Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Ανάλυση

Η λέξη «Οικουμενική» προήλθεν από την λέξη Οικουμένη.


Οικουμένη είναι το σύνολον λαών, Εθνών, φυλών, κρατών, και γλωσσών της Γης.
Λαοί, φυλαί, και γλώσσαι, τα θεία μεγαλεία, ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία.
«Οικουμενική Κυβέρνηση» σημαίνει Κυβέρνηση που διαθέτει πολυκομματική κοινοβουλευτική στήριξη, και σχηματίζεται προκειμένου να αντιμετωπίσει εξαιρετικά σοβαρά προβλήματα μιάς χώρας.
Όπως αυτή που ψήφισε τα μνημόνια με 260 ψήφους, ήταν όλοι τους δοσίλογοι, πολιτικοί απατεώνες!!!
Οικουμενική Κυβέρνηση καλείται η αποτελουμένη εκ των αρχηγών ή στελεχών πάντων των εν τη βουλή πολιτικών κομμάτων, Κυβέρνηση συνεργασίας, ή άλλως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, ή κυβέρνηση γενικού συνασπισμού κομμάτων.
Η λέξη «Οικουμενικός» αποδίδεται στον Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριάρχη, τίτλος των Πατριαρχών της Κωνσταντινουπόλεως από των αρχών του 6ου αιώνος.
Από εκεί προήλθε και το «Οικουμενικό» Πατριαρχείο.
Η λέξη «Οικουμενική» προήλθε στη πολιτική από τη κίνηση στους κόλπους των Χριστιανικών Εκκλησιών, για μια κοινή δράση, συνεννόηση, συνεργασία, και τελικά ένωση στο πεδίο διάσωσης της χριστιανικής πίστης.
Στη πολιτική η λέξη «Οικουμενική» σημαίνει ένωση των πολιτικών δυνάμεων προς διάσωση της χώρας.
Ο Λαός λέει τη σοφή ρήση, «Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει».
Τη λέξη «Οικουμενική» την εκμεταλλεύτηκαν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να εκφράσουν την Παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π. ή NWO)
Στη διεθνή πολιτική η λέξη «Οικουμενική» σημαίνει μια πολιτική θεωρία που υποστηρίζει την ένωση του κόσμου υπό κοινή πολιτική ηγεσία!!!!! (Σιωνιστική).
Είναι τα συμφέροντα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων Ηλίθιε!!! που θα έλεγε και ο Σόϊμπλε.
Τη θεωρία αυτή εκμεταλλεύτηκαν οι διεθνείς Σιωνιστές, διά ίδιον σκοπόν. (Βλέπε Παγκοσμιοποίηση, Ν.Τ.Π. , και Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία).
Η Ευρώπη έχει διπλωματική παράδοση στην Ιστορία της, αλλά δεν την χρησιμοποιεί, διότι οι πολιτικοί της είναι πιόνια και
Μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Βλέπε Μέρκελ, Σόϊμπλε, Σαρκοζί, Ολάντ, Γιούνκερ, Κάμερον, κλπ).
Η Οικουμενική Κυβέρνηση ενός τόπου είναι καλή, υπό την προϋπόθεση, να αποτελείται από αγνούς εθνικούς Πατριώτες, και ΟΧΙ από προδότες-δοσίλογους πολιτικούς, υπηρέτες ξένων δυνάμεων, διότι τότε, η Κυβέρνηση αυτή καταλήγει σε εθνική τραγωδία, χρεοκοπία, και διαμελισμό του Κράτους.
Στην Ελλάδα «Οικουμενική Κυβέρνηση» θέλουν οι εχθροί της πατρίδος, Σιωνιστές Αμερικανοί-Ευρωπαίοι-ΝΑΤΟ, (πιόνια του ΡΟΤΣΛΝΤ & Σιωνιστικής σπείρας-κουστωδίας), για λογαριασμό της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Η λέξη «Οικουμενική» είναι αθώα, και σημαίνει ένωση πολιτικών δυνάμεων, προς κάθε τι καλό και αγαθό, προς το συμφέρον και πρόοδο της Πατρίδος.
Όμως οι διεθνείς Σιωνιστές, Κοσμοκράτορες, & Επικυρίαρχοι της Γης, τη χρησιμοποιούν για τα συμφέροντά τους, για πονηρούς σκοπούς οικονομικούς και κατακτητικούς.
Έτσι θα μπούνε μέσα στη Κυβέρνηση του τόπου, μέσω της «Οικουμενικής» πρόσωπα ξένα προς τη βούληση του Ελληνικού Λαού, που θα αλώσουν τη κυβέρνηση των Ελλήνων εκ των έσω, εξυπηρετώντας συμφέροντα των Επικυρίαρχων του Πλανήτη….
Δηλαδή θα επιβάλουν τα πρόσωπα αυτά πολιτικές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και άλλων ξένων δυνάμεων, εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Θα βρούν αφορμή οι δοσίλογοι πολιτικοί, Δεξιάς-Κέντρου-Αριστεράς, να τρυπώσουν σαν βοθροπόντικες στην Ελληνική κυβέρνηση, αυτοί που ρήμαξαν την Ελλάδα-Πατρίδα, για λογαριασμό του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ο οποίος έχει αγοράσει όλες τις Ελληνικές τράπεζες «πιρ-παρά»,(αξία μετοχών 10 λεπτά του ευρώ), και νέμεται τον Ελληνικό Χρυσό, και όλον τον ορυκτό πλούτο .
Αυτή τη λέξη «Οικουμενική» χρησιμοποιεί η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τα όργανα αυτής Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πολιτικοί, για να αλώσουν την Ελλάδα, μέσω ντόπιων πολιτικών πρακτόρων-δοσιλόγων & προδοτών.
Μόνον έτσι θα πετύχουν το αένναο ΧΡΕΟΣ, τα αένναα Μνημόνια, την κατάκλυσην της χώρας από τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, το διαμελισμό της χώρας, και τελικά την εξαφάνισην του Ελληνισμού διά της διασποράς.
Δεν κινούνται όλοι οι πολιτικοί , θρησκευτικοί, & Στρατιωτικοί ηγέτες, από αγνά εθνικά πατριωτικά Ελληνικά αισθήματα, αλλά από προσωπικά, και κομματικά, ή πονηρά ξένα συμφέροντα, ξένων δυνάμεων οι οποίοι τους χρηματοδοτούν.
Είναι οι γνωστοί «δοσίλογοι» πολιτικοί, και προδότες.
Στα έτη 1940-1944 στη λεγόμενη Γερμανική κατοχή, ενώ ο Ελληνικός Λαός στέναζε και πέθαινε κάτω από τη Γερμανική μπότα, ευρέθησαν μερικοί «Έλληνες» να συνεργάζονται με τον εχθρό, οι γνωστοί δοσίλογοι & «Γερμανοτσολιάδες».
Οι γνωστοί Κοσμοκράτορες διεισδύουν σε όλους τους αγώνες των Ελλήνων εργαζομένων, για πονηρούς σκοπούς.
Έτσι αποβλέπουν να βάλλουν στην «Οικουμενική» κυβέρνηση πράκτορες δοσίλογους δικούς των πολιτικούς, για να επιβάλλουν τη περαιτέρω θέλησή τους για μείωση των συντάξεων, την αρπαγή Χρυσού, Πετρελαίων, & Φυσικού Αερίου, και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού με φόρους, να πετύχουν τον εποικισμό της πατρίδος από τους Ισλαμιστές, και για την τελική αρπαγή της Ελλάδος.
Ένας λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, δοσίλογους, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, συνεργάτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και των συνεργατών αυτής Δυτικών Δυνάμεων Ευρώπης-Αμερικής-ΝΑΤΟ, δεν είναι θύμα, είναι αφελής & επιπόλαιος, που καταντά συνεργάτης των εχθρών της πατρίδος.
Τελικά για την Ελλάδα η «Οικουμενική κυβέρνηση» κατάντησε όλεθρος, αφού σε αυτήν θα διεισδύσουν όλοι οι πολιτικοί απατεώνες , δοσίλογοι, και προδότες κοινοβουλευτικοί.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ!!!
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν, και η ανθρώπινη βλακεία!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »