Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Καρφιά στρατιωτικών …για το Δήμαρχο Αμυνταίου και τις απειλές του περί παραίτησης

stratiotikosΓελάει όλο το υπουργείο Εθνικής Αμύνης με τα συμβαίνοντα από το πρωί στο ακριτικό Αμύνταιο, όπου συγκέντρωση κόσμου έξω από την πύλη του στρατοπέδου απότρεψε – προς το παρόν – την μεταστάθμευση της Α’ Επιλαρχίας Αναγνωρίσεως (Α’ΕΑΝ), που έδρευε στην πόλη τους, στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της Νέας Δομής Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, που οδήγησε αργότερα τον Δήμαρχο της πόλεως να απειλήσει με…παραίτηση αν απομακρυνθεί η μονάδα αυτή από την πόλη του.
«Η προγραμματισμένη μετακίνηση των αρματοφορέων δεν έγινε σήμερα για λόγους ασφαλείας του προσωπικού και του κόσμου. Για να μην γίνει κανένα ατύχημα με τα βαρέα αυτά οχήματα. Δεν ακυρώθηκε. Θα γίνει σε συνεργασίας με την Τροχαία εντός των προσεχών ημερών», μας είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ ερωτηθείς σχετικώς από την ιστοσελίδα μας.
«Να παρακαλέσουμε τον κ. Δήμαρχο να κάνει εκείνος ως ειδικός την αναδιοργάνωση του Ελληνικού Στρατού» σχολίασε με εμφανώς ειρωνική διάθεση, ανώτατος στρατιωτικός με τον οποίο επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας ζητώντας του ένα σχόλιο για το περιστατικό.
«Υπάρχει απόφαση ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό για τη Νέα Δομή Δυνάμεων. Στρατόπεδα άχρηστα πρέπει να κλείσουν, μονάδες να διαλυθούν ή να συνενωθούν με άλλες. Όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν διατηρώντας τις μονάδες των 150 ατόμων εκεί που είναι τώρα, όσο και αν αυτό δεν αρέσει για ευνόητους λόγους στους τοπικούς παράγοντες δημάρχους, βουλευτές κ.λπ.» πρόσθεσε ο ίδιος ανώτατος αξιωματικός.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της ΝΔΔ περίπου 45-50 στρατόπεδα κυρίως στην Ήπειρο, Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία και Πελοπόννησο θα κλείσουν και με το προσωπικό που θα εξοικονομηθεί από εκεί θα ενισχυθούν οι μονάδες της Θράκης και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, μαζί με όσες μονάδες δεν διαλυθούν, αλλά απλά μετασταθμεύσουν, σύμφωνα πάντα με τον μέχρι σήμερα σχεδιασμό, που έχει αρχίσει να υλοποιείται.
Η απαραίτητη αυτή αναδιοργάνωση των ΕΔ έχει ξεκινήσει από το 2001 αλλά ουδέποτε ως σήμερα έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ, αφού κάθε κυβέρνηση που, ερχόταν ακριβώς για μικροπολιτικούς λόγους, επέβαλε στην εκάστοτε στρατιωτική ηγεσία «τροποποιήσεις» που αλλοίωναν το νόημα και την πράξη της αναδιοργανώσεως και τα πάντα παρέμεναν ουσιαστικά «ως έχουν» με αποτέλεσμα τη σημερινή τραγική και τραγελαφική κατάσταση.

Λ.Σ.Μ. parapolitika
kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Θαυματουργό ποτό σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα!

Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό
Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει από τα...
μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους! Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα. Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Έπαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό! Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε.

Είναι σαν ένα ποτό θαύμα! Είναι απλό.

Χρειάζεται μία ρίζα τεύτλων (δηλαδή των παντζαριών), ένα καρότο και ένα μήλο, που θα τα συνδυάσετε μαζί για να κάνουν το χυμό! Πλύνετε τα παραπάνω, τα κόβετε με τη φλούδα σε κομμάτια – τα βάζετε στον αποχυμωτή, και αμέσως πίνετε το χυμό. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή λάιμ για περισσότερο δροσιστική γεύση.



Αυτό το ποτό θαύμα είναι αποτελεσματικό για τις ακόλουθες παθήσεις:

1. Αποτρέπει τα καρκινικά κύτταρα που αναπτύσσονται, και συγκρατεί τα καρκινικά κύτταρα να μην αναπτυχθούν.
2. Αποτρέπει την ασθένεια του ήπατος, νεφρού, πάγκρεας, καθώς και να θεραπεύσει το έλκος.
3. Ενισχύει τον πνεύμονα, την πρόληψη καρδιακής προσβολής και την υψηλή αρτηριακή πίεση.
4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
5. Καλό για την όραση, τα κόκκινα και τα κουρασμένα μάτια ή την ξηροφθαλμία
6. Βοηθάει στην εξάλειψη του μυϊκού πόνου
7. Αποτοξινώνει, βοηθώντας την κινητικότητα του εντέρου, και εξαλείφει την δυσκοιλιότητα. Επομένως θα κάνει το δέρμα σας πιο υγιές και να φαίνεται πιο λαμπερό. Σαν να το έστειλε ο Θεός για το πρόβλημα της ακμής.
8. Βελτιώνει την κακοσμία του στόματος, που οφείλεται στην δυσπεψία, και την λοίμωξη του λαιμού.
9.Βελτιώνει τους πόνους.
10. Βοηθάει τον πάσχων από αλλεργική ρινίτιδα (πυρετός εκ χόρτου).

Δεν υπάρχει απολύτως καμία παρενέργεια. Ιδιαίτερα θρεπτικό και απορροφάται εύκολα. Πολύ αποτελεσματικό αν χρειαστεί να χάσετε βάρος.Θα παρατηρήσετε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα βελτιωθεί μετά από 2 εβδομάδες.

Φροντίστε να το πίνετε αμέσως από τον αποχυμωτή για καλύτερο αποτέλεσμα.

fe-mail.gr 
tro-ma-ktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Βούλγαρος Καθηγητής: «Κανείς κόπανος μετά 2.400 χρόνια δεν μπορεί να αλλάξει την ελληνική καταγωγή του Αλέξανδρου»

Σε συνέντευξή του στο κανάλι των Σκοπίων ο Βούλγαρος καθηγητής ιστορίας, Μπότζινταρ Ντιμίτροφ- Божидар Димитров, απάντησε σε ορισμένες  ενδιαφέρουσες ερωτήσεις του νοτιοσλάβου -των Σκοπίων -δημοσιογράφου Μάριαν Νικολόφσκι.

Διανθίζουμε μερικές από αυτές, όπως τις παρουσιάζει το βουλγαρικό πρακτορείο Φόκους:


Ερώτηση: Κάθε δημόσια εμφάνισή σας σχετικά με τα Σκόπια προκαλεί σάλο. Γιατί προκαλείτε το ‘μακεδονικό έθνος’;

Димитров: Ποτέ δεν αποκάλεσα  ‘μακεδονικό έθνος’, ούτε σε πολιτικούς, ούτε σε «ιστορικούς» και σε δημοσιογράφους. Είναι διασκεδαστικό να αντικρούω αυτές της ανοησίες.

Ερώτηση: Πως μπορείτε να καθορίσετε το «μακεδονικό έθνος» και τον «μακεδονικό λαό»;

Димитров: Η απόφαση της Κομιντέρν το 1934 αναφέρει ότι βουλγαρικός λαός ζούσε στο βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας και συνέχιζε να ζει στην κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία μετά το 1944. Η ιδέα του ‘Μακεδονισμού’ ήταν του Σέρβου πολιτικού Στ. Νοβάκοβιτς από το 1889 που κυνικά έγραψε: «Κάθε προσπάθεια των Βουλγάρων της Μακεδονίας να ενωθούν με τη Βουλγαρία έχει αποτύχει. Έτσι, αφήστε τους να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι ανήκουν σε ένα άλλο έθνος εκτός της Βουλγαρίας και της Σερβίας. Έτσι θα αποκοπούν από το βουλγαρικό έθνος και θα δημιουργήσουν ένα άλλο, μικρότερο και αδύναμο, εύκολο στην υποδούλωση.

Ερώτηση: Υπάρχουν Σκοπιανοί στη Βουλγαρία;

Димитров: Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή περίπου 5.000 άτομα.

Ερώτηση: Τι φοβάται η Βουλγαρία για να την αναγνωρίσει ως μειονότητα;

Димитров: Ποιος ηλίθιος σας είπε ότι η Βουλγαρία δεν την αναγνωρίζει ως μειονότητα;

Ερώτηση: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Βούλγαρος, Έλληνας ή Σλάβος-‘Μακεδόνας’;

Димитров: Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα σε μια δημοκρατία.
 Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του, ο Φίλιππος της Μακεδονίας, παρουσιάζονται στις δημόσιες εμφανίσεις τους ως Έλληνες.
Η πολιτική τους φιλοδοξία ήταν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο ελληνικό κράτος.  
Κανείς Κόπανος* δεν μπορεί μετά από 2.400 χρόνια να τους δώσει άλλη ταυτότητα. 
Η αλλαγή της εθνικής ταυτότητας των νεκρών, όπως του βασιλιά Σαμουήλ ή του Γκότσε Ντέλτσεφ είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα του μακεδονισμού, αφού οι άνθρωποι είναι νεκροί και δεν μπορούν να  υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
 Στον πολιτισμένο κόσμο αυτή η πρακτική ονομάζεται Λεηλασία. Στους στρατούς όλου του κόσμου η Λεηλασία τιμωρείται με θάνατο.

Ερώτηση: Ο τσάρος Σαμουήλ ήταν Βούλγαρος;

Димитров: Εκείνη την εποχή οι Βούλγαροι είχαν έναν ισχυρό άνδρα που ονομάζονταν «Σαμουήλ», έτσι γράφει σερβικό χειρόγραφο του 12ου αιώνα. Σε βυζαντινά, αραβικά, αρμενικά και λατινικά χειρόγραφα για την εποχή του Σαμούλ αναγράφεται ως Σαμουήλ τσάρος-βασιλιάς της Βουλγαρίας που διαχειρίζεται το βασίλειο της Βουλγαρίας. Στην μακεδονική πόλη Μοναστήρι, σε αρχαιολογικές ανασκαφές βρέθηκε μια επιγραφή που γράφει «στον τσάρο Ιβάν Βλαντισλάβ αυτοκράτορα των Βουλγάρων  που έκτισε το φρούριο στη Μπίτολα για να σώσει τις ζωές των Βουλγάρων» [ η επιγραφή:„Аз цар Иван Владислав самодържец (цар) Български, българин родом … построих крепостта Битоля за спасение на живота на българите”].

Ο Ιβάν Βλαντισλάβ ήταν ανεψιός του  Σαμουήλ. Εγώ προσφέρων ένα εκατομμύριο  σε όποιον βρει αρχαίο κείμενο  που να γράφει ο Σαμουήλ ήταν  Σλάβος-«Μακεδόνας».
--

* τη λέξη тъпанар εκτός από κόπανος οι Βούλγαροι  τη χρησιμοποιούν και ως βλάκας ή μαλάκας

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Έλεγχος πόθεν έσχες και σε γιατρούς. Απογραφή ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, για την επέκταση των ελέγχων πόθεν έσχες και στους γιατρούς, μετά τους διοικητές των νοσοκομείων
Την επέκταση του ελέγχου «πόθεν έσχες» και στους γιατρούς που συνταγογραφούν για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), μετά τους διοικητές των νοσοκομείων, καθώς και την απογραφή ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ τον Σεπτέμβριο, εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός κατήγγειλε περιπτώσεις γιατρών που εκτελούν όλες τις συνταγές σε ένα φαρμακείο ή γράφουν φάρμακα μόνο μίας εταιρείας, σε ποσοστό που φτάνει ακόμα και το 75% και οι ίδιοι βρίσκονται δύο και τρεις φορές πάνω από τον μέσο όρο των γιατρών ίδιας ειδικότητας, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο υπουργός είπε ότι οι γιατροί που εμφανίζονται να υπερσυνταγογραφούν φάρμακα και εξετάσεις θα ελέγχονται από τις αρμόδιες οικονομικές Αρχές και επισήμανε ότι όποιος συνεχίσει να συνταγογραφεί εμπορική ονομασία, θα βγαίνει από το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Όσον αφορά την απογραφή των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ ο υπουργός είπε ότι δεν υπάρχει εικόνα για τους έμμεσα ασφαλισμένους και όσους έχουν απωλέσει την ασφαλιστική τους κάλυψη και διευκρίνισε ότι σε πρώτη φάση θα γίνει χωρίς τη συμμετοχή των ασφαλισμένων, αλλά με την αξιοποίηση των ηλεκτρονικών αρχείων της ΗΔΙΚΑ, του Taxis και όσων Ταμείων διαθέτουν μητρώο.
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο θέμα της αύξησης του εισιτηρίου πρόσβασης στα Δημόσια Νοσοκομεία από τα 5 στα 25 ευρώ, διευκρινίζοντας ότι αυτό θα συζητηθεί με τους εκπροσώπους της τρόικας το Σεπτέμβριο, εκφράζοντας ωστόσο, αμφιβολίες για το κατά πόσον μπορεί να εισπραχθεί το συγκεκριμένο ποσό. «Με δεδομένο ότι η ετήσια δαπάνη για το 2013 εμφανίζεται μειωμένη κατά 80 εκατομμύρια, θα διαπραγματευτούμε με την τρόικα την εφαρμογή του μέτρου ή την αναπροσαρμογή του ποσού».
Πρόκειται για εφαρμογή παλαιότερου νόμου, η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να αποδώσει ετησίως στο σύστημα 115 εκατομμύρια ευρώ.
Ο υπουργός έδωσε εκ νέου διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας από το ΕΣΥ και αναμένεται μέχρι 16 Σεπτεμβρίου να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της κινητικότητας στα οκτώ νοσοκομεία που εφαρμόζεται.
Όσον αφορά τα ληξιπρόθεσμα χρέη του ΕΟΠΥΥ, ο υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, είπε ότι προχωρά η εκκαθάριση των οφειλών του 2012 και ότι, μέχρι το τέλος του έτους, θα έχουν πληρωθεί όλες οι οφειλές του Οργανισμού για το 2011.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Μπερίσα: Απαράδεκτη παρέμβαση στις υποθέσεις της Αλβανίας η δήλωση της Ελλάδας

Παρέμβαση Μπερίσα για τα γεγονότα της Πρεμετής. Τι αναφέρει σε δήλωσή του για το περιστατικό στον Ναό της Πρεμετής
Παρέμβαση στο θέμα των γεγονότων της Πρεμετής έκανε μέσω του γραφείου τύπου του ο Σαλί Μπερίσια.
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Αλβανίας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «θεωρεί απαράδεκτη και παράλογη παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Αλβανίας τη χθεσινή δήλωση των ελληνικών αρχών» και προσθέτει ότι «η Αλβανία διαθέτει όλες τις δυνατότητες και τα νόμιμα μέσα για την εγγύηση του κράτους δικαίου, της ομαλής λειτουργίας των θεσμών της χώρας και του εξωτερικού καθώς και να δώσει απάντηση σε όλους τους παραβάτες του νόμου και στις κάθε είδους προκλήσεις».
Ο Σαλί Μπερίσα καταδίκασε τις πράξεις του ιδιωτικού γραφείου διεκπεραίωσης δικαστικών αποφάσεων:
«Οι σκηνές αρπαγής των ιερών αντικειμένων από το ιδιωτικό γραφείο διεκπεραίωσης της δικαστικής απόφασης, η οποία έχει ληφθεί πριν 11 χρόνια, θύμισαν στους Αλβανούς σκηνές της βάρβαρης χοτζικής εποχής εις βάρος των θρησκευτικών ιδρυμάτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Το γεγονός κατά το γραφείο τύπου του απερχόμενου πρωθυπουργού, «αποτελεί βαριά προσβολή για όλους τους ορθόδοξους και όλους τους Αλβανούς πιστούς».
Ο κ. Μπερίσα κατέκρινε επίσης χθεσινές πράξεις ορισμένων πιστών και ιερέων στην Πρεμετή, και θεωρεί αξιόλογη την προσπάθεια διαλόγου ανάμεσα στις δημοτικές και θρησκευτικές αρχές.
Παρότρυνε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τον πρόεδρο της Επιτροπής Θρησκευμάτων στη χώρα ώστε από κοινού με τις προαναφερόμενες αρχές «να προβούν στις αναγκαίες έρευνες και να κάνουν τις δέουσες προτάσεις για μια τελική λύση έξω από κάθε κατάχρηση και καταδικαστέα αθεϊστική πράξη».

 news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Συγκλονιστική ομιλία 17χρονης Ελληνίδας σε παγκόσμια συγκέντρωση για τα chemtrails στο Βέλγιο [Βίντεο]

Μια συγκλονιστική ομιλία πραγματοποίησε η 17χρονη Ελληνίδα Sofia Xenidis στην Παγκόσμια συγκέντρωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 2013 στο Βέλγιο.
Είναι καιρός να αφυπνιστούν και να...ξυπνήσουν όσοι κοιμούνται ακόμα τον ύπνο του δικαίου.
Μη φοβάστε να αποδεχτείτε την αλήθεια όσο τρομακτική κι αν σας φαίνεται. Το να προσπαθείτε να επιβάλλετε στον εαυτό σας ότι είναι μια θεωρία συνομωσίας δεν είναι η λύση.
Αυτή τουλάχιστον έχει το θάρρος να μιλήσει και δε φοβάται μήπως τη χαρακτηρίσουν.. γραφική!

psekasmata
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρωσία: Περιστέρια «ζόμπι» προκαλούν ανησυχία

Προβληματισμένες είναι οι υγειονομικές αρχές της Μόσχας εξαιτίας αναφορών για έναν ασυνήθιστο αριθμό νεκρών περιστεριών κι άλλων εμφανώς άρρωστων που κυκλοφορούν χωρίς να δίνουν σημασία σε περαστικούς και αυτοκίνητα. Οι κάτοικοι της Μόσχας τα έχουν ονομάσει για αυτό τον λόγο «περιστέρια ζόμπι».
Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Ίντερνετ δείχνουν περιστέρια που στρίβουν με αφύσικο τρόπο το λαιμό τους, περπατούν προς τα πίσω και κυκλικά ή στέκονται ακίνητα με το κεφάλι προς το έδαφος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestiya, η εισαγγελική αρχή αρμόδια για θέματα περιβάλλοντος διέταξε τη διενέργεια έρευνας, φοβούμενη ότι πίσω από το ασυνήθιστο φαινόμενο μπορεί να κρύβεται η «νόσος του Νιουκάστλ», η οποία εκδηλώνεται στα πτηνά, αλλά μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο.
Ωστόσο, έπειτα από αναλύσεις σε νεκρά πτηνά, η κτηνιατρική επιτροπή της Μόσχας απέδωσε το φαινόμενο σε δηλητηρίαση από σαλμονέλα. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα μέλος της επιτροπής, ο συνδυασμός υψηλών θερμοκρασιών και άρρωστων πτηνών ενδέχεται να οδήγησε σε έξαρση, όμως η «επιδημία» φαίνεται πως φθάνει στο τέλος της.
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών Γκενάντι Ονιστσένκο, ο οποίος χαρακτήρισε τα περιστέρια «από τα πιο βρώμικα και χαζά πτηνά» για να προσθέσει ότι δεν ανησυχεί για τα ίδια ή για την πιθανότητα μετάδοσης οποιασδήποτε ασθένειας από αυτά στον άνθρωπο, προειδοποιώντας βέβαια τους γονείς να προσέξουν να μην έρθουν σε επαφή τα παιδιά με κάποιο άρρωστο πτηνό.
Σημειώνεται ότι ανάλογα περιστατικά έχουν απασχολήσει τη Μόσχα και στο παρελθόν. Το 2010, μαζικοί θάνατοι πτηνών είχαν αποδοθεί στην αιθαλομίχλη.
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Φλώρινα: Δημοτική αρχή υπό παραίτηση για την απομάκρυνση μονάδων στρατού

Προς παραίτηση ο δήμαρχος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου για το θέμα της απομάκρυνσης μονάδων στρατού στη Φλώρινα
Τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του πρωθυπουργού θα θέσουν, τις επόμενες ώρες, ο δήμαρχος Αμυνταίου Φλώρινας Μάκης Ιωσηφίδης και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην απομάκρυνση των μονάδων στρατού από την περιοχή.
"Είναι μια ακραία ενέργεια, αλλά πρόκειται για ακραίες καταστάσεις" δήλωσε ο δήμαρχος και πρόσθεσε: "Παραιτούμαστε γιατί δεν έχουμε άλλα όπλα να πολεμήσουμε τη μεγάλη αδικία που συντελείται στην περιοχή μας και με τον τρόπο αυτό δείχνουμε την εναντίωσή μας σε μία απόφαση που δείχνει τον υδροκεφαλισμό της χώρας και τη χορντροπετσιά της κεντρικής διοίκησης".
"Με την πράξη μας αυτή θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα: μην καταστρέφετε άλλο τις τοπικές κοινωνίες για μικροπολιτικά παιχνίδια. Η δημοτική αρχή και οι δημότες του Αμυνταίου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τον εμπαιγμό και την απαξίωση της περιοχής" κατέληξε ο κ. Ιωσηφίδης.
Η ομόφωνη απόφαση για παραίτηση της δημοτικής αρχής πάρθηκε στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου, που είχε ως μοναδικό θέμα την απομάκρυνση των μονάδων στρατού από την περιοχή.
Στην εισήγησή του, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην άμεση απομάκρυνση της Α' ΕΑΝ στην Κομοτηνή και του 9ου Λόχου Μηχανικού στο Μαυροδένδρι Κοζάνης. Έκανε λόγο για σχεδιασμό απομάκρυνσης και των υπολοίπων μονάδων, υποστηρίζοντας πως στόχος είναι η απαξίωση και το μελλοντικό του κλείσιμο του στρατοπέδου Αμυνταίου.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Φλώρινας Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και Θανάσης Γερμανίδης, η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και πλήθος πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Επιστολή Σπάρτακου στον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Κλοπή» του ψηφιακού μαστογράφου – αξίας 437.000 – από το ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας.

spartakosΚύριε Υπουργέ
Με την παρούσα θέλουμε να καταγγείλουμε την από 29.7.2013 απαράδεκτη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. -απόφαση που ελήφθη κατόπιν και της προφορικής εισήγησης της αναπλ. Προϊσταμένης της Γεν. Δ/νσης Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας- και η οποία όχι μόνο πλήττει, αλλά και στερεί από τη Δυτική Μακεδονία έναν Ψηφιακό Μαστογράφο, που οι διαδικασίες αγοράς του ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2007 από το τότε Δ.Σ. του ΟΑΠ/ΔΕΗ, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας για μια περιοχή, που έτσι  κι αλλιώς είναι υποβαθμισμένη (όπως είναι το σύνολο της Επαρχίας), αλλά και που συνάμα βρίσκεται αντιμέτωπη με την επιβάρυνση των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ.  
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΥΤΕΚΩ, σε συνέχεια της απόφασης του Δ.Σ. του πρώην ΟΑΠ/ΔΕΗ, υπηρετώντας απολύτως την φιλοσοφία αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας σε επίπεδο Περιφερειών και ειδικά σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (για όλους τους προαναφερθέντες λόγους), προχώρησε στη διενέργεια μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια του ψηφιακού μαστογράφου για τις ανάγκες του ΚΑΠ/ΔΕΗ.
Κύριε Υπουργέ
Σήμερα, με την απόφαση της 29ης Ιουλίου που προβλέπει την τοποθέτηση του μαστογράφου -που είχε αρχικώς εγκριθεί για το ΠΕΚΑ Πτολεμαΐδας- στον ΕΟΠΥΥ Παγκρατίου, δυστυχώς αποδεικνύεται η διαχρονικότητα του «Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα». Στην ουσία μιλάμε για κλοπή του εν λόγω εξοπλισμού, που μπορεί μεν να προορίζεται για να εξυπηρετήσει ανάγκες πολιτών σε άλλη περιοχή, αλλά που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με τις ανάγκες, τις αναγκαιότητες και τις ιδιαιτερότητες των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Εάν στον ΕΟΠΠΥ Παγκρατίου υπήρχαν αρχικώς αναγκαιότητες και κριτήρια για την προμήθεια μαστογράφου, τότε οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να κινήσουν διαδικασίες και να διεκδικήσουν την απόκτησή του και όχι με αποφάσεις (κάποιοι άλλοι) να δωρίζουν το εν λόγω μηχάνημα στερώντας το από τους αρχικούς ¨δικαιούχους¨, με αναγκαιότητες μάλιστα που θα επέτρεπαν την απόσβεσή του σε μόλις δύο χρόνια.  Παράλληλα το γεγονός αυτό είναι παντελώς άδικο, καθώς συνιστά ένα ακόμα χτύπημα (ηθικό, ψυχολογικό και οικονομικό) για χιλιάδες ανθρώπους που έχουν υποστεί και εξακολουθούν να υφίστανται τις συνέπειες των δραστηριοτήτων της ΔΕΗ.
Κύριε Υπουργέ
Το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει την εν λόγω απόφαση και σας καλεί να μεριμνήσετε άμεσα για την αποκατάσταση της κατάφορης τούτης αδικίας, υλοποιώντας έτσι και τη δέσμευσή σας για «εξεύρεση λύσεων σε όλα τα θέματα που απασχολούν την υγεία».
Για το Σωματείο Παραγωγής
Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ Α.Ε  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας


                  Γιώργος Αδαμίδης                                              Αθανάσιος Μάστορας
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Κύριε  Πρόεδρε,
                            Θέμα:   ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ:
                            ---------------------------------------------------
Κατά τη διάρκεια διακυβερνήσεως της χώρας από τη κυβέρνησή σας, προσπαθήσατε να ακολουθήσετε εθνική Ελληνική εξωτερική πολιτική. Λέγω προσπαθήσατε.
Τα γεγονότα είναι γνωστά και δεν χρειάζεται να τα αναφέρω.
Τα έχει καταγράψει η Ιστορία, όμως έχετε ακόμη χρόνο να προλάβετε την Ιστορία………..
Αναφέρω μόνο τέσσερις βασικούς τομείς της δραστηριότητάς Σας.
1.- Ανάπτυξη καλών σχέσεων και συνεργασία σε όλους τους τομείς με  Ρωσία,-Κίνα, και άλλες μη Σιωνιστικές δυνάμεις.
2.- Η πολιτική των αγωγών, και η γνωστή ιστορία του αγωγού Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη, με το τραγικό τέλος της.
3.- Η συνεργασία στη Γεωπολιτική, Γεωστρατηγική & Γεωενέργεια, με άλλες «συμμαχικές», ή μη συμμαχικές δυνάμεις.
4.- Το VETO για το όνομα της Μακεδονίας μας, γράφοντας τον BUSH  Junior, πιόνι και μαριονέτα των Σιωνιστών Απολυταρχών, στα παλιά σας τα παπούτσια.
Αυτά σας τα αναγνωρίζουμε.

Λάθη & Αποτυχίες.
-------------------------
Μας φορέσατε «καπέλο» έναν ανύπαρκτο και επικίνδυνο Πρόεδρο.
Η τότε πρόεδρος της Βουλής κ.Μπενάκη στην ορκωμοσία Παπούλια, εξεφώνισε ένα προφητικό λόγο, «για τα μέλλοντα συμβαίνειν», και πράξατε ουδέν να προλάβετε και να σώσετε τον Ελληνισμό. Ούτε ο Παπούλιας παραιτήθηκε!!!
Ο Πατριωτισμός στο Ναδίρ!!! Φτάνει Παπούλιας & Πασόκοι, και άλλες «Δημοκρατικές Δυνάμεις», να είναι στην εξουσία, και η Ελλάς,  «πυρί μιχθήτω»…….
Εγκαταλείψατε τη Θράκη & το Αιγαίο μας στο έλεος των Τούρκων.
Γδάρανε την οικονομία οι Παγκόσμιοι Ολιγάρχες-Απολυτάρχες.
Παραδώσατε την εξουσία στον ΓΑΠ, που γέμισε την Ελλάδα με Ισλαμιστές πολεμιστές μισθοφόρους λαθρομετανάστες, οπλίτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Εισαγόμενα μαντρόσκυλα του Πλανητάρχη Ολιγάρχη, Παντοκράτορα, Απολυτάρχη , Παγκόσμιου Δικτάτορα, στρατός στον σύγχρονο «Δον Κορλεόνε», και στους «Νονούς» του πλανήτη, για να κάνουν την Ελλάδα,  Συρία-Αίγυπτο-Λιβύη.
Ποίος θα μας σώσει;; μήπως ο Παπούλιας;;; ή ο Τούρκογλου;;;
Σε λίγο θα γίνει η Ελλάδα, Συρία, Αίγυπτος, και Λιβύη, έρμαιο  στις αποφάσεις των διεθνών Σιωνιστών κατακτητών, με επικείμενο
κατακερματισμό και διαμελισμό!!! (Προφητεία Μπενάκη).
Έτσι δώσατε –μέσω ΓΑΠ- ένα ισχυρό όπλο στα χέρια των δολοφόνων Κοσμοκρατόρων, Σιωνιστών Ολιγαρχών, και Απολυταρχών, Πλανηταρχών, στη Μαφία της Γης, εναντίον της Ελλάδος. Κάνατε εκλογές με το Λαό μας τελείως μη ενημερωμένο για τα φλέγοντα προβλήματα της χώρας, κομματικά φανατισμένο.
Τα γεγονότα στη γειτονιά μας πρέπει να σας προβληματίσουν, και να σας ανησυχήσουν για τη τύχη της Ελλάδος!
Επιβάλανε πολύ-πολιτισμό με το ζόρι στους Έλληνες, μέσω Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών. Ουδείς αντιδρά!!!
Κάνανε την Ελλάδα ξέφραγο χωράφι των Ισλαμοφασιστών!!!
Οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσουν οι διεθνείς δικτάτορες δολοφόνοι, οι «Νονοί» της ανθρωπότητας, θα ισοπεδώσουν την Ελλάδα, μέσω των μισθοφόρων Ισλαμιστών φασιστών οπλιτών!
Ο πρόεδρος  ΟΒΑΜΑ είναι ένα απλό πιόνι, εκτελεστικό όργανο, στα χέρια των πραγματικών Σιωνιστών Πλανηταρχών, του Δον Κορλεόνε, και της μαφίας του!!!
Αγνοήσατε τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος, και τον αποκρύψατε από τους Έλληνες,- μαζί με τον ΓΑΠ-, προς όφελος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, και αυτό ήταν καταστροφικό για την Ελλάδα, διότι έτσι το ήθελε η Σιωνιστική Δικτατορία-Μαφία.
Παραδώσατε –μαζί με τον ΓΑΠ- τον εθνικό μας πλούτο στους Σιωνιστές Ολιγάρχες και Απολυτάρχες της Σιωνιστικής Δύσεως. Έτσι στρώσατε το χαλί στα Σιωνιστικά πολιτικά πιόνια, που εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό με τα Δ.Ν.Τ. & Μνημόνια….
Έδωσε ο Σαμαράς τη ΔΕΣΦΑ στους Σιωνιστές Αμερικάνους –μέσω ΤουρκοΑζέρων- αντί να τη δώσει στους πλειοδοτήσαντες σε προσφορά Ρώσους. Πολλοστή περίπτωση Σιωνιστικού μαφιόζικου εκβιασμού!!! Δώσανε τη ΔΕΣΦΑ και τους αγωγούς ΤΑΠ στον «Δον-Κορλεόνε» και στους «Νονούς» της Γης……..
Διά τον «φόβον των Ιουδαίων», ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία!!
Αυτό δεν είναι διαγωνισμός, αλλά ξεπούλημα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού, στους Ολιγάρχες  της Δύσης.
Και εσείς ψηφίσατε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! Ψηφίζετε το δίδυμο της συμφοράς, που είναι γεμάτο υποτέλεια στους Παντοκράτορες.
Δεν φροντίσατε να κατοχυρώσετε τη χώρα, για να μπορέσετε να ακολουθήσετε εθνική Ελληνική εξωτερική και οικονομική πολιτική. Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή οικογένεια του αειμνήστου Θείου Σας, με την αλληλεγγύη, δεν υπάρχει πια.
Υπάρχει μόνο μια φωλεά-γιάφκα των Σιωνιστών Πλανηταρχών και Παντοκρατόρων, που όλοι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί δουλεύουν για τους Παγκόσμιους Σιωνιστές Απολυτάρχες-Δικτάτορες.
Πως κατάντησε έτσι η Ε.Ε. του Ντελόρ;;; Κατάντησε μια Ε.Ε. των Σιωνιστών Ιωσήφ Μπαρόζο, Χέρμαν Ρομπάϊ & κουστωδία……
Το ίδιο και οι Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Όλοι αυτοί δουλεύουν για τον «Δον Κορλεόνε», και «Νονούς».
Το βασικότερο λάθος που κάνατε ήταν που αναθέσατε το ΥΠ.ΕΞ.
και άλλα βασικά υπουργεία, σε στελέχη πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Με πιόνια των Κοσμοκρατόρων στο ΥΠ.ΕΞ. , μαριονέτες των Απολυταρχών στο Υπουργείο Παιδείας, και άλλα Σιωνιστικά ανδρείκελα και ορντινάντσες στα υπουργεία, είναι ποτέ δυνατόν να χαράξετε και να ακολουθήσετε εθνική Ελληνική εξωτερική και οικονομική πολιτική;;; Η ιστορία μας, η γλώσσα μας, ο πολιτισμός μας θυσιάστηκαν στο βωμό της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, από γραικύλους και ραγιάδες υπουργούς της μεταπολίτευσης.
Το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, ομότροπον, των Ελλήνων
χάθηκε, χάρη στους εφιάλτες πολιτικούς της μεταπολίτευσης, υπαλλήλους και μισθοφόρους του «Δον Κορλεόνε».
Ξεχάστε τη Ν.Δ. που ξέρατε. Σήμερα είναι γιάφκα των Σιωνιστών Ολιγαρχών, και Απολυταρχών της Γης!!!
Ότι εσείς χτίζατε, την άλλη μέρα αυτοί τα γκρέμιζαν, διότι έτσι ήθελε το Μεγάλο Αφεντικό τους, ο δολοφόνος των λαών του πλανήτη, ο Μεγάλος Αδελφός, το Μεγάλο Σιωνιστικό Αφεντικό.
Αυτό ήταν θανάσιμο λάθος. Ούτε ο ελαχιστότατος των Ελλήνων πατριωτών, δεν θα έκανε αυτά τα λάθη.  Δυστυχώς οι εφιάλτες-υπουργοί- δεν έλειψαν ποτέ από την Ελληνική Ιστορία.!!!
Τουλάχιστον αποστασιοποιηθείτε από τον εφιαλτικό κυβερνητικό σχηματισμό των Πασόκων, εκτελεστών του γένους των Ελλήνων!!
Έτσι αφήσατε τη χώρα έρμαιο των αχυρανθρώπων Αμερικανών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., με αποτέλεσμα τα πιόνια οι Αμερικανοί, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να κατακάψουν τη χώρα, και να απειλούν τη ζωή σας, όπως τα γεγονότα συνέβησαν, έγραψαν, ενημέρωναν, και έλεγαν όλα τα ΜΜΕ.
Μέχρι το πρόεδρο Πούτιν είχαν σχέδια να δολοφονήσουν.
Τελικά έριξαν το ελικόπτερο που μετέφερε το Πατριάρχη Αλεξανδρείας Πέτρο, στο Άγιον Όρος, και δολοφόνησαν τον αθώο Πατριάρχη. Δολοφονούν κάθε υγιές πατριωτικό στέλεχος.
Τα ίδια «τραβάει» και ο Μπερλουσκόνι σήμερα στην Ιταλία.
Έχουν λυσσάξει οι παγκόσμιοι δικτάτορες, για να μη κατέβει η Ρωσία στη Μεσόγειο μέσω Αιγαίου.
Για να μη συμμετάσχει η Ρωσία στη Γεωπολιτική & Γεωενέργεια!!!
Μπλοκάρανε όλες τις πύλες της Μεσογείου, Γιβραλτάρ, Βόσπορο, και κανάλι του Σουέζ, γιαυτό τα γεγονότα στις εν λόγω χώρες.
Οι Κοσμοκράτορες στραγγαλίζουν τη Μεσόγειο για τα συμφέροντά τους, και οι λαοί κοιμόνται τον ύπνο του δικαίου.
Αφήσατε την Ελλάδα έρμαιο στα χέρια των παγκόσμιων κλεφτών
και δολοφόνων Κοσμοκρατόρων, Απολυταρχών, & Πλανηταρχών,
αντί να τους στείλετε στο διάβολο, και να τους ξεφτιλίσετε διεθνώς, ώστε να ξυπνήσουν οι λαοί. Τι σημασία έχει η ζωή μπροστά στη δόξα;;; Βέβαια θα σας δολοφονούσαν, αλλά θα πεθαίνατε σαν ήρωας.!!! Στη θέση σας, αυτό θα έκανε κάθε γενναίος πολιτικός, και ας τον δολοφονούσαν, πρώτα όμως θα είχε φροντίσει να ενημερώσει τον Ελληνικό Λαό, και τη διεθνή κοινή γνώμη.
Τους χρειάζεται ένας διεθνής διασυρμός !!!
Οι πολιτικές που ακολουθούν είναι αυτές του «Δον Κορλεόνε» στην
ομώνυμη ταινία «Ο ΝΟΝΟΣ». Πρόκειται για Μαφία!!!
Έπρεπε μόλις μάθατε ότι οι ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας απειλούν τη ζωή σας, να βγείτε σε όλα τα κανάλια,
Πανελληνίου εμβελείας, και με διάγγελμα, να ενημερώσετε τον Ελληνικό Λαό, ότι η ζωή σας απειλείται από τους παγκόσμιους δολοφόνους Σιωνιστές Δικτάτορες, Ολιγάρχες, και Απολυτάρχες.
Αυτό το μέτρο, συνδυαζόμενο με τις υπηρεσίες ασφαλείας, ντόπιες και ξένες φιλικές, θα ήταν η καλλίτερη προστασία σας.
Έτσι θα ενημερωνότανε και η Παγκόσμια κοινή γνώμη, και θα ελάμβαναν μέτρα ασφαλείας, εναντίον των παγκόσμιων δολοφόνων.
Μετά από αυτό το δραματικό διάγγελμα, ουδείς θα τολμούσε να σας δολοφονήσει. Όμως δειλιάσατε, γιαυτό αποτύχατε στη διακυβέρνηση της χώρας, και παραδώσατε τη χώρα στους διαδόχους πιόνια του «Δον Κορλεόνε», των Σιωνιστών Αμερικανών της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Έπρεπε να «ξυπνήσετε» τον Έλληνα, από το κομματικό λήθαργο.
Παραδώσατε την εξουσία, στις μαριονέτες των διεθνών Σιωνιστών Παντοκρατόρων, των «Νονών» του πλανήτη.
Φοβηθήκατε τους άρπαγες της παγκόσμιας εξουσίας.
Τους άρπαγες του πλούτου των λαών της Γης.
Η ενημέρωση του Λαού , θα ήταν η καλλίτερη προστασία σας.
Ηγέτες κρατών, και θρησκειών, που δεν ενημέρωσαν το Λαό τους, έπεσαν θύματα των παγκόσμιων Δικτατόρων- δολοφόνων.
Το έχουν πια παρακάνει. Όποιος πολιτικός ή θρησκευτικός ηγέτης δεν τους κάνει τον δολοφονούν, είτε με τα όπλα, είτε με καρκίνο, είτε με εγκεφαλικά ή καρδιακά επεισόδια.
Σωθήκατε από του χάρου το στόμα, χάρη στη δράση των αντι-Σιωνιστικών μυστικών υπηρεσιών.
Κύριε Καραμανλή,
Με Παπούλιες, Τούρκογλου, Βαρθολομαίους, και Ιερώνυμους, είναι δυνατόν ποτέ να προκύψει κάτι καλό για την Ελλάδα;;;
Από το κακό στο χειρότερο θα πηγαίνουμε. Αυτοί βλέπουν όλους τους Έλληνες σαν υπηρέτες των Σιωνιστών Απολυταρχών, και Παντοκρατόρων. Αυτή είναι η αποστολή τους!!!
Δουλεύουν όλοι αυτοί για τους Ολιγάρχες της Σιωνιστικής Δύσεως.
Σήμερα σαν απλός βουλευτής, ψηφίζετε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, μας έχετε καταπλήξει με το γεγονός ότι επιμένετε να ψηφίζετε όλα τα Μνημόνια, όλους τους εφαρμοστικούς  νόμους, όλα τα πολυνομοσχέδια, όλες τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τα μεσοπρόθεσμα, και τις δανειακές συμβάσεις,  των εφιαλτών και αχυρανθρώπων πολιτικών, δυναστών του Λαού, της δικομματικής κυβερνήσεως, εναντίον του Ελληνικού Λαού, την οποίαν στηρίζουν τα πιόνια και μαριονέτες, οι ηγέτες της Ε.Ε. & ΗΠΑ, αχυράνθρωποι, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας,
του «Δον Κορλεόνε», και των άλλων «Νονών» της οικουμένης.
Η ψήφος σας στο τέρας που λέγεται Κυβέρνηση Σαμαρά-Τούρκογλου, είναι εγκληματική κατά της Ελλάδος, και των Ελλήνων. Ο δε Παπούλιας συναινεί και υπογράφει……..
Πρέπει να αισθάνεστε τύψεις συνειδήσεως για τη ψήφο Σας.
Αυτό το γεγονός, δηλαδή να είσθε υπάλληλος των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, δεν σας ταιριάζει και αμαυρώνει το καλό σας όνομα. Ψηφίζετε σαν το τελευταίο άσχετο φανατικό κομματικό βουλευτάκο της δικομματικής κυβέρνησης αχυρανθρώπων, άσχετο από Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, φωνάζοντας ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Δεν αίρεσθε υπεράνω κομματικών καταστάσεων…….
Έτσι αποδεικνύετε την υποταγή σας στους Σιωνιστές Πλανητάρχες.
Το να στηρίζετε αυτή τη προδοτική δικομματική κυβέρνηση των Μνημονίων, προσφέρετε τη χειρίστη υπηρεσία στη χώρα, και στο Λαό που σας πληρώνει. Είναι δυνατόν να ζούμε πάντα με δανεικά;;;;Ένας φαύλος κύκλος ανακυκλώνεται!!!
Οι πολιτικοί είναι ανίκανοι να παράξουν πλούτο για τη χώρα.
Φροντίζετε μόνο για τη προσωπική σας ασφάλεια, και όχι για την ασφάλεια της Ελλάδος, και των Ελλήνων, εκτός εάν έχετε αποφασίσει να μονάσετε στη Ραφήνα, αλλά τότε γιατί στα ορεινά έδρανα της Βουλής;;;
Σήμερα συνεργάζεστε με το ανθελληνικό ΠΑΣΟΚ, το κόμμα των των εχθρών του Ελληνισμού!!!
Κινδυνεύει η χώρα να διαμελιστεί. Κινδυνεύει η Θράκη μας,
η Μακεδονία μας, το Αιγαίο μας, και εσείς «πέρα βρέχει»………
Ο Σαμαράς προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός, μάζεψε κάθε καρυδιάς Σιωνιστικό, φιλοΤουρκικό καρύδι.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες θα μας πάρουν κομμάτια από τη πατρίδα μας, και εμείς αραχτοί στους καναπέδες, θα παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Τ.V. Έτσι μας καταντήσατε….
Όμως τι θα γράψει η ιστορία για Σας;;; Αυτό δεν σας ενδιαφέρει;;;
Συμφωνείτε με την εθνοπροδοτική και ανύπαρκτη εξωτερική και Οικονομική πολιτική των αχυρανθρώπων, την οποίαν στηρίζετε με τη ψήφο σας στη βουλή, μαζί με τους άλλους άσχετους από Γεωπολιτική, αφελείς βουλευτές της Ν.Δ.
Μη περιμένετε τίποτε από το κόμμα Σας. Οι βουλευτάκοι της Ν.Δ. είναι ποτισμένοι στα νάματα της Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας, της πολιτικής ρουτίνας, και αδιαφορούν για τον Ελληνισμό από αφέλεια, επιπολαιότητα, και άγνοια, για τα μελλούμενα.
Η Οικονομική & Εξωτερική τους πολιτική, είναι αυτή των συμφερόντων των ηγετών Πλανηταρχών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σαν πιόνια και υπάλληλοι που είναι.
Εμείς οι ανύπαρκτοι δεν τους φοβόμαστε, και τους αποκαλύπτουμε, εσείς οι δήθεν μεγάλοι γιατί τους φοβόσαστε;;;;
Μείναμε μόνοι μερικοί poor & παλαβοί αρθρογράφοι να τα βάζουμε με τους «Δον Κορλεόνε» και τους «Νονούς» της υφηλίου.
Εσείς όλοι ακολουθείτε τη πολιτική «Η σιωπή των Αμνών»……
Συμφωνείτε με την δουλική οικονομική πολιτική της δικομματικής κυβερνήσεως των ραγιάδων και γραικύλων;;;
Αυτοί διακατέχονται από μίσος για τον Ελληνισμό!!!
Εάν ΝΑΙ, τότε οφείλετε να μας το πείτε, ώστε και εμείς να πάψουμε να σας θεωρούμε σαν Εθνικό ηγέτη, και να σας αποκαθηλώσουμε από το βάθρο του εθνικού ηγέτη, που σας έστησε ο καλοκάγαθος Ελληνικός Λαός. Ο Λαός ψάχνει για Εθνικό ηγέτη……..
Ο Ηγέτης δεν φοβάται για τη ζωή του, αλλά περνά στην Ιστορία, αφού πρώτα ενημερώσει το Λαό του.
Εάν σας είχαν δολοφονήσει σαν τον πρόεδρο Κένεντυ, τον Τσάβεζ,  τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τον Μεταξά, τον Παπάγο, και άλλους, τώρα θα είχατε περάσει στην ιστορία σαν ήρωας.
Εσείς όμως προτιμήσατε τη ρουτίνα της άχαρης πολιτικής ζωής.
Προτιμήσατε την αγρανάπαυση και καλοπέραση στις παραλίες, και στις Άλπεις!! Προτιμήσατε να βλέπετε την Ελλάδα σκλαβωμένη στο έλεος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και «πέρα βρέχει»…….Προτιμήσατε να βλέπετε τη πατρίδα σας σκλαβωμένη στις τράπεζες του εθνικού δανειστή μας ROTHSCHILD, και τα πετρέλαια στο έλεος του ROCKEFELLER, αμφότερα αντικείμενα εκμετάλλευσης των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., και τους Έλληνες εξαθλιωμένους, δούλους των ηγετών Απολυταρχών και Ολιγαρχών, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι πλειστηριασμοί σπιτιών είναι το ορατό κομμάτι της οικονομικής κατάρρευσης. Οι τράπεζες του Πλανητάρχη «ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ», θέλουν τα σπίτια των Ελλήνων.
Ο Στουρνάρας δήλωσε, «για να σωθούν οι τράπεζες, πρέπει να πάρουμε τα σπίτια των Ελλήνων».!!!
Η διαφθορά συνεχίζεται, παρά τα δραματικά οικονομικά γεγονότα.
(Περίπτωση ΤΑΙΠΕΔ με ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ, Σταυρίδη, Γερμανούς κ.λ.π..)
Οι τράπεζες επιβιώνουν χάρη στις ανακεφαλαιοποιήσεις που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός, και ο «ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ» χρειάζεται περισσότερα χρήματα, περισσότερο αίμα του Ελληνικού Λαού……..
και αντί για ευχαριστώ, μας παίρνουν τα σπίτια μας……..
Μας οδηγούν στη «ΔΙΑ ΒΙΟΥ» εξάρτηση από τις τράπεζες.
Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης μας απογοήτευσαν.
Είναι απλώς υπηρέτες, πιόνια, & μαριονέτες των παγκόσμιων Σιωνιστών Δικτατόρων, του ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ & ΝΟΝΩΝ….
Με μια Σας πολιτική κίνηση, καλείσθε να ανατρέψετε τους εφιάλτες από την εξουσία, να γράψετε στα παλιά σας τα παπούτσια τους διάφορους δολοφόνους Κοσμοκράτορες, να αλλάξετε συμμαχικό προσανατολισμό, αφού πρώτα διασφαλίσετε τα εθνικά συμφέροντα, να σώσετε την Ελλάδα πατρίδα σας, και να μείνετε στην Ιστορία, σαν Εθνικός ηγέτης, συνάπτοντας διεθνείς διμερείς συμφωνίες με τις αντίπαλες δυνάμεις, για την ακεραιότητα της πατρίδας.!!!  Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές………..
Επιτέλους κάντε την επανάστασή Σας, σαν το Κολοκοτρώνη.
Όχι με ημίμετρα, γιατί με τα ημίμετρα θα σας «φάει»
«Ο ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ» και μαζί την Ελλάδα……….
Φτάνει να γίνουν κεραυνοβόλες και επωφελείς για τη χώρα συμφωνίες, και να αναλάβει το αντίπαλο δέος την ακεραιότητα της χώρας, έναντι παντός τιμήματος, προσφέροντας  εμείς πολύτιμες
συνεργασίες στη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική!!!
Απευθύνομαι σε εσάς, διότι μόνον εσάς υπακούουν οι βουλευτάκοι της Ν.Δ., αλλιώς ψηφίζουν «Μπετόν Αρμέ», ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…….
 Η Συρία επιβίωσε από τη Σιωνιστική επίθεση, χάρη στη βοήθεια και σθεναρή στάση των αντι-Σιωνιστικών δυνάμεων.
Η Λιβύη δεν ζήτησε βοήθεια, γιαυτό ισοπεδώθηκε, και τις άρπαξαν τα πετρέλαια. Εμείς παραμένουμε έρμαιοι στη διάθεση των λύκων, και των Σιωνιστών «Νονών» του «Δον Κορλεόνε».
Χρειάζεται αλλαγή στρατοπέδου, αφού οι παρόντες «σύμμαχοι», απεδείχθησαν εχθρικοί και λίαν επικίνδυνοι για τη πατρίδα.
Αρκετά πια μείναμε μαζί τους……..
Δεν μπορούμε να παραμένουμε σε μια «συμμαχία» εχθρική.
Είναι σαν να παραμένουμε μέσα στο λάκκο των λεόντων!!!
Έτσι πράττουν κληρονόμοι μεγάλων ονομάτων. Το να παραμένουν οι πολιτικοί μας υπουργίσκοι αχυρανθρώπων του Παγκόσμιου Απολυτάρχη και Ολιγάρχη , «ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ», ουδέν προσφέρουν στην πατρίδα και στην ανθρωπότητα, παρά μόνο θόρυβος γίνεται, έτσι δείχνουν τη μικρότητά τους.
Θα μου πείτε, έξω από το χορό πολλά λέγονται, ναι αλλά είτε είσαι μέσα στο χορό σαν ηγέτης και οδηγείς το λαό σου στα ιστορικά πεπρωμένα του, είτε είσαι υπάλληλος και πιόνι των διαφόρων αχυρανθρώπων των Παντοκρατόρων Ολιγαρχών και Απολυταρχών, κλεπτών και δολοφόνων Δικτατόρων της ανθρωπότητας!
Πρόταση: Ηγηθείτε εθνικών πατριωτικών δυνάμεων, για να σώσετε ότι προλαβαίνετε να σωθεί, και να οδηγήσετε το τόπο σε εκλογές, ώστε ο Λαός να αποφασίσει για τη τύχη του.
Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο.
Οι διάφοροι πατριωτικοί σύνδεσμοι αναμένουν τον ηγέτη!!!
Ξέχνα από ποίους κυβερνιέσαι, και θυμήσου από ποίους κατάγεσαι.  Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Οι καιροί ου μενετοί.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει τη πατρίδα μας.
Το καλλίτερο οικόπεδο της Γης το θέλουν οι Σιωνιστές Ολιγάρχες.
Την Ελλάδα μας τη θέλει ο ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ με τους ΝΟΝΟΥΣ!!
 Σπεύσατε να ενώσετε τους Έλληνες. Να σώσετε την Ελλάδα!!
 «Η ισχύς εν τη ενώσει». Χρειάζεται τόλμη και ανδρεία η αρετή.
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε…Κάτι πρέπει να κάνετε…….
Βρισκόμαστε στο χείλος της Αβύσσου!!!
Επί  τούτοις  διατελώ,
                                         Μετά  τιμής
                                        Αντώνης  Γρυπαίος
                                          Διεθνολόγος
                                 Αρθρογράφος τύπου & διαδικτύου.
Διαβάστε περισσότερα » »

30 εργάτες (δίμηνα) στον ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου – Υποβολή αιτήσεων από 21/08/2013 μέχρι 28/08/2013

deiΟ ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ανειδίκευτου προσωπικού (εργατών) με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομισθίων) συνολικά τριάντα (30) ατόμων για κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών του Σταθμού.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο από 21/08/2013 μέχρι 28/08/2013 στη Γραμματεία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, που διανέμεται τις εργάσιμες ημέρες μαζί με τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα δηλωθέντα στοιχεία οικογενειακής και εργασιακής κατάστασης (βεβαίωση
ΟΑΕΔ για την ανεργία, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό πολυτεκνίας).Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα κατατεθούν κατά την πρόσληψη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη τις δυσμενείς συνθήκες οι οποίες επικρατούν στις θέσεις απασχόλησής τους. Επισημαίνεται ότι αιτήσεις που έχουν γίνει κατά το παρελθόν δεν θα ληφθούν υπόψη.
Πληροφορίες : Δ. Γιαννούλης – Δ. Μακεδόνα
Τηλέφωνο : 24610 54212 – 24610 54305

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα! Η τροχιά της σελήνης έχει αλλάξει κατά 34 μοίρες!!!

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο ηλιακό μας σύστημα! Η τροχιά της σελήνης έχει αλλάξει κατά 34 μοίρες!!!
Τελευταία πολλά περίεργα και μυστήρια συμβαίνουν στο ηλιακό μας σύστημα!
Εμφανίζονται νέοι πλανήτες, σχεδόν καθημερινές εμφανίσεις αντικειμένων δίπλα στον ήλιο, αποκαλύψεις πρακτόρων για καταστροφικές ηλιακές εκρήξεις και τώρα αλλαγή της τροχιάς της σελήνης κατά 34 μοίρες…. Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και σχεδόν σίγουρα γνωρίζουν κάτι και μας το κρύβουν!
Δείτε το αναλυτικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του youtube που αποδεικνύει την αλλαγή της τροχιάς της σελήνης και προειδοποιεί την NASA και τις κυβερνήσεις πως γνωρίζουμε για όλο αυτό!



Διαβάστε περισσότερα » »

Ένας Έλληνας νίκησε τη... φαλάκρα!

Το 80% των ανδρών έχει έναν μεγάλο κοινό εχθρό: τη φαλάκρα. Ο Έλληνας ερευνητής Γιώργος Κωτσαρέλλης έρχεται να διώξει τον εφιάλτη τους!

Ελπίδες σε χιλιάδες άνδρες που έρχονται αντιμέτωποι με την τριχόπτωση και τη φαλάκρα δίνει ομάδα ερευνητών από της ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Έλληνα καθηγητή! Εντόπισαν για πρώτη φορά ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βιολογικό μηχανισμό που προκαλεί φαλάκρα.

Η ανακάλυψη δίνει ελπίδες για την ανάπτυξη νέων θεραπειών που θα εμποδίζουν τις τρίχες να πέφτουν από το κεφάλι των ανδρών, ενώ, ακόμα καλύτερα, θα μπορούσαν ίσως ακόμα και να επαναφέρουν τα πεσμένα μαλλιά στη θέση τους. Ήδη άρχισαν να μελετώνται σχετικά φάρμακα και κρέμες που βρίσκονται κιόλας σε φάση κλινικών δοκιμών.

Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια έκαναν εργαστηριακά πειράματα με ανθρώπους και ποντίκια και εντόπισαν μία πρωτεΐνη που πυροδοτεί την απώλεια των τριχών.

Οι λευκοί άνδρες συνήθως αρχίζουν να χάνουν τα μαλλιά τους στη μέση ηλικία και το 80% περίπου έχουν μικρότερη ή μεγαλύτερη φαλάκρα έως τα 70 τους. Για την απώλεια των μαλλιών μπορεί να παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες, όπως γενετικοί ή το επίπεδο της ορμόνης τεστοστερόνης, όμως αρκετά άλλα αίτια της φαλάκρας είναι μάλλον άγνωστα.

Σε κάθε περίπτωση, τα θυλάκια των τριχών συρρικνώνονται και τελικά γίνονται τόσο μικρά που είναι πια αόρατα, οπότε και οι τρίχες γίνονται μικροσκοπικές, με συνέπεια να κάνει την εμφάνισή της κάποια στιγμή η φαλάκρα.

Οι ερευνητές ανέλυσαν τα γονίδια που ενεργοποιούνται, όταν οι άνδρες αρχίζουν να μένουν φαλακροί. Βρήκαν, έτσι, ότι το επίπεδο μιας πρωτεΐνης-κλειδί, της προσταγλανδίνης D συνθάσης (PGD2), αυξάνεται μόνο στα κύτταρα των θυλακίων που βρίσκονται στις περιοχές του κεφαλιού χωρίς τρίχες.

Τα πειραματόζωα που, μέσω της κατάλληλης γενετικής τροποποίησης, είχαν υψηλά επίπεδα αυτής της πρωτεΐνης, έμειναν τελείως φαλακρά, ενώ οι μεταφυτευμένες σε αυτά ανθρώπινες τρίχες σταμάτησαν να μεγαλώνουν, όταν η εν λόγω πρωτεΐνη ήταν αυξημένη.

Όπως είπε ο Κωτσαρέλλης, εντοπίστηκε πλέον σίγουρα μία πρωτεΐνη που θα αποτελέσει στόχο για την θεραπεία της φαλάκρας. Το επόμενο βήμα, όπως είπε, θα είναι να βρεθούν ουσίες που επηρεάζουν αυτή την πρωτεΐνη, ώστε να εμποδιστεί η απώλεια των τριχών ή και να αναστραφεί. Μια τέτοια μελέτη όμως, όπως ανέφερε, θα πάρει κάποιο χρόνο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τα νέα φάρμακα που μελετώνται κατά της φαλάκρας, όπως επεσήμανε ο Κωτσαρέλλης, έχουν θεραπευτική δράση στις αλλεργικές ασθένειες, όπως το άσθμα. Σύμφωνα με τον Έλληνα επιστήμονα, είναι ασαφές ακόμα αν η ανακάλυψη για το ρόλο της συγκεκριμένης πρωτεΐνης έχει εφαρμογή και στην πιο σπάνια περίπτωση των γυναικών που χάνουν τα μαλλιά τους.

Το 2011 η ερευνητική ομάδα του Έλληνα δερματολόγου ανακάλυψε ότι τα βλαστικά κύτταρα των θυλακίων των τριχών παραμένουν ανέπαφα ακόμα και στο φαλακρό δέρμα, όμως αναστέλλεται η ανάπτυξή τους.

Αν υπεύθυνη γι' αυτή την αναστολή είναι η πρωτεΐνη PGD2, τότε, κατά τον Κωτσαρέλλη, το μπλοκάρισμα της δράσης της με κάποιο τρόπο μπορεί να επιτρέψει ξανά στα βλαστικά κύτταρα να αναπτυχθούν, να δημιουργήσουν νέα θυλάκια τριχών και, τελικά, να ξαναφυτρώσουν τα μαλλιά. Το αν όμως θα είναι το ίδιο μακριά όπως πριν, αυτό είναι δύσκολο να το ξέρουμε, όπως είπε. 


tro-ma-ktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Η CIA ισχυρίζεται πως ο Τίτο δεν ήταν Γιουγκοσλάβος!

Ο Γιόσιπ Μπροζ Τίτο “δεν είχε γιουγκοσλαβική καταγωγή”, υποστηρίζεται σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA... που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά της η εφημερίδα “Πολίτικα” του Βελιγραδίου – και αναμεταδίδει ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Β92 του Βελιγραδίου – η αμερικανική υπηρεσία ισχυρίζεται πως η φωνητική ανάλυση της ομιλίας του είναι αυτή που έκανε τους ειδικούς να καταλήξουν σ’ αυτό το συμπέρασμα.

Ο ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας, ο οποίος ανήλθε στην εξουσία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και παρέμεινε Πρόεδρος ως τον θάνατό του, το 1980, είχε επισήμως μεικτή, κροατο-σλοβενική, καταγωγή.

Σύμφωνα, ωστόσο, με το σχετικό έγγραφο της CIA, η ξενική προφορά στον τρόπο με τον οποίο μιλούσε τη μητρική του σερβο-κροατική σημαίνει πως, στην πραγματικότητα, η μητρική του – ή τουλάχιστον αυτή που μπορεί να θεωρηθεί πως είναι εγγύτερα στη μητρική του – ήταν είτε τα ρωσικά είτε τα πολωνικά.

Οι υπογράφοντες τη μακρά αυτή ανάλυση για την καταγωγή του Τίτο συμπεραίνουν πως θα ήταν “λογικό να υποθέσει κάποιος” ότι ο Τίτο ήταν είτε Ρώσος είτε Πολωνός.

Υπογραμμίζουν, ωστόσο, ότι μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για την πραγματική του ταυτότητα, αν και σημειώνουν ότι “δεν ήταν μετά βεβαιότητας Γιουγκοσλάβος”.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι μη γιουγκοσλαβικές καταβολές του ήταν και ο λόγος “για την αμεροληψία του και την επιτυχία του στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων και διαμαχών μεταξύ των εθνοτικών ομάδων στη Γιουγκοσλαβία”.

Η ομιλία του Τίτο, πάνω στην οποία βασίστηκε το παραπάνω έγγραφο, χρονολογείται, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, στο 1977.

tro-ma-ktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Στα 10.550 ευρώ το πρόστιμο στον εργοδότη για ανασφάλιστο εργαζόμενο

Όπως εξήγγειλε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εργασίας το πρόστιμο πλέον καθορίζεται στο 18πλάσιο του κατώτατου μισθού
Δέσμη μέτρων για την καταπολέμηση του φαινομένου της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, σε συνέχεια της διενέργειας συνεχών και εντατικών ελέγχων κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.
«Αυστηροποιούμε τα πρόστιμα σε υψηλά επίπεδα και, συγκεκριμένα, στο 18πλάσιο του κατώτατου μισθού, δηλαδή 10.550 ευρώ ανά αδήλωτο εργαζόμενο. Τα πρόστιμα αυτά καθιστούν πλέον την αδήλωτη εργασία μία ασύμφορη και ιδιαιτέρως ριψοκίνδυνη πρακτική για τις επιχειρήσεις. Με δύο λόγια, τα ψέματα τελείωσαν. Άλλοθι δεν υπάρχει για κανέναν. Όποιος σχεδιάζει να παρανομήσει θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την παρουσίαση της υπουργικής απόφασης που περιέχει τον νέο τρόπο επιβολής και το ύψος των προστίμων για την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία.
«Οι υψηλές αυτές κυρώσεις θα επιβάλλονται άμεσα, επιτόπια και κατά "δέσμια αρμοδιότητα" του ελεγκτή, καθώς η αδήλωτη εργασία θα αντιμετωπίζεται, πλέον και με την υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων του υπουργείου, ως ευθέως αποδεικνυόμενη παράβαση. Γνωρίζουμε ότι οι ποινές είναι υψηλές έως εξοντωτικές. Ωστόσο, η υψηλή παραβατικότητα και η ευρεία έκταση του φαινομένου έχει αγγίξει τα όρια ανοχής της κοινωνίας» τόνισε ο υπουργός Εργασίας.
Με το νέο σύστημα, επισήμανε ο κ. Βρούτσης, σταματάει η ουσιαστική ατιμωρησία που οφειλόταν είτε στην ευχέρεια της υποκειμενικής εκτίμησης του ελεγκτή είτε στην παρελκυστική διαδικασία ανταλλαγής απόψεων και υπομνημάτων και τόνισε ότι «είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τόσο τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων όσο και τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των εργαζόμενων, αλλά και των συνεπών επιχειρήσεων που σηκώνουν το βάρος των συνεπειών της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας καθώς και του αθέμιτου ανταγωνισμού».
Σε δηλώσεις για το ίδιο ζήτημα, ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, ανέφερε ότι η αντιμετώπιση της αδήλωτης και της ανασφάλιστης εργασίας αποτελεί πλέον καθολικό αίτημα της δοκιμαζόμενης κοινωνίας. «Αποτελεί μια πράξη προστασίας του ασφαλιστικού συστήματος. Συμβολή στην αντιμετώπιση της ανεργίας και προστασία στον πραγματικό άνεργο. Αποτελεί, τέλος, ζήτημα δικαιοσύνης ανάμεσα στις επιχειρήσεις, στους νομοταγείς και υπεύθυνους επιχειρηματίες και σ' αυτούς που εκμεταλλεύονται την κατάσταση» είπε, χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κεγκέρογλου επισήμανε επίσης ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ζήτημα αθέμιτου ανταγωνισμού. «Η συνέργεια και η συμπληρωματικότητα των ενεργειών των τριών συναρμόδιων φορέων και υπηρεσιών, με την καθοδήγηση του υπουργείου Εργασίας, θα φέρει σημαντικά αποτελέσματα, πιο πολύ όμως μεγάλα αποτελέσματα θα φέρει η ίδια η υπεύθυνη στάση των συνεπών εργοδοτών, που καλούνται να συμμορφώνονται άμεσα με αυτά τα οποία απαιτεί η ίδια η κοινωνία και η κατάσταση της χώρας» πρόσθεσε.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Υποβολή φορολογικών δηλώσεων για όλους μέχρι τις 30 Αυγούστου

Παράταση μέχρι τις 30 Αυγούστου για την κατάθεση φορολογικών δηλώσεων σε όλους ανεξαρτήτως του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ
Μέχρι τις 30 Αυγούστου θα μπορούν όλοι οι φορολογούμενοι, ανεξαρτήτως του τελευταίου ψηφίου του ΑΦΜ τους, να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση.
"Ως εξαιρετικό και μοναδικό μέτρο, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει πως προτίθεται να επιτρέψει, με νομοθετική ρύθμιση που πρόκειται να κατατεθεί, την εμπρόθεσμη υποβολή όλων των δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων (ΦΕΦΠ) μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 30ης Αυγούστου ανεξαρτήτως του ψηφίου λήξης του αριθμού φορολογικού μητρώου του φορολογουμένου.
Η δυνατότητα αυτή δίνεται λαμβάνοντας υπόψη τον αυξημένο φόρτο που δημιούργησε η υποχρεωτική για όλους – για πρώτη χρονιά φέτος – ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων, αλλά και τα περισσότερα στοιχεία που ζητήθηκαν (όπως ο ΑΜΚΑ για τα προστατευόμενα μέλη και το ρολόι της ΔΕΗ για τα οικήματα). Για την απόφαση αυτή συνυπολογίστηκαν η συμπιεσμένη, σε σχέση με την νομοθετημένη, διάρκεια υποβολής, τα τεχνικά ζητήματα των εφαρμογών στις αρχές Ιουνίου, πως παρατηρήθηκαν αυξημένες, παράλληλες, υποχρεώσεις κατά την υποβολή, ιδιαίτερα το μήνα Ιούλιο, αλλά και οι καθυστερήσεις που έλαβαν χώρα στη συλλογή των απαραίτητων για την υποβολή βεβαιώσεων από επιχειρήσεις, ταμεία και τράπεζες.
Οι τεχνικοί αυτοί λόγοι δυσχέραναν την υποβολή από μεριάς μεγάλου αριθμού φορολογουμένων και το Υπουργείο ανταποκρίνεται με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων.
Τονίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία της 30ης Αυγούστου δεν πρόκειται να πάρει παράταση, καθώς δεν υπάρχουν τεχνικοί ή άλλοι λόγοι. Η υποβολή συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ο υπολειπόμενος χρόνος κρίνεται αρκετός για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Συνεπώς, κάθε υποβολή μετά την 30η Αυγούστου θα εκκαθαριστεί ως εκπρόθεσμη με τα προβλεπόμενα πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Τέλος, ενημερώνουμε πως ο προγραμματισμός για την υποβολή όλων των δηλώσεων του οικ. έτους 2014 θα ξεκινήσει από το Φθινόπωρο με σκοπό τη δημιουργία πλάνου για την ενίσχυση των πληροφοριακών συστημάτων και την επίλυση δυσλειτουργιών, αλλά και να ανακοινωθούν οριστικές, αμετάκλητες, ημερομηνίες υποβολής το Δεκέμβριο, πράγμα που θα επιτρέψει το σωστό προγραμματισμό εργασίας για όλους τους φορολογούμενους, αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου την επόμενη χρονιά", επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Βίντεο από την έφοδο στην εκκλησία της Πρεμετής - Διώξαμε τους Αλβανούς νταήδες κλοτσηδόν

ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Βίντεο από την έφοδο στην εκκλησία της Πρεμετής - Διώξαμε τους Αλβανούς νταήδες κλοτσηδόν Όλα για όλα τα έπαιξαν σήμερα οι Ορθόδοξοι της Πρεμετής οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς σήμερα μπροστά στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να πραγματοποιήσουν ειρηνική διαμαρτυρία. Όπως θα δείτε και στα βίντεο τα αίματα άναψαν όταν κάποιοι Αλβανοί σεκιουριτάδες θέλησαν να πουλήσουν τσαμπουκά με αποτέλεσμα δεκάδες πιστοί και ιερείς να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να μην υπολογίζουν κανέναν. Σαν αποτέλεσμα οι Αλβανοί νταήδες εκδιώχθηκαν κακήν κακώς και η εκκλησία επανήλθε στα χέρια των πιστών!

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο:




aftonomi.gr

 

Διαβάστε περισσότερα » »

Σφοδρή κριτική από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Δ. Μακεδονίας στη δημοτική αρχή του Δήμου Εορδαίας – “Πήγαμε 500 βήματα πίσω με την Παρασκευή Βρυζίδου” (Ηχητικό)


miggosmixalis Χείμαρρος, κατά της δημοτικής αρχής του Δήμου Εορδαίας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Μιχάλης Μίγγος, σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, στο West Radio και τον Μιχάλη Αγραφιώτη: ”Πίστευα πολύ στη Βρυζίδου, γιατί ήταν γυναίκα και είχε ευαισθησίες και αντί να πάμε μπροστά, έστω ένα βήμα,  δυστυχώς έχουμε πάει 500 βήματα πίσω. Η Πτολεμαΐδα είναι απαγορευτική πόλη για  ΑμεΑ.  Δεν έχουμε πεζοδρόμια στην Πτολεμαΐδα,  έχουμε “τραπεζοδρόμια”.
Από το 2008 με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου, από το πρόγραμμα “ΘΗΣΕΑΣ”,  δόθηκαν 96.000 για ένα αυτοκίνητο για να μεταφέρονται τα άτομα με αναπηρία. Το έκανε ο κ. Τσιούμαρης διαφήμιση. Από εκείνη την ημέρα, κάθε μέρα έχουμε ενοχλήσει να βγει. Ας βρεθεί δημοτικός σύμβουλος να μου απαντήσει πού είναι το αυτοκίνητο αυτό. 96.000 πλήρωσε ο ελληνικός λαός και τα δικά μας τα παιδιά τα μεταφέρουμε σα τσουβάλια …Στο δήμο Εορδαίας υπάρχει θέμα προσπελασιμότητας. Μπορεί να περάσει άνθρωπος; To κακό στην Πτολεμαΐδα είναι ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι, έχουν τα συμφέροντά τους σε άλλες πόλεις και μένουν σε άλλες πόλεις …γι’αυτό και υπάρχει αυτό το χάλι. Όταν πήγαμε να κάνουμε παρατήρηση για τα τραπεζοκαθίσματα σ’ ένα μαγαζί, δημοτικοί σύμβουλοι μας είπαν ότι εμείς το προστατεύουμε αυτό το μαγαζί. Βγήκαν και προστάτες οι κύριοι. Ας μας πουν που έχουν δώσει μια κλήση. Ας μας πουν ποια δομή έχει κάνει ο συνδυασμός της  κας Βρυζίδου ή η αντιπολίτευση του Δήμου για τα ΑμεΑ. Πού είναι το ΚΔΠΑ ΑμεΑ στην Πτολεμαΐδα που θα κάνει; Πού είναι το γραφείο Πρόνοιας που είναι επιβεβλημένο να γίνει από τον Καλλικράτη, aπό τις αρχές του 2013; Η κα Βρυζίδου το μόνο που μας απαντά είναι: “Ναι καλά! Θα δούμε”. Πόσα λεφτά δίνουν για πανηγύρια και πόσα λεφτά για  δημόσιες σχέσεις και διαφήμισή τους; Όχι για το δήμο τις δημόσιες σχέσεις, αλλά για τη διαφήμιση για το πρόσωπό τους”.
Αυτά κι άλλα πολλά μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα που σας προσφέρει διαδικτυακά το kozan.gr:
Nα σημειώσουμε πως ο κ. Μίγγος, έπλεξε λίγο νωρίτερα το εγκώμιο του Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, σε ζητήματα ΑμεΑ, συγχαίροντάς τον για τις ενέργειες και τα έργα του.


kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »