Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

Τής Οργανωτικής Επιτροπής του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018 του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΨΗΦΙΣΜΑ
Σήμερα, την 4η Φεβρουαρίου 2018, ο Ελληνικός Λαός, ο κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος του κράτους και εντολέας της Βουλής και της Κυβέρνησης, συνελθών σε μεγαλειώδη Λαϊκή Εθνοσυνέλευση στην πρωτεύουσα της Ελλάδος, Αθήνα, για να αποφασίσει για την εθνική μας θέση στο θέμα της εκχώρησης του ονόματος “Μακεδονία” στη γείτονα χώρα που θέλει να το υφαρπάσει καταπατώντας κάθε ιστορική και λογική τεκμηρίωση της πατρότητας του μεγάλου αυτού εθνικού μας ονόματος,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΛΕΤΑΙ
προς την, κατά το Σύνταγμα, εντολοδόχο του Βουλή και Κυβέρνηση της Χώρας, να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο αποδοχής της χρήσης τού, από αρχαιοτάτων χρόνων, Ελληνικού ονόματος “Μακεδονία” και των παραγώγων του, που είναι ταυτόσημο με το όνομα “Ελλάς” και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εθνικής ταυτότητάς του.
Το όνομα αυτό αποτελεί ταυτόχρονα την ιερά κιβωτό και φορέα εκ των ενδοξότερων σελίδων της παγκόσμιας ιστορίας, που έχει εγγράψει η Αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Η σημερινή, εδώ, Λαϊκή Εθνοσυνέλευση δηλώνει αποφασισμένη, να το υπερασπισθεί μέχρις εσχάτων, κατά τον Ελληνικό τρόπο, με τον οποίο η Ελλάδα γράφει πάντοτε την ιστορία της.
Η μη συμμόρφωση των εντολοδόχων του Λαού στη γνήσια εντολή αυτή του Λαού, θα αποτελέσει κατάφωρη παραβίαση του αντιπροσωπευτικού συστήματος και αντιστροφή των ρόλων εντολέα και εντολοδόχου που ορίζει & θεμελιώνει η Δημοκρατία με τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αρχές.
Ο Λαός δεν θα μείνει απαθής θεατής. Είναι αποφασισμένος να επιβάλλει την απόφαση του και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της Δημοκρατίας που, με το Σύνταγμα, ορίζει ρητά και ξεκάθαρα, ποιος είναι εντολέας και ποιος εντολοδόχος.
Το ψήφισμα, εγκρίθηκε και ψηφίστηκε ομοφώνως από την Ανοικτή Λαϊκή Εθνοσυνέλευση που έλαβε χώρα στην Αθήνα, την 4η Φεβρουαρίου 2018.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018
                              ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
              -----------------------------------------
Η σημερινή ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ΣΙΩΠΑ,  εν όψει αυτής της Εθνικής Τραγωδίας.
Συνεργάζεται με ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΙΛΙΚΟΥΣ, υπηρέτες &  δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των εχθρών της Πατρίδος.
Είναι ΜΟΝΟ για την εξυπηρέτηση σχεδίων του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Το ΝΑΤΟ θα διαμελίσει την Ελλάδα, και εμείς το βοηθάμε!!
Δεν καταλαβαίνουν αυτοί οι Αρχηγοί,  ότι όλα τα εδάφη μας έχουν ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ.
Ο ΚΟΤΖΙΑΣ είναι έτοιμος να παραδώσει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων. Αυτό θέλει και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Απόδειξη ότι είναι υπάλληλος της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ & του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Επί κυβερνήσεως ΓΑΠ ( ΠΑΣΟΚ) ήταν σύμβουλος του ΓΑΠ, και έφερε τα Μνημόνια με τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ με τον ΓΑΠ.
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ συνεχίζει να στηρίζει τον Εθνομηδενιστή ΤΣΙΠΡΑ, απόδειξη ότι τον κρατάνε οι Εθνομηδενιστές Συριζαίοι. Απόδειξη ότι είναι υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να στηρίζει  τους Συριζαίους.
Βρε λύσσα που έχουν οι προδότες πολιτικοί να παραδώσουν το όνομα, είναι βλέπεις υποχρεωμένοι στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τους κρατάει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ...............
Από κοντά οι ΚΟΥΛΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΦΩΦΗ-ΣΤΑΥΡΟΣ......
Μετά το όνομα θα παραδώσουν όλη την Ελληνική Μακεδονία, και η ηγεσία των Ε.Δ. εφυσηχάζει, ενώ ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, οι Αλβανοί, Σλάβοι, και Βούλγαροι, είναι συναγερμό εν όψει αλλαγής συνόρων...........
Νεώτερες εξελίξεις λέγουν ότι η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ έχει κηρύξει πόλεμο κατά των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ που αντιδρούν για τη παράδοση του ονόματος.
Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΥΦΗΛΙΟΥ λέει ότι είναι  θέατρο  οι διαπραγματεύσεις για το όνομα, και ότι προχωρούν βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου.
Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ μέσα στο Σιωνιστικό Εθνομηδενισμό του, και στον Σιωνιστικό Διεθνισμό, ΔΕΝ καταλαβαίνει ότι οι γείτονες, από Βορρά & Ανατολάς είναι αρπακτικά ζώα και πτηνά, έτοιμοι να κατασπαράξουν τις σάρκες της Ελλάδος.
Οι διπραγματεύσεις ΤΣΙΠΡΑ+ΚΟΤΖΙΑ θα φέρουν αλλαγή συνόρων!!
ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΤΑΤΟΡΩΝ.
                   ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
           Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »