Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


«Έξεστιν κλαζομενίοις ασχημονείν» έλεγαν οι Αρχαίοι Έλληνες.
Σήμερα «ασχημονείν»= προδίδειν και κλέβειν.
Σήμερα λέμε, «Τρείς καθηγητές (Παπάκης –Κοτζιάς-Γαβρόγλου), & ένας Ιεράρχης (Ιερώνυμος), και εχάθη η Ελλάς.
Ο Τσίπρας, Κούλης, Φώφη, κ.λ.π. είναι δούλοι των Κοσμοκρατόρων. Από αυτούς αντλούν την εξουσία τους……………
Οι πολιτικοί θεωρούνται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες ως δεδομένοι δοσίλογοι.
Γιατί «σώνει και καλά» να τους δώσουμε το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;;;;;;;;;;;
Επειδή έτσι το θέλει η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της διεθνούς ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Δικτατόρων της Γης;;;
Το ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ δεν τους κάνει;;;
Δεν είναι εκ του πονηρού αυτό;;;
Χάθηκε άλλο όνομα;;; Ιστορικά ονομάζονταν η περιοχή των Σκοπίων Παιονία, Δαρδανία, και προ του Β! Παγκοσμίου Πολέμου ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ.
Ο Σιωνιστής «Κομμουνιστής» ΤΙΤΟ τους ονόμασε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
Αφού αυτοί είναι Σλάβοι & Αλβανοί, και ουδεμίαν σχέσιν έχουν με το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ήλθαν στη περιοχή τον 6ο μ.χ. αιώνα!!!
Γιατί επιμένει το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και η Σιωνιστική Ε.Ε.;;; Επειδή έτσι τους διατάζουν οι Παγκόσμιοι Σιωνιστές Δικτάτορες & Κοσμοκράτορες.;;;
Μετά την Καταλωνία ήλθε η σειρά της Μακεδονίας.
Μετά την ΙΣΠΑΝΙΑ, ήλθε η σειρά της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
Φήμες και ψίθυροι για σύνθετη ονομασία με Γεωγραφικό προσδιορισμό.
Δηλαδή Βόρεια Μακεδονία.
Όπως λέμε Βόρειος Κορέα-Νότιος Κορέα.
Βόρειο ΒΙΕΤΝΑΜ- Νότιο ΒΙΕΤΝΑΜ.
Οι δούλοι των Σιωνιστών πολιτικοί πάνε να μας μπλέξουν σε πόλεμο, κατόπιν εντολής των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
OXI στις μυστικές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια και τους πάτρωνές τους. Ο Ελληνικός Λαός δεν θέλει να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων. Μόνη λύση να ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Δεν είμαστε Σλάβοι & Αλβανοί Σκοπιανοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και οι Αλβανοί Σκοπιανοί κάνουν δημοψήφισμα, τακούτε Συριζαίοι;;;
Η Ντόρα της Ν.Δ. ακολουθεί πολιτική Ρεπούση.
Η Ρεπούση έλεγε, «Σύνθετη ονομασία, με Γεωγραφικό προσδιορισμό».
Ο Σιωνιστής Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Λιάπης (Αλβανός;;;) εδήλωσε ότι είναι κατά των συλλαλητηρίων για τη διάσωση της Μακεδονίας. Είναι ο Μπουτάρης της Εκκλησίας!!!
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», ο Μπουτάρης είναι κατάσκοπος των γυφτοσκοπιανών…….
Όταν ο ανώτατος Ορθόδοξος Κλήρος, εκλέγει τέτοιους Σιωνιστές προκαθημένους, τότε πρόκειται να πεθάνει………..
Η Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία, πρόκειται να ενταχθεί στη Σλαβική Εκκλησία των Σκοπίων.
Οι συνημμένοι χάρτες ομιλούν αφ’ έαυτών……….
Ο Ευκλείδης λέει, «Δεν έχετε δεί ακόμη τα χειρότερα»….. παρά τα 900 δις ευρώ που μας χρέωσαν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες!!!
Η Ελλάς με αυτήν την πολιτική & Εκκλησιαστική ηγεσία πρόκειται να διαμελισθεί «εις τα εξ’ ών συνετέθη».
Μετά το όνομα, ακολουθεί η διεκδίκηση Ελληνικών εδαφών της Ελληνικής Μακεδονίας, πατρονάροντας της διεθνούς ΕΛΙΤ……
Πρόκειται η Ελλάς να διαμελισθεί, και οι δούλοι πολιτικοί δεν το βλέπουν…………
Κάνουν χαρά για εκπλήρωση των σχεδίων της διεθνούς ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και αφεντικών τους.
Όποιος παραχωρεί όνομα, παραχωρεί έδαφος!!!
Είναι όλοι τους δούλοι και υπηρέτες της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Η ηγεσία της πολιτείας και Εκκλησίας είναι υπηρέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης του Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
——————————–
ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ………
ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΩΝ………
Γιαυτό τους ονομάζουμε, «ΟΙ ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ».
Προς τους ΚΛΑΖΟΜΕΝΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ λέγομεν
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΑ «ΔΩΡΑ - ΑΔΩΡΑ» ΤΗΣ ΔΕΗ του Μιχάλη Ραμπίδη


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΑ  «ΔΩΡΑ - ΑΔΩΡΑ» ΤΗΣ ΔΕΗΤο ειδικό μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος για τους κατοίκους των ενεργειακών περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλούπολης, είναι προς ψήφιση από την ολομέλεια της βουλής την ερχόμενη εβδομάδα. Μια δίκαια παροχή που έπρεπε να διεκδικήσουμε & κατακτήσουμε προ πολλού και την οποία πέτυχε σήμερα η Περιφερειακή Αρχή και προσωπικά ο περιφερειάρχης (τα του Καίσαρος τω Καίσαρι) Θόδωρος Καρυπίδης.
Η ΔΕΗ η μεγαλύτερη επιχείρηση της Ελλάδας, φρόντισε μέχρι τώρα εκτός από την ηλεκτρική επάρκεια, να τροφοδοτήσει και το πλέον απομεμακρυσμένο χωριό της πατρίδας μας, με το αγαθό της Η/Ε. Πέραν αυτού όμως δίνει σήμερα και σημαντικές παροχές:  -Έκπτωση 15% στους συνεπείς πελάτες και εξετάζει μεγαλύτερη έκπτωση για να κρατήσει τους καλοπληρωτές  -Έκπτωση 34% για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος, με περιουσιακά και εισοδηματικά κριτήρια.  -Έκπτωση που φτάνει το 70% για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.  - Έκπτωση σε πολύτεκνους, ανάπηρους  κ.α.
Γι’ αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους, το μερίδιο προμηθευτή της ΔΕΗ αντί να μειώνεται με τον λεγόμενο ανταγωνισμό, αυξάνεται. Η ΔΕΗ προμηθεύει το 84% στα φορτία της λιανικής κατανάλωσης, με τους υπόλοιπους ανεξάρτητους παρόχους να μοιράζουν 16%!
Όποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις όμως να προστεθούν στα τιμολόγια της ΔΕΗ όσες μειώσεις-διευκολύνσεις κι αν εφαρμόσουν ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος Μανώλης Παναγιωτάκης, το Δ.Σ. της επιχείρησης, το Υπ. Ενέργειας, η λανθασμένη άποψη για τους υπέρογκους λογαριασμούς  δεν διορθώνεται αν δεν απαλλαγούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ από όλες τις άλλες άσχετες με το ρεύμα επιβαρύνσεις.
Η έκπτωση είναι πάντα μικρότερη όταν την αφαιρείς από το διπλάσιο ποσό. Αν λ.χ ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι συνολικά 200 ΕΥΡΩ  και για τη ΔΕΗ (για το ρεύμα) πληρώνεις τα 100 ΕΥΡΩ (τα άλλα 100 ΕΥΡΩ αφορούν δημοτικά τέλη, ΕΡΤ κ.λπ.), η έκπτωση 15% της εμπρόθεσμης πληρωμής δηλ. 15 ΕΥΡΩ στα 200 ΕΥΡΩ είναι η μισή αξία, ενώ στα 100 ΕΥΡΩ τα 15 έχουν διπλάσια αξία!  Άλλο να πληρώνεις στα 200 ΕΥΡΩ 185 κι άλλο στα 100 μόνο 85 ΕΥΡΩ. Πόσο μάλλον σε μεγαλύτερα ποσοστά έκπτωσης του ρεύματος!
Η ηλεκτρονική δημόσια διοίκηση είναι πλέον σε θέση να βοηθήσει αποτελεσματικά και πολύπλευρα την εύρυθμη λειτουργία της κρατικής μηχανής. Μπορούν κάλλιστα τα Δημοτικά Τέλη να αποστέλλονται στους δημότες με τους λογαριασμούς του Νερού ή ξέχωρα και εφ’ όσον δεν εισπράττονται, οι οφειλές να μεταβιβάζονται στην Εφορία για τα περαιτέρω ….  Τα τιμολόγια της ΔΕΗ πρέπει να πάψουν να είναι ο κακός χωροφύλακας της κάθε οφειλής (πλην ρεύματος) του πολίτη.  Αφήστε τη ΔΕΗ να ανασάνει!
Η Διοίκηση της ΔΕΗ η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις του χώρου, θα πρέπει να θέσουν εκ νέου και ανυποχώρητα το αίτημα του διαχωρισμού και το ξεφόρτωμα των άλλων εισπράξεων υπέρ τρίτων.
Σημ.: Δυστυχώς η ΔΕΗ από μεγαλύτερη επιχείρηση της Ελλάδας περνάει στα «νύχια» των δανειστών-τοκογλύφων μας και των ιδιωτών. Το 34% που σήμερα κατέχει το Υπ. Οικονομικών, περνά στο υπερταμείο, ενώ το 17% του ΤΑΙΠΕΔ πάει για πώληση. Η επένδυση των Ελλήνων για έξι και πλέον δεκαετίες γίνεται καπνός στα φουγάρα, οξυγόνο των αετονύχηδων ….
Διαβάστε περισσότερα » »