Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΙΡΑΝ : Με χρυσό και πετρέλαιο πληρώνουν… τα δημητριακά

 Με χρυσό και πετρέλαιο πληρώνουν… τα δημητριακά
Άρχισαν τα προβλήματα από τις δυτικές κυρώσεις εναντίον του Ιράν
Το Ιράν επιδιώκει να αγοράσει δημητριακά πληρώνοντας σε χρυσό και πετρέλαιο και πλήρωσε με γεν για μια μεγάλη ποσότητα σιταριού στην πρώτη συμφωνία που συνήψε η χώρα αφότου οι δυτικές κυρώσεις εναντίον της Τεχεράνης άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα στις εισαγωγές τροφίμων, δήλωσαν ευρωπαίοι εξαγωγείς σίτου.

Το Ιράν αγόρασε τουλάχιστον 200.000 τόνους μαλακού σιταριού την περασμένη εβδομάδα στην παγκόσμια αγορά από ιδιώτες πωλητές, ως επί το πλείστον αυστραλιανής προέλευσης, αλλά μερικοί έμποροι λένε πως οι ΗΠΑ είναι πιθανό να κάλυψαν ένα μέρος της ποσότητας.
Οι νέες οικονομικές κυρώσεις, που επιβλήθηκαν από την αρχή της φετινής χρονιάς λόγω του επίμαχου πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης, έχουν επιφέρει αναστάτωση στη δυνατότητα του Ιράν να αγοράζει εισαγόμενα προϊόντα.
Οι κυρώσεις έχουν περιορίσει δραστικά τη δυνατότητα της χώρας να λαμβάνει ευρώ και δολάρια, αναγκάζοντας την Τεχεράνη να βρει εναλλακτικούς τρόπους για να πληρώνει για τις εισαγωγές της.
Οι ειδικοί πιστεύουν πως η ιρανική κυβέρνηση χρησιμοποίησε εταιρείες με έδρα την Ελβετία που μπορούν να χρηματοδοτούνται στην Ασία και χρησιμοποίησε συμβόλαια σε γεν για να χρηματοδοτήσει τη συμφωνία για τους 200.000 τόνους σίτου.
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ... ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ-ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ -ΧΡΗΣΗ BLUE BEAM.


ΟΙ Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.
Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.



Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.
Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.

Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!
Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση: «Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».



Και έκαμνε σημεία μεγάλα, ώστε και πυρ έκαμνε να καταβαίνη εκ του ουρανού εις την γην ενώπιον των ανθρώπων.



Ετοιμάζεται μυστικά το 4º Ράιχ; ... ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ...
Tρισεκατομμύρια ευρώ έχουν οι Γερμανικές τράπεζες επενδύοντας σιωπηρά στο κρυφό όνειρο τους. Καίρια ερωτήματα θέτουν οι δημοσιεύσεις των ΜΜΕ για τα απόρρητα όπλα του Τρίτου Ράιχ που χάθηκαν μετά τον πόλεμο.

Με αφορμή ενός άρθρου που υπάρχει αυτή την εβδομάδα στο.... Γερμανικό περιοδικό PM όπου ισχυρίζεται ότι υπάρχουν "ισχυρές ενδείξεις" ότι ένα Ναζιστικό πρόγραμμα εξελιγμένων οπλικών συστημάτων "UFO" είναι καλά κρυμμένο.

Τα δημοσιεύματα είχαν αφορμή την ταινία "Iron Sky" που αναφέρεται στη πραγματική ζωή ενός SS του Χ. Kammler που ειπώνεται ότι έχει κάνει σημαντικές ανακαλύψεις επάνω σε πειράματα αντί βαρύτητας, αλλά και στην δημιουργία του 4 Ράιχ.

Η ταινία βασιζόμενη σε πραγματικά γεγονότα από τους Ναζί, αναφέρει το πώς, χτίσθηκε μια μυστική βάση στην Ανταρκτική, και τα Γερμανικά διαστημόπλοια στα τέλη του 1945 είχαν βρεθεί στη σελήνη δημιουργώντας μια στρατιωτική βάση τη Schwarze Sonne στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.



ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ...

Στις 2 Ιουλίου 1900, το πρώτο Zeppelin LZ1, πέταξε για πρώτη φορά στον ουρανό...
ΤΟ 1900...
Το Zeppelin Hinderburg, που έμεινε στην ιστορία περισσότερο για την δραματική καταστροφή του, ήταν ένα κολοσσιαίο σκάφος με μήκος 245 μέτρα, 23,7 μόλις μέτρα κοντύτερο από τον Τιτανικό.
ΕΙΧΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ...ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ... ΚΑΜΠΙΝΕΣ...


Κατά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο την περίοδο 1914-1918, 88 τέτοια σκάφη ναυπηγήθηκαν στη Γερμανία για τις ανάγκες του στρατού και του ναυτικού.
ΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ...


ΛΕΣ ΝΑΧΕΙ ΤΟΣΗ ΚΙΝΗΣΗ...ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΖΚΕ...


Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη βόμβα! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ως Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος σε συνεργασία με την Γερμανία υπέσκαψε εσκεμμένα το συμφέρον της χώρας!


Ο μεταβατικός Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ο άνθρωπος που σήμερα –υποτίθεται- διαπραγματεύεται με τη Γερμανία  το μέλλον της Ελλάδος και των επόμενων γενεών, είναι αυτός που έμπηγε πρώτος το μαχαίρι στη χώρα, όταν από το 1998 έως το 2002, ως επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος , δημιουργούσε πλασματικές και θανατηφόρες  συνθήκες  για την είσοδο της Πατρίδας μας  στην Ευρωπαϊκή  Νομισματική Ένωση. 
Ο Λουκάς Παπαδήμος ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος , ήταν στην κατάλληλη θέση, υπηρετώντας από τότε τα συμφέροντα της Γερμανίας σε βάρος της χώρας μας. Τα στοιχεία που δημοσιεύουμε,  αποτυπώνουν τον εγκληματικό ρόλο που έπαιξε από τότε ο Λουκάς Παπαδήμος: 
Ως γνωστόν, η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Διοικητής της ήταν αρμόδιος για τον καθορισμό της ισοτιμίας της δραχμής σε σχέση με τα ξένα νομίσματα. Τον Μάρτιο του 1998 καθορίστηκε η ισοτιμία της δραχμής  σε σχέση με το ecu, την λογιστική μορφή του ευρώ πριν αυτό καταστεί ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα. Τότε λοιπόν, έλαβε χώρα  η επιβεβλημένη υποτίμηση της δραχμής σε σχέση με το ecu. Από 311 δρχ. ανά ecu η δραχμή καθορίστηκε σε 357 δρχ. ανά ecu.   Μια λογική υποτίμηση της τάξεως του 14% ακολουθούσα τις αντίστοιχες υποτιμήσεις και διολισθήσεις της δραχμής από το 1983 κι εντεύθεν, προκειμένου η ελληνική οικονομία  να παραμείνει ανταγωνιστική. 
Από το 1998 όμως, μετά την τελευταία υποτίμηση  μέχρι και το «κλείδωμα» της ισοτιμίας δραχμής- ecu-ευρώ,  άρχισε –όλως παραδόξως - να ανατιμάται η δραχμή!!!  Έως ότου φτάσαμε στον Απρίλιο του 2000 οπότε  η ισοτιμία «κλείδωσε»  (πού παρακαλώ;)  σε 1 ευρώ= 340,75 δρχ.
Αντί δηλαδή η δραχμή να εξακολουθήσει να υποτιμάται-διολισθαίνει…ανατιμήθηκε τεχνηέντως και δολίως και μάλιστα κατά 5%. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της δραχμής.  Ο Λουκάς Παπαδήμος, ως απολύτως αρμόδιος,  με την εγκληματική αυτή ενέργεια σε βάρος της χώρας επέφερε τρία μεγάλα κακά:
 1. Έβλαψε την ανταγωνιστικότητα της  χώρας, 2. Αύξησε το δημόσιο έλλειμμά της και 3. Αύξησε το δημόσιο χρέος της. Ακριβώς από αυτή την ενέργεια Παπαδήμου το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκαν αλματωδώς με αποτέλεσμα να φτάσουμε στη σημερινή τραγική κατάσταση. 
Αποδεικνύεται ότι ο ρόλος του Παπαδήμου να ανατιμήσει τεχνηέντως τη δραχμή σε σχέση με το ευρώ, μόνον τυχαίος δεν ήταν: Έκανε το χατίρι της Γερμανίας,  η οποία ήθελε τους εταίρους της στην ΟΝΕ όσο το  δυνατόν λιγότερο ανταγωνιστικούς. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει η Γερμανία και με άλλες χώρες που εισέρχονταν στην ΟΝΕ με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ιταλία,  η οποία όμως αντιστάθηκε και κατάφερε να «κλειδώσει» το εθνικό  της νόμισμα με ισοτιμία 1 ευρώ= 2000 λιρέτες. Την ίδια ώρα,  ο τότε Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, αντί να υπηρετήσει τα συμφέροντα της  χώρας μας,  μαζί με τον Σημίτη στην Πρωθυπουργία, χαντάκωναν  την Ελλάδα, όπως επιθυμούσε η Γερμανία! Σήμερα, ο ίδιος μοιραίος άνθρωπος, ο Λουκάς Παπαδήμος,  συνδιαλέγεται με την Γερμανία,  για να ρίξει την χαριστική βολή στην Ελλάδα και τους Έλληνες!   
Τον άνθρωπο αυτό σήμερα ταΐζουμε απ’ το αίμα μας και το υστέρημά μας, με το μισθό του Πρωθυπουργού. Δοξάστε τον ή κάντε του ό,τι άλλο νομίζετε εσείς.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΡΙΝ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ..!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ


Λίγες ώρες πριν τις κρίσιμες συσκέψεις των ΚΟ των δύο μεγάλων κομμάτων, αλλά και την ψήφιση στη Βουλή των νέων μέτρων λιτότητας που φέρνει το Μνημόνιο 2, 35 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν κοινή επιστολή προς τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς και τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, που μεταξύ άλλων ζητούν την ψήφιση και εφαρμογή αντισταθμιστικών μέτρων προς ανακούφιση των λιγότερων προνομιούχων.
Η επιστολή ωστόσο, διαθέτει μία διαφορετική εκδοχή από αυτή που διακινήθηκε μέρες πριν, καθώς αφαιρέθηκε η ρητή πρόταση για παράταση του βίου της κυβέρνησης υπό τον κ. Παπαδήμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό το βάρος και των τελευταίων εξελίξεων, η πρόταση αυτή συνάντησε πολλές αντιδράσεις.

Αναλυτικά η επιστολή
“Οι Έλληνες βουλευτές καλούμαστε και πάλι να δώσουμε ψήφο σε νέα, σκληρά και άδικα μέτρα, τα οποία περιορίζουν το βιοτικό επίπεδο του λαού και οδηγούν τη χώρα σε περαιτέρω ύφεση.
Ενώπιον μας, οι δανειστές μας θέτουν και πάλι το δίλημμα: “ή παίρνετε τα μέτρα ή οδηγείτε τη χώρα στη χρεοκοπία”.
Είναι φανερό ότι ζούμε ιστορικές στιγμές. Οι αποφάσεις μας θα καθορίσουν για πολλά χρόνια την εθνική, πολιτική, κοινωνική και οικονομική πορεία της χώρας.
Τις μεγάλες επιλογές της, σε σχέση με το ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον. Θα καθορίσουμε τη δυνατότητα της πατρίδας μας να βγει οριστικά από την κρίση.
Δυστυχώς, η αστοχία των μέτρων συνίσταται στο ότι το βάρος το πληρώνουν μονόπλευρα οι μη προνομιούχοι.\
Η φοροδιαφυγή, η φοροκλοπή (ΦΠΑ – εισφορές), η διαφθορά και η ατιμωρησία εξακολουθούν να είναι κυρίαρχες στην κρατική, κοινωνική, και οικονομική ζωή του τόπου με αποτέλεσμα πολλοί έχοντες να αποφεύγουν την αναλογική συμμετοχή τους στα βάρη.
Τούτο δε παρά τις σημαντικές προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου με θετικά αποτελέσματα στους τομείς της διαφάνειας, της φορολογικής δικαιοσύνης, την τιμωρία των φοροφυγάδων, πολιτική όμως που πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.
Η δραματική αυτή συγκυρία απαιτεί συνευθύνη και έντιμη συμβολή όλων των πολιτικών δυνάμεων στις κρίσιμες αποφάσεις και τη διαχείρισή τους.
Θεωρούμε ότι είναι απολύτως απαραίτητη η εθνική συνεννόηση για τις βασικές προτεραιότητες αλλά και ο εύλογος σύντομος χρόνος για να δρομολογηθούν τα μέτρα διάσωσης της χώρας και τα παρακάτω προτεινόμενα μέτρα ανακούφισης της κοινωνίας.
Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι πρέπει να διαφυλαχθεί ο στρατηγικός στόχος του 2012 για επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος.
Απευθυνόμαστε σε όλους όσους θα πάρουν τις αποφάσεις για τις πολιτικές εξελίξεις και ζητούμε:
Να δεσμευτούν ότι ανεξάρτητα από την ψήφιση των μέτρων θα κατατεθούν άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή νέα και ισοδύναμα μέτρα, με στόχο την ανακούφιση των πληττόμενων μικρομεσαίων εισοδηματικών τάξεων, όπως:
* Νομοσχέδιο με το οποίο θα απαγορεύονται – λόγω έκτακτων συνθηκών για μια τριετία – οι συναλλαγές με μετρητά – άνω των 300 ευρώ – ενώ θα προσφέρονται κίνητρα σε καταναλωτές και εμπόρους (επιστροφή φόρου 5% και 2% αντιστοίχως για τη χρήση ηλεκτρονικών συναλλαγών), ώστε να αντληθούν πόροι έως και 20 δις ευρώ, από τον κλεμμένο ΦΠΑ και τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων.
* Αντίστοιχο νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διατραπεζική διαχείριση των ασφαλιστικών εισφορών, ώστε να αντληθούν πόροι για τα καταρρέοντα ασφαλιστικά ταμεία.
* Νομοσχέδιο για την επείγουσα αναδρομική εφαρμογή του πόθεν έσχες σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματα από το 2000 ως το 2012 και κατά προτεραιότητα επιλογή ελέγχου, με ταχύτατες και ευέλικτες διαδικασίες όσων από το 2000 έβγαλαν ποσά άνω των 50.000 ευρώ στο εξωτερικό.
Ταυτόχρονα, να υπάρχει μείωση προστίμων σε όσους παλιννοστήσουν τις καταθέσεις τους από το εξωτερικό σε ελληνικές τράπεζες, και μάλιστα παράλληλα με την άμεση εφαρμογή συμφωνιών τύπου Γερμανίας – Ελβετίας, τις οποίες επικροτούμε και ζητάμε την επέκτασή τους και σε άλλα κράτη.
* Νομοσχέδιο με μέτρα στήριξης της οικογένειας και των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
* Νομοσχέδιο για τον έλεγχο της αγοράς και την μείωση του κόστους ζωής.
* Νομοσχέδιο για τις κατευθύνσεις ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης, την προστιθέμενη αξία και τις εξαγωγές.
* Νομοσχέδιο για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την διαρθρωτική προσαρμογή των επιχειρήσεων και τη διατήρηση και δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.
Ζητάμε τα πιο πάνω νομοσχέδια να έρθουν με τη μορφή πολυνομοσχεδίου για ψήφιση στη Βουλή εντός διμήνου.
* Νέο Εθνικό Φορολογικό Νομοσχέδιο για δίκαιη κατανομή των βαρών.
* Διακομματική επιτροπή για τις αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και την προετοιμασία της συνταγματικής αναθεώρησης.
Ταυτόχρονα, θεωρούμε απολύτως αναγκαίο να υλοποιηθούν στο ίδιο χρονικό διάστημα επείγοντα μέτρα ανακούφισης των πληττόμενων μικρομεσαίων οικογενειών όπως:
* Μείωση των επιτοκίων των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων και αναγκαστική επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησης, στο σύνολο του τραπεζικού συστήματος.
* Επιβολή σκληρών, εξοντωτικών ποινών σε όσους μετέρχονται συστηματικά διαδικασίες για απόκτηση παράνομου κέρδους στην εμπορία προϊόντων και ταυτόχρονη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για επίτευξη της ανάλογης μείωσης των τιμών”.
Οι βουλευτές
1. ΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
2. ΖΗΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ
3. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
5. ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
6. ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
7. ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
8. ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
9. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
10. ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
11. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
12. ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
13. ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
14. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
15. ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
16. ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
17. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
18. ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
19. ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
20. ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝΝΑ
21. ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
22. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
23. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
24. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
25. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
26. ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
27. ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
28. ΤΕΚΤΟΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
29. ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
30. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
31. ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ
32. ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
33. ΦΑΡΜΑΚΗ – ΓΚΕΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
34. ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
35. ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
news247.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

«Άλλες δυνάμεις», μη Ελληνικές, αναλαμβάνουν την αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών; BINTEO


Με μια παράξενη -αν μη τι άλλο- δήλωσή του που προκαλεί ήδη πολύ μεγάλες αντιδράσεις ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης "νομιμοποίησε" την ανάληψη δράσης ενάντια στον Ελληνικό λαό από ένα τάγμα ειδικών επιχειρήσεων της Γερμανικής Βέρμαχτ, του οποίου η μετακίνηση από το Κοσυφοπέδιο στην Ελλάδα, εντοπίστηκε από χθες στο αεροδρόμιο Ελευσίνας.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι μπορεί η αριστερά να ανέβει σημαντικά αλλά και να επικρατήσουν σοβαρές ταραχές, ο Καρατζαφέρης αναφέρθηκε στις δηλώσεις των αστυνομικών που είπαν ότι δεν πρόκειται να "χτυπήσουν τ΄ αδέλφια" τους και είπε ότι τότε θα πρέπει να "απευθυνθούμε σε άλλες δυνάμεις"!!!

Τις πληροφορίες αυτές προσπαθήσαμε να τις διασταυρώσουμε και διαπιστώσαμε πως «ισχύουν» με την μορφή «ψιθύρων». Μόνο που οι «ψίθυροι» αυτοί έχουν να κάνουν με άτομα που «κυκλοφορούν» στους χώρους των ειδικών υπηρεσιών και των υπηρεσιών ασφαλείας και ως εκ τούτου θελήσαμε να επεκτείνουμε την έρευνά μας για την περίπτωση που οι «ψίθυροι» ήταν στοχευμένοι προς την κατεύθυνση δημιουργίας κλίματος τρόμου και πανικού μεταξύ των Ελλήνων πολιτών που θα ήθελαν να διαδηλώσουν υπέρ των δικαίων τους που καταπατούνται από την χούντα της τρόικας και τον εν Ελλάδι υπάλληλό της Λουκά Παπαδήμο και τα εξαπτέρυγά του.

Η συνέχεια της έρευνάς μας ήταν άκρως εποικοδομητική, αφού διαπιστώσαμε πως υπήρξε εξακρίβωση κινήσεων ανδρών άγνωστης ταυτότητας, σε συγκεκριμένα σημεία της Πελοποννήσου. Έτσι κι συγκεκριμένα, χθες το πρωί κυκλοφόρησε η πληροφορία από έγκυρη πηγή ότι στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας προσγειώθηκαν Γερμανοί "αστυνομικοί" προφανώς για να συνδράμουν τις δυνάμεις της Ευροχωροφυλακής – Eurogendfor (οι οποίες έχουν ήδη φθάσει από την Καλαμάτα τη νύχτα του Σαββάτου 4/2 προς Κυριακή 5/2) και τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ενισχύονται σε τέτοιες περιπτώσεις με τους γνωστούς πλέον Πολωνούς και Τσέχους μισθοφόρους της FRONTEX.

Η πληροφορία για την συγκεκριμένη άφιξη των Γερμανών διέρρευσε από άτομα που έχουν άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας και μιλά για 5 αεροπλάνα c-130 που μετέφεραν υλικά τα οποία απομακρύνθηκαν άμεσα από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Άλλες πληροφορίες αναφέρονται και σε «Ναζί κομάντο της Βέρμαχτ» οι οποίοι προέρχονται από μονάδες του Κοσυφοπεδίου. Οι συγκεκριμένοι, φέρονται με λαμπρή δράση στο Κοσυφοπέδιο και έχουν αναφερθεί ως σφαγείς των Ορθοδόξων Σέρβων, αλλά και ως εκπαιδευτές της εκεί αλβανικής Στρατοχωροφυλακής.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο Γιώργος Καρατζαφέρης εννοούσε την συγκεκριμένη ομάδα μισθοφόρων, ως τις «άλλες δυνάμεις» στις οποίες πρέπει να απευθυνθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου, προκειμένου να υπερασπίσει το Ελληνικό Κοινοβούλιο που βρίσκεται υπό κατοχή των «δάνειων δυνάμεων», αλλά είναι σαφές πως η συγκεκριμένη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ δεν συντελεί διόλου στην δημιουργία ενός ήρεμου κλίματος. Με δεδομένη, όμως, την ύπαρξη ανδρών της Eurogendfor εντός Ελλάδος (έχει αναφερθεί προ μηνών η άφιξη επιτελικών ανδρών της), φαίνεται πως η εθνική κυριαρχία, η ανεξαρτησία, η ελευθερία των πολιτών και το πολίτευμα της χώρας, έχουν παραδοθεί από την Ελληνική κυβέρνηση, η οποία λειτουργεί σαφέστατα και αποκλειστικά για τα συμφέροντα τρίτων και όχι για τα συμφέροντα των πολιτών.

Ευελπιστούμε πως τόσο οι πληροφορίες που συλλέξαμε, όσο και οι υπάρχουσες κυκλοφορούσες «διαρροές» αποτελούν μία απόπειρα εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών. Σε περίπτωση, όμως, που για οποιοδήποτε λόγο «συλληφθεί» οποιοσδήποτε αστυνομικός μη Έλληνας, τότε ολόκληρο το υπάρχον πολιτικό σύστημα θα αντιμετωπίσει εν ζωή μία κόλαση. Καλούμε την Ελληνική Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας έχουν υποστεί μεγάλες πιέσεις και εξευτελισμούς από την τοποθετημένη ηγεσία τους, να συλλάβουν και να παραδώσουν άμεσα στους πολίτες οποιονδήποτε αλλοδαπό που θα αντιληφθούν ότι κινείται ανάμεσά τους ως «αστυνομικός».

Εξωτερικός συνεργάτης


Διαβάστε περισσότερα » »

Ανταρσία βουλευτών για τα νέα μέτρα


Ανταρσία βουλευτών για τα νέα μέτρα

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Την εικόνα πολιτικής «κουρελού» αναμένεται να έχει η Βουλή το βράδυ τηςψηφοφορίας για τα νέα μέτρα της τρόικας που αποφασίστηκαν προχθές ση συνάντηση των τριών αρχηγών με τον πρωθυπουργό.


Αυτή τη στιγμή η κατάσταση που επικρατεί στα κόμματα με τα επιτελεία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό είναι η εξής:
Τα τρία κόμματα της Αριστεράς, οι ανεξάρτητοι από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Δημαράς από το «Άρμα Πολιτών» θα ψηφίσουν ΟΧΙ στα μέτρα. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα ψηφίσει ΝΑΙ.
Ο ΛΑΟΣ αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο ΝΑΙ ή στην ομαδική αποχώρηση κατά τη ψηφοφορία των μέτρων. Όλα θα εξαρτηθούν από μία μυστική δημοσκόπηση που κάνει αυτές τις ημέρες ο ΛΑΟΣ για να διαπιστώσει πώς θα αντιδράσει το εκλογικό σώμα στο ΝΑΙ ή το ΟΧΙ με αποχή από την ψηφοφορία των βουλευτών του, όταν τα μέτρα έρθουν στη Βουλή.
Η ΝΔ ίσως έχει το πιο αρραγές μέτωπο στη μάχη της ψηφοφορίας για τα μέτρα, χωρίς όμως να λείπουν και οι φωνές άρνησης για τα νέα μέτρα που προσπαθεί με κάθε μέσο να κλείσει και να ελέγξει το επιτελείο στη Λ. Συγγρού.
Ο πρόεδρος τη ΝΔ αν διαπιστώσει ότι κινδυνεύουν να εμφανιστούν 8-10 όχι (αυτό το νούμερο κουβεντιάζεται στη Συγγρού) τότε θα κατεβάσει πριν την ψηφοφορία στη Βουλή ζήτημα κομματικής πειθαρχίας με προειδοποίηση για άμεση διαγραφή βουλευτών που θα ψηφίσουν όχι.
Το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ όπου είναι πολύ πιθανό ακόμα και το 1/3 των βουλευτών του να πουν ΟΧΙ στα μέτρα δημιουργώντας μείζον πολιτικό ζήτημα και θέμα παραμονής του Παπανδρέου στην ηγεσία του κινήματος.
Μέσα στο ΠΑΣΟΚ σίγουρα ΝΑΙ είναι μόνο οι υποστηρικτές Βενιζέλου - Παπανδρέου, ένα σύνολο 80-90 βουλευτών έναντι των 156 που διαθέτει αυτή τη στιγμή το ΠΑΣΟΚ μετά τις αλλεπάλληλες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών.
Οι διαφωνίες των βουλευτών εξελίσσονται σε μία ενδοπασοκική σύρραξη με άξονες σημαντικά στελέχη του κινήματος (Λούκα Κατσέλη, Βάσω Παπανδρέου, Χάρη Καστανίδη κ.α) με απρόβλεπτα αποτελέσματα, καθώς οι περισσότεροι από τους διαφωνούντες με τα μέτρα είναι βέβαιοι πλέον ότι δεν θα επανεκλεγούν άρα δεν έχουν κανέναν λόγο να φορτωθούν το σταυρό υιοθέτησης των αντιλαϊκών μέτρων της Τρόικας.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ή ΚΑΛΑ ΑΠΟΚΕΚΡΥΜΜΕΝΑ ?

Η ΚΟΙΛΗ ΓΗ
Στην Κρήτη μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις διεθνώς για το 2010
Αθήνα
Η συντριπτική πλειονότητα των άρθρων του διεθνούς Τύπου για την Ελλάδα είχε φέτος κύριο θέμα την οικονομική κρίση. Ωστόσο, το τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Archaeology αποτελεί την εξαίρεση, καθώς συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στη λίστα των χωρών, στις οποίες φέτος σημειώθηκαν οι πιο αξιόλογες αρχαιολογικές ανακαλύψεις. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες δέκα θέσεις της λίστας.  Η διάκριση αυτή έρχεται για τα παλαιολιθικά εργαλεία που βρέθηκαν κοντά στον Πλακιά του Ρεθύμνου και μετρούν από 130.000 έως και 700.000 χρόνια ζωής. Καθώς η Κρήτη δεν έχει πρόσβαση από στεριά εδώ και 5 εκατομμύρια χρόνια, συμπεραίνεται ότι οι κατασκευαστές των εργαλείων αυτών έφτασαν στον τόπο μέσω θαλάσσης.  Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική ανακάλυψη, καθώς τα αντικείμενα αυτά πηγαίνουν πίσω την ιστορία της ναυσιπλοΐας στην περιοχή περισσότερο από 100.000 χρόνια. Και αν η υπόθεση αυτή επαληθευτεί, τότε γίνεται λόγος για την αρχαιότερη θαλάσσια μετακίνηση, που έχει καταγραφεί ποτέ, καθώς έως σήμερα οι αρχαιολόγοι την τοποθετούσαν πριν από 60.000 χρόνια, όταν αποικίστηκε η Αυστραλία.  «Αυτό σημαίνει ότι κάθε υπόθεση που έχουμε κάνει σχετικά με τους πρώτους ανθρώπους, τις μεταναστεύσεις, τη νοημοσύνη και τις ικανότητές τους είναι υπό αμφισβήτηση» δήλωσε ο καθηγητής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Βοστόνης, Κέρτις Ράνελς στο περιοδικό «Archaeology», ο οποίος συμμετείχε σε έρευνα πεδίου, που έγινε στον Πλακιά το 2008 και το 2009. Καταλήγει πως «οι αρχαιολόγοι, που αναζητούν ίχνη πρώιμων ανθρώπινων μεταναστεύσεων, πολύ πιθανόν να ψάχνουν σε λάθος μέρη».  Ο ίδιος, πάντως, πιστεύει ότι οι αρχαίοι αυτοί ναυτικοί θα πρέπει να διέσχισαν τουλάχιστον 40 μίλια ανοιχτής θάλασσας, ενώ ο τεράστιος αριθμός των εργαλείων (μικρά τσεκούρια, ξέστρες και λεπίδες) δείχνει ότι δεν πρόκειται για μία μεμονωμένη και τυχαία μετάβαση, αλλά για πολλές, που δημιούργησαν ολόκληρο πληθυσμό.  heidelbergensis (Χαϊδελβέργειος Άνθρωπος), εξαφανισμένο είδος, πρόγονος του Νεάτερνταλ και του Homo Sapiens.
Η είδηση ανακοινώθηκε από την ομάδα που διεξάγει την έρευνα, επικεφαλής της οποίας είναι ο δρ Τόμας Στράσερ του Κολεγίου Providence των ΗΠΑ και η δρ Ελένη Παναγοπούλου από την Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας, συνεργάτις του ελληνικού υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού.
ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ .
 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.  ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...
1. ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΣΚΑΦΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ...
Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ
  ΟΥΝΟΥ ΑΥΣΤΡΟΟΥΓΓΑΡΕΖΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ    Ο Τ  Τ Ο  ( ΤΟ ΟΘΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΘΩΝ..) ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ - ΜΕ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ - ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ 4 'ΣΧΟΛΕΣ'  , ΔΗΛΑΔΗ 4 ΚΡΑΤΗ (ΓΑΛΛΙΑ. ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ) ... 
ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΖΕΡΜΠΙΛΗ...
ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε ?
  ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ... 
ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΠΟΥ ΜΟΥΡΘΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΜΑΘΑ ΤΟ 2004...
  ΜΕ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΛΑΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΤΕ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ WMTS  ( www.kyklotron.com )   που ΕΙΧΑΜΕ APO   ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ - 5.000 ΠΧ, ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ....  ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ  ...   http://www.cgri.gr/ancientmentorgr3.htm
 ΚΑΙ στον ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ , ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ..  http://www.geoment.e-e-e.gr/ancientmentorgr3.htm 
Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?
    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΞ ΑΡΓΟΥΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ  - ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΚΑΛΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ  ΤΑΤΟΥΛΗ ?  Η ΜΗΠΩΣ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΠΕ ?
Ο ΜΑΚΡΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ... Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...
 
ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ...
  H 'ΓΑΛΛΙΚΗ’ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ , ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ -  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ’ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ’  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ - 170 ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΙΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ..  ΕΣΚΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣ...
ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΕΙΧΕ 5.000 ΠΧ ΤΡΑΠΕΖΑ... ΚΑΙ ΔΑΝΙΖΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ....
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ...
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ...ΤΟΥΡΚΙΑ...  
ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ 'ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...'
  ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ...
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ...
ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΛΑΤΗ, ΑΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ...
 
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ 'ΕΛΕΥΘΕΡΗ'
  ΧΩΡΑ...     ΠΙΚΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΣΚΙΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ...
2.
  ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 700.000 ΕΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,  ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΑ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
   ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΠΕΡΙΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ  7500 ΧΡΟΝΩΝ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...  ΜΟΝΟ...   

ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ,
Βρέθηκε στην περιοχή του Bashkir θαμμένος ένας πέτρινος χαραγμένος χάρτης (μέρος μεγαλύτερου μάλλον που πρέπει να χαρτογραφεί όλη την Γη και υποθέτουν ότι έχει κομματιαστεί και θαφτεί στην περιοχή) ο οποίος δείχνει την περιοχή των Ουραλίων και χρονολογείται (από δύο όστρακα που βρέθηκαν στην επιφάνεια του) ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου 120.000 ετών!

Αν και η χρονολόγηση του δεν είναι σίγουρη (μπορεί τα όστρακα να είχαν εγκλωβιστεί στην πέτρα πολύ πριν χαρακτεί ο χάρτης), είναι σίγουρα αρχαίος και σίγουρα δεν συμβαδίζει με τις γνώσεις και την τεχνολογία καμιάς εποχής του παρελθόντος!

Ο χάρτης είναι τρισδιάστατος, δηλαδή χωρίζεται σε τρία μέρη από διαφορετικά υλικά που δίνουν μια τρισδιάστατη εικόνα της περιοχής με τα βουνά, τα ποτάμια, τα φαράγγια κλπ. Τέτοιος χάρτης είναι αδύνατον, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες που τον μελετούν, να γίνει ακόμα και σήμερα και χρειάζεται βοήθεια από αεροφωτογραφίες ή δορυφόρους και μοντέρνα τεχνολογία. (Οι αμερικάνοι φτιάχνουν έναν τέτοιο τρισδιάστατο χάρτη της γης που θα είναι έτοιμος το 2010!) Περισσότερα ...

   Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ

Τι λέει για την Ατλαντίδα ο Πλάτων στον "Τίμαιο" 22-25:
Από το κείμενο αυτό γίνεται καταφανές ότι :
α) Πως κατακλυσμοί έγιναν πολλοί στην γη και όποιος λαός ισχυρίζεται πως είναι ο αρχαιότερος στην γη και γνωρίζει μόνο έναν αυτοαναιρείται, αυτοδιαψεύδεται.
β) Η Θεά Αθηνά λατρευόταν και στην Αίγυπτο κάτω όμως από διαφορετικά ονόματα.
γ) Ο πολιτισμός των Αιγυπτίων είναι κατά χίλια χρόνια νεώτερος του Ελληνικού (Αθηναϊκού)
δ) η Αιγυπτιακή νομοθεσία μοιάζει με την Αθηναϊκή νομοθεσία
ε) Η ατλαντίς είναι εχθρική δύναμη προς τους Έλληνες
στ) Η οργάνωση της πόλης των Αθηνών είναι τουλάχιστον 9.000 π.Χ. ετών
“...Εκεί λοιπόν (στην Αίγυπτο) όταν επήγαν ο Σόλων, καθώς είπεν ετιμήθη με εξαιρετικάς τιμάς από τους κατοίκους και ζητών πληροφορίας διά την παλαιάν ιστορίαν της χώρας από τους ιερείς εκείνους που την εγνώριζον πολύ καλά, ανεκάλυψεν ότι ούτε αυτός ο ίδιος ούτε άλλος κανείς Έλλην εγνώριζε τίποτε σχεδόν διά τα παλαιά.
Και όταν κάποτε ηθέλησε να τους παρασύρη εις συζήτησιν διά τα παλαιά ήρχισε να τους λέγη διά τα αρχαιοτάτας παραδόσεις των Αθηνών, διά τον Φορωνέα, ο οποίος εθεωρήθη ως ο πρώτος άνθρωπος, και διά την Νιόβην, διηγήθη επίσης διά τον Δευκαλίωνα και την Πύρραν πως διεβίωσαν μετά τον κατακλυσμόν και διά τους απογόνους των και προσεπάθησε να καθορίση πόσα έτη παρήλθον από όσα έλεγε και να χρονολογήσει.
Κάποιος από τους ιερείς πολύ ηλικιωμένος του είπε τότε: "Σόλων, Σόλων, σεις οι Έλληνες είσθε αιωνίως παιδιά, κανείς Έλλην δεν είναι γέρων". Ο Σόλων άμα ήκουσε αυτά, του είπε: "Πώς γίνεται αυτό, τί εννοείς με αυτά που λέγεις;". Και εκείνος απήντησεν: "Όλοι είσθε νέοι κατά την ψυχήν, διότι δεν έχετε μέσα εις την ψυχήν σας καμίαν παλαιάν γνώσιν διά την αρχαίαν παράδοσιν, ούτε και κανένα μάθημα παλαιόν από την πολυκαιρίαν. Αιτία αυτού του φαινομένου είναι η εξής: Πολλαί καταστροφαί ανθρώπων έχουν γίνει και θα γίνουν από πολλά αίτια, οι πλέον μεγαλύτεραι από πυρκαγιάς και κατακλυσμούς και αι μικρότεραι από αμέτρητα άλλα αίτια. Π.χ. η παράδοσις που επικρατεί εις την χώραν σας, ότι δηλαδή κάποτε ο Φαέθων o υιός του Ηλίου, αφού έζευξε το άρμα του πατρός του, επειδή δεν είχε την ικανότητα να ακολουθήση τον ίδιον με τον πατέρα τον δρόμον και τα επί γης επυρπόλησε και αυτός κτυπηθείς από κεραυνόν εφονεύθη, αυτό λέγεται ως μύθος, ενώ η πραγματικότης είναι η "παράλλαξις" των πέριξ της γης περιφερομένων ουρανίων σωμάτων και η καταστροφή από το άφθονον πυρ κατά μακροχρόνια διαστήματα των επί της γης ευρισκομένων όντων. Τότε λοιπόν όσοι κατοικούν εις τα όρη και εις υψηλούς και εις ξηρούς τόπους καταστρέφονται περισσότερον από εκείνους που κατοικούν πλησίον των ποταμών και της Θαλάσσης.
Εις την χώραν μας όμως ο Νείλος, ο οποίος και κατά τα άλλα είναι σωτήρ μας, μας σώζει και εις τοιαύτας περιπτώσεις αμηχανίας υπερεκχειλίζων. Όταν εξάλλου οι Θεοί, καθαρίζοντες την γην, την καταπλημμυρίζουν με νερά, όσοι ευρίσκονται εις τα όρη σώζονται, όπως π.χ. οι βουκόλοι και οι βοσκοί, όσοι όμως κατοικούν εις τας πόλεις σας παρασύρονται από τους ποταμούς εις την Θάλασσαν.
(Στη Β.Ευβοια υπάρχει σήμερα περιοχή που ονομάζεται ΡΟΒΙΕΣ.  Η πραγματική ονομασία είναι ΟΡΟΒΙΕΣ , δηλαδή αυτοί που ζούσαν –ΒΙΟΣ- στα ΟΡΗ και εγλύτωσαν κάποτε από τεράστιο παλλιριακό κύμμα που έπληξε την ευρελια περιοχ΄ή ορμώμενο πιθανότατα από την απέναντι Στερεά Ελλάδα και την περιοχή της ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ (= ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΛΑΝΤΩΝΕΤΑΙ !!) . Σήμερα εκεί υπάχει το τεράστιο υποθαλάσσιο ρήγμα της ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ , γνωστό σε όλους τους γεωλόγους ..)
Εις την χώραν μας όμως εδώ ούτε τότε ούτε άλλοτε πίπτει εκ των άνω νερό επάνω εις την γην, αλλά αντιθέτως φυσικότατα αναδύεται εκ των κάτω προς τα άνω. Εξ' αιτίας αυτών λοιπόν των αιτιών αι παραδόσεις της χώρας μας λέγεται ότι είναι παλαιόταται. Η αλήθεια όμως είναι ότι εις όλα τα μέρη, όπου ο χειμών ή η ζέστη δεν είναι υπερβολικά, υπάρχει πάντοτε το γένος των ανθρώπων, άλλοτε πολυάριθμον και άλλοτε ολιγάριθμον. Όσα ωραία ή μεγάλα ή καθ' οιονδήποτε τρόπον αξιόλογα έχουν γίνει ήεις την χώραν σας ή εις την ιδικήν μας ή εις άλλον τόπον από όσους γνωρίζομεν εξ ακοής, όλα αυτά είναι από παλαιούς χρόνους γραμμένα εδώ εις τους ναούς μας και έχουν διασωθή.
Εις την χώραν σας όμως καθώς και εις άλλας χώρας, όσα κάθε φορά έχουν διοργανωθή ώστε να είναι κατάλληλα διά τα γράμματα και διά τα άλλα όσα είναι αναγκαία εις τας πόλεις, έρχεται κατά καΘωρισμένα χρονικά διαστήματα σαν φοβερά ασθένεια εναντίον τους ρεύμα από τον ουρανόν και αφήνει ζωντανούς μόνον τους αγραμμάτους και αμορφώτους από σας, ώστε γίνεσθε εξ αρχής πάλιν σαν νέοι, χωρίς να γνωρίζετε τίποτε από τα παλαιά που τυχόν έγιναν είτε εις την ιδικήν μας είτε εις την ιδικήν σας χώραν. Όσαν λοιπόν είπες προηγουμένως, Σόλων, διά τας ιδικάς σας παραδόσεις περί γενεαλογιών, ελάχιστα διαφέρουν από παιδικά παραμύθια, διότι σεις ενθυμείσθε μόνον ένα κατακλυσμόν της γης μολονότι προηγουμένως έχουν γίνει πολλοί, κατόπιν δε γνωρίζετε ότι εις την χώραν σας έζησε το πλέον ωραιότερον και το πλέον καλύτερον ανθρώπινον γένος, από το οποίον κατάγεσαι και εσύ και οι συμπολίται σου, διότι τέλος πάντων διεσώθη ολίγον σπέρμα, Εσείς όμως το εξεχάσατε, διότι και οι απόγονοι των διασωθέντων επί πολλάς γενεάς απέθνησκον χωρίς να γνωρίζουν να γράφουν.
Διότι κάποτε Σόλων, πριν από τον μεγάλον κατακλυσμόν, η σημερινή πόλις των Αθηναίων υπήρξεν αρίστη εις τον πόλεμον και γενικώς εις την διακυβέρνησίν της ήτο τελεία. Εις την πόλιν εκείνην λέγεται ότι έγιναν κάλλιστα έργα και διεμορφώθησαν τα πλέον άριστα πολιτεύματα από όσα ημείς έχομεν ακούσει ότι υπήρξαν επί της γης". Άμα ήκουσεν αυτά ο Σόλων, όπως μου είπεν, εθαύμασε και έδειξε πολύ μεγάλην προθυμίαν να μάθη περισσότερα, παρακαλών τους ιερείς να του διηγηθούν όλα γενικώς και με κάθε λεπτομέρειαν διά τους αρχαίους συμπολίτας του.
Ο ιερεύς λοιπόν του είπε: "Δεν υπάρχει λόγος να μη το κάμω, Σόλων, αλλά Θα σου τα είπω και προς χάριν σου και χάριν της πόλεώς σας, προ πάντων όμως προς χάριν της θεάς, η οποία και την ιδικήν σας και την ιδικήν μας χώραν επροστάτευσε και ανέθρεψε και εμόρφωσε, την ιδικήν σας χίλια χρόνια πρωτύτερα, αφού επήρε το σπέρμα διά σας από την γην και τον Ήφαιστον  (ΗΦΑΙΣΤΟΣ = Η ΛΑΜΠΟΥΣΑ, Η ΛΑΜΠΡΗ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΛΠ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΕΓΓΕΙ , ΑΥΤΗ ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ …)  και αργότερα την ιδικήν μας. Εις τα ιερά μας βιβλία είναι γραμμένον, ότι η διοργάνωσις πόλεως εδώ έγινε προ οκτώ χιλιάδων ετών. Θα σου διηγηθώ λοιπόν με λίγα λόγια διά τους νόμους που είχαν και διά το πλέον ωραιότερον που έκαμαν οι προ εννέα χιλιάδων ετών συμπολίται σου, άλλοτε, όταν θα έχωμεν ευκαιρίαν, Θα είπωμεν τας λεπτομερείας δι' όλα αυτά αφού θα έχωμεν εμπρός μας τα ίδια τα κείμενα.
Τους νόμους λοιπόν της πόλεως εκείνης εξέτασέ τους εν αντιπαραβολή προς τους εδώ. Διότι θα εύρης εδώ πολλά παραδείγματα των νόμων που υπήρχον τότε εις την πόλιν σας, εν πρώτοις θα ίδης ότι το ιερατικόν γένος είναι τελείως ξεχωριστόν από τα άλλα, ύστερα απ' αυτά και η τάξις των τεχνιτών είναι ξεχωριστά οργανωμένη, διότι εργάζεται απομονωμένη από τας άλλας, χωρίς να αναμειγνύεται με αυτάς, το ίδιον και η τάξις των βοσκών, των κυνηγών και των γεωργών. Ασφαλώς έχεις αντιληφθή ότι και η τάξις των πολεμιστών εδώ είναι ξεχωριστή από τας άλλας και ότι εις αυτούς κατά νόμον δεν επιτρέπεται να ασχολούνται εις τίποτε άλλο εκτός από τον πόλεμον. Θα παρετήρησες εξ'  άλλου, ότι ο οπλισμός τους είναι ασπίδες και δόρατα, με τα οποία πρώτοι 'απ' όλους τους Ασιάτας ωπλίσθημεν ημείς, διότι μας τα εδίδαξεν η Θεά, όπως είχε διδάξει και σας πρώτους εις εκείνους τους τόπους. Όσον αφορά την μόρφωσιν, βλέπεις βέβαια πόσην φροντίδα κατέβαλεν εξ αρχής ο νόμος διά την τακτοποίησιν των πάντων μέχρι της μαντικής (ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ !!!  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΙΔΑΞΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ , Η ΑΛΛΩΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΤΑΝ Η ΓΝΩΣΤΩΤΕΡΟΣ ΩΣ ΑΤΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ … ) και της ιατρικής που ασχολείται με την υγείαν, αφού εφήρμοσε τας Θείας αυτάς επιστήμας εις τα ' ανΘρωπίνας ανάγκας και εσυστηματοποίησε όλας τας γνώσεις που προέρχονται από αυτάς.
Η Θεά λοιπόν ίδρυσε πρώτην την ιδικήν σας πόλιν, αφού ' εφήρμοσεν όλην αυτήν την οργάνωσιν και τακτικήν, εδιάλεξε τον τόπον όπου εγεννήθηκε, αφού επρόσεξε καλά την ευκρασίαν των εποχών του έτους και κατενόησεν, ότι Θα αναδείξει ανθρώπους πολύ συνετούς. Εζούσαν λοιπόν εις την πόλιν τους χρησιμοποιούντες τοιούτους νόμους και διοικούμενοι πάρα πολύ καλά και είχον υπερβάλει όλους τους ανθρώπους εις κάθε είδος αρετής, όπως ήτο φυσικόν, αφού ήσαν γέννημα και θρέμμα Θεών. Θαυμάζονται λοιπόν πολλά και μεγάλα έργα της πόλεώς σας γραμμένα εδώ, ένα όμως υπερέχει κατά το μέγεθος και την αρετήν. Λέγουν δηλαδή τα βιβλία μας, πόσην εχθρικήν δύναμιν κατέστρεψε κάποτε η πόλις σας, δύναμιν, η οποία με αλαζονείαν, αφού εξώρμησεν από έξω, από τον Ατλαντικόν ωκεανόν, επήρχετο ταυτοχρόνως κατά της Ευρώπης και της Ασίας. Διότι τότε το εκεί πέλαγος ημπορούσε κανείς να το περάση, επειδή εις την είσοδόν του, την οποίαν σεις ονομάζετε στήλας του Ηρακλέους, είχε μίαν νήσον, η νήσος αυτή ήτο μεγαλύτερα από την Λιβύην και την Ασίαν ηνωμένας και απ' αυτήν εκκινούντες οι τότε άνθρωποι ηδύναντο να αποβιβασθούν εις τας άλλας νήσους και από αυτάς κατόπιν εις ολόκληρον την απέναντι ήπειρον την , ευρισκομένην γύρω από τον αληθινόν εκείνον ωκεανόν. Διότι τα μέρη αυτά που ευρίσκονται εντεύθεν του στομίου που ανεφέραμεν, φαίνονται σαν λιμήν με κάποιαν στενήν είσοδον και η ξηρά που το περικλείει πολύ δικαιολογημένα και αληθώς δύναται να ονομασθή ήπειρος.
Εις την νήσον λοιπόν αυτήν Ατλαντίδα ωργανώθη μεγάλη και αξιοθαύμαστος δύναμις βασιλέων, η οποία εκυριάρχει εις ολόκληρον την νήσον καθώς και εις πολλάς άλλας νήσους και τμήματα της ηπείρου εκτός τούτων οι βασιλείς εκείνοι εξουσίαζον, από τα εντεύθεν του στομίου μέρη, την Λιβύην μέχρι της Αιγύπτου και την Ευρώπην (ΕΥΡΩΠΟΣ = Ο ΠΛΑΤΥΣ, Ο ΕΥΡΥΧΩΡΟΣ ..) μέχρι της Τυρρηνίας.
Ολόκληρος λοιπόν η δύναμις αυτή, αφού συνεκεντρώθη και ενοποιήθη, επεχείρησε τότε με μίαν εξόρμησίν της να υποδουλώση και τον ιδικόν μας τόπον και τον ιδικόν σας και ολόκληρον τον εντεύθεν του στομίου. Την εποχήν εκείνη, Σόλων η δύναμις της πόλεώς σας ανεδείχθη εξαιρετική μεταξύ όλων των ανθρώπων και εξ' αιτίας της αρετής της και εξ' αιτίας της ανδρείας της. Διότι αφού εξεπέρασεν όλους κατά την . ανδρείαν και τας πολεμικάς τέχνας, είτε αρχηγεύουσα των Ελλήνων είτε και τελείως μόνη της, κατ' ανάγκην, διότι οι άλλοι την εγκατέλειψαν, αφού έφθασεν εις το χείλος της καταστροφής, κατενίκησε τους επιδρομείς, έστησε τρόπαια εναντίον των ημπόδισε να υποδουλωθούν όσοι ακόμη δεν είχον υποδουλωθεί και απελευθέρωσε χωρίς καμία αξίωση, όλους ημάς τους άλλους που είμεθα εντεύθεν των Ηρακλείων στηλών. Μετά παρέλευσιν αρκετού χρόνου όμως έγιναν φοβεροί σεισμοί και κατακλυσμοί και εντός ενός τρομερού ημερονυκτίου ολόκληρος ο στρατός σας ετάφη εις την γην και εξηφανίσθη επίσης βυθισθείσα εις την Θάλασσαν η νήσος Ατλαντίς.
Δι' αυτό ακριβώς και τώρα το μέρος εκείνο του ωκεανού είναι αδιάβατον και αδιερεύνητον, διότι εμποδίζει ο πολύ ολίγον υπό την επιφάνειαν της Θαλάσσης πηλός, τον οποίον εδημιούργησεν η νήσος, όταν κατεβυθίσθη”.
Τα παραπάνω σχόλια είναι από τον Κλεάνθη Γιαλουράκη.  ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ.
Tα "Κοίλα" (νησί στην κεντρική Εύβοια , στο Αιγαίο πέλαγος) είχαν πέσει στην αντίληψη των Ναζί, επειδή στην Δήλο,στους Δελφούς και άλλα μέρη,έψαχναν αποδείξεις για την θεωρία της Κοίλης Γής-Die hohle Erde-. Οι αποκρυφιστές Ναζί.  Η λέξη Κοίλα τους κίνησε το ενδιαφέρον.Το 1943 στον Οξύλιθο κοντά στην Κύμη,είχαν μεταβεί για έρευνες στο Ηφαίστειο του Οξυλίθου γερμανοί με επικεφαλής τον Κουρτ Βαλντχαιμ (τον μετέπειτα γενικό γραμματέα του ΟΗΕ. !!!)      Την ομάδα αποτελούσαν 13 γερμανοί μηχανικοί.
Είναι γνωστό ότι τα "SS"  αποτελούσαν μυημένα στελέχη στη θρησκεία της ΚΘΟΥΛΟΥ ή ΘΟΥΛΗΣ.  Τι είναι αυτό ?  Μα φυσικά οι αφέντες - θεοί τους , οι εγκλεισμένοι  (ΕΓΚΙΣΜΕΝ - Englismen - εις την νεοσαξωνικήν διάλεκτον σημαίνοι τους εγγλέζους , οίτη τους λευκομογγόλους σάξωνες ...)  στα ΤΑΡΤΑΡΑ τιτάνες - νεφελίμ - που δεν ήταν με το μέρος του ΔΙΑ και των ΕΛ ή Ολυμπίων νεφελίμ κατά την τιτανομαχία...   Η   ΘΟΥΛΗ είναι τα ΤΑΡΤΑΡΑ.   Οι   "SS" αιματοκύλησαν τον πλανήτη με μόνο σκοπό να ψάχνουν με την υσηχία τους όπου ήθελαν να βρουν τις διαβάσεις προς την κοίλη γή , δηλαδή το εσωτερικό της γης , τα ΤΑΡΤΑΡΑ και να ελευθερώσουν τους τιτάνες... Κάπου 4 δισεκατομμύρια Νεφελίμ...  Και αν ρωτήσετε  για τον αριθμό αυτό , απλά δείτε τη χωρητικότητα του μητρώου του ανθρώπινου δυναμικού στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων στις Βρυξέλες.   ΒΡΥ - Ξ - ΕΛ- (ην) - ΕΣ.
 ΒΡΥΛ είναι οι νεφελίμ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.  Δρουσαν στην περιοχή ΜΟΝΑΧό (γιατί όποιοος άνθρωπος πατούσε εκεί τον έτρωγαν.. ετσι πάντα μοναχό ήταν απο ανθρώπους ) της Σαξωνίας (Γερμανία σήμερα ). Aυτοί , οι νεφελίμ, το προαιόνιο εχθρικό γένος κατά των ΕΛ του ΔΙΑ , είναι πίσω από όλα τα δεινά των Ελλήνων.  Οχι μόνο σήμερα με το οικονομικό στραγκάλισμα, αλλά πάντα. Αυτοί έδιδαν και δίδουν υπερτεχνολογίες στους Γερμανους.  Αυτοί γενοκτόνησαν τον Ελληνισμό τα έτη 1941 - 1944. 700.000 νεκροί σε 7.000.000 Ελλήνων.  10% απώλειες οι Ελληνες. Ουδείς εμπόλεμος είχε πάνω από 2,5 %.   Αυτοί δημιούργησαν τον Κεμάλ Ατατούρκ - απο τη στοά ΟΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ ξεκίνησε και μέντοράς του ήταν Γερμανός αξιωματικός -    αυτοί είναι πίσω από τη Μικρασιατική καταστροφή.    
  Πολλές πληροφορίες από τα παραπάνω δόθηκαν απο την εκπομπή του tv ΑΛΤΕΡ  "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ " και σόκαραν το πανελλήνιο.  
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ 'SS' ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ Β' ΠΠ.

 

ΕΔΩ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ. Η ΘΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΗΛΗΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.


 

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΜΕΣΑΙΩΝΑ... ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΟΡΘΟΛΙΘΟΙ 11.000 ετων ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ.  ΜΟΛΙΣ 4.500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΓΕΝΕΣΗΣ ΑΔΑΜ...

ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.. ΜΠΙΜΙΝΙ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ  ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΝΔ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.. ΜΠΙΜΙΝΙ (ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ)   ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,   ΝΔ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ.

   

geoment.e-e-e

Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΑ «ΕΞΑΜΙΛΙΑ» ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

ksamil-1-naiΟι Τούρκοι βρίσκονται στα Εξαμίλια! Είναι η περιοχή των Εξαμιλίων της νότιας Αλβανίας (στα αλβανικά Ksamili), που βρίσκεται νοτίως των Αγίων Σαράντα και πάνω απ’ το πανάρχαιο Βουθρωτό!

Τι ακριβώς συμβαίνει; Αυτή τη στιγμή πληροφορίες της αμερικανικής CIA (που διοχετεύτηκαν και στην ελληνική ΕΥΠ) κάνουν φανερό λόγο για ολόκληρη μυστική (υπόγεια;) τουρκική βάση στο Ksamili της Αλβανίας!

Βασική της ασχολία είναι η στρατιωτική και ψυχολογική προετοιμασία για τον επερχόμενο «γενικό πόλεμο» -όπως τον αποκαλεί ο Πατροκοσμάς- καθώς επίσης και η «επόπτευση» όλης της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης, μέσω του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης “Panopticum 2011”, που είναι κατασκεύασμα του τόσο φιλόδοξου τουρκικού τεχνολογικού προγράμματος “Cyber-Turk”.

Αυτό λοιπόν είναι το νόημα της, κατά την αμερικανική CIA, «περίεργης» ανάπτυξης τουρκικών κατασκοπευτικών δικτύων την τελευταία βασικά τετραετία σε χώρες, όπως τα Σκόπια και η Αλβανία;
Και πόσοι άραγε είναι οι τουρκικοί πυρήνες που εξακολουθούν, ενισχυμένοι μάλιστα, να δραστηριοποιούνται βόρεια της Ελλάδας, περικυκλώνοντας όμως έτσι ηλεκτρονικά την πατρίδα μας;

Και γιατί, τέλος, αναφορά μεγάλης μυστικής υπηρεσίας του πλανήτη, έκανε λόγο για «σήματα» και «κωδικούς» ανεξήγητης δομής (!), που εκπέμπονται «κατά προσέγγιση» από το δεδομένο εκείνο γεωγραφικό σημείο;

(ellinonea)
Διαβάστε περισσότερα » »

14.000 ευρώ πλήρωσε ο Γιώργος Παπανδρέου για τα καινούρια του ποδήλατα!


Δεν μπορώ να το «διαχειριστώ» στο μυαλό μου και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί κάπου πρέπει να πω κι εγώ τον πόνο μου, καθώς οι πληροφορίες για τον «αγαπημένο» πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου μου έρχονται σαν βροχή.
 
Την ώρα λοιπόν, που με κομμένη την ανάσα ο ελληνικός λαός περιμένει να δει την ζωή του να γίνεται ποδήλατο με όλα αυτά τα μέτρα, που έρχονται το ένα μετά το άλλο,  ο κατά τα άλλα συμπαθής πρώην πρωθυπουργός αγοράζει ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ !

Πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στο αγαπημένο του ποδηλατάδικο και αγόρασε 2 ποδήλατα γνωστής μάρκας με ανθρακονήματα που το καθένα κοστίζει 7.000 ευρώ.


Οι βόλτες του και οι ποδηλατάδες του συνεχίζουν να είναι προτεραιότητα στην ζωή του και αυτήν του την συνήθεια δεν φαίνεται να μπορεί να του την αλλάξει κανείς .


Σύμφωνα με πληροφορίες του briefingnews.gr στην ζωή όμως του πρώην πρωθυπουργού μπήκε και άλλου είδους γυμναστική αυτές τις μέρες την ώρα που τα σκληρά γυμνάσια γονατίζουν τον ελληνικό λαό .


Μηχανήματα γυμναστικής TRX με ιμάντες που δυναμώνουν το σώμα και ειδικά του ραχιαίους χρησιμοποιεί πια ο πρώην πρωθυπουργός , που είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην Αμερική. Φανταστείτε ότι η εκγύμναση σε αυτά τα μηχανήματα , την ώρα κοστίζει 80 ευρώ . Δηλαδή όσο μπορεί να κοστίζουν περίπου τα ψώνια μιας οικογένειας στο σούπερ μάρκετ για μια εβδομάδα .


Τα σχόλια δικά σας ….



 http://briefingnews.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Καρατζαφέρης διαγράφει Βορίδη – Άδωνι απο τον ΛΑΟΣ!

Ο Καρατζαφέρης διαγράφει Βορίδη – Άδωνι απο τον ΛΑΟΣ!Την αποπομπή των κ.κ. Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη απο τον ΛΑΟΣ σκέπτεται σοβαρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η «γραμμή»  Καρατζαφέρη δε έγινε δεκτή από τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη, που φέρονται αποφασισμένοι να ψηφίσουν τη δανειακή σύμβαση ενώ αυτή την στιγμή βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και σκέπτονται από κοινού για τις επόμενες κινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται οργισμένος απο το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο υπουργός Μεταφορών και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και είναι έτοιμος να προχωρήσει στην διαγραφή τους απο την ΚΟ του κόμματος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr.

Σημαντικό επίσης είναι να αναφέρουμε ότι στο άκουσμα των παραπάνω εξελίξεων στελέχη της Συγγρού δήλωναν ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να δεχθεί στις τάξεις της τα δύο κυβερνητικά μέλη του ΛΑΟΣ


 http://www.tsantiri.gr
Διαβάστε περισσότερα » »