Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Ανοιχτή ενημέρωση προς  Βουλευτές
που ψηφίζουν νέο Πρόεδρο της Ν.Τ.Π.
Ο διεφθαρμένος, σάπιος, και προδοτικός πολιτικός κόσμος της κυβερνητικής συνομοσπονδίας, ετοιμάζει έναν άλλον εκλεκτό του παγκόσμιου δικτάτορα για πρόεδρο Δημοκρατίας.
Oι βουλευτές των ΣαμαροΒενιζέλων απεδείχθησαν εχθροί του Ελληνικού Λαού, αφού ψηφίζουν ΝΑΙ σε ΟΛΑ.
Οι δανειστές-(Τρόϊκα) της Ν.Τ.Π., βγάζουν πρόεδρο δημοκρατίας, μέσω βουλευτών των Σαμαρο-Βενιζέλων, και μερικών «ανεξαρτήτων».
Εάν οι βουλευτές εκλέξουν νέο πρόεδρο τον εκλεκτό της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, τότε καταδικάζουν τον Ελληνικό Λαό, να υποστεί τους ΣαμαροΒενιζέλους άλλους 18 μήνες στην εξουσία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα.
Καταδικάζουν τους Έλληνες σε Β! Γερμανική κατοχή!!!
Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι είναι ταπείνωση της Ελλάδας διεθνώς.
Οι βουλευτές των ΣαμαροΒενιζέλων τώρα ψηφίζουν για πρόεδρο τον εκλεκτό της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Εάν κύριοι βουλευτές θέλετε να σώσετε τα εθνικά μας θέματα από τα διεθνή αρπακτικά, μη ψηφίσετε ένα υποκατάστατο του Παπούλια. Κίνδυνος-θάνατος να μείνει η Ελλάδα μισή. Σας κρούω το κώδωνα του κινδύνου.(βλέπε δηλώσεις κ. Μπενάκη).
Ή με την Ελλάδα θα είστε, ή με τη Σιωνιστική Ε.Ε.& Ν.Τ.Π.
Ο Παπούλιας εκ των πραγμάτων, απεδείχθη πρόεδρος της συμφοράς. Το τραγικό για τον κ. Παπούλια είναι ότι σαν πρόεδρος δεν έκανε δυστυχώς απολύτως τίποτα για να βοηθήσει το χειμαζόμενο Έλληνα, και την Ελλάδα, που τελικά οδηγήθηκε στη χρεοκοπία,καταστροφή, και ερχόμενο διαμελισμό!!!
Ο Παπούλιας οδήγησε την Ελλάδα στο κέρβερο, στις πύλες του Άδη!!! Εσείς θα την χώσετε στα τάρταρα του Άδη.
Οι Δωσίλογοι πολιτικοί «σωτήρες» οδηγούν ένα ολόκληρο λαό στον όλεθρο, και στον αφανισμό!!!
Tο κ. Παπούλια ο «όχλος» των Ελλήνων, κατά τις παρελάσεις των εθνικών εορτών, αναφωνεί με το χαρακτηρισμό «προδότη».
Ο προδότης είναι συνώνυμο του ονόματος «Ιούδας», της φυλής Ιούδα.....Τον Παπούλια τον πληρώνουμε για να υπογράφει τη καταδίκη μας. Δεν συμβουλεύει πατριωτικά τους πολιτικούς!!!
Γιαυτό στις παρελάσεις οι αρχές και εξουσίες του τόπου απέκλεισαν τον «όχλο» των Ελλήνων δια σιδηρού παραπετάσματος, διότι ο «όχλος» εν-οχλεί..............
Όσοι βουλευτές ψηφίσουν το νέο υποψήφιο πρόεδρο, ψηφίζουν παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία,και είναι εχθροί του Έλληνισμού.
Οι βουλευτές των ΣαμαροΒενιζέλων, και μερικοί των λεγομένων ανεξαρτήτων, φοβούνται την οργή του Λαού στις νέες εκλογές, και θέλουν να λύσουν το πρόβλημά τους «μια κι’ έξω»............. και ο Νοών Νοείτω.....................
Όσοι βουλευτές ψηφίσουν Δήμα, καταδικάζουν τον Ελληνικό Λαό σε νέα Μνημόνια, νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων,νέα μέτρα κατά του Λαού, νέες φορολογίες, αρπαγή σπιτιών των Ελλήνων, και γενικά υποδούλωση της Ελλάδας στη παγκόσμια κυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Η χώρα έχει μετατραπεί σε απέραντο τρελλοκομείο. Οι βουλευτές κατάντησαν κερδοσκόποι, (ΜΜΕ), αφού παρεξέκλιναν των συνταγματικών τους καθηκόντων. Εφαρμόζουν τη μέθοδο «Ο  Σώζων εαυτόν σωθείτω»...........
Είναι το χειρότερο Βουλευτήριον μεταπολεμικά. Καταντήσανε τον οίκον του Ελληνισμού, σε οίκον εμπορίου!!!
Κυκλοφορούν φήμες για χρηματισμό βουλευτών. (ΜΜΕ)
Αν επιτύχουν δια του χρηματισμού να βγάλουν πρόεδρο, θα συνεχιστεί το μέχρι τώρα καθεστώς της άθλιας ζωής των Ελλήνων, της κλεπτοκρατίας, και της φτώχειας στο Λαό. 
Εκείνο που με εξοργίζει είναι ότι ο πρόεδρος εκλέγεται με ψήφους Ελλήνων, και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων της Γης, ενώ ορκίζεται πίστη στο Σύνταγμα των Ελλήνων, και προστασία της εθνικής κυριαρχίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος τον ορκίζει στο όνομα της Αγίας Τριάδος, ενώ αυτός εργάζεται για τα συμφέροντα των Σιωνιστών Εξουσιαστών.
Για τα συμφέροντα του Σατανάτης παγκόσμιας κυβέρνησης.......
Γίναμε περίγελως των εθνών όλης της Γης, λόγω Παπούλια, Σημίτη, ΓΑΠ, & Σαμαρο-Βενιζέλων, και όλου αυτού του φυράματος του Σιωνιστικού Εβραϊκού ΠΑΣΟΚ& Ν.Δ................
Στην Ελλάδα των ξενιτεμένων νιάτων μας, στην Ελλάδα των βιαίως πτωχευμένων Ελλήνων, βρίσκονται  βουλευτές που ψηφίζουν συνέχιση της πολιτικής Παπούλια..............
Δεν σκέφτονται οι αφελείς και ανημέρωτοι βουλευτές ότι την Ελλάδα εκμεταλλεύονταιοιBlackRock, NurbergerBergman, GoldmanSachs, Bilderberg, Τριμερής Επιτροπή, CFR,Rothschild, Soros, Paulson, Rockefellers, κ.λ.π.Τραπεζίτες!!!
Λαγοί των ως άνω είναι οι εταιρίες αξιολόγησης, Moodys, Fitch, &StandardandPoors. Όλοι αυτοί αποτελούν τη Ν.Τ.Π. ή αλλιώς παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία!!!
Η σημερινή επίθεση κατά της Ρωσικής οικονομίας είναι επίθεση ενορχηστρωμένη από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με τα πιόνια τους τη Σιωνιστική Ευρώπη & ΗΠΑ.
Για τα τοπικά δρώμενα, συνένοχοι διαχρονικά οι πολιτικοί συνεργάτες των εχθρών του Ελληνισμού, οι βουλευτές των ΣαμαροΒενιζέλων, και οι αποστάτες- φευγάτοι της ΔΗΜΑΡ & των ΑΝ.ΕΛ., για το διογκωμένο δημόσιο χρέος, και τη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα. Να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό Λαό.
Συνένοχοι διαχρονικά οι εφιάλτες βουλευτές, αυτοί που σήμερα θα ψηφίσουν Δήμα, για την κατάληψη της πατρίδας Ελλάδας, από εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, και συνεχίζουν το κακό ψηφίζοντας το διάδοχο του Παπούλια, εκλεκτό της παγκόσμιας τράπεζας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!
Ήλθε η ώρα του ΟΧΙ, οι βουλευτές να ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ
1.-Το νέοΜνημόνιο, τις κομμένες συντάξεις, τους μισθούς πείνας.
2.-Τη μετατροπή της Ελλάδας-πατρίδας, σε πατρίδα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, σε χαλιφάτο των Τζιχαντιστών.
3.-Τη παραμονή της Τρόϊκας, και την ισοπέδωση της οικονομίας.
4.-Τη μετατροπή της χώρας μας σε Χαλιφάτο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
5.-Τη Γερμανοκρατία, και την αρπαγή της δημόσιαςκαι ιδιωτικής περιουσίας.
6.-Τη παράδοση του ελέγχου της εθνικής κυριαρχίας σε ξένους.
7.-Τη παράδοση του ελέγχου της δημοκρατίας.
8.- Τη παράδοση του ελέγχου της εθνικής ανεξαρτησίας.
9.- Τη χρεοκοπία της χώρας, και την ανεργία.
10.- Αρνηθείτετη τη μετανάστευση των νέων Ελλήνων, και την εγκατάσταση εδώ βαρβάρων φονιάδων αποκεφαλιστών!!!
11.- Τις αυτοκτονίες χιλιάδων Ελλήνων. Οι ψυχές αυτών κάθονται στο λαιμό σας, και σας  πνίγουν!!!
12.- Εμείς οι ζώντες Έλληνες, σας καταρώμεθα!!!
Αυτές τις προδοσίες κατά της χώρας θα διαπράξετε ψηφίζοντας τον εκλεκτό της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, ετοιμάζει έναν άλλο πρόεδρο πειθήνιο στις προσταγές τους, τύπου Παπούλια. Εμείς αναφωνούμεν, ΟΧΙ  ΑΛΛΟΝ  ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!!
Έλεος πιά!!! Σεβόμεθα το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας, όμως αυτός ο θεσμός δεν έχει καμία σχέση με τις δουλικές υποτελείς πολιτικές πρακτικές του κ. Παπούλια.
Η  Ελλάδα χρειάζεται ένα πρόεδρο πατριώτη σαν το Κολοκοτρώνη. Αρκετά πια με τα πιόνια και τις μαριονέτες.
Βεβαίως ηγέτες σαν το Κολοκοτρώνη φυλακίστηκαν, σαν το Καποδίστρια, & Μεταξά δολοφονήθηκαν, αλλά έμειναν στην Ιστορία σαν ήρωες και εθνικοί ηγέτες. Ο Παπούλιας θα μείνει στην Ιστορία σαν κακομοίρης πρόεδρος της συμφοράς.
Ο Παπούλιας υπέγραψε χιλιάδες αντιλαϊκούς νόμους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν αντισυνταγματικοί, άδικοι, και αντι-δημοκρατικοί. Δεν είχε αντίρρηση σε τίποτα.
 Ο Παπούλιας ορκίστηκε να φυλάττει πίστη στη πατρίδα, και στο σύνταγμα των Ελλήνων. Να υπερασπίζεται την εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας.
Τίποτε από αυτά δεν έπραξε. Τη χώρα κυβερνούν οι Γερμανοί Σιωνιστές Μέρκελ, Σόϊμπλε, Ράϊχενμπαχ, και Φούχτελ!!!!
Ο Παπούλιας υπέγραφε ανθελληνικούς νόμους με εντολή της Σιωνιστικής Τρόϊκας των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Τυχόν δικαιολογία ότι υπέγραφε τα πάντα για το καλό της Δημοκρατίας και του λαού, δεν ευσταθεί, γιατί η Δημοκρατία έχει καταργηθεί σήμερα στην Ελλάδα, και ο Λαός, κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται σε χειρότερη θέση.
Ο Πρόεδρος της συμφοράς των Ελλήνων, υπέγραψε Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, εφαρμοστικούς νόμους, δανειακές συμβάσεις, πολυνομοσχέδια, προαπαιτούμενα, και τελικά νέα μέτρα.
Υπέγραφε για τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Τα ίδια θα ακολουθήσει και ο διάδοχος αυτού, σαν υπηρέτης της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Γιαυτό τον διάλεξαν, για να τηρήσει τις πολιτικές Παπούλια.
Οι δοσίλογοι εφιάλτες πολιτικοί αποφασίζουν ότι τους λένε, για τα συμφέροντα του παγκόσμιου αφεντικού τους της Ν.Τ.Π.!!!
Τους Έλληνες ο Παπούλιας τους κατάντησε πληβείους, στο πραίτωρα, Πατρίκιο, Κοσμοκράτορα, βαρώνο,ηγέτητης Ν.Τ.Π.
Ο Παπούλιας με τις πράξεις του σκόρπισε στο Λαό, δυστυχία, απελπισία, φτώχεια, απόγνωση, κατάθλιψη, φόβο, υποτέλεια, και οργή, με τη συνεργασία Σημίτη, ΓΑΠ, & Σαμαρο-Βενιζέλων.
Η Πολιτικός της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν δήλωσε, ότι είναι διαβολική η πολιτική της Σιωνιστικής Τρόϊκα, απέναντι στην Ελλάδα, και ο πρόεδρος της συμφοράς Παπούλιας τσιμουδιά!!!
Μια διαβολική καταστροφική πολιτική που οδήγησε σε μια πολύ υψηλή ανεργία, μείωση μισθών και συντάξεων, και ένα αβυσσαλέο, μη βιώσιμο, δημόσιο χρέος της χώρας...........
Αυτό θα είναι το μέλλον μας όσο παραμένουμε στο ευρώ. Η Ελλάδα του Παπούλια είχε την ατυχία να έχει στο πηδάλιο δειλούς, φοβισμένους, ανίκανους, και ανάξιους πολιτικούς.
Η Ελλάδα πρέπει να πάρει τις τύχες της στα χέρια της, να διαγράψει μονομερώς τα χρέη, να κάνει στάση εξωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών, δεν χρειάζεται να πληρώνουμε άλλο το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, και να γκρεμίσει με διεθνή δυσφήμιση την Ευρωζώνη. Μη ξεχνάτε με τη δραχμούλα, και ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ, μεγαλουργήσαμε!!!
Ο  Ο.Η.Ε. πρόσφατα ψήφισε υπέρ της ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ διαγραφής του χρέους, και η Ελλάδα των Σαμαρο-Βενιζέλων απείχε της ψηφοφορίας, αν και μας αφορά άμεσα!!!
Μήπως υποφέρουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι;;; ο λαός υποφέρει!!!
Τα λεφτά θα βρεθούν όταν πάρουμε τον έλεγχο της χώρας στα χέρια μας, και αποτινάξουμε τον ζυγό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των τραπεζών του Ρότσιλντ! Αυτά προαιπαιτούν ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ  ΠΑΠΟΥΛΙΕΣ μαριονέτες της Ν.Τ.Π., αλλά εθνικούς ηγέτες, πατριώτες, αποφασισμένους για τη ζωή τους.!!! Τους Εθνικούς ηγέτες οι Κοσμοκράτορες θα προσπαθήσουν να τους δολοφονήσουν, αλλά λαός ενημερωμένος, είναι η καλλίτερη ασπίδα προστασίας για τη ζωή τους!!! Οι Κοσμοκράτορες θα φοβηθούν να τους δολοφονήσουν, αφού ο Λαός θα γνωρίζει ότι το έγκλημα είναι από αυτούς τους Σιωνιστές Παντοκράτορες!! (Βλέπε γεγονότα Κένεντυ-ΗΠΑ).
Η  Ε.Ε. μας κάνει οικονομικό πόλεμο, εξελίσσεται όλο και περισσότερο σε ένα αντι-δημοκρατικό Σιωνιστικό τέρας.
Αυτή η Ε.Ε. οικοδομήθηκε σαν μια φυλακή για τις μικρές φτωχές χώρες!!Ο Παπούλιας παρέδωσε τη κυριαρχία της χώρας, στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού αποφάσεις για τη τύχη μας λαμβάνουν οι Κοσμοκράτορες.
Πρέπει ο Παπούλιας, και οι συγκυβερνώντες πολιτικοί, να συλληφθούν, καινα δικαστούν για εσχάτη προδοσία, διότι με πράξεις τους χρεοκόπησαν τη χώρα, και τη παρέδωσαν στον εχθρό, (Ν.Τ.Π.), και στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Παρέδωσαν Εθνική κυριαρχία!!! Σήμερα η πατρίδα τελεί υπό κατοχή των Σιωνιστών της Ε.Ε. και των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Η Ελλάς δεν κυβερνάται πια από Έλληνες!!
Φοβάμαι ότι από δω & πέρα, σε αυτή τη χώρα, όλα μπορούν να συμβούν. Χρεοκοπία, στάση εσωτερικών πληρωμών, πλιάτσικο των τραπεζιτών του παγκόσμιου Δικτάτορα, ντού στα σπίτια των Ελλήνων, κατάληψη της πατρίδας μας από τους λαθρό, κ.λ.π.
Όλα είναι προ των πυλών, με Παπούλιες και συν  αυτώ ΣαμαροΒενιζέλους πολιτικούς. Το χάος είναι μπροστά μας.
Επιδίωξη της Ε.Ε. να μην παράγουμε τίποτε, και να είμαστε απλώς πελάτες των Γερμανικών εργοστασίων!!!
Με αυτά τα δεδομένα ο διάδοχος Δήμας, δέχεται τη Προεδρία!!
Το ερώτημα είναι, μετά το Χάος τι;;;; Ελπίζουμε το μετά να ανήκει σε Έλληνες εθνικιστές πατριώτες, που με αστραπιαίες κατάλληλες πολιτικές, θα αποτινάξουν τη σκλαβιά των Επικυρίαρχων Κοσμοκρατόρων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.!
Μας ρωτάνε που θα βρείτε τα λεφτά, εάν δεν σας δανείσουν οι γύπες και τα κοράκια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Απαντάμε. Η Ελληνική Α.Ο.Ζ. τα πετρέλαια, και φυσικό αέριο πέταξαν στην αγκαλιά των κυρίων Κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, και στη Σιωνιστική μαφία αυτών. Αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Οι παγκόσμιοι Δικτάτορες είπαν, «Γιατί να έχουν οι Έλληνες τα πετρέλαια;; να τους τα πάρουμε!!» Και βρήκαν τους Παπούλιες με ΣαμαροΒενιζέλους, και τακτοποίησαν το θέμα!!! Με τον ίδιο τρόπο τακτοποίησαν και τα άλλα πολύτιμα ορυκτά.(χρυσός, κλπ)
Bρήκαν εδώ Μ@@@@@ς πολιτικούς και τακτοποίησαν το θέμα.
Η Γερμανία μας χρωστά δις. ευρώ από κατοχικά δάνεια, και πολεμικές επανορθώσεις. Αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Ο χρυσός της Ελλάδος πέταξε προς Σόρος μεριά. Αυτά δεν είναι λεφτά;;; Το αλλουμίνιον της Ελλάδος πέταξε προς τους Επικυρίαρχους της Γης, αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Όλα τα πολύτιμα ορυκτά (ουράνιο, όσμιο, κ.λ.π.) πέταξαν προς Κοσμοκράτορες μεριά. Αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Αυτά κάνουν οι Μνημονιακοί ΣαμαροΒενιζέλοι με Παπούλιες!!!
Ο ΟΤΕ πέταξε προς Γερμανούς, η ΔΕΗ πέταξε προς Τρόϊκα μεριά, τα λιμάνια, αεροδρόμια, εθνικές οδοί, και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές, πέταξαν, αυτά δεν είναι λεφτά;;;;
Η  ΕΥΔΑΠ με όλα τα έργα υδρεύσεως πηγαίνει προς Κοσμοκράτορες. Αυτά δεν είναι λεφτά;;; Τα ασφαλιστικά ταμεία άδειασαν προς τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ μεριά, αυτά δεν είναι λεφτά;;;Τα δημόσια ταμεία άδειασαν προς Τρόϊκα μεριά, αυτά δεν είναι λεφτά;;; Τα μαγαζιά έκλεισαν, αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Ότι εισπράττουν οι εφορίες, οι Σαμαράδες τα στέλνουν στο αφεντικό τους Ρότσιλντ, αυτά δεν είναι λεφτά;;;;;;;;;
Η βαριά Ελληνική βιομηχανία έκλεισε, αυτά δεν είναι λεφτά;;; Οι βιοτεχνίες έκλεισαν, αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Η Γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή στενάζει, αυτά δεν είναι λεφτά;;; Η αλιεία επίσης!!!
Οι Ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες κατεστράφησαν, αυτά δεν είναι λεφτά;; Τα δημόσια Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, σχολεία, ιδρύματα, χρεοκόπησαν. Αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός εκλάπη από βαρβάρους, αυτά δεν είναι λεφτά;;;Το μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη εσυλήθη, όλος ο λόφοςήταν γεμάτος με χρυσάφι, αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Η Ελλάδα κατελήφθη από εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που στέλνουν τα ευρώ που κερδίζουν εδώ, έξω στις πατρίδες τους, αυτά δεν είναι λεφτά;;;;
Αν και χρεοκοπημένη χώρα, στέλνουμε εκ.ευρώ βοήθεια σε τριτοκοσμικές χώρες από το ΥΠ.ΕΞ. Αυτά δεν είναι λεφτά;;;
Ιδρύθηκαν εκατοντάδες ΜΚΟ με πονηρούς σκοπούς, αυτά δεν είναι λεφτά;;; Ιδρύθηκαν δεκάδες OFF-SHOREεταιρίες, αυτά δεν είναι λεφτά;;; Γεννήθηκαν οι πληγές του Φαραώ στην Ελλάδα, αυτά δεν είναι λεφτά;;; Διερχόμεθα τη περίοδο των ισχνών αγελάδων της Παλαιάς Διαθήκης!!!
Όμως λεφτά υπάρχουν για τα πολιτικά κόμματα, για «λαδώματα» βουλευτών και δημοσιογράφων, όπως λένε στα κανάλια της T.V.
Η μεγαλύτερη τραγωδία σε ένα λαό είναι να αγωνίζεται, να θυσιάζεται, να στερείται τα πάντα, και στο τέλος να καταστρέφεται για ένα τίποτα, για ένα προδοτικό κατεστημένο που έχει ξεπουλήσει τη χώρα, έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία, και τον Ελληνισμό, στις επιθυμίες των Επικυρίαρχων της Γης!!!
Όλες αυτές οι συμφορές συνέβησαν επί των ημερών Παπούλια, ο οποίος θεάται τα γενόμενα αμίλητος και αμέριμνος.
«Μη μου τους κύκλους τάρατε», Πέρα βρέχει, είναι ο Παπούλιας.
Η Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια, ζητούν κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας, και ο Παπούλιας και συνεργάτες εφιάλτες τσιμουδιά.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως, ο παγκόσμιος δικτάτορας μας φέρνει τον υπάλληλό του , για να συνεχιστεί το κακό!!!
Η Ελλάδα ανήκει δυστυχώς, στη κατηγορία «αποικιών χρέους». Οι χώρες αυτές υποχρεούνται να έχουν μόνο και αποκλειστικά φυτευτούςηγέτες, κατά κανόνα, με τραπεζικές διασυνδέσεις. Καταλάβατε τώρα γιατί έβαλαν το Δήμα;;;
Αυτή είναι και η τύχη της Ελλάδας. Πως μπορούμε να αντιδράσουμε;; Πολύ δύσκολα, αλλά η άποψή μου είναι ότι μόνο μέσω της επιστροφής μας στο εθνικό μας νόμισμα, με διαγραφή του χρέους, αυτό που πολεμούν λυσσαλέα εντός και εκτός συνόρων, θα είχαμε πιθανότητες να σωθούμε. (Βλέπε απόφαση του Ο.Η.Ε.)
Σοκάρουν οι βαριές καταγγελίες από Αρχηγό κόμματος για προσπάθεια εξαγοράς του, να ψηφίσει το νέο πρόεδρο. Θα έχεις ότι ζητήσεις του υποσχέθηκαν, φτάνει να ψηφίσουν οι βουλευτές σου το νέο πρόεδρο.Εκλεκτό της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ο νέος υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο εκλεκτός της παγκόσμιας τράπεζας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υπουργός εξωτερικών στη κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτά τα προσόντα αρκούν!!!
Ο κ. Δήμας είναι η επιμονή του παγκόσμιου οικονομικο-πολιτικού κατεστημένου, ο  πρόεδρος να είναι πολιτικός, δηλαδή από το «συνάφι». Για το παγκόσμιο κατεστημένο της Ν.Τ.Π. ο πολιτικός έχει δεσμεύσεις, έχει κομματικές αγκυλώσεις, έχει δώσει δείγματα γραφής, είναι από το «συνάφι»..............
Γίνεται εκστρατεία τρόμου από την Σιωνιστική Ε.Ε. για να ψηφιστεί ο νέος πρόεδρος, και να παραμείνουν στην εξουσία οι ΣαμαροΒενιζέλοι. Χωρίς ενδοιασμό οι εκτελεστικοί πολιτικοί της Σιωνιστικής Ε.Ε. απειλούν ότι θα καταστρέψουν την Ελλάδα!!!
Θέλουν την Ελλάδα πιόνι τους, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά κανένας. Για να σωθούν δημιουργούν σενάρια τρόμου. (Βλέπε ραδιοφωνικές εκπομπές που σπείρουν κινδυνολογία). Έτσι ομολογούν ότι το successstory των ΣαμαροΒενιζέλων, ήταν παραμύθι. Όσοι βουλευτές δεν θα ψηφίσουν το νέο πρόεδρο, θα τους κατηγορήσουν ότι καταστρέφουν τη χώρα, για να σωθούν οι ΣαμαροΒενιζέλοι, και η συνοδεία αυτών.
Ο νέος πρόεδρος είναι πρόσωπο ελεγχόμενο και διαχειρίσιμο. Ξέρει καλά πως δουλεύει το σύστημα, και όντας μέρος του, δεν πρόκειται να στραφεί εναντίον του, αλλά θα διαιωνισθεί ηκατάσταση Παπούλια. Είναι «σάρξ εκ της σαρκός» της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-Δικτατορίας!!!
Πάμε λοιπόν για Δήμα, και «Ελλάς πυρί μυχθήτω».............
Ο  Δήμας είναι «Η  υψηλή επιλογή» της Υψηλής Πύλης του Παγκόσμιου Σουλτάνου!!!
Για να εκλέξει το νέο πρόεδρο, θα χρειαστεί να βάλλει βαθιά το χέρι στη τσέπη ο πρόεδρος της παγκόσμιας Κυριαρχίας.
Εσείς οι βουλευτές που θα ψηφίσετε τον εκλεκτό του παγκόσμιου Σουλτάνου, αποδείξατε στο Λαό ότι από άγνοια, αφέλεια, και επιπολαιότητα, πουλήσατε την Ελληνική ψυχή σας στη παγκόσμια κυβέρνηση.Ο θόρυβος για κερδοσκοπία οργιάζει αυτές τις ημέρες, όπως γράφουν και λένε τα ΜΜΕ.
Καταντήσατε την Ελλάδα μας «χώρα Μπανανία» με τα συνεχή ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ που ψηφίζετε. Πές τε και μια φορά ΟΧΙ, έτσι για τη τιμή της Βουλής των Ελλήνων.
Με τη διαγωγή σας, καταντήσατε το Κοινοβούλιο, σε Κυνοβούλιο. 
Το χρήμα πρόδωσε το ΧΡΙΣΤΟ, δεν θα προδώσει τον Ελληνισμό;;;;
Εν όψει αυτής της καταστάσεως εμείς ο Λαός των Ελλήνων αναφωνούμεν,ΟΧΙ  ΑΛΛΟΝ  ΠΑΠΟΥΛΙΑ, συνεργάτη των εχθρών του Ελληνισμού!!! Πέρασαν πέντε χρόνια αυτοκτονίας των Ελλήνων για το τίποτα, ενώ εμείς εκλέγουμε προέδρους στην υπηρεσία των Σιωνιστών Επικυρίαρχων Παντοκρατόρων!!!
                    ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                               Διεθνολόγος







Διαβάστε περισσότερα » »