Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Ένα καλά στημένο κόλπο!!!! Η πιο σύντομη διαδρομή Από Συρία-Γερμανία!!!


Πατάς διαδρομή Από Συρία-Γερμανία...σου βγάζει αυτό.
Πατάς σύντομη διαδρομή Από Συρία-Γερμανία...σου ξαναβγάζει αυτό.

 Βρε Μυστήρια πράγματα..ρε εσείς με 5.000 δολάρια που δίνεται έκαστος για 
να έρθετε...χ 4 άτομα=20.000 ταξί να παίρνατε ανά Κράτος πολύ πιο φτηνά θα σας ερχότανε...

Γιατί άραγε σας προωθεί η Τουρκία από το Αιγαίο...

iokh.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ & ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ του Αντώνη Ι.Γρυπαίου

(ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)
Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Σιωνιστών δανειστών «Θεσμών», της Ν.Τ.Π. και Παγκοσμιοποίησης, μας χρέωσε με δόλιο ΧΡΕΟΣ, και μας γέμισε με εκατομμύρια Ισλαμιστές πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Οι ξενοκίνητες ΜΚΟ, οι «φιλάνθρωποι» του ΣΟΡΟΣ,και οι διάφορες Εβραίες Τασίες & Σίες, κάνουν κουμάντο στο μεταναστευτικό στη χώρα μας.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χαρακτηρίζεται από ατολμία, φόβο, και υποχωρητικότητα, έναντι των προβλημάτων χρεοκοπίας, και λαθρομεταναστών. Προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα με ημίμετρα, δηλαδή βαριά φορολογία των φτωχών μαζών, και μείωση συντάξεων των γερόντων.
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση διέταξε τα ανδρείκελα αυτών, τους Βαλκάνιους βόρειους γείτονες, να κλείσουν τα σύνορα, και να μας «ταπώσουν».
Όμως οι λαθρομετανάστες θέλουν να πάνε στη Γερμανία.
Χρεοκοπία & λαθρομετανάστες, με κλειστά τα βόρεια σύνορα, πάει πολύ, δεν το αντέχει ο Ελληνικός Λαός.!!!
Η Ε.Ε. αποφάσισε να εγκλωβιστούν όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Δεν γίνεται και λαθρό & χρέος & κλειστά σύνορα. Έτσι οι Έλληνες γίνονται, και κερατάδες, και δαρμένοι, και χρεομένοι.
Πρέπει να πληρώσουν οι δανειστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. που μας χρέωσαν, και έφεραν εδώ τους λαθρομετανάστες.
Οι Επικυρίαρχοι της Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν να γεμίσουν την Ευρώπη με λαθρομετανάστες, εφαρμόζοντας το σχέδιο COUDENHOVEΝ-KALERGI, για ανάμειξη Έθνών,φυλών, γλωσσών, και χρωμάτων. Θέλουν να κάνουν τη νέα ΒΑΒΕΛ της Βίβλου, για να διοικούν εύκολα την Οικουμένη!!!
Οι πλούσιοι βόρειοι «εταίροι» στην Ε.Ε. αντέδρασαν, και έκλεισαν τα σύνορά τους για τους λαθρό.
Εμείς είμαστε «μπάτε σκύλοι αλέστε». Η συνθήκη Σένγκεν προβλέπει ανοιχτά σύνορα ΜΟΝΟ για Ευρωπαϊκούς Λαούς της Ε.Ε.
Επειδή οι μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Βαλκάνιοι βόρειοι γείτονες, έκλεισαν τα Σύνορα, μας «τάπωσαν» με φελό σαν μπουκάλι με τσίπουρο, και γίναμε αποθήκη εκατομμυρίων προσφύγων & λαθρομεταναστών, κατόπιν εντολών των βορείων «εταίρων» της Ε.Ε. και της ηγεσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και Παγκοσμιοποίησης,
Εισηγούμαι στη Κυβέρνηση όπως,
με ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, διαγράψει όλο το χρέος με το οποίο οι Κοσμοκράτορες με δόλιο τρόπο μας χρέωσαν. Σεισάχθεια εδώ και τώρα.
Δεν γίνεται και ΧΡΕΟΣ & ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ & ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!
Εάν κύριοι πολιτικοί δεν το κάνετε, θα φανείτε στο Λαό ως συνεργάτες του εχθρού Κοσμοκράτορα βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της Ν.Τ.Π. , δηλαδή δοσίλογοι και προδότες.
Εάν η Κυβέρνηση με ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , διαγράψει το παράνομο, δόλιο, επαχθές, και επονείδιστο ΧΡΕΟΣ, θα ανακουφίσει το Λαό μας από τη βαριά φορολογία, και θα λύσει άπαξ δια παντός, το Ασφαλιστικό, το Αγροτικό, και το Οικονομικό πρόβλημα της χώρας.
Με μηδέν ΧΡΕΟΣ δεν θα έχουμε εκατομμύρια ευρώ τοκοχρεωλύσια να πληρώνουμε κάθε μήνα στους Σιωνιστές δανειστές «Θεσμούς».
Εάν χρειαστείτε δάνεια, «Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές», με βάση τη Γεωπολιτική-Γεωστρατηγική θέση της χώρας.
Λέμε ΟΧΙ στο ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Απευθυνόμενος στη Κυβέρνηση τους λέω,
Σκεφθείτε πως θα ταϊσετε όλες αυτές τις χιλιάδες δυστυχισμένους, & τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες;;;;;;;;;;;
Πως θα τους στεγάσετε;;;
Πως θα τους ντύσετε;;;
Πως θα τους θεραπεύσετε;;;
Με τα ψιχία που σας δίνει η Ε.Ε.;;; ή θα τους φορτώσετε στις πλάτες του καταχρεωμένου Ελληνικού Λαού;;;
Δώστε διαταγή στο Π.Ν. & Λ.Σ./Ακτοφυλακή να φυλάττουν τα θαλάσσια σύνορα στο Ανατολικό Αιγαίο, μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, και να είσθε βέβαιοι ότι δεν περάσει «κουνούπι».
Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της Ελλάδος. Μην είστε ΔΕΙΛΟΙ!!!
Κλείστε και εσείς τα θαλάσσια σύνορα, όπως τα έκλεισαν οι Σκοπιανοί!!! Δεδομένου ότι το ΝΑΤΟ είναι μόνο θεατές.
Πράττοντας τα αντίθετα, εκτελείτε εντολές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Δηλαδή διαπράττετε ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά της Πατρίδος!!!
Ήδη ο Ελληνικός Στρατός ανέλαβε να κατασκευάσει πολιτείες, για να στεγάσει όλους αυτούς τους δυστυχισμένους.
Δηλαδή ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ!!!
Το ΝΑΤΟ ήρθε για να μείνει στο Αιγαίο, για να «μπλοκάρει» τη ΡΩΣΙΑ στο βορά!!!
Η μικρή Ελλάδα υφίσταται απώλεια εδαφών και θαλασσών. Όλα έγιναν για τη μεγάλη Τουρκία.
Στην Κυβέρνηση Τσίπρα, έχουν καταλάβει τι κάνανε;;;
Έχουν διαπράξει από αφέλεια και επιπολαιότητα έγκλημα στο Αιγαίο, κατά της Πατρίδος.
Με τη συμφωνία αυτή αλλάζει το Ελληνικό καθεστώς στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι ζήτησαν όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου!!! Διχοτόμησαν το Αιγαίο στον 25ο Μεσημβρινό, με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ & Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι πολιτικοί μας αποδεχόμενοι αυτό, διαπράττουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!
Τελικά οι λαθρομετανάστες θα πάρουν τα όπλα εναντίον των Ελλήνων……………….
Ο ΣΟΡΟΣ της Ν.Τ.Π. θα τους εξοπλίσει!!!
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »

Πιστοποιητικά οικολογικών και αντικυνηγετικών φρονημάτων

Αποτέλεσμα εικόνας για ωριωνΗ Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, απέστειλε εγκύκλιο στα σχολεία δικαιοδοσίας της με την οποία «απαγορεύει» σε επιστήμονες κυνηγούς να έρθουν σε επαφή με τα παιδιά των σχολείων, στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων (1). Ακολούθησε μια σειρά παρόμοιων εγκυκλίων και σε άλλες περιφέρειες της χώρας. Υπήρξε κάποια άνωθεν παρέμβαση από το Υπουργείο ή από μόνοι τους οι Διευθυντές Εκπαίδευσης σκέφτηκαν με παρόμοιο τρόπο;
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης απέστειλε έγγραφο, με το οποίο αποβάλει επιστήμονες, που έχουν την ιδιότητα του κυνηγού, από τα Δημόσια Σχολεία της χώρας, όπως αφήνουν να εννοηθεί δημοσιεύματα που αποδίδονται στον σύμβουλο του Υπουργού κο Θέμη Δημητρακόπουλο ότι «κυνηγετικοί σύλλογοι και κυνηγοί δεν θα πλησιάζουν τα σχολεία στο εξής». Θεωρούμε ότι σε συνθήκες Δημοκρατίας, και όχι οικοφασισμού, η κυβέρνηση πρέπει να είναι όλων των Ελλήνων και όχι μόνο των οικολογικών οργανώσεων.
Το επόμενο βήμα, πιο θα είναι άραγε; να αποβληθούν και τα παιδιά των κυνηγών από τα σχολεία; Οι δάσκαλοι που είναι κυνηγοί θα απολυθούν και αυτοί για να μη μολύνουν την διαμορφούμενη «οικολογική» συνείδηση του σχολείου; Μήπως να πάρει σειρά το Υπουργείο Υγείας; Αρκετοί γιατροί είναι κυνηγοί, επομένως θα κινδυνεύουν τα παιδιά όταν επισκέπτονται τα σχολεία οι γιατροί-κυνηγοί; Οι πρακτικές των κυβερνητικών στελεχών αρχίζουν να διολισθαίνουν σε επικίνδυνα για τον τόπο μονοπάτια. Πιστοποιητικά οικολογικών φρονημάτων, δηλώσεις οικολογικής νομιμοφροσύνης και διαχωρισμός των Ελλήνων σε μιάσματα και οικολόγους, έχουν ξεπεραστεί από την ιστορία. Αν δεν ήταν πραγματικά επικίνδυνες επειδή οδηγούν σε οικοφασιστικές πρακτικές, θα μπορούσαν να θεωρηθούν αστείες. Θυμίζουμε ότι και ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν φανατικός ζωόφιλος και χορτοφάγος...
Με άλλη πρόσφατη εγκύκλιό του (2), για τις σχολικές εκδρομές, το Υπουργείο Παιδείας συνιστά (!!) «κατά τον προγραμματισμό των επισκέψεων η αποφυγή χώρων στους οποίους βρίσκονται ζώα σε αιχμαλωσία, με σκοπό την εμπορική τους εκμετάλλευση, καθώς αυτό δεν συνάδει με τις γενικές αρχές της εκπαίδευσης». Ακολούθησε, προφανώς όχι τυχαία, ένα κύμα παρεμβάσεων, με υποδείξεις προς το Υπουργείο Παιδείας που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.
Μια Κίνηση για την Κατάργηση της Γούνας απέστειλε επιστολή (3) με την οποία ζητούσε από το Υπουργείο να απαγορεύσει στους επαγγελματίες της γούνας να ενημερώσουν τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων της Καστοριάς για το επάγγελμα τους. «Θεωρούμε ότι ο κλάδος της γούνας ξεχειλίζει από αίμα και βαρβαρότητα και οποιαδήποτε προσπάθεια ενθάρρυνσης της νέας γενιάς να ασχοληθεί με αυτόν, πρέπει να αντιμετωπιστεί από το Υπουργείο σας με αυστηρότητα και υπευθυνότητα.... Λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία με την οποία αντιμετωπίσατε τις επισκέψεις σχολείων σε χώρους που διατηρούν ζώα σε αιχμαλωσία, σας καλούμε να διερευνήσετε τις παραπάνω πρωτοβουλίες, να τις καταδικάσετε και να αποτρέψετε μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες» Αξιοσημείωτο δεν είναι μόνο η οικοφασιστική άποψη περί μιας νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας, αλλά το ύφος των υποδείξεων προς το Υπουργείο Παιδείας, να «καταδικάσει» να «αντιμετωπίσει με αυστηρότητα», να «αποτρέψει» κλπ. Παρόμοιες εκφράσεις συνετισμού και επαναφοράς στην τάξη θυμίζουν κυβερνητικές ανακοινώσεις επί καθεστώτος επταετίας.
Το ερώτημα, αν μετά τα ενυδρεία, τους γουναράδες και τους κυνηγούς έχουν σειρά οι κτηνοτρόφοι, οι ψαράδες και οι γεωργοί να εξοβελιστούν από τα σχολεία, μάλλον είναι θέμα χρόνου να απαντηθεί. Η Τσικνοπέμπτη, η Καθαρά Δευτέρα και το Πάσχα είναι κοντά. Οι δυνάμεις της λαϊκής οικολογικής πολιτοφυλακής θα αναλάβουν δράση. Όποιος δεν υπογράφει δήλωση οικολογικής νομιμοφροσύνης και δεν αποκηρύξει την κατανάλωση κρέατος και ψαριών θα συλλαμβάνεται. Όσοι είναι κυνηγοί θα εξορίζονται για ψυχολογική αναμόρφωση στη Μακρόνησο.
Στον χορό των αντικυνηγετικών υποδείξεων προς το Υπουργείο Παιδείας μπήκε, πέραν των αναμενόμενων κινήσεων από τους ζωόφιλους του zoosos, και η Ορνιθολογική Εταιρεία. Η κα Πανώριου, πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών και Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Εταιρείας, εκφράζει επιφυλάξεις και ανησυχίες για το αν, πτυχιούχοι Δασολόγοι, με μεταπτυχιακά και διδακτορικά, θα μπορούσαν να ενημερώσουν με επιτυχία τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου για τη φύση, το δάσος, τα ζώα και τα φυτά της χώρας μας (4). Ίσως μερικοί θεωρούν ότι ένας απόφοιτος του οικονομικού πανεπιστημίου ή ένας χορτοφάγος ή ποδηλάτης, αλλά με «οικολογικές ευαισθησίες», τα καταφέρνει καλύτερα από έναν επιστήμονα δασολόγο. Σημεία των καιρών και της κατάστασης που έχουμε περιέλθει στη χώρα αυτή. Η επιστολή της ΚΟΜΑΘ (5) προς το Υπουργείο για την υπόθεση αυτή, είναι κατατοπιστική και φέρνει το θέμα στις πραγματικές του διαστάσεις.
Εμείς ως κυνηγοί και μέλη του Ωρίωνα, θεωρούμε, όπως και όλοι οι σοβαροί επιστημονικοί φορείς του κόσμου, ότι το κυνήγι είναι ένα νόμιμο και επιστημονικά ορθό μέσο διαχείρισης της φύσης. Ως πολίτες αυτής της χώρας, δε νομίζουμε ότι οι χορτοφάγοι-οικολόγοι έχουν το μονοπώλιο της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και ότι πρέπει να επιβληθούν ως ευαγγέλιο στα δημόσια σχολεία των παιδιών μας οι προσωπικές τους απόψεις.
Αν και υπήρχε μια ελπίδα στον Ωρίωνα, ότι η κυβέρνηση θα διαψεύσει τους προεκλογικούς μας φόβους, για τους οποίους κατηγορηθήκαμε και από μερικούς κυνηγούς, δυστυχώς οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας για τις προθέσεις της έναντι των κυνηγών.
Επειδή δεν νοείται να υπάρχουν στη Ελλάδα αποκλεισμοί πολιτών από εκπαιδευτικές δομές λόγω πεποιθήσεων, επειδή παρόμοιες πρακτικές ταιριάζουν περισσότερο με εποχές Συνταγματαρχών και όχι με το Σύνταγμα μιας δημοκρατικής χώρας, ζητούμε από την Ελληνική Κυβέρνηση και από τον αρμόδιο Υπουργό, να ακυρώσει όλες τις εγκυκλίους, με τις οποίες επιβλήθηκε ο διαχωρισμός των επιστημόνων σε κυνηγούς και μή κυνηγούς, ενώ παράλληλα «απαγορεύτηκε» η πρόσβαση στα σχολεία σε όσους είναι κυνηγοί. Οι προσωπικές ιδεοληψίες των αυτοαποκαλούμενων «οικολόγων» και χορτοφάγων, ας μείνουν προσωπικές τους. Όποιος καταλαμβάνει δημόσια αξιώματα οφείλει να αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα της χώρας.
  Για τον Ωρίωνα,
Με εκτίμηση,
 
O Πρόεδρος


Θωμάς Μπατσέλας
Ο Γ.Γραμματέας


Νίκος Παπαϊωάννου
Διαβάστε περισσότερα » »