Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ & ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Οι Σιωνιστές «εταίροι» της Ε.Ε. λένε ότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ για τους Έλληνες, ενώ για τους άλλους «εταίρους» της Ε.Ε. έχουν. Μας βάλλανε μέσα στην Ε.Ε. & στην Ευρωζώνη για να μας κάνουν αποικία τους.
Οι αρμόδιοι υπαλληλίσκοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Σιωνιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, βγαίνουν στα κανάλια και λένε αερολογίες επί των διαπραγματεύσεων του EUROGROUP, ενώ εμείς αγωνιούμε για τη τύχη μας .
Οι Κοσμοκράτορες δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, απεδείχθησαν δυνάστες του Ελληνικού Λαού.
Οι Κοσμοκράτορες μας ρίξανε στη δείνη της χρεοκοπίας.
Μας δάνειζαν συνεχώς, για να μας «δέσουν» Γεωστρατηγικά.
Η Ελλάς τα τελευταία χρόνια βομβαρδίστηκε με δάνεια και με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, από τη παγκόσμια δικτατορία.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, προέχει η διάσωση των Ελλήνων, και ΟΧΙ της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Απευθυνόμενος στη νέα Κυβέρνηση τους λέω, Εδώ και τώρα κάνετε ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, και μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ώστε να σωθούμε από τα τοκοχρεολύσια, αφού πρώτα καταφύγετε στη διεθνή Δικαιοσύνη. Στον Ελληνικό Λαό υποσχεθήκατε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ!
Αφού ενημερώσετε το Λαό, για τα πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα του Ευρώ και της Δραχμής, κάντε δημοψήφισμα ώστε να αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός.
Από τους Σιωνιστές Δυτικούς μην περιμένετε υποστήριξη. Εάν δεν προβείτε σε διαγραφή του χρέους, είμαστε καταδικασμένοι σε αφανισμό!!!
Aπό καταβολής Κόσμου οι νταβατζήδες-Κοσμοκράτορες, με κάθε είδος εκφοβισμού και βίας, επιβάλλουν στα δύστυχα θύματά τους να εκδίδονται, προκειμένου αυτοί να πλουτίζουν.
Γιατί με τη προσοντούχα Ελλάδα δεν θα έκαναν το ίδιο;;;
Με ημίμετρα-δάνεια δεν σώζεται η κατάσταση, δεν λύνεται το πρόβλημα. Η ασθενής Ελλάς ευρίσκεται στην εντατική μονάδα, και χρειάζεται άμεσο επέμβαση εδώ και τώρα.
Μην περιμένετε από τους «φίλους», «συμμάχους», και «εταίρους» να «κουρέψουν» το χρέος που αυτοί παντοιοτρόπως προκάλεσαν και δημιούργησαν!!!
Oι Σιωνιστές Ευρωπαίοι των Βρυξελλών, θέλουν την Ελληνική Κυβέρνηση δορυφόρο της Ε.Ε. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ROTHSCHILD!!!
Δεν θέλουν ανεξάρτητες Εθνικές Κυβερνήσεις!!!
Η διαγραφή του παράνομου χρέους είναι Εθνικό καθήκον!!
Η διαγραφή του χρέους, και η στάση Εξωτερικών πληρωμών, θα ονομαστεί από αυτούς «Πιστωτικό γεγονός» και Χρεοκοπία. Αυτές τις λέξεις χρησιμοποιούν οι επιτελείς των Βρυξελλών, ορντινάντσες των Κοσμοκρατόρων, για να μας τρομάξουν. Αυτό μη σας τρομάζει. Θα κάνουμε χρεοκοπία ΜΟΝΟΝ έναντι των δανειστών δυναστών των Ελλήνων, και από εκεί και πέρα θα χαράξουμε τη πορεία μας!!! Ούτως ή άλλως τα έχουν εισπράξει τα δάνεια!!! Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!! «Νύν υπέρ πάντων ο αγών»!!!
Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει, «Των Δυναστών τα πλήθη»...
Εάν δεν κάνουμε την επανάστασή μας, δεν πρόκειται να σωθούμε! Η Ελλάς έχει πόρους να σωθεί, χωρίς τις Σιωνιστικές αγορές!!!
Aφού εξασφαλίσετε διεθνή υποστήριξη & νομιμότητα προβείτε σε ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, και ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, αφού πρώτα μας εκμεταλλεύτηκαν, τώρα κατόπιν εορτής, τρέμουν στην ιδέα μη χάσουν την Ελλάδα. Αυτό να το εκμεταλλευθείτε Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά, παραχωρώντας ναυστάθμους στους Ρώσους στο Αιγαίο, όπως έκανε η Κύπρος.
Χώρα που έχει ξένο νόμισμα είναι χαμένη!!!
Πρίν από 13 χρόνια έφυγε η Δραχμή που ζούσαμε μια χαρά, ήλθε το Ευρώ των Επικυρίαρχων της Γης, και έφερε τη καταστροφή.
Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι, ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, φοβούνται τη δραχμή, διότι εάν όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. γυρίσουν στο εθνικό τους νόμισμα, τότε γκρεμίζεται η Σιωνιστική Αυτοκρατορία του Κοσμοκράτορα ROTHSCHILD, της παγκόσμιας δικτατορίας.
Tα δάνεια δεν πήγαν στην Ελλάδα, πήγαν στους Σιωνιστές δανειστές Επικυρίαρχους. Εάν είχαν πάει στην Ελλάδα σήμερα δεν θα είμαστε χρεοκοπημένοι.
Τα δάνεια πήγαν στις τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και η Ελλάς με τους Έλληνες χρεώνονταν.
Από το ένα χέρι εισέπρατταν τα δάνεια οι προηγούμενες κυβερνήσεις, και από το άλλο, τα έστελναν στις τράπεζες της Τρόϊκα, ιδιοκτησίας ROTHSCHILD, και ο Έλληνας χρεώνονταν τα δάνεια, και πλήρωνε τοκοχρεολύσια.
Έξυπνο κόλπο των Επικυρίαρχων του πλανήτη, και οι Σημίτες πολιτικοί μας κοιμόντουσαν τον ύπνο του προδότη.
Είπαμε προέχει η διάσωση του πληθυσμού της Ελλάδος, μαζί με τους φίλους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες τους οποίους κατά εκατομμύρια φιλοξενούμε.
Διαγραφή του χρέους έκαναν πολλά κράτη στο παρελθόν που ευρέθησαν στην ίδια κατάσταση.
Ο πνιγμένος «από τα μαλλιά πιάνεται» λέει ο Λαός.
Ο ναυαγός θέλει σωσσίβιο για να σωθεί, και το σωσσίβιο αυτό λέγεται ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
Βέβαια αυτό το απαγορεύει ο Κοσμοκράτορας Παγκόσμιος Επικυρίαρχος, αλλά είναι η μόνη σανίδα σωτηρίας.
Τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, είναι η εξαφάνιση του Ελληνισμού. Αυτό θα το επιτύχουν με τη χρεοκοπία που φέρνει πείνα, ασθένειες, θανάτους, αυτοκτονίες, λαθρομετανάστευση, και πόλεμο με τους γείτονες, τους οποίους εξουσιάζουν και εξωθούν σε πόλεμο εναντίον μας.
ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ
Γιαυτό έφεραν τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρεπιβάτες- λαθρομετανάστες εδώ, να τους χρησιμοποιήσουν σαν πέμπτη φάλαγγα, όταν έλθει η κατάλληλη ώρα, για να μας αναλάβουν από τα μετόπισθεν, αφού πρώτα τους εξοπλίσουν............
Εάν δεν αφήσετε τους λαθρομετανάστες να φύγουν προς Ευρώπη, είμαστε καταδικασμένοι σε αφανισμό!!!
Φιλοξενεία, προστασία, Ελεημοσύνη, και ανθρωπιστική βοήθεια, σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, είναι να προσφέρεις σε λίγα άτομα, και ΌΧΙ σε εκατομμύρια στρατό εισβολείς. Αυτό λέγεται επίθεση κατά της Ελλάδος.
Ζούμε τη «κάθοδο των μυρίων». Πρόκειται για εισβολή.
Οι λαθρομετανάστες είναι όλοι τους νεαροί άγριοι πολεμιστές, θα πολεμήσουν τον άμαχο πληθυσμό των Ελλήνων, και θα χτυπήσουν το Στρατό μας πισώπλατα, τη κρίσιμη ώρα.
Δεν είναι πρόσφυγες. Πρόσφυγες είναι μόνον από εμπόλεμες χώρες. Το Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αφρική, κ.λ.π. δεν είναι εμπόλεμες χώρες. Ας αναλάβουν να φροντίσουν τους πρόσφυγες οι Επικυρίαρχοι της παγκόσμιας Δικτατορίας, που προκάλεσαν τους πολέμους στις χώρες τους.
Οι λαθρομετανάστες είναι πολεμιστές σταλμένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία με σκοπό τη κατάληψη της Ελλάδος. Εάν θέλετε να σώσετε τον Ελληνισμό, να φύγουν οι λαθρομετανάστες, για να ορθοποδήσει η Ελλάδα!!!
Οι λαθρομετανάστες είναι λαθρεπιβάτες του πλοίου «ΕΛΛΑΣ»
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία προωθεί την άλωση της Ελλάδος από τους Ισλαμιστές, όπως έκαναν οι τότε Κοσμοκράτορες παλιά με το Βυζάντιο και την Πόλη, και όπως έκαναν με τη Μικρασιατική καταστροφή.
Πάντα οι Κοσμοκράτορες εναντίον του Ελληνισμού!!!
Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι τεράστιο, και είναι μια βόμβα στα θεμέλια του Ελληνισμού.
Οι «ανθρωπιστικοί» λόγοι προστασίας και περιθάλψεως των λαθρομεταναστών πρόκειται να αλώσουν την Ελλάδα.
Οι διάφορες πλατφόρμες του ΣΥΡΙΖΑ, και ομάδες Ρόζας, και κυρά-Τασίας, αφελώς και επιπολαίως αντεθνικώς πολιτευόμενες, έχουν πιάσει λάθος το θέμα του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, χρησιμοποιεί τη διεθνή νομοθεσία περί προσφύγων, για να κάνει τη δουλειά της.
Πρόταση: Αφήστε τους λαθρομετανάστες να φύγουν προς Ευρώπη για να σωθούμε, και να τιμωρήσουμε έτσι τους «εταίρους» για τη πολεμική τους εναντίον των Ελλήνων!!!
Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα λύσουν τα τεχνικά και διπλωματικά προβλήματα.
Αν καταρρεύσει η Ελλάδα, τότε θα γεμίσει η Ευρώπη με λαθρομετανάστες Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές!!! Αυτό οι «Μπουμπούνες» Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε. είναι ανίκανοι να το καταλάβουν!!!
Η Ελλάς είναι πολύ μικρή χώρα για να φιλοξενήσει τα εκατομμύρια των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Από παρίες θα γίνουν καταληψίες της πατρίδας.
Οι νεαροί Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, είναι ο στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Έτσι όπως εννοούν τη φιλοξενία οι ομάδες της κυρά-Τασίας, οδηγούν τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε Εθνική προδοσία!!!
Δυστυχώς με τέτοιες πολιτικές, θα μας φέρετε πάλι τους ΣαμαροΒενιζέλους, με ποτάμια, και Στουρνάρες.
Ως αποτέλεσμα της μεταναστευτικής σας πολιτικής, ήταν να τρομάξει το εκλογικό σώμα των Ελλήνων, και να χάσετε
μερικά ποσοστά από την εκλογική σας δύναμη.
Η ομάδα της κυρά-Τασίας, με τις επιπόλαιες και ανθελληνικές πολιτικές, σας έκανε μεγάλη ζημιά κύριε Πρωθυπουργέ.
Η γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης δια της λαθρομετανάστευσης των Ισλαμιστών Τζιχαντιστών, προωθείται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες σύμφωνα με το σχέδιο του COUDENHOVEN- KALLERGI.
Η μικρή Ελλάς δεν αντέχει και επονείδιστο χρέος, και λαθρομετανάστες-λαθρεπιβάτες!!!
Ανανήψτε πριν είναι πολύ αργά για τον Ελληνισμό!!!
Οι Έλληνες θα αναζητούν πάντα τη λύση σε ένα κόμμα. Σε ένα «δημοκρατικό» σχήμα του θεσπισμένου κοινοβουλευτισμού, με το οποίο οι διάφοροι ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ καταδυναστεύουν τους Λαούς και τους κρατούν δέσμιους μέσα σε διάφορα ποικιλόχρωμα κλουβιά της Οικονομίας τους!!........
Η λύση δεν πρόκειται να βρεθεί από κανέναν Πρωθυπουργό, ότι χρώματος πολιτική και αν φοράει! Ελπίδα δεν υπάρχει καμιά, αν δεν αναπηδήσει μέσα από την Ελληνική κοινωνία ένας Έ λ λ η ν α ς ηγέτης να βάλλει τα πράγματα στη θέση τους. Μια Ελληνική Δημοκρατική Επανάσταση που θα «επιβάλλει» την Ελληνική Δημοκρατία, και τη Κοσμοθεωρία του Ελληνισμού, τουλάχιστον στην Ελλάδα και στους Έλληνες, εάν και όσοι επιζήσουμε από τη χρεοκοπία και τους λαθρομετανάστες.
Έλλην είναι αυτός που έχει το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον, με τους προγόνους μας.
Αυτό είναι που θέλουν να καταστρέψουν οι Κοσμοκράτορες.
 
Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανάκληση δημητριακών πρωινού από τον ΕΦΕΤ

Αποσύρονται από την αγορά δημητριακά προγεύματος σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ. Διαπιστώθηκε ύπαρξη ξένου σώματος στο προϊόν.
 
Ειδικότερα, ο ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε την παρουσία ξένου σώματος στο προϊόν «Crownfield Δημητριακά προγεύματος με 10% κομματάκια σοκολάτας και 4% φουντούκια», σε συσκευασία 600g, με αριθμό παρτίδας L 14340 012 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από την 06.04.2016
 
Το προϊόν παράγεται από την εταιρεία Mulder Natural Foods N.V. και διακινείται στην Ελλάδα από τη Lidl Hellas.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, απαιτήθηκε από την επιχείρηση Lidl Hellas η προληπτική ανάκληση/απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.
 
Παράλληλα, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν για προληπτικούς λόγους.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »