Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΗΣ "END" ΓΙΑ ΤΑ 31ΔΙΣ! ΦΑΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ



Δυστυχως ο κ. Λαμπρακης επιβεβαιωθηκε για το ομολογο που εληγε αλλα κανενας πουστης δημοσιοκαφρος δεν εκανε θεμα! Βγαινουν τωρα οψιμα και το ριχνουν στην πιατσα των προβατων, τα οποια προβατα θα παρουν το τριτο το μακρυτερο διοτι αντι να επαναστατησουν και να υποστηριξουν την ολη προσπαθεια, αντιθετα αφησαν τους πρακτορες των ΜΜΕ μαζι με τα αλλα τα πρακτορακια που αλωνιζουν στο ...φορουμ της "END" οι οποιοι τα εχουν ΗΔΗ αρπαξει απο την Εθνικη (ενα μερος  τουλαχιστον) με το αντιτιμο να κανουν "Τζιχαντ" στην "END" εις ....κακήν υγειαν των κοροιδων αποβλακομενων νεοελληνων !!
ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ...

Τά 31,2 δις τοῦ ὁμολόγου τοῦ Ὁκτωμβρίου ὃπως εἲχαμε άνακοινώσει στό ξενοδοχεῖο Πρέσιντεντ στήν Ἀθήνα βλέπετε ὃτι κατευθύνονται πρός αὐτήν τήν κατεύθυνση μετά τήν ὁλιγοήμερη ἀναβολή πού πέτυχε τό ταξίδι Βενιζέλου στήν Βοστώνη. Διαβάστε τό ἂρθρο γιά νά καταλάβετε ποιός κοροϊδεύει ποιόν.................Ἀπό τήν δόση τῶν 31,5 δις οὒτε ἓνα εὐρώ δέν θα φθάση ποτέ στήν Ἑλλάδα..........
Κανείς ὃμως δέν τολμᾶ νά ρωτήση ποιός εἶναι ὁ ἀποδέκτης τῶν 31,5 δίς τῆς <δόσης μας>? Μήπως καί κινδυνέψει ἡ φήμη κάποιου...........Ἐθνάρχη.....
Αἰδώς Ἀργεῖοι.............

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο κ.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ PRESIDENT ΣΤΙΣ 30/9/2012
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 19/10/2012...ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ..

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.
«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η κυβέρνηση καίγεται να πάρει την δόση των 31,2 δις ευρώ για να ξεπληρώσει ομόλογο που χρωστάει σε ιδιώτη. (VIDEO)
«Ολη η δόση θα πάει στους δανειστές»!
Ο παρακατω συνδεσμος ειναι η ετικετα "END" του ιστολογιου οπου μπορειτε να μελετησετε ολες τις αναρτησεις που αφορουν το θεμα:

makedonia-is-greece
Διαβάστε περισσότερα » »

EIΣΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ



ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ

eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

«ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ “ΓΔΑΡΑΤΕ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!» αναφέρουν οι Ούγγροι και αψηφούν Δ.Ν.Τ. – Ε.Ε.


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

by Amynias

Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να 
συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί.


«Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».

Η επίσης γαλλική «Μοντ» δείχνει εξίσου σοκαρισμένη με τη στάση τόσο του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν όσο και των στελεχών της κυβέρνησής του απέναντι στη συμφωνία υποτέλειας της Ουγγαρίας προς το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε. που είχε υπογράψει η προηγούμενη, σοσιαλιστική και εκεί, ουγγρική κυβέρνηση, η οποία συνετρίβη στις εκλογές το Μάιο, για να πάρει δάνειο 20 δισ. ευρώ.

«Η νέα ομάδα που βρίσκεται στην εξουσία στη Βουδαπέστη φαίνεται να…
θέλει να απαλλαγεί από τους όρους του δανείου. Αυτό είναι επικίνδυνο» γράφει η «Μοντ» και συνεχίζει: «Τα πάντα εξελίσσονται σαν να προτίθεται ο Βίκτορ Όρμπαν, ο νέος πρωθυπουργός, να αναιρέσει το λόγο που έχει δοθεί στην Ε.Ε. και στο Δ.Ν.Τ. Ο Όρμπαν επιδεικνύει ανοιχτά μια προκλητική και προσβλητική αναίδεια απέναντι στους πιστωτές του»!

Με ιερή αγανάκτηση η «Μοντ» πληροφορεί τους αναγνώστες της ότι ο νέος Ούγγρος πρωθυπουργός «προκαλεί την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.».

Απουσίαζε από τη Βουδαπέστη όταν μετέβη εκεί ειδική αντιπροσωπεία του Δ.Ν.Τ. γιατί προτίμησε να πάει στη Νότια Αφρική προκειμένου να παρακολουθήσει τον… τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου!

«Η αντιπροσωπεία του Δ.Ν.Τ. δεν κατόρθωσε να πάρει από τους Ούγγρους στοιχεία και καθαρές απαντήσεις και έτσι επέστρεψε στην Ουάσιγκτον με άδεια χέρια» υπογραμμίζει θιγμένη η «Μοντ», προχωρώντας στη διαπίστωση ότι η κυβέρνηση της Ουγγαρίας «δεν σκοτίζεται καθόλου για τις απαιτήσεις της Ε.Ε. ή των διεθνών οργανισμών!».

ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

Η άρνηση της δεξιάς ουγγρικής κυβέρνησης να συνεχίσει την πολιτική εθνικής υποτέλειας των σοσιαλιστών προκατόχων της, προκάλεσε φυσικά αντιδράσεις από τους θιγόμενους Ευρωπαίους, γέννησε όμως και αισθήματα μόλις συγκαλυπτόμενου θαυμασμού σε διεθνές επίπεδο.

«Προκαλώντας τους πιστωτές της, η Ουγγαρία αρνείται περαιτέρω σφίξιμο του ζωναριού», έγραψαν π.χ. στους τίτλους σχετικής ανάλυσής τους οι «Τάιμς της Νέας Υόρκης» και υπογράμμιζαν: «Η προκλητική στάση… αποτυπώνει την κόπωση και την αντίσταση που απειλεί να προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η συνεχιζόμενη ώθηση για δημοσιονομική ορθότητα».

Ο Ούγγρος υπουργός Οικονομικών Σκιέργκι Μάτολσι ήταν σαφέστατος, όταν εμφανίστηκε στην τηλεόραση αναφορικά με τη γραμμή της κυβέρνησης Όρμπεν απέναντι στο «μνημόνιο» που είχαν υπογράψει οι Ούγγροι σοσιαλιστές:

«Αυτό το κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα θέλαμε να καταργήσουμε τις ατυχείς συνέπειες αυτών των βημάτων. Είπαμε στους εταίρους μας ότι δεν εξετάζουμε σε καμία περίπτωση τη λήψη πρόσθετων μέτρων λιτότητας», διακήρυξε χωρίς περιστροφές.

«Σπανίως μια ουγγρική κυβέρνηση ρίχτηκε στη δουλειά με τόση ορμή. Αυτό ήταν επειγόντως αναγκαίο γιατί έχει καθορίσει ως σκοπό της την υπέρβαση της απελπισίας και της έλλειψης αυτοπεποίθησης που άφησαν στον ουγγρικό πληθυσμό οκτώ χρόνια σοσιαλιστικής κυριαρχίας» ομολογεί και η γερμανική εφημερίδα «Φράνκφουρτ Αλγκεμάινε» και προσθέτει: «Η ομάδα του Όρμπεν θέλει εξαιτίας αυτού του λόγου να προωθήσει την “εθνική συνοχή”».

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Το χειρότερο από όλα όμως για την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. δεν ήταν η άρνηση των απαιτήσεών τους εκ μέρους της ουγγρικής κυβέρνησης ούτε η εθνικά υπερήφανη στάση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν μέσω της επιδεικτικής περιφρόνησης των εκπροσώπων τους. Ήταν το ότι η Βουδαπέστη τόλμησε να θίξει τα… «Άγια των Αγίων» της Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.: τις τράπεζες!

Για το 2010, η ουγγρική κυβέρνηση έχει να επιτελέσει ένα πανεύκολο έργο σε ό,τι αφορά στις υποχρεώσεις της έναντι των δανειστών της: να μειώσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού από 4% του ΑΕΠ που ήταν το 2009 σε… 3,8% του ΑΕΠ το 2010. Τίποτα δηλαδή.

Παρόλα αυτά, οι δυνάστες της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. απαιτούν από την ουγγρική κυβέρνηση να περικόψει τις ήδη γλίσχρες συντάξεις, να μεταρρυθμίσει επί τα χείρω το εθνικό σύστημα υγείας περικόπτοντας μισθούς και θέσεις γιατρών και νοσοκόμων και μειώνοντας τα κρατικά κονδύλια για την υγεία, να κλείσει τεράστιες ζημιογόνες κρατικές επιχειρήσεις απολύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ούγγρων.

Απαιτούνται περικοπές τουλάχιστον ενός δισ. ευρώ για να μπορέσετε να μειώσετε το έλλειμμα φέτος σε 3,8% και του χρόνου σε 3% είπαν οι εμπειρογνώμονες της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ. στους Ούγγρους.

Άρα, απαιτούνται πρόσθετα μέτρα λιτότητας, διαπίστωσαν εμβριθώς. Εκεί τους έκανε ρολάνς και τους τρέλανε η ουγγρική κυβέρνηση! Ένα δισ. πρόσθετα έσοδα σε δύο χρόνια θέλατε;» τους απάντησαν.

«Εμείς θα μαζέψουμε περισσότερα. Όχι όμως με νέα λιτότητα για τον κοσμάκη. Απλούστατα, θα φορολογήσουμε τις τράπεζες!».

ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αμ’ έπος αμ’ έργον! Η κυβέρνηση Όρμπαν ανακοίνωσε έκτακτη εισφορά για τρία χρόνια των τραπεζών, ύψους 0,45% όχι όμως επί των κερδών, αφού φυσικά όλες θα φρόντιζαν να εμφανίσουν ζημιές, αλλά επί των ακαθάριστων εσόδων!

Έριξε και μια έκτακτη φορολογία 5,2% στο ύψος των συναφθέντων συμβολαίων των ασφαλιστικών εταιριών και μια έκτακτη φορολογία μέχρι 6% στις χρηματιστηριακές εταιρίες και σε όλες τις υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές δραστηριότητες!

Κόντεψαν να πάνε από εγκεφαλικό όλοι μαζί – η Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ., οι τραπεζίτες και όλα τα παράσιτα και τα «λαμόγια» του χρηματοπιστωτικού συστήματος! Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου τη δεύτερη – με βάση τα έσοδα του 2009, τα οποία έχουν ήδη δηλώσει.

Περιχαρής ο υπουργός Οικονομικών της Ουγγαρίας έκανε δημοσίως τους λογαριασμούς του: οι τράπεζες θα «σκάσουν» 450 εκατομμύρια, οι ασφάλειες άλλα 135 και οι υπόλοιπες χρηματοπιστωτικές εταιρίες ακόμη 110 εκατομμύρια – να ‘τα τα 700 εκατομμύρια ευρώ αμέσως – αμέσως μόνο για φέτος!

«Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια σημαντική έκτακτη επιβάρυνση, αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο του ελλείμματος τους 3,8%» δήλωσε σαρκαστικά στην τηλεόραση ο Γκιέργκι Μάτολσι, ο Ούγγρος υπουργός Οικονομικών.

Με τα χρήματα αυτά όχι μόνο θα μειώσουμε το έλλειμμα στο 3,8% αλλά και θα δώσουμε κίνητρα για ανάπτυξη της οικονομίας, πρόσθεσε. Θα μειώσουμε στο μισό – δηλαδή στο 10% – τον συντελεστή φορολόγησης όλων των επιχειρήσεων που έχουν μικτά κέρδη μέχρι 1,8 εκατομμύρια ευρώ, ένα μέτρο που αφορά 250.000 επιχειρήσεις μικρές και μεσαίες, οι οποίες αποτελούν τα τρία τέταρτα του συνόλου των ουγγρικών επιχειρήσεων.

Επίσης, με τα λεφτά που θα πάρει η ουγγρική κυβέρνηση από τις τράπεζες, θα μπορέσει να μειώσει τον συντελεστή φορολογικού εισοδήματος φυσικών προσώπων στο ενιαίο ύψος του 16%, καλύπτοντας τις απώλειες φορολογικών εσόδων με ένα τμήμα των χρημάτων των τραπεζών!

«ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ “ΓΔΑΡΑΤΕ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ!»

Πανικός επικράτησε στους κύκλους της Ε.Ε. Η Κομισιόν έσπευσε να προσάψει στην ουγγρική κυβέρνηση ότι… δεν εκτίμησε σωστά τις επιπτώσεις αυτής της έκτακτης φορολογίας στις τράπεζες, η οποία «ενδέχεται να έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομική ανάπτυξη» και να «αποθαρρύνει τους ξένους επενδυτές».

Ανοησίες και προσχήματα. Ο πραγματικός λόγος που πανικόβαλε την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. ήταν μήπως αυτή η εθνικά επωφελής ουγγρική στάση βρει μιμητές και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δημιουργήσει «σχολή» παρακινώντας και άλλες κυβερνήσεις κρατών – μελών των «27» να φορολογούν τις τράπεζες αντί να υποβάλλουν τους λαούς τους σε εξοντωτικά μέτρα λιτότητας.

«Η Ουγγαρία θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ευρώπη με μια αντίστοιχη απόφαση τέτοιων διαστάσεων» έγραψε η γερμανική «Φράνκφουρτ Αλγκεμάινε» την παραμονή της ψήφισης του νόμου για την έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών από το ουγγρικό κοινοβούλιο, η οποία έλαβε ήδη χώρα από την περασμένη εβδομάδα.

Υπάρχει όμως ένα ακόμη «μυστικό» όπου καθιστά πραγματικά εξαιρετική αυτή την απόφαση της ουγγρικής κυβέρνησης.

Το 80% του ουγγρικού τραπεζικού συστήματος ελέγχεται από… ξένες τράπεζες – πρωτίστως αυστριακές και γερμανικές, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές!

Πρακτικά, λοιπόν, από τα 700 εκατομμύρια ευρώ ένα τεράστιο τμήμα θα το πληρώσουν όχι οι Ούγγροι τραπεζίτες και παράγοντες του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αλλά οι… Ευρωπαίοι!

Όσον αφορά δε στην έλλειψη ρευστότητας που ενδέχεται να παρουσιάσουν κάποιες τράπεζες στην Ουγγαρία εξαιτίας της έκτακτης φορολογίας, αυτή θα καλυφθεί μέσω προσφυγής στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οπότε πάλι οι Ευρωπαίοι θα πληρώσουν!

Ομολογουμένως διπλά αριστουργηματική η κίνηση της ουγγρικής κυβέρνησης…ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ

Η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ., πέρα από τις φραστικές διαμαρτυρίες, προσπάθησαν να υπονομεύσουν και στην πράξη την πολιτική της δεξιάς ουγγρικής κυβέρνησης. Κύριο όργανό τους ο διοικητής της Τράπεζας της Ουγγαρίας.

Η κυβέρνηση απαιτούσε να μειώσει τα επιτόκια χορηγήσεων, ώστε να διοχετευθούν χρήματα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και στους χρεωμένους καταναλωτές και νοικοκυριά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να κινηθεί η οικονομία. Αυτός όμως αρνείται πεισματικά, με πρόσχημα τον κίνδυνο… πληθωρισμού. Αρνείται επίσης να σηκωθεί να φύγει, παρόλο που η κυβέρνηση ακόμη και με δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού εκφράζει την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης της προς το πρόσωπό του και τον καλεί δημοσίως να παραιτηθεί.

Η κυβέρνηση Όρμπαν αποφάσισε λοιπόν να τον χτυπήσει εκεί που πονούν όλα τα «λαμόγια» του φυράματος αυτού: στην τσέπη! Του περιέκοψε τον μισθό κατά… 75% από 30.000 ευρώ το μήνα (ποσό αστρονομικό για την Ουγγαρία) του τον έκανε 7.500 ευρώ. Ξεσηκώθηκε αμέσως αυτή τη φορά η… Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία δεν αντέχει να βλέπει τραπεζίτες να υφίστανται τέτοια «μαρτύρια» και κατάγγειλε την ουγγρική κυβέρνηση για «καταχρηστικά μέτρα».

Μέσα σε ένα γενικό κλίμα κατάληψης ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού από τη Δεξιά και μάλιστα εξ εφόδου με σαφώς αντιδημοκρατικές μεθόδους, η κυβέρνηση Όρμπαν ξηλώνει με αστραπιαία ταχύτητα και τους μηχανισμούς των «Κουίσλινγκ» που υπηρετούν την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ.

Ήδη «αποκεφαλίστηκαν» οι άνθρωποι που είχαν τοποθετηθεί επικεφαλής της Ουγγρικής Υπηρεσίας Ανάπτυξης που διαχειρίζεται τα κονδύλια της Ε.Ε., της Ουγγρικής Τράπεζας Ανάπτυξης, της Γενικής Διεύθυνσης Φόρων, της Αρχής Ελέγχου Χρηματοοικονομικών Θεσμών, του Εθνικού Γραφείου Στατιστικής κ.λπ., πέρα φυσικά από τον επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων, της αστυνομίας και κρίσιμων υπηρεσιών της δημόσιας διοίκησης…

Παράλληλα, μέχρι σήμερα πρέπει να παραδώσει το πόρισμά του ο Λάσλο Πάπτσακ στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος αναφορικά με τη ζημιά που προξένησε στο δημόσιο συμφέρον η διακυβέρνηση των σοσιαλιστικών κυβερνήσεων του Φέρεντς Γκιούρτσαν και του Γκόρντον Μπάιναϊ προκειμένου να αποφασίσει…

Pantezaxa

ypo-skian.

Διαβάστε περισσότερα » »

Μαθήτριες εφηύραν μπλούζα που μετατρέπεται σε σωσίβιο


Μαθήτριες εφηύραν μπλούζα που μετατρέπεται σε σωσίβιο

«Εάν το παιδί πέσει κατά λάθος στο νερό, ο μηχανισμός θα ενεργοποιηθεί και θα φουσκώσει ένα ενσωματωμένο σωσίβιο κάτω από τα χέρια τους» εξηγεί η Briana Soto, μέλος της ομάδας του σχολείου Girls Leadeship Academy της Αριζόνα. 

Την ίδια στιγμή ο δυνατός ήχος που προκαλείται από το μηχανισμό αναλαμβάνει να προειδοποιήσει τους παρευρισκομένους πως το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Δεν προορίζεται να αντικαταστήσει το σωσίβιο» είπε η Soto, «αλλά θα βοηθήσει στην ασφάλεια των παιδιών όταν παίζουν δίπλα σε πισίνες».

Τα κορίτσια αποφάσισαν να το κατασκευάσουν, αφού εξέτασαν τα αρχεία της πολιτείας τους. Όπως ανέφερε η Soto, στους πρώτους 6 μήνες του 2012 σημειώθηκαν 46 θάνατοι από πνιγμό στην Αριζόνα, με δεκαπέντε από αυτά τα θύματα να είναι παιδιά. «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να εφεύρουμε κάτι που θα βοηθήσει πραγματικά» είπε.

Η Soto και η ομάδα της είναι μια από τις 16 ομάδες που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα InvenTeams 2012-2012, μια πρωτοβουλία πανεπιστημίων που έχουν σαν σκοπό να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των μαθητών στην επιστήμη και τα μαθηματικά.

Σαν έπαθλο θα λάβουν το ποσό των 10.000 δολαρίων προκειμένου να περάσουν το Watawescue στη μαζική παραγωγή, παράλληλα με συμβουλές από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Το σχολείο Girls Leadership Academy είναι το πρώτο και μοναδικό σχολείο θηλέων της πολιτείας. Εξυπηρετεί κυρίως οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, με το 81% των μαθητριών του να προέρχονται από οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

newsbeast

Διαβάστε περισσότερα » »

Καθηγητής πληροφορικής σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο συνελήφθη, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για παράνομη αναπαραγωγή και διάθεση βιβλίων. 

Πρόκειται για έναν 36χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας.
Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε πριν από ένα μήνα, μετά από καταγγελία μη κερδοσκοπικής εταιρείας, που έκανε λόγο για «φάμπρικα», που εφοδιάζει μαθητές με αντίγραφα βιβλίων, διαφόρων εκδοτικών εταιρειών. Συγκεκριμένα, η καταγγελία ανέφερε ότι διάφορα ιδιωτικά κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης και κέντρα ελευθέρων σπουδών αναπαράγουν πρωτότυπα βιβλία και βοηθήματα, χωρίς την άδεια των δικαιούχων εταιρειών. Τα συγκεκριμένα βιβλία, τα διέθεταν σε σπουδαστές ή σε πελάτες τους, είτε δωρεάν είτε σε τιμές χαμηλότερες των πρωτοτύπων.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις καταγγελίες, συγκεκριμένο ιδιωτικό κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης, που βρίσκεται στην Αθήνα, διέθετε μηχανήματα και ηλεκτρονικά μέσα αναπαραγωγής και αντέγραφε παρανόμως βιβλία, τα οποία στη συνέχεια παρείχε σε σπουδαστές του.

Σε έρευνα που έγινε στα γραφεία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου, προέκυψε η εμπλοκή του 36χρονου καθηγητή στην παράνομη αναπαραγωγή βιβλίων και συγγραμμάτων.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν δύο συσκευές ψηφιακής αποθήκευσης δεδομένων (usb sticks), που περιείχαν, σε ψηφιακή μορφή, μεγάλο αριθμό βιβλίων. Για 46 από αυτά, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα εταιρεία, υπήρχε σύμβαση μεταξύ αυτής και αντίστοιχων οργανισμών του εξωτερικού, για την πνευματική κατοχύρωσή τους.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: 2η Γιορτή κάστανου στο Εμπόριο


Την 2η γιορτή κάστανου διοργανώνουν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι ο Σύλλογος γυναικών Εμπορίου « Ο Άγιος Μηνάς» και η εθελοντική ομάδα Νέων στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στους επισκέπτες θα διατεθούν δωρεάν κρασί, κάστανα, και γλυκό του κουταλιού από το ίδιο προϊόν ενώ το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης αναλαμβάνει η « Μπάντα της Φλώρινας» των Αδελφών Βαλκάνη.




ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΑΜΗ (ΤΟ ΒΗΜΑ)


xarami
Σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή,  μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο,
η δημοσιογράφος της εφημερίδας "ΤΟ ΒΗΜΑ", Μαρία Χαραμή.
Η δημοσιογράφος, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Όπως γράφει το vima.gr η ίδια έλεγε σε μία από τις συνεντεύξεις της ότι από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός ή μπαλαρίνα. Ειδικεύτηκε ως γευσιγνώστρια με την κουζίνα, προωθούσε με πάθος τα ελληνικά προϊόντα στις συνταγές με τα φαγητά, αγαπούσε υπερβολικά το θέατρο, την κλασική μουσική και τον κινηματογράφο. Έγραψε εννέα βιβλία με γραφή υψηλής αισθητικής. Το τελευταίο της βιβλίο έχει τίτλο «Η Χαρά της Ζωής».


makeleio

Διαβάστε περισσότερα » »

Τα ανεξήγητα φαινόμενα των Δελφών


Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η... σημερινή περιοχή των Δελφών,
άγνωστο πως και γιατί οι προγονοί των σημερινών Ελλήνων έκτισαν μαντείο και ιερά, ονομαστά σε όλη τη γη που κατά καιρούς ονομαζότανυθώ, Όμφη, στα οποία λατρεύτηκαν ο Ουρανός η Γαία, ο Ζεύς και ο Απόλλωνας.

Η παράδοση αναφέρει ότι το -9650 μετά τον μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, οι άνθρωποι για να σωθούν ανέβηκαν στο βουνό. Σταμάτησαν στο σημείο όπου άκουγαν τα ουρλιαχτά των λύκων.

Την περιοχή αυτή θεώρησαν ασφαλή από τα νερά και σε ανάμνηση της σωτηρίας τους, έκτισαν την πόλη Λυκόρεια..(Λύκος + ρεία = Αμεριμνησία που προσήλθε από τους Λύκους. Σήμερα τα αρχαιότερα ευρήματα της περιοχής χρονολογούνται στο --7000. Αν σκεφτούμε ότι οι Δελφοί γνώρισαν την ανελέητη δήωση και πυρπόληση από κάποιους ανθρωπόμορφους μαυροφορεμένους, που κουβαλούσαν μαζί τους τον θάνατο και τις κατάρες του θεού της ασιατικής ερήμου και ούρλιαζαν, «Ες έδαφος φέρειν» (Γκρεμίστε τα-ισοπεδώστε τα), ή «Θεοδόσιος η Ρομφαία του θεού», ή «θάνατο στους εχθρούς του Ισραήλ», γκρέμιζαν τα ιερά, έσπαζαν τα αγάλματα, και έκαιγαν ότι στεκόταν όρθιο ώστε να μη θυμίζει το παρελθόν, ασφαλώς θαβρίσκαμε και παλαιότερα ευρήματα που θα φώτιζαν το απώτερο παρελθόν της ιστορίας μας.

Η αρχαία Ελληνική θρησκεία δεν ήταν δογματική, δεν συστηματοποιούσε ούτε κωδικοποιούσε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις και το σημαντικότερο όλων ποτέ δεν περιφρόνησε το θρησκευτικό πιστεύω άλλων λαών. Όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν παρουσίαζαν την θρησκεία τους σαν έκφραση τελειότητας και έργο θεού. Δεν δεχόταν για τους θεούς ότι μπορούν να διαπράξουν κακές και άδικες πράξεις. Η ηθική δεν ήταν θεμελιωμένη στη θρησκεία αλλά στην λογική και τον αυτοσεβασμό του ατόμου. Δεν πίστευαν πως όταν τιμάς τον θεό έπρεπε να αξιώνεις την εύνοια του. Αυτό εξασφαλιζόταν μόνο με τον ηθικό και ενάρετο βίο του ατόμου.

Ο σεβασμός και η τιμή προς το θείο αποτελούσε εσωτερική υποχρέωση, που εκδηλωνόταν σαν έκφραση της αγάπης προς τον δημιουργό και το έργο του. Η ελληνική θεουργία εξύψωνε τον άνθρωπο στην υπέρτατη θρησκευτική συγκίνηση, σε αντίθεση με το χριστιανικό δόγμα που στοχεύει στην καταπίεση και τον έλεγχο του πιστού και πολεμά με μίσος κάθε τι που διαφωνεί μαζί του, ενώ δεν παύει να αυτοδιαφημίζεται σαν θρησκεία αγάπης, που εξοντώνει όμως τους αντιπάλους της. Οι Δελφοί ήταν τόπος πανίερος για τους Έλληνες. εκεί συντελούσαν μια ιερή μυσταγωγία μεταξύ προσκυνητή και θειου. Στον χώρο αυτό κυριαρχούσε η μορφή του «Κραταιού Άρχοντα του Φωτός, Απόλλωνα».

Ο Απόλλωνας Φοίβος είναι η κεντρική ενσαρκωμένη ακτίνα του Όλου Φωτός, που σηματοδοτεί την αναγέννηση του ανθρωπίνου πνεύματος, μετά τα σκοτάδια που έφερε στο ανθρώπινο μυαλό ο τρόμος του μεγάλου κατακλυσμού. Είναι ο μοναδικός ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΟΣ (όχι ημίθεος) από θνητή γυναίκα και τον πατέρα θεών και ανθρώπων, Δία. Είναι η θεϊκή οντότητα που χρησιμοποιούνταν σαν σύνδεσμος των ανθρώπων με το ουράνιο και το θείο, των θνητών με τους αθανάτους. Είναι ο ελεήμων θεός που εξασφαλίζει την σωτηρία και των καθαρμό της ανθρώπινης ψυχής από τους ρύπους των εγκλημάτων ώστε να αποφύγει την καταδίωξη των Ερινυών. Θεράπευε τις ανθρώπινες ψυχές που υπέφεραν από την καταπάτηση του ηθικού νόμου. Έδινε άφεση αμαρτιών χωρίς να οργίζεται με τους ενόχους και τους παραβάτες του ηθικού νόμου, λύτρωνε τις ψυχές από τα λάθη, τα πάθη, τις κακίες και τα ανομήματα μέχρι την τελική εξιλέωση. Δεχόταν με συγκατάβαση την μεταμέλεια, έθετε υπό την προστασία του τον αμαρτωλό και μεριμνούσε για την σωτηρία του από τον αδέκαστο και αυστηρό τιμωρό Δία, για αυτό ο Απόλλωνας ονομαζόταν, ΣΩΤΗΡ, Λυτρωτής, Ανορθωτής, Ευσπλαχνικός και Ανεξίκακος.

Ο Κραταιός Ήλιος θεός ήταν η παρηγοριά και η καταφυγή των πονεμένων, δυστυχισμένων και μετανοούντων αμαρτωλών που ζητούσαν την συγχώρεση του. Ο μετανοιωμένος ικέτης επικαλούνταν τον θεό, για να του προσφέρει την κάθαρση από το ανόμημα του και παρακαλούσε να τον δεχτεί υπό την σκέπη του με εύνοια, μέχρι την αποκάθαρση του. Ο ικέτης που πήγαινε στους Δελφούς παρουσιαζόταν στον ιεροφάντη του ναού στον οποίο εξομολογούνταν τους λόγους που τον έφεραν στο ιερό του θεού και τι έγκλημα είχε διαπράξει.

Ο ιεροφάντης αφού άκουγε τον επισκέπτη ικέτη, τον συμβούλευε τι έπρεπε να πράξει και του πρότεινε τον τρόπο εξιλέωσης του. Ακλουθούσε το άναμμα της ιερής δάδας (σημερινό κερί), έκαιγε λιβάνι μπροστά το άγαλμα του θεού, κατόπιν γινόταν σωματικός καθαρμός και ακρεοφαγία (νηστεία), για όσο διάστημα καθοριζόταν, μέχρι την στιγμή που συμμετείχε των μυστηρίων, τρώγοντας ψωμί και πίνοντας κρασί (μετάληψη το λέμε σήμερα). Ο ιεροφάντης άγγιζε το κεφάλι του μετανοιωμένου με κλαδάκι από την ιερή δάφνη των Δελφών, για να διώξει τους ρύπους της ψυχής του.

Από τη στιγμή αυτή και μετά είχε την προστασία του Απόλλωνα. Στη συνέχεια ο ικέτης με ελευθέρα βούληση, γινόταν για όσο διάστημα επιθυμούσε, υπηρέτης των ιερών, μέχρι να αισθανθεί εξιλεωμένος και έτοιμος να ενταχθεί στην κοινωνία πάλι αγνός, ήρεμος, λυτρωμένος και καθαρός.

Όριζε την ημέρα της αναχώρησης του και εξαγνισμένος πλέον, άναβε την ιερή δάδα και έκαιγε λιβάνι μπροστά στο άγαλμα του θεού και αφού έδενε στα μαλλιά του κλαδάκια από την ιερή δάφνη επέστρεφε και πάλι στην προηγούμενη ζωή του. (Στη σημερινή θρησκεία η δάφνη χρησιμοποιείτε σε ανάμνηση των βαΐων με τα οποία κατά την χριστιανική παράδοση υποδέχτηκαν το Χριστό στα Ιεροσόλυμα).

Όλες αυτές οι ιερουργίες ονομάστηκαν ειδωλολατρία από το Ελληνοκτόνο δόγμα, αν και πήρε όλα τα λατρευτικά και τυπικά του στοιχεία αυτούσια, για τη δική του θρησκεία. Τι κι αν ο Κραταιός Ήλιος – Απόλλωνας έχασε τον θρόνο του από τους ανθρώπους της παρακμής και του τίποτα. Τι κι αν ασέβησε πάνω στα ιερά του ο μαυροφορεμένος συρφετός των χαλαστάδων. Τι κι αν τον είπαν είδωλο και τον αντικατέστησαν με τον εγκληματία Γιαχβέ του ασιατισμού και του μισανθρωπισμού. Τι κι αν γκρέμισαν και έσπασαν τα αφθάστου κάλλους αγάλματα του. Τι κι αν ο χριστιανικός σκοταδισμός σκέπασε την πατρίδα του. Ο Φοίβος δεν μνησικάκησε. Επέστρεψε στην γενέτειρα του όχι μόνο σαν ελεήμονας θεός αλλά και σαν τιμωρός των ιερών παραμυθολόγων, για να εξαγνίσει τις ψυχές των Ελλήνων και να φωτίσει το πνεύμα τους.

Από τα πανάρχαια χρόνια στους Δελφούς συνέβαιναν ανεξήγητα φαινόμενα, που μόνο οι Ιεροφάντες, οι Μύστες και οι Πυθίες μπορούσαν να εξηγήσουν. Εξελίσσονταν υπερφυσικές καταστάσεις, που κατέστησαν τους Δελφούς γνωστούς σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο και την Πυθία αλάθητη στους χρησμούς, την οποία αργότερα γελοιοποίησε το χριστιανικό ιερατείο με τα συκοφαντικά του μυθεύματα. Και σήμερα τα ουράνια και μυστηριώδη φαινόμενα επαναλαμβάνονται, μόνο που οι Έλληνες τα αγνοούν, ή τα θεωρούν σατανικά, αφού έγιναν καλοί χριστιανοί και δεν πρέπει να διαφωνούν με την απόφαση του ιερατείου.

Οι Δελφοί είναι το κέντρο της γης που συνδέει τον πλανήτη μας με το σύμπαν, είναι ο ενεργειακός χώρος που χρησιμοποιούν οι ουράνιοι προγονοί μας κατά την κάθοδο τους στην Γη στην εποχή μας. Όποιος επισκεφτεί τους Δελφούς σήμερα θα αισθανθεί και πάλι την ιερή παρουσία τους σε ένα καθαρά προσωπικό θεϊκό αντάμωμα, που συνοδεύεται από πλήθος υπερφυσικών φαινομένων. Παρατίθενται φωτογραφίες που υποστηρίζουν τα γραφόμενα μου και έχουν τραβηχτεί σε διαφορετικές ημερομηνίες και από διαφορετικά άτομα, στην Κασταλία πηγή των Δελφών.
(Φωτογραφία 1) Έχει παρθεί κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο (21/22 Δεκ.2002 και ώρα 00.15) από μια παρέα από το Αγρίνιο μέσα στο χάσμα της Κασταλίας πηγής των Δελφών, με φωτογραφική μηχανή συμβατικής τεχνολογίας. Το φως που πέφτει από το φωτεινό αντικείμενο πάνω από το σκούρο κυκλικό σώμα, αναλύεται σταχρώματα της ίριδας και μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ήταν διαφανές ή υπερβολικής στιλπνότητας αφού λειτούργησε σαν πρίσμα και ανέλυσε το φως. Από εξέταση της φωτογραφίας σε φασματογράφο, προέκυψε η ύπαρξη βηρυλλίου στο σώμα.

Οι φωτογραφίες 2και 6, έχουν τραβηχτεί το βράδυ της εαρινής ισημερίας (21/22 Μαρτ. 2003 και ώρα 00.10 έως 02.30). Την νύχτα αυτή είχαν συγκεντρωθεί μέσα στο χάσμα της Κασταλίας πηγής περίπου 40 άτομα, προερχόμενα από διάφορα μέρη της Ελλάδος, περιμένοντας κάποιο μήνυμα, ένα σημάδι από τις οντότητες που αυτοαποκαλούνται Ολύμπιοι*. Ήταν διαφόρων τάξεων και μορφώσεως ακόμη και ανώτατης ακαδημαϊκής παιδείας, με μόνο κοινό τους στοιχείο όπως με πληροφόρησαν αργότερα πολλοί από αυτούς, την ανάγνωση των βιβλίων μου και την δυσπιστία τους στα γραφόμενα μου. Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί και πάλι από φωτογραφική μηχανή συμβατικής τεχνολογίας χωρίς φλας.
Η μηχανή είχε στερεωθεί καλά πάνω σε τρίποδα, ώστε να μένει σταθερή για όση ώρα θα έμενε ανοιχτό το διάφραγμα της, ώστε να επιτευχτεί η φωτογράφηση μέσα στο σκοτάδι. Σύμφωνα με επώνυμες μαρτυρίες, η μηχανή άλλαξε δυο φορές κατεύθυνση κατά 90ο σαν να την μετακινούσε ένα αόρατο χέρι. Τελικά την άφησαν στην θέση που μετακινήθηκε μόνη της την δεύτερη φορά. (φωτογραφία 2)

Ενώ υπήρχε σκοτάδι, οι κορυφές των Φαιδριάδων φωτίστηκαν από ένα φως αγνώστου πηγής και φάνηκε σαν ημέρα. (Φωτογραφία 3) Και το φως αυτό κατέβηκε μέχρι τον χώρο της Κασταλίας πηγής. Μέσα στον χώρο της πηγής βρισκόταν όπως προανέφερα, σαράντα άτομα, και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ένοιωθαν περίεργα και ανεξήγητα συναισθήματα ενώ συνέβαιναν όλα αυτά τα φαινόμενα…
Φωτογραφία 4)Παρατηρούνται ανεξήγητα φωτεινά φαινόμενα και κάτω στο έδαφος φαίνονται δυο φωτεινές δέσμες. (φωτογραφία 5) Στο δεξιό κάτω μέρος της φαίνετε να πυρπολείτε ο χώρος της Κασταλίας πηγής. Φωτογραφία 6) Παρατηρούμε ένα φαντασμαγορικό, αινιγματικό και μυστηριώδες ενεργειακό πλέγμα εμπρός και πάνω από την Κασταλία πηγή, ακριβώς πάνω από το σημείο που αναβλύζει το νερό.

Οι φωτογραφίες που παραθέσαμε αποτελούν μαρτυρίες όλων αυτών που βιώσαν δεκάδες άτομα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδος και φανερώνουν την ιερότητα του χώρου που γνώριζαν οι προγονοί μας και αγνοούν οι σημερινοί Έλληνες. *Οι Ολύμπιοι είναι εξωγήινες οντότητες οι οποίες επικοινωνούν με ανθρώπους σε διάφορα σημεία της Γης και όπως υποστηρίζουν σκοπός τους είναι η προστασία του πλανήτη μας και γενικά του πλανητικού μας συστήματος από καταστροφές που οφείλονται είτε σε ανθρώπινες ενέργειες είτε σε εξωγενείς παράγοντες.
Ο γνωστός συγγραφέας Γερ. Καλογεράκης στα βιβλία του παραθέτει πολλές τέτοιες επικοινωνίες με τους Ολυμπίους, μέσα από τις οποίες δίδονται απαντήσεις σε πάρα πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν. Για τα παρατηρηθέντα μέσα στην Κασταλία πηγή φαινόμενα ο συγγραφέας ζήτησε από τις Οντότητες πληροφορίες και έλαβε τις κάτωθι απαντήσεις. Για φωτογραφία 1«…ο Κραταιός Άρχων Φωτός Απόλλων και η Φοίβη Άρτεμις, αφίχθησαν εις Γαιαν δια αντιμετώπισιν δευτέρας φάσεως του σχεδίου «ΑΝΑΤΟΛΗ», που ετοιμάζουν οι γήινοι αποστάτες και ενίσχυσιν των ηλιακών πεδίων του συμπαντικού έλικα της Γαίας, που ευρίσκεται εις τους Δελφούς.

Οι ευρεθέντες εις Κασταλίαν πηγήν ετέθησαν υπό προστασίαν και ευεργετικήν ακτινοβόλησιν, δια αφύπνησιν πνεύματος αυτών και ανόδου τους εις δεύτερον επίπεδον ηλιακής μυήσεως, προς ενεργοποίησιν ουδετέρας υποφύσεως και νοητικήν επικοινωνία μεθ΄ υμών. Έρρωσθε».
Για φωτογραφίες 2-6 «Η παρουσία Ελλανίων εις Κασταλίαν πηγή Δελφών, που αναζητούσαν σημάδια της υπάρξεως μας, μας ικανοποίησε. Εμείς δημιουργήσαμε της παραστάσεις των φωτογραφιών. Η αναζήτησις των Ελλανίων ήταν αποτέλεσμα καθαρής καρδίας. Την στιγμήν που ευρίσκοντο μέσα στον χώρο της πηγής εμείς είμεθα κάτωθεν της δεξιάς κορυφής των Φαιδριάδων για να μη γίνει αισθητή η δική μας παρουσία. (αξιοσημείωτο είναι, σημειώνει ο κος Καλογεράκης, πως όταν οι οντότητες ευρίσκονται εντός χώρου, κάθε προσπάθεια προσέγγισης του είναι αδύνατη.
Έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις. Σημαίνει λοιπόν πως τα όντα επέτρεψαν την προσέγγιση στα παραυρεθέντα άτομα γι’ αυτό και το επισημαίνουν στο μήνυμα τους). Άπαντες οι παριστάμενοι ακτινοβολήθησαν δια ενεργοποίησιν των αρχαιγόνων δυνάμεων των και προετοιμασίαν διαδικασίας ηλιακής μυήσεως. Άπασες αι δυνάμεις που φυλάσσουν τον χώρο προέρχονται από την Ανωτέρα Τάξη Συμμάχων του γαλαξία του Κενταύρου και Τοξότου (Απόλλων- Άρτεμις) που ανήκουν στην 7ηνΑποστολήν. Άπαντα τα ενεργειακά φαινόμενα που συνετελέσθησαν, αποσκοπούσαν εις την κάθαρσιν της πηγής με ιονισμόν του ύδατος και την αναδιάταξιν των μορίων του, καθώς επίσης και συντήρησιν κοσμικών δυνάμεων με τον καθαρμό του συμπαντικού έλικος της Γαίας και προστασίαν του Ελλάνιου χώρου. Η δύναμις μεθ’ ημών. Έρρωσθε».

ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Mας πνίγουν στο βάριο για να μας πουλήσουν "θαύματα";


Τα chemtrails, εδώ και πάνω από μια δεκαετία απασχολούν χιλιάδες απλούς πολίτες και ερευνητές σε όλο τον κόσμο. Τα νέφη που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα
, τα οποία δεν εξαφανίζονται όπως τα απλά "καυσαέρια", αλλά παραμένουν και κρύβουν σταδιακά τον ήλιο μετατρέποντας αρχικά σε μια πελώρια σκακιέρα ολόκληρο τον ουράνιο θόλο και σε μια απέραντη "λευκή σούπα" μετά... λίγο πολύ τα έχετε ήδη προσέξει...

Τέσσερα ήταν τα κύρια θέματα που σχετίζονταν μέχρι τώρα με το φαρμάκι που ψεκάζουν και επίσημα αμφισβητούν ή δεν απαντούν: ο κλιματολογικός έλεγχος, ο έλεγχος της συνείδησης, το HAARP και πολεμικά προγράμματα παρακολούθησης 3D (όπου απαιτείται ύπαρξη βαρίου στην ατμόσφαιρα για να λειτουργήσει).

Τώρα εμφανίζεται άλλη μία παράμετρος την οποία εξυπηρετούν οι ψεκασμοί τοξικών χημικών ουσιών από τον αέρα: το project BLUE BEAM της NASA, το οποίο φιλοδοξεί μεταξύ άλλων να μας παρουσιάσει αγγελάκια, υπερφυσικές οντότητες, εξωγήινα σκάφη και ότι άλλο αγαπά "η ψυχή σας" σε τρισδιάστατα ολογράμματα στον ουρανό...

Μαντέψτε τι χρειάζεται για να μπορούν να δημιουργήσουν τα ολογραφικά "θαύματα" στον ουρανό... Ναι σωστά μαντέψατε: ΒΑΡΙΟ!!!

Τα δηλητήρια που επι χρόνια ψεκάζουν και δηλητηριάζουν τον αέρα, τη γη, το νερό και κάθε ζωντανό πλάσμα της Γης, μαζί με την ανθρωπότητα, τώρα αποκαλύπτεται πως μεταξύ άλλων έχει στόχο να δηλητηριάσει την ίδια την ψυχή μας. Ότι πολυτιμότερο έχει ένας άνθρωπος δηλαδή είναι στο στόχαστρο πειραμάτων απατεώνων... που πληρώνονται από κρατικά κονδύλια! Δηλαδή από τις τσέπες μας!  


ΠΗΓΗ
apocalypsejohn

Διαβάστε περισσότερα » »

Διέρρευσε σχέδιο κεραυνοβόλου πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας - Τι προβλέπει



Διπλωματική ένταση έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας από την διαρροή τηλεγραφήματος στο WikiLeaks του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο φέρει την
υπογραφή της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κίντον, σύμφωνα με το οποίο το ΝΑΤΟ πρέπει να είναι 'ετοιμο για μαζική επίθεση στην Ρωσία!

Το τηλεγράφημα διέρρευσε στην βρετανική εφημερίδα «The Guardian» και βέβαια δημιουργεί ανατριχίλα στον πλανήτη. "Το σχέδιο είναι άκρως απόρρητο", τόνιζε στο μήνυμά της η Κλίντον προς τους επιτήδειους Αμερικανούς διπλωμάτες στο ΝΑΤΟ και πρέπει να αρνηθούμε την ύπαρξή του ακόμα και αν διαρρεύσει"!

Σύμφωνα με το σχέδιο προβλέπεται η έναρξη στρατιωτικών επιχειρήσεων από εννέα μεγάλες στρατιωτικές βάσεις από τις οποίες θα προέλθουν τα στρατεύματα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γερμανία και την Πολωνία.

Σύμφωνα με την «Guardian», το σχέδιο επίθεσης περιλαμβάνει τα λιμάνια της Γερμανίας και της Πολωνίας που θα χρησιμοποιηθούν για να δεχθούν δυνάμεις του Ναυτικού από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία που θα αναλάβουν το κύριο βάρος της ναυτικής αντιπαράθεσης. Οι δυτικές δυνάμεις θα εξορμήσουν προς το εσωτερικό της Ρωσίας σε ένα είδος κεραυνοβολου πολέμου με βασικούς άξονες από τις βαλτικές δημοκρατίας προς τα νότια και από την Πολωνία προς τα ανατολικά.

Στόχος είναι η συντριβή στο πεδίο της μάχης στην ευρωπαϊκή Ρωσία των μεγαλύτερων σχηματισμών του ρωσικού Στρατού, αλλά δεν λαμβάνουν π'όψι ότι έστω και αν κατάφερναν κάτι τέτοιο (κάπως δύσκολο...) θα ειχαν να αντιμετωπίσουν το πυρηνικό οπλοστάσιο της χώρας. Μέλη της ρωσικής κυβέρνησης διαμαρτυρήθηκαν τότε για το σχέδιο, καθώς συμπίπτει απόλυτα με όσα είχαν ήδη αποκαλυφθεί από το WikiLeaks μέσω της δημοσίευσης τηλεγραφημάτων μεταξύ πρεσβειών των ΗΠΑ και της αμερικανικής κυβέρνησης. "Θα περιμένουμε να λάβουμε εγγυήσεις ότι τα σχέδια αυτά θα ακυρωθούν και ότι το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί τη Ρωσία εχθρική χώρα", δήλωσε ο Ρώσος απεσταλμένος στο ΝΑΤΟ κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στη Λισαβόνα.

Σε ένα από τα τηλεγραφήματα που φέρουν την υπογραφή της ίδιας της επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον, με ημερομηνία 26 Ιανουαρίου και στάλθηκαν σε Αμερικανούς διπλωμάτες στο ΝΑΤΟ, τονίζεται ότι, "Πρέπει να τηρηθεί αυστηρή και απόλυτη εχεμύθεια". "Οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν ακράδαντα ότι αυτό το σχέδιο δεν θα πρέπει να συζητηθεί δημόσια.

Έχει χαρακτηριστεί ως "το πλέον απόρρητο σχέδιο του ΝΑΤΟ", αναφέρεται στο τηλεγράφημα. "Οποιαδήποτε δημόσια συζήτηση για σχέδια έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε να υπονομεύσει την στρατιωτική αξία τους", προσθέτει η Κλίντον, "επιτρέποντάς τους να εκθέσουν τα σχέδια του ΝΑΤΟ. Αυτό αποδυναμώνει όλους τους συμμάχους μας". Η Κλίντον επίσης συνιστά στους Αμερικανούς διπλωμάτες να κάνουν διαψεύσεις στον Τύπο, σε περίπτωση διαρροής αυτών των πληροφοριών.

Πρότεινε μάλιστα, σε περίπτωση που διαρρύεσει κάτι από το σχέδιο να γίνονται υπεκφυγές, όπως: "Το ΝΑΤΟ δεν συζητά συγκεκριμένα σχέδιά του". Σε ότι αφορά τους ανθρώπους του ΝΑΤΟ που επηρεάζουν τα ΜΜΕ (...!) οι οποίοι χαρακτηρίζονται "πράκτορες" τους δίνονται οδηγίες να δηλώνουν ότι "Τα σχέδια του ΝΑΤΟ δεν στοχεύουν εναντίον καμιάς χώρας συγκεκριμένα". Λογικό και επόμενο ήταν ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, να αμφισβητήσει αμφισβήτησε ειδικά αυτό το τελευταίο μέρος του τηλεγραφήματος της Χίλαρι Κλίντον: "Εναντίον ποιου άλλου θα μπορούσε να στοχεύει αυτό το σχέδιο; Εναντίον της Σουηδίας, της Φινλανδίας, της Γροιλανδίας, ή της Ισλανδίας; Εναντίον των πολικών αρκούδων ή μήπως εναντίον της ρωσικής αρκούδας"; Το ύφος της δήλωσης ήταν μεστό από ειρωνεία. Στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, το οποίο ζήτησε από την Guardian να μην αποκαλύψει το όνομά του, μίλησε με περισσότερη αμεσότητα, λέγοντας:

"Αυτό το συγκεκριμένο έγγραφο, όπως και κάποια άλλα έγγραφα σόκαραν και προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά". Επιπλέον, στο δημοσίευμα της Guardian τονίζεται η έκπληξη του Ρώσου διπλωμάτη λόγω του γεγονότος ότι τα τηλεγραφήματα των Αμερικανών διπλωματών αντιμετωπίζουν το θέμα με απόλυτη ελαφρότητα, αφού, όπως δήλωσε ο Ρώσος "δεν γίνεται καμιά αναφορά και δεν εκφράζεται καμιά ανησυχία σχετικά με τις δυνητικά καταστροφικές συνέπειες μιας τέτοιας ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων στον κόσμο".

Το πρόσχημα για το σχέδιο επίθεσης είναι η υπεράσπιση των νέων μελών του ΝΑΤΟ ανάμεσα στις χώρες της Βαλτικής (Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία) που έχουν ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Στα τηλεγραφήματα υποδεικνύεται ότι "το σχέδιο που ήδη υπάρχει για την άμυνα της Πολωνίας θα πρέπει να επεκταθεί".

Και είναι χαρακτηριστικό ότι, αντίθετα με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ, οι οποίες εκδηλώθηκαν μέσω του σχεδίου της αντιπυραυλικής ασπίδας επί προεδρίας Μπους, οι Ρώσοι δεν ανέπτυξαν κανένα σχέδιο για ενίσχυση της αντιπυραυλικής τους άμυνας από επιθέσεις που τυχόν θα γίνουν από πολωνικό έδαφος ή από αλλού. Σε άλλο τηλεγράφημα με ημερομηνία Οκτωβρίου του 2009, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Άιβο Ντάαλντερ, αναφέρει ότι τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο Πρόεδρος Ομπάμα εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην ανάπτυξη του στρατιωτικού αυτού σχεδίου κατά της Ρωσίας.

Ο Ντάαλντερ στο σημείωμά του προτείνει "να μην διασαφηνιστεί σε κανένα σχέδιο εάν ή όχι η Ρωσία θα είναι πιθανός στόχος", αλλά αντ' αυτού να υιοθετηθεί ένα "γενικό σχέδιο" το οποίο θα προβλέπει τη μετακίνηση στρατευμάτων προς στις χώρες της Βαλτικής, ενώ δεν αναφέρει εναντίον ποιών θα πορευθούν αυτά τα στρατεύματα - σε περίπτωση που το περιεχόμενο του εγγράφου διαρρεύσει - ώστε να μην προκληθούν προβλήματα με τη Μόσχα.Να υποθέσουμε ότι δεν προορίζονται για τον ... Βόρειο Πόλο...

Το σχέδιο απλά επιβεβαιώνει τους φόβους της Μόσχας ότι το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ σπρώχνουν σε μίαπαγκόσμια σύρραξη για να επικρατήσουν και εν συνεχεία να επανακαθορίσουν τους κανόνες του παγκόσμιο γεωπολιτικού και οικονομικού παίγνιου, καθώς τώρα η θέση τους στο παγκοσμιο γίγνεσθαι έχει αμφισβητηθε αρκούντως...

ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτή δεν έβαλε μυαλό: Η υπεροπτική κ. Άννα Διαμαντοπούλου κουνάει πάλι το χέρι της …



«Βλέμμα υπεροπτικό, φρύδι σηκωμένο και στυλ βαρύ και ασήκωτο . Στυλ που ταιριάζει μόνο σε νυν υπουργό».
Α, όχι μόνο. Και στην κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Διάβασα χθες ότι η τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ η οποία φυσικά δεν εξελέγη στις τελευταίες εκλογές αποφάσισε να βάλει στην θέση τους όλους εκείνους τους «κακούς» Ευρωπαίους ηγέτες που δείχνουν εξοργιστική υπεροψία έναντι των χωρών της ευρωζώνης, όπως η Ελλάδα, που πλήττονται από την κρίση.
Είπε δηλαδή σε κάποιο συνέδριο στην Γερμανία ότι η Μερκελ , ο Ολαντ και οι υπόλοιποι «Πρέπει να πάψουν να κάνουν τον επιστάτη. Η βάση για κάθε συνεργασία είναι η αναγνώριση της αξιοπρέπειας των λαών».

Χμμ. Αξιοπρέπεια. Τι λέξη…

Εδώ θέλω να θέσω μερικά δύσκολα ερωτήματα στην άλλοτε ισχυρά κύρια της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Και εάν έχει , τα κότσια , ας μου απαντήσει. Ρωτώ λοιπόν:

• Ποια κυβέρνηση έσβησε οποιαδήποτε αξιοπρέπεια από τον Έλληνα οδηγώντας την χώρα στις αγκάλες του ΔΝΤ και στις αυστηρές εντολές του κ. Τομσεν;

• Ποια κυβέρνηση δεν έπιασε τους φοροφυγάδες (λίστα Λαγκαρντ κλπ) αλλά αντίθετα έλιωσε την αξιοπρέπεια και έσβησε τα όνειρα 1.500.000 ιδιωτικών υπαλλήλων οδηγώντας τους στην ανεργία; Ποια αξιοπρέπεια έχουν σήμερα οι πρώην ιδιωτικοί υπάλληλοι που δεν έχουν να βάλουν πετρέλαιο στο σπίτι τους;

• Ποια κυβέρνηση έβαλε το χαράτσι της ΔΕΗ κάνοντας λόγο για ρήτρα προστασίας του ακινήτου;

• Ποια κυβέρνηση μείωσε μισθούς και συντάξεις και αύξησε τους φόρους οδηγώντας στην ανέχεια όλους μας;

• Ποια κυβέρνηση «δούλευε» επί 2 χρόνια τους τροικανους λέγοντας ότι απελευθερώνει τα κλειστά επαγγέλματα , ότι μειώνει το δημόσιο κλπ ενώ στην ουσία δεν έκανε τίποτα από όλα αυτά ; Και τώρα δήθεν οι τροικανοι μας πατάνε κάτω σβήνοντας την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

Χμ. Ποια κυβέρνηση ήταν ; Ήταν η κυβέρνηση του αφεντικού σας κ. Διαμαντοπούλου και εσείς ήσασταν κορυφαία υπουργός. Και μην μου πείτε δεν ήξερα γιατί ήμουν σε άλλο υπουργείο…

Κυρία Διαμαντοπούλου ακούστε . Με τις 2 ή 3 συντάξεις που λαμβάνετε (ως επίτροπος, βουλευτής κλπ) μείνετε στην Γερμανία στην Αυστρία η κάπου αλλού. Άλλωστε διαβάζω ότι κάπου και εσείς θα πάτε να διδάξετε. Και σταματήστε να κουνάτε το χέρι σας. Όταν έπρεπε , λέγατε ψέματα. Τώρα είναι πολύ αργά…

Χμ. κυρία Διαμαντοπούλου .
Συνεχίστε να έχετε αυτό το υπεροπτικό βλέμμα και να σηκώνετε το φρύδι… Αλλά στο εξωτερικό. Η Ελλάδα δεν σας χρειάζεται…



Γ. Δημητρομανωλάκης
protothema
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο κύβος ερρίφθη: Απολύσεις στο δημόσιο.



Κλείνει και το μέτωπο των απολύσεων στο δημόσιο στο οποίο επέμενε η τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr οι επίορκοι και οι «κοπανατζήδες» δημόσιοι υπάλληλοι θα απολυθούν και δε θα μπουν στην λίστα διαθεσιμότητας όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία υπολογίζεται ότι στο τέλος τους έτους θα βρεθούν εκτός δημοσίου περίπου 2000 υπάλληλοι.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ετοιμάζει τον κατάλογο προκειμένου να τον παρουσιάσει στην τρόικα την επόμενη εβδομάδα. Ο Αντώνης Μανιτάκης συγκεντρώνει συγκεκριμένα στοιχεία για τον αριθμό των υπαλλήλων που θα αποχωρήσουν στο τέλος του 2012 αλλά και τα επόμενα χρόνια μέχρι το 2015.

Οι απολύσεις αφορούν τους επίορκους αλλά και όσους δεν εμφανίζονται στις υπηρεσίες τους. «Υπάρχουν αρκετοί υπάλληλοι που δεν εκπληρώνουν το καθήκον τους. Στις συνθήκες αυτές το να παραβαίνεις το καθήκον σου και να διαπράττεις πειθαρχικό παράπτωμα είναι ένα βαρύ αδίκημα» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Μανιτάκης. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία περισσότεροι από 10 χιλιάδες υπάλληλοι διώκονται πειθαρχικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη λίστα της διαθεσιμότητας αναμένεται να μπουν όσοι εργάζονται σε οργανισμούς οι οποίοι είτε θα κλείσουν, είτε θα συγχωνευτούν αλλά και εκείνοι που βρίσκονται σε προ συνταξιοδοτικό στάδιο.

Για τις απολύσεις των συγκεκριμένων ομάδων στο δημόσιο συμφώνησαν και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Κανένας δημόσιος υπάλληλος που είναι φιλότιμος, νομιμόφρων, εξυπηρετικός για τον πολίτη, αποτελεσματικός, συνεπής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αλλά δεν μπορεί κανείς να δώσει μάχη για να μην απολυθούν επίορκοι, ανεπαρκείς, αργόμισθοι, απόντες. Η κοινωνία δεν αντέχει τα φαινόμενα αυτά» είπε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.


real
Διαβάστε περισσότερα » »

Μείνετε πάντα υγιείς, τρώγοντας σωστά και φυσικά...



Κλικ στις εικόνες







7 "ΜΗ" μετά το φαγητό

* Μη καπνίσετε – Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10 !!!! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου.
* Μη φάτε αμέσως... φρούτα – Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό. 
* Μη πιείτε τσάι – Διότι τα φύλλα του τσαγιού έχουν υψηλή περιεκτικότητα οξέως. Η ουσία αυτή θα κάνει τις πρωτεΐνες του φαγητού μας πιο σκληρές, και θα γίνουν πιο δύσπεπτες. 
* Μη χαλαρώσετε τη ζώνη/Μη ξεκουμπώσετε ρούχα - Θα στρίψει και θα μπλοκάρει το έντερο.
* Μη κάνετε μπάνιο – Θα αυξήσει τη κυκλοφορία του αίματος στα χέρια, τα πόδια και στο σώμα, οπότε θα μειωθεί η ποσότητα του αίματος που βρίσκεται στο στομάχι. Με αυτό το τρόπο η πέψη εξασθενεί.
* Μη περπατήσετε/Μη περιφέρεστε – Πάντα ακούγαμε πως μετά από ένα γεύμα αν κάνουμε 100 βήματα θα ζήσουμε ως τα 99. Αυτό στη πραγματικότητα δεν ισχύει. Το περπάτημα θα αποτρέψει την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών του φαγητού μας. 
* Μη κοιμηθείτε αμέσως – Δε θα γίνει σωστή πέψη, οπότε θα έχουμε γαστρεντερολογικές λοιμώξεις.


Διαβάστε περισσότερα » »

Ένα απίστευτο κείμενο του Γερμανικού ΥΠΕΞ για τους Έλληνες! Διαβάστε τι γράφει


Τα αποσπάσματα που ακολουθούν προέρχονται από εκθέσεις κοινωνιολογικης και οικονομικής μελετης της ελληνικής κοινωνίας του Γερμανικού ΥΠΕΞ.

Διαβάστε τα:

“Τα οικονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα έχουν προκαλέσει την πτώχευση και την εξαθλίωση της λεγόμενης μεσαίας τάξης των πολιτών που είναι και το μεγαλυτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας. Το καλό είναι για την Γερμανία ότι οι πτωχεύσαντες Ελληνες δεν έχουν μετατραπεί σε αιστερούς. Οι φτωχοί και άνεργοι ή οι εργαζόμενοι αλλά μηδενικά σχεδόν αμοιβόμενοι Έλληνες στον ιδωτικό ή δημόσιο τομέα σκέπτονται σοσιαλιστικά αλλά παραμένουν εθνικόφρονες με την ευρεία έννοια του όρου εξαρτημένοι και δεσμευμένοι στα παλαιά κόμματα, αυτό είναι κάτι που συμφέρει την Γερμανία”…

“Ο φτωχός Έλληνας δημόσιος ή ιδιωτικός υπάλληλος ή ο άνεργος θεωρεί προσωπική προσβολή εαν κάποιος τρίτος προσπαθήσει να του επιβάλλει μια γνώμη. Δυσπιστεί αμέσως με κάθε τι που του μοιάζει με προπαγάνδα. Θέλει να διαμορφώσει μόνος του γνώμη και να μπορεί να την στηρίζει. Για αυτό το λόγο πρέπει να παρουσιάζουμε στους ¨Ελληνες πραγματικά και συγκεκριμένα γεγονότα αλλά με διαλλακτικό τρόπο”.

Προφανώς θα υποθέσετε ότι είναι κείμενα που γράφτηκαν σήμερα και αφορούν στον δοκιμαζόμενο σύγχρονο νεοέλληνα . Τον νεόπτωχο. 
Κι όμως έχουν γραφτεί πριν από εβδομήντα περίπου χρόνια από γερμανούς αξιωματούχους του Γ Ράιχ! 


Διαβάστε περισσότερα » »

H Monsanto προσπαθεί δικαστικά να ποινικοποιήσει την αποθήκευση σπόρων!


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, συμφώνησε την περασμένη εβδομάδα να γίνει ακροαματική διαδικασία για μια έφεση σχετικά με την υπόθεση της Monsanto κατά του αγρότη σόγιας Vernon Hugh
Bowman.

Η Monsanto έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του 74 χρονου, υποστηρίζοντας έχει κάνει μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ευρεσιτεχνίας σπόρων "Roundup Ready" που προστατεύεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας!

Ο αγρότης έσπειρε αρχικά το σπόρο της Μονσάντο, αλλά κατά τη διάρκεια του έτους αντι να επαναγοράσει το πανάκριβο σπόρο της εταιρείας, για ένα μόνο τμήμα της αγροτικής έκτασης, αγόρασε φθηνότερο από τοπική εταιρεία, επανέλαβε αυτή τη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου οκτώ ετών που αρχίζει το 1999, κάνοντας αυτό που κάνουν όλοι οι Αγρότες από την Αρχή της Ιστορίας, δηλαδή "αποθήκευση και φύτευση" των νέων σπόρων που παράγονται από την καλλιέργεια !

Ενώ ο αγρότης αναπαρήγαγε μόνο τους ελεύθερους σπόρους, σε ένα τμήμα του χωραφιού του, η φύση έκανε....την φύση !

Κάποιοι σπόροι της Μονσάντο φύτρωσαν και στο τμήμα που ο Bowman καλλιεργούσε τους δικούς του σπόρους!

Η διαιώνιση των σπόρων που υπόκεινται σε πατέντα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !

Πρέπει κάθε χρόνο να αγοράζεις σπόρους της Μονσάντο!
Ο Αγρότης έχασε πρωτόδικα και κλήθηκε να καταβάλει 84.000,00$ γιατί βρέθηκαν πατενταρισμένα φυτά στο ελεύθερο κομμάτι του!

Η κυβέρνηση Ομπάμα κι η Monsanto θα προτιμούσαν να μην πάει η υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο γιατί τυχών απόφαση υπέρ του Αγρότη θα βλάψει αμετάκλητα το επιχειρηματικό μοντέλο της και ότι "η ικανότητα της να προστατεύσει πατενταρισμένη τεχνολογία του ουσιαστικά θα χαθεί μόλις η πρώτη γενιά του προϊόντος εισήχθη η αγορά. "

Αλλά μέχρι στιγμής δικαστικά η Μονσάντο κερδίζει τις δίκες και κυνηγάει τους Αγρότες και έχει περίπου 145 δίκες ετησίως εναντίων αγροτών.

Για την Ιστορία το 1980 Απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου (ν. Diamond Chakrabarty), άνοιξε το δρόμο για τις ΗΠΑ των "Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων" και ξεκίνησε η χορήγηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για "ειδικές μορφές ζωής" το 1985.

Από εκείνη τη στιγμή, η Monsanto έχει επιθετικά αποκτήσει τα περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας βιομηχανικής και σπόρων σε σχέση με άλλες εταιρείες βιοτεχνολογίας.

Έτσι είναι λογικό ότι μια απόφαση εναντίον τους τώρα θα ανέτρεπε τον τρόπο λειτουργίας της Εταιρίας.

(naturalnews.com)

για την απόδοση netakias.com

Διαβάστε περισσότερα » »

Γιατί ρε...παλιάνθρωπε Παπαδόπουλε;



Η επιστολή ενός Δημοκράτη,διαβάστε το μέχρι τέλους..... 


Γιατί ρε παλιάνθρωπε Παπαδόπουλε μου έδωσες 20ετές δάνειο για σπίτι με όρο να έχει τουαλέτα μέσα...;


40 χρόνια μετά και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα; Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο; Πέθαναν της πείνας οι άνθρωποι και κοντά σ’ αυτούς και....
τόσοι άλλοι μεσάζοντες και σύμβουλοι.

Ποιος σου είπε ρε παλιάνθρωπε ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα;

Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες… Για να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί, τόσα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται λες και πείραζε να είχαμε λίγο νέφος περισσότερο;

Ποιος σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα; Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε!

Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έστελνες και εκείνο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους και τους πουλούσες τα αγαθά που έκανε εξαγωγή η χώρα και πέταξες στον δρόμο τόσους μεσάζοντες.

Άσε εκείνος ο Πατακός με το μυστρί του! Βρε μανία!

Κάθε μέρα εγκαίνια για σχολεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες! Μας ζάλιζες στα επίκαιρα όποτε πηγαίναμε σινεμά!

Τι κατάφερες ρε; Τι μαγείρεψες και πήρες βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 1973 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη πίσω σου;

Δεν ντράπηκες να ταπεινώνεις το δολάριο επί τόσα χρόνια; Ακούς εκεί! Η δραχμή ισχυρότερη από το δολάριο!

Τι σου κάναμε και μας καταράστηκες για να φτάσουμε τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ χρέη;

Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!

Και αντί να την δωρίσεις τρομάρα σου στο κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!

Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί ξεκίνησες την ιστορία να βγάλεις τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους καλούς μας γείτονες τους Τούρκους;

Μια χαρά δεν κοιμόμασταν ήσυχοι; Ήθελες να μας κάνεις παραγωγούς πετρελαίου σαν τους αραπάδες;

Τα εργοστάσια ενέργειας που κατασκεύασες π.χ. στην Πτολεμαΐδα ή στους Φιλίππους που τα έφτιαξες μάλιστα με τους Ρώσους κομουνιστές για ποιόν λόγο τα έκανες;

Σώνει και καλά να καταργήσεις όλες τις λάμπες πετρελαίου στα χωριά και γέμιζες στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο! Βρε μανία.

Χώρια τα στάδια αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Άκου λέει «κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο»! Άσχημα περνάει τώρα η νεολαία πίνοντας φραπέδες στις καφετέριες;

Βρε άχρηστε αναχρονιστικέ, αντιδημοκράτη ποιος σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;

Ακούς εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα μου ή όχι… Ποιος σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής ρε παλιοφασίστα;

Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδιά τους που θα μας έκαναν ένα όμορφο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι ευτυχισμένοι γείτονες μας οι Βούλγαροι, οι Αλβανοί, οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί των Ανατολικών χωρών που εισπράττουν τώρα τόσο συνάλλαγμα από τα εργαζόμενα κορίτσια τους στο εξωτερικό, ενώ οι δικοί μας επιστρέφοντας πήραν συντάξεις και τους κοροϊδεύουν. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους Ισραηλίτες.

Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους για χάρη των Αράβων που μας παίρνανε όλο το ελληνικό τσιμέντο για τα έργα τους σε μια εποχή που όλοι οι πολίτες και το κράτος εδώ έκτιζαν και τα τσιμεντάδικά μας είχαν τρελαθεί στην δουλειά;

Ευτυχώς που μετά τα πούλησε η Νέα Δημοκρατία στους ξένους αφού το – ΠΑΣΟΚ πρώτα τα… κοινωνικοποίησε και τα έκανε ζημιογόνα – και τώρα επιτέλους έτσι ησυχάσαμε!

Δεν ντρέπεσαι βρε άθλιε εχθρέ της Δημοκρατίας;

Μας στέρησες ένα από τα βασικότερα ανθρώπινα δικαιώματα να μην τραγουδάμε 14 τραγούδια του Θεοδωράκη; Ξέρεις τι ψυχολογικά τραύματα μας προκάλεσε εκείνη η απαγόρευση; Τραύματα βαθιά που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη!

Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον έξαλλο τον γείτονα μου, που μου τα πρήζει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!

Bαρέθηκα να ακούω συνέχεια «Πού είσαι Παπαδόπουλε…» όταν πέφτω στα μπλόκα της Εθνικής οδού όπου διάφορες κοινωνικές ομάδες αγροτών – ποδοσφαιρόφιλων και άλλων διαμαρτυρομένων ανθρώπων ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα – πάντοτε υπό την προστασία της αστυνομίας – να σταματούν την κυκλοφορία, καθώς και κάθε φορά όταν βρίσκομαι στο κέντρο των Αθηνών όπου φιλήσυχοι πολίτες εκφράζουν πολιτισμένα και ειρηνικά την αγανάκτησή τους για τις αδικίες σε βάρος τους, έχοντας επιπλέον παράλληλα την ευθύνη να προστατεύσουν τα καταστήματα, τους εργαζομένους και τους περαστικούς από τους προβοκάτορες φασίστες που σπάνε, καίνε και καταστρέφουν τα πάντα.

Άσε και αυτούς τους ταξιτζήδες που είναι όλοι τους πρώην χαφιέδες της ασφάλειας. Ούστ Φασισταριά!

Εγώ είμαι Δημοκράτης ρε, και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και εγώ και τα παιδιά μου και ας ταλαιπωρούμαι όποτε χρειαστεί να πάω στα νοσοκομεία και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικονομικός μετανάστης… αφού βέβαια ενημερωθώ πρώτα από την τηλεόραση για τις κλοπές, τις κομπίνες και τις μίζες τόσων και τόσων πρώην υπουργών – πράσινων και γαλάζιων – που οι άνθρωποι τι έκαναν τελικά;

Εξαργύρωσαν τους κόπους και τους αγώνες τους για την εδραίωση της Δημοκρατίας μετά την μεταπολίτευση!

Λίγο το έχεις αυτό; Είμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ρεεε! Τ’ΑΚΟΥΣ;;;


Διαβάστε περισσότερα » »