Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ FOODEX 2017

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την 18η έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex που θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 6 έως και Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.
Η Foodex που είναι από τις παλαιότερες του είδους της και πραγματοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια, θεωρείτε από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς που δίνει την ευκαιρία σε εταιρείες και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο πολυάριθμο κοινό που επισκέπτεται την διοργάνωση.
Ειδικά οι τελευταίες διοργανώσεις έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία λόγο της συνεργασίας με την ΕΡΤ όπου από κοινού πραγματοποιούμε δράσεις συλλογής τροφίμων οι οποίες προβάλλονται από τις τηλεοπτικές συχνότητες δίνοντας στην διοργάνωση κύρος και επιπλέον επισκεψιμοτητα.
Στη φετινή έκθεση, σαράντα περίπου επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν διατροφικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στο κέντρο της Αθήνας παρασύροντας τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.
Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από επτά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ΝΕΟ site της έκθεσης στην διεύθυνση http://foodex-retail.gr
Σας καλούμε να λάβετε μέρος στην διοργάνωση και να αποκομίσετε τα οφέλη που προσφέρει η διοργάνωση μας.

Συνημμένα θα βρείτε τον σχετικό τιμοκατάλογο και την κάτοψη.
*Λόγω περιορισμένου χώρου παρακαλούμε όπως μας καλέσετε άμεσα να συζητήσουμε την συμμετοχή σας στην έκθεση.
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site της έκθεσης στην διεύθυνση http://foodex.verticom.gr
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στο 210 9245577 ή στείλτε mail στο: info@verticom.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΚΟΛΟΒΡΕΧΤΗΣ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ

Τον τελευταίο καιρό με αλλεπάλληλες φωτιές-εμπρησμούς, οι επίδοξοι διεκδικητές και καταπατητές του υγροτόπου προσπαθούν να δημιουργήσουν το έδαφος για να εισβάλουν περισσότερο μέσα στον πυρήνα του υδροβιοτόπου. Επιπλέον και αμέσως μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές του Δεκεμβρίου ένα καμένο κομμάτι έχει ήδη μπαζωθεί από κάποιους διεκδικητές, ενώ εντός της ζώνης Α’ του υδροβιότοπου βρίσκεται
εγκατεστημένη μπουλντόζα η οποία προχωρά σε εργασίες διαμόρφωσης.
Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα σε προστατευόμενη περιοχή με προεδρικό διάταγμα (ΦΕΚ 642/Δ/9-10-1989) και διεθνείς συνθήκες (Ramsar – Βέρνης) που έχει υπογράψει το ελληνικό κράτος. Αυτά τα εξόφθαλμα εγκληματικά γεγονότα όμως δεν αρκούν να κινητοποιήσουν τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (εκτός της πυροσβεστικής), την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τους Δήμους Χαλκιδέων ή Μεσσαπίων - Διρφύων στους οποίους ανήκει διοικητικά ο υδροβιότοπος.


Απαιτούμε από το Δασαρχείο και το τμήμα περιβάλλοντος της περιφέρειας να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα ούτως ώστε να προστατευθεί η καμμένη περιοχή και να φύγουν τα μπάζα.


Να συνεργαστούν οι δύο εμπλεκόμενοι Δήμοι ούτως ώστε να περιφραχτεί και να αναδειχθεί η Α’ ζώνη ή και πυρήνας του υγροτόπου.

Να αποκλιμακωθεί η ένταση της ρύπανσης από τα λύματα του Βιολογικού της Ν. Αρτάκης καθώς και από τα αγροτοκτηνοτροφικά απόβλητα τα οποία καταλήγουν στα υπόγεια νερά. Με τα νερά αυτά ποτίζονται τα φυτά. Το νερό αυτό το πίνουν τα ζώα με τα οποία θρεφόμαστε και εμείς οι ίδιοι.


Οι υγρότοποι, όπως και οι κάθε μορφής φυσικοί πόροι που έχουμε στον τόπο μας, υποστηρίζουν την αναγκαία συνθήκη της επιβίωσης μας, περισσότερο δε και σε περίοδο κρίσης. Αν καταπατηθεί και καταστραφεί ο υδροβιότοπος, θα μειωθούν τα υπόγεια νερά και θα αυξηθεί η ρύπανση της περιοχής. Αυτό θα έχει σημαντική επίπτωση στις υπάρχουσες αγροτικές δραστηριότητες και στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής.
Δεν έχουμε άλλο δρόμο από την προστασία του.


ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΟΒΡΕΧΤΗ

Επικοινωνία - kolobrextissos@gmail.com










Διαβάστε περισσότερα » »