Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Η σκληρή αλήθεια - Γιατί χάνονται τα μελίσσια μας; (Μεταφρασμένο βίντεο)

Ένα βίντεο που πραγματεύεται την σοκαριστική κατάσταση του ΣΗΜΕΡΑ. Οι μέλισσες ζούν σε μια διατροφική έρημο. Τα φυτοφάρμακα , τα μεταλλαγμένα , οι ασθένειες , η ανθρώπινη δραστηριότητα , τα παράσιτα εξαφανίζουν τον σημαντικότερο επικονιαστή του πλανήτη μας. Έχει φανταστεί κανείς πως θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς τις μέλισσες; Πως μπορουμε να τις βοηθήσουμε;

Ο καθένας από εσάς εκεί έξω μπορεί να βοηθήσει τις μέλισσες με δύο πολύ άμεσους κι εύκολους τρόπους. Φυτέψτε λουλούδια φιλικά προς τις μέλισσες και μην μολύνετε αυτά τα λουλούδια με φυτοφάρμακα. Στο Διαδίκτυο μπορείτε να αναζητήσετε λουλούδια που είναι γηγενή στην περιοχή σας και φυτέψτε τα. Φυτέψτε τα σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι σας. Φυτέψτε τα στην μπροστινή αυλή σας, στο γρασίδι σας, στις πόλεις σας. Κάντε εκστρατεία για να φυτευτούν σε δημόσιους κήπους, σε κοινοτικούς χώρους, σε λιβάδια. Αφήστε την καλλιέργεια των γεωργικών εκτάσεων!
Χρειαζόμαστε τις μέλισσες , διότι αν εξαφανιστούν δεν  υπάρχει ΜΕΛΛΟΝ!


orinimelissa
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΙΤΕ γιατί δεν κάνει να ψήνουμε φαγητό σε αλουμινόχαρτο!!!

alouminoxartoΞεχάστε τις πατάτες στη χόβολη και τη λιωμένη φέτα με ντομάτα στο αλουμινόχαρτο…
Μαζί με τα νόστιμα φαγητά που ψήνονται σε αλουμινόχαρτο, τρώμε και το μέταλλο που απελευθερώνεται από το αλουμινόχαρτο, όπως αναφέρεται στο Journal of Electrochemical Science.
Όπως αναφέρεται στο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τότε απευλεθερώνεται αλουμίνιο και καταναλώνουμε το μέταλλο αυτό.
Αντίθετα δεν υπάρχει καμία βλαπτική επίδραση, αν τυλίγουμε τα κρύα φαγητά, το τοστ, κ.λπ.

Παράπονα Ρόδου
makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Υστερία Σκοπιανών: «Κλείστε την έκθεση: Έλληνες- από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο»!!

Απαιτούμε να απαγορευθεί η έκθεση «Έλληνες- από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» από τα βόρεια αμερικανικά μουσεία, γράφει το τίτλος του δημοσιεύματος

«Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο», αυτός είναι τίτλος της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα μουσεία της Βόρειας Αμερικής και υποστηρίζεται από το Ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

»Πρόκειται για μια φιλόδοξη αποστολή για τη διάδοση του μύθου των πέντε χιλιάδων «ελληνικού» (τα εισαγωγικά στο σκοπιανό δημοσίευμα) πολιτισμού, συμπεριλαμβανομένης της ‘κλοπής’ του Μακεδόνα βασιλιά Μεγάλου Αλεξάνδρου, σημειώνει το «μακεδονικό»  Κίνημα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα των Σλάβων των Σκοπίων.
Η έκθεση θα γίνει στο Μόντρεαλ, θα παρουσιασθεί στο Καναδικό Μουσείο Ιστορίας, στο Σικάγο και την Ουάσιγκτον.
«Παραδόξως το ανεύθυνο αυτό έργο, χρηματοδοτείται εν μέρει από το Υπουργείο Καναδικής Κληρονομιάς και προωθείται  από την Πρεσβεία του Καναδά στην Ελλάδα.
Ο Δυτικός Κόσμος είναι ερωτευμένος με την ιστορία της Ελλάδας και με τον ελληνικό μύθο προωθείται η εθνική καθαρότητα και της αυτοαποκαλούμενης υπεροχής της Ελλάδας, που έχει καταστεί η πιο ρατσιστική χώρα στο δυτικό κόσμο.
Ωστόσο, ο δυτικός κόσμος, δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα, να την χαρακτηρίζει ως το «λίκνο του πολιτισμού» και το «λίκνο της δημοκρατίας» αν και η ιδέα «Ελλάδα» ως μία ενιαία οντότητα, εδαφική ή πολιτιστική δεν υπάρχει, γράφει το δημοσίευμα των Σκοπίων και συνεχίζει:
Η ελληνική επιθετική εκστρατεία, η οποία έχει ως στόχο να πείσει τον κόσμο ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν «Έλληνες», δεν έχει καμία βάση στην ιστορική πραγματικότητα, αλλά, είναι μέρος της ρατσιστικής πολιτικής στην Ελλάδα, να αρνείται την ύπαρξη των ‘Μακεδόνων’ (Σλάβων που θέλουν να χαρακτηρισθούν Μακεδόνες, δηλαδή) στις μέρες μας ή σε οποιαδήποτε στιγμή στην ιστορία.
Η Ελλάδα –συνεχίζει το υστερικό δημοσίευμα- είναι η μόνη χώρα της Δύσης, που αρνείται την ύπαρξη τυχόν εθνικών μειονοτήτων  στο έδαφός της και με «υπερηφάνεια» αναφέρει ότι  η χώρα είναι «εθνικά καθαρή». Ο ρατσισμός είναι τόσο αχαλίνωτος στην Ελλάδα, που είναι η πρώτη χώρα μετά τη ναζιστική Γερμανία στην οποία  υπάρχουν εκλεγμένα μέλη του νέο-ναζιστικού κόμματος στο Κοινοβούλιο – δηλαδή έχει 21 μέλη της ‘Χρυσής Αυγής’.
Παραδόξως- ξεφωνίζει το δημοσίευμα- από το 1988, σύμφωνα με καλά τεκμηριωμένη έρευνα στην πολιτική της Ελλάδας δεν υπήρχε η «Μακεδονία» (το νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων) και προσπάθησαν να εξαλείψουν την ύπαρξή του.
 Τότε κυριάρχησε ο φόβος ότι θα χάσει το μέρος της Μακεδονίας, που κατέλαβε το 1913, και η ελληνική προπαγανδιστική μηχανή υποστηρίζει ότι το έδαφος της Μακεδονίας δεν ανήκει σε αυτούς  και ότι αυτοί οι άνθρωποι (Σλάβοι με την ονομασία Μακεδόνες) δεν υπάρχουν.
Επιπλέον, το γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν σε θέση (μέσα στην οικονομική κρίση που διέρχεται) να πείσει τα βόρεια αμερικανικά μουσεία, να παρουσιάσει και να προωθήσει τα ψευδή ιστορικά δεδομένα ως μέρος της έκθεσης «Έλληνες- Ο Αγαμέμνονας στον Μέγα Αλέξανδρο», ενώ δεν μπορεί να σταθεί οικονομικά, έγιναν μέρος (τα Μουσεία αυτά) της ελληνικής προπαγάνδας και αυτό είναι σοκαριστικό, σημειώνει  η ανακοίνωση των Σλάβων των Σκοπίων που αυτοαποκαλείται «Μακεδονικό Κίνημα Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» και το οποίο απαιτεί το άμεσο κλείσιμο των εκθέσεων και την απομάκρυνση του υλικού από τα αμερικανικά μουσεία.
Το δημοσίευμα του ‘MKD’ παρουσιάζει και το βίντεο


echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »