Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε πως θεραπεύτηκαν όταν τους χορήγησαν μέλι αντί φαρμάκου: Κανείς δε περίμενε αποτελέσματα...


Κοινοποιήστε όλοι για να μάθει ο κόσμος πως το μέλι για τα παιδιά δεν είναι τρόφιμο αλλά φάρμακο! Σύμφωνα με τους επιστήμονες κάνει ένα πραγματικό θαύμα στον οργανισμό και δεν προλαμβάνει ασθένειες αλλά τις θεραπεύει κιόλας. Κάντε το θέμα να φτάσει παντού...

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του μελιού είναι γνωστές πριν ακόμα μπουν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων. Εμπειρικά χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα, όταν -εκτός από τρόφιμο σαν αυτούσιο υλικό, είχε περίοπτη θέση στην κατασκευή φαρμάκων, αλοιφών, αρωμάτων, ποτών και αφεψημάτων.

Ωστόσο, μελέτες που έγιναν αργότερα έδειξαν ότι οι θεραπευτικές του ιδιότητες είναι πολλές και για διάφορες ασθένειες. Μία τέτοια νέα μελέτη είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία έγινε στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια για να ελεγχθεί η αντιβηχική ιδιότητα του μελιού, ειδικά στα παιδιά.
Στη μελέτη συμμετείχαν 105 παιδιά από δύο έως 18 ετών. Οι γονείς κλήθηκαν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο αναφορικά με τον βήχα και την ποιότητα του ύπνου που είχαν τα παιδιά τους και κατ' επέκαστη και τη δική τους ποιότητα ύπνου.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι τα παιδιά στα οποία οι γονείς είχαν δώσει μέλι για αντιβηχικό είχαν ανακουφιστεί πολύ καλύτερα από όταν τους είχαν χορηγήσει δεξτρομεθορφάνη. Όπως ανέφεραν οι γονείς, δίνοντας μια μικρή ποσότητα μέλι στα παιδιά πριν κοιμηθούν είδαν ότι ανακουφίστηκαν από το νυχτερινό βήχα και δεν δυσκολευτήκαν να κοιμηθούν όπως άλλα βράδια. Παρατήρησαν μάλιστα ότι τα παιδιά τους ανακουφίστηκαν περισσότερο με το μέλι από ότι με το κατασταλτικό φάρμακο που τους έδιναν πριν, τη δεξτρομεθορφάνη.

orinimelissa
Διαβάστε περισσότερα » »
Το φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 100% φυσικό - Η απάτη της ιατρικής
Βασισμένο πάνω στις δράσεις του Cordyceps
Τόσο απλό, όσο οι δράσεις, ενέργειες του παρασυμπαθητικού συστήματος του ανθρώπου.


Τόσο αληθινό, όσο το γεγονός ότι απαιτείται οξυγόνο και νερό προκειμένου να υπάρξει ζωή στον πλανήτη μας.Η έρευνα που ακολουθεί δημοσιεύτηκε στο έγκυρο Αμερικανικό περιοδικό επιστήμης και μελέτης της φύσης Natural News στις αρχές του Μαρτίου του 2013.

Πριν περίπου ένα μήνα το πληροφορήθηκα από φίλους αναγνώστες την ύπαρξη αυτής της μελέτης, την τεκμηρίωσα ως δημοσίευμα και την προσάρμοσα με λόγια απλά στα Ελληνικά θέλοντας έτσι να λάβετε γνώση όλοι.

Ένα νέο «θαυματουργό» φάρμακο για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με την ονομασία Gilenya κυκλοφόρησε στην Αμερική από την Novartis AG.

Το παρουσίασε ως πρωτότυπο δική της έρευνας με τιμή θεραπείας τα 4.000 δολάρια τον μήνα, αλλά μετά από αναλύσεις αποδείχτηκε ότι ήταν αντιγραφή της δράσης των μανιταριών Cordyceps (κόρντισεπς).

Το κόστος θεραπείας ενός έτους για κάθε ασθενή θα φτάνει τις 48.000 δολάρια ΗΠΑ, δηλαδή κοντά στις 35.000,00 ευρώ.

Το φάρμακο αναμένεται έως το 2018 να έχει μπει στο top 10 των πωλήσεων σε αξίες στην αγορά των φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των ναρκωτικών, προβλέποντας να κάνει 5,3 δισεκατομμύρια δολάρια τζίρο, αφήνοντας στην εταιρία τεράστια κέρδη.

Το φάρμακο ανακαλύφθηκε από τη μελέτη των ενώσεων που χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική, εδώ και 5000 χρόνια και καλύπτει τις ιατρικές απαιτήσεις της παγκόσμιας σύγχρονης ιατρικής που απορρέει από την συνάρτηση ασφάλεια – αποτελεσματικότητα – κόστος.

Ο Ιάπωνας ερευνητής Tetsuro Fujita άρχισε να το σπουδάζει και μάλιστα το αποκαλεί μύκητα των Ιμαλάϊων αποφεύγοντας τεχνηέντως να πει το πραγματικό του όνομα από το 1980, αλλά δεν διστάζει να ομολογήσει ότι οι Κινέζοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα του εδώ και χιλιετίες.

Το κόστος των ερευνών του Ιάπωνα επιστήμονα το ανέλαβε η Mitsubishi Tanabe Pharma Corp προσδοκώντας ότι θα κερδίσει πάνω από 5 δισ. δολάρια.

Το φάρμακο λειτουργεί με την επιλεκτική προσαρμογόνα καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και την ταυτόχρονη καταστολή του μηχανισμού της μυϊκής πολλαπλής σκλήρυνσης από την επίθεση των ιδίων ιστών του σώματος. (Αυτοάνοσος μηχανισμός)

Τώρα που το φάρμακο έχει εγκριθεί από το FDA, είναι νόμιμο να ισχυρίζονται ότι αυτό απομονωμένο μόριο μπορεί να θεραπεύσει μυϊκή σκλήρυνση, αλλά εξακολουθεί να είναι παράνομο να ισχυριστεί ότι ο μύκητας από το οποίο προέρχεται – cordyceps – μπορεί να επιτύχει το ίδιο πράγμα. («Τροφή»: και οικονομικότερα, για να τα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και άνευ παρενεργειών!)

Κλέψτε από τη φύση !
Αυτό δυστυχώς είναι ρουτίνα για τη βιομηχανία φαρμάκων:

Κλέβει από τη φύση, τις ουσίες, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα μόρια, (ΔΡΑΣΕΙΣ) και μετά «εγκρίνει» τα απομονωμένα μόρια τους όπως και στην ιατρική τις ευρεσιτεχνίες και στη συνέχεια επιτίθενται στην αρχική πηγή και την αποκαλεί ως «αγυρτεία».

Μέχρι σήμερα, ακόμη και ως Big Pharma συνεχίζει να εξερευνά Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική ως χρυσωρυχείο στις διάφορες θεραπείες και αφού αντιγράψει τα πάντα, η δυτική ιατρική συστηματικά επιτίθεται κατά της Κινέζικης Ιατρικής και λέει ότι είναι όλα ανυπόστατες αερολογίες.

Όλα αυτά μονάχα για το κέρδος και για την αυτό-διαφημιζόμενη «επιστημονική ιατρική»!

Η ειρωνεία είναι ότι πιστοποίηση της δράσης από το FDA παίρνει μόνο η εμπορική ονομασία του αντίγραφου και όχι το πρωτότυπο ίαμα όπως εν’ προκειμένου το Cordyceps senesis.

Για παράδειγμα οι στατίνες, το best-seller φαρμακευτικών προϊόντων στην αγορά σήμερα, προήλθαν από λοβαστατίνη ουσία (ΜΟΡΙΟ) που υπάρχει φυσιολογικά σε αφθονία στο κόκκινο ρύζι ζύμης.

Μετά αυτήν την πειρατεία κατοχύρωσαν ευρεσιτεχνία οι βιομηχανίες φαρμάκων, έλαβαν την έγκριση από το FDA και αμέσως στην συνέχεια του ζήτησαν να επιτεθεί στην κόκκινη μαγιά που υπήρχε ως συμπλήρωμα.

Η FDA τότε προειδοποίησε το κοινό ότι το κόκκινο ρύζι ζύμης ήταν νοθευμένη ενάτη των φαρμακευτικών προϊόντων.
Κι όταν μιλάμε για στατίνες, δείτε τι εννοούμε: Στατίνες Vioxx και… πολιτεία…

Αυτή είναι η απάτη της δυτικής ιατρικής:
Έχετε ενημερωθεί από «επιστημονικούς εμπειρογνώμονες» ότι τα φυτά, τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά είναι άχρηστα και αγυρτεία;

Ακόμα η βιομηχανία κλέβει συστηματικά δράσεις από ισχυρά θεραπευτικά ιάματα (μόρια) προκειμένου να παρουσιάσει νέα φάρμακα.

Αυτά τα νέα φάρμακα, στη συνέχεια, τα ονοματίζει ως «θεραπείες θαύμα» και διατίθενται στο εμπόριο σε χιλιάδες φορές πιο ακριβά από το πραγματικό κόστος τους, προκειμένου να κάνουν τα δισεκατομμύρια δολαρίων κέρδος όπως τα ναρκωτικά.

Είναι όλα μια μονοπωλιακή ρακέτα που λειτουργεί επειδή οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις πραγματικές πηγές της ιατρικής και της φαρμακολογίας.

Οι γιατροί, στην συνέχεια υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να πιστεύουν σε όλη τους την ιατρική διαδρομή ότι μόνο οι φαρμακευτικές χημικές ουσίες έχουν θεραπευτική αξία, ενώ φυσικές ουσίες από τον κόσμο των φυτών είναι όλα εντελώς άχρηστες.

Έτσι προτείνουν τις χημικές ουσίες μόνο, αντί να πουν στους ασθενείς να χρησιμοποιούν τα βότανα, τα μανιτάρια και τα θρεπτικά συστατικά για την πρόληψη και ακόμη και να αντιστρέψει χρόνιων εκφυλιστικών ασθενειών.

Δείτε για του λόγου το αληθές: Ιατρική εκπαίδευση: Η αόρατη επίδραση των χορηγιών της φαρμακοβιομηχανίας.

και Μπεν Γκολντέικερ: Τι δεν γνωρίζουν οι γιατροί σχετικά με τα φάρμακα που συνταγογραφούν

Η Big Pharma πειρατεία είναι υπαρκτή και καλά οργανωμένη στον πλανήτη μας !

Ενώ τα στελέχη της μουσικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας κινηματογράφου ουρλιάζουν για τα on line πειρατεία των ψηφιακών προϊόντων τους, την πιο εγκληματική πειρατεία που όλα συμβαίνουν (Στο ιατρικό σύστημα μας και τα ναρκωτικά) οι εταιρείες κλέβουν συστηματικά ουσίες από τη φύση, ενώ παράλληλα την καταδικάζει.

Με την αλλαγή του πραγματικού ονόματος της δραστικής ουσίας, με ένα πιο επιστημονικό και σοβαροφανές εμπορικό όνομα και σήμα μετατρέπεται σε φάρμακο με έγκριση.

4.000 δολάρια το μήνα, θα κοστίζει βέβαια η θεραπευτική αγωγή με το φάρμακο Gilenya, αλλά προτιμήθηκε αντί των 400 δολαρίων που θα κόστιζε μια ισχυρή δόση με το original cordyceps.

Μπορείτε επίσης στην τιμή αυτή να αγοράσετε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα μαγνησίου.

Στο μαγνήσιο συχνά έχουν έλλειψη σε αυτούς που έχουν διαγνώσει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Cordyceps-symplhroma-diatrofis-sklirinsiΚαι εκτός από την θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας, θα πρέπει επίσης να δούμε την θεραπεία του καρκίνου, των καρδιακών παθήσεων, του Alzheimer, του διαβήτη και σχεδόν κάθε άλλη κοινή ασθένεια που τώρα μαστίζει την κοινωνία.

Η “τροφή” σε συνεργασία με τον αρθρογράφο και φαρμακοποιό κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει αρίστης ποιότητος κόρντισεπς 100% οργανικό, σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους φίλους της που ενδιαφέρονται. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές, πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com

Μάθετε περισσότερα για το εκπληκτικό αυτό προσαρμογόνο μανιτάρι και τις θεραπευτικές του ιδιότητες: Cordyceps: Το θαύμα της φύσης!

Η δράση του σημερινού ιατρικού κατεστημένου και των φαρμακοβιομηχανιών, που περιγράφεται παραπάνω, δεν τα κατάφερε (ευτυχώς) σε αυτήν την περίπτωση: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – G R A V I O L A – Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!

Τα έχει όμως δυστυχώς, καταφέρει σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις, δρώντας εγκληματικά απέναντί μας, με μόνον γνώμονα το κέρδος: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Μετάφραση προσαρμογή στα Ελληνικά – έρευνα στην τεκμηρίωση και επιστημονική κάλυψη.
Γιώργος Ερισιανος Κυριακού

frappetime.gr

Διαβάστε περισσότερα » »