Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

«Η ΑΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ (IAGS) του Μιχάλη Ραμπίδη

«Η ΑΡΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΩΣ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ  (IAGS)- Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης  Μια ημέρα μετά την νίκη του κόμματος του Ερντογάν (ΑΚΡ) που στηρίχθηκε στην τρομοκρατία  τον φόβο των ψηφοφόρων και στον απροκάλυπτο περιορισμό της ελευθεροτυπίας, ο Υπ. Παιδείας Ν. Φίλης εκτός χρόνου και τόπου; κάνει ένα απρόσμενο δώρο στον Τούρκο Πρόεδρο. Αμφισβητεί ισχύουσα νομοθεσία (Ν.2093/94 & ΠΔ 99/94) την απόφαση της βουλής των ελλήνων και την βούληση των Ελλήνων, για την Γενοκτονία των Ποντίων.
Σύμμαχος του κ Φίλη η γνωστή κ Μαρία Ρεπούση που ερμηνεύει κατά το δοκούν τον Μπρεχτ και  θέλει να έχει την αποκλειστικότητα της επιστημονικής γνώσης (όλοι οι άλλοι λανθάνουν) επί του θέματος.
Όμως με θεσπισμένα νομικά κριτήρια και ιστορικά ντοκουμέντα η Διεθνής Ένωση Επιστημόνων Μελέτης της Γενοκτονίας (IAGS) που θεωρείται διεθνώς ως ο πλέον έγκυρος οργανισμός που ασχολείται με θέματα γενοκτονιών σε όλο τον κόσμο, αποφασίζει ότι η Οθωμανική εκστρατεία εναντίων των χριστιανικών μειονοτήτων της αυτοκρατορίας μεταξύ των ετών 1914 &1923 συνιστά γενοκτονία εναντίων Αρμενίων, Ασσυρίων, Ποντίων και των Ελλήνων της Ανατολίας. Αποφασίζει επίσης να ζητήσει από την κυβέρνηση της Τουρκίας, να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες εναντίων αυτών των πληθυσμών, να ζητήσει επίσημα συγνώμη και να λάβει τα κατάλληλα και σημαντικά μέτρα προς την αποκατάσταση!
Η γενοκτονία των Ποντίων ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα, το οποίο η κυβέρνηση των Νεότουρκων έφερε σε πέρας συστηματικά, με μεθόδους όπως ξεριζωμός, εξάντληση στις κακουχίες, βασανιστήρια, πείνα, δίψα και στρατόπεδα θανάτου.
Δυστυχώς την περίοδο εκείνη επείσθη και ο πατερούλης Λένιν ότι ο Κεμάλ διεξήγαγε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και θεωρούσε τους Έλληνες ιμπεριαλιστές (Λευκή στρατιά στην Ουκρανία, δυο φορές άρνηση αναγνώρισης του νεοσύστατου κράτους του από Βασιλέα και Βενιζέλο) και εξόπλιζε τους Νεότουρκους. Ήθελε με το μέρος του ο Λένιν τους Κοζάκους, Ουζμπέκους, Τουρκμένους, με πληρωμένους Μουφτήδες και Ιμάμηδες  που διαλαλούσαν ότι ο κομουνισμός ήταν καλό και ταυτόσημο με το Ισλάμ. Πολιτική που σήμερα βρίσκει μπροστά της και πληρώνει η (ορθόδοξη) Ρωσία.
Αμερικανική Ασφαλιστική Εταιρία ύστερα από δικαστικούς αγώνες με τον Αρμένιο δικηγόρο Βαρτκές Γεγκιαγάν αποζημιώνει οικιοθελώς και 1000 περίπου Κωνσταντινουπολίτες,  Ποντίους, Μικρασιάτες , Θρακιώτες,  που ήταν ασφαλισμένοι πριν το 1915 ως θύματα γενοκτονίας. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος δεσμεύτηκε ότι η αποζημίωση της Αρχιεπισκοπής 1εκ δολ. θα αξιοποιηθεί με την δημιουργία έδρας Μικρασιατικών & Ποντιακών σπουδών,  στη Θεολογική σχολή της Βοστώνης στην Μασαχουσέτη, για να γνωρίζουν οι Αμερικανοί πολίτες την μακρόχρονη παρουσία και ιστορία των Ελλήνων που ζούσαν στην Μ. Ασία. Πέρα από τις υλικές αποζημιώσεις, μεγίστη σημασία έχει σε ηθικό επίπεδο η αναγνώριση της γενοκτονίας, που δίνει μια ακόμα ηχηρή απάντηση, σε όλους όσους εντός και εκτός Ελλάδας, αμφισβητούν την τέλεση της γενοκτονίας.
Τον περασμένο Ιούνιο ο τότε Υπ. Παιδείας Αριστ. Μπαλτάς ανεξήγητα αφαίρεσε από την ύλη της Γ΄ Λυκείου το κεφάλαιο που πραγματεύεται την περίοδο του Παρευξείνιου Ελληνισμού, κατά τον 19ο & 20 αιώνα, όπου αναφέρονται τα γεγονότα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Χθες ο σημερινός Υπ. Παιδείας αμφισβητεί ευθέως την Γενοκτονία των Ποντίων. Σε λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός κ Τσίπρας που προγραμματίζει επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία, μήπως κληθεί να καταθέσει στεφάνι (μετά τους ΓΑΠ και Κώστα Καραμανλή) στο μνημείο του Κεμάλ;
Το δίχως άλλο η παιδεία θέλει ανθρώπους με μόρφωση, καλλιέργεια, αίσθημα ευθύνης, συνείδηση και η πολιτική επιπλέον ανθρώπους με τόλμη, ανδρεία, αγάπη για την πατρίδα και εθνική συνείδηση.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ του Αντώνη Ι.Γρυπαίου

wallpaper4_size4ΑΡΑΒΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!

Άκουσα το λόγο του Πρωθυπουργού στη Βουλή, την ώρα του Πρωθυπουργού.

Απόφυγε να πληροφορήσει το Σώμα ότι, τους λαθρομετανάστες φέρνει εδώ, η παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία του Σιωνιστή αποικιοκράτη καπιτα-(ληστή) & παγκόσμιου Δικτάτορα Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ , και της Σιωνιστικής παρέας-μαφίας αυτού.

Ίσως να μην το γνώριζε!!!


 Η Σιωνιστική ομάδα του Σημίτη Καπιτα-(ληστή) παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εφαρμόζει το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI, για εξαφάνιση της λευκής Ευρωπαϊκής φυλής.

Σήμερα κάνουμε διάγνωση το πόλεμο της Σημιτικής παγκόσμιας κυβέρνησης, εναντίον της λευκής Ευρωπαϊκής φυλής.
Ευτυχώς που αντιστέκεται η Ρωσία………

Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ή (NWO), ανήκει στη Σημιτική Εβραϊκή φυλή.

Δυστυχώς η ηγεσία της λευκής Ευρωπαϊκής φυλής, Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, κ.λ.π. δεν έχουν πάρει χαμπάρι, αλλά συνεργάζονται με τα φίδια του Σιωνισμού, για εξαφάνιση της λευκής φυλής.

Οι μεταναστευτικές ροές είναι ο πόλεμος εναντίον της λευκής φυλής.

Ο μεγάλος Εχθρός της ανθρωπότητας λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία & N.W.O.
ή Ελληνιστί Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.).

Σκοπός η μείωση δραματικά του πληθυσμού στον πλανήτη Γη, μέσω πολέμων, και μολυσματικών ασθενειών.
Μέχρι τον αέρα που αναπνέουμε μολύνουν μέσω χημικών αεροψεκασμών!!!

Εσείς οι εφιάλτες πολιτικοί σαν πιόνια, απλώς εκτελείτε διαταγές, αδιαφορώντας αν εκλείψει ο Ελληνισμός, και η Ελλάδα- πατρίδα, παραδοθεί στους Ισλαμιστές Άραβες λαθρομετανάστες-πρόσφυγες.

Ο Σιωνιστής παγκόσμιος Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδιαφορεί εάν πνιγούν μέσα στα κύμματα του Αιγαίου, μερικές εκατοντάδες γυναικόπαιδα Αράβων προσφύγων, φτάνει να εκπληρωθεί το σχέδιο, και να φθάσουν εδώ, μερικές χιλιάδες πολεμιστές ράμπο Τζιχαντιστές, προς κατάληψην της Ελλάδος.

Ανάμεσα στους πρόσφυγες της Συρίας, είναι και χιλιάδες νεαροί μισθοφόροι κομμάντος, κουκουλοφόροι ράμπο.

Αυτούς η Σιωνιστική παρέα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα τους εξοπλίσουν, θα τους εκπαιδεύσουν, και θα πολεμήσουν τον Ελληνικό Στρατό.!!!

Θα το κάνουν εδώ ΣΥΡΙΑ!!!
Αυτά δεν τα σκέφτεστε κύριοι εφιάλτες;;;
Μόνον η θολοκουλτουριάρικη αριστερή ιδεολογία της αναρχοκουλτούρας, δήθεν αριστερίστικης φιλανθρωπίας σας νοιάζει;;;

Βεβαίως θλιβόμεθα σαν άνθρωποι για τον πνιγμό εκατοντάδων αθώων νηπίων, αλλά έτσι το θέλει ο παγκόσμιος Βασιλεύς Ηρώδης.

Με βάση τη φιλανθρωπία θέτετε σε κίνδυνο την ύπαρξη του Ελληνικού Κράτους, ενώ οι Ευρωπαίοι παραμένουν ψυχροί και αδιάφοροι.

Η Πατρίδα που χάνεται δεν σας νοιάζει;;;;;;;;;;

Οι Γερμανο-Εβραίοι πολιτικοί επιμένουν, η ΕΛΛΑΣ και Μνημόνιο θα εφαρμόσει, και αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και προσφύγων θα γίνει.

Η Ελλάς του Τσίπρα, έγινε Καμπούλ & Φαβέλα Αράβων λαθρομεταναστών-προσφύγων!!!

Η ΕΛΛΑΣ κατεστράφη μέσα στην Ε.Ε. & μέσα στην Ευρωζώνη, και αυτό το γεγονός είναι πολύ κακή εικόνα για την Ε.Ε. στο διεθνές κοινό!!!

Οι άλλοι Λαοί της Γης λένε,
«Είδες η Ελλάδα τι έπαθε μέσα στην Ε.Ε.»;;;
Άρα η Σιωνιστική Ε.Ε. είναι πολύ επικίνδυνη και κακή λέσχη κρατών!!!
Μακρυά από αυτήν!!!

Εσείς οι πολιτικοί μέσα στη Βουλή οδυνάσθε και κλαίτε, για τον πνιγμό των παιδιών, ενώ ο Βασιλεύς ΡΟΤΣΙΛΝΤ- Ηρώδης, χαίρεται.

Εδώ η Ελλάδα και ο Ελληνισμός χάνεται, οι Έλληνες εκδιώκονται από τα σπίτια τους, και τη πατρίδα τους, για να κατοικήσουν οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και εσείς οι εφιάλτες πολιτικοί πνιγμένοι από την αριστερίστικη Εθνομηδενιστική φιλανθρωπία, χτενίζεστε!!!

Γιατί οι Σιωνιστές πολιτικοί της Ε.Ε. δεν διακατέχονται από την ίδια φιλανθρωπία;;;;;;

Γίνεται εχθρική εισβολή στην Ελλάδα, το καταλαβαίνετε;;; με θύματα γυναικόπαιδα Αράβων της Συρίας, της «Αραβικής Άνοιξης»!!!

Η Τουρκία μας κήρυξε το πόλεμο, ΟΧΙ με όπλα, αλλά με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, και εσείς οι πολιτικοί χτενίζεστε….

Από τη ροή των λαθρό, το 10% είναι Σύριοι πρόσφυγες, ενώ το 90% είναι λαθρομετανάστες
Άραβες, Ασιάτες, και Αφρικανοί, Τζιχαντιστές ράμπο πολεμιστές σφαγείς, μισθοφόροι της Σημιτικής Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτά βλέπουμε στα κανάλια.
Βλέπουμε χιλιάδες νεαρούς ράμπο……….
Εσείς δεν τους βλέπετε;;;;;;;;;
Γιατί η Σαουδική Αραβία, που είναι μεγάλη και πλούσια χώρα, και ενώ οι πρόσφυγες είναι Άραβες, δεν τους δέχεται;;;
Γιατί η Αίγυπτος, και οι άλλες Αραβικές χώρες (Η.Α.Ε.- Κατάρ-Βahrein-Κουβέϊτ) δεν τους δέχονται, ενώ είναι Άραβες Μουσουλμάνοι;;;;
Έχουν την ίδια γλώσσα, και πολιτισμό!!!
Έχουν την ίδια θρησκεία, και Ιστορία!!!
Θέλει η Ν.Τ.Π. να εξαφανίσει τον Ελληνισμό!!

Τους εγκαταλείπουν να πνίγονται, σε μιά μικρή και φτωχή Χριστιανική Ευρωπαϊκή χώρα, με τελείως διαφορετικό ιστορικό πολιτισμό!!!

Ο πνιγμός των νηπίων στο Αιγαίο, θυμίζει τη σφαγή των 14.000 νηπίων στην Ιουδαία, υπό του Βασιλέως Ηρώδη της Ιουδαίας.
«Ραχήλ κλαίουσα θρηνεί τα τέκνα αυτής» λέει το Ιερόν Ευαγγέλιον.

Το «ΟΧΙ» των ηρώων της Ελληνικής Ιστορίας,
έγραψε ένδοξη Ιστορία και πολιτισμό, ενώ το «ΝΑΙ» των προδοτών πολιτικών, έγραψε καταισχύνη, και προδοσία!!!

Εμείς οι Έλληνες χάνουμε την πατρίδα μας, επειδή το θέλει ο δολοφόνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Βασιλεύς Ηρώδης!!!

Οικονομικό Πόλεμο με τον Ελληνικό Λαό άρχισε η ανίκανη Σιωνιστική Κυβέρνηση Τσίπρα. (Ανακεφαλαίωση Σιωνιστικών Τραπεζών-τα πληρώνει ο Λαός-, Μνημόνια, προαπαιτούμενα, φόροι, ΕΝΦΙΑ, χαράτσια, όλα για τον Ηγεμώνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!

Τα χρήματα του ΕΝΦΙΑ πηγαίνουν όλα στις τσέπες του Εβραίου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι «βαρέλι δίχως πάτο». Από πάνω τις γεμίζει ο Λαός, και από κάτω παίρνει τα χρήματα ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ηρώδης.

Άρχισαν οι αριστεροί Γερμανοτσολιάδες του Τσίπρα, να κατάσχουν τα σπίτια των Ελλήνων, για να τα δώσουν στους Γερμανούς, Ολλανδούς και στους ράμπο λαθρό Τζιχαντιστές του ISIS, διότι έτσι διέταξε ο Βασιλεύς ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ηρώδης.

Οι ψευτο-αριστεροί εθνομηδενιστές του Τσίπρα αγωνίζονται για τη διάσωση των Τραπεζών του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ηρώδη, με BAIL-IN στις καταθέσεις των Ελλήνων!!!

Τέτοιο ολοκαύτωμα των Ελλήνων, είναι πρωτοφανές στην παγκόσμιο Ιστορία!!!

Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί πιόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ηρώδη, διακατέχονται από πρωτοφανές μίσος κατά των Ελλήνων.

Μας πήραν μέσα στην Ε.Ε. για να μας καταστρέψουν με ολοκαύτωμα και γενοκτονία!

Οι πολιτικοί ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ (εδώ
& στην Ε.Ε.), εφαρμόζουν BAIL-IN, CAPITAL CONTROL, Χρεοκοπία, και Μνημόνια με προ-απαιτούμενα, εναντίον των Ελλήνων.

Δηλαδή πλήρη δουλεία, ολοκαύτωμα με Γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.

Έχουμε πόλεμο κατά της λευκής φυλής!!!
Τα γεγονότα βοούν γύρω μας……….

Φέρνουν τους ράμπο Τζιχαντιστές εδώ για να γκρεμίσουν την Ακρόπολη των Αθηνών, την Αμφίπολη, τους Δελφούς, την Κνωσσό, και όλους τους Αρχαίους Ιερούς τόπους των Ελλήνων, όπως έκαναν στη αρχαία Παλμύρα, και στη Βαβυλώνα της Μεσοποταμίας.!!!!

Πολιτικές των Σιωνιστών να μείνει επί της Γης μόνον ο πολιτισμός του Δαυϊδ και Σολομώντος,
ως ο μόνος πολιτισμός στον πλανήτη!!!
Γιαυτό και η Μωσαϊκή ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ!!!!

Όποιος αφαιρέσει δικαιώματα που έχουν αποκτηθεί με αίμα στη διαδρομή αιώνων Ιστορίας αυτού του τόπου, απλώς χρωστάει αίμα!!!
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Διαβάστε περισσότερα » »