Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Αντώνη Ι. ΓρυπαίουΌποιος δεν διαβάζει το ΤΑΛΜΟΥΔ (Ιερό βιβλίο της Εβραϊκής Θρησκείας), και τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, και τα θεωρεί συνωμοσιολογίες, δεν μπορεί να καταλάβει την παγκόσμια πολιτική της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων της ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων.
Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και το ΤΑΛΜΟΥΔ, είναι οι αρχές για την Γεωπολιτική , Γεωστρατηγική, και Γεωοικονομία, για τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Θα τα βρείτε στα Βιβλιοπωλεία, και στο διαδίκτυο.(Google).
Επενέβησαν στη Γαλλία προεκλογικώς με τρομοκρατικές ενέργειες, και έτσι έπεισαν τους Γάλλους να ψηφίσουν τον εκλεκτό τους.
Τυχαίο;;; δεν νομίζω!!!
Επενέβησαν στην Αγγλία προεκλογικώς με τρομοκρατικές πράξεις, για να εκλέξουν τον εκλεκτό τους τον JEREMY-(Εβραϊστί ΙΕΡΕΜΙΑ), για να αποφύγουν το BREXIT.
Τυχαίο ;;; δεν νομίζω!!!
Δεν θέλουν TRUMP-PUTIN-TEREZA, μέσα στα πόδια τους, στην διακυβέρνηση του πλανήτη!!!
Την Τερέζα δεν την θέλουν. Δεν θέλουν οτιδήποτε το εθνικιστικό.
Οι Ευρωσκεπτικιστές του FARAGE εξαφανίστηκαν.
Γιαυτό έκαναν τις τρομοκρατικές ενέργειες προεκλογικά.
Φήμες και ψίθυροι διεθνώς ότι απείλησαν τον FARAGE να κάτσει σπίτι του, και να απέχει από την πολιτική!!!
Όπερ και εγένετο!!!
Θέλουν την Αγγλία μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. για να την ελέγχουν. Θέλουν την Βρετανία μέσα στην Σιωνιστική στρούγκα με τα πρόβατα τους Ευρωπαίους, όπως Γερμανία-Γαλλία, κ.λ.π.
Θέλουν Μέρκελ-Σούλτζ-Μακρόν-Προκόπηδες-Τσίπρες-Κυριάκους-Τούσκ-Γιούνγκερ-Ρέγκλινγκ-Μοσχοβισί, κλπ, τσοπάνηδες, να φυλάνε τα πρόβατα τους Ευρωπαίους.
Διατηρούν τους Έλληνες πολιτικούς δούλους υπό πίεσην και φόβον από τις Τουρκικές παραβιάσεις και απειλές του Σουλτάνου, για να υπογράφουν οι «Έλληνες» δούλοι, τα Μνημόνια και Αξιολογήσεις δουλείας του Ελληνικού Λαού, για να αρπάξουν οι Επικυρίαρχοι τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο.(ΧΡΥΣΟ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-Φ.Α.) κ.λ.π.
Διατηρούν τις ΛατινοΑμερικανικές χώρες (Βενεζουέλες) υπό πτωχείαν και αναταραχήν, για να τους αρπάζουν τον πλούτο τους.
Διατηρούν τις Ασιατικές χώρες υπό πίεσην, για Γεωστρατηγικούς λόγους. Το ίδιο και τη Μέση Ανατολή.
Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν διεθνώς λένε ότι η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία ζήτησε από το πλούσιο Κατάρ, δισεκατομμύρια δολάρια σαν δωρεάν επιχορήγηση στην ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων, για να έχουν οι Καταριανοί την προστασίαν τους.
Και το Κατάρ αρνήθηκε. Έτσι άρχισε η διπλωματική ανάφλεξη!!!
Φήμες και ψίθυροι διεθνώς λέγουν ότι οι Κοσμοκράτορες πουλάνε προστασία στα πλούσια κράτη, έναντι χρημάτων, (Βλέπε Κατάρ), και στα φτωχά κράτη πωλούν δάνεια, Μνημόνια, και «Αγορές».
Στην Βενεζουέλα προσπαθούν να αρπάξουν τα Πετρέλαια, γιαυτό η αναταραχή!!!
Οι αφελείς και απληροφόρητοι Ευρωπαϊκοί Λαοί, ψηφίζουν τους Νεοταξίτες πολιτικούς εκλεκτούς την Ν.Τ.Π. ή N.W.O.
Οι χώρες της Ε.Ε. είναι γεμάτες από Ισλαμιστές των ISIS, για φόβητρο, εντολή των Κοσμοκρατόρων, για να κρατάνε υπό υποταγή τους Ευρωπαϊκούς Λαούς.
Το «Βαθύ Κράτος» των Η.Π.Α. είναι υπό τον έλεγχό τους, γιαυτό δεν θέλουν τον Πρόεδρο TRUMP.
Ο TRUMP προσπαθεί να ελίσσεται μεταξύ δύο πολιτικών, Κοσμοκρατόρων «Βαθέως Κράτους», και “AMERICA FIRST”.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »