Σάββατο 3 Μαΐου 2014

«Λήψη μέτρων για την ελεύθερη – απρόσκοπτη άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των Ατόμων με Αναπηρία».


Λογότυπο Π.Ο. Α.με.Α.
Εν όψει της διενέργειας της εκλογικής διαδικασίας στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές και Ευρωεκλογές, οφείλει η Πολιτεία, δεδομένου ότι στο παρελθόν υπήρξαν περιστατικά μη δυνατότητας άσκησης του εκλογικού δικαιώματος σε Άτομα με Αναπηρία, να εφαρμόσει την κείμενη νομοθεσία και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση πλήρους πρόσβασης και κάθε δυνατής αρωγής για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος των Άτομα με Αναπηρία.  Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μήγγος Μιχάλης
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σιδηροπούλου Αγνή

Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Ανάλυση:

«Κάθε Λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν». Πλάτων.
Δύο συστήματα κυβερνούν σήμερα την Ελλάδα, το εσωτερικό & εξωτερικό σύστημα. Το εσωτερικό σύστημα είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες, και το εξωτερικό σύστημα η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Τα δύο αυτά συστήματα δεν θέλουν πατριώτες πολιτικούς, θέλουν μαριονέτες & πιόνια στη διακυβέρνηση του τόπου.
Σήμερα απόγονοι δοσιλόγων των Γερμανών, κυβερνούν την Ελλάδα.
Κάθε λίγο και λιγάκι «μπουκάρουν» οι Γερμανοί στην Ελλάδα,
«εδώ βρήκαν το μήνα που τρέφει τους ένδεκα» λέει ο λαός.
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ανέθεσε στη Γερμανία της μαριονέτας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Μέρκελ, σαν ηγέτιδα δύναμη της Σιωνιστικής Ε.Ε., να κυβερνά και να κατέχει την Ελλάδα, ένα άλλο μέλος της Ε.Ε. Αυτό η μαριονέτα Μέρκελ, το επιτυγχάνει μέσω δοσιλόγων πολιτικών, συνεργατών του εχθρού. Ο εχθρός είναι οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. ένθεν & ένθεν του Ατλαντικού.
To όνειρο του John Keri-Αντιπροέδρου των Σιωνιστικών Η.Π.Α.- για παγκόσμια Κυριαρχία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. «πήγε περίπατο», μετά τα γεγονότα της Ουκρανίας. Εκτός εάν θέλει να κάνει πυρηνική στάχτη
τη πατρίδα του, αναμεμειγμένη με ανεμοστρόβιλους, και τυφώνες…..
Πραγματικός Αρμαγεδδώνας για τις Η.Π.Α.
Ο πρόεδρος-πιόνι- ΟΒΑΜΑ συναντήθηκε με τη μαριονέτα Μέρκελ, για να συζητήσουν τις διαταγές που έλαβαν από τους επιτελείς της Ν.Τ.Π.
για το Ουκρανικό.!!!
Ο Πρωθυπουργός της Νοτίου Κορέας παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το τραγικό ναυάγιο, ενώ ο Σαμαράς δεν έχει το φιλότιμο
να παραιτηθεί για τους 6000 Έλληνες που αυτοκτόνησαν, φθάσαντες στη φτώχεια, λόγω χρεοκοπίας της πατρίδος για τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Χρεοκόπησαν τους Έλληνες για τα συμφέροντα των ηγετών της Ν.Τ.Π.
Νέα Τάξη Πραγμάτων τη λέγανε και τότε επί Χίτλερ,
Νέα Τάξη Πραγμάτων τη λένε και σήμερα επί Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!
Άρα ο Χίτλερ ήταν μαριονέτα & πιόνι των πραγματικών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, όπως είναι η Μέρκελ σήμερα!!
Η Μέρκελ, και ο ΓερμανοΕβραίος Μάρτιν Σούλτζ, είναι τα παιδιά για τα θελήματα των ψυχασθενών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Πυκνώνει το φιλο-Ρωσικό ρεύμα των Ελλήνων, αλλά και στην Ευρώπη,
οπότε ο Σαμαράς με τη Μέρκελ, και το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα ψάχνουν
να βρούν οπαδούς μεταξύ των Σιωνιστών  Ε.Ε. & Η.Π.Α.
                             Ιστορία (εν συντομία)
Η Γερμανική κατοχή της Ελλάδος άρχισε μετά την επιτυχία των Ελλήνων επαναστατών το 1821. Αφού οι Έλληνες απελευθέρωσαν την Ελλάδα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής εκείνης, για να δανείσουν τους πατέρες μας, επέβαλαν Γερμανό Βασιλέα τον Όθωνα,(λες και εμείς δεν μπορούσαμε να κυβερνηθούμε), με Γερμανική Τρόϊκα, για να μας κυβερνήσουν με Μνημόνια, και φυσικά όλος ο πλούτος της Ελλάδος έρεε από τότε προς τους δανειστές, τις Εβραϊκές Τράπεζες, και τη τότε Σιωνιστική Ν.Τ.Π.!!!
Μετά-κατόπιν δυσκολιών- η Γερμανία μας έκανε «πάσα» στην Αγγλία.
Μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, η Αγγλική Αυτοκρατορία, λόγω οικονομικών βαρών κατέρρευσε και εκείνη, και έκανε «πάσα» την Ελλάδα στις Σιωνιστικές Η.Π.Α. οι οποίες με σκληρή βαρβαρότητα κυβέρνησαν την Ελλάδα, με την βοήθεια δοσιλόγων πολιτικών.
Το 2010 οι Σιωνιστικές ΗΠΑ κατά σειράν, οικονομικώς κατέρρευσαν και αυτές, και μας έκαναν «πάσα» στη Σιωνιστική Γερμανία,(πάλι),
η οποία είναι σήμερα ηγέτιδα δύναμη στην οικονομία μέσα στην Ε.Ε.
                     Σημερινή Πραγματικότητα
Σήμερα τελούμε κάτω από την δικτατορία & οικονομική εκμετάλλευση της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και των φρενοβλαβών ηγετών αυτής.
Τελούμε πάλιν υπό Σιωνιστική Γερμανική μπότα-Τρόϊκα, με Ράϊχενμπαχ, Φούχτελ, και όλο αυτό το Σιωνιστικό συνονθύλευμα της μαριονέτας Μέρκελ, η οποία τυγχάνει πιόνι στα χέρια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, φρενοβλαβών ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αφού η Σιωνιστική Γερμανία, δεν έχει αξιόλογες Ένοπλες Δυνάμεις, και εξαρτάται από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ. Σήμερα η Ε.Ε., η ευρωζώνη, και
η Γερμανία, τελούν υπό κηδεμονία του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Γερμανία χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις, δεν είχε «τα μούτρα» που λέει ο λαός, να βάλλει χέρι στην Ουκρανία, και μαζί με τις χρεοκοπημένες ΗΠΑ,  να δημιουργήσουν ένα τεράστιο πρόβλημα, που απειλεί τη παγκόσμια ειρήνη. Όλα τα κυβερνητικά πόστα στην Ε.Ε. & Ελλάδα τα έχουν πιάσει άνθρωποι των Σιωνιστών Γερμανών. Σαν πρόεδρο Δημοκρατίας έχουμε το Σιωνιστή Ελληνο-Γερμανό. Πρωθυπουργό έχουμε Σιωνιστή υπαλληλάκο της μαριονέτας Μέρκελ, και υπουργούς της ευνοίας του Πόντιου Πιλάτου Ύπατου Αρμοστού Ράϊχενμπαχ, και της Γερμανικής Σιωνιστικής Τρόϊκα. Η δε βουλή είναι κατά τα ¾ αυτής με διπλώματα, πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, και MASTER, των Πανεπιστημίων ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS,  της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Ακόμη και στην Ανωτάτη Δικαιοσύνη έβαλαν χέρι.
Ακόμη και στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έβαλαν χέρι, κανείς δεν γίνεται Στρατηγός, ή Ναύαρχος, ή Πτέραρχος, εάν δεν περάσει από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ να υποβάλλει τα σέβη του, και να τύχει της εγκρίσεως των Σιωνιστικών ΗΠΑ ή της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Γιαυτό επικρατεί αυτή η «μουγγαμάρα» στο Λαό.
Σήμερα έχουμε κυβέρνηση συνεργατών των Γερμανών, κάτω από Σιωνιστικό έλεγχο, δηλαδή ο εχθρός είναι εντός των τειχών.
Σήμερα η νομική επιστήμη, και το διεθνές δίκαιο, κατέστησαν υποδεέστερα των θελήσεων του Αμερικανο-Σιωνιστικού λόμπυ προεδρεύοντος του DAVID  HARRIS κολλητού φίλου του κ.Σαμαρά. 
Με αυτά τα δεδομένα, η απώλεια εδαφών και ο διαμελισμός της Ελλάδος, είναι αναπόφευκτος, για τα γεωπολιτικά συμφέροντα των τρελών ηγετών ης Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ήδη τα πρώτα σημάδια διαμελισμού διαφαίνονται στη Θράκη, για τις ψήφους της γνωστής μειονότητος, από τους ηλιθίους πολιτικούς.
Για τις διεθνείς εξελίξεις το πράγμα φαίνεται από τα γεγονότα της Ουκρανίας. Η Γερμανία προκάλεσε το Α! Παγκόσμιο Πόλεμο, το
Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, και τώρα θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τον ερχόμενο Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω αναμείξεως αυτής στα γεγονότα της Ουκρανίας. Οι Γερμανοί είναι οι ταραξίες της παγκόσμιας ειρήνης!!! Λόγω της λιτότητας που επέβαλλαν οι Γερμανοί στις χώρες του νότου της Ε.Ε. αρχίζουν και αυτοί να έχουν προβλήματα στην οικονομία, και οι βιομηχανίες τους υπολειτουργούν, αφού δεν έχουν πια πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα τους. «Τάθελες και τάπαθες» πιόνι της Ν.Τ.Π. Μέρκελ. Τους πολιτικούς των χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. –ειδικά τη Μέρκελ & τον Μάρτιν Σουλτζ- ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ηγέτης της Ν.Τ.Π. τους βλέπει σαν τα παιδιά για τα θελήματα. Προ ημερών ήρθε εδώ η μαριονέτα της Ν.Τ.Π. Μέρκελ, για να ζητήσει από τα εδώ πιόνια, το Φυσικό Αέριο της Ελλάδος.
Εν όψει των γεγονότων της Ουκρανίας, οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. έδωσαν την άδεια στη Μέρκελ να απαιτήσει μέρος από το Ελληνικό Φυσικό Αέριο. Η μαριονέτα Μέρκελ δεν κάνει τίποτε χωρίς την άδεια των
φρενοβλαβών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Τέτοιους ηγέτες έχουμε στην Ε.Ε. σαν τη Μέρκελ.
Όλοι τους είναι πιόνια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.!!!
Αν πεις για το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, εκεί κουμάντο κάνουν τα πιόνια οι Αμερικανοί, υπό τις διαταγές των ψυχοπαθών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία, και την γεωπολιτική & γεωστρατηγική αντιπαράθεση Ρωσίας- Σιωνιστικής Δύσης-(Ν.Τ.Π.),
η Γερμανική Σιωνιστική Ε.Ε. και συνεπώς η Ν.Τ.Π. προκειμένου να αποδυναμώσουν τη Ρωσία, θέλουν να αρπάξουν το Ελληνικό Φυσικό Αέριο, και με αγωγούς να το οδηγήσουν στη Σιωνιστική Γερμανία, και γενικά στη Βόρειο Ε.Ε. και ο Ελληνικός Λαός να παραμένει στη «ζήτα»
και στη χρεοκοπία. Στη Σιών. Ε.Ε. την επικυριαρχία έχει η Γερμανία.
Με αυτά τα δεδομένα η απώλεια Ελληνικών εδαφών είναι θέμα χρόνου.
Το είπε η Μπενάκη στο Παπούλια, και ο «σοφός» Παπούλιας το απεδέχθη. Τα σχέδια είναι να δώσουν την Ελληνική Θράκη & το Αιγαίο
με τα νησιά, στη Τουρκία, ώστε να εγκλωβίσουν και στραγγαλίσουν τη Ρωσία στο λαιμό των Δαρδανελίων και του Βοσπόρου. Εκτός εάν η Ρωσία με αστραπιαίες κινήσεις προλάβει να κατέβει κάτω, όπότε θα σώσουμε ότι είναι δυνατόν να σωθεί από Ελληνική επικράτεια.
Τα γνωστά σχέδια έχουν οι εχθροί της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και για την Ελληνική Μακεδονία, για τα δικά τους συμφέροντα.
Εάν δεν προλάβει η Ρωσία να κατέβει κάτω, πάμε χαμένοι και εμείς, αλλά και η Ρωσία!!! Εάν περιμένουμε από Σαμαράδες, «ζήτω που καήκαμε» λέει ο λαός. Αποκαλώ σχιζοφρενείς τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. διότι οδηγούν το πλανήτη σε πυρηνικό ολοκαύτωμα. Μαθημένοι είναι στα Ολοκαυτώματα!!! Η Γερμανία πάντα χάνει όλους τους πολέμους.
Έτσι και τώρα η μαριονέτα Μέρκελ, με τη πολιτική της, θα κάνει στάχτη τη Γερμανία, όπως την έκανε ο Χίτλερ. Πάντα η Γερμανία θα έχει ένα Χίτλερ στην εξουσία, αρσενικό ή θηλυκό.
Σχετικά με την Ελλάδα, μόνο το Γεωπολιτικό & γεωστρατηγικό σχέδιο των Ρώσων μπορεί να μας σώσει από τον αρμαγεδδώνα!!!.
Γιαυτό το φιλο-Ρωσικό ρεύμα μεταξύ των Ελλήνων ενδυναμούται!!!
Είναι μονόδρομος πλέον η Ρωσία για τους Έλληνες. Μετά τα γεγονότα της Ουκρανίας, οι Γερμανοί & η Σιωνιστική Γερμανία είναι ήδη σε παρακμή. Γιαυτό κρατάει την Ελλάδα υπό κατοχή, για να μπορέσει από τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος να σταθεί στα πόδια της!!!
Σήμερα η Σιωνιστική Γερμανία είναι προτεκτοράτο της Ν.Τ.Π.
Από μια μαριονέτα σαν τη Γερμανία, είναι ποτέ δυνατόν να επιβιώσεις;
Γιαυτό λέμε είναι μονόδρομος πλέον η Ρωσία για τους Έλληνες.
Ο Νοών Νοείτω!!! Το ερώτημα είναι, η Ν.Τ.Π. στην αντιπαλότητα με τη Ρωσία, θα νικήσει τελικά η Ν.Τ.Π.;;; Τι φάσεις θα περάσει;;; Μπορεί κανείς να την σταματήσει;;; Μόνο με πυρηνικό πόλεμο!!!
Ο ΓερμανοΕβραίος Μάρτιν Σούλτζ πρόεδρος των Σοσιαλιστών, (ο δικός μας ΓΑΠ), δήλωσε δεν θέλει τους Ευρωσκεπτικιστές μέσα στην Ε.Ε. θέλει μόνο Σιωνιστικά κηρύγματα,  λόγους, και πολιτικές, μέσα στην Ε.Ε. Οι δυνάμεις της Ν.Τ.Π. του ΝΑΤΟ, Ε.Ε. & Η.Π.Α. και όλο αυτό το κακό Σιωνιστικό συναπάντημα και συνονθύλευμα, έδειξαν φανερά τις προθέσεις τους για το πώς θέλουν την Ελλάδα. Έβαλαν τη Γερμανία «κάπο» πάνω στην Ελλάδα. Θέλουν την Ελλάδα διαμελισμένη. Τη Θράκη & το Αιγαίο στους Τούρκους, τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς, για γεωπολιτικούς & γεωστρατηγικούς σκοπούς, αλλά και να αρπάξουν τα πετρέλαια, χρυσό, φυσικό αέριο, Γεωργία.
Γιαυτό κρατάνε τη χώρα μας υπό νέα Γερμανική κατοχή!!!
Τα σχέδια αυτά τα δούλεψε από καιρό ο Κίσσινγκερ, και τα ενέκριναν οι σχιζοφρενείς Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. Είμαστε η μοναδική πτωχευμένη χώρα του Δυτικού Σιωνιστικού «Παραδείσου» της Ε.Ε. χωρίς καμία προοπτική ανάπτυξης. Ο Σαμαράς με τη σπείρα του, μας δουλεύουν! Χτυπώντας την Ελλάδα, χτυπάνε τη Ρωσία, αφού με τη Θράκη & Αιγαίο, μπλοκάρουν τα στενά. Η μαριονέτα Μέρκελ θέλει να μας πάρει το φυσικό αέριο ώστε να μην εξαρτάται πλέον από τη Ρωσία.
Η Ελλάς μετά την υφαρπαγή όλων των πηγών ενέργειας, βάσει του Βρετανικού Δικαίου, είναι πλέον μια νεκρά χώρα, και ας λέει ο Σαμαράς με τη προπαγάνδα του. Θα δείτε μετά τις εκλογές τι έχει να γίνει!! Φρόντισαν οι δοσίλογοι πολιτικοί να τακτοποιήσουν τα πάντα με μνημόνια, και άλλους νόμους, για την υλοποίηση των σχεδίων των σχιζοφρενών Κοσμοκρατόρων, και της μαριονέτας αυτών Μέρκελ.
Οι φρενοβλαβείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. είναι οι παγκόσμιοι ταραχοποιοί, και πολεμοκάπηλοι, τώρα ετοιμάζονται να απορρίψουν τα χημικά της Συρίας, στις Κρητικές θάλασσες της Μεσογείου, και ουδείς συγκινείται.
Όμως τα θαλάσσια ρεύματα θα οδηγήσουν τα μολυσμένα ύδατα στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αίγυπτο, Ισραήλ, Τουρκία, κ.λ.π. και ουδείς διαμαρτύρεται. Οι Γάλλοι, κ.λ.π. δεν θα μπορούν να κολυμβούν στα θερμά ύδατα της Μεσογείου, ο ενάλιος πλούτος (ψάρια) θα μολυνθούν,
και θα πάθουν οι Γάλλοι και άλλοι Μεσογειακοί λαοί καρκίνο, και
ουδείς διαμαρτύρεται.
Οι Ολιγάρχες & Μεγιστάνες & πολιτικοί της Κρήτης κάνουν τη πάπια, για να μη δυσαρεστήσουν το Μεγάλο Αδελφό της Ν.Τ.Π.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί διαμαρτύρονται για μαζικές παραβιάσεις της
Ουκρανικής επικράτειας, ενώ για μας εδώ, που οι Τούρκοι έχουν κάνει κόσκινο την Ελληνική επικράτεια, είναι όλα καλώς γενόμενα.
Η Γερμανική κατοχή έχει στόχο τη Βουλγαροποίηση των μισθών- συντάξεων του Ελληνικού Λαού, και η κυβέρνηση των δοσιλόγων ετοιμάζει νομοσχέδιο μετά τις εκλογές.
Η Γερμανική κατοχή καταθέτει το αντι-ρατσιστικό ν/σ που προβλέπει φίμωση των Ελλήνων και προστασία των Σιωνιστών και Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Ο μεγάλος φασισμός είναι αυτός που ακτινοβολείται από τη φιλοσοφία των Γερμανών της Μέρκελ.
Η Γερμανική Σιωνιστική κατοχή έβαλε τη Σιωνιστική Διεθνή Αμνηστεία του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. να ζητάει επιτάχυνση του εξισλαμισμού της Ελλάδας!!
Η Γερμανική κατοχή θέλει την Ελλάδα μια τεράστια Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη εργασίας, και τόπο παραθερισμού των Γερμανών.
Οι Γερμανοί Σιωνιστές, κάτοχοι της Ελλάδος, λένε, μέσω της εξαπάτησης των Ελλήνων κυριαρχούμε στην Ελλάδα, και δεν επιστρέφουν το κατοχικό δάνειο με τις πολεμικές επανορθώσεις!!!
Οι Σιωνιστές τραπεζίτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & της Ν.Τ.Π. μας έβαλαν στη κρίση, και τώρα τα Σιωνιστικά FUNDS μας εξαγοράζουν!!!
Η Γερμανική κατοχή διατηρείται- τη βοηθεία δοσιλόγων πολιτικών-
για τα συμφέροντα γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά, γεωοικονομικά, & γεωενέργεια της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η Ελλάς έχει μεγάλη γεωγραφική & γεωπολιτική αξία για να την αφήσουν ήσυχη, γιαυτό θέλουν να την διαμελίσουν, γιαυτό μας κρατάνε υπό Γερμανική κατοχή, για να μας εκμεταλλεύονται. Ο Σαμαράς κυβερνά σαν δημόσιος υπάλληλος της Μέρκελ, χωρίς καμία διεθνή πρωτοβουλία.
Παραμονή στο ευρώ, σημαίνει συνεχή δανεισμό, Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, χρεοκοπία, μη βιώσιμο χρέος, φτώχεια, αυτοκτονίες, ανεργία, μετανάστευση, υποδούλωση της χώρας, γενοκτονία των Ελλήνων, παραμονή λόγω ισχυρού ευρώ των λαθρομεταναστών και Ισλαμοποίηση της χώρας, ώστε να κατοικήσουν εδώ Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, προς μεγάλη χαρά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. του πολιτικού κατεστημένου-συστήματος, και της διοικούσας Εκκλησίας της Ελλάδος, που δεν αντιδρά στην ανέγερση πολλών Τεμένων & τζαμιών. Η «επιτυχία» του ευρώ φάνηκε στις ουρές της ζητιανιάς της φτωχολογιάς στις λαϊκές αγορές!!!
Αν περιμένουμε από το Σαμαρά να σώσει το Λαό μας, καήκαμε………
Αντί για διαγραφή του χρέους, σχεδιάζουν επιμήκυνση 50 ετών, δηλαδή
για άλλα 50 χρόνια χαμένες δύο γενεές νέων Ελλήνων!!!
Επιστροφή στη Δραχμή προϋποθέτει,
1.-Ισχυρή Πατριωτική κυβέρνηση, με  Εθνικό κυβερνήτη.
2.-Διαγραφή χρεών, εφαρμογή Σεισάχθειας, και στάση εξωτερικών πληρωμών, ώστε να γυρίσουμε στη δραχμή χωρίς χρέη, και τοκοχρεολύσια.
3.-Αλλαγή εξωτερικής πολιτικής.
4.- Με τη δραχμή δεν είχαμε ουρές φτώχειας στις λαϊκές αγορές!
5.-Σύναψη άλλων συμμαχιών, αφού οι παρούσες μας κατάστρεψαν, χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία, γίναμε Γερμανική κατοχή!!!
6.-Άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου με συνεργασία των νέων συμμάχων & εταίρων.
7.-Με την επιστροφή στη δραχμή, θα φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες,
αφού κάθονται εδώ για κερδοσκοπικούς σκοπούς λόγω ευρώ.
8.-Πνίγεται στο χρέος όποια χώρα του ευρώ μπεί σε Μνημόνια!!!
Οι Ευρωπαίοι μας χρειάζονται, διότι χωρίς την Ελλάδα, δεν θα έχουν ιστορία & πολιτισμό. Χωρίς εμάς παραμένουν απλώς, Ούννοι, Γότθοι, Βησιγότθοι, Βάνδαλοι, Νορμανδοί, Κέλτες, Βίκινγς, Μεσαίωνας, Ιερά Εξέταση, Ροβεσπιέροι, Λαιμητόμες, Πάπες, Ναζί, κ.λ.π.
Αυτός ήταν ο Ευρωπαϊκός πολιτισμός!!!
Η ιστορία μας και ο πολιτισμός μας αξίζει τρις. Ευρώ για τον Ευρωπαίο
Πολίτη. Απόδειξη ότι όλα τα Ευρωπαϊκά Μουσεία είναι γεμάτα με κλεμμένα αρχαία Ελληνικά γλυπτά.
Μας απειλούν με GREXIT, εάν τους συνέφερε θα μας είχαν ήδη διώξει. Όμως χωρίς την Ελλάδα δεν υπάρχει Ευρωπαϊκός πολιτισμός.
Εάν κάνουν το λάθος να μας διώξουν από την ευρωζώνη, θα καταρρεύσουν, διότι θα αποδείξουν σε όλο τον κόσμο, ότι το ευρώ είναι ένα αποτυχημένο & αναξιόπιστο νόμισμα. Γιαυτό μας κρατάνε με νύχια και με δόντια στην Ε.Ε. & στο ευρώ,  κάτω από Γερμανική κατοχή!!!
Φοβούνται το δημοψήφισμα «ως ο διάβολος το λιβάνι», λέει ο Λαός.
Ο Σαμαράς άλλα έλεγε προεκλογικά, και άλλα λέει και κάνει μετεκλογικά. Τώρα θυμήθηκε την αλλαγή του Συντάγματος.
Η ανάπτυξη είναι όνειρα θερινής νυκτός στα μυαλά του Σαμαρά.
Η ανάπτυξη είναι μόνο στη κυβερνητική προπαγάνδα. Η Γερμανική κατοχή δεν επιτρέπει ανάπτυξη. Η Ανάπτυξη θέλει βιομηχανίες…….
Το όνομα της Μακεδονίας το δώσανε σιωπηρώς στα Σκόπια, κατόπιν διαταγών της μαριονέτας του Ρότσιλντ Μέρκελ, και της Ν.Τ.Π.
Η Γερμανική κατοχή ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις. Ο Σαμαράς είναι κατοχικός Πρωθυπουργός, έχει χάσει την καλήν έξωθεν μαρτυρία
Σήμερα δημεύονται περιουσίες υπέρ των Γερμανών, και οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους, για παραθερισμό των Γερμανών.
Τη νύχτα των εκλογών θα ανακοινώσουν αποτελέσματα εκείνα που θέλει ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η Γερμανική κατοχή!!!
Η ιδιωτική εταιρεία των ηλεκτρονικών υπολογιστών που βγάζει τα εκλογικά αποτελέσματα, υπακούει στις διαταγές της Γερμανικής κατοχής!!!Σήμερα η Ελλάς τελεί υπό Γερμανική Σιωνιστική κηδεμονία.
Οι συντάξεις ευρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο να υποτιμηθούν, και τα
εναπομείναντα ανοιχτά μαγαζιά, κινδυνεύουν να κλείσουν!!!
Σήμερα ζούμε μια κυβερνητική απάτη. Προεκλογικά υπόσχονται ένα πεντακοσάρικο για αρπαγή της ψήφου, ενώ ετοιμάζουν νέο μνημόνιο, με νέα μέτρα 7.7 δις.ευρώ, κατόπιν εντολών της μαριονέτας Μέρκελ.
Οι Έλληνες δεν μπορούν πια να ζήσουν χωρίς δάνεια από τη μεγάλη Σιωνιστική Τρόϊκα, και από τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Μας έχουν δέσει για καλά. Η δεύτερη Γερμανική κατοχή οικονομικά μας κατάστρεψε. Έκαναν την Ελλάδα μια τεράστια ζώνη ελεύθερης εργασίας, με μεροκάματο ξεροκόμματο. Με αυτή τη πολιτική ηγεσία πάμε χαμένοι, αφού οι δοσίλογοι της Μέρκελ, δεν εκμεταλλεύονται τη διεθνή συγκυρία, και διεθνή αναταραχή. Τη Σιωνιστική Γερμανία σήμερα μπορούμε να τη στραγγαλίσουμε αρνούμενοι το Ελληνικό φυσικό αέριο, και να την καταστήσουμε αιωνίως εξαρτημένη από τη Ρωσία. Η μαριονέτα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ Μέρκελ, ήρθε εδώ για το φυσικό αέριο, και εμείς χαμπάρι δεν πήραμε. Ουδείς το ανέφερε. Τόσο πουλημένοι είναι πολιτικοί και μεγάλα κανάλια. Αυτά ενώ ο λαός μας στενάζει. Μπήκαμε στην Ε.Ε. και στην ευρωζώνη για να γίνουμε νέα κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας, και μέσω αυτής της Ν.Τ.Π.
Οι μεγαλύτεροι δούλοι και σκλάβοι του διεθνούς Σιωνιστικού συστήματος της Ν.Τ.Π. είναι οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες.
Οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες είναι θλιβεροί και γραφικοί με τις «ελιές» & «ποτάμια» που δημιουργούν για να σωθούν!!!
Ο φτωχός Έλληνας είναι ελεύθερος άνθρωπος, δεν φοβάται τίποτε.
Οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες εάν δεν εκτελέσουν τις διαταγές των κ.κ. ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS, πάνε χαμένοι.
Είναι οι δούλοι του συστήματος της Ν.Τ.Π. και του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι «Έλληνες» Ολιγάρχες & Μεγιστάνες, στην ευδαιμονία τους, δεν σκέπτονται ότι ο Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος ξεκίνησε, οπότε,
«Α δε ητοίμασας τοίνυ έσται»;; λέει το Ευαγγέλιον.
Ο Πατροκοσμάς είπε, «Μας κυβερνούν τα άλαλα & τα μπάλαλα».
Αυτοί είναι οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΛΕΡΣ, με τη μαριονέτα Μέρκελ, και τους ντόπιους δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «Έλληνες» Ολιγάρχες, Μεγιστάνες, & πολιτικούς, σκλάβους και υποτακτικούς της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.  Έλληνες θαυμάστε τους!!!
Του Σιωνιστή πιόνι Σαμαρά, και της σπείρας αυτού, ταιριάζει αυτό που ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία, «Γεννήματα Εχιδνών»……
          
                                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                          Διεθνολόγος
                                          E-mail: ant.grypaios@gmail.com











           
        
Διαβάστε περισσότερα » »