Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ 50! Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος έκανε θρύψαλα το εκβιαστικό προσωπείο του Βενιζέλου> Οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά, δεν εξαρτώνται από την 6η δόση!..


Ο επικεφαλής του ΙΚΑ άφησε άναυδα τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ, εκτός από την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία επιχείρησε να υπερασπισθεί την αλήθεια όταν είπε ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά και πως η καταβολή τους είναι ανεξάρτητη από την 6η δόση.

Έπεσε άκρα του τάφου παγωμάρα στο στούντιο από μια άγνωστη πολιτική συντάκτρια και τους συναδέλφους της που υποδύονται τους ρεπόρτερς του υ. Εργασίας.

Αν μπορούσαν να κατασπαράξουν τον Σπυρόπουλο θα το έκαναν!

Ειδικά όταν εκείνος επαναλάμβανε

-Ας μην μαυρίζουμε άλλο τις ψυχές των ανθρώπων. Οι συντάξεις μπορούν να πληρωθούν κανονικά, άσχετα από την 6η δόση.

Αυτή η δήλωση του Σπυρόπουλου αποκαλύπτει πόσο επικίνδυνος είναι ο Βενιζέλος, ο οποίος συνεχίζει τους εκβιασμούς αλα Παπακωνσταντίνου, με τον Σημίτη και τους νταβατζήδες των ΜΜΕ να του κάνουν πλάτες.

Την ίδια ώρα ο ανύπαρκτος Παπαδήμος παρακολουθεί τον ομόσταυλό του στη Τριμερή Μόντι να ορκίζει 15 υπουργούς την ώρα που το δικό του ασκέρι φθάνει αισίως τους 50.

Ένας Παπαδήμος που ζει στη σκιά ενός Βενιζέλου, ο οποίος όπως αποδεικνύεται δεν διστάζει να καταφεύγει ακόμη και στα ψεύδη αρκεί να τρομοκρατεί τον κόσμο.

Το πιο χοντρό ψέμα ήταν όταν είχε διώξει με το στανιό τη Τρόικα και υποστήριζε ότι έφυγαν κανονικά με όλη την Ευρώπη να τον κράζει.

Αυτός είναι ο υπουργός Οικονομικών που κυβερνάει τη χώρα, παρέα με τον Βορίδη και τον Άδωνι.

Άτυχη Ελλάδα...
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ .......!!!‏ Ο Τσετίν φεύγει από το ΠΑΣΟΚ για να βάλει το "τουρκικό κόμμα" στην Βουλή;


Την απόφαση του να μην παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση κατέστησε σαφή, μιλώντας πριν από λίγο στη Βουλή, ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάντατζη.Έκπληξη; Όχι. Τουλάχιστον για όλους όσους είναι "πονηρεμένοι" απέναντι στην τουρκική εξωτερική πολιτική, απόλυτος εκφραστής της οποίας είναι ο εν λόγω μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
«Δεν μπορώ να συμπλεύσω χέρι-χέρι με όσους εμποδίζουν και ναρκοθετούν τη σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας με την ακροδεξιά ρητορική τους», είπε ο κ. Μάντατζη αν και πρόσθεσε ότι περιβάλλει με επιστοσύνη τον Λούκα Παπαδήμο για τις ικανότητες του.
Ο βουλευτής ανέφερε ότι στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου «η μειονότητα είδε έναν ειλικρινή πολιτικό»και αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα που προωθήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση για τη μειονότητα. Αναφέρθηκε προσωπικά και στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο δήλωσε ότι «με τα λεγόμενα του στο παρελθόν πλήγωσε τη μειονότητα» αν και εξέφρασε την ελπίδα «με το πέρασμα των χρόνων να έχει αποκτήσει ωριμότητα και να έχει προχωρήσει σε άμβλυνση κάποιων ακραίων θέσεων που είχε».
Σε αυτό ακριβώς το σημείο, ο κάθε λογικός άνθρωπος αναρωτιέται: Μα, πως είναι δυνατόν, ο κύριος Μαντατζή να "κρεμάει" με αυτόν τον τρόπο τον Γιώργο Παπανδρέου, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή και τη στιγμή μάλιστα που μέχρι και σήμερα δήλωνε απολύτως ευχαριστημένος από τον μέχρι πρότινος πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου...; Είναι αχάριστος ως προς έναν "ευεργέτη" της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης;

Φυσικά όχι... Απλά, ήρθε η στιγμή, η καταλληλότερη ίσως χρονικά στιγμή, να χωρίσουν οι δρόμοι του Μαντατζή με το ΠΑΣΟΚ. Η πρόσφατη επαναδραστηριοποίηση στη Θράκη του εθνικιστικού φιλοτουρκικού κόμματος "Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας", δημιούργησε και την ανάγκη για την κατά το δυνατόν μέγιστη (διαφημιστικά) εκπροσώπηση των θέσεων της Άγκυρας. Και, εάν το ΠΑΣΟΚ δεν προλάβει να διαγράψει γενικώς τον Μαντατζή, τότε θα δούμε το εθνικιστικό κόμμα "Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας" μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο..., και φυσικά τον Τσετίν Μαντατζή αρχηγό του...! Στην χειρότερη περίπτωση, το εθνικιστικό φιλοτουρκικό κόμμα θα έχει σαν αρχηγό έναν "δημοκράτη" μουσουλμάνο πολιτικό που εκδιώχθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο λόγω των δημοκρατικών του ευαισθησιών... Είπατε τίποτε; Και είμαστε ακόμη μόνο στην αρχή...

Ποιός είπε ότι δεν υπάρχουν πολιτικές εξελίξεις; Άλλωστε και σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου, πολύ σύντομα θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα της Ελλάδας... Και ο Τσετίν Μαντατζή φαίνεται πως καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να αναδείξει τον Γιώργο Παπανδρέου εκτός από σκεπτόμενο και... προφήτη!!!

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Αναρωτιόμαστε... αυτό το όχι του Τσετίν Μαντατζή, αν το δούμε σαν αριθμό, πόσα μηδενικά έχει στο τέλος του; Και ο νοών νοείτω...
Διαβάστε περισσότερα » »

Η μητέρα δολοφονημένου ομοφυλόφιλου ισχυρίζεται ότι ο γιος της δολοφονήθηκε για να μην μαθευτεί η σχέση που είχε παλιά με τον Ομπάμα

Από : SodaHead / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Στα τέλη Μαΐου, ο ερευνητής δημοσιογράφος Wayne Madsenέκανε μια αποκάλυψη - βόμβα για το gay club του Σικάγο με το όνομα ‘Mans Country’, του οποίου ο Ομπάμα ήταν μέλος(Βλέπε άρθρο Κ.Ο. εδώ). Ο Madsen, επίσης, αναφέρθηκε στις σεξουαλικές σχέσεις του Ομπάμα με άλλους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων ονομαστών πολιτικών της Ουάσιγκτον DC και του Donald Young, του ανοιχτά ομοφυλόφιλου διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας στο Σικάγο, στην οποία ο Ομπάμα ήταν μέλος για περίπου 20 χρόνια – της ‘Trinity United Church of Christ’ του πάστοραJeremy Wright που έχει ασπασθεί την μαύρη θεολογία της απελευθέρωσης.
Υπήρχαν δύο άλλοι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι άνδρες στην εκκλησία του Ράιτ: ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Στα τέλη του 2007, καθώς ο Ομπάμα άρχισε την ανοδική του πορεία για την προεδρική υποψηφιότητα του Δημοκρατικού Κόμματος, σε μια χρονική περίοδο 1 ½ μηνών, και οι τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή τους: Ο Bland δολοφονήθηκε με στυλ εκτέλεσης στις 17 του Νοέμβρη 2007. Ο Young και αυτός με τον ίδιο τρόπο δολοφονήθηκε στις 24 Δεκέμβρη του 2007. Ο Spencer φέρεται να πέθανε από σηψαιμία, πνευμονία, και τον ιό HIV στις 26 Δεκεμβρίου 2007. (Τα πιστοποιητικά θανάτου του Bland και Young, ΕΔΩ.)
Το βίντεο με την είδηση του θανάτου του Young:
Τώρα, η ηλικιωμένη μητέρα του Young μιλάει σχετικά με τις υποψίες της ότι ο γιος της δολοφονήθηκε για να προστατευθεί η φήμη του Ομπάμα και να εξασφαλιστεί το πολιτικό του μέλλον ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω, από εδώ
Αποκλειστικό από τον Wayne Madsen - 19 Ιουλ 2010
Η ιστορία για το bi-sexual παρελθόν του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα δεν ξεχνιέται. Τώρα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην ‘The Globe’, η Norma Jean Young, η 76χρονη μητέρα του διευθυντή χορωδίας της εκκλησίας Trinity United Churchof Christ, Donald Young, μίλησε και δήλωσε ότι τα άτομα που προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον Ομπάμα δολοφόνησαν το γιο της για να προστατεύσουν τον Ομπάμα από τις ενοχλητικές αποκαλύψεις για την ομοφυλοφιλική σχέση του με το γιο της. Το τρυπημένο από σφαίρες σώμα του Donald Young βρέθηκε στο Σικάγο στο διαμέρισμά του στις 23 Δεκεμβρίου 2007, σε συνθήκες που έμοιαζαν με δολοφονία από εκτελεστή.
Η Norma Jean Young αποκάλυψε στο The Globe ότι ο γιος της, ο Donald, ο οποίος ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος, ήταν «στενός φίλος» του Ομπάμα. Η κ. Young πιστεύει, επίσης, ότι η Αστυνομία του Σικάγο δεν έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την εξεύρεση των δολοφόνων του γιου της. Η κ. Young, η οποία είναι, η ίδια πρώην υπάλληλος του Αστυνομικού Τμήματος του Σικάγο, είπε στην Globe ότι «Υπάρχουν περισσότερα με αυτή την ιστορία», και προσθέτει, "πιστεύω ότι θωρακίζουν κάποιον ή προστατεύουν κάποιον."
Οι αποκαλύψεις του Globe είναι σύμφωνες με τις πληροφορίες που λήφθηκαν από το WMR κατά τη διάρκεια μιας έρευνας που διεξήχθη το Μάιο στο Σικάγο. Στις 24 Μαΐου το WMR ανέφερε: "Ο πρόεδρος Ομπάμα και ο επικεφαλής του επιτελείου του Rahm Emanuel είναι μέλη των ίδιων gay λουτρών του Σικάγου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την gay κοινότητα του Σικάγο, καθώς και παλιές πολιτικές πηγές της πόλης." Η έκθεση πρόσθεσε ότι "το WMR συνομίλησε με διάφορες σοβαρές πηγές στο Σικάγο, που ανέφεραν ότι ο Jeremiah Wright, ο πάστορας της πρώην εκκλησίας του Ομπάμα για 20 χρόνια, της Trinity United Church of Christ (TUCC) στη νότια πλευρά του Σικάγου, κανόνιζε ουσιαστικά «συνοικέσια» μαύρων παντρεμένων ομοφυλόφιλων μέλη της Εκκλησίας, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων και επιχειρηματιών, ιδίως όσων είχαν παιδιά.
Η λέσχη για αυτή τη δουλειά ονομάστηκε «Down Low Club», αλλά οι αναφορές για αυτή ​​από τηλέφωνα και e-mail απλά την αναφέρουν κωδικοποιημένα ως "DLC. «Το τέχνασμα, σύμφωνα με τις πηγές μας, ήταν να κάνει τον καθένα που κρυφάκουγε μέσα από τις επικοινωνίες [οι υποκλοπές του FBI στην περίπτωση του Rod Blagojevich πιθανόν να περιέχουν τέτοιου είδους αναφορές] να πιστεύει ότι γινόταν αναφορά στη Δημοκρατικό Συμβούλιο Ηγεσίας (DemocraticLeadership Council) επίσης γνωστό ως DLC. . . Ανάμεσα στα μέλη του γκέι «DLC» ήταν ο Ομπάμα και ο διευθυντής χορωδίας της εκκλησίας TUCC, Donald Young, ένας ανοιχτά ομοφυλόφιλος άντρας που φέρεται να είχε μια σεξουαλική σχέση με τον Ομπάμα. Δύο άλλα gay μέλη της εκκλησίας ήταν ο Larry Bland και ο Nate Spencer. Ο Young και ο Bland δολοφονήθηκαν βάναυσα, στα τέλη του 2007.
Ο Larry Sinclair, ο ομοφυλόφιλος που ισχυριζόταν ότι είχε δύο σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Ομπάμα στο Σικάγο το 1999, έγραψε το βιβλίο “Cocaine, Sex, Lies & Murder,”στο οποίο δηλώνει ότι ο Ομπάμα είχε σχέση με τη δολοφονία του Young. Ο Sinclair έγραψε ότι ήρθε σε επαφή με τον Youngλίγο πριν τη δολοφονία του και εκείνος του αποκάλυψε τη σχέση του με τον Ομπάμα. Κατά τη στιγμή των αποκαλύψεων σχετικά με τον Ομπάμα σε συνέντευξη στην Εθνική Λέσχη Τύπου, το WMR αμφισβήτησε την ακρίβεια της ιστορίας του Sinclair λόγω της απουσίας ενδείξεων σε συνδυασμό με μια περίεργη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, από τότε, το WMR έχει λάβει επιβεβαίωση από διάφορες πηγές σε μια σειρά περιοχές, όπως το Σικάγο, την Αλαμπάμα, τη Γεωργία, και την Ουάσιγκτον, DC. Το WMR έχει λάβει πληροφορίες ότι διάφοροι ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και τηςΧίλαρι Κλίντον και του Τζον Μακέιν, προσπάθησαν να σφετεριστούν την ιστορία του Sinclair και τις αποκαλύψεις του για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς. Ο Sinclair, θα πρέπει να σημειωθεί, δεν παρεξέκλινε από την αρχική ιστορία και τις κατηγορίες του εναντίον του Ομπάμα.
Το βίντεο με τις καταγγελίες του Sinclair :
Ο Sinclair συνελήφθη από την αστυνομία της Washington, DC μετά από συνέντευξη Τύπου του βασίστηκε σε ένα ένταλμα από το Delaware που εκδόθηκε από τον γιο του υποψήφιου αντιπροέδρου Τζόζεφ Μπάιντεν, Γενικό Εισαγγελέα του Delaware. Οι κατηγορίες εναντίον του Sinclair αργότερα έπεσαν.
Το βιβλίο του Sinclair είναι τώρα το αντικείμενο μήνυσης για δυσφήμιση [Daniel Parisiet al vLawrence WSinclair a/k/a"Larry Sinclair," et al] που άσκησε ο Dan Parisi, ο δικαιούχος του δικτυακού τόπου, Whitehouse.com. Η μήνυση εξετάζεται από την πολιτικά ισχυρή δικηγορική εταιρεία Patton & Boggs, την ίδια εταιρεία που εκπροσωπούσε τον Τζορτζ Μπους.
Ο Sinclair έχει πει στο WMR ότι πιστεύει πως ο Λευκός Οίκος υπό τον Ομπάμα προσπαθεί να κάνει το βιβλίο του να αποσυρθεί από την κυκλοφορία για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα με το ομοφυλοφιλικό παρελθόν του Ομπάμα και την πιθανή συμμετοχή κορυφαίων από τους υπασπιστές του στη δολοφονία του Young.
Το Globe αναφέρει ότι πριν από το θάνατό του, ο Youngσχεδίαζε να διαφύγει στην Αφρική για να εργαστεί ως δάσκαλος. Οι πληροφορίες προήλθαν στο Globe από τη μητέρα του Young, η οποία επίσης τώρα φοβάται για τη ζωή της και σχεδιάζει να αφήσει το σπίτι της στην Peoria του Illinois για μια μυστική τοποθεσία. Η κυρία Young είπε ότι η αστυνομία του Σικάγο την έχει προειδοποίησε ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.
Σχ. ΚΟ: Προξενεί τεράστια εντύπωση πως μία τέτοια είδηση (αλήθεια ή ψέμα δεν έχει σημασία) είναι παντελώς άγνωστη στο ευρύ κοινό (και σίγουρα στην Ελλάδα), όταν τα «ροζ σκάνδαλα» πολιτικών και διάσημων προσώπων δίνουν και παίρνουν. Φανταστείτε μόνο εάν στην θέση του Ομπάμα ήταν ο Μπους...
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορταστικό χαράτσι ετοιμάζει ο Μπενυ


Ένα ακόμα χαράτσι ..
εξετάζει το οικονομικό επιτελείο, για όσους φορολογούμενους εμφανίσουν το 2012 λιγότερες δαπάνες, αγορές και καταθέσεις σε σύγκριση με τα ετήσια εισοδήματά τους και το ύψος των δανείων που έχουν ή θα έχουν συνάψει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εφαρμοστεί ηλεκτρονικό «πόθεν έσχες» και οι φορολογούμενοι θα συμπληρώσουν ειδικό έντυπο, που θα περιλαμβάνει τα εξής οικονομικά στοιχεία: Από τη μια έσοδα και δάνεια και από την άλλη... δαπάνες, αγορές και καταθέσεις.

Αν η διαφορά των συνολικών εσόδων µε το σύνολο των δαπανών και των καταθέσεων είναι µεγαλύτερη του 10% του συνόλου των εσόδων τότε θα επιβαρυνθεί ο φορολογούµενος µε πρόσθετη φορολογία 10%.

Το μέτρο ερμηνεύεται ως ένας ακόμη τρόπος πίεσης προς τους πολίτες, ώστε να ζητούν αποδείξεις για να γλυτώσουν έναν ακόμα φόρο.

Στόχος είναι να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν όσοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα εισοδήματα που έχουν, όταν αφαιρεθούν οι δαπάνες τους ή οι καταθέσεις τους.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ύβρις η άρνηση κατάθεσης στεφάνου στο Πολυτεχνείο από την Υπουργό Παιδείας..


Η Νεοταξική Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, αρνήθηκε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, για τους δικούς της λόγους, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από Υπουργό Παιδείας.
Επειδή η άρνηση αυτή είναι βαρύτατη ύβρις απέναντι στους νεκρούς εκείνης της αποφράδας μέρας, θέτω ένα ρητορικό ερώτημα στην κ. Υπουργό: Μήπως θέλετε να υποβληθούμε και σε λοβοτομή για να ξεχάσουμε ακόμα και την ύπαρξη μας αν αυτό σας εξυπηρετεί; Τα σχέδια σας, δυστυχώς για σας, δεν θα περάσουν....
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Στρατηγός Nathan Twining (αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ), στο Κογκρέσο, 23 Σεπτεμβρίου 1947: "Το φαινόμενο για το οποίο έχουμε αυτές τις αναφορές είναι κάτι αληθινό και δεν είναι οπτασίες ή φαντασιώσεις."
Ηarry Truman (Πρόεδρος των ΗΠΑ). Συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, 4 Απριλίου 1950: "Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, αν όντως υπάρχουν, δεν είναι κατασκευασμένοι από καμία γήινη δύναμη στο πλανήτη μας."
Λόρδος Hugh Dowding (Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF). Εφημερίδα London Sunday Dispatch, 11 Ioυλίου 1954: "Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’ αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος στην γη."
Στρατηγός Douglas MacArthur στους New York Times, 8 Σεπτεμβρίου 1955: "Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες." Ο ίδιος στους New York Times 28 Φεβρουαρίου 1960: "Στο παρασκήνιο οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO."
Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter (πρώην διευθυντής της CIA, 1947 – 1950), δήλωση στο National Investigations Committee on Aerial Phenomena, NICAP: "Άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιός είναι ο σκοπός της επίσκεψής τους, στη Γη."
Τζων Κέννεντυ (Πρόεδρος των ΗΠΑ), στο National Security Memorandum (no. 271, Υπόμνημα Εθνικής Ασφαλείας), προς τον James Webb (Διευθυντή ΝΑSA), 12 Νοεμβρίου 1963: "Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με την Σοβιετικοί Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας."
Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης δήλωσε δημόσια στην επιθεώρηση Soviet Life, στις 6 Φεβρουαρίου 1987: "Στη συνάντηση μας στην Γενεύη ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μου είπε ότι αν η γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή."
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ δήλωσε στο κανάλι ABC-News, στις 22 Ιανουαρίου 1999: "Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO. Έχω δει και εγώ ο ίδιος."
Και φυσικά η δήλωση απίστευτης σπουδαιότητας του Ευάγγελου Αβέρωφ ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας στο ξενοδοχείο Σελεστ στην Πλάκα σε πρες κόνφερανς: "θέλω να συστήσω να εξεταστεί η περίπτωση μιας έρευνας άμεσης ανάγκης σχετικά με την προέλευση και την ταυτότητα των αγνώστων αυτών εναερίων φαινομένων!"
Διαβάστε περισσότερα » »

Και νέα διόδια στην Εγνατία


Από την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου θα αρχίσουν να λειτουργούν τα διόδια στην περιοχή Μαλακάσι στο Μέτσοβο.
Το αντίτιμο   των διοδίων θα είναι 2,0 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα, 1,40 ευρώ
για τα δίκυκλα και τρίκυκλα, 5,00 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 2 ή 3 άξονες και λεωφορεία, και 7,00 ευρώ για τα φορτηγά και άλλα οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες.
Η Εγνατία πάντως πρι στήσει τους σταθμούς διοδίων θα έπρεπε να φροντίσει να στήσει και τους σταθμούς εφοδιασμού οχημάτων που δεν υπάρχουν.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αν ισχύει πρόκειται για είδηση βόμβα


Γεωστρατηγική-ενεργειακή "βόμβα" μεγατόνων εξερράγη στην Βουλή , με τον βουλευτή της Ν.Δ. Πάνο Παναγιωτόπουλο να την "απασφαλίζει" και τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη να υπόσχεται ότι "σκάει" εντός των επόμενων ημερών: Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός, ζήτησε από την κυβέρνηση "να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις νότια της Κρήτης, όπου σύμφωνα με τις....

πληροφορίες που έχει, το κοίτασμα είναι μεγαλύτερο από αυτό του "Οικοπέδου 12" στην Κύπρο".

Δηλαδή απαίτησε να μην περιοριστούμε στους διαγωνισμούς αλλά να προχωρήσουμε σε γεωτρήσεις άμεσα, ακολουθώντας την τακτική του αείμνηστου Εθνάρχη, προέδρου της Κύπρου,Τάσσου Παπαδόπουλου.

Άμεση ήταν η απάντηση του παριστάμενου υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη (γιατί κάτι μας λέει ότι δεν ήταν τυχαία ούτε η ομιλία του Π.Παναγιωτόπουλου, ούτε η παρουσία του Γ.Μανιάτη;), ο οποίος είπε ότι "Aναφορικά με αυτά που είπε στην ομιλία του ο Π.Παναγιωτόπουλος, έχω να πω ότι σε λίγες ημέρες νομίζω ότι θα έχουμε καλές ειδήσεις προς την κατεύθυνση αυτή". Στην συζήτηση παρενέβη και ο προεδρεύων της συνεδρίασης αντιπρόεδρος της Βουλής Γ.Νιώτης, ο οποίος είπε ότι "Νομίζω προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η ομιλία του Γ.Παπανδρέου χθες".

Το σημαίνουν όλα αυτά; Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει ότι στην συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο στις 6΄Νοεμβρίου είχε τεθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τότε πρωθυπουργό το θέμα των πετρελαίων και ακριβώς για αυτό ήθελε να μην πηγαίναμε άμεσα σε εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου, όπως ζητούσε ο Α.Σαμαράς, αλλά να αναβληθού γιατί "Έχουμε το θέμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου να διαχειριστούμε".

Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης Α.Φώσκολο, η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Οι πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι υπάρχει ... έξωθεν πίεση για "άμεση έναρξη γεωτρήσεων" και μάλιστα ήδη έχει βρεθεί και η εταιρεία που θα τις κάνει. Πιο απλά, μέχρι το καλοκαίρι η Ελλάδα "θα τρυπήσει" νότια της Κρήτης σε ένα κοίτασμα το οποίο δείχνει να είναι το τριπλάσιο εκείνου της Κύπρου. Με εγγυήσεις ασφάλειας να δίνονται τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από την Γαλλία, που θέλουν πάση θυσία να προχωρήσει άμεσα το porject...
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΙΑΣΗΜΟΙ CONTACTEES

"Ο ακριβής αριθμός των πραγματικών contactees στη Γη είναι προς το παρόν 17422. Είναι διασκορπισμένοι σε όλα τα κράτη και ελάχιστοι έρχονται στη δημόσια προσοχή. Τους έχουμε αναθέσει διαφορετικά καθήκοντα και αρκετοί έρχονται σε επαφή με μας χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν ανήκουν στη Γη ..." Σύμφωνα με τον Billy Meier η παραπάνω δήλωση είναι του Πλειάδιου εξωγήινου Ptaah, όταν επικοινώνησε μαζί του, το 1975.
Η καριέρα του Ελβετού αγρότη Billy Meier ως contactee ξεκίνησε το 1942, όταν ήταν ακόμη μόνο πέντε χρονών αγοράκι. Τότε, ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι ο παππούς του και δάσκαλός του Semjase, ήταν μια Πλειάδεια οντότητα που ονομαζόταν στην πραγματικότητα Sfath. Μετά το θάνατο του Sfath, μια πανέμορφη γυναίκα, η Asket, ήρθε από ένα παράλληλο σύμπαν που ονομάζεται DAL και συνέχισε τις επαφές χωρίς διακοπή. Βέβαια δεν παντρεύτηκε αυτή, αλλά μια Ελληνίδα, την Καλλιόπη, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.
Ο Meier ισχυριζεται ότι οι Πλειάδες μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους, ζουν για 1.000 χρόνια περίπου και ο πλανήτης τους που βρίσκεται σε μια άλλη διαμόρφωση χώρου-χρόνου ονομάζεται ERRA με πληθυσμό 500 εκατομμύριων κατοίκων, μικρό μέρος μιας ομοσπονδίας 120 τρισεκατομμυρίων!
Εκτός των αναφορών του για τις συναντήσεις με τους Πλειάδειους, ο Meier, τράβηξε εκατοντάδες φωτογραφίες και δεκάδες βίντεο με ιπτάμενους δίσκους, ηχογράφησε ένα εικοσάλεπτο ντοκουμέντο με το βουητό ενός ufo, παρουσίασε ένα βιολογικό 4 μεταλλικά και 5 κρυστάλλινα εξωγήινα δείγματα, ερεύνησε πολλά αποτυπώματα προσγείωσης εξωγήινων σκαφών, επιδιώκοντας την πνευματική εξερεύνηση ταξίδεψε σε 42 χώρες σε 12 χρόνια, έγραψε βιβλία, ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση επιστημών ‘’Meier figu’’, ενώ περισσότεροι από 70 άνθρωποι επιβεβαίωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, σχετικά με την ύπαρξη των Πλειάδειων αλλά και των δίσκων τους.
Ακόμα ένας διάσημος contactee ήταν ο George Van Tassel (1910-1978), μηχανικός αεροσκαφών, που το 1947 αποφάσισε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα μικρό δωμάτιο κάτω από τον τεράστιο βράχο ‘’Giant Rock’’ στην έρημο Mojave της California. Όπως ισχυριζόταν, ο λόγος που κατοίκησε εκεί ήταν γιατί το υλικό του βράχου λειτουργούσε σαν κεραία, η οποία τον βοηθούσε να επικοινωνεί πνευματικά με εξωγήινους πολιτισμούς. Συγκεκριμένα πίστευε ότι, η κρυσταλλική δομή του βράχου διέθετε μεγάλη δύναμη διοχέτευσης, χάρις τα πιεζοηλεκτρικά χαρακτηριστικά του. Ο βράχος στην δεκαετία του ’50 έγινε τόπος συνάντησης πολλών contactees που διοργάνωναν εκεί τις συνεδρίες τους, ενώ έφτασε στο αποκορύφωμά του το Μάιο του 1960, στο 7ο ετήσιο συνέδριο, όταν 12.000 άτομα παρακολούθησαν τον διήμερο διαλογισμό!
Τον Αύγουστο του 1952, ο Van Tassel αποκάλυψε την δεύτερη συνάντηση του με εξωγήινο διαστημόπλοιο, αφού πριν από ένα χρόνο είχε ανακοινώσει ότι είχε διακτινιστεί σε ένα τεράστιο σκάφος που ήταν σε τροχιά γύρο από τη Γη. Ο λόγος όμως της δεύτερης συνάντησης ήταν για να του δώσουν οδηγίες για ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να αναζωογονήσει τα ανθρώπινα κύτταρα χρησιμοποιώντας τη φυσική ενέργεια που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα, το οποίο ονόμασε συσκευή "Integratron."
Η κατασκευή του Integratron προχώρησε σε οδυνηρά αργό ρυθμό, αλλά τον Ιανουάριο του 1978, το Κολλέγιο της Οικουμενικής Σοφίας, ανέφερε ότι η συσκευή ήταν 90% πλήρης. Δυστυχώς, ένα μήνα αργότερα, ο George Van Tassel απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών και η συσκευή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Ο Van Tassel έγραψε έξι βιβλία σχετικά με τις εξώκοσμες εμπειρίες και συναντήσεις του, συμπεριλαμβανομένου του "I Rode in a Flying Saucer" και ίδρυσε τον μη αιρετικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τη θρησκευτική και την επιστημονική έρευνα, το Κολέγιο της Οικουμενικής Σοφίας (Τhe College of Universal Wisdom).
Το 2000, ένα μεγάλο κομμάτι του ‘’Giant Rock ‘’ αποκολλήθηκε αποκαλύπτοντας τον λευκό γρανίτη στο εσωτερικό του. Αυτό φυσικά δεν μείωσε τις επισκέψεις στη περιοχή, που εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι τόπος έλξης των Αμερικανών contactees.
Μία ακόμα τοποθεσία που συρρέαν οι contactees ήταν το Rocky Mountain του Κολοράντο, καθώς εκεί πραγματοποιούσε κάθε καλοκαίρι συνέδριο ufo το Πανεπιστήμιο του Wyoming. Μια από τις σημαντικότερες ιστορίες που ακούστηκαν στο συνέδριο ήταν αυτή της contactee Merry Lynn Noble. Όπως παραδέχτηκε η ίδια, κάποτε ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά αλλά κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της χάρις τη βοήθεια των πνευματικών συμβουλών που δέχθηκε τον Φεβρουάριο του 1982.
Εξαντλημένη και καταθλιπτική, επισκέφτηκε τους γονείς της στη Μοντάνα. Εκείνη τη νύχτα, εμφανίστηκε ένας ιπτάμενος δίσκος πάνω από το σπίτι και το έλουσε στο φως. Οι γονείς της Merry Lynn, έμοιαζε να αγνοούν την παρουσία του ufo, καθώς αυτή οδηγούταν πνευματικά στο σκάφος επικοινωνώντας τηλεπαθητικά με μια "παρουσία" που της έδωσε μια νέα ψυχή, με νέα ενέργεια.
Από εκείνη τη στιγμή η ζωή της άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο. Βρήκε μια καλή δουλειά και προσχώρησε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, όπου ξεπέρασε τη μανία για το ποτό και γνώρισε τον άνθρωπο που παντρεύτηκε. Για την ψυχική επαφή της με την εξωγήινη οντότητα έγραψε μια ανέκδοτη αυτοβιογραφία, την οποία παρουσίαζε σε συνέδρια.
Εκτός από τις αναφορές για την Πλειάδια φυλή, έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια και αναφορές για εξωγήινους από τον αστερισμό της Ανδρομέδας. Ο contactee Alex Collier είναι ένας από αυτούς που ισχυρίζεται ότι είχε μια σειρά εμπειριών και επαφών με την Ανδρομέδια φυλή. Πριν λίγα χρόνια, είχε δώσει συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους βετεράνους ερευνητές ufo, Paola Harris Stevens και Wendelle οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν τους ισχυρισμούς του και τα στοιχεία που είχε συλλέξει και τελικώς υποστήριξαν ότι δεν βρήκαν κανένα στοιχείο της απάτης.
Κατά την περίοδο 2000-2002 σταμάτησε τη διάδοση των πληροφοριών που λάμβανε από τις εξωγήινες οντότητες, αφού (όπως αποκάλυψε χρόνια αργότερα) έγινε αποδέκτης απειλών από κρατικές υπηρεσίες.
Άγνωστο πως γνώριζε και προειδοποίησε στις 2 Ιουνίου του 2007, για το συνόλου των εμπιστευτικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, πολύ πριν από τις πληροφορίες που διέρρευσαν το Φεβρουάριο του 2008!


Τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του ‘40, ο George Adamski ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους που δημοσιοποιούσε τις συναντήσεις και τις εμπειρίες του σχετικά με επισκέψεις εξωγήινων από το διάστημα.
Γεννήθηκε στην Πολωνία στις 17 Απριλίου του 1891 και μετανάστευσε με την οικογένεια του στη Νέα Υόρκη δύο χρόνια αργότερα. Από το 1913 έως το 1916, κατετάγη στο 13ο Ιππικό του αμερικανικού στρατού, το 1918 εργάστηκε ως ζωγράφος και διακοσμητής για την κυβέρνηση στο εθνικό πάρκο Yellowstone και το 1919 υπηρέτησε με την Εθνική Φρουρά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1940 μετακόμισε στην Καλιφόρνια, και συμμετείχε στο μυστικιστικό κίνημα γνωστό ως ‘’Το βασιλικό διάταγμα του Θιβέτ’’, όπου υιοθέτησε τους τίτλους του «καθηγητή» και του «φιλόσοφου» και μαζί με τους οπαδούς του τοποθετήθηκε τελικά στις νότιες πλαγιές του όρους Πάλομαρ, κοντά στο Αστρονομικό Παρατηρητήριο.
Στις 9 Οκτωβρίου του 1946, ο Adamski ισχυρίστηκε ότι είδε ένα τεράστιο εξωγήινο μητρικό σκάφος, πάνω από ένα καλιφορνέζικο σπίτι, ενώ στις 20 Νοεμβρίου του 1952, μαζί με έξι φίλους του σε μια εκστρατεία για να ψάξουν για ιπτάμενους δίσκους στην έρημο Mojave στην Καλιφόρνια, είχε την πρώτη του στενή επαφή.
Λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα, η ομάδα σαρώνοντας τους ουρανούς εντόπισε ένα γιγαντιαίο μητρικό σκάφος σε μορφή πούρου. Καθώς πλησίαζαν σε ένα καλύτερο σημείο για φωτογραφίες, μαζί με δύο από τους φίλους του κατευθύνονταν βαθύτερα στην έρημο. Ο Adamski κατάφερε να φωτογραφήσει αρκετές φορές το αντικείμενο με το φορητό του τηλεσκοπικό φακό αλλά η μανία του τον οδήγησε μόνο του ακόμα πιο βαθιά στην έρημο. Τότε εμφανίστηκε ένα σιωπηλό ασημένιο σκάφος το οποίο τον πλησίασε και απότομα εκτοξεύθηκε στο διάστημα. Λίγα λεπτά αργότερα ένα άλλο μικρότερο σκάφος εμφανίστηκε 400 μέτρα μακριά με έναν παράξενο άντρα από κάτω του. Το ανθρωποειδές ήταν περίπου 1,6 μέτρα ψηλό, με μακριά ξανθά μαλλιά και μαυρισμένο δέρμα. Φορούσε ένα καφέ μονοκόμματο κοστούμι με μια χοντρή ζώνη και κόκκινα παπούτσια. Ο Adamski χαιρέτησε το πλάσμα που έδειχνε φιλικό και οι δύο ξεκίνησαν μια κουβέντα χρησιμοποιώντας τηλεπάθεια και νοηματική γλώσσα. Το ον του ανέφερε ότι ήταν επισκέπτης από την Αφροδίτη, και το όνομά του ήταν Orthon. Ερχόταν με ένα μήνυμα για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τους κινδύνους της πυρηνικής ενέργειας και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Ο Orthon αφού ενημέρωσε τον Adamski για την αποστολή του, αρνήθηκε να φωτογραφηθεί, μπήκε στο σκάφος του και εξαφανίστηκε στο διάστημα. Όλο το περιστατικό επιβεβαιώθηκε και από τους φίλους του που στέκονταν μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά.
Αμέσως μετά την επαφή, η αναγνωρισιμότητα του Adamski αυξήθηκε. Οι εφημερίδες δημοσίευαν συχνά τις φωτογραφίες του, οι οποίες δημοσιεύτηκαν το 1953 και στο πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Οι Ιπτάμενοι Δίσκοι έχουν προσγειωθεί’’, που έγινε μπεστ σέλερ. Στο δεύτερο βιβλίο του ‘’Μέσα από έναν Ιπτάμενο Δίσκο’’, εξέπληξε τους πάντες με τους ισχυρισμούς του για τα ταξίδια του στους εξωγήινους πολιτισμούς της Σελήνη, της Αφροδίτης και του Άρη.

Η μεγάλη στιγμή της καριέρας του ως contactee, ήρθε όταν η Βασίλισσα Juliana της Ολλανδίας και ο Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ, τον κάλεσαν για να διαβάσουν το εξωγήινο μήνυμα που έλαβε το 1952 για τη σωτηρία της Γης!
Η φήμη του αλλά και οι ισχυρισμοί του, αρχίζουν να παρουσιάζουν ρωγμές το 1959, όταν το σοβιετικό διαστημικό σκάφος Luna 3 φωτογράφησε στην επιφάνεια της Σελήνης μόνο βράχια και ερημιά. Τελικά πέθανε στις 23 Απριλίου του 1965, σε ηλικία 73 ετών, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά η οποία δημιούργησε αναμφισβήτητα έντονες συζητήσεις, που πραγματοποιούνται ακόμα και σήμερα.
Ένας ακόμα Αμερικανός contactee που ισχυρίστηκε επαφές με ιπτάμενους δίσκους και βόλτες με εξωγήινα σκάφη, ήταν ο Daniel William Fry (1908-1992).
Στις 4 Ιουλίου του 1949, ο Fry μετά από βραδινή εορταστική εκδήλωση, στη κοντινή πόλη Las Cruces, διαπίστωσε ότι είχε χάσει το τελευταίο λεωφορείο. Έτσι αποφάσισε να περπατήσει τον δρόμο της επιστροφής μέσα στην έρημο, ελπίζοντας να σταματήσει κάποιο διερχόμενο αμάξι. Όμως, αντί για διερχόμενο αμάξι τον πλησίασε όπως ισχυρίστηκε ένα τηλεκατευθυνόμενο "πεπλατυσμένο σφαιροειδές" δέκα μέτρων! Τότε μια φωνή του ζήτησε να επιβιβαστεί στο σκάφος που προσγειώθηκε μπροστά του και προερχόταν από ένα μητρικό διαστημόπλοιο, 1.400 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη. Ο Fry επιβιβάστηκε, πετάξε πάνω από τη Νέα Υόρκη και γύρισε πίσω σε 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης ο Fry υποστήριξε ότι μίλησε με την πιλοτική φωνή που ονομάζεται Alanο, η οποία του έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη φυσική, την προϊστορία της Γης και την αρχαία Ατλαντίδα, συμπεριλαμβάνοντας τα θεμέλια του γήινου πολιτισμού.
Το 1954, θέλοντας να κατοχυρώσει τις ιστορίες του ως αληθινές, υποβλήθηκε σε εξέταση με ανιχνευτή ψεύδους, όμως απέτυχε! Την ίδια τύχη είχαν και τα φίλμ κάποιων ufo που παρουσίασε, αφού μετά από ανάλυση αποδείχθηκαν κατασκευασμένα.
Από το 1954 και μετά, ο Fry δεν το έβαλε κάτω και έδωσε δεκάδες συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, επιμένοντας ότι οι ιστορίες του ήταν αληθινές. Επίσης, έγραψε πολλά βιβλία και συμμετείχε στις ετήσιες συνεδρίες των contactees στο Giant Rock και στο Yucca Valley της Καλιφόρνια, περίπου για τα επόμενα είκοσι χρόνια .
Ένας ακόμα διάσημος contactee της δεκαετίας του ’50 ήταν ο Τρούμαν Bethurum. Ο Τρούμαν πρωτοδιηγήθηκε την δική του επαφή με εξωγήινους το 1954, στο βιβλίο του με τίτλο ‘’Πάνω σε ένα ιπτάμενο δίσκο’’. Μια εμπειρία που ερχόταν από τον αυτοκινητόδρομο που διασχίζει την έρημο της Νεβάδα. Εκεί συνάντησε πέντε εξωγήινους, που είχαν φθάσει με ένα τεράστιο σκάφος στη Γη από έναν πλανήτη που ονομάζεται Set Clarion, που υποτίθεται ότι ήταν απαλλαγμένος από ασθένειες, πόλεμο, ή οποιονδήποτε άλλο κίνδυνο. Κυβερνήτης του σκάφους ήταν έναν θηλυκό πλάσμα που ονομαζόταν Aura Rhan, περίπου πέντε πόδια ψηλή, με λαδί δέρμα και παράξενη στολή. Τα πλάσματα μιλούσαν τέλεια Γαλλικά, πράγμα που έδειχνε ότι είχαν ξαναεπισκευθεί στο παρελθόν τον πλανήτη μας.
Ο Τρούμαν μέχρι το 1969 που τελικά απεβίωσε, έγραψε παρά πολλά βιβλία και άρθρα σε περιοδικά της εποχής, με μεγάλες επιτυχίες τα ‘’The Voice of the Planet Clarion’’ (1957), ‘’Facing Reality’’ (1958) και το ‘’The People of the Planet Clarion’’ (1970) που δημοσιεύθηκε ένα χρόνο μετά το θάνατό του.
H πανέμορφη ξανθούλα Sheila Schultz, ή αλλιώς με το αστρικό της όνομα Omnec Onec, έγινε δημόσια γνωστή με την αυτοβιογραφία της ‘’Ήρθα από την Αφροδίτη, From Venus i came" και τις δημόσιες εμφανίσεις της σε συνέδρια ufo, τηλεοπτικές συνεντεύξεις, άρθρα και διαλέξεις.
Η Onec, ισχυρίζεται ότι μετενσαρκώθηκε στο σώμα της επτάχρονης Sheila αφότου ξεψύχησε μετά από ατύχημα με λεωφορείο στη Chatanooga του Tennesee, το 1955. Μεγάλωσε μια φυσιολογική ζωή και ποτέ δεν μίλησε για την Αφροδίτη, περιμένοντας την σωστή στιγμή.
Το 1966, αποκάλυψε ότι στη πραγματικότητα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Αφροδίτης Teutonia. Εκεί σπούδασε στο ναό της Ιστορίας και έμαθε τα πάντα για τη μακροχρόνια παρακολούθηση της Γης αλλά και για τα είδη της ζωής σε όλους τους κατοικήσιμους πλανήτες του γαλαξία. Αν και τη δίδαξαν ότι η ανισορροπία που προκαλείται στο πλανήτη μας από τη μοναδική Σελήνη την οποία έχει, δημιουργεί χρόνια εναλλασσόμενη επιρροή στα ανθρώπινα συναισθήματα, ήθελε να κατοικήσει στη Γη και η Αδελφότητα των πλανητών την έστειλε εδώ. Το σώμα της μικρής Sheila της έδωσε την ευκαιρία να γίνει μια δασκάλα της ανιδιοτελής ψυχικής αγάπης, της δύναμης των σκέψεών, της επιτυχημένης ενεργειακής ροής, της άγνωστης ιστορίας του ηλιακού μας συστήματος, της ύπαρξης διαστάσεων παράλληλα στη φυσική πραγματικότητα, της κατανόησης των σχέσεων με το δημιουργό, την ξεχασμένη αποστολή των ανθρώπων και της επιστροφής των χαμένων δυνατοτήτων μας.
Αξέχαστη η εμφάνιση της στο πρώτο Διεθνές Συνέδριο ufo στη Νεβάδα στο 1991, με τα ασημένια τακούνια στιλέτο, το κατακόκκινο βερνίκι νυχιών αλλά και τη ακαταμάχητη νεανική της μορφή, σε ηλικία 43 ετών! [Και στη τελευταία φώτο, δείτε την στα 63 της, το 2011.] (Συνεχίζεται...)

 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

WikiLeaks: Νέες αποκαλύψεις για ελληνικό πολιτικό κόμμα

Μια νέα αποκάλυψη εμπιστευτικού εγγράφου των WikiLeaks αναμένεται να φέρει αναστάτωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Το XrimaNews.gr έφερε στη δημοσιότητα το εμπιστευτικό έγγραφο με ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/2019, δηλαδή για 10 χρόνια!

Το απόρρητο έγγραφο αφορά το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ και τη στρατηγική του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη. Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Πρόεδρος (του ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης για χάρη της αυξημένης πολιτικής δύναμης αποφάσισε να απομακρυνθεί από τις προηγούμενες “υπερεθνικές και αντισημιτικές ρητορικές του” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το απόρρητο έγγραφο.


Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το έγγραφο, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ.Καρατζαφέρης είχε αποφασίσει από το 2009 να κάνει θετικές κινήσεις προς την εβραϊκή ελληνική κοινότητα, να αυξήσει την επαφή του με Αμερικανούς αξιωματούχους και να μειώσει τη σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες.
Τελικός στόχος του ήταν η “ένωση του ΛΑ.Ο.Σ με το κόμμα της ΝΔ για μια ευρεία κεντροδεξιά συμμαχία”.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Διαβάστε περισσότερα » »

Η λέσχη Μπίλντενμπεργκ πίσω από τα γεγονότα του Πολυτεχνείου του 1973

Για την περίοδο του Πολυτεχνείου του 1973, η περιβόητη λέσχη Μπίλντενμπεργκ μέσω του Γενικού γραμματέα της, στην Ευρώπη, Βαν ντερ Μπόιγκελν, ανακοίνωνε στις 20 Αυγούστου 1973 ότι:

 " Υπάρχει ένα ζήτημα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να λυθεί σύντομα. Είναι ανάγκη να χειραγωγηθεί ο ελληνικός λαός και να οδηγηθεί - μέσα από την ανάγκη για εκδημοκρατισμό - στο οριακό σημείο του εγκλωβισμού για να επιτύχουμε την εφαρμογή της "τακτικής του  σοκ" που είχαμε σχεδιάσει. Αυτό σημαίνει σταδιακό εκδημοκρατισμό στην Ελλάδα, αλλά σοκ στο Κυπριακό ζήτημα, με την κυοφορούμενη τουρκική απόβαση .... Μια σύγκρουση Ελλάδας - Τουρκίας θα μας εξυπηρετούσε .... Θα το δούμε!... Στην παρούσα φάση , θα ήταν σκόπιμο να υποκινηθούν οι φοιτητές στην Ελλάδα, ζητώντας δημοκρατικές ελευθερίες , αμφισβητώντας το  στρατιωτικό καθεστώς της Αθήνας...."


Τα υπόλοιπα για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων της λέσχης Μπίλντενμπεργκ τα ανέλαβαν οι ρουφιάνοι του Ιωαννίδη σε συνεργασία με συγκεκριμένα πρόσωπα από την γεννιά του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
Αντίτιμο στις υπηρεσίες τους αυτές ήταν οι κρατικές θέσεις τους στο μεταπολιτευτικό Ελληνικό κράτος, ώστε να μας φέρουν σήμερα στην ΠΛΗΡΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ....
Σήμερα, οι μάσκες τους έχουν πέσει και φαίνεται πια ολοκάθαρα πως αυτοί οι εντολοδόχοι της Νέας Τάξης, πάτησαν επί πτωμάτων για να ανεβούν στην εξουσία καταστρέφοντας σταδιακά το Ελληνικό
κράτος....

Βιβλιογραφία:
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ: "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ '73 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ", ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ, ΑΘΗΝΑ, 1996, σ. 62
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ: " Ο ΒΩΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΟΣ", ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΕΛΑΣ, ΑΘΗΝΑΙ, 2007
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ: " ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ"
Διαβάστε περισσότερα » »

32χρονη μητέρα αυτοκτόνησε από ντροπή επειδή την έπιασαν να κλέβει δύο μπλούζες για τα ανήλικα παιδιά της…-Βίντεο

…και τα καθάρματα των ΜΜ”Ε” την βάφτισαν “πρεζόνι”! Λες και υπάρχουν πολλά πρεζόνια που κλέβουν παιδικές μπλούζες. Μια μάνα που δεν είχε λεφτά για πετρέλαιο, συνελήφθει από τον μαλάκα τον μαγαζάτορα που εάν ήταν τίποτα ισλαμοφασίστες, θα τους έκανε και δέκα τεμενάδες. Οι δε ξεφτίλες ένστολοι, έκαναν την δουλειά 
τους, που δεν την έκαναν όμως όταν 26χρονη κοπέλα βιαζόταν από ισλαμοφασίστες στα σκαλιά εκκλησίας. Την έκλεισαν μέσα και αυτή ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ. Κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου, κύριε Παπαδήμο, όπως είπε και μία καλή μου φίλη, στην κάσα σας να πάρετε τον “άξιο” μισθό σας. Μπράβο στον Κουρουμπλή που άρχισε τον λόγο του με αυτό το συμβάν που συγκλόνισε την Ελλάδα και τα ΜΜ”Ε” το έθαψαν άρον άρον. Ακούστε την ομιλία. 
Αναγνώστρια

Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ! ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΝΕΣΚΟ!!!

Σας παρουσιαζουμε σήμερα δύο από τα ντοκουμέντα που μας απέστειλε Ελληνόψυχος από τον περιβάλλοντα χώρο της Αγιάς Σοφιάς. Αρχαίοι κίονες από το περιστύλιο της εκκλησιάς μας έχουν μετατραπεί σε τραπεζάκι υπαίθρια από τους μογγόλους. 

Μάλιστα στις φωτογραφίες (τουλάχιστον στις υψηλής ανάλυσης που έχουμε στην κατοχή μας) διακρίνονται κι οι επισημάνσεις μιάς κάποιας αραιολογικής υπηρεσίας που τα έχει χαρακτηρισμένα. Αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει ευχόμενοι ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ χρόνια πολλά στην ΟΥΝΕΣΚΟ που ασχολείται ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ με αυτά και που σήμερα έχει γενέθλια μιάς και ιδρύηθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1946:






Διαβάστε περισσότερα » »

«Μπλοκάρουν» τις ελληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό

Μετρητά αντί τραπεζικών εγγυήσεων ζητούν οι προμηθευτές

Τραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει το πρόβλημα της ρευστότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που αδυνατούν πλέον να προμηθευτούν πρώτες ύλες από το εξωτερικό.

Οι ξένοι προμηθευτές δεν αποδέχονται πλέον τις εγγυητικές επιστολές των ελληνικών τραπεζών, ζητούν προκαταβολές σε μετρητά από τις ελληνικές επιχειρήσεις, την ώρα που οι τράπεζες έχουν κλείσει τους κρουνούς της χρηματοδότησης προς τους μικρομεσαίους.

Οι διαστάσεις του προβλήματος είναι πλέον ανεξέλεγκτες, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό.

Σε ότι αφόρα στην εγχώρια αγορά, οι τράπεζες έχουν περιορίσει σε τραγικό βαθμό την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων είτε με παροχή μετρητών, είτε με την προεξόφληση των επιταγών που έλαβαν οι επιχειρήσεις από τους πελάτες τους.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό, έχει γενικευτεί η άρνηση των ξένων προμηθευτών (που παρέχουν πρώτες και ενδιάμεσες ύλες) να δέχονται εγγυητικές επιστολές ελληνικών τραπεζών για την παράδοση προϊόντων.

Απαιτούν μόνο μετρητά και την καταβολή τους κατά την παράδοση του προϊόντος. Η αιτιολογία αυτή δεν γίνεται αποδεκτή όμως από τις ελληνικές τράπεζες για να διευκολύνουν τις επιχειρήσεις με προσωρινή δανειοδότηση ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους σε μετρητά.

Συνεπώς, η στενότητα στην λειτουργία των επιχειρήσεων, ξεκινά στο εξωτερικό, από την προμήθεια των πρώτων υλών και μεταφέρεται στην Ελλάδα, καθώς εμποδίζεται η παραγωγή και η ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η όλη κατάσταση έχει προκαλέσει έντονο ταμειακό πρόβλημα σε επιχειρήσεις, με εξαγωγικό και εισαγωγικό χαρακτήρα. Την ανυπαρξία της ταμειακής ρευστότητας την αντιμετωπίζουν με αναβολές υποχρεώσεων προς το δημόσιο και σε πολλές περιπτώσεις με αισθητές καθυστερήσεις μισθών και ημερομισθίων.

Οι επιχειρήσεις αυτές θα απευθυνθούν υπουργό Οικονομικών μέσω των οργανώσεων τους, εντός του μηνός και πριν την έναρξη καταβολής του δώρου Χριστουγέννων με θέμα την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ρευστότητας.
Διαβάστε περισσότερα » »