Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Σκόπια: Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος αμφισβητεί τα μνημεία της πλατείας

Ο νέος επικεφαλής του Δήμου Κέντρου της πόλης των Σκοπίων, Αντρέι Ζερνόφσκι προγραμματίζει να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα για τη συνέχιση του κυβερνητικού προγράμματος «Σκόπια 2014».


Ο Αντρέι Ζερνόφσκι τόνισε – σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Βέστ’- ότι  το δημοψήφισμα είναι ο μόνος τρόπος και η μόνη λύση που προτείνεται για να ληφθεί απόφαση, της συνέχισης της τοποθέτησης αγαλμάτων, στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων.

«Την απάντηση για τη συνέχιση του έργου αυτού θα τη δώσουν οι πολίτες. Για μένα η πιο σοβαρή απόφαση είναι αυτή του δημοψηφίσματος», είπε ο Δήμαρχος που εκλέχθηκε με το συνδυασμό «Συμμαχία για το Μέλλον» που υποστηρίχθηκε από το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Φωτογραφία σοκ από το Μπανγκλαντές: Η τελευταία αγκαλιά πριν τον θάνατο

Δείτε τη συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου. Ζευγάρι αγκαλιασμένο μέχρι την τελευταία του πνοή μέσα στα ερείπια. Πάνω από 900 οι νεκροί
Πρόκειται για μια συγκλονιστική φωτογραφία από την Ντάκα του Μπανγκλαντές μετά την κατάρρευση 9όροφου κτιρίου. Η φωτογράφος Shahidul Alam, φωτογράφησε ένα ζευγάρι μέσα στα ερείπια του κτιρίου. Οι δυο τους, έμειναν αγκαλιασμένοι, μαζί, μέχρι την τελευταία τους πνοή.
Ο απολογισμός του χειρότερου βιομηχανικού δυστυχήματος στην ιστορία του Μπανγκλαντές ξεπέρασε τους 900 νεκρούς. Ο στρατός ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν κι άλλα πτώματα στα ερείπια του εννιαώροφου κτιρίου με βιοτεχνίες ενδυμάτων στα περίχωρα της Ντάκα.
"Ο απολογισμός είναι 912 νεκροί", δήλωσε ο υπολοχαγός Σαντίκ Ουαλίντ, εκπρόσωπος του κέντρου ελέγχου και συντονισμού των επιχειρήσεων. Ο ίδιος πρόσθεσε πως στη διάρκεια της νύχτας ανασύρθηκαν άλλα εκατό πτώματα.
Στο μεταξύ, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Τετάρτη από πυρκαγιά που ξέσπασε σε βιοτεχνία ενδυμάτων στον τρίτο όροφο κτιρίου στην πρωτεύουσα του Μπανγκλαντές.
Τα θύματα πέθαναν από ασφυξία, όταν παγιδεύτηκαν στις σκάλες του κτιρίου και εισέπνευσαν "τοξικό καπνό από τα ακρυλικά ρούχα που καίγονταν", διευκρίνισε ο Μαχμπουμπούρ Ραχμάν, επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η τραγωδία που έπληξε τη χώρα έχει φέρει το Μπανγκλαντές στις πρώτες σελίδες των ανά τον κόσμο εφημερίδων και η φωτογραφία της ακτιβίστριας Shahidul Alam, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου προκαλώντας πολλά συναισθήματα και πόνο.
Η ίδια παρατηρεί ότι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, δούλευαν κάτω από αντίξοες και απάνθρωπες συνθήκες για ένα κομμάτι ψωμί. Την ίδια στιγμή, καλεί τη Δύση να ευαισθητοποιηθεί και να ακούσει τα προβλήματα της χώρας.
Η ίδια η φωτογράφος μίλησε για την φωτογραφία της στο περιοδικό TIME
"Με ρώτησαν πολλοί για την φωτογραφία αυτή. Προσπάθησα να μάθω γι' αυτούς αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ξέρω ούτε ποιοι είναι, ούτε τι σχέση είχαν.
Τους "ανακάλυψα" στο τέλος της ημέρας. Ήμουν όλη μέρα στα ερείπια και έβλεπα τους διασώστες αλλά και πολίτες να βγάζουν τραυματισμένους εργάτες από τα συντρίμμια. Θυμάμαι ακόμα τα τρομαγμένα μάτια των συγγενών. Ήμουν εξαντλημένη, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.
Ξαφνικά, ανακάλυψα το ζευγάρι αυτό, αγκαλιασμένο στα ερείπια. Το αίμα από τα μάτια του άνδρα έτρεχε σαν δάκρυ.
Όταν τους είδα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τους αισθάνθηκα σαν δικούς μου ανθρώπους. Τους έβλεπα τις τελευταίες τους στιγμές να κάθονται έτσι αγκαλιασμένοι, προσπαθώντας ό ένας να σώσει τον άλλο.
Κάθε φορά που κοιτάζω αυτή την φωτογραφία, αισθάνομαι άβολα. Με έχει στοιχειώσει. Είναι σαν να μου λένε. "Δεν είμαστε ακόμα δυο πτώματα. Δεν είμαστε φτηνά εργατικά χέρια και φτηνές ζωές. Είμαστε άνθρωποι σαν κι εσάς. Η ζωή μας είναι πολύτιμη και τα όνειρά μας το ίδιο".
Η αγριότητα και η εκμετάλλευση θα συνεχιστεί. Γι' αυτό και θέλω η φωτογραφία αυτή να κάνει τον γύρο του κόσμου".
Φωτογράφος: Shahidul Alam

Πηγή: Time Magazine
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Συνεχίζουν να διώχνουν τους Ελληνες και να φέρνουν μετανάστες


Πόλο έλξης κάνει την Ελλάδα, η κυβέρνηση που παρέδωσε την Εθνική κυριαρχία, για κάθε λογής μετανάστη με το νέο αντιρατσιστικό νόμο που επιβάλλει στον χρεοκοπημένο Ελληνικό λαό αφαιρώντας του την ελευθερία του λόγου για θέματα που αφορούν το ρατσισμό, το ναζισμό, την
ομοφυλοφιλία κλπ. Μετά τις ΜΚΟ και τα διάφορα ιδρύματα που θα προσφέρουν ύπνο και φαγητό σε όλους τους μετανάστες (φαγητό αλλά όχι ύπνο στους Ελληνες) η κυβέρνηση βγάζει σε μια τραγική έκρηξη δημοκρατικής δήθεν αντίληψης ένα νόμο προστασίας κατά του ρατσισμού. Επονται τα χειρότερα…

Σύμφωνα με το Skai.gr, με το νέο νόμο που θα έρθει στη Βουλή, μεταξύ των ποινών που θα προβλέπονται για όσους μιλούν εγκωμιαστικά για εγκλήματα πολέμου, το ναζισμό ή το φασισμό, θα είναι η στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, η φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια, θα υπάρχουν πρόστιμα έως 20 χιλιάδες ευρώ και η διακοπή κρατικής χρηματοδότησης εάν πρόκειται για κόμμα.

Με τον αντισυνταγματικό αυτό νόμο που δήθεν χτυπάει τη Χρυσή Αυγή, αλλά που κρύβει κάτι πολύ μεγαλύτερο, το υπ.Δικαιοσύνης ξεπερνά τα όρια ανοχής ενός συνταγματικού και ευφυώς σκεπτόμενου πολίτη.

Ελπίζω κάποια ΜΜΕ να ξεπεράσουν τις καλοπληρωμένες αριστερές και διεθνιστικές τους καταβολές και να κάνουν σωστή ενημέρωση στον κόσμο για το στημένο έργο που παίζει η Ελληνική κυβέρνηση..

Ελπίζω τα κόμματα να αναλίσκονται στο μέλλον σε σοβαρά θέματα και όχι σε θέματα αλλαγής της νοοτροπίας και των πιστεύω του λαού, εκείνων των κρίκων που ακόμη συνδέουν και δίνουν ζωή στην Ελληνική κοινωνία, έστω και αν για κάποια απο αυτά όλα είναι λάθος.

Τι σημασία έχει αν ο Εθνικός ύμνος τραγουδήθηκε απο τους Δόκιμους την ώρα του Επιταφίου, όταν για τα 6.5 δις ευρώ που θα πρέπει να πληρώσει η χώρα για ξεπερασμένης τεχνολογίας πλοία (6 FREMM) δεν μιλάει κανείς; Για να κοιτάξει ο κόσμος αλλού;
Τί αξία έχει να μιλάει κανείς στο λαό για “ξενοφοβία”, όταν όχι μόνο κλέβουν οι μετανάστες τις γριές αλλά και τις βιάζουν; Oλα αυτά υπήρχαν παλαιά;
Τι άλλαξε στη χώρα και ανέβηκε η εγκληματικότητα; Ο τεράστιος αριθμός μεταναστών ή πλήθυναν ξαφνικά οι προδότες που βούλιαξαν τον τόπο ώστε να εξαφανίσουν με τη φτώχεια τις ανοχές του; Δύο εκατομμύρια φτωχοί μετανάστες με άλλα ήθη και έθιμα έχουν μπεί παράνομα στην Ελλάδα και μιλάνε τα κόμματα για “ξενοφοβία”; Eγώ μιλάω για φανερή αισχροκέρδεια και προδοσία. Αυτά που έχουν γίνει στην Ελλάδα δεν έγιναν έτσι.
Nα προσέχουν σε όλα τα κόμματα, γιατί ο κόσμος έχει αρχίσει και βλέπει… Μεγάλα κύματα στη θάλασσα, σύμφωνα με τη Κβαντομηχανική, μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και όταν δεν τα περιμένεις. Δεν ξέρω άν με εννοούν…

Κατά τη γνώμη μου, στήνεται κάτω απο ένα προπέτασμα καπνού, ένα μεγάλο πολιτικό παιγνίδι με στόχους

τη φίμωση της ελευθερίας του λόγου και του τύπου
την αλλαγή της ιστορίας και την αποσιώπηση ιστορικών γεγονότων στα διδακτικά βιβλία και στις μνήμες των νέων.
τη βίαια αλλαγή των γραπτών αντιλήψεων της κρατούσας θρησκείας
τη δημιουργία αντιθέσεων που θα εξαγριώσουν το κοινό αίσθημα και τη κρατούσα κοινή λογική
Αυτό θα οδηγήσει αναγκαστικά σε ακραίες συμπεριφορές και στη διάλυση της χώρας. Πιστεύω ότι όλα τα χτυπήματα σε αυτούς τους στόχους θα μεγιστοποιηθούν την ώρα που πρέπει, όταν όλα θα είναι έτοιμα.

Τα ΜΜΕ θα έχουν ευθύνη για ότι συμβεί αν περάσει αυτός ο αντισυνταγματικός νόμος, όπως και το τραπεζικό σύστημα που με αγύριστα δάνεια και πάλι τα ταίζει και τα κατευθύνει για να αυξήσει τα κέρδη του. Στις ταραχές πάντα αυξάνονται τα κέρδη ειδικά όταν ελέγχεις τις εξελίξεις ή άν ξέρεις εκ των έσω πού θα κινηθεί η κατάσταση.

Ελπίζω τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μή πέσουν στην παγίδα να ψηφίσουν αυτό το νόμο, γιατί ο λαός θα καταλάβει σιγά-σιγά το κρυφό ρόλο που έπαιξαν οι αρχηγοί και των αριστερών και των σοσιαλιστικών κομμάτων στην Ελλάδα τα χρόνια που πέρασαν, δηλαδή ότι βοήθησαν να καταστραφεί η χώρα εκ των έσω είτε με την αποχή τους από τις δημοκρατικές μάχες είτε με τη σιωπή τους εκεί που δεν έπρεπε είτε αντιμετωπίζοντας τα θέματα της επικαιρότητας με δύο μέτρα και δύο σταθμά είτε προτείνοντας για κάθε πρόβλημα μη ρεαλιστικές λύσεις.

Ο νόμος αυτός είνα παγίδα για όποιο κόμμα τον ψηφίσει. Θα είναι σημείο αναφοράς στην ιστορία του πολιτεύματος της χώρας.

Οποιο κόμμα είναι διεθνιστικό να προτείνει στη Βουλή την ισότητα στη πράξη…

Iδια μεροκάματα δια νόμου σε Ελληνες και μετανάστες με αυστηρές ποινές φυλάκισης για τους εργοδότες που αποκλίνουν…
Εχει κανένα κόμμα το κότσια να το κάνει; Οχι. Διότι στόχος τους δεν είναι η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών, όπως διαδίδουν αλλά η προστασία των συμφερόντων των αφεντικών τους, αυτών που τους προικοδοτούν σαν τα χανουμάκια με δωράκια και φιλιά στα μάγουλα, αυτών που τους δίνουν λεφτά να ανοίγουν μέχρι και προσωποπαγή ιδρύματα και ΜΚΟ μέσα απο κυκλώματα και δωρεές.

Eρώτημα: Aν υποθέσουμε ότι είστε κάποιοι ντόπιοι “εργοδότες” που κινούν τα νήματα στην Ελλάδα, ποιά νομίζετε ότι θα ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσατε να κάνετε αυτή τη στιγμή ώστε σε κάθε περίπτωση να είστε ασφαλείς και κερδισμένοι;

Aπάντηση: Θα έφτειαχναν πολλά μικρά κόμματα με γνωστούς παίχτες, που θα είχαν σαν αρχές αυτά που επιθυμεί ο κόσμος ώστε νε μειωθούν οι αντιδράσεις και να ξαναεπικρατήσουν τα ίδια τζάκια.

Για δέστε, θα πραγματοποιηθεί η πρόβλεψή σας;

Αντισυνταγματικός είναι ο κάθε νόμος που περιορίζει την ελευθερία του λόγου

Η απαγόρευση της “ομιλίας” για οποιοδήποτε θέμα, θίγει την ελευθερία του λόγου, ένα συνταγματικά προστατευμένο δικαίωμα σε όλες τις δημοκρατικές κοινωνίες (εξαίρεση αποτελούν μόνο οι δημοκρατίες σε Μπανανίες) και ανοίγει τις πύλες της κολάσεως. Ενας τέτοιος νόμος δεν πρέπει να περάσει γιατί χτυπιέται έμμεσα η ίδια η Ελληνική δημοκρατία και το Ελληνικό σύνταγμα.

Στηρίζω την αυστηρή τιμωρία όσων δεν υπακούουν το νόμο, που πρέπει να είναι ίδιος για όλους υπο τη προυπόθεση ότι δεν θα βασίζεται σε διακρίσεις βασισμένες σε συμπεριφορές έκφρασης θέσεων και απόψεις (του ενός ή των πολλών), διότι τότε ο νόμος αυτός θα ενισχύσει τις κοινωνικές διαφορές, την πόλωση και τον πάσης φύσης ρατσισμό.

Στηρίζω επίσης την επαναφορά του μέτρου της θανατικής ποινής για τα ανώτατα στελέχη της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας.

Είμαι κάθετα αντίθετος στην απαγόρευση της “ομιλίας” στους πολίτες για οποιοδήποτε θέμα. Ενας νόμος που θα απαγορεύει την “ομιλία” για oποιοδήποτε θέμα θίγει το θεμέλιο της δημοκρατίας που είναι η ελευθερία του λόγου. Aυτό θα σταματήσει και τις συζητήσεις για τα θέματα αυτά σε επίπεδο έρευνας αλλά και θα στηρίξει τη μονόπλευρη παρουσίαση και κρτική πολλών ιστορικών γεγονότων.

Στο μέλλον πλέον θα μιλάμε για πολιτικούς μιας χρήσης. Δεν βλέπω να ξαναβγαίνει κανένας απο τους παρόντες υπουργούς στην επόμενη βουλή.

Σε ένα νέο σύνταγμα βουλευτές θα βγαίνουν με λίστα και όσοι έχουν IQ γαιδάρου και κάτω. Παράλληλα θα κυκλοφορούν με τάγματα αστυνομικών. Το μόνο πρόβλημα θα είναι. ότι ένα τάγμα αστυνομικών δεν θα χωράει σε μια τουαλέτα εστιατορίου…

Για κάθε δράση υπάρχει ίσου μέτρου αντίδραση
Είναι νόμος της φύσης.

Η παλαιού τύπου πολιτική προπαγάνδα επανέρχεται…

Τις τελευταίες εβδομάδες η κυβέρνηση έχει αναδυθεί σε ένα τεράστιο αγώνα προπαγάνδας. Χρησιμοποιεί νύχια και δόντια. Πολλά ιστολόγια επίσης και ΜΜΕ δίνουν την μπάλα στην εξέδρα ενώ ισοπεδώνουν καταστάσεις και νοήματα. Νέα κόλπα στο διαδίκτυο.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αναδείξει τις επιτυχίες της, που μόνο επιτυχίες δέν είναι.

Πρέπει να έχει αλλάξει ο υπεύθυνος προπαγάνδας στη κυβέρνηση…
Είναι όμως τόσο πολύ χαζή, που φαίνεται…
Η Ελλάδα είναι 6 θέσεις πιό κάτω διεθνώς στην ανταγωνιστικότητα από πέρισυ. Αντί για αυτό ο Πρωθυπουργός λέει ότι η χώρα έχει ανέβει 22 θέσεις… Ή δεν ξέρει απο οικονομικά ο Σαμαράς ή είναι ψεύτης. Πιθανότερο είναι να είναι και τα δύο ταυτοχρόνως.

Το Γερμανικό μοντέλο ανάπτυξης με βάση τη λιτότητα είχε σκοπό μόνο το επι 4 χρόνια ξέπλυμα της επι μισό αιώνα λουμπίνας στα τραπεζικά ιδρύματα που είχαν αποδέκτες, τους ντόπιους ολιγάρχες, τους πατρώνες τους στο εξωτερικό και τα κόμματα. Επί 4 χρόνια ο λαός εξαθλιώνεται για να γεμίσουν λίγο τα ταμεία των τραπεζών και να μη φανεί, πώς και ποιοί έφαγαν τις καταθέσεις τους. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Μπουκώνουν τις τρύπες πηγαδιών που όλοι μαζί άδειασαν…

Ξεπουλάνε τη χώρα για να γεμίσουν με λεφτά τις τρύπες που άδειασαν.
Η παλιοκυβέρνηση Σαμαρά δεν κάνει ανάπτυξη. Ξαναδανείζει τους φίλους της, ενισχύοντάς τους με λεφτά απο το ΕΣΠΑ και δίνοντας ψίχουλα στους εργαζόμενους για να μη επαναστατήσουν. Αυτό κάνει.

Το οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης της Ελλάδας του Ράιχενμπαχ είναι για κλάμματα. Με μηχανισμούς ανάμεσα σε μηχανισμούς ανάπτυξη δεν γίνεται. Αυτό είναι που κάνει είναι “το τραινάκι της μίζας…” Κανένα ποιό σχετικό δεν είχε η Άτζελα Μέρκελ να στείλει; Ο άνθρωπος τα έχει βρεί με τα εδώ τσιφλίκια. Φαίνεται. Τίποτα δεν σπρώχνει πρός την ανάπτυξη. Απο πατάτα σε πατάτα πάει. Δεν σώνεται η Ευρωζώνη με τέτοιες επιλογές. Ο άνθρωπος αυτός έχει κλείσει σαν σύμβουλος της Ελληνικής κυβέρνησης.

Ανάπτυξη στηριζόμενη σε διορισμούς στο δημόσιο ή σε κοινωφελή έργα δεν γίνεται. Ανάπτυξη χωρίς ενεργοποίηση του Ελληνικού πληθυσμού στη γεωργία, τη κτηνοτροφία και την αλιεία δεν γίνεται. Με υπουργούς που πέφτουν απο καρέκλες δεν γίνεται ανάπτυξη. Επιτέλους…

Ο Νόμος που γίνονται οι επενδύσεις στην Ελλάδα είναι λάθος αφού δεν νομιμοποιείται η επανεπένδυση των κερδών στην Ελλάδα. Οι επενδυτές θα έρχονται, θα κάνουν πλιάτσικο και θα φεύγουν. Οι Τουρκικές σημαίες σε μαρίνες είναι το λιγότερο.

Οι επιλογές στην αιολική ενέργεια ήταν και αυτές λάθος. Που θα πετάξουν τα σαπάκια των Γερμανών όταν αλλάξει η τεχνολογία; Στο Αιγαίο; Δεν έχετε καταλάβει.

AΣΚΗΣΗ 1: Γιατί δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να πουληθεί το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ; Ακόμη και στις μίζες τους κλέβουν οι Γερμανοί…

ΑΣΚΗΣΗ 2: Γιατί δεν πρέπει να εξάγεται ο Ελληνικός χρυσός;

Η ανάπτυξη πρέπει να στηρίζεται στην έρευνα των Eλληνικών ΑΕΙ, στα Ελληνικά χέρια και στα μυαλά διότι αυτά συνιστούν τον κορμό της Ελληνική; κοινωνίας.

Αυτοί που θίγονται δήθεν απο το ρατσισμό σήμερα, πάντα οδηγούσαν τους Ελληνες που έσπερναν κενά δαιμόνια στα θέματα της ανάπτυξης στην αυτοεξορία.
Η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται. Η μετανάστευση των καλύτερων και πλέον αξιόλογων νέων επιστημόνων πρός την ΕΕ χτυπάει κόκκινο.

Ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο για να ακούγονται κάποιες απόψεις Ελλήνων που παλαιότερα διέφυγαν στο εξωτερικό όπως εγώ για να γλυτώσουν απο την ακρίδα που ερχόταν να καταστρέψει με την ορμή της τα πάντα στην προδομένη Ελλάδα.

Οπως έλεγε τον Οκτώβρη του 2009 σε μια ραδιοφωνική εκπομπή στο flash ο γνωστός ιστο-λόγιος Νικόλας Δήμου, “τί μπορεί να κάνει το κράτος για να κλείσει το στόμα σε έναν blogger που είναι στην Ιαπωνία;” Μετά ακριβώς από αυτή τη φοβερή αλήθεια που αποκαλύφθηκε εν τη ρύμη του λόγου του, έγραψα το πρώτο μου άρθρο σε αυτό το ιστολόγιο που αφορούσε τη χρεοκοπία που ερχόταν. Η πρόβλεψή μου επαληθεύτηκε.

Αυτό το ιστολόγιο δεν θα υπήρχε αν δεν είχε εκστομίσει αυτή την αλήθεια ο γνωστός στοχαστής.

Η κυβερνητική προπαγάνδα καλά κρατεί…

Η χώρα θα πρέπει να έχει πλέον αντί για σταυρό στη σημαία μια στραβή μπανάνα και μάλιστα πεσμένη… Η χώρα βυθίζεται και κυβερνηση με αντιπολίτευση περι άλλων τυρβάζουν. Στις 20 Μαίου η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει 5-9 δίς ευρώ (δεν το λένε καθαρά) και θα πέσουν νέα μέτρα. Παράλληλα μισθοί του δημοσίου και κρατικές οφειλές σε ιδιώτες δεν πληρώνονται (επιλεκτική χρεοκοπία).

Μόνη λύση η παραπληροφόρηση και η προπαγάνδα.

Η κυβερνητική προπαγάνδα τονίζει πάντα τις λέξεις επένδυση και ανάπτυξη

Θές να σου κάνει η κυβέρνηση γκρίζα διαφήμιση για την εταιρεία σου;

Aπλό. Κάνεις 150 προσλήψεις για μηχανικούς PC και συναντάς τον Πρωθυπουργό της χώρας. Βγάζεις αναμνηστικές φωτογραφίες με το Πρωθυπουργό για το γραφείο σου, ενώ η κυβερνητική προπαγάνδα μιλάει στα ΜΜΕ για προσλήψεις “επιστημόνων” στο Ιδρυμα Ερευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας. Μόνο που οι θέσεις δεν αφορούν ερευνητές αλλά απλούς κατόχους διπλωμάτων και μεταπτυχιακούς, χωρίς διδακτορικό. Χωρίς διδακτορικό όμως έρευνα δεν γίνεται. Nαί. Φίλοι μου. Δεν γίνεται. Ηταν προπαγάνδα.

Το ΕΣΡ δεν θα έπρεπε να ελέγξει την ΕΡΤ τουλάχιστο για γκρίζα διαφήμιση σε εταιρεία;

Θές να συγκαλυφθεί ένα προηγούμενο σκάνδαλο;

Απλό. Κάνεις ένα νέο και το χαρακτηρίζεις επιτυχία…

Η πώληση του αεροδρομίου “Ε. Βενιζέλος” από τη Γερμανική εταιρεία που το διαχειριζόταν σε άλλη Καναδική τοιαύτη χαρακτηρίστηκε από τη κυβέρνηση ως επιτυχής (προπαγάνδα), παρότι η πώληση έγινε χωρίς να έχει προηγηθεί εκκαθάριση των οφειλών της Γερμανικής πρός το δημόσιο.

Ο Ελληνικός ρατσισμός και φασισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Θές να ανοίξεις “δουλειές” στην Ελλάδα; Eλα “μαζί” μας να σε “μάθουμε…”

Ο Σαμαράς διαρρέει πρίν πάει στη Κίνα (προπαγάνδα) ότι θα πάει μαζί με 50 επιχειρηματίες στη Κίνα (ειστήρια - ξενοδοχεία δωρεάν) για να φέρει “επενδύσεις”. Θέλει να ανοίξει δουλειές εκεί για τους καραβάδες που δεν πληρώνουν φόρους… ή να ενσωματώσει τους 50 ολιγάρχες σε καποια επένδυση στην Ελλάδα για να τρώνε όλοι μαζί, όπως παλιά. Τώρα οι τράπεζες γέμισαν πάλι απο τα δάνεια που πήραν αυτοί που τρώνε απο τα σκουπίδια. Ετσι είναι.

Eπιχείρηση Chinatown

Η κυβέρνηση των πλαδαρών και διανοητικά καθυστερημένων εγκεφάλων δεν γνωρίζει τί έχει συμβεί με τις “επενδύσεις” των Κινέζων στην Αφρική, όπου οι Κινέζοι έκτιζαν για κάθε “επένδυση” μια Chinatown με χιλιάδες Κινέζους (μετανάστες) που δούλευαν σε αυτές αντί για τους ντόπιους; Αυτά δεν σαν τα λένε έτσι; Οι αντιρατσιστικοί νόμοι έχουν πολλούς αποδέκτες. Μη κοιτάτε πάντα όπου σας δείχνουν…

Την μεταναστευτική πολιτική στην Ελλάδα την καθορίζει ο Εμίρης, η Τουρκία και σε λίγο … η Κίνα!
Aντί επιλόγου

Με το άρθρο μου για τις FREMM βούηξε όλο το διεθνές διαδίκτυο. Στην Ελλάδα τίποτα. Μιζέρια. Σαν να μην ειπώθηκε τίποτα. Και όμως ειπώθηκαν και δείχτηκαν πολλά. Είναι πολύ κοντοί όλοι. Τους λένε “Σούς μπρέ” και “Καζάν-Καζάν” και υπακούουν.

Η ελευθερία πλέον δεν πρέπει να εκλαμβάνεται σαν δώρο ή σαν συνταγματικό δικαίωμα αλλά σαν συνεχής διεκδίκηση.

Η σιωπή κατά των συμφερόντων του Ελληνικού λαού συνεχίζεται. Οι μίζες από τα 6 δις που θα στοιχίσουν οι FREMM, δεν θα είναι μίζες αλλά δώρα απο ευχαρίστηση και με νόμο της Βουλής! Θα βγάλουν νόμο που να μην επιτρέπει να μιλάει κανείς για τις μίζες;

Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και της Ελληνικής παράδοσης συνεχίζεται. Ομως κάθε τι που επβάλλεται με το ζόρι δεν κρατάει. Εκφυλλίζεται και πεθαίνει.

Mια χώρα που έχει χρεοκοπήσει δεν μπορεί να εξαναγκάζεται απο τη κυβέρνησή της να το παίζει Ερυθρός Σταυρός της Οικουμένης. Κάτι άλλο πρέπει να κρύβεται απο πίσω. Τις παλοβομάρες τις κυβέρνησης και της δημοκρατικές δήθεν ευαισθησίες της αντιπολίτευσης κάποιοι θα πρέπει να τις εξαργυρώνουν σε μελλοντικά κέρδη. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Διάσκεψη στο ευρωκοινοβούλιο για τα chemtrails

Τελικά όπως φαίνεται οι συνωμοσιολόγοι και οι ευκολόπιστοι είχαν δίκαιο όταν έλεγαν ότι μας ψεκάζουν, ότι γίνονται πειράματα γεωμηχανικής, ότι έχει αυξηθεί η συγκέντρωση αλουμινίου και βαρίου στους ιστούς των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.

Η διάσκεψη έγινε 8 και 9 Απριλίου υπο την αιγίδα των κοινοβουλευτικών ομάδων Πράσινοι και Συμμαχία των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη.

Στην αρχή προβλήθηκε ένα ντοκυμαντέρ του Μάϊκλ Μέρφυ και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση και συνέντευξη τύπου στα διεθνή ΜΜΕ.

Δεν προβλήθηκε σχεδόν καθόλου στα ελληνικά ΜΜΕ. Είναι φανερό ποιοι συνωμοτούν εις βάρος της ανθρωπότητας.

Ποιοι δεν σέβονται την ανθρωπότητα και την δημοκρατία. Ας μην κόπτονται λοιπόν οι μεγαλοδημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες εφημερίδων και καναλιών ότι είναι δημοκράτες.
Βλέπεται λοιπόν ότι όλοι αυτοί ανήκουν στο φασιστικό κλάμπ που κυβερνά την ανθρωπότητα.

Θυμηθείτε και την ανακοίνωση του ελληνικού Πενταγώνου και τον κυβερνητικών εκπροσώπων και σκεφτείτε ποιοι συνωμοτούν και ποιοι εξαπατούν τον ελληνικό λαό.

Σε αυτή τη διεύθυνση μπορείτε να δείτε το ντοκυμαντέρ που προβλήθηκε στην Ευρωβουλή.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο και την ιστορία του ψηφίσματος για τα chemtrails και τα πειράματα γεωμηχανικής.

Κατά τη γνώμη μας κάποιος πολύ σοβαρός λόγος υπάρχει που κάνουν αυτούς τους αεροψεκασμούς και δεν είναι απλά πειράματα γεωμηχανικής.

Σε αυτό το link θα δείτε την διείσδυση των τοξικών μετάλλων απο τους αεροψεκασμούς στην τροφική αλυσίδα.



Ελεύθερη Επιστήμη
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: Καταστράφηκαν 7000 στρέμματα με μήλα και κεράσια στους Πύργους

Εορδαία: Καταστράφηκαν 7000 στρέμματα με μήλα και κεράσια στους ΠύργουςΕπτά χιλιάδες στρέμματα περίπου με μήλα και κεράσια στους Πύργους και στο Μεσόβουνο Εορδαίας έπληξε σύμφωνα με εκτιμήσεις η προχθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση με το ποσοστό της ζημιάς στον καρπό να υπερβαίνει το 80%. Οι παραγωγοί κυρίως στους Πύργους, που από χθες το πρωί βρέθηκαν στα κτήματα τους μαζί με Αντιδημάρχους του δήμου Εορδαίας και γεωπόνους, κάνουν λόγο για ολοσχερή καταστροφή στις καλλιέργειες κερασιών η οποία θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν είχαν απλώσει έγκαιρα τα αντιχαλαζικά δίκτυα προστασίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισκεφθεί τους Πύργους κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για την διενέργεια ελέγχων και να ακολουθήσει η αναγγελία των ζημιών.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: Προσφορά θέσεων εργασίας από τους παραγωγούς των Πύργων

Εορδαία: Προσφορά θέσεων εργασίας από τους παραγωγούς των ΠύργωνΣε άνεργους από την περιοχή της Εορδαίας και όχι μόνο απευθύνονται παραγωγοί των Πύργων προκειμένου να απασχοληθούν σε εποχιακές εργασίες στον πρωτογενή τομέα ως προσωρινή εναλλακτική λύση στην αντιμετώπιση των οικονομικών τους αναγκών. Οι ενδιαφερόμενοι για μπορούν να ενημερώνονται σχετικά από την τοπική κοινότητα και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πύργων, το δημαρχείο Εορδαίας και από παραγωγούς του Βερμίου. Οι παροχές περιλαμβάνουν οκτάωρη απασχόληση, και ημερομίσθιο 25 Ευρώ για διάστημα από τρεις έως έξη μήνες. Τις 600 περίπου εποχιακές θέσεις σε αγροτικές εργασίες στους Πύργους και το Μεσόβουνο καλύπτουν ακόμη και σήμερα αλλοδαποί από τις γύρω Βαλκανικές χώρες.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ενισχύει την έκθεση « Εορδαία 2013»

Πτολεμαϊδα: Η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας ενισχύει την έκθεση « Εορδαία 2013»
Την διοργάνωση της γενικής έκθεσης « Εορδαία 2013» στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με μία γενναία επιχορήγηση επιβραβεύοντας την προσπάθεια γι ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου τόνισε στη διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης της Π Ε Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης. Στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης η δήμαρχος Εορδαίας κ. Βρυζίδου ανέφερε ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες για την κατασκευή ενός πολυχώρου πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ενώ ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Π Ε Κοζάνης Ιάκωβος Παντελίδης κάλεσε την ΔΕΗ να συμμετέχει με περίπτερο της στην έκθεση ( 6-12 Ιουνίου) προβάλλοντας το έργο της μονάδας ΠτολεμαίδαV. Τέλος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαίδας – Εορδαίας Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος έκανε λόγο για παράλληλη διοργάνωση ημερίδας σχετικά με την νέα επένδυση της ΔΕΗ στην περιοχή και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους σε σεμινάριο για την προβολή των εκθεσιακών προϊόντων την Κυριακή 12 Μαίου στις 11 το πρωί στο Ξενοδοχείο « Παντελίδης»



ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »