Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Στα έντερά σας έχετε 15 κιλά τοξίνες! Λοιπόν, ήρθε η ώρα να λύσετε το πρόβλημα!

enteraΕίναι γνωστό ότι όσον αφορά την πρόληψη πολλών ασθενειών, είναι αρκετό να καθαρίσετε τα έντερα σας από τις βλέννες, τις στρώσεις κοπράνων και άλλων παρασίτων.
Για 70 χρόνια ζωής, τα έντερά μας επεξεργάζονται περίπου 100 τόνους τροφών και 40.000 λίτρα υγρού, το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το στομάχι μας περιέχει περίπου 15 κιλά στρώσεις κοπράνων και τοξινών. Έχουν εθίσει το αίμα μας και προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στους οργανισμούς μας.
e2
Μπορεί να έχετε ακόμη και 15 κιλά τοξίνες στο -Λοιπόν σας, ήρθε η ώρα να λύσουμε αυτό το πρόβλημα
Τα αποτελέσματα των βρώμικων έντερών μας είναι δυσκοιλιότητα, διαταραχές του μεταβολισμού, διαβήτης, υπερβολικό ή ανεπαρκές βάρος, νεφρικές παθήσεις, ασθένειες του ήπατος, ασθένειες της όρασης και της ακοής, των μαλλιών και των νυχιών, κακό δέρμα, και πολλές άλλες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα και ο καρκίνος.
Με τη βοήθεια ενός κλύσματος, μπορείτε να καθαρίσετε μόνο ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου σας, π.χ. 40 με 50 εκατοστά και η θεραπεία του καθαρισμού του εντέρου με ειδικό εξοπλισμό είναι πολύ δαπανηρή, μακροχρόνια και δεν είναι ακίνδυνη για την εντερική μικροχλωρίδα σας.
Η κατανάλωση ενός έως τριών κουταλιών της σούπας αλεύρου λιναρόσπορου μπορεί εντός τριών ημερών να καθαρίσει εντελώς το παχύ έντερο και τα έντερά σας από τις μακροπρόθεσμες βλέννες, τις στρώσεις κοπράνων , τα παράσιτα, με πλήρη διατήρηση της εντερικής μικροχλωρίδας σας.
e3
Η μέθοδος αυτή επιτρέπει γρήγορη ομαλοποίηση του βάρους σας και κάψιμο του λίπους. Έχει θετική επίδραση στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων. Το αλεύρι λιναρόσπορου μπορεί να απορροφήσει και να εξαλείψει τις τοξίνες στον οργανισμό σας και να μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα.
Αυτή η λύση θα σας βοηθήσει αν έχετε γαστρίτιδα, κολίτιδα, έλκος στομάχου και έλκος δωδεκαδακτύλου , κακώσεις του ουροποιητικού, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα (λοίμωξη των νεφρών), υπερβολικό βάρος και μεταβολικές διαταραχές, αναφέρει η ιστοσελίδα »aura.ba».
Μπορεί να έχετε ακόμη και 15 κιλά τοξίνες στα έντερα σας Λοιπόν, ήρθε η ώρα για να λύσει αυτό το πρόβλημα!
Καταναλώστε αυτό το μείγμα αντί για πρωινό για τρεις εβδομάδες:
Πρώτη εβδομάδα: μία κουταλιά της σούπας αλεύρου λιναρόσπορου αναμεμειγμέμου με 100 ml κεφίρ.
Δεύτερη εβδομάδα: Δύο κουταλιές της σούπας αλεύρου λιναρόσπορου αναμεμειγμέμου με 100 ml κεφίρ.
Τρίτη εβδομάδα: Τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρου λιναρόσπορου αναμεμειγμέμου με 150 ml κεφίρ.
Εάν το να αγοράζετε αλεύρι λιναρόσπορου είναι πρόβλημα, αγοράζετε λιναρόσπορους και αλέθετέ τους καλά. Μην φτιάχνετε ποσότητα για αρκετές ημέρες. Το καλύτερο είναι να τρώτε φρέσκο μείγμα κάθε πρωί. Είναι υποχρεωτικό να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα.
Αυτός ο τρόπος καθαρισμού των εντέρων μπορεί να γίνει μία φορά το χρόνο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
revealedtheninthwave.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑμεΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑμεΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει να οριοθετεί με χρώμα τις θέσεις στάθμευσης Α.μεΑ. στην Κοζάνη. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ)
ΘΕΣΗ ΑΜΕΑ ΚΟΖΑΝΗ
ΘΕΣΗ ΑΜΕΑ ΚΟΖΑΝΗ
ΘΕΣΗ ΑΜΕΑ ΚΟΖΑΝΗ
ΘΕΣΗ ΑΜΕΑ ΚΟΖΑΝΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΕΛΛΑΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠρος: Λαθρομετανάστες  

Φίλες και φίλοι, εδώ που φτάσαμε, εξαιτίας των κατακαθιών που, κατά καιρούς, ψηφίζαμε και κυρίως των «δημοκρατικών» και «προοδευτικών» αριστεριστών, και των, ανά την επικράτειαν, οπαδών της πολυπολιτισμικότητας, μόνο μια επιχείρηση μπορούν ν’ ανοίξουν, οι «φωστήρες» μας, για να «πάρει μπροστά» η οικονομία μας, η οποία (επιχείρηση) τους ταιριάζει απόλυτα, σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες και τα γεγονότα.
     Προτείνω:
          Σε όλες τις εισόδους της ηπειρωτικής και νησιωτικής  χώρας, να τοποθετηθούν μεγάλα κόκκινα φανάρια, ορατά από μεγάλη απόσταση και μεγάλες φωτεινές επιγραφές που να γράφουν:
«Μπουρδέλο "Η ωραία Ελλάς", το μοναδικό, σ’ εξυπηρέτηση, σ’ ολόκληρη τη Ε.Ε.
     Προς τους απανταχού μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. "Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!".
     Ελεύθερα προγράμματα, χωρίς όρια και για όλα τα βίτσια! Κλεψιές, δολοφονίες, βιασμούς γυναικών και παιδιών, αποκεφαλισμούς και ότι άλλο επιθυμεί η ανώμαλη ψυχή σας!
     Διαθέτουμε και δωρεάν κάγκελα, για να καρφώνετε τα κεφάλια των ελλήνων θυμάτων σας, καθώς και ξυραφάκια για να κόβετε τις κλειτορίδες των ελληνίδων και κλωστή για να ράβετε τους κόλπους τους!
     Παρακαλούμε προτιμείστε αυτούς κι αυτές που, με την ψήφο τους, σας κουβάλησαν εδώ".
                           Η διευθύντρια & τσατσά
                                 κυρά-Τασία».
 
Αντώνης Γρυπαίος ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »