Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Έβρος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης


Μετά και τα τελευταία στοιχεία, που ανεβάζουν τον αριθμό των λαθρομεταναστών που διήλθαν στην χώρα, από τον Νομό μας, σε πάνω από 9.700 άτομα μόνο τον μήνα Οκτώβριο, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους υπευθύνους. Η πολιτική που μας μετέτρεψε σε σιτιστές, νοσοκόμους, σταθμάρχες.... και εκδότες ταυτοτήτων του ενός μηνός για τους λαθρομετανάστες πρέπει να αλλάξει. Απέτυχε κύριοι. Αντίθετα κρίνετε απολύτως επιτυχημένη η διαφημιστική καμπάνια που έχει μετατρέψει την χώρα μας σε νούμερο ένα προορισμό για όλους τους λαθρομετανάστες της Ασίας και της Αφρικής μιας και την μια ημέρα είσαι λαθρομετανάστης και την επομένη είσαι με άδεια παραμονής ενός μήνα(που ανανεώνεται επ’ άπειρο) έχεις δικαιώματα ,αλληλέγγυους και καμία υποχρέωση.

Δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί μια πολιτική που μετατρέπει την χώρα μας σε σκουπιδότοπο της Ευρώπης και μάλιστα να τα «ακούμε» κιόλας από τους Ευρωπαίους, ότι δηλαδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα σύνορα μας . Οι Συνάδελφοι μας, στα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης και Κέντρα Φύλαξης Λαθρομεταναστών Νομού Έβρου, σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Ο αριθμός εισόδου των Λαθρομεταναστών έχει περιέλθει πλέον σε μη διαχειρίσημα νούμερα.

Οι εικόνες που παρουσιάζουν οι πόλεις και τα χωριά του Έβρου, μόνο ντροπή πλέον μας κάνουν να αισθανόμαστε. Κάτι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, που μόνο προβλήματα έχει φέρει στον Νομό μας και κατ΄ επέκταση σε όλη την χώρα. Κατά την γνώμη μας, το μόνο πλέον που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, είναι η εφαρμογή μιας πολίτικης που θα αποθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να έρθουν στην χώρα μας. Και αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί , αν συνεχιστεί η πολιτική μαγνήτης, που δίνει χαρτιά 30 ημερών ελευθέρας στην Ελλάδα, για όλους τους λαθραία εισερχόμενους, Θα πρέπει επιτέλους και οι αρμόδιες ευρωπαϊκές επιτροπές να αντιληφθούν ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό και όχι μόνο ελληνικό.

Πρέπει όλοι οι Αρμόδιοι να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και να πράξουν το καλύτερο για τον Έβρο και κατ’ επέκταση για την χώρα. Η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. αναμένει τη λήψη Άμεσων και Δραστικών μέτρων για τον περιορισμό του πρωτοφανούς κύματος παράνομων εισερχόμενων μεταναστών.
Διαβάστε περισσότερα » »

Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ανήκουν στην οικογένεια Rothchild εκτός απο τρείς!



Το έτος 2000 υπήρχαν 7 χώρες στις οποίες η κεντρική τράπεζα δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ. Αυτές ήταν:

Afghanistan
Iraq
Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Στην συνέχεια είχαμε το «τρομοκρατικό» χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και αμέσως μετά τον πόλεμο στις χώρες αυτές. Ο πόλεμος είχε σαν αποτέλεσμα οι κεντρικές τράπεζες των χωρών αυτών να ελέγχονται πλήρως απο την οικογένεια Ρόθτσιλντ και το Παγκόσμιο Τραπεζικό τους σύστημα. Το ίδιο έγινε και στην Γιουγκοσλαβία όπου η Κεντρική Τράπεζα της χώρας δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ και τους υπόλοιπους Εβραίους Διεθνείς Τραπεζίτες και έτσι εισέβαλλαν οι «δημοκράτες» κατ’εντολή των Ρόθτσιλντ. Μετά τους δυο αυτούς πολέμους έμειναν μόνο 5 χώρες που δεν ελέγχοταν απο τους Ρόθτσιλντ:

Sudan
Libya
Cuba
North Korea
Iran

Όσοι έχουν ασχοληθεί γνωρίζουν πόσο γρήγορα στήθηκε η Κεντρική Τράπεζα της Βενγκάζης. Επίσης κλάπηκε και ο τεράστιος θησαυρός που υπήρχε στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας απο τους χρόνους του μεγάλου Αλεξάνδρου ακόμη. Μόνο 3 τράπεζες υπάρχουν πλέον που δεν ελέγχονται απο τους Ρόθτσιλντ:

Cuba
North Korea
Iran

Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι χώρες αποτελούν και τον στόχο των Ρόθτσιλντ. ΟΜΩΣ στην Κούβα όπως έχουμε δημοσιεύσει παλαιότερα η "Επανάσταση" πραγματοποιήθηκε απο μερικούς συμπατριώτες των Ρόθτσιλντ (σ.σ:εβραϊκής καταγωγής δηλαδή). Διαβάστε εδώ

Το 1930: Η πρώτη παγκόσμια Τράπεζα των Ρόθτσιλντ ιδρύθηκε στην Βασιλεία της Ελβετίας και ήταν η «Τράπεζα Διεθνών Διευθετήσεων»

Διαβάστε περισσότερα » »

Τρόμος στην Θεσσαλονίκη - Αποκλειστικό


Φόβους για έναν νέο δράκο του Σειχ Σου φαίνεται ότι προκαλούν οι επιθέσεις σε κοπέλες στην περιοχή του Εύοσμου....
Ο δράστης χτυπά νεαρές στο δρόμο με έναν λοστό στο κεφάλι μάλιστα δεν διστάζει να επιτεθεί ακόμα και σε κεντρικά σημεία. Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί τρια περιστατικά και μάλιστα η μια κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από χτύπημα που δέχθηκε στην οδό Καραολή Δημητρίου. Τα περιστατικά έχουν προκαλέσει φόβο στην περιοχή και μάλιστα γίνεται και προσπάθεια να ενημερωθούν οσο το δυνατόν περισσότερες κοπέλες μέσω διαδικτύου.
Διαβάστε περισσότερα » »

Μέτρα σοκ στην Πορτογαλία έρχετε η σειρά μας

Το Κοινοβούλιο της Πορτογαλίας υιοθέτησε την Παρασκευή σε πρώτη ανάγνωση τον προϋπολογισμό αυστηρής λιτότητας του 2012, ο οποίος ξεπερνά τα μέτρα που είχαν ζητήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) σε αντάλλαγμα για τον δανεισμό της χώρας...
Το κείμενο υιοθετήθηκε χωρίς προβλήματα σε πρώτη ανάγνωση, καθώς η κεντροδεξιά κυβέρνηση του πρωθυπουργού Πέδρου Πάσους Κουέλιου διαθέτει πλειοψηφία 132 εδρών σε σύνολο 230. Μόνο η άκρα δεξιά, που έχει μόλις 24 έδρες, καταψήφισε τον προϋπολογισμό.
Το αντιπολιτευόμενο Σοσιαλιστικό Κόμμα, με 74 έδρες, απείχε από την ψηφοφορία για να μην υπονομεύσει την αξιοπιστία της χώρας, παρόλο που έχει επικρίνει την αυστηρή λιτότητα που απαιτεί ο προϋπολογισμός.
«Η αποχή του Σοσιαλιστικού Κόμματος είναι μία ψήφος για τη συνέχιση της πορείας της Πορτογαλίας στην Ευρωζώνη» δήλωσε πριν την ψηφοφορία ο πρώτος γραμματέας του κόμματος Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο.
Ο προϋπολογισμός προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων, οι οποίοι έχουν
Διαβάστε περισσότερα » »

Στα μεγαλύτερα λάθη στην Ιστορία η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ


Στα μεγαλύτερα λάθη της ιστορίας περιλαμβάνει η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ, σύμφωνα με το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού «Le Point». Αυτό έχει τρεις φωτογραφίες: αυτές του Ναπολέοντα, του Λουί 14ου και του Παρθενώνα με την ευρωπαϊκή σημαία...
Ο τίτλος; «Τα μεγαλύτερα λάθη στην Ιστορία» και στους υπότιτλους αναφέρεται: «Η είσοδος της Ελλάδας στο ευρώ - Η Συνθήκη των Βερσαλλιών κατά της Γερμανίας - Η ανάκληση του Διατάγματος της Ναντ - Η γραμμή Μαζινό».

«Με την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ το 2001 ο μόνος που διατύπωσε τις επιφυλάξεις του ήταν ο Wim Dusenberg της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας. Τρία χρόνια μετά ανακαλύπτουμε την απάτη», γράφει το περιοδικό «Le Point» και συμπληρώνει αμέσως μετά: «Δεν είναι η ώρα του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα, αλλά η ώρα της Ελλάδας του σήμερα». Η αναφορά για την Ελλάδα καλύπτει μισή σελίδα στο εσωτερικό του περιοδικού, προκαλεί ωστόσο μεγάλη αίσθηση η επιλογή της χώρας μας σε ένα τέτοιο θέμα με αρνητικό τρόπο.

Πάντως, η αναφορά του περιοδικού στην Ελλάδα προκαλεί και πολλές αντιδράσεις. Όχι τόσο από την Ελλάδα όσο από την ίδια την Γαλλία, αφού μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι είναι μεγάλο λάθος για το «Le Point» να επικεντρώνεται με τόση εμπάθεια στους Έλληνες...
Διαβάστε περισσότερα » »

VIDEO. 3κύλινδρος τουρμπο κινητήρας παράγει 125PS με 1000κυβικά. Κατανάλωση; 5lt/100Km


news24
Στις αρχές του 2012 το νέο Focus, θα διατίθεται με τον επαναστατικό τρικύλινδρο turbo 1.0 λίτρου κινητήρα Ecoboost, απόδοσης 100 και 125 ίππων. Ο νέος κινητήρας, ξεκίνησε να παράγεται ήδη στο εργοστάσιο της μάρκας στη Κολωνία. Το τρικύλινδρο μοτέρ, θεωρείται τεχνολογικό επίτευγμα καθώς παράγει ιδιαίτερα μεγάλη ισχύ και συγχρόνως έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Η έκδοση με τους 125 ίππους, παράγει 114 γρ./χλμ εκπομπές CO2 και αυτή με τους 100 ίππους 109 γρ./χλμ. Αρχικά, θα τοποθετηθεί στο νέο Focus και στη συνέχεια σε διάφορα μοντέλα σε όλο τον κόσμο. Οι επιδόσεις του είναι ισάξιες ενός 1.600αρη, με τη μέση κατανάλωση να είναι περίπου στα 5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το εκπληκτικό αυτό μοτέρ, θα διατίθεται επίσης με το C-MAX, και το νέο B-MAX, το οποίο μπαίνει στην παραγωγή το 2012.


Διαβάστε περισσότερα » »

Αναβάλλεται για τις 16:00 η ορκωμοσία!

ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ....

Το θρίλερ συνεχίζεται… Το Μέγαρο Μαξίμου ανακοίνωσε ότι η τελετή ορκωμοσίας της νέας μεταβατικής Κυβέρνησης του εντολοδόχου Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου – που είχε προγραμματιστεί για τις 14:00 την Παρασκευή – αναβάλλεται κατά δύο ώρες.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες... στο νέο σχήμα αναμένεται να παραμείνουν οι κ.κ. Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Ραγκούσης, Ρέππας και Κουτρουμάνης, ενώ από πλευράς ΝΔ, την είσοδό τους διεκδικούν οι κ.κ. Δήμας, Μουρμούρας, Αρβανιτόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η χούντα έβαλε κουστούμι...

Η εξέλιξη της Χούντας
Η παγκοσμιοποίηση έφερε πολλές αλλαγές σε πολλά επίπεδα. Οι περισσότερες (αν όχι όλες) ήταν σε βάρος του απλού ανθρώπου και σε όφελος του κεφαλαίου, με την ευρύτερη έννοιά του. Ωφελήθηκαν δηλαδή οι τράπεζες και το 1%, για το οποίο φωνάζουν τόσο καιρό τρώγοντας και ξύλο πλέον, αυτοί που συμμετέχουν στο Occupy Wall Street.

Μια αλλαγή που "ζήσαμε" χθες στην Ελλάδα, είναι η εξέλιξη της Χούντας. Η διαφοροποίηση αυτού που γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Η Χούντα πλέον δεν φορά στρατιωτική στολή και δεν μυρίζει στρατωνίλα. Φορά επώνυμο κι ακριβό κοστούμι και μυρίζει "χρηματίλα". Προέχεται, δηλαδή, από τον τραπεζικό χώρο.
Σύμφωνα με το άρθρο 37 του Συντάγματος, ο πρόεδρος της Δημοπρασίας, δίνει την εντολή σε αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος ή, αν δεν υπάρχει αυτός, σε μέλος του κόμματος που υποδεικνύει η κοινοβουλευτική ομάδα. Σε περίπτωση αποτυχίας αναθέτει στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Κυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές και διαλύει τη Βουλή.
Ο Παπατέτοιος δεν καλύπτει καμμία από τις παραπάνω προϋποθέσεις. Καλύπτει όμως αυτό που...
είπαμε στην αρχή, την εξέλιξη της Χούντας. Όσοι χάρηκαν με την "ανάδειξη" του Παπατέτοιου στη θέση του πρωθυπουργού, ας το έχουν υπόψη τους αυτό. Ότι έχουμε μια νέα συνταγματική εκτροπή, μετά τις πολλές που είδαμε την τελευταία διετία από τον "αντιεξουσιαστή" ΓΑΠα.
Ο νέος πρωθυπουργός, λογικό και αναμενόμενο, δεν θα ενδιαφερθεί αν οι άνεργοι ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο. Αντιθέτως, θα ενδιαφερθεί να σωθούν οι χρεωκοπημένες τράπεζες με νέα κεφάλαια. Τα οποία θα τα κρατήσουν οι τράπεζες και δεν θα τα διοχετεύσουν στην πραγματική οικονομία. Βέβαια, αυτό θα απαιτήσει τεράστια κεφάλαια. Οπότε είναι βέβαιο ότι θα πάρει νέα μέτρα, που θα επιβαρύνουν (πάλι) αυτούς που επιβάρυναν μέχρι σήμερα και που θα οδηγήσουν την ύφεση σε "νέα υψηλά".
Το πρόβλημα για τον Παπατέτοιο είναι ότι στο τέλος δεν θα μπορεί να πει "μα γιατί δεν τρώνε ψωμί;"
Διαβάστε περισσότερα » »

Γιατί θα μείνει κλειστή η πυραμίδα του Χέοπα στις 11/11/11;

Η πυραμίδα του Χέοπα, η μεγαλύτερη στην Αίγυπτο, θα παραμείνει κλειστή, σήμερα, Παρασκευή, μετά τις φήμες για τελετές εσωτερισμού με την ευκαιρία της 11/11/11, μια ψηφιακή ευθυγράμμιση ημερομηνιών πολύ δημοφιλή για τους αριθμολόγους, έγινε γνωστό από το Ανώτατο Συμβούλιο Αρχαιοτήτων (CSA) της Αιγύπτου.



Η απόφαση ελήφθη "μετά από πολλές πιέσεις" Αιγυπτίων κυβερνοναυτών που αναφέρθηκαν σε τελετές εσωτερισμού "που προβλέπονται για τις 11 Νοεμβρίου του 2011 στο εσωτερικό της πυραμίδας", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άτεφ Αμπού Ζάχαμπ, διευθυντής του Τμήματος φαραωνικής Αρχαιολογίας.

  Το CSA επιβεβαίωσε επίσημα το κλείσιμο την Παρασκευή του διάσημου μνημείου, αναφέροντας πάντως σε ανακοίνωση του την ανάγκη εργασιών συντήρησης μετά από μια πολύ μεγάλη κοσμοσυρροή κατά την μουσουλμανική εορτή του Έιντ αλ Άντχα, που μόλις ολοκληρώθηκε.

  Για τους οπαδούς του εσωτερισμού, μια ασυνήθιστη ψηφιακή ευθυγράμμιση θα συμβεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, 2011 στις 11:11, και θα μπορούσε να προκαλέσει ασυνήθιστα γεγονότα.

  Ορισμένοι αποδίδουν στον αριθμό ένδεκα παραφυσικές δυνάμεις που προσφέρουν ένα δίαυλο επικοινωνίας με το υποσυνείδητο, άλλοι βλέπουν ένα μυστικιστικό χαρακτήρα σε αυτόν τον αριθμό που όπως λένε συνήθως σχετίζεται με καταστροφές, όπως οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες. 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ελλάδα τρέχει με... χίλια - Η ελληνική ομάδα του Formula Student αποκαλύπτεται

Το woop.gr συνάντησε την ελληνική ομάδα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο kartodromo, την γνωστή πίστα τού Αγίου Στεφάνου.
Ανακαλύψτε μέσα από την κάμερα μας το μονοθέσιο που κατασκεύασε ολομόναχη η ομάδα των φοιτητών του Πολυτεχνείου.
Ποια είναι, ή μάλλον ποια δεν είναι συνεισφορά του Πολυτεχνείου στην προσπάθειά τους, τι έχουν πετύχει μέχρι στιγμής και ποια είναι τα επόμενα σχέδια τους.

Με τα συγκεκριμένα παιδιά το woop.gr είχε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν παρουσιάζοντας τους... Ocean's... 14!
Δείτε τη συνέντευξη στον Παναγιώτη Δαλαταριώφ και απολαύστε το μονοθέσιο να... δίνει γκάζια στην πίστα:


ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ 
Διαβάστε περισσότερα » »

Κόβεται το επίδομα τοκετού στα δημόσια νοσοκομεία

Καταργείται το επίδομα τοκετού στις γυναίκες που επιλέγουν να γεννήσουν σε Δημόσια Νοσοκομεία.
Σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), ο οποίος δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καταβάλλεται στις ασφαλισμένες, σε περίπωση τοκετού, αντί μαιευτικής περίθαλψης, εφάπαξ χρηματικό βοήθημα ύψους 900 ευρώ, 1.200 ευρώ για δίδυμη κύηση και 1.600 ευρώ για τρίδυμη κύηση.

Τα παραπάνω _ σημειώνεται _ εφαρμόζονται σε περίπτωση τοκετού σε μονάδα που δεν εφαρμόζεται το Κλειστό Ενοποιημένο Νοσήλιο. Δηλαδή, στα Κρατικά Νοσοκομεία.
Στις περιπτώσεις νοσηλείας άνω των τεσσάρων ημερών λόγω επιπλοκών, εφαρμόζεται η διάταξη περί νοσοκομειακής περίθαλψης για την επιπλέον δαπάνη. 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΔΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΗΜΕΡΔΙΔΑ ΑΓΩΝΩΝ
                               
 57 μικρά ΔΕΛΦΙΝΙΑ που έκλεψαν την παράσταση με την εντυπωσιακή παρουσία τους, συμμετείχαν στην φιλική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Ναυταθλητικό Κέντρο ¨ ΝΑΤΙΛΟΣ¨ της Βέροιας.
Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εκτός από τις πρωτιές, πέτυχαν να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους το κοινό και τους συναθλητές τους.
Ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Ημαθίας στην προσπάθεια ανάπτυξης και προώθησης της κολύμβησης αλλά και στην προσπάθεια απόκτηση εμπειριών από τους μικρούς κολυμβητές, προέβη στη  διοργάνωση της Φιλικής Ημερίδας Αγώνων (Φ.Η.Α) -σε συνεργασία με τα Δελφίνια Πτολεμαΐδας και τον Α.Σ. Νηρέα Βέροιας- στο Ναυταθλητικό κέντρο "ΝΑΥΤΙΛΟΣ ή οποία και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Πρόκειται για μία δράση στην οποία συμμετείχαν παιδιά που  έχουν περάσει στην μεγάλη πισίνα, είναι γεννημένα το 2002-2003-2004-2005 και έχουν επιλεγεί από τους προπονητές τους. 
Σημειώνεται ότι στην Φ.Η.Α, εκτός από τα  Δελφίνια της Πτολεμαΐδας, συμμετείχαν και οι: Νηρέας Βέροιας,  ΝΑΣΗ Βέροιας και τα Γιαννιτσά.
Η Διοίκηση της Ακαδημίας συγχαίρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και ιδιαίτερα τα  μικρά της ΔΕΛΦΙΝΙΑ που διέπρεψαν και χάρισαν πρωτιές.
                                                               

                      Από το Γραφείο Τύπου
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Αθάνατη Ελληνικότητα-Βίντεο (Μην το χάσετε!)

Ότι αρνητικό βαρύνει σήμερα την ανθρώπινη ζωή,το δόγμα,ο εξουσιασμός,η θεοκρατία,το παράλογο το σκοτεινό,το βάρβαρο είναι αποκλειστικά προϊόν μη Ελληνικών τρόπων Σκέπτεσθαι και Ζην.
Αν μπορούμε να φανταστούμε μια ανθρωπότητα στερημένη της Ελληνικότητας,η εικόνα που θα προέκυπτε θα ήταν εκείνη ενός κοσμοβυθισμένου στην άγνοια,την δυστυχία την πείνα,την εξαθλίωση,την τυραννία ,την αγριότητα την παράνοια...

http://visaltis.blogspot.com/2011/11/blog-post_9570.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Το μέλλον της Ελλάδας το 2011 είναι καταγεγραμμένο στον Τύπο της Ελλάδας του 1932 (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Το μέλλον της Ελλάδας το 2011 είναι καταγεγραμμένο στον Τύπο της Ελλάδας του 1932.
Ο Μάνος Κακλαμάνος και ο Δημήτρης Καζάκης μέσα από άρθρα των εφημερίδων της εποχής της πτώχευσης του 1932 αποκαλύπτουν το εγχειρίδιο με τις οδηγίες για την πτώχευση του 2012.
Η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται, την επαναλαμβάνουν.
Ρωτήστε, μάθετε, ακούστε την έκτακτη "Εκπομπή Α.Ε" το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 12:30 - 16:00 στο Ράδιο 9.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!

Την ώρα που ο Παπανδρέου συνεχίζει τα πολιτικά του παιχνίδια, ένας ολόκληρος λαός εξαθλιώνεται.
Πολύτεκνη μάνα η κυρία Όλγα, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον δρόμο, αναγκαζόμενη να ζητιανεύει επειδή η Δ.Ε.Η. της έκοψε το ρεύμα!
Έχει τέσσερα παιδιά και είναι άνεργη, το ίδιο και ο άνδρας της, ενώ το ρεύμα στο δικό τους σπίτι το Ζεφύρι, το έκοψε η Δ.Ε.Η. παρά τα όσα ισχυριζόταν ο κ. Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ- ΔΕΗ ότι δεν θα έκοβε το ρεύμα από τις πολύτεκνες και αναξιοπαθούντες οικογένειες.
Αν και όπως μας λέει η ίδια η κ. Όλγα, κατάφερε να συγκεντρώσει από δανεικά γειτόνων, το ποσό των 600 € η προϊσταμένη της Δ.Ε.Η. Περιστερίου δεν δέχθηκε τα χρήματα, απαιτώντας να της καταβάλει το....
ποσό των 1000 € περίπου, όσο ήταν η αναγραφόμενη δόση!!!
"Σχεδόν μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα" μάς λέει η κυρία Όλγα.
"Ντρέπομαι γι' αυτό που κάνω και αναγκάζομαι να βγω στο δρόμο να ζητήσω την βοήθεια του κόσμου" λέει με πόνο ψυχής, σχεδόν κλαίγοντας η νεαρή γυναίκα και συνεχίζει:
"Είχα δύο καταστήματα με είδη ρούχων. Ένα στο Μενίδι και ένα στο Ζεφύρι. Δεν μπόρεσα να τα κρατήσω όμως, λόγω της μεγάλης κρίσης. Για ένα διάστημα εργαζόμουν ως οικιακή βοηθός. Όμως εδώ και καιρό είμαι άνεργη. Πήγα στην Εκκλησία και παρακάλεσα να προσπαθήσουν να μου βρουν εργασία οικιακής βοηθού, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε ακόμη".


Αυτή η γυναίκα ζει ...συντροφιά με την απελπισία και την απόγνωση. Δεν μπορεί να ζήσει τα παιδιά της, ο άνδρας της είναι και αυτός άνεργος, ενώ αδυνατεί να πληρώσει το ρεύμα στο σπίτι της εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.
Ταυτόχρονα συναντά την σκληρότητα και της ίδιας της Δ.Ε.Η. η οποία μη δεχόμενη τα 600 € ως μέρος της δόσης, της έκοψε το ρεύμα!
Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011. Η Ελλάδα που ...σώζει ο Παπανδρέου, οδηγώντας στην εξαθλίωση τους Έλληνες!
Διαβάστε περισσότερα » »

Να τος να τος ο πρωθυπουργός!

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν!ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Παπαδήμος – Σημίτης πανηγυρίζουν το «ευρώ»
Ένας τέως και ένας μέλλων πρωθυπουργός της χώρας...
 
Διαβάστε περισσότερα » »

H καλή, η κακή χοληστερίνη, οι λιποπρωτεϊνες, υπερχολιστερολαιμία, και οι μύθοι που τα συνοδεύουν

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., medlabnews.gr

Φαίνεται ότι η χοληστερόλη είναι μια ουσία απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία όμως εάν κυκλοφορεί σε μεγάλες ποσότητες έχει αρνητικές συνέπειες γιατί εναποτίθεται στο τοίχωμα των αγγείων (αρτηριών) δημιουργώντας την αθηρωματική πλάκα.
 Η αθηρωματική πλάκα αποτελείται σε σημαντικό ποσοστό από χοληστερόλης. Με την πάροδο του χρόνου και όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, αυξάνεται, προβάλλει όλο και περισσότερο μέσα στον αυλό του αγγείου (προς το εσωτερικό του, δηλαδή) με συνέπεια να τον περιορίζει και να μειώνει την ποσότητα του αίματος που διέρχεται από αυτό.
Ταυτοχρόνως, μειώνονται και τα παρεχόμενα από το αίμα θρεπτικά συστατικά, με τελικό αποτέλεσμα τη στηθάγχη και τα καρδιακά επεισόδια. Τα προβλήματα που εκδηλώνονται μετά από αρκετά χρόνια, καθώς η στεφανιαία νόσος είναι πάθηση με βραδεία εξελικτική πορεία.
Το έμφραγμα εκδηλώνεται όταν «σπάσει» η αθηρωματική πλάκα στο τοίχωμα του αγγείου και δημιουργηθεί θρόμβος πάνω της, με συνέπεια να αποφραχθεί το αγγείο και να παρεμποδισθεί η αιμάτωση και η παροχή οξυγόνου στην περιοχή του μυοκαρδίου που αιματώνεται από το αγγείο αυτό. Η διεργασία αυτή μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο
Το μεγαλύτερο ποσοστό χοληστερόλης του ανθρωπίνου σώματος παράγεται στο ήπαρ - το  υπόλοιπο προέρχεται από τις τροφές.
Πηγές πλούσιες σε χοληστερόλη είναι το κρέας, τα αυγά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.
Η ποσότητα της χοληστερόλης που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό επηρεάζεται από τον τύπο της διατροφής, από την ηλικία και από κληρονομικούς παράγοντες.

Η χοληστερόλη και οι άλλες λιποπρωτεΐνες
Η χοληστερόλη μεταφέρεται με το αίμα υπό μορφή μορίων που περιέχουν λιπίδια και πρωτεΐνες. Αυτά τα μόρια ονομάζονται, λόγω ακριβώς της σύνθεσής τους λιποπρωτεΐνες.
Όταν είναι κανείς νηστικός, κυκλοφορούν στο αίμα του τρεις κύριοι τύποι λιποπρωτεϊνών.
·      Οι χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες (LDL χοληστερόλη),
·      οι υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες (HDL χοληστερόλη)
·      και οι πολύ χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνες (VLDL χοληστερόλη).

Η «κακή» (LDL) χοληστερόλη είναι η λιποπρωτεΐνη, που σε μεγάλες ποσότητες σχετίζεται με την αθηρωμάτωση των αρτηριών και τις επιπλοκές της, δηλαδή την στεφανιαία νόσο, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το ανεύρυσμα αορτής και την περιφεριακή αρτηριακή αθηρωματική νόσο.
Η «καλή» (HDL) χοληστερόλη σχετίζεται αντίστροφα με τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, δηλαδή όσο υψηλότερη είναι αυτή τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία έναντι της αθηρωμάτωσης και της στεφανιαίας νόσου.
Η VLDL χοληστερόλη είναι η πιο πλούσια λιποπρωτεΐνη σε τριγλυκερίδια και αποτελεί πρόδρομο ουσία για την παραγωγή της LDL χοληστερόλης. Σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι αθηρογόνος και ευνοεί την εμφάνιση αθηρωμάτωσης και στεφανιαίας νόσου. Είναι η λιποπρωτεΐνη στην οποία οφείλονται τα τριγλυκερίδια του αίματος.
Έτσι, όσο μεγαλύτερη είναι η υπερπαραγωγή της VLDL χοληστερόλης από το ήπαρ, τόσο μεγαλύτερη είναι και η ποσότητα των τριγλυκεριδίων στο αίμα.
Ο κύριος στόχος στην αντιμετώπιση των δυσλιπιδαιμιών
Κύριο στόχο για την αντιμετώπιση της υψηλής χοληστερόλης τόσο στους πάσχοντες από στεφανιαία νόσο, όσο και στα άτομα δίχως αυτήν, αποτελεί η «κακή» (LDL) χοληστερόλη, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές και τις Αμερικάνικες οδηγίες για την αντιμετώπιση των δυσλιπιδαιμιών.
Ως εκ του τούτου η τιμή της LDL-χοληστερόλης, λαμβάνεται κατά κύριο λόγο υπόψη για την έναρξη φαρμακευτικής υπολιπιδαιμικής αγωγής .


Μύθοι για την χοληστερόλη
Η χρησιμοποίηση μαργαρίνης αντί για βούτυρο βοηθά στην μείωση της χοληστερόλης.
Ο κύριος παράγων που επηρεάζει την χοληστερόλη του αίματος είναι το κορεσμένο λίπος που περιέχεται στην τροφή και όχι τόσο το πόσο χοληστερόλη περιέχει η τροφή. Το βούτυρο αλλά και η μαργαρίνη που βρίσκεται σε στερεά μορφή είναι τροφές πλούσιες σε κορεσμένο λίπος και ως εκ τούτου πρέπει να χρησιμοποιούνται με φειδώ. Η μείωση της κατανάλωσης κορεσμένων λιπών βοηθά στην καλύτερη ρύθμιση της χοληστερόλης. Οι «soft», μαλακές, ή υγρές σε θερμοκρασία δωματίου μαργαρίνες έχουν μικρότερη ποσότητα κορεσμένου λίπους και ως εκ τούτου προτιμούνται έναντι των στερεών μαργαρινών και του βουτύρου. Σήμερα κυκλοφορούν στο εμπόριο φυτικές μαργαρίνες, οι οποίες αντίθετα από τις προηγούμενες βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης, και ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση αυτής.

Αφού λαμβάνω υπολιπιδαιμικό φάρμακο δεν πρέπει να ανησυχώ για το τι τρώω.
Εάν η χοληστερόλη δεν είναι αρκετά υψηλή, είναι προτιμότερο να μειωθεί με υγιεινοδιαιτητική αγωγή. Υπολιπιδαιμικά φάρμακα χορηγούνται κυρίως όταν είναι παρούσα στεφανιαία ή άλλη αγγειακή νόσος, ή επί απουσίας, όταν παρά τη σωστή υγιεινοδιαιτητική αγωγή, η χοληστερόλη παραμένει υψηλότερη της επιθυμητής τιμής. Πρέπει βεβαίως να γίνει κατανοητό ότι η αλλαγή του τρόπου ζωής ( υγιεινοδιαιτητική αγωγή) σε συνεργασία με την υπολιπιδαιμική φαρμακευτική αγωγή είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για την διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας.

Η υπερχοληστερολαιμία είναι ανδρικό πρόβλημα, έτσι οι γυναίκες δεν πρέπει να ανησυχούν για την χοληστερόλη τους.
Σήμερα είναι γνωστό ότι η στεφανιαία νόσος σκοτώνει κάθε χρόνο περισσότερες γυναίκες από ό,τι ο καρκίνος του μαστού, περιλαμβανομένων και των νεώτερων προεμμηνοπαυσιακών γυναικών. Η υψηλή χοληστερόλη είναι εφάμιλλος προδιαθεσικός παράγοντας κινδύνου για στεφανιαία νόσο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, παρόλα αυτά είναι λιγότερο πιθανό να θεραπεύονται οι γυναίκες για υψηλή χοληστερόλη. Έτσι είναι μύθος ότι η χοληστερόλη δεν αγγίζει τις γυναίκες, αντίθετα μάλιστα πρέπει όλες οι γυναίκες και ειδικά μετά την εμμηνόπαυση όπως άλλωστε και οι άνδρες να ελέγχουν την χοληστερόλη τους

Τα υπολιπιδαιμικά φάρμακα με βοήθησαν να ρίξω την χοληστερόλη μου. Τώρα που η χοληστερόλη μου έπεσε, από ό,τι άκουσα καλό είναι να τα διακόψω.
Αυτή η πρακτική είναι από τις πιο εσφαλμένες αλλά πολύ διαδεδομένη. Είναι γνωστό ότι τα υπολιπιδαιμικά φάρμακα, π.χ. οι στατίνες αναστέλλουν την ενδοκυττάρια παραγωγή χοληστερόλης. Η αναστολή αυτή υφίσταται μόνο παρουσία του φαρμάκου. Έτσι εάν διακοπεί, δε θα χρειασθούν παρά λίγες μέρες, ώστε η χοληστερόλη να φθάσει στα επίπεδα που ήταν πριν την έναρξη της θεραπεία Συμπερασματικά λοιπόν, εάν υπάρχουν οι ενδείξεις για την έναρξη υπολιπιδαιμικού φαρμάκου, αυτό πρέπει να συνεχισθεί και να μη διακόπτεται
Τα φάρμακα και κυρίως οι στατίνες  πράγματι μειώνουν την χοληστερόλη στα επιθυμητά επίπεδα, αλλά δυστυχώς πειράζουν το συκώτι και τους μύες.
Πράγματι, η παρακολούθηση  του δυσλιπιδαιμικού που  βρίσκεται υπό  φαρμακευτική υπολιπιδαιμική  αγωγή, περιλαμβάνει και τον  έλεγχο των  ηπατικών  ενζύμων και υπό προϋποθέσεις, της CK, του  ενζύμου  των  μυών. Παρόλα αυτά από το 1987 που κυκλοφόρησε  η πρώτη στατίνη, μέχρι  τώρα, επί  εκατομμυρίων  δυσλιπιδαιμικών  που βρίσκονται σε  θεραπεία  με  στατίνες δεν  έχουν παρουσιασθεί σημαντικές παρενέργειες και  βέβαια  δεν  είναι  αυτός λόγος να  στερηθεί κάποιος που χρειάζεται το φάρμακο, τις  τόσο  ευεργετικές  δράσεις του, τόσο  στην  ολική  θνησιμότητα, στη  στεφανιαία  θνητότητα, στη  μείωση  της  στεφανιαίας  νόσου  και  των  αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων. Έτσι με  τη  σωστή  ιατρική  παρακολούθηση τα  φάρμακα  αυτά  είναι  πέρα  για  πέρα  ακίνδυνα.

Η χοληστερόλη στα παιδιά και στους εφήβους
Είναι γνωστό ότι η αθηρωματική διεργασία (εναπόθεση λιπών στις αρτηρίες) ξεκινά στην παιδική ηλικία και εξελίσσεται αργά μέχρι την ενηλικίωση. Στη συνέχεια συνήθως οδηγεί στη δημιουργία της στεφανιαίας νόσου, την πρώτη αιτία θανάτου στο δυτικό κόσμο.


Παρά την αδιαφιλονίκητη επιτυχία στη μείωση των θανάτων από στεφανιαία νόσο τις τελευταίες δυο δεκαετίες, αυτή είναι υπεύθυνη για περίπου μισό εκατομμύριο θανάτους στις ΗΠΑ ετησίως.
Περίπου τον 42% των ατόμων που έλαβαν εξιτήριο από το νοσοκομείο νοσηλευόμενοι για στεφανιαία νόσο, έχουν ηλικία μικρότερη των 65 ετών.  Πολλοί από αυτούς τους  ενηλίκους έχουν παιδιά με προδιαθεσικούς παράγοντες για στεφανιαία νόσο που χρειάζονται προσοχή και ανάλογη αντιμετώπιση.
Οι κλινικές μελέτες δείχνουν ότι:
   Η αθηροσκλήρυνση ή οι πρόδρομες μορφές της ξεκινούν στα παιδιά
   Τα αυξημένα επίπεδα της χοληστερόλης στα πρώτα χρόνια της ζωής παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αθηρωσκλήρυνσης στην ενήλικο ζωή.
   Οι διαιτητικές συνήθειες και η γενετική προδιάθεση επηρεάζουν τα επίπεδα της χοληστερόλης και τον κίνδυνο εκδήλωσης στεφανιαίας νόσου.
   Τα μειωμένα επίπεδα χοληστερόλης σε παιδιά είναι προστατευτικά
   Το κάπνισμα θα πρέπει να αποθαρρύνεται
   Η συστηματική αερόβια άσκηση θα πρέπει να ενθαρρύνεται
   Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος για ύπαρξη αρτηριακής υπέρτασης και να θεραπεύεται όπου χρειάζεται
   Η παχυσαρκία θα πρέπει να ελαττωθεί
   Θα πρέπει να γίνεται έλεγχος για ύπαρξη σακχαρώδους διαβήτη και να θεραπεύεται όπου χρειάζεται

Τα επίπεδα χοληστερόλης σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες (ηλικίες 2-19 ετών) προσδιορίζονται ως εξής:
* Ολική χοληστερόλη (mg/dL) Κάτω από 170 = Επιθυμητή
170-199 = Οριακή
200 ή μεγαλύτερη = Υψηλή
* LDL χοληστερόλη (mg/dL) Κάτω από 110 = Επιθυμητή
110-129 = Οριακή
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ακαδημαϊκός Σκοπίων: Η πΓΔΜ έχει προβλήματα με τους Βουλγάρους και τους Αλβανούς



Η FYROM έχει προβλήματα  με την Βουλγαρία και την Αλβανία, δήλωσε σε συνέντευξή του στο κρατικό  κανάλι των Σκοπίων, ο ακαδημαϊκός Μπλάζε Ριστόφσκι, εκδότης της λεγόμενης «Μακεδονικής Εγκυκλοπαίδειας», η οποία αποσύρθηκε από την κυκλοφορία μετά από μια σειρά διεθνών αντιδράσεων για τις ανακρίβειες τις οποίες είχε.


«Έχουμε πρόβλημα με τους Βουλγάρους, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν ούτε τη γλώσσα μας (ως ‘μακεδονική’), ούτε το έθνος μας (ως ‘μακεδονικό’). Αν και η Βουλγαρία είχε αναγνωρίσει μια φορά το έθνος μας (ως ‘μακεδονικό’) κατά την περίοδο που αυτονομήθηκε η χώρα μας το 1947, μετά άλλαξε πολιτική. Η βουλγαρική πολιτική είναι της προσέλκυσης  του λαού μας (προς την βουλγαρική ιδεολογία). Αυτό επιδιώκει και με την έκδοση των βουλγαρικών διαβατηρίων που βγάζουν συμπολίτες μας για να ανακοινώσει μετά ότι στην ‘Μακεδονία’ ζουν Βούλγαροι. Διαπιστώνουμε ακόμη ότι εκατοντάδες άνθρωποι της περιοχής των Σκοπίων έχουν ψηφίσει στις τελευταίες προεδρικές εκλογές της Βουλγαρίας και έχουν , επίσης, συμμετάσχει στην βουλγαρική απογραφή. Παρουσιάζεται μια πίεση από την κατεύθυνση αυτή», δήλωσε ο Ακαδημαϊκός Ριστόφσκι.

Πίεση υπάρχει και από την Αλβανία, η οποία πιστεύει ότι η FYROM κατέχει αλβανικά εδάφη.

«Αυτή είναι η πιο σημαντική πίεση και πρέπει να την επιλύσουμε», τόνισε ο Ριστόφσκι.
Αξίζει να σημειωθεί ο Ριστόφσκι είναι ο πατέρας της αρχηγού του κόμματος «ДОМ» (των λεγόμενων πρασίνων των Σκοπίων), Λιλιάνα Ποπόφσκι, η οποία συμμετέχει στο συνασπισμό  του κόμματος του Γκρουέφσκι ВМРО-ДПМНЕ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η σύμβαση που θα ψήφισή η Βουλή από τις μαριονέτες!

ΟΛΗ Η Σύμβαση που υπεγραψε η Κυβερνηση με τους Δανειστές μς εναντι 80 Δισεκατομμυριων Ευρω! ΟΥΤΕ ΟΙ ΖΟΥΛΟΥ ΘΑ δέχονταν να την υπογράψουν!
Μέσω πολλών καναλιών και τελικά δια του φίλου και συνεργάτη μας blogger μας κ. Βασίλη Δημούδη έφθασε σε μας η εγκληματική σύμβαση με τους δανειστές της σπείρας της Μέργκελ. Δείτε την με τη σύσταση του φίλου μας, που σημειώνει:
Φιλικη συμβουλη, την ωρα της αναγνωσης να τρωτε καποιο γλυκο για να κατεβαινει η πικρα..
Φιλικη παρακληση, στειλτε το αρχειο μεσω email σε ολους τους γνωστους, φιλους και συγγενεις σας.
Δειξτε το στην οικογενεια σας, τυπωστε το αν θελετε.
Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αυτό μνημόνιο δεν πρέπει να χαθεί κάπου στο δρόμο, όπως γίνεται συνήθως.

Αυτήν την στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω Facebook αλλά και απλών λογαριασμών (Hotmail, googlemail) η συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες.
Όσο περιληπτικά μπορώ, θα βοηθήσω να αναγνώσετε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρίες στον βωμό του ‘ δημόσιου χρέους’ και της ‘πτώχευσης’.
Εμείς ‘ οι άνθρωποι του μόχθου ‘ όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε στα χέρια μας το επαίσχυντο συμφωνητικό και μπορούμε να κρίνουμε τι σημαίνει σωτήρια της πατρίδος και όχι ξεπούλημα.
ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!
Έχουμε και λέμε λοιπόν…
—σελ.119-
ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης
δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το… χρέος της…
(Γι’ αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

—σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.
Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι
στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

—Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο
—σελ´121.παραγρ.5
Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.
6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,
επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

—Σελ 123
Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα,
που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει
χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του
δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

—Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5…
Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση,
δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου
κ τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών
κ του υπουργείου δικαιοσύνης.
(Ούτε σε χώρα της κεντρικής Αφρικής δεν υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης, ακόμη κι αν αυτός είναι δοτός.
Ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο?
Ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

—σελ 123,παράγραφος 5…
Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν
να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!
Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει κ πέρα υπάρχει το διεθνές
αλλά μας δένει τα χέρια πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας,
για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

—–Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία
την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία
από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση.
Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του
στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος.
Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!
Με λιγα λογια θα μας παρουν και τα σώβρακα….. αν τους αφήσουμε !

ΣΗΜ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ Η ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ?

Βασίλης Δημούδης
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ HOWARD ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Διαβάστε περισσότερα » »