Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε. / ΤΟΥΡΚΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Προς Έλληνα Πρωθυπουργό!!!


1.- Σύμφωνα με τη διεθνή διπλωματία
«Οι Τούρκοι εκεί που υπογράφουν, κατουράνε»……
2.-Ηγεμονεύουσα υπερδύναμη στον πλανήτη,
δεν είναι οι Η.Π.Α., όπως λάθος είπατε στο λόγο σας.
Αλλά η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Αρχι-Σιωνιστή Κοσμοκράτορα, δανειστή των Ελλήνων, Επικυρίαρχου Λόρδου Τραπεζίτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Να προσέχετε τι λέτε στους λόγους σας, μην κοιμίζετε άλλο τους Έλληνες οπαδούς σας!!!
3.-Στο λόγο σας εχθές, καταφερθήκατε κατά του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ, DONALD TRUMP.
Φαίνεται ότι προτιμάτε την Αμερικανο-Εβραία Χίλαρυ, πειθήνιο όργανο, και σκεύος εκλογής του Επικυρίαρχου Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
4.- Οι Η.Π.Α. / Ε.Ε. είναι απλώς μαριονέτες-πιόνια-ορντινάντσες του Κοσμοκράτορα Τοκογλύφου, δανειστή των Κρατών, υπέρμαχου των Μνημονίων, Αρχιληστή των Χρηματιστηρίων, και Αρχι-Σιωνιστή Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
5.-Αύριο καταφθάνουν Τούρκοι Αξιωματούχοι σε Αθήνα-Νησιά. Σιγά μην έχαναν την ευκαιρία!!!
Οι Τούρκοι είναι εθνικιστές, ενώ οι Συριζαίοι κυβερνητικοί είναι Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα-Πατρίδα.
6.- Προς Συριζαίους Κυβερνητικούς λέμε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !
Από το λήθαργο που σας βύθισαν οι κατακτητές Σιωνιστές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης- Δικτατορίας του δανειστή των «Ελλήνων» πολιτικών Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.-
7.-Κάθε φορά που πηγαίνει ο Πρωθυπουργός σε διεθνείς συσκέψεις, μας φέρνει καταστροφή, και κατοχή είτε των «συμμάχων»,(ΝΑΤΟ), είτε εισβολέων λαθρομεταναστών.
8.-Σε Ελληνική τραγωδία εξελίσσεται η συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας, αφού Σομαλοί ράμπο (σύμφωνα με τα ΜΜΕ), ειδικά εκπαιδευθέντες από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, έφθασαν έξω από την Αττική.
9.-Τώρα μαθαίνουμε πως δεν πάνε Έλληνες Αξιωματούχοι στα Τουρκικά παράλια, αλλά μόνον Τούρκοι στα Ελληνικά νησιά.
10.-Επί Κυβερνήσεως Εθνομηδενιστών & Διεθνιστών ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα έγινε αφύλακτο αμπέλι-χωράφι λαθρομεταναστών.
11.-Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί πρέπει να καταλάβουν πως οι Τούρκοι πολιτικοί τους εμπαίζουν. Κάνουν την «πάπια» μέχρι να πάρουν τα χρήματα, και μετά ζητάνε άλλα.
12.-Συμφωνία με Τούρκο, είναι μια «Μη συμφωνία», και δη με Νταβούτογλου & Ερντογάν. Ο Νταβούτογλου έχει διττή αγωγή, αυτή του Εβραίου, και αυτή του Τούρκου.
13.-Οι διεθνείς συμφωνίες έγιναν για να παραβιάζονται.
14.-Οι Τούρκοι σαν λύκοι θεωρούν τους Ευρωπαίους πολιτικούς αφελείς, από τους οποίους μπορούν να αποσπάσουν χρήματα, γιαυτό ζητάνε επιμόνως να μπούνε μέσα στην Ε.Ε.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »