Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) Δ.Μακεδονίας:Εκπαιδευτικά σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»

cprΤο 3ο Περιφερειακό τμήμα της Ένωσης  Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) Δυτικής Μακεδονίας , διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδιωτή CPR/AED, πιστοποιημένα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο (ERC).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και η τιμή συμμετοχής είναι  20€ το άτομο, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο»
Στόχος μας είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση της Καρδιακής ανακοπής γιατί δυστυχώς ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της είναι μεγάλος.Σύμφωνα με έρευνες περισσότεροι από 1.000.000  άνθρωποι χάνουν την  ζωή τους κάθε χρόνο στην Ευρώπη από καρδιακή ανακοπή και αυτό θα μπορούσε να αποτραπεί αν απλοί άνθρωποι είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική ΚΑΡΠΑ.
Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμέτοχη μέχρι τις 31/10/2013 στα τηλέφωνα 2463057549 και  στο mail:ptene3@yahoo.gr

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgojkMUL26ttOti7yPfjB-tAoh2w1lXvtHdLY9dIWayQ5X88q1nIpnQmKcgFPvXbxSBvh2PLZt9RyrHrNxUooLx064w9X5XXpKO62qZiPIBPTyp34vjFkN78TMH0vGQAjG33N-sdoy-iLS0/s1600/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7%CF%82.jpgΟι ίδιοι που σταύρωσαν το Χριστό, σταυρώνουν σήμερα την Ελλάδα.

Oi Σταυρωτές τότε στα χρόνια του Χριστού, ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, με τον όχλο των Εβραίων, και τους...
Αρχιραββίνους Άννα & Καϊάφα, σύμφωνα πάντα με τις γραφές, και τα Ευαγγέλια.

Σήμερα- σε πιστό αντίγραφο των γραφών- Σταυρώνουν την Ελλάδα.

Την Σταυρώνουν η Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία, με όχλο , τους Σιωνιστές, Μασόνους, ILLUMINATI, Σατανιστές, Ροδόσταυρους, Ε.Ε., το CFR, Ελευθεροτέκτονες, λέσχη BILTERBERG, Tριμερή επιτροπή, ΔΝΤ, Παγκοσμιοποίηση, Νέα Τάξη Πραγμάτων, και άλλες μυστικές εταιρίες, όλοι αυτοί συνεργάτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων & Αυτοκρατόρων, με τα Αμερικανο-Σιωνιστικά LOBBIES, και τα Ευρω-Σιωνιστικά LOBBIES, με «Αρχιραββίνους» τους SOROS, ROTHSCHILD, MORGAN, GOLDMAN, LEEMAN, LOEB, ROCKEFELLERS, & παρέα………..

Συνιστούμε έξω από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ & τη Σιωνιστική Ε.Ε. των κ.κ. Rothschild & Rockefeller, αν θέλουμε να σωθούμε.

Τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & και το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ κατάστρεψαν οικονομικά, και τον χρεοκόπησε η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, επειδή ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ αρνήθηκε να χτυπήσει τη Συρία, και έτσι τον ανάγκασαν να κάνει Στάση εσωτερικών πληρωμών, με σκοπό να τον ρίξουν, αφού να τον δολοφονήσουν- σαν το πρόεδρο Κένεντυ - δεν μπορούν, διότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι

Οι εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, καθώς και οι εθνικοί αγώνες, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από τους κομματικούς ήρωες, και τους κομματικούς αγώνες.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, τα ΑμερικανοΕβραϊκά LOBBIES πίεσαν τα πιόνια αυτών, τους πολιτικούς, να ψηφίσουν τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, με τα οποία η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες γίνονται κυρίαρχοι στη χώρα, με τη δικαιολογία του ρατσισμού, έτσι που κανείς Έλληνας δεν μπορεί να υπερασπιστεί τη πατρίδα, διότι θα χαρακτηρισθεί ρατσιστής.

Κατόπιν αυτού τελειώσαμε σαν Έλληνες Χριστιανοί και σαν Ελλάδα.

Σταύρωσαν την Ελλάδα με τα Μνημόνια, και τη χρεοκοπία.

Εφαρμόζουν πρόγραμμα γενικής αποσταθεροποίησης της χώρας, σύμφωνα πάντα με τις εντολές των αφεντικών τους «Αρχιραββίνων»

ROTHSCHILD & ROCKEFELLER προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Αυτοκρατορίας. Εφαρμόζουν λιτότητα σε όλους τους τομείς, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Γερμανών και της Σιωνιστικής Τρόϊκας, ενώ ανάπτυξη δεν έρχεται ΜΟΝΟ με λιτότητα.

Εφαρμόζουν λιτότητα για να εξαφανισθεί ο Ελληνισμός από την Ελλάδα. Οι πολιτικοί μας είναι κομπλεξικοί, άβουλοι, και φοβικοί, στα χέρια των Μεγάλων Αφεντικών της Οικουμένης.

Απόδειξη οι τελευταίες εξελίξεις με τις αντιδημοκρατικές διώξεις των πολιτικών τους αντιπάλων.

Βρήκαμε και βγάλαμε τα πετρέλαια, αφού πρώτα υποθηκεύσαμε την πατρίδα μας στις τράπεζες του ηγέτη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να τα πάρει ο Θείος ROTHSCHILD.

Ο χρυσός της Χαλκιδικής έγινε απόκτημα των ΣΟΡΟΣ & Rothschild.

και ουδείς τολμά να μιλήσει. Δικτατορίας το ανάγνωσμα………..

Όποιος πολιτικός τολμά και αντιδρά στην εξόρυξη και αρπαγή του Ελληνικού χρυσού της Χαλκιδικής, λιντσάρεται, βλέπε περίπτωση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο Καραμανλής ανετράπη διότι δεν συνέφερε στους ηγέτες της παγκόσμιας Αυτοκρατορίας. Ο Μπερλουσκόνι ανετράπη και διώκεται δικαστικώς. Είναι και αυτός θύμα των Παντοκρατόρων Αυτοκρατόρων

ROTHSCHILD & ROCKEFELLERS.

Πτώχευσαν την Ελλάδα με λογιστικά κόλπα, με δάνεια, με τοκογλυφία, με αρπαγή των Βιομηχανιών της, με κλεψιές δημοσίου χρήματος και άλλα σκάνδαλα, για να τη χρεοκοπήσουν, να αρπάξουν τον ορυκτό της πλούτο, και να εκμεταλλευτούν τη Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της θέση. Όμως τα πιόνια & μαριονέτες κυκλοφορούν ελεύθερα!!!

Η Ελλάδα μπορεί να επικαλεσθεί «Δημοσιονομική αδυναμία», και να σωθεί. Αλλά ποίος θα το κάνει αυτό;;; Μήπως οι υποτελείς πολιτικοί;;; Αυτοί είναι ικανοί μόνο για να εκτελούν τις διαταγές του ROTHSCHILD. Στην απλή γλώσσα η θεραπεία της Δημοσιονομικής αδυναμίας, λέγεται ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, αλλά και «Στάση Εξωτερικών Πληρωμών», όμως δεν τολμούν τα πιόνια οι πολιτικοί.

Σταυρώσαμε τους πατριώτες, και μείναμε με τα πιόνια και τους προδότες. Μείναμε με πολιτικούς Τούρκογλου, & Ρεπούσηδες, και Δημάρχους της συμφοράς, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα της πολιτικής θολοκουλτούρας που εξυπηρετεί τους εχθρούς του γένους των Ελλήνων.

Φυλακίσαμε τους αγνούς πατριώτες, και οι κλέφτες και καταστροφείς των Ελλήνων και της Ελλάδος, κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Οι πολιτικοί των Μνημονίων σταυρώνουν τους Έλληνες πατριώτες.

Για τη στάση των εξωτερικών πληρωμών το επιβεβαιώνει και το BLOOMBERG, με άρθρο του όπου γράφει, «Η Αργεντινή δεν έχει πληρώσει ούτε λεπτό στα αρπακτικά του ΔΝΤ». Αλλά εδώ ποίος μπορεί να το κάνει;;; οι πολιτικοί της υποτέλειας;;; μη τρελαθούμε τώρα!!!

Αυτοί σαν πιόνια κοιτάνε μόνο την εξουσία, έναντι παντός τιμήματος.

Εχθές οι μνημονιακές δυνάμεις συνέλαβαν πέντε εκλεγμένους αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού, όταν οι ίδιοι που καταλήστεψαν και κατάστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, κυκλοφορούν ελεύθεροι. Εκχώρησαν εθνική κυριαρχία στον εχθρό και ενώ είναι προδότες παραμένουν ελεύθεροι και το παίζουν κυβερνήτες της Ελλάδος. Ανέδειξαν τους ξένους δυνάστες σε κυβέρνηση της Ελλάδος.

Παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας και παραμένουν ανενόχλητοι από τις αρχές. Καλούμε τον Έλληνα να αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στην επίθεση που δέχεται από τους Σιωνιστές Γερμανούς κατακτητές,

και τις ντόπιες μαριονέτες τους. Άρθρο 120 του Συντάγματος.

Απόδειξη ότι η φύλαξη της Βουλής των Ελλήνων, δόθηκε σε ξένους μισθοφόρους της Blackwater. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, τον Αρχηγό της Χ.Α. συνόδευαν εις το πραιτόριο ξένοι μισθοφόροι αστυνομικοί ράμπο, από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, αφού μιλούσαν Αγγλικά.

Ευρισκόμαστε υπό κατοχή ξένων δυνάμεων.

Έλληνες μη σκύβετε το κεφάλι, αντισταθείτε στους προδότες πολιτικούς, πιόνια και μαριονέτες των Σιωνιστών κατακτητών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας διακυβέρνησης του Rothschild.

Οι Σατράπες ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της Παγκοσμιοποίησης, και της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αντί να χρησιμοποιούν τα μεγάλα μυαλά της ανθρωπότητας, «εις παν έργον αγαθόν», τα δολοφονούν. Δολοφονούν τις πολιτικές και επιστημονικές προσωπικότητες επειδή διαφωνούν μαζί τους, αντί να τους κάνουν προτάσεις για συνεργασία, για το καλό της ανθρωπότητας.

Δεν θέλουν το καλό της ανθρωπότητας, αλλά τη καταστροφή της.

Τέτοιοι Σατανάδες κυβερνούν το πλανήτη.

Μας κυβερνούν με πολέμους, βία, φόβο, τρόμο, πείνα, ανεργία, και εξαθλίωση. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, με τη Σιωνιστική Ε.Ε., είναι δημιουργήματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Άρχισε ο αφελληνισμός της Ελλάδος. Καταργούν οι ανθέλληνες πολιτικοί την Ελληνική σημαία και όλα τα ιερά σύμβολα.

Ήδη με απόφαση Δένδια, η ΕΛ.ΑΣ. ξηλώνει από τα μανίκια των ανδρών, την Ελληνική σημαία, και οι Ένοπλες Δυνάμεις, αντί να αντιδράσουν και να συλλάβουν τους ανθέλληνες πολιτικούς, για εθνική προδοσία, υπακούουν και εκτελούν τις εντολές των.

Στις Εθνικές επετείους όσοι θα έχουμε ανηρτημένη την Ελληνική σημαία στο σπίτι μας, θα χαρακτηριζόμεθα σαν ακραίοι εθνικιστές.

Αν οι Χρυσαυγίτες είναι 2 φορές ακραίοι, τούτοι εδώ οι πολιτικοί αχυράνθρωποι είναι 20 φορές φασίστες. Καταχράστηκαν και εξαπάτησαν την εντολή που τους έδωσε ο Λαός.

Εξευτέλισαν, έκλεψαν, εξαθλίωσαν, βασανίζουν, τρομοκρατούν, βιάζουν, και σκοτώνουν καθημερινά τον Ελληνικό Λαό.

Κάνουν τόσες προδοσίες, και ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι, προς δόξαν της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Τα αφεντικά τους οι ΑμερικανοΕβραίοι Σιωνιστές, αλλά και οι σύμμαχοί τους, θα καταλαμβάνουν εχθρικές προς τη παγκοσμιοποίηση και τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. χώρες, θα τις αφοπλίζουν, και θα εγκαθιδρύουν καθεστώτα κατοχής, δηλαδή υποτελείς πολιτικούς.

Αυτό είναι το «American Dream», η καταστροφή όλων των λαών που δεν υποτάσσονται στις εντολές τους.

Εν αρχή ήν φόβος και τρόμος. Μετά ήλθαν οι συλλήψεις. Εάν θέλει η Ελληνική Δικαιοσύνη να λέγεται δίκαιη πρέπει πάραυτα να συλλάβει τους εφιάλτες μνημονιακούς πολιτικούς,-( και όχι να κρύβετε πίσω από το νόμο περί ευθύνης υπουργών)- αυτούς που κατάστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, και οδήγησαν 5000 Έλληνες στην αυτοκτονία.

Η χώρα πτώχευσε επισήμως. Ο στόχος ήταν από την αρχή να πουληθεί η περιουσία της Ελλάδος, όπερ και εγένετο.

Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας της Ελλάδος παίχθηκε από τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας.

Ο Σαμαράς πρόσφερε «Γην & Ύδωρ» στο ΑμερικανοΕβραϊκό LOBBY.

Γίνεται αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης στο θέμα της Χ.Α.

Το καθεστώς κατοχής επιβάλλει απόλυτη προπαγάνδα και χειραγώγηση στα Μεγάλα ΜΜΕ. Ο Ελληνικός Λαός δυστυχώς είναι θύμα του Σιωνιστικού ρατσισμού. Έχουμε κατάλυση της Δημοκρατίας.

Οι ξεφτιλισμένοι χλιμίντζουρες πολιτικοί πηγαίνουν στη χρεοκοπημένη Σιωνιστική Αμερική για να υποβάλλουν τα σέβη τους στο ΑμερικανοΕβραϊκό LOBBY, και να φορέσουν το Εβραϊκό καπελάκι-σκουφάκι, (Κιπά το λένε). Είναι ξεφτιλισμένοι, ή δεν είναι;;;

Ο Σαμαράς πήγε στη χρεοκοπημένη Αμερική τάχαμου ότι θα βρεί Σιωνιστές επενδυτές, και αντί να πάρει, έδωσε «Γην & Ύδωρ» στο Σιωνιστικό LOBBY. Τέτοιους ηγέτες έχουμε.!!!

Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ο Γερμανός Σιωνιστής, ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ, και υπουργοί τα υπαλληλάκια της Σιωνιστικής Τρόϊκα. Οι δικοί μας πολιτικοί είναι μόνο για διακόσμηση.

Η σύλληψη των βουλευτών της Χ.Α. αποτελεί την έναρξη για την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος.

Θυμηθείτε τι είπε η κυρία Μπενάκη στον ορκιζόμενο Παπούλια.

Κατόπιν ενεργειών των εφιαλτών πολιτικών, έχει μειωθεί η αποτρεπτική ικανότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με σκοπό να έλθει εδώ διεθνής δύναμη να φυλάει τους αγωγούς ενέργειας ΤΑΠ, με κίνδυνο διαμελισμού της χώρας. (Ταξιαρχία Τυρνάβου με Τούρκους)

Ο επιστημονικός νομικός κόσμος της χώρας, χαρακτηρίζονται από τα «Μεγκάλα» κανάλια, σαν αλητεία, μέχρι αυτού του σημείου έφθασε η προπαγάνδα. Οι διώξεις κατά της Χ.Α. γίνονται διότι,

1.- Επίκεινται νέα οικονομικά μέτρα, με νέο Μνημόνιο.

2.- Δίνουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους Σκοπιανούς, έρχεται Koffee ANAN 2 στο Κυπριακό, και γίνεται Κόσοβο η Θράκη.

3.- Με τη Χ.Α. μέσα στη Βουλή δεν τολμούσαν να προβούν σε εφιαλτικές υποχωρήσεις και υποτέλειες με προδοσίες.

4.- Η Χ.Α. θα έπαιρνε όλους τους μεγάλους δήμους της χώρας.

5.- Η Χ.Α. είχε φθάσει στο 20% ενώ η Ν.Δ. έσβηνε.

6.- Με τη Χ.Α. «ΔΕΜΈΝΗ» οι πολιτικοί έδωσαν τα πάντα στο Σιωνιστικό LOBBY, και στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

7.- Η Χ.Α. ήταν εμπόδιο στα σχέδια των διαφόρων κατακτητών.

8.- Οι κατακτητές των Μνημονίων και δανειστών, θέλουν τα σπίτια μας, θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα, βάζοντας χέρι στα ενεργειακά αποθέματα, και στο χρυσό της Ελλάδας. Και ο Στουρνάρας εκτελεί…..

Γιαυτό Σταυρώσανε την Ελλάδα. Υπέστημεν απώλεια εθνικής κυριαρχίας αφού μας κυβερνά Σιωνιστική Γερμανική Ύπατη Αρμοστεία, και ενδέχεται να υποστούμε απώλεια εδαφών.

Η Σιωνιστική Τρόϊκα ζητά εκκένωση των νήσων με πληθυσμό κάτω των 150 κατοίκων, για να μην έχουν Α.Ο.Ζ. ώστε να πάρει τα ενεργειακά αποθέματα η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

9.- Για όλα αυτά αντιδρούσε η Χ.Α. και τα απεκάλυπτε στη Βουλή.

10.-Η σύλληψη της Χ.Α. έγινε με εντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Έριξαν το σύνθημα «Σαμαράς ή Τάνκς».

11.- O Σαμαράς θέλησε να προσφέρει τη Χ.Α. σαν Ιφιγένεια δώρο στο ΑμερικανοΕβραϊκό LOBBY, κατά την επίσκεψή του στην Αμερική.

Τα ΜΜΕ λένε, πανηγυρίζουν Τούρκοι, Σκοπιανοί, λαθρομετανάστες,

και άλλοι εχθροί της Ελλάδος, για τις διώξεις στη Χ.Α.

Μας βάλλανε να τρωγόμαστε μεταξύ μας οι Έλληνες………..

Αυτή δεν είναι η Ν.Δ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή που ξέραμε, είναι

η Σιωνιστική πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, ο οποίος απεδείχθη πολιτικός υπηρέτης του ΑμερικανοΕβραϊκού LOBBY (AJC).

Ψηφίζουν τα αντιρατσιστικά νομοσχέδια επειδή έτσι το θέλουν τα ΑμερικανοΕβραϊκά LOBBIES της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Τελικά όλη αυτή η ιστορία απεδείχθη μεγάλη πολιτική φούσκα, τα

μισά στελέχη της Χ.Α. αφέθησαν ελεύθερα, και τα «Μεγκάλα» κανάλια

απεδείχθησαν αναξιόπιστα, αφού επί μια βδομάδα και πλέον, βομβαρδίζουν το λαό με προπαγάνδα πομφόλυγες. Οι δε σχολιαστές των «Μεγκάλων» καναλιών απεδείχθησαν πνευματικά κατώτεροι των περιστάσεων.

Τα «Μεγκάλα» κανάλια, παραβίασαν το ρητό της Δικαιοσύνης,

«Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφείν τον μύθον ακούσεις», και προέτρεξαν να καταδικάσουν εν μέσω τρομακτικής πολιτικής προπαγάνδας. Όλους εμάς τους τηλεθεατές ψυχολογικά μας αρρώστησαν. Βλέπε δηλώσεις και σχόλια των σχολιαστών των «Μεγκάλων» καναλιών. Οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους «αυτοκτόνησαν» χιλιάδες Έλληνες. Οι πολιτικοί σκότωσαν χιλιάδες με τη κατάρρευση του συστήματος υγείας. Δολοφόνησαν άλλες χιλιάδες μέσω της εισαγόμενης εγκληματικότητας και ασθενειών των λαθρομεταναστών. Αυτά προβλέπουν «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Έδιωξαν από τη χώρα επιστήμονες. Έστειλαν στη μετανάστευση τη νεολαία της Ελλάδος, κατόπιν εντολών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Ξεπούλησαν τα πάντα.

Εξοντώνουν το λαό με βαριά φορολογία και χαράτσια, ενώ οι λαθρό

παραμένουν αφορολόγητοι, και άλλες εθνικότητες, μαζί με τις 12 φυλές του Ισραήλ.

Μόνο οι Έλληνες μικρομεσαίοι (πόπολο), πληρώνουν φόρους.

Εκμεταλλεύονται πολιτικά μια πολιτική δολοφονία, ενώ αυτοί προέβησαν σε χιλιάδες πολιτικές δολοφονίες αντιφρονούντων Ελλήνων. (Βλέπε Μακρόνησο, Μαρφίν, Τεμπονέρα, Λαμπράκη, κ.λ.π.)

Έλληνα μη μασάς κουτόχορτο. Μη παρασύρεσαι από τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια. Χειρότερο πράγμα από τους τραπεζίτες δεν υπήρξε ποτέ επί της Γης. Τα μνημόνια που υπέγραψαν οι εφιάλτες πολιτικοί, προβλέπουν μισθούς & συντάξεις Πακιστάν, τιμές Λονδίνου, και φόρους Σουηδίας.

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, όχι μόνο να απαιτήσουμε επιτακτικά τη καταδίκη και φυλάκιση των κλεφτών των περιουσιών μας, και καταστροφέων της χώρας, αλλά να αναγκάσουμε με δυναμικό τρόπο κυβέρνηση, κομματικό κατεστημένο, και τον υπόκοσμο με τον οποίο συνεργάζονται, να επιστρέψει πίσω τα κλεμμένα, και όχι να φορολογούν με βαρύτατες φορολογίες το πόπολο, για να καλύψουν τα κλεμμένα, και τη καταστροφή της Πατρίδας.

Σήμερα ζούμε το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων, σε συμπλήρωμα με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, αφού 5000 Έλληνες αυτοκτόνησαν.

Για τη φυλάκιση του Αρχηγού της Χ.Α. ασκήθηκαν τεράστιες πολιτικές πιέσεις λένε τα πατριωτικά ΜΜΕ και το διαδίκτυο.

Δυστυχώς οι δικαστές μας δεν στάθηκαν στο ύψος ενός Πολυζωϊδη και

Τσερτσέτη, που αντέστησαν στη τότε Σιωνιστική Γερμανική Τρόϊκα.

Οι ολετήρες της πατρίδος κυκλοφορούν ελεύθεροι, και φυλακίζονται οι

σύγχρονοι Κολοκοτρώνηδες αγωνιστές.

Κουράγιο παλικάρια, έτσι φυλάκισαν και τον Κολοκοτρώνη, και τους άλλους ήρωες αγωνιστές του ’21.

Η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική πράξη.

Έτσι διασώθηκε η Κυβέρνηση, και οι Εθνικιστές πατριώτες απέκτησαν το δικό τους φυλακισμένο ήρωα.

Αν αφηνόταν ελεύθερος ο Αρχηγός της Χ.Α. θα έπεφτε η Κυβέρνηση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Έξω από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ & τη Σιωνιστική Νομισματική Ένωση, αν θέλουμε να σωθούμε. Αυτοί οι δύο μας κατάστρεψαν, πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο από την ημέρα που μπήκαμε σε αυτούς τους δύο Σιωνιστικούς οργανισμούς.

Άμεσο αλλαγή οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, και αλλαγή προσανατολισμού και συμμαχιών της χώρας. Η συμμαχία με τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Rothschild & Rockefeller απεδείχθη καταστροφική για τη πατρίδα.

Πρέπει να μένουμε μέσα στο λάκκο των λεόντων, ενώ βλέπουμε τη καταστροφή της πατρίδας μας, και του Λαού μας;;;

Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές………….

Έλληνες Ξυπνήστε!!!!

Η Πατρίδα εισήλθε στο Τρελλοκομείο της Σιωνιστικής Δικαττορίας.!!!

Έλληνες αντισταθείτε νόμιμα. Άρθρο 120 του Συντάγματος.

Πάρτε τη τύχη σας, και τη τύχη της πατρίδας στα χέρια σας.



ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα » »

Ανησυχία ΗΠΑ για συνεργασία Τουρκίας με Κίνα στην αντιπυραυλική άμυνα

Οι αμερικανικές αρχές ενημέρωσαν την Τουρκία, σχετικά με την ανησυχία τους για αναφορές ότι η χώρα προτίθεται να συνεργαστεί με την Κίνα για την οικοδόμηση συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ria Novosti, σχετική αναφορά έγινε από την εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Jen Psaki.

Όπως πρόσφατα δημοσιεύθηκε  η Τουρκία που είναι μέλος του ΝΑΤΟ, σκοπεύει να θεσπίσει μια κοινή επιχείρηση με κινεζική εταιρεία, κατά της οποίας η Ουάσιγκτον επέβαλε κυρώσεις για τη συνεργασία με το Ιράν, τη Συρία και τη Βόρεια Κορέα.

«Οι ΗΠΑ κοινοποίησαν σε υψηλό επίπεδο την ανησυχία τους στην Τουρκία για την πρόθεση της Άγκυρας να χρησιμοποιήσει αντιπυραυλικά συστήματα τα οποία δεν είναι συμβατά με τα συστήματα του ΝΑΤΟ», είπε η Psaki.

Σύμφωνα με αυτήν, η Ουάσιγκτον επισημαίνει τα παραπάνω από το γεγονός ότι ακόμη η συναλλαγή αυτή δεν έχει εγκριθεί.

Απαντώντας στο ερώτημα αν οι ΗΠΑ λάβουν κάποια μέτρα και ποια είναι αυτά, η εκπρόσωπος τόνισε «δεν θέλω να μπω σε υποθετικούς συλλογισμούς».

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

4 στους 10 δεν μπορούν να πληρώσουν φόρο ακινήτου

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ
Ιδιαίτερη ανησυχία για την αδυναμία τους να πληρώσουν τους φόρους για τα ακίνητα έχουν οι Ελληνες. Απαντώντας σε σχετική έρευνα της εταιρείας MARC, οι τέσσερις στους δέκα εκτιμούν πως δεν θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν αυτές τις υποχρεώσεις τους. Συγκεκριμένα, το 25,1% έδωσε αρνητική απάντηση στη σχετική ερώτηση, ενώ το 20,3% αποκρίθηκε «μάλλον όχι».
 
Ανησυχία όμως εκφράζει και ένας σημαντικός αριθμός από τους ερωτηθέντες για το ενδεχόμενο αδυναμίας αποπληρωμής του στεγαστικού δανείου. Το 10,1% πιστεύει ότι δεν θα καταφέρει να καταβάλει κανονικά τις δόσεις, ενώ επιπλέον το 27,4% απάντησε «μάλλον όχι» στην ίδια ερώτηση. «Ναι» είπε το 29,8% και «μάλλον ναι» το 32,7%.
 
Αλλωστε, ήδη το 12,3% των ερωτηθέντων έχει καθυστερημένες οφειλές σχετικά με το στεγαστικό, ενώ το 19,9% τις καταβάλει συχνά με καθυστέρηση. Σημαντικό εύρημα της δημοσκόπησης αποτελεί το ότι το 56% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι είναι καλύτερα να νοικιάζει σπίτι ενώ μόλις ένα 32,3% εκτιμά ότι συμφέρει να έχει ιδιόκτητο σπίτι.
 
Αναφορικά με τις εκτιμήσεις των πολιτών για την πορεία των τιμών των ακινήτων το 65,9% εκτιμά ότι θα μειωθούν περισσότερο στη διάρκεια των επομένων 2-3 ετών, το 19,6% θα σταθεροποιηθούν και το 5,8% θα αυξηθούν. Στην αντίστοιχη έρευνα το 2006 το 71,1% εκτιμούσε ότι οι τιμές θα αυξηθούν.
 
Το 65,5% εκτιμά ότι η βελτίωση του θεσμικού πλαισίου για τα ακίνητα και η ουσιαστική ελάφρυνση της φορολογίας που βαραίνει τους ιδιοκτήτες θα τόνωνε την αγορά και μόλις το 6,4% η περαιτέρω μείωση των σημερινών τιμών και της αξίας των ακινήτων θα τόνωνε την αγορά.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 19 μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου του 2013 σε δείγμα 800 νοικοκυρών στο Λεκανοπέδιο Αττικής
 
Πηγή: ΑΠΕ
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Αφήστε τη Χρυσή Αυγή ΠΡΟΒΑΤΑ! Διαβάστε αυτό που θα έπρεπε να παίζει παντού ΠΡΩΤΟ!

Του Στρατή Μαζίδη. Και πάλι πρώτη είδηση η Χρυσή Αυγή την ώρα που ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ η μεγάλη αρπαγή και ληστεία σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού την οποία απέκτησε με αίμα και κόπο.Τι λέει λοιπόν το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;



Ότι έχουν δύο επιλογές για να αποφύγουν τις ποινικές διώξεις:

Α. Να μεταβιβάσουν σε τρίτο άτομο την πλήρη κυριότητα του ακινήτου στο οποίο παράλληλα θα μεταβιβάζονται και τα φορολογικά βάρη.
Β. Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου ίσης τουλάχιστον αξίας με το ποσό του εξοφλούμενου φόρου.
Αν όμως το ακίνητο είναι μεγαλύτερης αξίας από τη συνολική οφειλή και προκύπτει σχετική διαφορά, το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.
Το καταλάβατε;

το υπερβάλλον ποσό δεν επιστρέφεται.

Πάει υπέρ πίστεως και πατρίδος (που λέει ο λόγος...).
Ασχοληθείτε τώρα με τη Χρυσή Αυγή και το Δένδια...
 
freepengr
Διαβάστε περισσότερα » »