Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

natoΑυτές τις ημέρες έγινε η Σύνοδος του ΝΑΤΟ, όπου εκλήθησαν να παραστούν όλοι οι Αρχηγοί των Κρατών-μελών του ΝΑΤΟ.
Προς ενημέρωσην του Ελληνικού Λαού, για την ποιότητα του ΝΑΤΟ, παραθέτω τα κάτωθι.
Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., όπως και όλοι οι Ευρωπαίοι Βασιλείς, Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί, της Εβραϊκής Σιωνιστικής Ε.Ε., είναι απλώς υπάλληλοι, πιόνια & μαριονέτες της Ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
(Βαρώνος όνομα & πράμα).
Αυτά σας τα γράφω για ενημέρωση, επειδή η ηγεσία της Ελλάδος, έσπευσαν να προσκυνήσουν τον φουκαρά τον ΟΒΑΜΑ, υπαλληλάκο και ορντινάντσα του Κοσμοκράτωρα Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο Πλανητάρχης, και ΟΧΙ ο φουκαράς ο ΟΒΑΜΑ, αυτά για ενημέρωση των ΜΜΕ.
Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας
Σιωνιστικής Δικτατορίας των ληστών δανειστών των
Εφιαλτών & Προδοτών πολιτικών της Ελλάδος.
Χωρίς το Εβραϊκό ΝΑΤΟ, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα καταρρεύσει.
Εσείς οι πολιτικοί υπηρετείτε το Σιωνιστικό Εβραϊκό ΝΑΤΟ, του Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, από άγνοια και αφέλεια.
Το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος!!!!!!
Στείλατε και στελέχη των Ελληνικών Ε.Δ. να υπηρετήσουν-εν αγνοία τους- το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ του Επικυρίαρχου δανειστή Βαρώνου-Λόρδου προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, και Προέδρου της Παγκόσμιας Κυριαρχίας.
Αυτό λέγεται «Συνεργάτης του Εχθρού»……….
Και σαν τέτοιους έχουμε πολλούς στην Ελληνική Ιστορία….(από Εφιάλτης μέχρι νεωτέρας Ελλάδος).
Βλέπε τεχνιτή χρεοκοπία και Μουσουλμανική αποίκιση της Ελλάδος, υπό λαθρομεταναστών, επιβληθείσα υπό της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
Επαναλαμβάνω το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός της
Ελλάδος, και σαν τοιούτος έπρεπε να αντιμετωπισθεί.
Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δήλωσε, «Η Ελλάδα είναι οικόπεδο της Γερμανίας». Η Γερμανία είναι προτεκτοράτο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων του Βαρώνου Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Άρα εμείς είμαστε οικόπεδο του προτεκτοράτου!!!
Η Ε.Ε. είναι αποικία της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του δανειστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Πόσο μάλλον το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ!!!
Ο Κυριάκος πήγε τριήμερον επίσκεψη στο Ισραήλ, για να πάρει «γραμμή» από τους Εβραίους.
Ο Κυριάκος πήγε στη λέσχη BILDERBERG για να πάρει «γραμμή» από τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους της Γης!!!
Όταν έχεις τέτοιους «συμμάχους», τι τους θέλεις τους εχθρούς!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ»!!!!!!!!!!!!!!
ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!!!!!!!!!!!!!

Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Έλληνας Πατριώτης
Διαβάστε περισσότερα » »

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΩΝ του Μιχάλη Ραμπίδη


Η επικαιροποιημένη και προσαρμοσμένη πολιτική των Βρετανών σ’ έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται είναι ακριβώς η απόφαση του Brexit. Πιστεύω πως είναι σημαντικά και ρεαλιστικά τα στοιχεία ανάλυσης της δεξαμενής σκέψης του δικτύου «Voltaires»  (T. Meysson) που αναλύοντάς τα καταλήγεις σε χρήσιμα συμπεράσματα:
Το δημοψήφισμα το επέβαλαν στον D. Kameron, η Αγγλική ελίτ και τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ,και όχι το UKIP.  Αυτοί που θέλουν να μεταμορφώσουν το Citi ως πρώτο χρηματοπιστωτικό  offshore κέντρο, του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος. Έτσι πορεύεται πάντα «το έθνος των παντοπωλών» όπως τους χαρακτήρισε ο Ναπολέων.
 Το Citi του Λονδίνου εντελώς ανεξάρτητο, υπό την εξουσία του Στέμματος, θα γίνει ο φορολογικός παράδεισος (μετά και τη συμφωνία του Απριλίου με την Κίνα για αγορά νομίσματος) κατά κύριο λόγο της Ευρώπης και της Κίνας, αλλά και όλου του κόσμου. Ο τζίρος ξένων νομισματικών συναλλαγών στο Citi σήμερα φτάνει τα 3,5 τρις ΕΥΡΩ περισσότερα απ’ όσα σ’ όλη την Ευρώπη και οι συναλλασσόμενοι απεχθάνονται τους κανόνες και τη φορολογία που επιβάλλει η ΕΕ.  Κάτι παρά πάνω θα ξέρει η κ Μέρκελ που δηλώνει ότι «το αίτημα αποχώρησης της Αγγλίας από την ΕΕ θα υποβληθεί με την εκλογή νέας πρωθυπουργού και ότι δεν θα υπάρξει νέο δημοψήφισμα»!
Η μετά Brexit βρετανική πολιτική θα εφαρμοσθεί άμεσα, ήδη μείωσε τη φορολογία των επενδύσεων στο 15% και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διαχωρίσει τη θέση της από τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας, θα αναπτύξει περεταίρω τις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα και όλο τον κόσμο, τη στιγμή μάλιστα που η οικονομία της βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Γερμανία, η Ολλανδία κ.α.  χώρες, με εμπορικό πλεόνασμα ή μεγάλα επενδυμένα κεφάλαια στην Αγγλία, καθώς και η Πολωνία με 750.000 χιλ. Πολωνούς (η μεγαλύτερη ξένη εθνική κοινότητα) που ζουν στην Μ. Βρετανία και τα εμβάσματά τους ξεπερνούν το 1,5 δις ΕΥΡΩ ετησίως, μετά τον αυστηρό έλεγχο στην ελεύθερη μετακίνηση προσώπων, κινδυνεύουν με σοβαρή κρίση.
Οι Αμερικανοί έχασαν έναν πιστό σύμμαχο (D. Kameron) και η Γερμανία έναν εταίρο,  που  χωρίς περιστροφές συνέπλευσε με τους συμμάχους εναντίον της στήριξης του Άσαντ στη Συρία, εναντίον της Ρωσίας σε όλα τα μέτωπα, υπερασπίστηκε τη συμφωνία της κ Μέρκελ με τον κ Ερντογάν για το προσφυγικό και ήταν υπέρμαχος της λιτότητας.
Οι ΗΠΑ χάνουν την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία στην οικονομία και σε στρατιωτική δύναμη, γιατί ο βραχίονάς τους στη γηραιά Ήπειρο, που διαθέτει τον μεγαλύτερο αμυντικό προϋπολογισμό σ’ όλη την Ευρώπη αυτονομείται. Αντιθέτως η Γερμανική δύναμη δεν ελέγχεται, βασικός λόγος της δημιουργίας της ΕΕ και το Brexit εδραιώνει την Γερμανία ως ηγετική δύναμη, ρόλος με τον οποίο πολλοί δεν νοιώθουν άνετα.
Η απόφαση του Brexit λαμβάνεται τη στιγμή (23-6-2016) που ούτως ή άλλως η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ επηρεασμένη από τις διεθνείς εξελίξεις, αναβάλλει δυο φορές ειλημμένες αποφάσεις για αυξήσεις επιτοκίων. Οι αγορές μάλλον βιάζονται να πανηγυρίσουν και είναι καλύτερα να στρέψουν την προσοχή τους στην ισοτιμία του ΕΥΡΩ παρά της στερλίνας.
Διαβάστε περισσότερα » »