Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ Ρ Ο Τ Σ Ι Λ Ν Τ & Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

erdogan_rothchild_aegean
Στην επίσκεψη στις ΗΠΑ προ ημερών, ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ εκτός των άλλων, είχε συνάντηση και σύσκεψη με την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως-Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ. (Ρεπορτάζ και φωτογραφίες δημοσίευσε ο τύπος).
Επανερχόμενος στη Τουρκία ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ ζήτησε αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης , και το μισό Αιγαίο με τα νησιά και τη Δυτική Θράκη.
Δηλαδή ζήτησε τη μισή Ελλάδα. Την άλλη μισή τη ζητούν οι Σκοπιανοί και Αλβανοί!!!
Φως φανάρι ότι έλαβε εντολές από τον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να προχωρήσει για το εν λόγω θέμα. (Περίπτωση Κύπρου & Ιμίων).
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ έχοντας στην τσέπη του την άδεια του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ προκαλεί και εκβιάζει.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ συμμάχησε με τους ανατροπείς του, δηλαδή τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Πούλησε τον ΠΟΥΤΙΝ. Τόσο «Μπέσα» έχει…………….
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ προωθεί τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για αποκλεισμό της ΡΩΣΙΑΣ από τις θερμές θάλασσες, Αιγαίο και Μεσόγειο.
Σε περίπτωση εισβολής στην Ελλάδα, θα κλείσει τα στενά, Βόσπορο & Δαρδανέλια, για τους ΡΩΣΟΥΣ!!!
Στην πολιτική ηγεσία της πατρίδας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, Ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαφία του της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, είναι εχθροί της Ελλάδος, ως εκ τούτου συνιστώ να κάνετε Γεωπολιτικό παιχνίδι με τη ΡΩΣΙΑ.
Κατεβάστε τη ΡΩΣΙΑ κάτω, και δώστε βάσεις στις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, (Ναυστάθμους & Αεροδρόμια), εάν θέλετε να σώσουμε το Αιγαίο με τα νησιά και τη Θράκη.
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!!!!!!!!!!!!
Το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, είναι ο στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και κατόπιν εντολής ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα βοηθήσει την Τουρκία να καταλάβει τα νησιά-Θράκη, όπως έπραξε στη Κύπρο & Ίμια.
Κατόπιν αυτού η Τουρκία αποκτά Α.Ο.Ζ. μέσα στην Ελληνική Α.Ο.Ζ.
Το Γεωπολιτικό παιχνίδι είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ, και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα κερδίσει τα Ελληνικά Πετρέλαια με το Φυσικό Αέριο, και θα τα πουλήσει στους Γερμανούς.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι εχθρός της Ελλάδος, απόδειξη ο δόλιος τρόπος με τον οποίον χρεοκόπησε την Πατρίδα μας.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι εχθρός της Πατρίδος, απόδειξη η δόλια επιχείρηση με την οποίαν γέμισε την Ελλάδα με Ισλαμιστές Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, μέσω Τουρκίας & ΟΗΕ.
Το εχθρικό ΝΑΤΟ είναι στο Αιγαίο, για να βοηθήσει τους Τούρκους εισβολείς, αλλά και τους λαθρομετανάστες!!!
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ποντάρει πάρα πολύ στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να καταλάβει τη μισή Ελλάδα.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κίνησε το ενδιαφέρον του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, λόγω της στροφής που έκανε προς ΡΩΣΙΑ, μετά το αποτυχημένο Πραξικόπημα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Ν.Τ.Π. εναντίον του!!!
Οι αφελείς και επιπόλαιοι «Έλληνες» πολιτικοί, πούλησαν τα αεροδρόμια των νήσων του Αιγαίου στους Γερμανούς, χωρίς να σκεφθούν ότι οι Γερμανοί είναι ορντινάτσες του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας αυτού της Ν.Τ.Π.
Αυτό που έκαναν οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι πράξη Εθνικής Προδοσίας.
Απευθυνόμενος στους αφελείς και επιπόλαιους πολιτικούς τους λέγω, πάρτε πίσω από τη FRAPORT τα 14 αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου, που πουλήσατε.
Είναι θέμα Εθνικής Ασφαλείας.
Η FRAPORT θα παραχωρήσει τα Ελληνικά αεροδρόμια στο εχθρικό ΝΑΤΟ, και σε περίπτωση εισβολής των Τούρκων στο Αιγαίο, αυτά τα Ελληνικά Αεροδρόμια, θα
χρησιμοποιηθούν εναντίον των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Τόσο απλά!
Στους εφιάλτες πολιτικούς λέγω, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!
Μόνον αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί σαν τους σημερινούς επιμένουν να μένουμε μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, ενώ οι «εταίροι» και «σύμμαχοι» βοηθούν τους Τούρκους να καταλάβουν την Ελλάδα, μέσω του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Μόνον αφελείς & επιπόλαιοι πολιτικοί σαν τους σημερινούς, επιμένουν να διατηρούν το παράνομο και τεχνητό ΧΡΕΟΣ, το οποίο μας επέβαλλεν ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω Ε.Ε. & ΔΝΤ, αντί μονομερώς να το διαγράψουν, και να γλυτώσουμε από τα Μνημόνια, και τα τοκοχρεωλύσια του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι προδότες πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για τα δεινά που υφίσταται σήμερα η Πατρίδα μας.
Τους εφιάλτες πολιτικούς τους καθιστούμε υπεύθυνους για ότι ήθελε συμβεί στη πατρίδα……….
Αυτοί οι πολιτικοί είναι δούλοι του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτοί οι πολιτικοί ΔΕΝ είναι Έλληνες. Είναι οι σύγχρονοι εφιάλτες της Ελλάδος.
Οι αφελείς και επιπόλαιοι πολιτικοί μας, ας μιμηθούν τη διπλωματία του πονηρού Σουλτάνου ΕΡΝΤΟΓΑΝ!


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »