Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Τι αλλάζει με τα βιβλιάρια υγείας για τους ασφαλισμένους

Το ΙΚΑ αλλάζει τη διαδικασία απόδοσης της ασφαλιστικής ικανότητας. Όσα πρέπει να ξέρετε
 Απλοποιείται η διαδικασία απογραφής των ασφαλισμένων του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) και τροποποιείται η διαδικασία απόδοσης της ασφαλιστικής ικανότητας (βιβλιάριο υγείας), λόγω της δημιουργίας Εθνικού Κέντρου Δικαιούχων Περίθαλψης.
Σύμφωνα με πρόσφατη υπουργική απόφαση του υπουργείου Εργασίας, καταργείται η χειρόγραφη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας και η αποστολή ή επικόλληση της αυτοκόλλητης ετικέτας, ενώ δημιουργείται Εθνικό Μητρώο Δικαιούχων Περίθαλψης στην «Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε.».
Σε εγκύκλιο του ΙΚΑ, με την οποία κοινοποιείται η υπουργική απόφαση, διευκρινίζεται ότι η νέα διαδικασία απογραφής, αφορά όλα τα ημεδαπά ή αλλοδαπά φυσικά πρόσωπα που αναλαμβάνουν για πρώτη φορά εργασία ασφαλιστέα στο ΙΚΑ ή στην ασφάλιση φορέων, κλάδων ή λογαριασμών, τις εισφορές των οποίων εισπράττει ή συνεισπράττει το Ι.Κ.Α., για να τους αποδοθεί Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένων.
Για τους ασφαλισμένους που θα προσέρχονται στα τμήματα Μητρώου, για έκδοση, αντικατάσταση οικογενειακού βιβλιαρίου υγείας ή για να προσθέσουν νέο μέλος οικογενείας στο ήδη υπάρχον οικογενειακό βιβλιάριο, η ασφαλιστική ικανότητα θα χορηγείται στον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (Α.Μ.Α.) του μέλους, αφού προηγηθεί η απογραφή του.
Ο αποδιδόμενος Α.Μ.Α. του έμμεσου μέλους θα συμπληρώνεται μαζί με τον Α.Μ.Κ.Α. στο οικογενειακό βιβλιάριο υγείας κάτω από τη θέση της φωτογραφίας και μετά το Όνομα-Επίθετο, Χρονολογία γεννήσεως - Συγγενική σχέση.
Δεν θα εκτυπώνεται ετικέτα, ούτε θα καταχωρείται χειρόγραφα η θεώρηση στο βιβλιάριο υγείας αλλά η ασφαλιστική ικανότητα θα αποτυπώνεται στο Ο.Π.Σ./Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. και θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε πραγματικό χρόνο στην «Η.ΔΙ.Κ.Α. ΑΕ».
Ηλεκτρονική ενημέρωση
Οι ασφαλισμένοι καθώς και τα έμμεσα μέλη τους που έχουν απογραφεί, θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας προς «ασφαλισμένους - συνταξιούχους για την ασφαλιστική ικανότητα», που είναι σε λειτουργία.
Η χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας στους συνταξιούχους λόγω θανάτου θα πραγματοποιείται στον ατομικό τους Α.Μ.Α.
Στην εγκύκλιο αναφέρεται επίσης ότι, δεν θα χορηγούνται παροχές ασθένειας σε συνταξιούχους λόγω θανάτου και σε προστατευόμενα μέλη ασφαλισμένων μας, αν δεν διαθέτουν ασφαλιστική ικανότητα στο δικό τους Αριθμό Μητρώου (Α.Μ.Α.).
Υπενθυμίζεται ότι, οι συνταξιούχοι λόγω θανάτου δεν μπορούν να ασφαλίσουν προστατευόμενα μέλη.
Ακόμη, η Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. αναστέλλει το δικαίωμα ασφαλιστικής ικανότητας σε όσους ασφαλισμένους παύουν να πληρούν τις προϋποθέσεις λόγω ληξιαρχικών γεγονότων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, κατόπιν διασύνδεσης και διασταύρωσης των στοιχείων με το σύστημα ΑΡΙΑΔΝΗ ή, λόγω της απώλειας της ιδιότητας προστατευόμενου μέλους λόγω σπουδών.
Ειδικά για τις περιπτώσεις θανάτου των άμεσα ασφαλισμένων, η ασφαλιστική ικανότητα εμμέσου μέλους δεν αναστέλλεται μέχρι την τελική κρίση του οικείου Φορέα (αναστολή, διαγραφή, μεταβίβαση, παράταση, κ.λπ.), ο οποίος υποχρεούται να ενημερώσει άμεσα την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. σχετικά. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ. θα συνεχίσουν να προβαίνουν σε ενέργειες λήξης ασφαλιστικής ικανότητας, στις περιπτώσεις που τους τίθενται υπόψη.
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)


Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Η Νέα Ελλάδα που συνεχώς υπόσχεται ο Σαμαράς, είναι η νέα μικρή Ισλαμική Ελλάδα, από τη Θεσσαλία και κάτω.
Διπλωματικά την αποκαλεί ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γιατί φοβάται να πεί την αλήθεια στο Λαό. Δεν αναφέρει τη λέξη μικρή. Είναι η Νέα Ελλάδα όπως την έχουν προγραμματίσει στα σχέδιά τους για τα Βαλκάνια, και την εγγύς Ανατολή, οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων και Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης-Δικτατορίας!!!
Εδώ υπενθυμίζω τη ρήση της κυρίας Μπενάκη προς τον αναποτελεσματικό και ανύπαρκτο Παπούλια, ότι η χώρα θα συρρικνωθεί, τα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν, για την ειρήνη, και ευημερία της Ε.Ε.
Δηλαδή οι προδότες πολιτικοί δέχθηκαν για την ειρήνη και ευημερία της Ε.Ε. να θυσιαστεί η Ελλάς δια της καρατομήσεως αυτής.
Η πατρίδα μας περνάει δραματικές ώρες, και κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη, και δυστυχώς δεν φαίνεται φώς από πουθενά.
Οι ξένοι αγοράζουν τα σπίτια μας όσο-όσο για να πληρώσουμε την εφορία, η οποία στέλνει όλες τις εισπράξεις στις τράπεζες του Ρότσιλντ
έναντι του εσκεμμένου χρέους, που οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας «φέσωσαν».
Τα αγενέστατα παιδάκια της Τρόϊκα & ΔΝΤ, (Τουρκιστί «τσογλάνια»),
απαιτούν όλο και περισσότερα από τον Ελληνικό Λαό, για τις τσέπες του αφεντικού τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ πληρώνονται με χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, είναι βλέπετε κακομαθημένα GOLDEN BOYS.   
H οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο, και οι αυτοκτονίες Ελλήνων διαδέχονται η μία την άλλη.
Η σύνταξη των 360 ευρώ έχει προγραμματιστεί και σχεδιαστεί, διότι ένα μικρό κρατίδιο σαν τη νέα μικρή Ισλαμική Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώνει συντάξεις άνω των 360 ευρώ. Μας πτώχευσαν για να μη μπορούμε να αντιδράσουμε στα σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για νέα μικρή Ελλάδα. Μας πτώχευσαν με όλα αυτά τα οικονομικά κόλπα, ώστε τη δεδομένη στιγμή του ακρωτηριασμού της πατρίδας μας, να μη μπορούμε να αντιδράσουμε, να είμαστε σαν ναρκωμένοι, πεινασμένοι, και υπνωτισμένοι από τη φτώχεια.
Εξάλλου η βαριά φορολογία στα μεσαία και χαμηλά στρώματα του Λαού, αποβλέπει στο διαμελισμό και ακρωτηριασμό της πατρίδας.
Ξεπουλάνε όσο-όσο τη δημόσια περιουσία σε Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. ώστε να μην έχουν έσοδα τα δημόσια ταμεία.
Διέλυσαν το υπουργείο Βιομηχανίας-Ενέργειας, για να μην έχει βιομηχανία και ενέργεια η Ελλάδα, και το μετονόμασαν σε υπουργείο περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής. Δηλαδή «άρες μάρες κουταμάρες» λέει ο λαός. Οι λέξεις «Βιομηχανία» & «Ενέργεια» διαγράφηκαν από το λεξιλόγιο των Σαμαρο-Βενιζέλων, κατεντολή των
Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων!
 Απόδειξη ότι τα πετρέλαια τα δώσανε δωρεά στους ηγέτες Μεγιστάνες & Ολιγάρχες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.- παγκόσμιας διακυβέρνησης, και τη ΔΕΗ τη ξεπουλάνε όσο-όσο στους ιδίους, στα αφεντικά τους.
Ο Σαμαράς κατάπιε την ΑΟΖ, και τώρα λέει, «Θα την ανακηρύξουμε
όταν θα έχουμε τη μεγίστη στήριξη από τους «εταίρους» & «συμμάχους». Αν περιμένει υποστήριξη από αυτά τα Σιωνιστικά αρπακτικά τους μέχρι τώρα «συμμάχους» & «εταίρους», κούνια που τον κούναγε, λέει ο Λαός. Απόδειξη πόσο προδότης είναι.
Τώρα τη χρειαζόμαστε την ΑΟΖ κ. Σαμαρά, «για να δοθεί ανάσα στους Έλληνες», από τα Μνημόνια του Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Διέλυσαν και κατάστρεψαν όλες τις Βιομηχανίες της Ελλάδος.
Ο Διαμελισμός της Ελλάδος είναι επί θύραις. Δημοσιεύονται στα ΜΜΕ χάρτες με τις υπό διανομήν Ελληνικές περιφέρειες. Αυτό για
Γεωπολιτικούς, γεωστρατηγικούς, και γεωενέργειας σκοπούς της
 της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που ακούει εις το όνομα Ν.Τ.Π. Τα πετρέλαια της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. τα θέλει ο Ροκφέλερ, και τα στερεά ορυκτά-χρυσός- ο Ρότσιλντ, για να τα πάρουν αποφάσισαν να διαμελίσουν τη πατρίδα μας. Και τα πιόνια οι πολιτικοί μας, σαν πειθήνια όργανα εκτελούν τις επιθυμίες των ηγετών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δεν έχουν καμία αντίρρηση……..
Εις το έγκλημα που λέγεται ΕΛΛΑΣ, εκτελεστές είναι οι προδότες πολιτικοί, και ηθικοί αυτουργοί είναι οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Yπενθυμίζω τη παράνομη διόγκωση του χρέους το 2009 από την ΕΛ.ΣΤΑΤ.
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως για τη πατρίδα μας, καλείται η Ανωτάτη Ελληνική Δικαιοσύνη, να αρθεί εις το ύψος των πατριωτικών περιστάσεων, και της αξιοσύνης αυτής, και να τινάξει στον αέρα όλα τα Μνημόνια, και τους σχετικούς οικονομικούς νόμους, που ψήφισαν οι προδότες πολιτικοί, ώστε να μη πάρουν άλλα οι τοκογλύφοι λωποδύτες δανειστές της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, ούτε δεκάρα από εδώ και μπρός. Αρκετά πια έφαγαν!!!
Δεδομένου ότι η φτωχοποίηση της χώρας έγινε εσκεμμένα από αυτούς.
Η ανωτάτη Ελληνική Δικαιοσύνη καλείται, στο όνομα της σωτηρίας του Ελληνικού Λαού, όπως ακυρώσει όλα τα Μνημόνια, και να αφήσει τους προδότες πολιτικούς εκτεθειμένους. Οι πολιτικοί δουλεύουν για το ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ, και όχι για τον Ελληνικό Λαό.
Ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, όσοι μείναμε ακόμη ζωντανοί, απαιτεί εδώ και τώρα, να σχηματισθεί επαναστατική κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία να λάβει τα εξής μέτρα εκτάκτου ανάγκης.
1.- Να ακυρωθούν όλα τα Μνημόνια, οι εφαρμοστικοί νόμοι, τα πολυνομοσχέδια, τα Μεσοπρόθεσμα, και οι εγγυητικές επιστολές που έχουν υπογράψει οι προδότες πολιτικοί υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
2.-Να ακυρωθούν όλα τα ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας. 
3.-Να εκδικασθούν όλες οι υποθέσεις εις βάρος των προδοτών πολιτικών που βρίσκονται στα συρτάρια της Βουλής.
4.-Να συλληφθούν οι προδότες πολιτικοί που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή τη τραγική κατάσταση.
5.-Να κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, & πολέμου.
6.-Να κλείσει το Τούρκικο προξενείο σε Ξάνθη & Κομοτηνή, διότι υπονομεύει την ακεραιότητα και κυριαρχία της Ελλάδος.
7.-Να συλληφθούν όλοι οι διευθυντές-Πρόεδροι Τραπεζών.
8.-Να ενισχυθούν οι ένοπλες δυνάμεις.
9.-Να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Σιωνιστική Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ
και το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ που υπονομεύει την κυριαρχία μας,
αφού η Σιωνιστική Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι η αιτία της μεγάλης οικονομικής καταστροφής και λεηλασίας της χώρας.
10.-Να υπογράψουμε συνθήκη φιλίας & συμμαχίας με τη Ρωσία.
11.-Να ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, και άλλων Ρωσικών αγωγών.
12.- Να στείλει όλους τους λαθρομετανάστες στα άλλα κράτη της Ε.Ε.
        ώστε οι «εταίροι» μας να πάρουν ένα καλό μάθημα……………
Ηχηρό ράπισμα στη Ε.Ε. αλλά και στις ΗΠΑ, δόθηκε από τη Βουλγαρία, Ουγγαρία, & Σερβία, για τον αγωγό South Stream.
Οι τρείς αυτές χώρες, σε συνάντηση που είχαν στο Βελιγράδι απορρίπτουν τις αιτιάσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας, και συνήψαν τριπλή συμμαχία προκειμένου να γίνει πραγματικότητα ο SouthStream.
Η Ελλάδα του υποτελούς Σαμαρά πηγαίνει για βρούβες στον αγωγό του Αζερμπαϊτζάν των ΤουρκοΜογγόλων Αζέρων.
Ο Αγωγός South Stream ξεκινά από το Νοβοροσίσκ, διασχίζει τον Εύξεινο Πόντο, μέσα στη Ρωσική Α.Ο.Ζ., και φθάνει στη Βουλγαρία, από εκεί μέσω Σερβίας- Ουγγαρίας στη Βόρειο Ευρώπη.
Οι υπουργοί Εξωτερικών Βουλγαρίας-Σερβίας, μετά από σχετικές συνομιλίες στο Βελιγράδι διακήρυξαν ότι ο αγωγός South Stream είναι ζωτικής σημασίας για τη Σερβία και τη Βουλγαρία, και θα κάνουν αυτό που πρέπει για το συμφέρον των λαών τους.
Εδώ οι Σαμαρο-Βενιζέλοι ας πάρουν μαθήματα πατριωτισμού από άλλους. Εδώ οι Σαμαρο-Βενιζέλοι ευτελίζονται, αφού παρέδωσαν την Ελλάδα στα χέρια του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας σιωνιστικής  διακυβέρνησης, προς εκμετάλλευση!!!
Οι υποχείριες κυβερνήσεις ΓΑΠ-Παπαδήμου-ΣαμαροΒενιζέλων, απέρριψαν τον αγωγό South Stream , και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι επέλεξαν τον Αζέρικο (λέγε Αμερικάνικο) ΤΑΠ, ο οποίος θα περνά εντελώς δωρεάν από το Ελληνικό έδαφος, προερχόμενος από τη Τουρκία, και κατευθυνόμενος μέσω Ελλάδος στην Αλβανία, και από εκεί διά θαλάσσης στην Ιταλία. Ο Αγωγός ΤΑΠ είναι συμφερόντων των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Φυσικά η Τουρκία παίρνει ενοίκιο για τη διέλευση του ΤΑΠ. Μόνο εμείς φερόμαστε σαν υποτελείς στα μεγάλα αφεντικά.
Το ιερό βιβλίο των Σιωνιστών ΤΑΛΜΟΥΔ γράφει, «Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραϊκό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν», αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα στην Ελλάδα των Σαμαρο-Βενιζέλων, με την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, και εδαφικών τμημάτων της χώρας.
Ο χρυσός της Χαλκιδικής πήγε στις τσέπες του Ρότσιλντ, και σε μας έμεινε το μολυσμένο από ραδιενεργά στοιχεία έδαφος, και τα καμένα δάση. Από το χρυσό της Χαλκιδικής πήγε κάτι στα δημόσια ταμεία;;; Αλήθεια τόσα χρόνια που λειτουργεί ο Πρίνος στη Θάσο, έχει βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες βαρέλια πετρελαίου, άραγε πήγαν κάτι στα δημόσια ταμεία, ή όλα πήγαν στις τσέπες του Ρότσιλντ & Ροκφέλερ;;;
Μπορεί να μας πεί κανείς;;;; Όλα πήγαν στις τράπεζες του Ρότσιλντ, και σε μας, εν ώρα χρεοκοπίας και πτωχεύσεως τίποτα………
Σήμερα υπογράφουν συμβάσεις αποικίας για τα πετρέλαια & Φυσικό Αέριο του Ιονίου & Κρητικού Πελάγους. Όλα θα τα δώσουν στους άρχοντες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και παγκόσμιας δικτατορίας. Γιαυτό ο Σαμαράς μιλάει για νέα μικρή Ελλάδα!!
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι παρέλαβον κράτος, και θα παραδώσουν αποικία,
Φέουδο και Χαλιφάτο των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, & Σια…..
Η Θράκη  κηρύσσετε οσονούπω ανεξάρτητη, υπό τη προστασία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν τα αρπακτικά της Ν.Τ.Π. τον ορυκτό της πλούτο, χρυσό-ουράνιο-πετρέλαια.
Η Μακεδονία δίνετε στους Σκοπιανούς, για να ιδρύσουν το Κράτος του Αιγαίου, με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Φυσικά υπό την αιγίδα
των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν το χρυσό της Μακεδονίας, και να βάλλουν στο χέρι τα πετρέλαια του Αιγαίου.
Και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται.
Τη Κύπρο τη δώσανε στους Τούρκους για να βάλλουν στο χέρι τα πετρέλαια και τα Φυσικά Αέρια.
Και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι πάνε για βρούβες. Ασχολούνται με τους 180
και τη προεδρική εκλογή, για να αποκτήσουμε έναν άλλο Παπούλια.
Οι Αλβανοί ζητάνε τη Νότιο Ήπειρο, Ιωάννινα μέχρι Πρέβεζα, για να αρπάξουν τα πετρέλαια του Ιονίου, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι το συζητάνε……….
Ο Ρότσιλντ θέλει τη Κέρκυρα ανεξάρτητο κράτος, για ιδιοκατοίκηση, και οι προδότες πολιτικοί μας «από τη πόλη έρχομαι»………
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει τη Κρήτη ανεξάρτητο κράτος, για να βάλλουν οι άρχοντες στο χέρι τα πετρέλαια Κρήτης.
Εν όψει της δραματικής αυτής καταστάσεως οι Σαμαρο-Βενιζέλοι υποτελείς «πέρα βρέχει», αρκεί αυτοί να είναι στην εξουσία!!!
Η Νέα μικρή Ελλάδα του Σαμαρά, θα μείνει με τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο, και τις Κυκλάδες ΜΟΝΟΝ.
Οι Τούρκοι ζήτησαν να παραιτηθεί η Ελλάδα από τα 12 ν.μ. και οι εφιάλτες Σαμαρο-Τούρκογλου συναίνεσαν, και τα έβαλαν με την Ελληνίδα-Κυπρία Ευρωβουλευτίνα.
Τα Σιωνιστικά μορφώματα ΗΠΑ, Ε.Ε., ΔΝΤ, και άλλα, λένε προς την Ελλάδα, «Σας δώσαμε τα χρήματα, τώρα θα κάνετε ότι σας λέμε».
Βρήκανε «Μακάκες» εφιάλτες Σαμαρο-Τούρκογλου και κάνουν παιχνίδι. Ελλάδα –Ουκρανία βίοι παράλληλοι.
Τι Ποροσένκο, τι Σαμαρο-Τούρκογλου μαζί με Παπουλαίους……..
Οι εφιάλτες πολιτικοί αδιαφορούν για τα εθνικά μας θέματα, και την εθνική μας ασφάλεια, εργάζονται ΜΟΝΟ για τα συμφέροντα της
Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας του Ρότσιλντ!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί αδιαφορούν για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες που κατακλύζουν τη χώρα. Οι «Τζιχαντιστές» είναι ήδη εδώ, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται. Έγινε και αυτό, για πρώτη φορά μετά το 1821 Ισλαμιστές εισβολείς κατέλαβαν Ελληνικό έδαφος. Απέκλεισαν οδούς, και κατέλαβαν το δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας. Είχαν καταλάβει και κεντρικές πλατείες των Αθηνών.
Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-δικτατορία επιχειρεί εθνολογική αλλοίωση της Ελλάδος, δια της μεταναστεύσεως Ελληνοπαίδων, και δια της αθρόας εισροής-εισβολής Ισλαμιστών Τζιχαντιστών.
Και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται. Έλληνες ξυπνήστε!!!!!!!!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί, υπακούοντας στις εντολές της παγκόσμιας διακυβέρνησης & Ν.Τ.Π. αδιαφορούν για τις επιθέσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη Τουρκική κατάληψη….
Ήδη παρέδωσαν τη Κύπρο στους Τούρκους, προς δόξαν της του Ρότσιλντ μακροθυμίας, και ευημερίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης!!
Για το μόνο που ασχολούνται οι εφιάλτες πολιτικοί, είναι η οικονομική εξυπηρέτηση της Τρόϊκα, της Σιωνιστικής Γερμανίας, και της Ν.Τ.Π.
Ήδη άρχισε η καταστροφή της θάλασσας στη Μεσόγειο, της τροφικής αλυσίδας, του Τουρισμού, και της ζωής μας.
Τελειώνει η Κρήτη, διά της ρυπάνσεως με χημικά του Κρητικού Πελάγους, και μαζί όλοι οι Μεσογειακοί Λαοί, με τη πόντιση των Χημικών όπλων της Συρίας στο Κρητικό Πέλαγος, και οι ΣαμαροΒενιζέλοι χτενίζονται……
Ότι και να ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός, τα αποτελέσματα των εκλογών
θα είναι ότι διατάξει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!! Να περιμένουμε Ελιές & Ποτάμια.
Όσον αφορά το διεθνές πρόβλημα της Ουκρανίας, τα διεθνή αυτά Σιωνιστικά καθάρματα της Ν.Τ.Π. άνοιξαν το κουτί της πανδώρας με αυτό το Γεωπολιτικό παιχνίδι. Ελλάς-Ουκρανία βίοι παράλληλοι!!!
Και η Ελλάς συρρικνώνεται, και η Ουκρανία τεμαχίζεται, όπως η Σερβία με το Κόσσοβο, τα πάντα θυσία στο βωμό του Θείου Ρότσιλντ.
Οι εφιάλτες πολιτικοί προσπαθούν να μας πείσουν, με κάλπικα στοιχεία, ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ενώ είναι απεχθές, επαχθές, και επονείδιστο. Κύριοι εφιάλτες της Ελλάδος, με κάλπικα στοιχεία δεν επιτυγχάνεται η βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες άρχισαν από το χρέος και τη χρεοκοπία, για να καταλήξουν στο διαμελισμό της Ελλάδος.
Άρχισαν πολύ έξυπνα και πονηρά το παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος!
Και οι αφελείς και επιπόλαιοι εφιάλτες πολιτικοί τους πιστεύουν!!
Αποθρασύνθηκε η Τουρκία μετά τις συνεχείς υποτέλειες και ενδοτικότητες των Σαμαρο-Βενιζέλων. Τώρα οι Τούρκοι θέτουν θέμα Θράκης, και μοιρασιάς του Αιγαίου εν όψει των ενταξιακών τους στην Ε.Ε. διαπραγματεύσεων. Εδώ και η «κουτσή Μαρία» μπήκε στην Ε.Ε. και δεν μπορούνε οι Τούρκοι;;;; Ας μη στεναχωρείτε ο Ερντογάν, εδώ υπάρχουν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι για να βοηθήσουν………
Σχέδιο για εισβολή στη Θράκη και στο Αιγαίο έχουν οι Τούρκοι, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται, σκέφτονται μόνο τις εκλογές, αφού ο Θείος Ρότσιλντ θα βγάλει ότι αποτελέσματα θέλει, γιατί το σκέφτονται;;
Οι Σκοπιανοί έχουν βλέψεις μέχρι Όλυμπο & Χαλκιδική, και οι Αλβανοί μέχρι Πρέβεζα, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι χτενίζονται.
Ο δε ΓΑΠ κάνει τουρισμό στα νησιά του Αιγαίου παρέα με το Σόρος!!
Η Κυβέρνηση των Σαμαρο-Βενιζέλων είναι γεμάτη με Σιωνιστές υπουργούς. Γιαυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο. Εκλήθησαν άπαντες για να υλοποιήσουν τα σχέδια του Θείου Ρότσιλντ.
Καταλάβατε τώρα γιατί ο Σαμαράς μιλάει για νέα μικρή Ελλάδα;;;;;;
Πρέπει οπωσδήποτε να υλοποιηθούν οι ρήσεις της κυρίας Μπενάκη, η οποία είχε τις πληροφορίες από πρώτο χέρι. Το όνομα Μπενάκη είναι Σιωνιστικό όνομα, καταλάβατε τώρα;;;;;;
Η εμπλοκή ξένων Σιωνιστών αγοραστών της ΔΕΗ θέτει σε κίνδυνο την εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία, αφού τα εργοστάσια της ΔΕΗ είναι στη βόρεια Ελλάδα!!! Καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ όσο-όσο στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες;;;;;;;
Καταλάβατε τώρα γιατί θέλουν να τεμαχίσουν της Ελλάδα;;;;;;;;
Τελικά τα πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας, οι μνημονιακοί βουλευτές ψήφισαν να ξεπουληθεί η ΔΕΗ στα αφεντικά τους. Καμαρώστε τους , και  ξαναψηφίστε τους!!!
Κατά τα άλλα οι Ελληνικές επιχειρήσεις, και τα μαγαζιά βάζουν λουκέτα! Τα επιμελητήρια βγάζουν κραυγές αγωνίας προς Σαμαρά.
Ενώ ο Σαμαράς ακολουθεί τις γραμμές που έδωσε η Ν.Τ.Π.
Οι ηλίθιοι υπάλληλοι-ηγέτες της Ε.Ε. είναι κηπουροί, πιόνια, και μαριονέτες των Σιωνιστών Μεγιστάνων & Ολιγαρχών της Ν.Τ.Π. είναι υπεύθυνοι που οι λαοί της Ε.Ε. υφίστανται και υποφέρουν τη λιτότητα.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ που διαλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς για να κυβερνήσουν τους λαούς της Γης, είναι και αυτός συνεργός τους!!!
Η παρούσα Μνημονιακή Σιωνιστική πλειοψηφία στη Βουλή των Ελλήνων, μαριονέτες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προσπαθεί να εκλέξει
Μνημονιακό πρόεδρο Δημοκρατίας, σαν τον παρόντα Παπούλια.
Εμείς ο Λαός αναφωνούμε, ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ  ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!! Αρκετά πια!
Οι αφελείς Σαμαρο-Βενιζέλοι δεν το κατάλαβαν ότι οι Σιωνιστές δανειστές θα ζητούσαν συνεχώς περισσότερα.
Έτσι λοιπόν οι εφιάλτες πολιτικοί προετοιμάζουν το έδαφος, για τη νέα μικρή και έντιμο Ισλαμική Ελλάδα, κατακτημένη από Τζιχαντιστές,
αποικία και Χαλιφάτο των Μεγιστάνων Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Προδότες!!! Παραλάβατε κράτος και θα παραδώσετε Χαλιφάτο Τζιχαντιστών στο ROTHSCHILD.
Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ!!!

                                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                        Διεθνολόγος
                                        E-mail: ant.grypaios@gmail.com
   
           Πηγές
         -----------
Άρθρο του κ. Στέργιου Σμυρλή

  













          
Διαβάστε περισσότερα » »

50 θέσεις εργασίας (3μηνα) στην Λ’ εφορεία αρχαιοτήτων Κοζάνης, σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ορίων Λιγνιτωρυχείων Τοπικής Κοινότητας Μαυροπηγής

arxaiologikouskkkkΑνακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα (50) ατόμων για την εκτέλεση της επείγουσας σωστικής ανασκαφής του έργου: με τίτλο «Σωστικές ανασκαφές σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ορίων Λιγνιτωρυχείων Τοπικής Κοινότητας Μαυροπηγής, του Δήμου Εορδαίας», Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για τις ανάγκες της Λ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων,
50 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, Τ.Κ. 50004 – Αιανή Κοζάνης, απευθύνοντάς την στην Λ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων υπόψη κ. Δ. Μαυροδήμου (τηλ. επικοινωνίας: 24610-98800, 24610¬98801). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος των δήμων Κοζάνης στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία μας και Εορδαίας όπου εκτελείται το έργο, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.   Προσοχή: Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι ενιαία για όλες τις κατά τόπους Υπηρεσίες του φορέα και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης ή ανάρτησης της παρούσας στον τύπο ή στα οικεία καταστήματα που αυτή θα δημοσιευθεί ή αναρτηθεί τελευταία, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση- β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων -> Διαγωνισμών Φορέων — Εποχικού (ΣΟΧ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι — Ανεξάρτητες και άλλες αρχές — ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων — Διαγωνισμών Φορέων — Εποχικού (ΣΟΧ).

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »