Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ & ΤΗΛΕΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑ ΕΠ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΤΑΒΑΡΙΝΟΥ
Στη Ναταλία Γερμανού, στην Τατιάνα Στεφανίδου, στους Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλο, δλδ παντού, σε κάθε κανάλι, σε όλες τις εκπομπές !!!


Γυναίκα τηλεθεάτρια κερδίζει σε όλες τις ελληνικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. 
Και τι δεν έχει πάρει σε δώρα !!! Τι τηλέφωνα, τι ταξίδια, τι κουζίνες, τι τραπεζαρίες…. Ολόκληρο νοικοκυριό στήνει και κάτι παραπάνω.
Η κυρία Αθανασία Νταβαρίνου τα έχει σαρρώσει όλα. Είναι το πιο… «γρήγορο πιστόλι» και κερδίζει τα δώρα σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή. Τις βλέπει όλες και φυσικά… συμμετέχει σε όλες. Μάλλον θα έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας τι να πούμε…

kinima-ypervasi

Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ

Την αποχώρηση της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν υποστήριξε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, στη συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 27/01/2016 στον Κυριάκο Τόμπρα και τον Λεωνίδα Στάμο, στην εκπομπή ΥΠΕΡΒΑΣΗ, στο ΚΟΝΤRΑ CHANNEL !!!


«Στην καρδιά της Ευρώπης διενεργούνται ήδη διαβατηριακοί έλεγχοι ακόμα και σε Ευρωβουλευτές» είπε ο Νότης Μαριάς μεταφέροντας την εμπειρία των Ελλήνων Ευρωβουλευτών, ενώ υποστήριξε ότι η Συνθήκη Σένγκεν δεν ισχύει ούτε στη Γερμανία, ούτε στη Γαλλία, ούτε στην Αυστρία, ούτε στη Σουηδία ενώ και η Δανία ανέστειλε πρόσφατα την εφαρμογή της Συνθήκης.


Πρότεινα να φύγουμε μόνοι μας από τη Σένγκεν στις 11 Δεκεμβρίου διότι η Συνθήκη σχετίζεται απλά και μόνο με την μη επίδειξη διαβατηρίου και δεν έχει σχέση με αυτό καθ΄ αυτό το δικαίωμα ελεύθερης κυκλοφορίας των προσώπων και το δικαίωμα εγκατάστασης, τόνισε ο Νότης Μαριάς και επεσήμανε ότι έχουμε 15.000 Έλληνες γιατρούς που δουλεύουν στην Βρετανία που δεν είναι χώρα Σένγκεν.

Παράλληλα, ο Νότης Μαριάς σημείωσε τα οφέλη της αποχώρησης από τη Σένγκεν λέγοντας ότι «μας συμφέρει να αποχωρήσουμε διότι δεν θα επιβάλλουμε visa σε ρώσους τουρίστες, οι οποίοι κατά εκατομμύρια θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα και δεν θέλουν να πάνε Τουρκία».
Ο Νότης Μαριάς σημείωσε ότι οι πρόσφυγες δεν προτιμούν τον διάδρομο της Βουλγαρίας ή της Κύπρου για να πάνε στην Γερμανία, γιατί οι χώρες αυτές δεν ανήκουν στον χώρο Σένγκεν. Αντίθετα, προτιμούν την Ελλάδα που ανήκει στη Σένγκεν προκειμένου να μπορούν να πάρουν ταξιδιωτικά έγγραφα και να ταξιδέψουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Τέλος, ο Νότης Μαριάς υποστήριξε την άποψη ότι πρέπει τώρα να αποχωρήσει η Ελλάδα από την Σένγκεν και να κλείσει τώρα τα σύνορά της, ώστε να μην δοθεί η δυνατότητα να εφαρμοστεί η νέα FRONTEX που θα είναι υπεράνω της ελληνικής κυβέρνησης στα θέματα φύλαξης των συνόρων. Και κατέληξε: «Δεν θα δώσουμε την ευκαιρία να γίνει συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους και τους Γερμανούς συνοριοφύλακες».




kinima-ypervasi



Διαβάστε περισσότερα » »