Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA OI ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ “ΖΩΑ” ΚΑΙ ΤΑ “ΒΟΕΙΔΗ” ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3(ΦΩΤΟ)

vouli-ypnosΠρος άρσιν κάθε παρεξήγησης. Επειδή το εν λόγω παζλ φωτογραφιών, που ευρέως διαδίδεται στο διαδίκτυο, από την μεταμεσονύχτια συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του τρίτου και πιο φαρμακερού μνημονίου, δίνει την εντύπωση ότι οι βουλευτές μας την ώρα τις κρίσιμης συνεδρίασης κοιμούνται, θα θέλαμε δια του λόγου το αληθές να πούμε ότι πρόκειται για μέγα ψέμα.
Επειδή στον χρόνο που είχαν οι βουλευτές μας για να πάρουν μια τόσο σημαντική απόφαση -την ψήφιση του 3ου μνημονίου- λόγω του ότι οι εταίροι, μάς έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, και κάποιοι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της πλειοψηφούσας πτέρυγας του “ΝΑΙ σε ΟΛΑ”, είχαν κάποιες μικροενστάσεις για το ορθόν του πράγματος, ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής, ο γνωστός και ως “καρκινοφάγος”, εισηγήθηκε στον πανευτυχή και πάντα γελαστό πρωθυπουργό μας να στείλει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να φέρει επειγόντως από το εξωτερικό παγκοσμίου φήμης υπνωτιστή.
Ο υπνωτιστής, του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε όνομα αλλά ούτε και καταγωγή, παρ’ όλο το φόρτο εργασιών που είχε, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση. Μόλις πάτησε το πόδι του στη Βουλή είπε στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, καθώς και στον αρμόδιο επί των οικονομικών υπουργό κ. Τσακαλώτο, ότι η μέθοδος του είναι 100% αποτελεσματική.
Επίσης, πριν πιάσει δουλειά, λόγω του ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ζήτησε να πληρωθεί με το κομμάτι και μετά φυσικά από το βέβαιο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Τα 220 “ΝΑΙ σε ΟΛΑ” αποτελούν θρίαμβο της αξιοπρέπειας, της εντιμότητας, της δημοκρατίας, της λεβεντιάς, του… υπνωτισμού! Θρίαμβο της συνέπειας λόγων και έργων!
Τώρα, όλοι αυτοί είναι γνωστό ότι το μόνο που είχαν αποκλειστικά στο μυαλό τους, όταν ψήφιζαν, ήταν το καλό και η σωτηρία της πατρίδας και φυσικά του ελληνικού λαού. Και επειδή είναι απόλυτα λογικό να έχουν ματιαστεί –μιας κι εκείνη την ώρα πιάστηκε ο κόσμος στον ύπνο και δεν μπορούσε να δράσει διαφορετικά, προκειμένου να το αποφύγουν- για την τόσο γενναία αλλά και ανιδιοτελή πράξη τους, τώρα το μόνο που χρειάζονται είναι η ξεματιάστρα!
Και το καλό της περίπτωσης είναι ότι δεν θα χρειαστεί να την μετακαλέσουμε από το εξωτερικό. Έχει πολλές στο χωριό μου. Θα τους στείλουμε την καλύτερη και να είναι βέβαιοι ότι θα απομακρύνει από πάνω τους τη βαριά βάσκανο! Και φυσικά για καλό και για κακό ας τους κρεμάσουμε και καμιά χάντρα!

Βέβαια, αν πούμε για μια ακόμη φορά άξιοι και άξιος ο μισθός τους, θα είναι υπερβολή; Έτσι κι αλλιώς η λέξη ντροπή είναι άγνωστη σ’ αυτούς, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους!

ΥΓ. Κι ας μην σκεφτούν κάποιοι εξ αυτών να μας πουν ότι ήταν υπνωτισμένοι και δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, και κατηγορηθεί –δικαίως- ο Αλιθέρσης ότι τους δίνει ιδέες!

Πηγή Faretra
από το kostasxan.blogspot.gr
 makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »