Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Καλά Χριστούγεννα



Χρονιά πολλά σε όλους με υγεία  


Διαβάστε περισσότερα » »

Δείτε πόσο τους πληρώνουν για να γίνουν μελισσοκόμοι: Τα ποσά πραγματικά απίστευτα!

Όταν το Ελληνικό κράτος δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τους νέους μελισσοκόμους, η Αμερική ανακοίνωσε απόφαση με την οποία ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να ξεκινήσει μελισσοκομία. Φυσικά η επιδότηση δεν έχει σκοπό να αναδείξει επαγγελματίες μελισσοκόμους, αλλά ερασιτέχνες διασκορπισμένους κατά μήκος ολόκληρης της πολιτείας με έμμεσο σκοπό τη επικονίαση των φυτών και την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος. Έρευνες μάλιστα έδειξαν ότι χάρη στις μέλισσες υπάρχουμε και ζει ολόκληρος ο πλανήτης. Χωρίς αυτές δεν υπάρχει μέλλον!

Έτσι λοιπόν η Virginia της Αμερικής αποφάσισε να πληρώσει όποιον θέλει να ξεκινήσει μελισσοκομία και ανακοίνωσε ότι: Κάθε μελισσοκόμος που παίρνει κυψέλες θα πληρώνεται 200 δολλάρια (185 ευρώ) για τη κάθε μία, και το συνολικό ποσό που μπορεί να εισπράξει ένας νέος μελισσοκόμος ανέρχεται στα 2.400 δολλάρια (2200 ευρώ) κάθε χρόνο. Πολύ σημαντικά ποσά, και ισχυρό κίνητρο για να γίνει κάποιος μελισσοκόμος και να απαλλαχθεί από τα βεβαρημένα έξοδα του μελισσοκομικού εξοπλισμού.


Η Αμερική το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα με τις εξαφανίσεις των μελισσιών και παρατηρείτε μια μεγάλη πτώση στους μελισσοκόμους της πολιτείας. Έτσι το κράτος αποφάσισε να διαθέσει ένα μεγάλο κονδύλι με σκοπό την αναβίωση της μέλισσας και τη δημιουργία χιλιάδων νέων μελισσοκόμων που σκοπό έχουν να δώσουν ζωή στο τόπο, τη χλωρίδα και τη βιοποικιλότητα. 
 
orinimelissa.blogspot.gr 
 
Έτσι κάνουν  τα οργανωμένα κράτη. Και δεν  πελεκούν  τα πελεκισμένα.
Αλλά  τη περιμένεις  από όλους  αυτούς  τους εμπριμέ  πολιτικούς  που δεν  μπορούν  να μοιράσουν  σανό  δυο γάιδαρων.

Διαβάστε περισσότερα » »

Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ του Μιχάλη Ραμπίδη

            
Καθηγητές πανεπιστημίου και εκπαιδευτικοί, 70 τον αριθμό, αντιδρούν (και σωστά) στην υποβάθμιση των ανθρωπιστικών σπουδών, με αφορμή την κατάργηση της διδασκαλίας του «Επιτάφιου» του Περικλή στην Γ’ λυκείου, επί υπουργίας Νίκου Φίλη. Αντί να καλλιεργείται η ιδέα της δημοκρατίας στους νέους μας, εξωπετούν από τα σχολεία μας, το μάθημα για την αξία της δημοκρατίας.   Αντίστοιχα 11 εκατ.  έλληνες πλην των «προθύμων» βάσιμα αμφισβητούν την ύπαρξη της δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή  Ένωση.
  Η πραγματική αξία της δημοκρατίας εφαρμόζεται στην ίδια τη ζωή μας, στο περιεχόμενο και την εφαρμογή του πολιτεύματος,  στους κανόνες και τους θεσμούς βάση των οποίων πορευόμαστε, στις αξίες που υπηρετούμε.
  Πόσο δημοκρατικά λειτουργεί η ΕΕ στης οποίας τον σκληρό πυρήνα υπερηφάνως ανήκομεν;
-Είναι μια ένωση κρατών η ΕΕ που έχει κοινή οικονομική πολιτική, θέλει να έχει κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική, χωρίς καν να έχει  συνταγματικό χάρτη.
-Εκλέγουν οι πολίτες της ανά 5ετία ευρωκοινοβούλιο (800 παρά κάτι καλοπληρωμένους) βιτρίνα, χωρίς να έχουν ουσιαστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.
-Διορίζουν οι ισχυροί το διευθυντήριο των Βρυξελλών, αλλά ούτε και η ΚΟΜΙΣΙΟΝ  αποφασίζει σε θέματα αιχμής.
-Θεσμοθετούν διάφορα «Γκρουπ» που τα πλαισιώνουν οι αντίστοιχοι υπουργοί των χωρών μελών, αλλά οι αποφάσεις τους ανά πάσα στιγμή τίθενται εν αμφιβόλω.
-Παράγουν χάρτες & οδηγίες που υπηρετούν σχεδόν πάντα τα μεγάλα συμφέροντα, κόντρα στους λαούς.
  Και όταν αποφασίζουν τα θεσμοθετημένα (Γιούρογκρουπ)  όργανα, ανάλογα με τις διαθέσεις του αλαζόνα Αδόλφου Σόιμπλε  οι αποφάσεις εφαρμόζονται, αναστέλλονται ή καταστρατηγούνται. Πρόκειται για τον άνθρωπο που (κρίμα) η τραυματική του εμπειρία τον τρομοκράτησε και του στέρησε τα συναισθήματα της συμπόνιας, της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας.  Μοιάζει με τον ηγεμόνα κατακτητή, τον τύραννο, τον δυνάστη , που τρομοκρατεί τους λαούς για να τους υποτάξει.  Με  εκδικητή, μισέλληνα ή μισάνθρωπο. Το βασίλειο  των Φράγκων του Καρλομάγνου από το 800 επιχειρεί με κάθε τρόπο, να γίνει η πρώτη Ευρωπαϊκή δύναμη. Είχε βιομηχανική ανάπτυξη, αποικίες και πλούτο, αλλά επειδή μονίμως υπηρετούσε  μόνο το Ράιχ (μονοφαγάδες),  γι’ αυτό οι Γερμανοί κέρδιζαν τις μάχες και έχαναν πάντα τον πόλεμο.
  Η παραμονή μας σ’ αυτήν την ΕΕ μας οδηγεί  σε μια ολοκληρωτική υποταγή, χωρίς διέξοδο και ελπίδα, σ’ ένα υποτελές κράτος , σε μια νέα (οικονομική) Γερμανική κατοχή. «Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι» Πλάτων 427-347 π.Χ
  Ενθυμούμαστε όλοι τους λόγους «εθνικής ανάγκης» που πρόβαλε ο ΓΑΠ για την σωτηρία της χώρας, με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, από το καραβάκι με φόντο το Καστελλόριζο.  Ηχεί ακόμα στ’ αυτιά μας το «ουδείς αναμάρτητος» η μετάλλαξη  και το 2ο μνημόνιο του Α. Σαμαρά, για την σωτηρία της χώρας.                             Δεν ξεχνάμε ούτε το 1ο ούτε το 2ο ούτε το 3ο αριστερό μνημόνιο, όλα για την σωτηρία της χώρας!
  Μήπως πρέπει να θυμηθούμε κάτι και από την νεώτερη ιστορία μας; Το τηλεγράφημα που έστειλε στον αυτόχειρα πρωθυπουργό Κορυζή ο κατακτημένος-αδύναμος-δοσίλογος- διορισμένος από τους Γερμανούς πρωθυπουργός Γ. Τσολάκογλου έγραφε:   «Κατάσταση δεν επιδέχεται αναβολή διότι θα κλαύσωμεν ερείπια χειρότερα της Μικράς Ασίας».   Γράφει επίσης ο στρατηγός Γ. Τσολάκογλου στα απομνημονεύματά του: «Ευρέθην αντιμέτωπος ιστορικού διλήμματος: Ή ν’ αφήσω να συνεχισθή ο αγών και να γίνη ολοκαύτωμα ή υπείκων εις τας παρακλήσεις όλων των ηγητόρων του στρατου ν’ αναλάβω την πρωτοβουλίαν της συνθηκολογήσεως ….  “Τολμήσας” δεν υπελόγισα ευθύνας… Μέχρι σήμερον δεν μετενόησα δια το τόλμημά μου. Τουναντίον αισθάνομαι υπερηφάνειαν».  
  Στο διάβα των αιώνων οι Έλληνες δεν συμβιβάστηκαν με τη υποδούλωση, δεν βρήκαν ως δικαιολογία τους Εφιάλτες, τους κλέφτες & αμαρτωλούς, τους δοσίλογους, τους αναξιόπιστους & διεφθαρμένους, τους απάτριδες και τους ΧΩΑΡΑφάδες. Έδωσαν και δίνουν άνισες μάχες για τις αξίες της ελευθερίας & της δημοκρατίας και τις κατακτούν.
                                                                                                             

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ & ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  ΜΕ  ΥΓΕΙΑ


Διαβάστε περισσότερα » »

Είμαι ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ…. του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


)ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ
ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
————————————
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
————————–
Γιά σας, το όνομά μου είναι Ιακώβ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Οικογένειά μου έχει περιουσία $500 τρις.
Εμείς ελέγχουμε κάθε Κεντρική Τράπεζα όλων των Κρατών της Γης.
Εμείς χρηματοδοτούμε και τις δύο πλευρές, σε κάθε πόλεμο, από την εποχή του Ναπολέωντα!
Σε εμάς ανήκουν όλα τα ΜΜΕ (Κανάλια T.V. + Εφημερίδες + Ραδιόφωνα) κ.λ.π. που σας ενημερώνουν, τα πετρέλαιά σας, ο χρυσός σας, οι καταθέσεις σας στις Τράπεζες, οι Κυβερνήσεις σας, και οι πολιτικοί σας.
Πιθανόν να μην έχετε ακούσει κάτι για μένα.
JACOB ROTHSCHILD
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ……
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι γνωστός με τη λέξη ΕΛΙΤ
Ο ΣΟΡΟΣ δήλωσε ότι οι λαθρομετανάστες διοργανώνονται και χρηματοδοτούνται από τον ίδιο.
Επιμέλεια Κυκλοφορίας στο διαδίκτυο
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »