Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Εκθέτει τον Βενιζέλο η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ- Με δική του ρύθμιση απαλλάχθηκαν μεγάλες επιχειρήσεις και ΜΜΕ από το χαράτσι!

Η γνώμη που έχω για το Νίκο Φωτόπουλο και τις πρακτικές του είναι κάτι παραπάνω από κακή αλλά αυτό δεν υποβαθμίζει τις σημαντικές αποκαλύψεις που έκανε χθες η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασαν οι συνδικαλιστές, με μια μη αιτιολογημένη ρύθμιση του Ευάγγελου Βενιζέλου που μοιάζει χαριστική για πολύ συγκεκριμένες επιχειρήσεις, το ελληνικό...


...Δημόσιο στερήθηκε σημαντικά έσοδα, απαλλάσσοντας μερικώς μεγάλες επιχειρήσεις από το χαράτσι στα ακίνητα.

Σύμφωνα με τη λίστα αυτή μεταξύ αυτών που έχουν πετύχει μεγάλες εκπτώσεις στο χαράτσι που θα έπρεπε να πληρώνουν κανονικά είναι και:

Ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός για 4 παροχές ρεύματος σε κτίρια της οδού Κηφισίας, συνολική έκπτωση περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Το REGENCY καζίνο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης του οποίου τα τετραγωνικά μηδενίστηκαν το 2012 και του επστράφησαν τα χρήματα που είχε καταβάλει το 2011

Το ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ το οποίο ενώ αρχικώς πλήρωσε, δεν πληρώνει πλέον ΕΕΤΗΔΕ
Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι
Τα εκπαιδευτήρια ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ
Η εκδοτική επιχείρηση Πήγασος
Τα ελαστικά ΜΙΣΕΛΕΝ
Το ΙΚΕΑ στα Σπάτα
Το Lamda Olympia Village
Το Κηφισός Mall (River West),
Το Lamda Estate Development Μαρούσι
Το Θεραπευτήριο Υγεία
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Πόρτο Καρράς
Το Media Markt
Η Πρόκτερ & Γκαμπλ
Η Αττική οδός
Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη
Ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αγγελόπουλος για το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό.


Παραθέτω και τους ενδεικτικούς πίνακες που παρέθεσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.









parapolitiki.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: «Οι Έλληνες απαντούν στον Τάτσι»



Το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια αντέδρασε σήμερα στην επιστολή διαμαρτυρίας του ηγέτης του αλβανικού κόμματος των Σκοπίων –DPA, Μεντούχ Τάτσι την οποία απέστειλε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.


«Ο κ. Τάτσι πρέπει να καταλάβει ότι στην Ελλάδα όλοι είναι ίσοι ενώπιον του νόμου ο οποίος πρέπει να εφαρμόζεται. Όσον αφορά τις άλλες κατηγορίες, μπορεί να βρεί απάντηση στις εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανούς που εργάζονται και ευημερούν στην Ελλάδα», λέει η απάντηση, σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα.



Το περιστατικό στα σύνορα και  η επιστολή Τάτσι σε Σαμαρά

Η συμμετοχή του ηγέτη του DPA στο συνέδριο του κόμματος του πρωθυπουργού της Τουρκίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται να εξόργισε τους Έλληνες.

 Ως εκδίκηση, για ασήμαντους λόγους, κατά την επιστροφή στην πατρίδα του, τον σταμάτησαν οι ελληνικές αρχές των συνόρων.

 Το περιστατικό αυτό ανάγκασε τον ηγέτη του Δημοκρατικού Αλβανικού Κόμματος να απευθύνει επιστολή προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Η επιστολή αναφέρει ότι «παρά την καλή θέληση και την επιθυμία μου να λάβω διευκρινίσεις σχετικά με ένα περιστατικό που συνέβη στα σύνορα της χώρας σας, από τους εκπροσώπους της πρεσβείας σας στα Σκόπια, δυστυχώς δεν έγινε.

«Κατά την επιστροφή μου από ένα επίσημο ταξίδι στην Άγκυρα, όπου είχα την τιμή να είμαι καλεσμένος στο συνέδριο του κόμματος του πρωθυπουργού της Τουρκίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κρατικοί αξιωματούχοι σας στη διάβαση των συνόρων, αρνήθηκαν το δικαίωμα να εισέλθω στην Ελλάδα με το πρόσχημα ότι ο οδηγός μου δεν είχει ‘διεθνές δίπλωμα οδήγησης’», γράφει ο ηγέτης του DPA στην επιστολή που απευθύνεται προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο Τάτσι επισημαίνει στον Έλληνα πρωθυπουργό ότι είναι πρόεδρος του Αλβανικού Δημοκρατικού Κόμματος, του μεγαλύτερου κόμματος των Αλβανών στην αντιπολίτευση στα Σκόπια και συγχρόνως είναι μέλος του Κοινοβουλίου.
«Θα μπορούσα να έχω κατανόηση για τις δυσκολίες και τις απογοητεύσεις που διέρχεται η κυβέρνησή σας από την κρίση που σας έχει πλήξει, αλλά τέτοια περιστατικά δεν συμβάλλουν στην εικόνα της χώρας σας», δήλωσε ο Τάτσι στην επιστολή του.

Επίσης αναφέρθηκε και σε άλλες προκλήσεις από τις ελληνικές αρχές προς τους Τσάμηδες Αλβανούς που δεν έχουν δυνατότητα να επισκεφθούν τα σπίτια τους.
Σύμφωνα, μάλιστα με τον Τάτσι, είναι αντίθετη  η προσέγγιση της ελληνικής κυβέρνησης προς τις θεμελιώδεις αρχές του ανθρωπισμού και της δημοκρατίας και χαρακτηρίζει ως εχθρική την  
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Κοράνι: οι 150 (πιο) "θανάσιμες" σελίδες! Μετά απ' αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες...(Μέρος Α’ – Εισαγωγή)

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

     Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι;
      Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι;
     Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά;
     Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;
      Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.
     Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ. Όλα τα άλλα κείμενα, διευκρινήσεις, εντολές ή διδασκαλίες (πχ Χάντιθ) έπονται του Κορανίου. Χρειάζονται ειδικές διαδικασίες για να «Καθοριστούν» επίσημα ως Τμήμα της Διδασκαλίας του Ισλάμ. Και ενδέχεται να είναι αποδεκτές από ένα τμήμα του Ισλάμ και όχι από ένα άλλο (πχ Σιΐτες – Σουνίτες). Το Κοράνι όμως είναι η Βάση, η Ρίζα, το κοινά αποδεκτό ιερατικό σημείο αναφοράς.
     Αυτό το κείμενο καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει.
     Το Κοράνι, είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών.
     Είναι ένα κείμενο, τέλος, που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη. Πλην όμως, εξοντώνοντας ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ άλλον τρόπο ζωής.
    Το Κοράνι, αν και είναι ιστορικό κείμενο και σαφώς αντικατοπτρίζει τις γενικότερες ιστορικές συνθήκες και (κατά κάποιους) αναγκαιότητες της εποχής που συγγράφηκε, δεν δικαιούται τέτοιων ελαφρυντικών στην κριτική, διότι εξακολουθεί να είναι η αιχμή του δόρατος του Ισλάμ. Ακόμη και σήμερα οι εντολές του έχουν την ύψιστη ισχύ για τους Ισλαμιστές ακόμη και «για το σήμερα». Τουτέστιν, σύμφωνα με τους Ισλαμιστές, το Κοράνι αντικατοπτρίζει σαφέστατα σημερινές αναγκαιότητες. Συνεπώς, η όποια κριτική δεν πρέπει να του γίνεται με όρους του «ιστορικού χτες», αλλά με όρους του «εν εξελίξει σήμερα».
    Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι η Αηδία μετά βδελυγμίας, η Οργή και το μέχρι θανάτου Μίσος για τους αλλόθρησκους, τους Άπιστους όπως τους αποκαλούν.     
    Επίσης, ο Φόβος του Αλλάχ αντί της Αγάπης του Θεού. Η φιλοσοφία του Ισλάμ στηρίζεται στον  απόλυτο Φόβο και στην απόλυτη Υποταγή.
    Ακόμη, στηρίζεται απόλυτα στη Σκληρότητα, εφόσον όλο το Κοράνι βρίθει από τις λέξεις «θάνατος», «φωτιά», «κόλαση», «κατάρα του Αλλάχ», «σκληρή τιμωρία», «σκότωσε», «κόψε χέρια και πόδια», «πνίξε στο αίμα» κλπ.
   Αλλά και η Αλαζονεία. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτε ισάξιο ή ανώτερο από το Ισλάμ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα μπροστά του. Θρησκείες, φιλοσοφίες, πολιτικά συστήματα, διαφορετικοί λαοί που «τολμάνε να μην ασπαστούν το Ισλάμ».
    Οι εκατόν πενήντα περίπου σελίδες από τις 450 του Κορανίου, περιέχουν εντολές εξόντωσης των απίστων και παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισλάμ. Αυτές οι σελίδες είναι η «Προετοιμασία του Φενταγίν». Του πιστού Ισλαμιστή που είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την πίστη του. Το δεύτερο μήνυμα που περνάνε είναι πως κάθε Ισλαμιστής θα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα Φενταγίν.
   Το Κοράνι είναι εντέλει, η προετοιμασία των ισλαμιστών συνολικά, για την μεγάλη τελική σύγκρουση με τους άπιστους. Μια αιματηρή διαρκής σύγκρουση που κράτησε 1400 χρόνια και σήμερα φτάνει στην παγκόσμια κορύφωσή της. Την παγκόσμια ένοπλη αντιπαράθεση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως το Δυτικό.  Αλλά όχι μόνο.
    Σύμφωνα με τον Σ. Χάντιγκτον (Η Σύγκρουση των Πολιτισμών) οι περισσότερες πολεμικές συγκρούσεις του 20ου αι. αφορούν ισλαμικούς πληθυσμούς. Οι Ισλαμιστές έχουν την μεγαλύτερη - από κάθε άλλη πολιτισμική ομάδα - έφεση να επιδιώκουν τη βίαιη σύγκρουση με τον εκάστοτε περίγυρό τους. Κυρίως δε όταν ανήκει σε άλλη πολιτισμική ομάδα.
    Μία σύγκρουση που επί 1200 χρόνια, συνολικά, κερδίζει το Ισλάμ.
          Εκ του αποτελέσματος τελικά, αποδεικνύεται ότι το Ισλάμ διαθέτει άριστη πολεμική φιλοσοφία, άριστες προδιαγραφές οργάνωσης, άριστες δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις στα διεθνή media αλλά και Fora των Διεθνών Οργανισμών.
   Εάν τώρα τα φιλοσοφικά και τα οργανωτικά του πλεονεκτήματα συνδυαστούν με το οικονομικό όπλο του Πετρελαίου και τον υπερπληθυσμό (αλλά και «ενισχύσεις» που λαμβάνει από σύγχρονους «Ισχυρούς» γεωπολιτικούς του συμμάχους (πχ Κίνα), τότε έχουμε μπροστά μας τον δυνητικά πιο επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί ποτέ στον πλανήτη μετά τους Αττίλα, Τζέγκις Χαν και Ταμερλάνο.
   Ένα από τα μέσα πολεμικής προετοιμασίας που χρησιμοποιεί το Ισλάμ είναι η πεισματική διατήρηση μιας «κλειστής βαθιά στρατιωτικοποιημένης κοινωνίας» καθώς και ο ασφυκτικός έλεγχός της μέσω της «Ισλαμικής Θρησκείας».  Απαγορεύεται αυστηρά από το ίδιο το Κοράνι στους Ισλαμιστές η ενσωμάτωσή τους σε άλλες κοινωνίες μη ισλαμικές. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στη Δύση. Και κακώς η (δήθεν «προοδευτική») Διανόηση και τα media της Δύσης επιρρίπτουν την ευθύνη της μη-ενσωμάτωσης στις ίδιες τις δυτικές κοινωνίες. Η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στους Ισλαμιστές μετανάστες. Στόχος των οποίων είναι να δημιουργήσουν τερατώδη (πληθυσμιακά) ισλαμικά κράτη μέσα στους κόλπους των δυτικών κρατών και να λειτουργήσουν τελικά ως Πέμπτη Φάλαγγα. Όπως άλλωστε έκαναν στη Βοσνία, στο Κόσοβο, στην Τσετσενία, στο Λίβανο και τώρα επιδιώκουν να κάνουν το ίδιο σε ολόκληρη την Αφρική (πράγμα που πετυχαίνουν με την «Αραβική Άνοιξη») αλλά και μέσα στην ίδια την Ευρώπη (επιχειρήσεις “Eurabia-Londonistan”).
     Ακόμη χειρότερα, απαγορεύεται στους Ισλαμιστές από το ίδιο το Κοράνι, να δηλώσουν πίστη και υποταγή σε μη ισλαμικές κυβερνήσεις, παρά μόνον υποκρινόμενοι. Γι’ αυτό είναι επικίνδυνο να γίνονται πολίτες της Δύσης και να υπηρετούν στους δυτικούς στρατούς.
     Τους υποχρεώνει μέσω ποικίλων απειλών (τόσο κοσμικών όπως η θανάτωση και η διαπόμπευση όσο και μεταφυσικών όπως η Κόλαση ) να πολεμούν και να πεθαίνουν για την διάδοση της πίστης του Ισλάμ αλλά και να στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτούς που πολεμούν γι’ αυτήν (Μάρτυρες).
     Τους βεβαιώνει ότι  όποιος πεθάνει πολεμώντας για το Ισλάμ θα πάει στον Παράδεισο, όπου θα έχει χαρέμια ολόκληρα από πανέμορφες λευκές παρθένες και λευκά παιδιά υπηρέτες να τον υπηρετούν. Θα έχει επίσης άφθονο κρασί και γενικά πλούσιες υλικές απολαύσεις.
     Τους βάζει ως υπέρτατο στόχο (ως την μεγαλύτερη αγαθοεργία και την πιο καλή πράξη) την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ μέσω της καταστροφής και καθυπόταξης όλων των υπολοίπων θρησκειών. Για την ακρίβεια, μέσω της αιματηρής εξολόθρευσης των απίστων λαών.
      Ως κοσμικό κίνητρο δίνει στον άνδρα το δικαίωμα του χαρεμιού : δηλ. να παντρευτεί μέχρι τέσσερις γυναίκες και να έχει όσες ερωτικές δούλες θέλει.     
      Απαγορεύει την αντισύλληψη και την έκτρωση δια ποινής θανάτου (πχ Ιράν).
      Απαγορεύει αυστηρά και τιμωρεί τις προγαμιαίες σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων.
      Θεωρεί την γυναίκα κτήμα του άνδρα που έχει δικαίωμα να «καλλιεργεί» όσες φορές θέλει. Το ανδρικό προνόμιο φτάνει μέχρι το δικαίωμα να τιμωρεί, ακόμη και να «χτυπάει βιαιότατα» την γυναίκα του. Ενίοτε να την «σημαδεύει» στο πρόσωπο (θειικό οξύ – Πακιστάν) και αν πρέπει να την «θανατώνει».
      Ο απώτερος σκοπός αυτών των «ερωτικών – οικογενειακών» μέτρων είναι η ταχύτατη άνοδος του Ισλαμικού πληθυσμού μέσω της αστείρευτης υπεργεννητικότητας. Πχ Αίγυπτος, τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αι. , από 24 εκ σε μόλις 20 χρόνια απέκτησε 52 εκ πληθυσμό. Το ίδιο και όλα τα Ισλαμικά κράτη.
     Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά δια ποινής θανάτου (πχ Σαλμάν Ρασντί και Αποστάτες του Ισλάμ – βλ. www.apostatesofislam.com ).
     Ακόμη χειρότερα όμως, δεν αποδέχεται ούτε την αρνητική κριτική από μέρους μη ισλαμιστών διανοούμενων. Και για να επιτύχει τον σκοπό του χρησιμοποιεί την απειλή κατά της ζωής τους, όπου κι αν βρίσκονται (πχ Βαν Γκόγκ, Οριάνα Φαλάτσι, Δανοί σκιτσογράφοι).
     Η σκληρότητα του Ισλάμ καθώς και ο αδίστακτος χαρακτήρας αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται και από κάτι ακόμη: Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ.
      Η ίδια η θρησκεία του Ισλάμ όχι μόνον αποδέχεται το φόνο ανθρώπου (17,34) αλλά το επιβάλλει κιόλας.
      Στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιστές (21,11). Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης». Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας».
      Το Κοράνι διδάσκει την απόλυτη υποταγή στη Μοίρα. Δηλαδή, διατάσσει τον πιστό να υπομένει στωικά και κυρίως «αδιαμαρτύρητα» τη φτώχεια του, τις μιζέριες και τις αξεπέραστες υλικές δυσκολίες της ζωής του (22,36). Έτσι, το ισλαμικό σύστημα διακυβέρνησης δεν κινδυνεύει από ανταρσίες.
      Οι Ισλαμιστές διαθέτουν – παρ’ ότι δεν είναι – το σφρίγος και την ορμή της νέας, επιτιθέμενης φυλής. Μα ταυτόχρονα, ένα πανίσχυρο θρησκευτικό, ψυχολογικό, πολεμικό κείμενο που κατορθώνει να τους γεμίζει μαχητική ενέργεια, ένταση και φανατισμό. Αυτό είναι που τους κάνει επικίνδυνους.
Από πού αποδεικνύονται όλα τα παραπάνω;

Μα από το ίδιο το Κοράνι.
     
Οι 150 περίπου από τις 450 σελίδες του Κορανίου, με ορμή και μένος ορίζουν αυτά που περιγράφηκαν και ακόμη περισσότερα. Δεν έχετε παρά να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα του Κορανίου που δημοσιεύονται στο


      Το βασικό ερώτημα σε όλα αυτά, είναι όχι τι κάνει το Ισλάμ – αυτό είναι γνωστό εδώ και 1,400 χρόνια - , αλλά τι κάνει η Δύση και γενικά ο πολιτισμένος κόσμος απέναντι σε αυτή τη νέα «αδυσώπητη εισβολή».

Πέραν από το να «επιτρέπει» Ισλαμικές βάσεις στην καρδιά της Ευρώπης βεβαίως....βλ. Βοσνία και Κοσυφοπέδιο...

Γιώργος Ανεστόπουλος

σχετικό: Τζιχάντ ή Εισοδισμός; 

aegeanhawk
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: Κατάληψη στο Γυμνάσιο Αναρράχης – Εμπορίου



Υπό κατάληψη τελεί για 2η ημέρα το Γυμνάσιο Αναρράχης- Εμπορίου με τους μαθητές να διαμαρτύρονται κύρια για τις ελλείψεις καθηγητών φιλολόγων αφού σε ένα σχολείο με 90 μαθητές υπηρετεί σήμερα μία καθηγήτρια ενώ χρειάζονται τρεις.
Οι μαθητές ζητούν την επισκευή φθορών στο γυμναστήριο, να αντικατασταθούν τα σπασμένα τζάμια στα παράθυρα, και να επαναλειτουργήσει το κυλικείο.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Εορδαία: Διστακτικοί οι αγρότες απέναντι στο νέο Συνεταιρισμό



Μόνο 100 αγρότες έχουν εγγραφεί στο νέο Αγροτικό συνεταιρισμό Εορδαίας που προήλθε από την διάλυση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών ενώ οι Αγροτικοί συνεταιρισμοί Πύργων Μηλοχωρίου Ποντοκώμης και Πτολεμαίδας κατέθεσαν αίτηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για να παραμείνουν ως έχουν.
Οι διαδικασίες που απομένουν για την νομιμοποίηση του νέου φορέα των Αγροτών στην Εορδαία είναι η έγκριση του καταστατικού από το Πρωτοδικείο Κοζάνης και η διενέργεια εκλογών μέχρι τις αρχές του 2013 για την ανάδειξη της πρώτης διοίκησης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Κοινωφελούς Εργασίας στο Δήμο Εορδαίας

Aναρτήθηκαν σήμερα 09/10/2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30 οι πίνακες κατάταξης της υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 100.303/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Κοζάνης» στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν:

  • Αλφαβητικός Πίνακας αποκλειόμενων με αναγραφή του λόγου αποκλεισμού
  • Πίνακας επιτυχόντων κατ’ αλφαβητική σειρά με αναγραφή του κωδικού θέσης πρόσληψης
  • Πίνακας κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
  • Πίνακας Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, με αναγραφή της μοριοδότησης που αντιστοιχεί σε καθένα βαθμολογούμενο κριτήριο.
  • Πίνακας Κατάταξης αλφαβητικά, μόνο στο διαδίκτυο για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων.
Οι προσληπτέοι οφείλουν εντός δέκα (10) ημερών από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, δηλαδή έως τις 19/10/2012, να αποστείλουν με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στη διεύθυνση: Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (Ι.Π.Α.Δ.Μ.), Ηροδότου 9, 50100, Κοζάνη (υπόψη κ. Πατσώνα Δώρας), τα ακόλουθα:

ΣΗΜ.: Για την ολοκλήρωση της πρόσληψης, όταν θα έχει ολοκληρωθεί και η αξιολόγηση των ενστάσεων από τον ΑΣΕΠ, θα πρέπει να ΜΗΝ έχει υπάρξει αλλαγή στην κατάσταση Ανεργίας του προσληπτέου. Δηλ. η κάρτα Ανεργίας θα πρέπει να ισχύει όπως προσκομίστηκε με την αρχική Αίτηση.
ΣΗΜ: Μαζί με το Έντυπο Αποδοχής Θέσης θα πρέπει να αποσταλούν και απαραίτητα δικαιολογητικά όπως περιγράφονται στο συγκεκριμένο έντυπο.
ΣΗΜ.: Στον πίνακα των απορριπτέων βρίσκονται: α) όσοι απορρίφθηκαν από το διαγωνισμό λόγω προσκόμισης ελλιπών στοιχείων και δικαιολογητικών (π.χ μη προσκόμισης έγκυρης κάρτας ανεργίας) και β) όσοι απορρίφθηκαν για θέσεις εργασίας για τις οποίες δεν πληρούσαν τα απαιτούμενα τυπικά και τυχόν πρόσθετα προσόντα όπως περιγράφονταν στον πίνακα Β της Ανακοίνωσης.

Η αποκλειστική προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης είναι τρεις εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από την Τετάρτη 10/10/2012 έως και την Παρασκευή 12/10/2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι ενστάσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται με συστημένη αποστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλιού 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και ΟΧΙ στα γραφεία του Ι.Π.Α.Δ.Μ.

Όσοι αιτούντες έχουν απορίες, παρατηρήσεις ή επιθυμούν διευκρινήσεις για τους αναρτώμενους πίνακες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την κ. Πατσώνα Δώρα στο τηλ. τηλέφωνο2461026622, τις εργάσιμες ημέρες και από τις 9:00π.μ. έως τις 3:00μ.μ. Οι συνεργάτες του Ι.Π.Α.Δ.Μ. κατέβαλαν και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ενημέρωσης των ενδιαφερομένων.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ!


ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Μετανάστες από γειτονικές χώρες, με λίγους μόνο μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας, μπορούν να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 716 ευρώ, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. ...Βουλγάρα 60 ετών η οποία έχει δουλέψει μόνο έναν χρόνο στην Ελλάδα, κατοικεί στη χώρα και παίρνει από το ΙΚΑ σύνταξη του ΕΚΑΣ 716 ευρώ. Όχι, δεν είναι το τελευταίο σύντομο ρατσιστικό ανέκδοτο, αλλά η νέα ασφαλιστική καταιγίδα που θα μεγαλώσει αναπόφευκτα τη «μαύρη τρύπα» του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας μας.

Της Μαίρης Λαμπαδίτη
Στην Ελλάδα, ένας Βούλγαρος, ένας Ρουμάνος ή ένας Πολωνός που έχει δουλέψει 14-15 χρόνια στην πατρίδα του, μπορεί (στα 65 ο άντρας, στα 60 η γυναίκα) να πάρει την κατώτατη , όπως επίσης να κάνει και αίτηση για Ο αριθμός αιτήσεων για συνταξιοδότηση Βουλγάρων εργαζομένων τριπλασιάστηκε απότομα τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας διεύθυνσης του ΙΚΑ. Το μυστήριο βεβαίως λύθηκε όταν οι υπάλληλοι ανέτρεξαν στους κοινοτικούς κανονισμούς απονομής συντάξεων. Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι, ως ισότιμα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης διέλευσης στην χώρα μας από την 1η Ιανουαρίου του 2009 και απολαμβάνουν τα ίδια εργασιακά και συνταξιοδοτικά προνόμια με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες. Έτσι, ακόμα και με λίγους μήνες ασφάλισης σύνταξη του ΙΚΑ, ύψους 486 ευρώχορήγηση του ΕΚΑΣ, ύψους 230 ευρώ. Το ποσό θεωρείται αστρονομικό για τη Βουλγαρία, η οποία καταβάλλει συντάξεις‐ψίχουλα, της τάξεως των 40 έως 130 ευρώ. Αυτοί οι αλλοδαποί όμως ζουν στην Ελλάδα ή απλώς εισπράττουν τη σύνταξη από το ΙΚΑ και συνεχίζουν να διαμένουν στην φθηνή χώρα τους;
Τα μικροκυκλώματα πέριξ της Ομόνοιας, τα οποία εκμεταλλεύονταν πριν από λίγα χρόνια τους αλλοδαπούς για να τους βγάλουν την περιβόητη άδεια παραμονής και εργασίας
(500 έως 1.800 ευρώ ήταν η ταρίφα για την άδεια), σπεύδουν τώρα να βγάλουν σύνταξη με το αζημίωτο... Το σημαντικότερο κατόρθωμά τους είναι να ξεπεράσουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρούν εξίσου και εμάς τους Έλληνες και να δηλώσουν ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας εντός της ελληνικής επικράτειας, λαδώνοντας κάποιον πρόθυμο να δανείσει τη διεύθυνσή του, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνταξιοδότηση είναι ο αλλοδαπός να αποδείξει ότι διαμένει μόνιμα στην χώρα μας. Έτσι, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ συχνά διαπιστώνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις αναφέρεται η ίδια διεύθυνση σπιτιού, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και αυτή τη φορά δεν έχουν βρει την άκρη του νήματος. Η Μαρίνα Δ., 66 ετών, από τη Βουλγαρία, ήρθε πέρυσι στη χώρα μας ενώ ήδη είχε διανύσει 25 χρόνια ασφάλισης. Η σύνταξη που περίμενε να πάρει στην χώρα της δεν ήταν παραπάνω από 130 ευρώ. Δούλεψε λοιπόν έναν χρόνο σε συνεργείο καθαριότητας και μετά την 1η Ιανουαρίου, που βαφτίστηκε και επισήμως ισότιμη Ευρωπαία πολίτης (αφού εξέπνευσε και η διετής μεταβατική περίοδος που είχε ζητήσει από την Ε.Ε., το Υπουργείο Απασχόλησης), πληροφορήθηκε ότι δικαιούται σύνταξη από το ΙΚΑ.
Βάσει των κοινοτικών κανονισμών, οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι αν έχουν ασφαλιστεί έναν χρόνο στη χώρα υποδοχής τους, έχουν συγκεντρώσει το σύνολο των απαιτούμενων ενσήμων και συμπληρώσει το όριο ηλικίας, ενώ αποδεδειγμένα είναι μόνιμοι κάτοικοι σε αυτή τη χώρα, δικαιούνται να πάρουν σύνταξη.
Το σκεπτικό που διέπει την κοινοτική νομοθεσία είναι ότι κάθε κράτος‐μέλος είναι υποχρεωμένο να προσφέρει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και την ανάλογη περίθαλψη στους Ευρωπαίους πολίτες που διαμένουν και εργάζονται σε αυτό. Η Μαρίνα Δ., που γνώριζε ότι δεν θα τα' βγαζε πέρα με τις πολύπλοκες διαδικασίες των ασφαλιστικών ταμείων, πλήρωσε 4.000 ευρώ στο κύκλωμα, στο οποίο σημειωτέον συμμετέχουν και δικηγόροι, για να βγάλει την κατώτατη σύνταξη των 486 ευρώ, ενώ σε δύο χρόνια μπορεί να κάνει αίτηση και για το ΕΚΑΣ! Προφανώς έπεσε θύμα εκμετάλλευσης, αφού η συνήθης αμοιβή των δικηγόρων για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι 500 έως 800 ευρώ (μία έως δύο συντάξεις). Τα νέα διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα, ο κουμπάρος έφερε τον μπατζανάκη και η μητέρα την ξαδέλφη, με αποτέλεσμα 7 στους 10 πολίτες άλλων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταθέτουν αιτήσεις για συνταξιοδότηση στο ΙΚΑ να είναι Βούλγαροι. Στην πλειονότητά τους είναι γυναίκες που δουλεύουν σε συνεργεία καθαριότητας ή προσέχουν ηλικιωμένους και λόγω της κοντινής απόστασης με την Ελλάδα, για να φτουρίσει και η σύνταξη, μένουν στα χωριά τους στη Βουλγαρία. 130.000 Βούλγαροι και Ρουμάνοι εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα

ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, σήμερα στην χώρα μας ζουν και εργάζονται 130.000 Βούλγαροι και Ρουμάνοι. Το ΙΚΑ γνωρίζει το πρόβλημα και δεν κρύβει πως στο μέλλον θα πάρει μορφή χιονοστιβάδας.
Παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκτιμούν ότι οι αιτήσεις Βουλγάρων για συνταξιοδότηση στη Βόρεια Ελλάδα είναι χιλιάδες. Το υπόλοιπο 30% των αιτήσεων από ευρωπαϊκές χώρες έχει υποβληθεί από Ρουμάνους, Πολωνούς και Έλληνες που έχουν δουλέψει στο Βέλγιο και τη Γερμανία. Σε αυτό το σημείο εντοπίζονται οι στρεβλώσεις του συστήματος για να μην κατηγορηθούμε ότι «γκετοποιούμε», με βάση ρατσιστικά στερεότυπα, ανθρώπους που εργάζονται σε σκληρά επαγγέλματα, συνήθως ανασφάλιστοι και κακοπληρωμένοι, αντιμετωπίζοντας καθημερινά την εργοδοτική ασυδοσία και βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους, όπως συνέβη με τη δολοφονική απόπειρα κατά της Βουλγάρας Κωνσταντίνας Κούνεβα.
Η στρέβλωση εντοπίζεται στη χαώδη διαφορά μισθών και συντάξεων των κρατών του πρώην ανατολικού μπλοκ σε σχέση με το επίπεδο αποδοχών στη χώρα μας. Επί παραδείγματι, ο Έλληνας που δούλεψε 25 χρόνια στις στοές του Βελγίου και 5 χρόνια στην Ελλάδα, θα πάρει τουλάχιστον 1.000 ευρώ σύνταξη από τον ασφαλιστικό φορέα του Βελγίου και άλλα 250 από το ΙΚΑ. Αντίθετα, στην περίπτωση των βαλκανικών
κρατών που εντάχθηκαν στην Ε.Ε., το ποσό που απονέμει π.χ. η Βουλγαρία και η Ρουμανία δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ. «Η διαφορά θα επιβαρύνει το ΙΚΑ», επισημαίνουν ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος και συμπληρώνουν: «Πρόκειται για ανθρώπους που απλώς κάνουν τα τελευταία ένσημά τους στην Ελλάδα, έχουν δηλαδή μηδενική προσφορά στο σύστημα και λαμβάνουν κανονική σύνταξη. Πολλές φορές δεν τους ξέρουν ούτε οι γείτονες αλλά ούτε και οι δημοτικές αρχές. Εκτός από συντάξεις γήρατος, πολλοί έχουν πάρει επιδόματα παραπληγικών, τυφλότητας κ.λ.π. Έχουμε κράτος πρόνοιας και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε, όμως στο μέλλον το κόστος θα είναι υπέρογκο».
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Ερχονται και 350.000 εκκαθαριστικά του ΦΑΠ.

Από την άλλη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου θα αρχίσει η εκκαθάριση του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας του 2010 από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου τα ειδοποιητήρια θα καταφθάνουν κατά κύματα στους φορολογούμενους.

Πριν καλά-καλά βάλουν σε «τάξη» τις πληρωμές του φόρου εισοδήματος (μέχρι 7 δόσεις έως τον Φεβρουάριο) και ενώ αποστέλλονται ήδη οι λογαριασμοί του ρεύματος με ενσωματωμένη την 1η από τις 5 δόσεις από το «χαράτσι ακινήτων» (ΕΕΤΗΔΕ) το ΚΕΠΥΟ θα στείλει και νέα λυπητερή σε όσους το 2010 είχαν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσίας που η αντικειμενική αξία της ξεπερνούσε τις 400.000 ευρώ.

Ο ΦΑΠ του 2010 αφορά περίπου 350.000 φορολογούμενους. Αφαιρείται ατομικό αφορολόγητο στα 400.000 ευρώ και πέραν αυτού του ποσού επιβάλλεται φόρος με συντελεστή 0,1%. Η εκκαθάριση του ΦΑΠ θα γίνει ξεχωριστά για κάθε σύζυγο, ο φόρος θα πληρωθεί σε μια δόση, ενώ το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά ότι θα εισπράξει περίπου 420 εκατ. ευρώ (δηλαδή περίπου 1500 ευρώ «κατά κεφαλήν»
φόρο).

Τον Δεκέμβριο αναμένεται να ακολουθήσει και η εκκαθάριση των δηλώσεων Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για το 2011, αλλά τα εκκαθαριστικά ενδεχομένως να σταλούν μετά τις γιορτές. Ο ΦΑΠ του 2011 (όπως αναμορφώθηκε επί Παπακωνσταντίνου) θα επιβληθεί σε περισσότερους από 500.000 ιδιοκτήτες καθώς το αφορολόγητο όριο μειώθηκε στο μισό (στις 200.000 ευρώ) ενώ και ο συντελεστής φόρου διπλασιάστηκε στο 0,2%!

Αυτό σημαίνει ότι ενώ για το 2010 ένας φορολογούμενος με αντικειμενική αξία περιουσίας δεν πλήρωσε φόρο ακινήτων, για το 2011 θα πληρώσει 400 ευρώ! Συνολικά το υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει ότι θα εισπράξει περίπου 600 εκατ. ευρώ από τον ΦΑΠ του 2011.





eleftheriskepsii






Διαβάστε περισσότερα » »

Μνημόσυνο στην μνήμη του Πρωτομάρτυρος της Μακεδονικής Ελευθερίας



Αρχείο:Pavlos melas.jpgΣτης  14  Οκτωβρίου  θα  τελεστή  Μνημόσυνο στην μνήμη του Πρωτομάρτυρος της Μακεδονικής Ελευθερίας στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου στο Μελά , για τα 108 χρόνια που συμπληρώθηκαν από το θάνατο του Παύλου Μελά. στο χωριό Μελάς στην ακριτική Καστοριά, όπου βρίσκεται και το σπίτι στο οποίο φονεύθηκε . 



Pavlos Melas Museum External View.jpg
ο σπίτι όπου σκοτώθηκε ο ήρωας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς.

Διαβάστε περισσότερα » »

Τρίτη και φαρμακερή δολοφονία στο «Άκης Γκέιτ» - Tο μήνυμα της δολοφονίας είναι διπλό.

Το πιο σημαντικό στόμα στην υπόθεση Άκη Τσοχατζόπουλου δολοφονήθηκε χθες, την ώρα που ο νούμερο 2 στην υπόθεση Γιάννης Σμπώκος έφτανε στον ανακριτή για να απολογηθεί στο πολύκροτο σκάνδαλο μίζας στα οπλικά συστήματα.

Ο επιχειρηματίας που εμφανιζόταν κυρίως στο εμπόριο όπλων Βλάσης Καμπούρογλου βρέθηκε νεκρός στη Τζακάρτα της Ινδονησίας όπου είχε πάει να κρυφτεί για να μην εμφανιστεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία η έρευνα προχώρησε ήδη αρκετά.

Ο Καμπούρογλου ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «Ντρουμίλαν» η οποία είχε διακινήσει μίζα 21 ,8 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά των ρωσικών ΤΟΡ-Μ1.

Είναι ο τρίτος δολοφονημένος στο σκάνδαλο αυτό καθώς πριν από αυτόν είχαν δολοφονηθεί στη Μόσχα οι Ρώσοι Κλίμοφ και Σίτκο ,οι οποίοι είχαν αναλάβει έρευνα από ρωσικής πλευράς για να βρουν ποιοι διακίνησαν και ποιοι πήραν την μίζα των 21 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η εταιρεία «Ντρουμίλαν» είχε σπάσει σε τρείς εταιρείες με παρόμοιο όνομα για να χαθούν τα ίχνη της διαδρομής των χρημάτων που κινήθηκαν από τη Μόσχα προς τη Νέα Υόρκη, προς την Κύπρο, το Λιχτενστάιν και την Αθήνα.

Οι λογαριασμοί της εταιρείας είχαν ανοίξει από την Εξεταστική Επιτροπή Τραγάκη ΤΟ 2005 αλλά πανίσχυρα συμφέροντα του τόπου είχαν διαλύσει άρον-άρον την επιτροπή και έθεσαν στοπ στην επίσημη επιβεβαίωση για τους τελικούς αποδέκτες της μίζας.

Ο Καμπούρογλου με τον λεγόμενο «Χοντρό» τον αραβικής καταγωγής Ζαουάτ έμειναν στο απυρόβλητο και αν και κυκλοφορούσαν στην Αθήνα άνετα ήταν …αγνώστου διαμονής.

Ο Καμπούρογλου είχε ειδοποιηθεί «αρμοδίως» ότι κινδυνεύει και καλό ήταν να εξαφανιστεί. Κατά τις πληροφορίες ο Καμπούρογλου και ο Ζαουάτ ήταν «σύνδεσμοι» στις παράνομες πληρωμές διακομματικά και θεωρούσαν εαυτούς απολύτως ασφαλείς ακριβώς γι’ αυτό.

Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι ο Καμπούρογλου δολοφονήθηκε ακριβώς στην έναρξη της δεύτερης φάσης διερεύνησης του σκανδάλου Άκη και την ημέρα που εμφανιζόταν στον ανακριτή ο Γιάννης Σμπώκος Γραμματέας Εξοπλισμών και θεωρούμενος από τις σημειώσεις του Άκη «διαχειριστής».

Όπως μας είπε εμπλεκόμενος στην υπόθεση το μήνυμα της δολοφονίας είναι διπλό. 

Και να φορτωθούν στο νεκρό αμαρτίες άλλων αλλά και να λάβουν ισχυρό μήνυμα όσοι ετοιμάζονται να ανοίξουν το στόμα τους.

Να σημειωθεί ότι αν και είναι μια καραμπινάτη δολοφονία ώρες μετά από αυτή η ειδησεογραφία αναφέρει ότι «Ο Καμπούρογλου βρέθηκε νεκρός στη Τζακάρτα της Ινδονησίας»….


paraskhnio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Tα μυστήρια της ΕΕΤΤ ....στερεί από τους Έλληνες καταναλωτές την πρόσβαση στις υπηρεσίες VDSL με χαμηλό κόστος.

Σε τεχνολογικό-διαδικτυακό σκοτάδι μας θέλει η περίφημη ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων-photo), η οποία με τις αποφάσεις της φέρνει τον ΟΤΕ σε μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού και στερεί από τους Έλληνες καταναλωτές την πρόσβαση στις υπηρεσίες VDSL με χαμηλό κόστος. 

Εδώ και 2 χρόνια προσπαθεί ο ΟΤΕ αλλά η ΕΕΤΤ μας κρατά στο τεχνολογικό σκοτάδι-δεν μας αρκεί αυτό που έχουμε σαν χώρα.

Ιδού η ανακοίνωση-απάντηση του ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ για το VDSL>

Επιστολή-απάντηση στην πρόσφατη Απόφαση της ΕΕΤΤ για το VDSL απέστειλε ο ΟΤΕ στην Επιτροπή, ζητώντας την οριστική της τοποθέτηση, χωρίς όρους και αστερίσκους, όσον αφορά στη διάθεση υπηρεσιών VDSL από τον ΟΤΕ σε χονδρική και λιανική.

Ο ΟΤΕ, με την επιστολή που εστάλη την προηγούμενη εβδομάδα, ζητά από την ΕΕΤΤ τη συνολική της τοποθέτηση επί των προτάσεων που της έχει καταθέσει και την έγκριση χωρίς περαιτέρω όρους των οικονομικών του προγραμμάτων έως τις 11 Οκτωβρίου, επισημαίνοντας ότι σύντομα συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη στιγμή που ο ΟΤΕ επιχείρησε πιλοτικά να διαθέσει υπηρεσίες VDSL και σταμάτησε με Απόφαση της Επιτροπής.

Η πρόταση του ΟΤΕ διασφαλίζει φθηνό και γρήγορο VDSL internet έως 50 Μbps για όλους τους Έλληνες, τόσο για τους δικούς του πελάτες όσο και τους πελάτες των παρόχων. Οι υπόλοιποι πάροχοι μπορούν να χρησιμοποιούν με χαμηλό κόστος τις επενδύσεις του ΟΤΕ για να προσφέρουν υπηρεσίες στους πελάτες τους χωρίς να χρειάζεται να προβούν οι ίδιοι σε επενδύσεις.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η αναλυτική πρόταση που έχει καταθέσει ο ΟΤΕ στην ΕΕΤΤ για διάθεση στους εναλλακτικούς παρόχους υπηρεσιών VDSL χονδρικής, περιελάμβανε και περαιτέρω έκπτωση περίπου 3€/μήνα, στις καθορισμένες από την ΕΕΤΤ τιμές, υπό την προϋπόθεση της έγκρισης των τιμολογίων λιανικής του ΟΤΕ (που έχουν κατατεθεί στην ΕΕΤΤ τόσο από τις αρχές του 2012 όσο και τον περασμένο Ιούλιο).

Όμως, η ΕΕΤΤ στην Απόφασή της δεν τοποθετείται συνολικά επί της πρότασης του ΟΤΕ, καθώς από την Απόφαση δεν προκύπτει κανονιστική βεβαιότητα για τη δυνατότητα του ΟΤΕ να διαθέσει λιανικές υπηρεσίες VDSL σε συγκεκριμένες τιμές και σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο μέλλον.

Ειδικότερα, η ΕΕΤΤ, με την Απόφασή της, θέτει δύο όρους για την έγκριση των τιμών του ΟΤΕ:

Α. Την υποβολή εκ μέρους του ΟΤΕ στοιχείων που τεκμηριώνουν ότι οι πάροχοι έχουν επαρκές περιθώριο δραστηριοποίησης με βάση τις τιμές χονδρικής. O ΟΤΕ έχει ήδη υποβάλει στην ΕΕΤΤ αναλυτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη δυνατότητα των παρόχων να δραστηριοποιηθούν με πολύ ικανοποιητικά περιθώρια κέρδους.

Β. Τη στοιχειοθέτηση εκ μέρους του ΟΤΕ της κοστοστρέφειας των προτεινόμενων στοιχείων χονδρικής. Και για αυτό τον όρο η ΕΕΤΤ έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά καθώς γνωρίζει όλα τα κοστολογικά δεδομένα που σχετίζονται με τα προϊόντα που συνθέτουν το νέο προϊόν χονδρικής και δεν υπάρχει κάποιο πρόσθετο στοιχείο που να είναι στη διάθεσή του ΟΤΕ και να μην έχει ήδη υποβληθεί στην ΕΕΤΤ μέσω του κοστολογικού ελέγχου.

Η Απόφασή της ΕΕΤΤ δημιουργεί ανταγωνιστικό μειονέκτημα στον ΟΤΕ, καθώς του απαγορεύει να υποβάλει για έγκριση νέα προϊόντα για τουλάχιστον έξι μήνες, κάτι που δεν ισχύει για τους ανταγωνιστές του.

Εξαιτίας των αποφάσεων της ΕΕΤΤ, η εξέλιξη της χώρας σε σύγχρονες τεχνολογίες μένει πίσω, ενώ επενδύσεις από μία εταιρεία που έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να επενδύσει σημαντικά ποσά στη δημιουργία υποδομών, μένουν παγωμένες εδώ και δύο χρόνια.

 Εάν δε δοθεί ουσιαστική λύση, ο ΟΤΕ θα εξετάσει το ενδεχόμενο μέχρι και απόσυρσης της πρότασης για παροχή VDSL σε χονδρική και λιανική.



http://kourdistoportocali.com/articles/14856.htm
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ...

ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

Τι τους εμποδίζει να διαμαρτυρηθούν έντονα; Μήπως ο θαυμασμός τους στον Χίτλερ;

Είναι πραγματικά λυπηρό και απορίας άξιον το φαινόμενο να έρχονται οι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΗΦΑΓΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ στην Ελλάδα και κάποιοι που παρουσιάζονται ως "αντισιωνιστές" και "εθνικοσοσιαλιστές" να μην το κουνάνε ρούπι!
Ενώ λοιπόν η χώρα κοχλάζει από τις αντιδράσεις για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ προκειμένου να μη θιχτεί η εβραιο - Μέρκελ, οι "Εθνικιστές" δεν έβγαλαν μιλιά!!!

Αποτέλεσμα; Να καπηλευτεί την οργή του λαού ΞΑΝΑ η ανθελληνική Αριστερά, μιλώντας για "νέα κατοχή", "φασιστικές μεθόδους" κλπ!
Αναρωτιόμαστε: Τι εμποδίζει την Χρυσή Αυγή να κινητοποιήσει κόσμο και να διαδηλώσει εναντίον των διεθνών τοκογλύφων, των μνημονίων και του ξεπουλήματος της χώρας (γιατί αυτός είναι ο μοναδικός λόγος επίσκεψης της Μέρκελ!);

Τέλος πάντων, τι τους εμποδίζει να διαμαρτυρηθούν έστω λεκτικά; Συνήθως είναι...λαλίστατοι σε άλλα θέματα, όμως εδώ διαπιστώνουμε μια καθόλα ύποπτη μουγκαμάρα!

Μήπως φταίει το γεγονός πως εντός της Χ.Α (κυρίως σε επίπεδο ηγεσίας) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΪΧ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Τελικά, τι βάζουν πάνω απ' όλα; Την συμπάθειά και εκτίμησή τους σε μεγάλες ιστορικές μορφές του παρελθόντος ή την Ελλάδα;
Ας προσέξουν, γιατί κάτι τέτοιες κινήσεις προκαλούν το αίσθημα του ελληνικού λαού, που όσο κι αν δε θέλει να συγκρίνει ανόμοιες καταστάσεις, η αυριανή άφιξη των...κατακτητών θυμίζει περίπου αυτό:



Οι πραγματικοί Έλληνες Εθνικιστές, ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ όσους επιβουλεύονται την Πατρίδα τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί!

Δεν σιωπούν εν ονόματι του...εθνικοσοσιαλισμού, του κομμουνισμού και άλλων ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ "ιδεολογιών"!





hellas-orthodoxy
Διαβάστε περισσότερα » »

Βόμβες Σκοπούλη: Μεγάλο φαγοπότι στον χώρο της Ψυχικής Υγείας

Τι καταγγέλλει η υφυπουργός Υγείας για τον τομέα Ψυχικής Υγείας. Αλόγιστη σπατάλη και υψηλόμισθοι που δεν τους πειράζει κανείς. Την πλήρωσαν μόνοι οι ασθενείς
Στον επανασχεδιασμό των υπηρεσιών ψυχικής υγείας και στον εξορθολογισμό της διοικητικής και διαχειριστικής οργάνωσης των Υπηρεσιών Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς εκεί παρατηρούνται φαινόμενα κακοδιαχείρισης, μη τήρησης των νόμων και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, όπως είπε σήμερα η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, προχωρεί το υπουργείο Υγείας, σε μια προσπάθεια να μπουν κανόνες λειτουργίας στον τομέα Ψυχικής Υγείας.
Η κα Σκοπούλη περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Ψυχικής Υγείας με τα μελανότερα χρώματα, αφήνοντας αιχμές για την τραγική κατάσταση που επικρατεί, στους προκατόχους της. "Σήμερα, οδηγηθήκαμε εδώ, καθώς οι προηγούμενοι δεν έκαναν αυτά που έπρεπε", είπε η υφυπουργός.
Δεν έγινε περιστολή δαπανών
Υπέρογκες σπατάλες, κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση, μη εφαρμογή των νόμων, μη αξιολόγηση των δομών και των υπηρεσιών που προσφέρουν, έλλειψη επαγγελματικής συνείδησης, είναι κάποια από τα κακώς κείμενα που επικρατούν στις δομές Ψυχικής Υγείας Ιδιωτικού Δικαίου, σύμφωνα με την κ. Σκοπούλη.
Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΝΠΙΔ), που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ψυχικής υγείας και χρηματοδοτούνται σχεδόν αποκλειστικά από τον τακτικό προϋπολογισμό, δεν έχουν προχωρήσει σε περιστολή λειτουργικών δαπανών αλλά και σε μισθολογικές μειώσεις, στο πλαίσιο των οριζόντιων περικοπών.
ΜΚΟ με περίπου παρόμοιο προϋπολογισμό, 6,3 εκατ. ευρώ η μία και 6,7 εκατ. ευρώ η άλλη φαίνεται να λειτουργούν η πρώτη με 31 διοικητικούς υπαλλήλους και 14 λογιστές, ενώ η δεύτερη με 14 διοικητικούς και 5 λογιστές. Ξενώνας διαθέτει έξι ψυχολόγους, ενώ άλλη δομή έχει απολογισμό 386.000 ευρώ χωρίς ουσιαστικά να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Εντοπίζονται αποκλίσεις και σε αμοιβές εργαζομένων.
Υπέρογκες αμοιβές παρά τις περικοπές
Διοικητικός υπάλληλος αμείβεται με 63.000 το χρόνο (4.500 ευρώ μηνιαίος), επιστημονικός υπεύθυνος ΠΕ γιατρός με 70.000 ευρώ (5.000 ευρώ/μηνα), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοηθός Νοσηλεύτρια με 40.000 ευρώ (2850/μήνα). Σημαντικές αποκλίσεις εμφανίζονται και σε αμοιβές ελεύθερων επαγγελματιών, στο κόστος ανά ένοικο και στις φαρμακευτικές δαπάνες.
"Όλο το σύστημα χρειάζεται εξορθολογισμό και διαφάνεια", είπε η υφυπουργός, προσθέτοντας ότι "η συνεργασία των δομών Ιδιωτικού Δικαίου με το Δημόσιο λειτουργεί χωρίς κανόνες, με τις πρώτες να βλέπουν το Δημόσιο ως κουμπαρά".
Όπως είπε η υφυπουργός, οι 64 δομές ιδιωτικού δικαίου έχουν λάβει το 100% της προβλεπόμενης κρατικής χρηματοδότησης, (συνολικά 40 εκατ. ευρώ), και όμως διαμαρτύρονται στέλνοντας εξώδικα στο υπουργείο και αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους. Επίσης, έχει καθυστερήσει και η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την υπαγωγή τους στον ΕΟΠΥΥ, για να αρχίσουν να αποδίδονται τα νοσήλια που υπολογίζονται γύρω στα περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. Το υπουργείο έχει προχωρήσει στην εκταμίευση περίπου 6 εκατ. ευρώ προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.
Οι οριζόντιες περικοπές δυστυχώς έπληξαν και τον προϋπολογισμό των δομών Ψυχικής Υγείας, ο οποίος μειώθηκε κατά 50%. "Με ό,τι έχουμε πρέπει να επιβιώσουμε, διαφορετικά θα καταστραφούμε", είπε η κ. Σκοπούλη.
Για όλα τα παραπάνω έχει ανασυγκροτηθεί η Επιτροπή Διοικητικού, Οικονομικού και Διαχειριστικού Ελέγχου, ενώ επανασυγκροτείται και η Επιτροπή Αξιολόγησης των Μονάδων Ψυχικής Υγείας και το πορισμά τους αναμένεται εντός διμήνου.

 news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Έκθεση στα Σκόπια: «Οι χάρτες δείχνουν τη βία κατά του ‘μακεδονικού’ λαού και του εθνικού του χώρου»

«Ένας χάρτης αντιστοιχεί με χίλιες λέξεις και αυτοί οι χάρτες ξεφυλλίζοντάς τους μαρτυρούν τη βία κατά του εδάφους της Μακεδονίας, του μακεδονικού λαού και του εθνικού τους χώρου, όπου λειτουργούσαν μέσω των αιώνων», γράφει η σλαβική εφημερίδα Βέτσερ για την έκθεση χαρτών της Μακεδονίας από τον 15ο αιώνα έως τον 20ο αιώνα προπαγανδίζοντας σε δύο σημεία. 


Πρώτο ότι οι Σλάβοι που αυτοαποκαλούνται ‘Μακεδόνες’ είναι οι κληρονόμοι της αρχαίας Μακεδονίας και δεύτερο ότι το σλαβικό κρατίδιό τους είναι ένα κομμάτι της Μεγάλης Μακεδονίας που μοιράστηκε σε γειτονικές χώρες.

Χαρακτηριστικό των χαρτών αυτών είναι ότι η πόλη Σκόπια δεν βρίσκεται στα όρια της γεωγραφικής Μακεδονίας αλλά στην Δαρδανία.

Γράφει το δημοσίευμα:

«Όλοι οι χάρτες από την αρχαιότητα μέχρι τα νεότερα  χρόνια παρουσιάζουν τον ιστορικό και γεωγραφικό εθνικό χώρο της Μακεδονίας με τοπωνύμια που είναι αναγνωρίσιμα σε εμάς καθώς πηγάζουν από τους Μακεδόνες και τους Σλάβους…», είπε ο Αλντο Κλίμαν πρόεδρος του σλαβικού  πολιτιστικού φόρουμ ‘Πούλα’ της Κροατίας που είναι και ο παρουσιαστής της έκθεσης.

(Αναφέρεται προφανώς σε βουλγαρικούς χάρτες του τέλους του 19ου αιώνα και αρχών του 20ου που τότε η Βουλγαρία διεκδικούσε τη Μακεδονία)

Παρουσιάζονται σήμερα στις επτά στο Εθνικό Μουσείο των Σκοπίων και η έκθεση αποτελείται από 75 χάρτες με πρώτο του Hartmann Shedel του 1497, του Sebastian Münster του 1550, του Gerard Mercator  του 1607 κλπ.

Χαρακτηριστικός είναι ο χάρτης του Barbelini, γράφει το δημοσίευμα, που διαφοροποιεί τα εδάφη της Μακεδονίας από αυτά της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Αλβανίας και παρουσιάζει σε αυτόν τον μακεδονικό αρχαιολογικό χώρο, τους Στόβους.

«Μερικά από τα τοπωνύμια των μακεδονικών χαρτών έχουν μικρές αλλαγές ανάλογα με το που έχουν τυπωθεί, στη Γερμανία ή την Ολλανδία και από ποιες πηγές παρουσιάζονται, αλλά είναι ‘μακεδονικά’ αναγνωρίσιμες», σημειώνει ο παρουσιαστής, ο οποίος γεννήθηκε στο Μοναστήρι, σπούδασε στα Σκόπια και είναι συλλέκτης παλαιών χαρτών.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Πρόεδρος Σκοπίων : Ο Ρώσος Γκορμπατσόφ είναι «Μακεντόνετς» από τη «Μακεδονία του Πιρίν»…

Ο τελευταίος κομμουνιστής ηγέτης της πάλαι ποτε Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ήταν «Μακεδόνας» από τη «Μακεδονία του Πιρίν», ισχυρίστηκε ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ίβανοφ.


Σύμφωνα με τη σλαβική εφημερίδα «Focus», όπου φιλοξενεί μια συνέντευξη του δημάρχου του Κάρπος, Στέβτσο  Γιακιμόφσκι, ο Γκιόργκι Ίβανοφ είχε διατυπώσει την άποψη ότι ο Ρώσος ηγέτης της Περεστρόϊκα, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ήταν «Μακεντόνετς»- Σλάβος της Μακεδονίας δηλαδή- από τη λεγόμενη «Μακεδονία του Πιρίν», μια εδαφική έκταση που ανήκει στη Βουλγαρία.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

«Οι Γερμανοί είναι εχθροί μας» Του Αντώνη Γρυπαίου


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ


Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Σαμαράς δήλωσε,
«Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», τα ίδια δήλωναν οι δοσίλογοι και προδότες στη Γερμανική κατοχή, στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ οι Γερμανοί έκαιγαν την Ελλάδα, και σκότωναν-δολοφονούσαν τους Έλληνες πατριώτες. Καταλαβαίνετε τώρα, Ω! Έλληνες πατριώτες τι πρωθυπουργό έχουμε;;;
Εμείς λέμε, «Οι Γερμανοί είναι εχθροί μας». Να γιατί,
Ιδού πως εκμεταλλεύονται την Ελλάδα, με τοκογλυφία, σκάνδαλα, (SIEMENS κ.λ.π.), δόλιο δανεισμό, και Ελεύθερες οικονομικές ζώνες, (Ε.Ο.Ζ.), όπου Γερμανοί επενδυτές θα καταστρατηγούν κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας, εργατικού δικαίου, και όχι μόνο. Ιδού πως χρεοκόπησαν, εξαθλίωσαν και πτώχευσαν τους Έλληνες, εκτελώντας εντολές των  Επικυρίαρχων της Γης. Οι διεθνείς Σιωνιστικές τράπεζες και ταμεία, δάνεισαν την Ελλάδα με δόλιο δανεισμό, με σκοπό να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία, και αυτό πρέπει να τονισθεί από τους «Έλληνες» δοσίλογους αρμοδίους πολιτικούς στη κυρία Μέρκελ. Οι Γερμανοί αρνούνται να μας επιστρέψουν το κατοχικό δάνειο, με τις αποζημιώσεις-επανορθώσεις λόγω καταστροφών που έκαναν στις βασικές υποδομές της χώρας, κατά τη Γερμανική κατοχή , εφαρμόζοντας το νόμο της Ζούγκλας. Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο, με ότι αυτό συνεπάγεται……
Οι Γερμανοί θέλουν την Ελλάδα  ακρωτηριασμένη, και καρατομημένη, με τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς, και τη Θράκη μας, με το Αιγαίο και τα νησιά στους Τούρκους.
Οι Γερμανοί πρώτοι αναγνώρισαν τα Σκόπια, ως Μακεδονία!!
Μετά τη Μέρκελ, έρχεται εδώ ο κουτοπόνηρος Νταβούτογλου,
για να πάρει και αυτός ότι υπόλοιπα αφήσουν οι Γερμανοί!!!
Οι Γερμανοί θέλουν να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο, και η τρικομματική κυβέρνηση δεν αντιδρά σε όλα αυτά.
Η εσωτερική τρόϊκα τηρεί σιγήν ιχθύος, εφαρμόζει τη πολιτική του «πέρα βρέχει», αντί να προβεί άμεσα σε μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΤΟΥ  ΔΟΛΙΟΥ  ΧΡΕΟΥΣ.
Μη περιμένουν ελεημοσύνη από τους διεθνείς δολοφόνους των λαών. Οι Γερμανοί με τους Αμερικανούς, διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Οι Γερμανοί είναι πιόνια και Μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, και ενεργούν κατόπιν εντολών των κ.κ. Rothschild & Rockefellers, ως παγκόσμιων αρχόντων.  Ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς προεκλογικά υπεσχέθη οριοθέτηση και διακήρυξη της Α.Ο.Ζ. όπου κείνται τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, ο πλούτος της Ελλάδος, τα οποία φυλάει για τα μεγάλα αφεντικά του, και για τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς, τα οποία σήμερα θα παραδώσει στα χέρια της κυρίας Καγκελαρίου. Ο Σαμαράς με τη τρικομματική του κυβέρνηση, οφείλει να απειλήσει τη κ. Μέρκελ, με μονομερή διαγραφή του δόλιου χρέους, εάν δεν γίνουν σεβαστά τα εθνικά μας αιτήματα.  Η κυρία Μέρκελ έρχεται εδώ για να πάρει το φυσικό αέριο……
Οι Γερμανοί αρχαιολόγοι κάνουν λαθρανασκαφές ανά την επικράτεια, για ανακάλυψη αρχαιολογικών θησαυρών, και προώθηση αυτών στη πατρίδα τους. Τα Γερμανικά μουσεία, γέμουν Ελληνικών Αρχαιοτήτων, όπως σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Ο Σαμαράς, αντί για Α.Ο.Ζ. που υπεσχέθη, μας έφερε τις Ε.Ο.Ζ. μέσα στις οποίες θα αλωνίζουν οι Γερμανοί του Φούχτελ.
Ο Πρωθυπουργός Σαμαράς δήλωσε, «Η Ελλάς δεν είναι ξέφραγο αμπέλι», όμως την έκανε ξέφραγο αμπέλι με τους Γερμανούς Γκαουλάϊτερ  Ράϊχενμπαχ, και Φούχτελ, και τα λογιστάκια της Τρόϊκα, να κυβερνούν την Ελλάδα.
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι με τους Τούρκους να μπαινοβγαίνουν με αεροπλάνα και βαπόρια, ότι ώρα θέλουν.
Έρχεται εδώ η Μέρκελ, για τη Γεωστρατηγική μας θέση, λόγω
Ανάφλεξης της Μέσης Ανατολής.
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι, με τους Ισλαμοφασίστες Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να έχουν κάνει κατάληψη της χώρας, με τους προέδρους αυτών να αποφασίζουν!!!
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών του της παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Την έκανε ξέφραγο αμπέλι, αφού ο λαός λέει, τι Σαμαράς, τι Ντόρα, τι Jeffrey!!! Και οι τρείς στο ίδιο τσουβάλι για φούντο.
Η κυρία Μέρκελ καγκελάριος της Γερμανίας, είναι μια μαριονέτα στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυριαρχίας,
Αυτήν φοβούνται και υπολογίζουν οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, δοξάστε τους, και ξαναψηφίστε τους!!!
Οι Γερμανοί με τους δορυφόρους τους, έκαναν την Ε.Ε.
«Μπάτε σκύλοι αλέστε», για τις μικρές αδύναμες χώρες.
Οι Γερμανοί έκαναν την Ε.Ε. «ο κλέψας του κλέψαντος».
Οι Γερμανοί διέλυσαν και λεηλάτησαν την Ε.Ε.
Οι Γερμανοί κατήργησαν την αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και εφαρμόζουν την εκμετάλλευση του ισχυρού προς τους αδυνάτους.
Οι Γερμανοί εφάρμοσαν το νόμο της Ζούγκλας μέσα στην Ε.Ε.      
Σε αντίθεση με την Ε.Ε. δείτε τι συμβαίνει στις Η.Π.Α. Τουλάχιστον δύο πολιτείες (STATES) των ΗΠΑ, δεν πάνε καλά στα οικονομικά τους, ήτοι έχουν χρεοκοπήσει, (όπως στην Ε.Ε.
η Ελλάδα, Ισπανία, κλπ).
Αυτές οι πολιτείες είναι το IDAHO & ALABAMA.
Κατόπιν αυτού, πρέπει η κεντρική ομοσπονδιακή διοίκηση των ΗΠΑ, να πετάξει έξω από τις ΗΠΑ τις δύο αυτές περιφέρειες-πολιτείες;;;;
Αυτό κάνετε εσείς τώρα κυρία Μέρκελ, στην Ε.Ε. επειδή η Ελλάς χρεοκόπησε, (φροντίσατε και εσείς οι Γερμανοί να μας χρεοκοπήσετε), κοιτάζετε πώς να μας πετάξετε έξω, εκτελώντας εντολές των μεγάλων αφεντικών σας.
Αν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε οι ΗΠΑ θα διαλύονταν.
Μήπως αυτό προσπαθείτε να κάνετε στην Ε.Ε.;;;
Όταν μια χώρα-πολιτεία χρεοκοπεί, σπεύδουν οι άλλες πολιτείες να τη στηρίξουν, ώστε να μη διαλυθεί το οικοδόμημα.
Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών-μελών-πολιτειών. Αυτό ισχύει στις Η.Π.Α.
Κυρία Μέρκελ, δυστυχώς καταντήσατε την Ε.Ε. πιόνι στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Δυστυχώς για σας κυρία Μέρκελ, δεν είσθε ένας καλός και ικανός ηγέτης της Ε.Ε. και πρέπει γρήγορα να σας αλλάξουν, ή να διαλυθεί η Ε.Ε. αφού με τέτοιες ενέργειες και κινήσεις, μόνο ζημιά κάνετε στα κράτη-μέλη.
Κυρία Μέρκελ, σας κατηγορούμε ότι φέρατε τη χρεοκοπία στα κράτη – μέλη της Ε.Ε. με σκοπούς άνομους, για να μας εκμεταλλευθείτε!!! Είσθε ανεπαρκής σαν ηγέτης της Ε.Ε. Προσπαθείτε να μοιάσετε στην κυρία Θάτσερ, μιμείσθε τη κ. Θάτσερ. Δυστυχώς δεν μοιάσατε των Καγκελαρίων, Αντενάουερ, Έρχαρντ, Κολ, Σμιτ, κ.λ.π.
Οδηγείτε την Ε.Ε. στη διάλυση, παίζετε το παιχνίδι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας του πλανήτη.
Κυρία Μέρκελ, υπάρχει πρόβλημα διοίκησης στην Ε.Ε. αφού τα ανώτατα εκτελεστικά όργανα αυτής δεν εξελέγησαν με δημοκρατικές διαδικασίες από τους Ευρωπαϊκούς λαούς, αλλά διορίστηκαν στις θέσεις-κλειδιά, από τα μεγάλα αφεντικά της Γης. Οι κ.κ. Ρομπάϊ, Μπαρόζο, η κυρία Άστον ΥΠ.ΕΞ, κ.λ.π. δεν εξελέγησαν από τους λαούς, αλλά διορίστηκαν.
Στρατός της Ε.Ε. δεν υπάρχει, αλλά κάνει ότι θέλει το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ!!! Εξωτερική πολιτική δεν υπάρχει, αλλά κάνουν ότι θέλουν οι Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι, και Παντοκράτορες της Γης. Δυστυχώς η Ε.Ε. δεν έχει ηγεσία!!!
Με τέτοια δεδομένα κυρία Μέρκελ, δεν είσθε ηγέτης, αλλά υπάλληλος, και εκτελεστικό όργανο!!!
                               ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                               Διεθνολόγος.-
                               E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Μεγάλος Αδελφός του διαδικτύου σε παρακολουθεί ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !


Το παρακάτω βίντεο είναι πραγματικό και έγινε στα πλαίσια της καμπάνιας βελγικού οργανισμού για την ασφάλεια των τραπεζικών συναλλαγών στο διαδίκτυο.
Σε ένα σκηνικό στημένο σε πλατεία των Βρυξελλών τυχαίοι άνθρωποι κλήθηκαν για να "διαβαστεί" το μυαλό τους. Ένα ταλαντούχο μέντιουμ αποκαλύπτει σχεδόν τα πάντα για την προσωπικότητα και την ζωή των ανυποψίαστων Βέλγων και στο τέλος... αποκαλύπτεται, αφήνοντας άφωνα τα ανυποψίαστα "θύματά" του.
Το διαδίκτυο αρχικά προορίστηκε να είναι ένα μέσο επικοινωνίας και άντλησης πληροφοριών. Αυτό βέβαια στην πορεία άλλαξε. Το πως θα χρησιμοποιηθεί από τον καθένα είναι όπως το μαχαίρι. Κάποιος κόβει το ψωμί και αλείφει το βούτυρο και κάποιος άλλος με το μαχαίρι κόβει κεφάλια ή τις φλέβες του. Σήμερα οι άνθρωποι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο εξάρτησης από το διαδίκτυο που η ζωή τους είναι πρώτα στην οθόνη του υπολογιστή και μετά στο δρόμο και στην πραγματικότητα. Οι πληροφορίες για την ζωή τους, τις συνήθειες τους και τα προσωπικά δεδομένα που με ευκολία δίνουν διαδικτυακά χρησιμοποιούνται από επιτήδειους που τους εκμεταλλέυονται με ποικίλους τρόπους. Αυτό φαίνεται πρωτίστως στο βίντεο. Το άλλο σκέλος όμως που πρέπει να προβληματίσει είναι ότι κυρίως μέσω του διαδικτύου μπορεί κάποιος να γνωρίζει πως σκέφτεσαι, ποιες ειναι οι αρχές σου και τα πιστεύω σου. Να σε κατατάξει στον αν είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, άρα  μία εν δυνάμει "απειλή" για το σύστημα ή αποχαυνωμένος και άβουλος μαζάνθρωπος.
Δείτε το και προβληματιστείτε!


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα » »