Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΤO ΤΑΞΙΔΙ ΤΣΙΠΡΑ στον ΠΡΟΕΔΡΟ TRUMP του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Β! Έκδοση

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ή ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ;;;


Τι γυρεύει ένας δήθεν Αριστερός Σιωνιστής δούλος της Ν.Τ.Π. στον Εθνικιστή Αμερικανό Πατριώτη DONALD TRUMP;;;;;;;;;;;;

Φημολογείται διαιώνισης της βάσης στη Σούδα της Κρήτης, και μόνιμη κατάκτηση του βαθέως Κράτους των Σιωνιστών Αμερικανών και του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ!!!
Την Ελλάδα την έχουνε για εκμετάλλευση, ΜΟΝΟΝ για αποικία, για τον ορυκτό της πλούτο, και τη Γεωστρατηγική της θέση. Γιαυτό μας «έκατσαν» πολιτικούς δούλους!!!
Ακούμε τον ΤΣΙΠΡΑ συνεχώς να υπόσχεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Συνήθη ψέματα του ΤΣΙΠΡΑ!!!
Όνειρα θερινής νυχτός!!!
Ανάπτυξη ακούμε, και Ανάπτυξη δεν βλέπουμε!!!
Ανάπτυξη μιάς χώρας δεν γίνεται, υπό τέτοιες προϋποθέσεις και καταστάσεις.
Στην Ε.Ε. υπάρχει το Εβραϊκό Σιωνιστικό Συμβούλιο το
——————————————————————————————-
οποίο κυβερνά την Ε.Ε., όπως το AMERICAN JEWISH
——————————————————————————————-
COMMITTEE (A.J.C.) κυβερνά τις Η.Π.Α.
Με τέτοιες καταστάσεις ανάπτυξη στην Ελλάδα δεν γίνεται!
Την Ελλάδα την έχουν οι Σιωνιστές δανειστές κατακτητές για εκμετάλλευση και ΜΟΝΟΝ!
Μας επέβαλαν,
1.- Μόνιμη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, δάνεια, Μνημόνια, και τοκοχρεωλύσια, έτσι ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Είναι σαν τον οικογενειάρχη που δανείζεται συνεχώς. Αυτός ο οικογενειάρχης δεν πρόκειται να δεί ανάπτυξη στην οικογένειά του.
2.-Όλα τα έσοδα του Κράτους, πηγαίνουν στήν αποπληρωμή των τοκοχρεωλυσίων. (Στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
3.-Εάν δεν αποτινάξουμε τον ζυγόν των δανειστών, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ανάπτυξη δεν βλέπουμε.
4.-Οι πολιτικοί είναι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, δούλοι των Σιωνιστών δανειστών.
5.-Εάν δεν εφαρμόσουμε χαμηλή φορολογία 10% προς ΑΠΑΝΤΕΣ, (Επενδυτές & Λαό), ανάπτυξη δεν βλέπουμε. (Βλέπε Βουλγαρία και άλλες Βαλκανικές χώρες).
6.-Η Ελλάδα κατάντησε αποικία & προτεκτοράτο των δανειστών. Μια αποικία έχει ανάπτυξη;;;;;;
7.-Μην μας δουλεύουν οι ψεύτες & προδότες πολιτικοί.
8.-Εάν δεν ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ το ψεύτικο & τεχνητό ΧΡΕΟΣ , (Βλέπε ΕΛΣΤΑΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ), που μας επέβαλαν οι δανειστές Κοσμοκράτορες, ανάπτυξη δεν βλέπουμε!!!
9.-Εάν δεν πάρουμε στα χέρια μας όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Χώρας, (βλέπε EL-DORADO-ΧΡΥΣΟΣ, βλέπε FRAPORT-Αεροδρόμια, βλέπε Υδρογονάνθρακες, κ.λ.π. ανάπτυξη δεν βλέπουμε).
Οι Έλληνες να πάρουμε πίσω από τους Γερμανούς τα Αεροδρόμια. Οι προδότες πολιτικοί να δικαστούν!!!
10.-Εάν δεν καταργήσουμε τον ΕΝΦΙΑ, να πάρει μπροστά η οικοδομή , ανάπτυξη δεν βλέπουμε.
11.-Εάν δεν καταργήσουμε τη γραφειοκρατία, ανάπτυξη δεν βλέπουμε.
12.-Εάν δεν στηρίξουμε τη ΓΕΩΡΓΙΑ-Κτηνοτροφεία-Αλιεία, ανάπτυξη δεν βλέπουμε.
13.-Στην οικονομία της Ελλάδος, έχουν διεισδύσει οι καταραμένοι Σιωνιστές δανειστές της Ν.Τ.Π. και ως εκ τούτου ανάπτυξη δεν βλέπουμε.
14.-Και ας λένε οι προδότες πολιτικοί, υπηρέτες των δανειστών, παραμύθια στο Λαό.
15.-Ανάπτυξη δεν γίνεται με ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, τοκοχρεωλύσια, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, Μεταρρυθμίσεις, Υποχωρήσεις, Προαπαιτούμενα, Μεσοπρόθεσμα, Πάρτε μέτρα, Κόφτης, Λιτότητα, CAPITAL CONTROLS, Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων για 99 χρόνια, ΘΕΣΜΟΥΣ, Διάσωση Τραπεζών, Διάσωση ασφαλιστικών Ταμείων.
16.-Όλα αυτά τα «έκλεψαν» οι δανειστές Κοσμοκράτορες. Βρήκαν εδώ «Μ@λ@κ@ς» και προδότες πολιτικούς, και κάνουν ότι θέλουν.
17.-Εάν δεν προστατέψουμε τα σύνορά μας (θαλάσσια και στεριανά), ανάπτυξη δεν βλέπουμε, θα ζούμε αεννάως στην κακομοιριά των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, θα ζούμε συνεχώς στην κακομοιριά των λαθρό της Μέσης Ανατολής, και της Αφρικής, για να μας αρπάξουν οι δανειστές το ΧΡΥΣΟ και τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.
18.-Λάθος μετανάστες φέρνετε. Η Ελλάδα με τους λαθρό που φέρνετε θα μεταμορφωθεί σε Αραβική-Αφρικανική-Ασιατική χώρα!!! Είναι διαταγή των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!!
19.-Οι διεθνείς οργανισμοί μας κατατάσουν στην οικονομία, ανάμεσα σε Νιγηρία & Μπαγκλαντές. Να σκεφθείτε ότι η Ζιμπάμπουε έχει καλλίτερη θέση από την Ελλάδα!!!
20.-Το Ελληνικό, ΤΟ ΧΡΥΣΟ & ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, τα διεκδικεί ο Πατριάρχης των Σιωνιστών δανειστών Επικυρίαρχων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αντί πινακίου φακής.
21.-Οι Σιωνιστές τοκογλύφοι δανειστές Παντοκράτωρες, απαιτούν εμείς οι Έλληνες δούλοι να τους αποκαλούμε «ΘΕΣΜΟΥΣ». Έτσι θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξη με τους «ΘΕΣΜΟΥΣ» καπέλο;;;
22.-Εάν δε πάψουμε να είμαστε αποικία των δανειστών Κοσμοκρατόρων, ανάπτυξη δεν βλέπουμε.
23.-Με μειώσεις μισθών & συντάξεων δεν μπορεί να γίνει ανάπτυξη.
24.-Με Σημίτιδες, ΓΑΠ, Καμίνη, Ραγγούση, Φώφη, κ.λ.π. δεν γίνεται ανάπτυξη. Η χώρα είναι εγκλωβισμένη με πολιτικούς δούλους των Εβραίων Σιωνιστών δανειστών της Ν.Τ.Π.
25.-Ο Γερούν Μπλούμ δήλωσε να μείνει ο ΤΣΙΠΡΑΣ στην εξουσία. Φαίνεται πως ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι υπηρέτης των Εβραίων δανειστών. Έτσι ανάπτυξη δεν γίνεται.
26.-Με Ιουδαίους Σιωνιστές υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στις επιτελικές θέσεις της Ε.Ε., ΑΝΆΠΤΥΞΗ της Ελλάδος δεν γίνεται. Συνεχώς θα είμαστε προτεκτοράτο των δανειστών.
27.-Αριστερά & Δεξιά Κοσμοθεωρία δεν υπάρχει. Υπάρχει ΜΟΝΟΝ η Κοσμοθεωρία του διεθνούς Σιωνισμού των Δικτατόρων, της Παγκοσμιοποίησης.
28.-Ο Σωκράτης την αρχαία εποχή, ιδών τους Σιωνιστές εμπόρους να αποβιβάζονται στον Πειραιά, ανεφώνησεν, «ΙΔΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ»…….
29.-Κατά τα άλλα, άστε τον ΤΣΙΠΡΑ να ονειρεύεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ στα επόμενα 100 χρόνια.
30.-Η Ελλάδα θέλει ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ & ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ!!! Θέλει συμφωνίες στον ορυκτό της πλούτο 50%-50% όπως οι χώρες του Περσικού Κόλπου!
31.-Ο Γερούν Μπλούμ είπε μετά τα Μνημόνια, η Ελλάδα θα συνεχίσει να ζεί υπό την εποπτείαν των Σιωνιστών δανειστών…………….
32.-Εάν όλα αυτά δεν τα καταλύσει ο ΤΣΙΠΡΑΣ με τον DONALD TRUMP, ανάπτυξη δεν βλέπουμε. Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι προτεκτοράτο των δανειστών της Ν.Τ.Π.
33.-Όσον αφορά το Ν/Σ για την αλλαγή φύλου, είναι διαταγή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί……………
34.-Αλήθεια, οι Εβραίοι ΣΗΜΙΤΗΣ & Γ.Α.Π. που κατέστρεψαν την Ελλάδα, με τα στελέχη αυτών, γιατί δεν βρίσκονται φυλακή;;;
Δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στην Ελλάδα;;;
Μόνον για τους φτωχούς υπάρχει;;;;;;;;;;;;;;;;
 
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »