Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΤΡΑ. Δολοφονία - σοκ: Αλβανός κατακρεούργησε 43χρονη επιχειρηματία μάννα 1 παιδιού!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της στυγνής δολοφονίας μιας 43χρονης γυναίκας, γνωστής επιχειρηματία στην Πάτρα από έναν 33χρονο αλβανικής καταγωγής στην περιοχή του Ρίου. Ο δράστης παρουσιάστηκε στις 8.30 το πρωί στην Αστυνομία με βαμμένα τα χέρια από το αίμα και παραδόθηκε λέγοντας πως δολοφόνησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα....
στην περιοχή Μποζαϊτικα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το thebest.gr, το θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά, ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή του Ρίου και ο δράστης είχε σχέση με το εν λόγω κατάστημα στο οποίο είχε αναλάβει κάποιες εργασίες.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού. Οι αστυνομικοί την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς ο δράστης την χτύπησε με μαχαίρι στον λαιμό.
Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο της δολοφονίας είναι σε εξέλιξη καθώς εξετάζονται ακόμη όλα τα ενδεχόμενα του εγκλήματος.


hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.


Νέα Τάξη Πραγμάτων, Παγκοσμιοποίηση, και Παγκόσμια Διακυβέρνηση, είναι το ίδιο πράμα. Χάριν συντομίας γράφουμε τα αρχικά γράμματα Ν.Τ.Π.  Η παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία, τα κατάφερε να διεισδύσει στο κρατικό μηχανισμό κάθε κράτους, μεγάλου ή μικρού, από τα ανώτατα κλιμάκια εξουσίας, μέχρι το τελευταίο διευθυντή υπουργείου. Το κακό είναι ότι διέβρωσαν τους ανώτατους αξιωματούχους όλων των εξουσιών & θεσμών των κρατών της Γης, από Κυβέρνηση, Βουλή, Γερουσία, μέχρι Εκκλησία, Δικαιοσύνη,  Ένοπλες Δυνάμεις, & Σώματα Ασφαλείας. Τίποτε δεν άφησαν.
Τα  σάρωσαν όλα!!! Στην  Ε.Ε., Η.Π.Α. , ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, κ.λ.π. τα στελέχη και οι διοικούντες, είναι όλοι τους περιούσιοι.!!!
Τη Νομοθετική και Εκτελεστική εξουσία τις έχουν προ πολλού χρόνου διαβρώσει. Θέτοντας υπό τον έλεγχό τους εξουσίες και Θεσμούς των κρατών της Γης, μπορούν και ελέγχουν όλο το πλανήτη, γιαυτό ονομάζονται Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχοι της Γης.
Τη διείσδυση αυτή την κατάφεραν εδώ και πολλά χρόνια, μέσω Μασόνων, Πεφωτισμένων, και άλλων πολλών μυστικών παγκόσμιων οργανώσεων, στοών, και συνομωσιών, που λειτουργούν για λογαριασμό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, καλουμένης και Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Εν μέσω αυτών των μυστικών οργανώσεων, εξέχουσα θέση κατέχουν,
η λέσχη Bilterberg του Rothschild, η Τριμερής επιτροπή του Rockefellers, η Κρανίο & Οστά του BUSH, και εν συνεχεία δευτερεύουσες και παρακατιανές οργανώσεις, όπως π.χ. Τάγματα Ιπποτών, Ναϊτες, Ροδόσταυροι, Τοξότες, Σταυροφόροι, OPUS DEI, ILLUMINATI, Τέκτονες-Μασόνοι, και άλλες αδελφές Τεκτονικές Σιωνιστικές, Μασονικές, μυστικές οργανώσεις, συνομωσίες, & Στοές.
(Στοά=Ναός μυστικών οργανώσεων).
Ενδύονται με ειδικές στολές με «ποδίτσες» κατά τις μυστικές ιερές τελετές τους. Έχουν βαθμούς, και όλοι αυτοί θέλουν να μας ελέγχουν.
Θεωρώ ότι είναι κακό, να είναι «κλειστές» οι λέσχες αυτές.
Όλοι αυτοί είναι εξαρτημένα άτομα. Δεν είναι ελεύθεροι άνθρωποι.
Είναι εξαρτημένοι από τη μυστικότητα της οργάνωσης.
Τα λαμόγια αυτά έχουν συγκεντρώσει το 95% του παγκόσμιου πλούτου
Όλες αυτές οι οργανώσεις και παγκόσμιες συνωμοσίες, κατάφεραν να ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Γης. (Ελέγχουν τους  εφιάλτες πολιτικούς, και ΟΧΙ το Λαό). Όλες αυτές οι μυστικές οργανώσεις είναι Σιωνιστικής κατασκευής και προελεύσεως, και έχουν βαθιές ρίζες στο Σιωνισμό. Τώρα μας έφεραν τον Ρατσιστικό νόμο, για να επιβάλλουν την εξουσία τους επάνω μας, ενώ είναι οι πρώτοι διδάξαντες τον Ρατσισμό. «ZIONISM  IS A  RACISM» λέγει ο ΟΗΕ.
Οι ορκωμοσίες των πολιτικών κατά την ανάληψη της εξουσίας, -
(ενώ οι πολιτικοί είναι Σιωνιστές Πεφωτισμένοι, Τέκτονες, και όλο αυτό το οικοδόμημα της συνωμοσίας),- ενώπιον του Αρχιερέα της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, κατάντησαν μια κοροϊδία του Ελληνικού Λαού, και του ΘΕΟΥ, αφού οι πολιτικοί ορκίζονται στην Αγία Τριάδα να φυλάττουν πίστη στη πατρίδα, ενώ προηγουμένως έχουν δώσει βαρύτατους όρκους στο Σιωνισμό, στη Μασωνία, και στους Πεφωτισμένους, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της αδελφότητος στην οποίαν ανήκουν, και τα συμφέροντα της παγκόσμιας  Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Ωθούν την Ελλάδα σε διαμελισμό!!!    
Οι επίορκοι πολιτικοί, αυτό το κάνουν για να αναρριχηθούν στην εξουσία. Γίνονται επίορκοι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της παγκόσμιας δικτατορίας, και να απολαμβάνουν πρόσκαιρης δόξας και πλούτου. Γίνονται πρώτα Μασώνοι-Σιωνιστές, και μετά υπουργοί-Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι. Κοροϊδεύουν τον Αρχιεπίσκοπο που τους ορκίζει, και το Λαό. Δηλαδή κοροϊδεύουν το ΘΕΟ!!!
Οι μυημένοι βουλευτές πηγαίνουν στη Βουλή ΜΟΝΟ για ψηφίσουν τους νόμους σκλαβιάς των Ελλήνων στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και γιαυτό το έργο τους αμείβονται παχυλότατα από τον εξαθλιωμένο Ελληνικό Λαό, δηλαδή εμάς τους «Μακάκες»………
Πηγαίνουν στη Βουλή για να ψηφίσουν Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, πολυνομοσχέδια, μεσοπρόθεσμα, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα νόμων εις βάρος του Ελληνικού Λαού και υπέρ της ΝΤΠ.
Είναι όλοι τους πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων. Είναι σχεδόν όλοι τους Σιωνο-Μασόνοι. Θεωρούν κατόρθωμα, και τίτλο τιμής να ανήκουν σε κάποια από αυτές τις μυστικές σατανιστικές οργανώσεις των περιούσιων. Χωρίς τη Μασονία δεν θα ήταν βουλευτές, υπουργοί, Πρωθυπουργοί, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ενώ αυτοαποκαλούνται «δημοκράτες».
Ο Σημίτης είπε ΟΧΙ στους S-300 ενώ μπορούσε να οχυρώσει τη χώρα.
Γιαυτό έχουμε αυτά τα χάλια, με άμεσο κίνδυνο να χάσουμε τη πατρίδα μας, προς Σιωνισμό και Τουρκία μεριά.
Από αυτή τη μοίρα δεν έχουν ξεφύγει ούτε τα μεγάλα και ισχυρά λεγόμενα κράτη, ακόμη και η κυβέρνηση της Γερμανίας, που το παίζει ηγέτης της Ε.Ε. ενώ είναι πιόνι και μαριονέτα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Από Καγκελάριο Μέρκελ, μέχρι Ράϊχενμπαχ & Φούχτελο, είναι όλοι τους πιόνια των παγκόσμιων αφεντικών & περιούσιων. Εάν δεν ήταν πιόνια, δεν θα ήταν εδώ Λεγεωνάριοι!
Όλοι αυτοί οι περιούσιοι Παντοκράτορες & Επικυρίαρχοι, είναι τόσο ξεφτιλισμένοι, που καταδέχονται να παίρνουν από το συνταξιούχο των 800 ευρώ, τα 400 ευρώ. Είναι τσιφούτηδες, και καρμίρηδες, και δεν δίνουν νερό στον Άγγελό τους, λέει ο Λαός.
Γέμισαν τις χώρες της Ευρώπης με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Σε 10 χρόνια ενώ οι Μουσουλμάνοι στις χώρες της Ευρώπης θα είναι το 50% του πληθυσμού, οι περιούσιοι θα δώσουν όπλα και στους Ευρωπαίους, και στους Μουσουλμάνους, και θα γίνει αλληλοσφαγή, όπως στη Συρία. Ήδη οι Μουσουλμάνοι μετανάστες της Νορβηγίας, απαιτούν ξεχωριστό Ισλαμικό Κράτος-μέσα στη Νορβηγία-
και απειλούν με τρομοκρατικές ενέργειες εάν η απαίτησή τους δεν γίνει αποδεκτή. Αυτό το μέλλον περιμένει και εμάς εδώ στην Ελλάδα.
Την επόμενη ημέρα των πολεμικών συμπλοκών, κομμάντος των περιούσιων θα εξοντώσουν τα τελευταία υπολείμματα Ευρωπαίων και Μουσουλμάνων, και θα κυριαρχήσουν στα κράτη της Ευρώπης οι περιούσιοι, αφού όλο το πυρηνικό οπλοστάσιο θα είναι στα χέρια των περιούσιων. Σήμερα υποφέρουμε από πολλά κακά, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, Τρόϊκα σαν κυβέρνηση, Γερμανική ύπατη αρμοστεία, Τρικομματική Δικτατορία, φόροι, χαράτσια, εξαθλίωση, αυτοκτονίες, γενοκτονία του Ελληνικού Λαού, και ανθρωπιστική κρίση. Δεν μας έφθαναν όλα αυτά, ήλθε και ο Ρατσιστικός νόμος κατά των Ελλήνων, και έδεσε το σιρόπι.
Αφού η Σιωνιστική Δύση μας απογοήτευσε, επιβάλλεται άμεση αλλαγή Γεωπολιτικής υπό της Ελλάδος, για να σωθούμε σαν Έθνος-Κράτος. Για να γίνει αυτό πρέπει ο Έλληνας να αποκτήσει δική του κρίση, και να μη επηρεάζεται από τα ΜΜΕ και τα Τουρκοκάναλα, των οποίων οι σκοποί πάντοτε ιδιοτελείς και ύποπτοι, έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται. Απέναντι στη καταστροφή που μας έφερε η Ε.Ε. να αντιτάξουμε συνεργασία και συμμαχία με τη Ρωσία. Η επίσκεψη Λαβρόφ, και η μελλοντική Πούτιν, είναι μια χρυσή ευκαιρία για μας, αρκετά πιά με τη Σιωνιστική Δύση, αφού «χαϊρι και προκοπή» δεν είδαμε, παρά μόνο καταστροφή.  «Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές», λέει ο Λαός!!! Ο Ααρών Αβουρί είπε όχι στους πυραύλους S-300  
 Ένας συγγραφέας, γεωπολιτικός αναλυτής παγκοσμίου κύρους είπε για την Ελλάδα, «Αυτά τα δισεκατομμύρια ήρθαν στην Ελλάδα, και έφυγαν με σκοπό να χρεωθείτε εσείς οι Έλληνες, να τα πληρώνετε, με σκοπό κάποιος να αρπάξει την ιερή σας Ελληνική Γη».
Και συνέχισε να λέει, «Η Κρήτη είναι σε κίνδυνο, λόγω πλουσίων ενεργειακών κοιτασμάτων». Και καταλήγει «Έλληνες ξυπνήστε!!».
Ο πρώην Ισπανός Πρωθυπουργός  Θαπατέρο, σε βιβλίο που εξέδωσε,
με τίτλο «Το Δίλημμα», αναφέρει ένα σκληρό επεισόδιο μεταξύ του τότε Γάλλου Προέδρου Σαρκοζί, και του πρώην Πρωθυπουργού της
Ελλάδος ΓΑΠ, για το δημοψήφισμα που είχε αποφασίσει να κάνει ο ΓΑΠ, για παραμονή της Ελλάδος στο Ευρώ. Φήμες θέλουν τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί να επιτίθεται φραστικά στον ΓΑΠ, ουρλιάζοντας με χυδαίους και πρόστυχους χαρακτηρισμούς, ότι με την απόφασή του αυτή ο ΓΑΠ, θέτει σε κίνδυνο την Ευρωζώνη.
Στον ΓΑΠ δόθηκε τότε μια ευκαιρία να αναδειχθεί σε εθνικό ηγέτη,
να διαγράψει το επαχθές χρέος, αλλά τη κλώτσησε, προτίμησε να γίνει «το παιδί για τα θελήματα» των Σιωνιστών-Ευρωπαίων, και Αμερικανο-Σιωνιστών Παγκοσμιοποιητών, και Νεοταξικών, το παιδί για όλες τις δουλειές, το πιόνι των περιούσιων….   
Οι συνταγές «σωτηρίας» που δίνει η Σιωνιστική Τρόϊκα στην Ελλάδα,
και εφαρμόζουν τα φοβισμένα και τρομαγμένα ανθρωπάκια της Κυβέρνησης-Βουλής, είναι συνταγές καταστροφής της Ελλάδος και των Ελλήνων, για να πετύχουν τους σκοπούς της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ο Σαμαράς απεδείχθη – εκ του αποτελέσματος- όμοιος Jeffrey, και όμοιος με το Σημίτη, δηλαδή ένας απλός ανώτερος δημόσιος υπάλληλος, αφού ευχαρίστησε τα πιόνια τους Γερμανούς και τη Μέρκελ, για την εκμετάλλευση των Ελλήνων, και τη καταστροφή που επέφεραν στην Ελλάδα, όπως έκανε ο Σημίτης που ευχαρίστησε τους Αμερικανούς διότι παρέδωσαν τα Ίμια και το μισό Αιγαίο στους Τούρκους. Ο Σαμαράς δεν έχει τη δύναμη ούτε το κρατικό μηχανισμό να ελέγξει, ούτε τη γραφειοκρατία. Δεν έχει δύναμη ούτε ένα σφάλμα στα τέλη κυκλοφορίας να διορθώσει. Αφήνει τους υπαλλήλους των υπουργείων να κυβερνούν. Ο κακομοίρης δεν μπορεί να λύσει ούτε ένα μικρό εσωτερικό πρόβλημα, τα Εθνικά μας θέματα θα λύσει;;;
Πρωθυπουργός που δεν έχει δύναμη ούτε μια αδικία να άρει, είναι επικίνδυνος για τη πατρίδα!!! Είναι όλοι τους πιόνια, αξιοθρήνητα ανθρωπάκια, και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Απεμπόλησαν τον ορυκτό μας πλούτο, και τον παρέδωσαν στα διεθνή αρπακτικά, στα αφεντικά τους, τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, έναντι της εξουσίας, ενώ θα μπορούσαν με επιτυχείς διαπραγματεύσεις, χειρισμούς, & ελιγμούς, να ξεχρεώσουν την Ελλάδα. Ο Σαμαράς στα διεθνή φόρα εμφανίζει εικόνα δημοσίου υπαλλήλου, και όχι ηγέτη. Κρύβουν τα ενεργειακά κοιτάσματα, για να μας έχουν για πάντα στα μνημόνια. Τα φοβισμένα ανθρωπάκια οι πασόκοι υπουργοί ενέργειας, κρύβουν τα στοιχεία που έδωσαν οι Νορβηγοί για τα κοιτάσματα. «Ντροπή στο Υπουργείο ενέργειας», λέει ο καθηγητής Φώσκολος. Με γενναίους πολιτικούς θα μπορούσαν σήμερα οι Έλληνες να ευημερούν, και όχι να ζούνε εξαθλιωμένοι χωρίς φάρμακα, υγεία,  συντάξεις, & Παιδεία, για να τα «τρώνε» οι Γερμανοί της Μέρκελ.
Η λειτουργία της Βουλής των Μνημονίων χρησιμοποιείται από τους εχθρούς μας σαν βιτρίνα, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.
Η Βουλή λειτουργεί σαν Jurasic Park, γεμάτη δεινόσαυρους, και τυρανόσαυρους. Η Βουλή των Ελλήνων αποτελεί χρήσιμο όργανο στα χέρια όλων αυτών που μας χτυπούν αλύπητα, μας διαλύουν με στόχο να μας εξουδετερώσουν, και να μας ληστέψουν, και ο Σαμαράς σαν υπαλληλάκος, προσκυνάει τη μαριονέτα των περιούσιων Μέρκελ.
Δηλώνουν ανάπτυξη, πλεονάσματα, και βιωσιμότητα του χρέους,
επειδή είναι ανίκανοι να διαγράψουν το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο χρέος. Είναι ανίκανοι να εφαρμόσουν τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ! 
Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι προδοτικός κομματικός σχεδιασμός.
Όταν θα έχουμε φτάσει στο «Τετέλεσται», οι Σιωνιστές δανειστές θα μας πούνε, σας χαρίζουμε μέρος του επαχθούς, απεχθούς, και επονείδιστου χρέους, - που αυτοί μας φόρτωσαν- αλλά δώστε μας την εκμετάλλευση των πλούσιων ενεργειακών κοιτασμάτων σας.
Δηλαδή και τον ορυκτό πλούτο θα δώσουμε, και πάλιν χρεωμένοι θα είμαστε. Και κερατάδες, και δαρμένοι, λέει ο Λαός.
Όμως οι ΓερμανοΣιωνιστές, ξεχνάνε τις πολεμικές επανορθώσεις, αποζημιώσεις, και το Κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα…………
Αντικατέστησαν τον Αβραμόπουλο από το ΥΠ.ΕΞ. επειδή ζήτησε τις
Πολεμικές επανορθώσεις, και το πολεμικό κατοχικό δάνειο προς Ναζί.
Ο υπαλληλάκος Σαμαράς ευχαριστεί από πάνω τη μαριονέτα Μέρκελ,
πιόνι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Rothschild & Rockefellers. Έτσι θα παραδώσουμε ανυπολόγιστο πλούτο για να μας
«χαριστούν» χρέη που ΕΚΕΙΝΟΙ μας «φέσωσαν».
Γιαυτό ο Σαμαράς δεν οριοθετεί την Α.Ο.Ζ. των Ελληνικών Θαλασσών, για να αρπάξουν τα αρπακτικά τον ενεργειακό μας πλούτο, και ο Σαμαράς να αναφωνίσει θριαμβευτικά, «Σας έσωσα», ενώ θα τα έχει δώσει όλα στα αφεντικά του. Οι Επικυρίαρχοι της Γης, θέλουν να μας πάρουν την ενεργειακή μας αποθήκη.!!! Γιαυτό μας χρέωσαν!!!
Αυτό δεν θα τολμούσαν να το κάνουν, αν δεν είχαν ντόπιους συνεργάτες, πρόθυμους, δοσίλογους πολιτικούς, μια νεοταξική «Ελληνική» κυβέρνηση, έναν πρόθυμο κρατικό οργανισμό (ΕΛΣΤΑΤ), και υπόδουλα νεοταξικά ΜΜΕ, και άλλα Τουρκοκάναλα, τα αφεντικά των οποίων πουλάνε την Ελλάδα για το χρήμα. Οι δοσίλογοι πολιτικοί των Μνημονίων, μπορούν να ακυρώσουν όλες τις δανειακές συμβάσεις, και τα Μνημόνια, βάσει της σύμβασης της Βιέννης, αλλά σαν δοσίλογοι που είναι ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα των εχθρών της Ελλάδος, και δεν το πράττουν. Τώρα διαλύουν τα Ε.Α.Σ. για να αγοράζουμε όπλα και πυρομαχικά από τους Γερμανούς. Αφήνουν τις Ε.Δ. άοπλες, ενώ οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν.
Επισημαίνουμε τα άρθρα 48, 49, 50, 52, & 61, της σύμβασης της Βιέννης του Ο.Η.Ε. Συγκεκριμένα τα άρθρο 49 μιλάει για απάτη, λέει,
«Οσάκις το κράτος ήχθη εις συνομολόγησην συνθήκης, συνεπεία δολίας συμπεριφοράς ετέρου κράτους έχοντος συμμετάσχει εις τας διαπραγματεύσεις, τούτο δύναται να επικαλεσθεί την απάτην ως ακυρούσα την δοθείσαν συναίνεσήν του, όπως δεσμευθεί δια της συνθήκης-συμφωνίας-Μνημόνιο».
Άρθρο 50- ομιλεί για δωροδοκία αντιπροσώπου κράτους, κατά τα διαπραγματεύσεις για τη σύναψη των Μνημονίων, και σήμερα τα ΜΜΕ
Βοούν και γέμουν με περιγραφές για «δωροδοκίες»……….
Άρθρο 52 λέει, «Άσκησης βίας επί του δανειζομένου κράτους δια απειλών, υπό των δανειστών, κατά τη σύναψη και υπογραφή των Μνημονίων». Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ασκήθηκε βία στην Ελλάδα από την Ε.Ε. και τη Τρόϊκα των τοκογλύφων δανειστών, να υπογράψει η Ελλάδα τα Μνημόνια, και οι αδαείς υπουργοί υπέγραφαν «αβέρτα-κουβέρτα» λέει ο Λαός, και οι αφελείς και επιπόλαιοι βουλευτές ψήφιζαν αβλεπί…………..
Επίσης η διαγραφή των επαχθών , απεχθών, και επονείδιστων χρεών, μπορεί να διαγραφεί στα διεθνή δικαστήρια, (Σεισάχθεια), με τη δικαιολογία της γενοκτονίας και εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών.
Αυτό έκαναν πολλοί ηγέτες κρατών, και έσωσαν τους Λαούς των.
Όμως οι δοσίλογοι πολιτικοί ουδέν πράττουν. Προτιμούν τη γενοκτονία
των Ελλήνων, παρά να θίξουν τα συμφέροντα των δανειστών.
Η σύμβαση της Βιέννης περιέχει και άλλα πολλά ευεργετικά για τη περίπτωση αδικουμένων κρατών, και ειδικά της χρεοκοπημένης Ελλάδος. Η «Δημοκρατία» των κλεφτών, εφιαλτών, και άτολμων πολιτικών είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στη χώρα μας.
Σήμερα η Γεωπολιτική έρχεται τα πάνω-κάτω, «τα πάντα ρει», με συμφωνίες μεταξύ Ανατολής-Δύσης,
όπως με τη περίπτωση της Συρίας, και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, και οι «μακάκες» πολιτικοί μας,
το χαβά τους, κολλημένοι στη μαριονέτα τη Μέρκελ.
Η Ελλάδα και ο Λαός της, των υπαλληλάκων ΣαμαροΒενιζέλων, είναι πολιτικά, εθνικά, οικονομικά προδομένη, καθημαγμένη, εξαθλιωμένη, παρηκμασμένη, και ηθικά παράλυτη, και ουδείς θεσμός και εξουσία ενδιαφέρεται. Οι από βορρά και Ανατολάς γείτονες γελάνε με τα χάλια μας, εύχονται, και προσμένουν τη πτώση μας, για να επιπέσουν επάνω στο πτώμα μας, για να αρπάξουν τη Γη μας, και τα σπίτια μας.
Ούτε οι Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η διοικούσα Εκκλησία ενδιαφέρονται, η χώρα πλέει ακυβέρνητη στα φουρτουνιασμένα πελάγη, και τη πορεία χαράζει η Σιωνιστική Τρόϊκα.
Αυτά όλα γίνονται με ένα φοβισμένο Πρωθυπουργό, ανίκανο να αντιδράσει. Εδώ μπαίνουν οι ευθύνες του ανύπαρκτου Πασόκου  Προέδρου της Δημοκρατίας, τελούντος υπό τας πτέρυγας προστασίας της Σιωνιστικής Γερμανίας.                  
Το αστείον είναι ότι οι δοσίλογοι πολιτικοί αισθάνονται υπερήφανοι που προέρχονται από τη τάξη των Σιωνιστών Μασόνων και Πεφωτισμένων, και άλλων συνωμοτών της διεθνούς Σιωνιστικής κοινωνίας, καμαρώνουν ότι κάτι σπουδαίο έκαναν, ενώ είναι παρίες αυτής. Το φαιδρόν είναι ότι εμείς το πόπολο, οι αγαθοί, αφελείς, και επιπόλαιοι ψηφοφόροι, τους ψηφίζουμε, και τους έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας, αντί να τους στείλουμε πακέτο πίσω στα αφεντικά τους.
Τόσο μυαλό είχαμε που ψηφίζαμε 8 χρόνια τον Ααρών Αβούρί…….
Η κυρία Λούκα Κατσέλη πρώην υπουργός του ΓΑΠ, δήλωσε στα ΜΜΕ
«Μόνο στην Ελλάδα υπήρχαν επίορκες κυβερνήσεις, όπως αυτή του ΓΑΠ, και του Παπαδήμου, που αποπλήρωσαν τα εγκλήματα των τραπεζιτών με δημόσιο χρήμα!!» Και το κακό συνεχίζεται………..
Η Ελλάδα έγινε παράδειγμα προς αποφυγήν για τα άλλα υποψήφια προς ένταξη κράτη στην Ε.Ε.
Ο Πούτιν συμβούλευσε την Ουκρανία να αναβάλλει την υπογραφή της συμφωνίας με την Ε.Ε. , και η Ουκρανία είδε τα χάλια της Ελλάδας, και συμφώνησε. Μπήκαμε στην Ε.Ε. να σωθούμε, όμως «πήγαμε για μαλλί, και βγήκαμε κουρεμένοι», λέει ο Λαός.
Η  Ε.Ε. είναι φωλιά των Σιωνιστικών συμφερόντων της Ν.Τ.Π.
Τα στελέχη της Ε.Ε. είναι όλοι τους περιούσιοι, διαλεγμένοι ένας-ένας.
Τα άλλα κράτη αποφεύγουν την Ε.Ε. «όπως ο διάβολος το λιβάνι» λέει ο Λαός. Μας χρέωσαν με αέναο χρέος, από το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να ξεφύγουμε, και τα εγγόνια μας θα πληρώνουν.
Ο Στουρνάρας δήλωσε σε ένα Τουρκοκάναλο, «Χώνουμε το κόσμο φυλακή, για να του πάρουμε τα χρήματα, για τα ταμεία της Μέρκελ».
Η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια και στο χρυσό, και ο καρκίνος θερίζει τους Έλληνες με τα γενόσημα φάρμακα, «Ίνα πληρωθεί ο νόμος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, περί μειώσεως του πληθυσμού»……(βλέπε αεροψεκασμούς, καρκινογόνα φάρμακα, εμβόλια, Codex alimentareous για τρόφιμα, κλπ).
Διαλύουν την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία. Στην άλωση της Ελληνικής αγοράς φαρμάκων εμπλέκονται η Ισραηλινή TEVA, η Γερμανική Ratiopharm, η Μέρκελ, οι «Έλληνες» πολιτικοί, ο ΣΟΡΟΣ,
και τα ανώνυμα γενόσημα. Όλα αυτά σύμφωνα με τα ΜΜΕ-κανάλια.
Η Ελλάδα κάθεται επάνω στο φυσικό αέριο, και οι Έλληνες πηδάνε από τις ταράτσες. Θαυμάστε κόσμε πολιτικούς που έχουμε………
Τόσο μυαλό έχουν οι πολιτικοί μας, οι πολιτικοί που δουλεύουν για τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τα προγράμματά της, και εμείς οι απληροφόρητοι τους ψηφίζουμε.
Τώρα ετοιμάζουν τον Ααρών Αβουρί για Πρόεδρο Δημοκρατίας.
Τέτοια  κατάντια!!!
Τελειώνω με ένα ποίημα  Έλληνα λαϊκού ποιητή, πάντα επίκαιρο,

                                        Άτιμα πολιτικά λαμόγια
                                        Που συχνάζουν σε κατώγια (Στοές)
                                        Μπούφοι, όρνια και χαζοί
                                        Μας χρεώσαν στους Ναζί
                                        Και η χώρα ζεί δε ζεί
                                       
                                             ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                             Διεθνολόγος
                                             e-mail: ant.grypaios@gmail.com

 
    
      

       
      
Διαβάστε περισσότερα » »

Χρυσοχοϊδης: Είμαι περήφανος που χτίζω το τζαμί! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!

undefinedΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
Ο κύριος Χρυσοχοΐδης δήλωσε στην βουλή πως είναι περήφανος επειδή χτίζει το τζαμί.
ΟΚ, ο καθένας μπορεί να είναι περήφανος για τα πεπραγμένα του σε αυτή την ζωή. Φαίνεται όμως ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν είναι πάντα περήφανος σχετικά με τις αναφορές του στο ισλάμ. Σήμερα το Ολυμπία φέρνει πάλι στην επιφάνεια το ιστορικό ντοκουμέντο διαστρέβλωσης των πρακτικών της βουλής, μετά από την

πρωτοφανή γκάφα του υπουργού ΠΡΟΠΟ (τότε). Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μ. Χρυσοχοΐδης είχε υποστηρίξει πως οι ΗΠΑ έχουν …μουσουλμάνο πρόεδρο (εννοώντας τον Ομπάμα). Η βουλή έγινε τσίρκο και περιέργως απο τα πρακτικά “εξαφανισθηκε” η επίμαχη αναφορά! Έλα όμως που είχε μείνει το βίντεο…


Δείτε το:
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ:

«Κύριε Πρόεδρε, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού νομίζω ότι στην προσπάθειά του να λαϊκίσει, ορισμένες φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα και την ευπρέπεια μέσα εδώ στο Κοινοβούλιο.
Ακούστε να σας πω κάτι: Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες. Εγώ την πατρίδα μου έχω υπηρετήσει. Την πατρίδα μου υπηρετώ και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και τίποτα άλλο. Και μην το ξαναπείτε αυτό, σας παρακαλώ, εδώ μέσα!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Κάτι άλλο θέλετε να πείτε προφανώς.
Θέλω, επίσης, να σας πω το εξής: Αν οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι εμείς έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα, προφανώς το ακούνε από εσάς. Διότι εμείς έχουμε κάπου πενήντα, εξήντα χιλιάδες μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα. Εσείς λέτε ότι έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες και δυσφημείτε τη χώρα.
(Θόρυβος στην Αίθουσα)
Τρίτον, ως γνωστόν οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μουσουλμάνο Πρόεδρο. Σε τι συνίσταται, λοιπόν, η δυσφήμιση της χώρας και η απαγόρευση να μη δώσουν βίζα;»
(Θόρυβος από την πτέρυγα του ΛΑ.Ο.Σ.)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: «Μουσουλμάνο; Για πείτε στον Ομπάμα ότι είναι μουσουλμάνος!»

Τώρα όμως, αν προσπαθήσετε να τα διαβάσετε (κλικ εδώ) δεν θα βρείτε την “ενοχλητική” αναφορά του υπουργού. Άλλαξαν προς το… κοσμιότερο και έχουν ως εξής:

ΜΙΧΑΗΛ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (Υπουργός Προστασίας του Πολίτη):

«Κύριε Πρόεδρε, ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού νομίζω ότι στην προσπάθειά του να λαϊκίσει, ορισμένες φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα και την ευπρέπεια μέσα εδώ στο Κοινοβούλιο.
Ακούστε να σας πω κάτι: Δεν ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες. Εγώ την πατρίδα μου έχω υπηρετήσει. Την πατρίδα μου υπηρετώ και τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Και τίποτα άλλο. Και μην το ξαναπείτε αυτό, σας παρακαλώ, εδώ μέσα!
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Κάτι άλλο θέλετε να πείτε προφανώς.
Θέλω, επίσης, να σας πω το εξής: Αν οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι εμείς έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνους στη χώρα, προφανώς το ακούνε από εσάς. Διότι εμείς έχουμε κάπου πενήντα, εξήντα χιλιάδες μουσουλμάνους σε αυτή τη χώρα. Εσείς λέτε ότι έχουμε πεντακόσιες χιλιάδες και δυσφημείτε τη χώρα.
Σε τι συνίσταται, λοιπόν, η δυσφήμιση της χώρας και η απαγόρευση να μη δώσουν βίζα;
Ακούστε, λοιπόν, και κάτι ακόμη, γιατί πρέπει να σταματήσετε να λαϊκίζετε εδώ μέσα και να επιχειρείτε να παραπλανάτε τον ελληνικό λαό: Επανήλθατε ψευδώς λέγοντας ότι το 60% των φυλακισμένων και καταδικασθέντων είναι μετανάστες. Είναι ψέμα αυτό. Είναι αλλοδαποί κακοποιοί, οι οποίοι ήρθα στη χώρα για να συμμετέχουν σε ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος και να εγκληματήσουν. Σιγά να μην ήρθαν μετανάστες, εργαζόμενοι φουκαράδες να δουλέψουν για ένα μεροκάματο και μετά πήρα τα καλάσνικοφ και κάνουν εδώ πράξεις οι οποίοι είναι απεχθείς και δολοφονικές.
Επίσης, όλοι αυτοί, όπως ξέρετε, δεν πρόκειται να πάρουν ιθαγένεια.
Τέλος, επειδή αναφερθήκατε στην ανάπτυξη, θέλω να πω το εξής: Ναι, ένα μεγάλο μέρος της ανάπτυξης αυτής της χώρας, είναι έργο μιας προσπάθειας που έγινε από τον ελληνικό λαό τα τελευταία είκοσι χρόνια και στηρίχθηκε στη φτηνή εργασία και την εκμετάλλευση των μεταναστών.
Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, ξέρετε τι μας προτείνετε, κύριε Καρατζαφέρη;»

Για Ομπάμα και Ισλάμ ούτε κουβέντα. «Φάγανε» επίσης και τα λόγια του Κοραντή.

Η πλάκα είναι ότι για να “διορθώσουν” την αναφορά του κ. Χρυσοχοΐδη χρειάστηκε να σβήσουν ολόκληρη παράγραφο από τα λεγόμενα Καρατζαφέρη:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού):
«Δεν θα χρειαστώ τα δέκα λεπτά του κυρίου Υπουργού.
Κύριε Υπουργέ, εάν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνος είστε. «Ο Αμερικανός Πρόεδρος, είναι μουσουλμάνος».
Επιπολαιότητα που δεν συγχωρείται σε Υπουργό και μάλιστα σε Υπουργό που έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Αμερική. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο έγκλημα να είσαι φίλος των Αμερικανών και νομίζω αυτό μπορεί να ομολογηθεί και εκ του Προέδρου του Κινήματος. Δεν είναι τόσο κακό που διαμαρτυρηθήκατε.
Όσον αφορά, επιτέλους, το θέμα που σας είπα ότι είστε Υπουργός Προστασίας του αριστερού πολίτη. Πήγε στα Χανιά να μιλήσει Βουλευτής Κοινοβουλευτικού Κόμματος μέσα στο δημαρχείο και απαγορεύτηκε από κάποιους της Αριστεράς και δεν κάνατε τίποτα. Ενώ, στην Πανόρμου που βρέθηκε μια αντισυγκέντρωση, τους κλείσατε όλους μέσα. Και ως προς το δεύτερο, δεν ξέρω τι κάνατε. Ως προς το πρώτο, όμως, δεν κάνατε καθόλου καλά, γιατί δίνετε δικαίωμα να πιστεύουν αντιεξουσιαστές ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το Κοινοβούλιο και το δημόσιο διάλογο. Κάνετε σωστά τη δουλειά σας και μετά να αυθαδιάζετε μέσα στη Βουλή».

Η λογοκριμένη εκδοχή είναι η ακόλουθη:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού): Δεν θα χρειαστώ τα δέκα λεπτά του κυρίου Υπουργού.
Κύριε Υπουργέ, εάν με τόση επιπολαιότητα αντιμετωπίζετε τα πράγματα, καταλαβαίνετε πόσο επικίνδυνος είστε.


Επιπολαιότητα που δεν συγχωρείται σε Υπουργό και μάλιστα σε Υπουργό που έχει κάνει πολλά ταξίδια στην Αμερική. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και τόσο έγκλημα να είσαι φίλος των Αμερικανών και νομίζω αυτό μπορεί να ομολογηθεί και εκ του Προέδρου του Κινήματος. Δεν είναι τόσο κακό που διαμαρτυρηθήκατε. Οι πολλοί Μουσουλμάνοι είναι δυσφήμιση για τη χώρα; Εσείς το ισχυριστήκατε.
Επιτέλους, όσον αφορά, το θέμα που σας είπα ότι είστε Υπουργός Προστασίας του αριστερού πολίτη. Πήγε στο Ηράκλειο να μιλήσει Βουλευτής Κοινοβουλευτικού Κόμματος μέσα στο δημαρχείο και απαγορεύτηκε από κάποιους της Αριστεράς και δεν κάνατε τίποτα. Ενώ, στην Πανόρμου που βρέθηκε μια αντισυγκέντρωση, τους κλείσατε όλους μέσα. Και ως προς το δεύτερο, δεν ξέρω τι κάνατε. Ως προς το πρώτο, όμως, δεν κάνατε καθόλου καλά, γιατί δίνετε δικαίωμα να πιστεύουν αντιεξουσιαστές ότι μπορούν να υποκαταστήσουν το Κοινοβούλιο και το δημόσιο διάλογο. Κάνετε σωστά τη δουλειά σας και μετά να αυθαδιάζετε μέσα στη Βουλή.


Ζήσε το Matrix σου στην Ελλάδα


πηγη
hellas-now
Διαβάστε περισσότερα » »

Συγκλονιστικό βίντεο του Στάθη Ψάλτη εναντίων των προδοτών της Ελλάδας!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

psaltis

Δείτε το βίντεο…makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα δικαιολογητικά για το επίδομα των 200 ευρώ για τους μακροχρόνιους ανέργους άνω των 20 ετών

Διαβάστες τους όρους και τις προϋποθέσεις για τους δικαιούχους και πόσο προσαυξάνεται για τα ανήλικα τέκνα
Σημαντικό βοήθημα της τάξη των 200 ευρώ το μήνα ακόμα και για 12 μήνες εξασφαλίζουν από 1/1/14 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών, εφόσον βέβαια πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Πριν από λίγους μήνες, το υπουργείο Εργασίας νομοθέτησε δύο βασικές αλλαγές όσον αφορά στις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η ημέρα του νέου έτους.
Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση οι «άνεργοι ηλικίας 20-66 ετών που έχουν εξαντλήσει την δικαιούμενη τακτική επιδότηση, δικαιούνται επίδομα μακροχρόνιου ανέργου ύψους 200 ευρώ το μήνα για χρονικό διάστημα 12 μηνών, όταν το εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ και προσαυξανόμενο με 586 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί».
Οι προϋποθέσεις για το επίδομα
1. Ηλικία από 20 μέχρι 66 ετών. Ως ημερομηνία γέννησης του δικαιούχου του επιδόματος λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του 20ου έτους της ηλικίας του και ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 66ου έτους του δικαιούχου η 31η Δεκεμβρίου του έτους της συμπλήρωσης. Η συμπλήρωση του 66ου έτους συνεπάγεται την διακοπή της καταβολής του επιδόματος στο δικαιούχο.
2. Εξάντληση 12μηνης τακτικής επιδότησης ανεργίας. Δικαιούχοι είναι και όσοι έχουν εξαντλήσει κατά το παρελθόν 12μηνη επιδότηση ακόμη και αν την έλαβαν τμηματικά (δηλ. με αναστολές και συνεχίσεις). ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν είναι δικαιούχοι οι άνεργοι των οποίων η εγκριτική απόφαση χορήγησης τακτικής επιδότησης ανεργίας είναι μικρότερη των δώδεκα μηνών.
3.Να έχουν συμπληρώσει κατά την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης, χρόνο ανεργίας αδιαλείπτως επί δωδεκάμηνο, παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα ποια χρονική περίοδο έλαβαν την δωδεκάμηνη τακτική επιδότηση. Αν π.χ. ο ενδιαφερόμενος έχει λάβει επίδομα ανεργίας 12μηνης διάρκειας που έληξε την 05/12/1998 και υποβάλει αίτηση για το επίδομα μακροχρονίως ανέργου την 15/05/2014, θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 16/5/2013 έως 15/5/2014 να αποδεικνύεται η κατάσταση της διαρκούς 12μηνης διάρκειας ανεργίας του.
4.Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 10.000 ΕΥΡΩ. Το συγκεκριμένο εισόδημα προσαυξάνεται κατά 587 ΕΥΡΩ για κάθε ανήλικο τέκνο. Ανήλικο τέκνο θεωρείται αυτό που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
Σημείωση : Οικογενειακό εισόδημα θεωρούμε το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο του ίδιου και της οικογενείας του (συζύγου και ανηλίκων τέκνων).
Δεν προσμετράται στο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα: το επίδομα ανεργίας, ασθενείας, μητρότητας, καθώς και το επίδομα μακροχρονίως ανέργου (για τυχόν χορήγηση του κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος) .
Για ενήλικες άγαμους δικαιούχους ως οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το ατομικό.
Ποιά είναι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται
Αίτηση του δικαιούχου στην Υπηρεσία ΟΑΕΔ του τόπου διαμονής του.Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης επικυρωμένο από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή εκκαθαριστικό σημείωμα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. του προηγούμενου οικονομικού έτους. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν υπέχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης, θα προσκομίζει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρει ότι δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης και ότι δεν είχε ετήσιο οικογενειακό εισόδημα που να υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ΕΥΡΩ, προσαυξανόμενο κατά το ποσό που αναλογεί στον αριθμό των ανήλικων τέκνων του. Στην υπεύθυνη δήλωση θα βεβαιώνει η οικεία Δ.Ο.Υ. ότι παρελήφθη από αυτήν όμοια υπεύθυνη δήλωση.
Σε περίπτωση που η καταβολή του προαναφερόμενου επιδόματος συνεχίζεται και κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος ο δικαιούχος θα υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνει ότι το ετήσιο του προηγούμενου οικονομικού έτους εισόδημα του δεν υπερέβη το ποσό των 10.000 ΕΥΡΩ, προσαυξανόμενο κατά το ποσό που αναλογεί στον αριθμό των ανήλικων τέκνων του Στην προαναφερόμενη υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να βεβαιώνει η οικεία Δ.Ο.Υ. ότι παρελήφθη από αυτήν όμοια υπεύθυνη δήλωση. Όσοι εκ των δικαιούχων είναι υπόχρεοι υποβολής φορολογικής δήλωσης, θα πρέπει να προσκομίζουν και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης αμέσως μετά την υποβολή της στη Δ.Ο.Υ.Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου με την οποία βεβαιώνεται : α) ότι ο αιτών δεν συμμετέχει σε επιδοτούμενο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, δεόντως επικυρωμένο, β) ότι δεν λαμβάνει επίδομα από άλλη Υπηρεσία του ΟΑΕΔ και γ) ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να γνωστοποιήσει οποιαδήποτε μεταβολή που επήλθε στα στοιχεία που δήλωσε υπευθύνως.Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους έχοντες ανήλικα τέκνα.ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στον οποίο πρέπει να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο πρόγραμμα περιοριζόταν στην ηλικιακή ομάδα 45-65 ετών και το ετήσιο εισόδημα τους δεν έπρεπε να ξεπερνά τις 5.000 ευρώ

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Έρχονται ευνοϊκές ρυθμίσεις για όσους χρωστούν έως 10.000 ευρώ

Ανακούφιση για χιλιάδες οφειλέτες. Επέκταση ευνοϊκών ρυθμίσεων ακόμα και σε όσους χρωστούν έως 10.000 ευρώ. Τι ίσχυε μέχρι σήμερα
Για την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας να επεκτείνει και σε οφειλές έως 10.000 ευρώ το ευνοϊκό καθεστώς ρυθμίσεων που ισχύει στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) για οφειλές έως 5.000 ευρώ, ενημέρωσε σήμερα τη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου.
Στην απόφαση οδηγείται το υπουργείο με δεδομένο το γεγονός ότι είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός εκείνων με οφειλές έως 10.000 ευρώ, μικρών κυρίως επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι υπήρξε πολύ μεγάλο γραφειοκρατικό πρόβλημα, το οποίο εμποδίζει πολλές μικρές επιχειρήσεις με οφειλές από 5.000 ευρώ έως 10.000 ευρώ να μπουν στη ρύθμιση (τούς ζητείται πλήθος εγγράφων μεταξύ των οποίων και φορολογική ενημερότητα).
Όπως λοιπόν έκανε γνωστό σήμερα ο Β. Κεγκέρογλου, αποτελεί πολιτική απόφαση να παύσει η υποχρέωση προσκόμισης φορολογικής ενημερότητας για οφειλές έως 10.000 ευρώ και οι ίδιες προϋποθέσεις που ισχύουν για τις οφειλές έως 5.000 ευρώ να επεκταθούν και στις οφειλές έως 10.000 ευρώ.
Ως προς την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των επαγγελματιών, ο υφυπουργός αναγνώρισε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα διότι δεν υπάρχει πρόνοια για τους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ στην περίπτωση που δεν έχουν καλύψει τις υποχρεώσεις τους.
Όπως είπε, εξετάζεται λύση που δεν θα δημιουργεί όμως αντικίνητρο για μη καταβολή εισφορών. Ειδικότερα, εξετάζεται η αντιμετώπιση, με προτεραιότητα για ανθρώπους που βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή τους, για ανίατες ασθένειες ή ακόμη και η εγκυμοσύνη. «Αλλά δεν δικαιούμαστε να προχωρήσουμε σε μια ρύθμιση που ουσιαστικά θα λέει "δεν πληρώνεις, αλλά έχεις κάλυψη". Η κάλυψη θα είναι με προϋποθέσεις» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός.
Όλα τα παραπάνω συζητήθηκαν στη Βουλή, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία επισήμανε στην κυβέρνηση ότι ο ΟΑΕΕ δεν λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές δυνατότητες του εμπορικού κόσμου και των ασφαλισμένων για να αποπληρώσουν τις εισφορές τους, με δεδομένη την πραγματική οικονομική κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης "Γέφυρα Ζωής"


Την Τετάρτη 27/11/2013 και ώρα 17:00, μετά από κάλεσμα του πλειονοψηφήσαντος στις εκλογές την 24/11/2013 κ. Τσαουσίδη Θεόδωρου, συνήλθαν στον χώρο αιμοδοσίας του συλλόγου, Π. Χαρίση 23, τα μέλη του νέου εκλεγμένου Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” και όντας σε απαρτία, προχώρησαν σε συγκρότηση σώματος, που έχει ως εξής:


Πρόεδρος: Τσαουσίδης Θεόδωρος
Α’ Αντιπρόεδρος: Κατσιώνας Νικόλαος
Β’ Αντιπρόεδρος: Τσέπουρας Αλέξης
Γενικός Γραμματέας: Τσαχουρίδης Θεόδωρος
Ταμίας: Σιδερίδης Δημήτρης
Οργανωτικός Γραμματέας: Ασημόπουλος Δημήτρης
Επικοινωνίας-Δημοσίων Σχέσεων: Τσαουσίδου Κυριακή (Κάκη)
Αναπληρωτής Γραμματέας: Τζιφόπουλος Γιάννης
Αναπληρωτής Ταμίας: Θωμαΐδου Αναστασία

Στην Επιτροπή Νεολαίας εκλέχθηκαν οι: Γερόλημος Νικήτας, Λαμπαδά Παρασκευή
Εξελεγκτική Επιτροπή: Καβακίδης Δήμος, Παναγιωτίδου Παναγιώτα, Τσαλκάκη Σοφία
Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. ομόφωνα ορίστηκαν εκπρόσωποι για την ομοσπονδία (ΠΟΣΕΑ) οι: Τσαουσίδης Θεόδωρος, Τσαουσίδου Κυριακή, Σιδερίδης Δημήτρης.
Και εκπρόσωποι στο Σύνδεσμο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας οι εξής: Σιδερίδης Δημήτρης, Τσαουσίδης Θεόδωρος

Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.
Διαβάστε περισσότερα » »