρατούσαν στο Πλανήτη.
Τότε η Δύση (Η.Π.Α. –ΝΑΤΟ- & Ευρώπη), ήταν δημοκρατικές, και η Ρωσία, και άλλες χώρες, ήταν ΕΣΣΔ δηλαδή Κομμουνιστικές.
Ο κόσμος ήταν χωρισμένος σε δύο στρατόπεδα. Επικρατούσε ο ψυχρός πόλεμος. Έπρεπε ο Κων/νος Καραμανλής να διαλέξει, και διάλεξε τη Δύση!!!
Τότε στις Η.Π.Α. ήταν η γενιά του Κένεντυ, και στην Ευρώπη ήταν η γενιά του Ντε-Γκώλ, Μοννέ, Σουμάν, κλπ.
Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν.
Στις Η.Π.Α & Ευρώπη επικρατεί η Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία, των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΣΟΡΟΣ, ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ, GOLDMAN SACHS, κ.λ.π. ,δηλαδή οικονομικός Φασισμός, ο λεγόμενος νεο-φιλελευθερισμός, και καθόλου δημοκρατία.
Σήμερα στην Ε.Ε. έχουμε πολιτικούς τύπου Μέρκελ, Σόϊμπλε, Σούλτζ, Ντούσκ, Γιούνγκερ, κ.λ.π. δηλαδή ανθρωπάκια, ανδρείκελα & πιόνια του Μεγάλου Αδελφού, του Μεγάλου Αφεντικού.
Σήμερα στη Δύση επικρατεί ο πολυ-πολιτισμός του Σιωνισμού, και του Ισλάμ……
Σήμερα στη Δύση, (Η.Π.Α. & Ε.Ε.), οι πολιτικοί ηγέτες είναι μαριονέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι εκλεγμένες από το Λαό κυβερνήσεις στη Δύση, είναι απλώς υπηρέτριες των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
Αυτό δεν σημαίνει πως η Ελλάδα, πρέπει κατανάγκη να «Ανήκει στη Σιωνιστική Δύση», επειδή το είπε κάποτε ο Κων/νος Καραμανλής, με άλλες πολιτικές συνθήκες!!!.
Η Ελλάς ανήκει «Όπου είναι το συμφέρον της», όπως κάνει η Τουρκία του Σουλτάνου Ερντογάν, και άλλες χώρες.
Δύση σημαίνει ΝΑΤΟ, και το ΝΑΤΟ κατέλαβε το Αιγαίο, δηλαδή τέλος η εθνική μας κυριαρχία.
Η καταστροφή της Ελλάδος από τη Δύση των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε τις καταστροφές που επέφεραν οι ΄Δυτικές Σιωνιστικές Χώρες στη πατρίδα μας.
1.-Έκλεισαν τις Ελληνικές Βιομηχανίες, για να εξάγουν τα προϊόντα τους οι δυτικές Βιομηχανίες, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ανεργία στην Ελλάδα, και να μην παράγουμε τίποτα, ώστε να εξαρτώμεθα από τους Δυτικούς δανειστές.
2.-Έκαψαν τα Ελληνικά Πολυκαταστήματα, με σκοπό να δουλεύουν τα δικά τους.
3.-Κατέστρεψαν την Γεωργία και Κτηνοτροφία με τις παρεμβάσεις τους.
4.-Κατάστρεψαν το Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα, με σκοπό οι Έλληνες να καταθέτουν τα χρήματά τους στις δικές τους Τράπεζες.
5.-Έκλεισαν τις Ελληνικές τράπεζες, και μας έβαλαν CAPITAL CONTROLS. Δηλαδή εχθρικές ενέργειες που δεν ταιριάζουν σε «συμμάχους» & «εταίρους».
6.-Σκλάβωσαν και έκαναν υπηρέτες τους πολιτικούς μας, με ότι αυτό συνεπάγεται…………….
7.-Εκλέγουν τους εκλεκτούς-ευνοούμενους πολιτικούς διά της μεθόδου των Η/Υ, και εμείς νομίζουμε ότι τους εκλέξαμε με δημοκρατικές διαδικασίες……………
8.-Στην πολιτική των αγωγών ενέργειας, επιβάλλουν τον δικό τους αγωγό, ανεξάρτητα από τα συμφέροντα της Ελλάδος. (Βλέπε αγωγό ΤΑΡ).
9.-Αρπάζουν με συμβάσεις αποικίας τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος. (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, κ.λ.π.)
10.-Έκοψαν μισθούς & συντάξεις, βρήκαν την εύκολη
λύση. Μέχρι το ΕΚΑΣ έκοψαν των φτωχών συνταξιούχων! Είναι ψιλικατζήδες, εκτός εάν όλα αυτά τα θέλει ο Θείος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο Μεγάλος Αδελφός, ο Μεγάλος Δανειστής!!!
11.-Κατέστησαν την Ελλάδα προτεκτοράτο τους!!!
12.-Με έντεχνο προδοτικό τρόπο μας χρεοκόπησαν!!!
13.-Μας έβαλαν στο χέρι, και τώρα δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς δανεικά.
14.-Τα δάνεια μας τα δίνουν με δόσεις, αφού πρώτα εκπληρώσουμε τα Μνημόνια, την Αξιολόγηση, τους Κόφτες, τα τοκοχρεολύσια, τα ασφαλιστικά και φορολογικά νομοσχέδια και μέτρα.
15.-Αγόρασαν τις Ελληνικές Τράπεζες, κλέβουν το χρήμα των Ελλήνων καταθετών, και αναγκάζουν τους Έλληνες να τις χρηματοδοτούν διά της μεθόδου της ανακεφαλαιοποίησης.
16.- Με το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων προσπαθούν οι δανειστές (Θεσμοί), να μας πάρουν όλη τη δημόσια περιουσία, (Αεροδρόμια-λιμάνια-Ξενοδοχεία, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΤΡΕΝΑ, κ.λ.π.). Προκαλεί Σοκ στον Ελληνικό Λαό το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για να την πάρουν οι Σιωνιστές δανειστές τοκογλύφοι, Θεσμοί.-
17.-Αναγκάζουν τους επίορκους πολιτικούς μας να νομοθετούν βαριά νομοθεσία εις βάρος των Ελλήνων.
18.-Μας έφεραν τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, και μας αναγκάζουν να συμβιώσουμε μαζί τους, ενώ οι λαθρομετανάστες μας κλέβουν, και μας δολοφονούν.
19.- Μας έφεραν τους λαθρομετανάστες, ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, απαίδευτους, με σκοπό να καταστρέψουν το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον των Ελλήνων.
20.-Εφαρμόζουν το δόγμα COUDENHOVEN-KALERGI με σκοπό να αναμίξουν τον Ελληνισμό, «Λαοί, φυλές, και γλώσσες», δηλαδή ΒΑΒΕΛ.
21.-Εφαρμόζουν εις βάρος των Ελλήνων το δόγμα KISINGER που είπε, να πλήξουμε τους Έλληνες στη γλώσσα, θρησκεία, πολιτισμό, και Ιστορία.
22.-Έφεραν εδώ τους Τζιχαντιστές για να δυναμιτίσουν-βομβαρδίσουν, την Ακρόπολη των Αθηνών, τον Βασιλικό τύμβο της Βεργίνας, (Φιλίππου), Αμφίπολης, (Αλεξάνδρου), Δίον, Δελφούς, Ολυμπία, και όλες τις Αρχαιότητες, που δηλώνουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, όπως κατέστρεψαν τα αρχαία μνημεία στην Παλμύρα της Συρίας, στη Βαβυλώνα της Μεσοποταμίας, κ.λ.π.
23.-Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες μισούν τον Ελληνικό Πολιτισμό, γιαυτούς Πολιτισμός είναι αυτός όπως τον εκφράζει η Βίβλος των Σιωνιστών Προφητών, από Αβραάμ, Δαυϊδ, Σολομώντα, & Βασιλειών το Ανάγνωσμα. .
24.-Έχουν προγράμματα-σχέδια, διαμελισμού της Ελλάδος, όπως το μισό Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, η Δυτική Θράκη στους Τούρκους, (πήρανε την Ανατολική Θράκη, τώρα θέλουν και τη Δυτική, υπό τις ευλογίες των Δυτικών Σιωνιστών Αυτοκρατόρων), την Αρχαία Μακεδονία στους Σλάβους.
Γιαυτό θέλουν να εξαφανίσουν τα ευρήματα της Αμφίπολης, Βεργίνας, Δίον, κλπ. διότι ίστανται εμπόδιο στα σχέδιά τους.
25.-Η Σιωνιστική Δύση, των οικονομικών δυναστών των Ελλήνων, προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν τις διπλωματικές επαφές της Ελλάδος, με άλλες χώρες…..
26.-Για αυτούς τους λόγους ο Ελληνισμός δεν έχει θέσην στη Σιωνιστική Δύση των Επικυρίαρχων, και των αχυρανθρώπων αυτών.
27.-Οι εφιάλτες Πολιτικοί μας δεν τα σκέφτονται όλα αυτά;;
28.-Ο Πρωθυπουργός με την υποτέλειά του, βαδίζει στα ίχνη του Ιωαννίδη. Αυτός έχασε τη μισή Κύπρο, και ο Τσίπρας θα χάσει το μισό Αιγαίο!!!
29.-Επιχειρούν αλλοίωση του Ελληνισμού, διά της εισαγωγής Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!!!
30.-Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλλίτερος εκφραστής των επιθυμιών του Αυτοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
31.-Εν κατακλείδι αυτή είναι η Δύση των «συμμάχων», «φίλων», και «εταίρων».
32.-Μία είναι η λύση στο πρόβλημά μας, να κάνουμε ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ έναντι των δανειστών-δυναστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως είπε ο DONALD TRUMP- (USA).
33.-Ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που είναι Ακαδημαϊκός, και καθηγητής Πανεπιστημίου, δεν τα σκέφτεται όλα αυτά;;;
Αυτός είναι ταγμένος με παρωπίδες στο δόγμα,
«Ανήκομεν εις την Σιωνιστικήν Δύσην των πολιτικών και οικονομικών απατεώνων δυναστών Κοσμοκρατόρων».-
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα δυο υπερόπλα ενάντια στο καρκίνο...

Κάντε δεξιό κλικ εδώ, για να κάνετε λήψη των εικόνων. Για να συμβάλει στην προστασία του απορρήτου σας, το Outlook απέτρεψε την αυτόματη λήψη αυτής της εικόνας από το Internet.
Δεν είμαι γιατρός...Υπάρχουν όμως τα εξής δεδομένα μετά από μια σχετική μελέτη που έκανα.

1)Η εμφάνιση νεοπλασιών συμβαίνει από 6 εως πάνω από 10 φορές στον άνθρωπο.
2)Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη μορφή θεραπείας για τον καρκίνο...Αρκεί να αλλάξουν 6 γονίδια στην αλυσίδα του DNA και έχουμε εμφάνιση καρκινικού κυττάρου.Η κάθε καρκινογένεση είναι μοναδική.Άρα το να περιμενουμε ένα φάρμακο που θα "σκοτώνει" τον καρκίνο είναι τουλάχιστον ουτοπικό.
3)Η θνησιμότητα μειώνεται πολύ όταν ενοπιστούν τα νεοπλάσματα σύντομα και σίγουρα πολύ πριν συμβεί απομακρυσμένη μετάσταση.

Ποιά είναι λοιπόν τα υπερόπλα;

Το πρώτο βρίσκεται μέσα στον οργανισμό μας.Είναι ο γιατρός που μας παρακολουθεί 24 ώρες το 24ωρο και λέγεται ανοσοποιητικό σύστημα.Εξειδικευμένα κυτταροτοξικά λεμφοκύταρα και τα κύταρα φυσικοί φονείς περιφρουρούν ανελλιπώς το σώμα μας.Άρα πρέπει να το προσέχουμε για να μας προσέχει.Οι τρόποι είναι πολλοί,σίγουρα θα έχετε ακούσει κάποιους, αλλά αξίζει το κόπο να αναζητήσετε και να βρείτε περισσότερους τρόπους και φυσικά να συμβουλεύτειτε κάποιον ειδικό.

Όμως υπάρχουν περιπτώσεις, που η σύνθετη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος σε συνδυασμό με την ύπουλη δράση των καρκινικών κυττάρων,καθιστά την αναγνώρισή τους  δύσκολη..Έτσι αυτά τα κύτταρα που στερούνται της λειτουργίας της προγραμματισμένης διαίρεσης(μίτωσης) αλλά και του προγραμματισμένου θανάτου(απόπτωση)-λόγω της βλάβης που έχουν στο DNA τους-μετασχηματίζονται και προσκαλούν αγγεία τα οποία θα τα θρέφουν.Έτσι η συσσωμάτωση γίνεται πλέον επικίνδυνη.

Κι εδώ υπάρχει το δεύτερο υπερόπλο.Η πρόληψη.Οι τακτικές εξετάσεις που διαγιγνώσκουν το καρκίνο σε πρώιμα στάδια μπορούν να έχουν θετική πορεία για τον ασθενή μέχρι και πλήρη ίαση.

Ας παλέψουμε όλοι ενάντια σε αυτή τη γάγγραινα που μας στερεί αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΠΟΛΥ

http://oxaxanoulis.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Μιχάλη Ραμπίδη

Η εχθρική στάση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα είναι διαχρονική και σταθερή. Από το 1878 ήταν ολοφάνερες οι  διαθέσεις της,
όταν προσυπέγραψε-ενέκρινε την συνθήκη του Αγίου Στεφάνου, για την δημιουργία της μεγάλης Βουλγαρίας.
Το 1897 υπό την εποπτεία του μισέλληνα Γερμανού Φον ντερ Γκολτζ  επετεύχθη η νίκη των Τούρκων εναντίων των Ελλήνων στον Ελληνοτουρκικό πόλεμο. Ο ίδιος σχεδίασε τα οχυρά άμυνας του Μπιζανίου, χάριν των οποίων του απενεμήθη ο τίτλος του Πασά.
Με τη λήξη των Βαλκανικών πολέμων το 1913 οι Γερμανοί λυσσαλέα απαίτησαν να δοθούν τα νησιά του Αιγαίου στους Τούρκους και τελικά υπαναχώρησαν μπροστά στη σφοδρή αντίσταση των Άγγλων.
Ο Γερμανός στρατηγός Λίμαν φον Σάντερς, διορισμένος αρχηγός της στρατιωτικής αποστολής στην Τουρκία, ήταν ο κύριος εμπνευστής των διωγμών των Ελλήνων. Οι Γενοκτονίες Αρμενίων & Ποντίων έχουν ηθικούς αυτουργούς και επιστάτες στην εφαρμογή τους. Η Τουρκοφιλία της Γερμανίας, τα μεγάλα συμφέροντα και η εγκληματική αντιμετώπιση της κατάστασης από τα στρατεύματα του Κεμάλ, είχε σαν επίλογο τη θυσία 353.000 Ποντίων, τον διωγμό και την εξόντωση  χιλιάδων Ελλήνων, από τις πατρογονικές τους εστίες.
Στον Α΄Π.Π.  από κοινού εισέβαλαν και παρέδωσαν την Ανατολική Μακεδονία στα χέρια αιμοσταγών Βουλγάρων.
Στον Β΄Π.Π. για να πάρει ως σύμμαχο την Τουρκία, στο πλευρό των δυνάμεων του άξονα η Γερμανία, της έταξε την παραχώρηση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.
Οι Γερμανοί σημερινοί σύμμαχοί μας (στο ΝΑΤΟ) οι συνεταίροι μας (στην ΕΕ) οι επενδυτές (Siemens-Χριστοφοράκος, υποβρύχια, Leopard, περιφερειακά λιμάνια κ.α.) οι σωτήρες μας ……. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/eleutherovima/item/43486-germania-tourkia-genoktonia-tou-mixali-rampidi
Διαβάστε περισσότερα » »