Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


αλυσιδες-ελλαδα-resize11200630Προς κ. Πρωθυπουργό…

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Χάσατε την «έξωθεν καλήν μαρτυρίαν», από τα ψέμματα που έχετε πει στο Λαό. Κανείς πια δεν σας πιστεύει.
Γίνατε παράδειγμα προς αποφυγήν δια τους επιγενομένους.
Ο Πρωθυπουργός αναμασάει τη μείωση του χρέους για εσωτερική κατανάλωση, αφού ο δανειστής Κοσμοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν την δέχεται. Κορόϊδο είναι ο Εβραίος ΡΟΤΣΙΛΝΤ να χάσει λεφτά;;;
Ο δανειστής ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βρήκε στην Ελλάδα «τον μήνα που θρέφει τους ένδεκα», λέει ο Λαός.
Όλες οι εισπράξεις του Κράτους, από Φόρους, Τέλη, Δασμούς, ΕΝΦΙΑ, Τέλη Κυκλοφορίας, εισπράξεις από πωλήσεις δημόσιας περιουσίας, εισπράξεις από πρόστιμα της εφορίας και άλλων αρχών,
εισπράξεις από τις συχνότητες των καναλιών της T.V. πανελληνίου εμβελείας που πλήρωσαν οι Καναλάρχες, κ.λ.π. πηγαίνουν όλα στα Ταμεία του Εβραίου Τοκογλύφου, Κοσμοκράτωρα, ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Για ανάπτυξη ΜΗΔΕΝ.
Οι προδότες και ανίκανοι πολιτικοί τα στέλνουν όλα στις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να κρατήσουν την πολυθρόνα τους, έχοντας την εύνοια του Χαζαρο-Εβραίου Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σε περίπτωση που οι δανειστές αρνηθούν τη δόση, (μονομερή ενέργεια), αρνηθείτε και εσείς τη τοκοχρεωλυτική δόση, και όλες τις δόσεις του παράνομου και επονείδιστου χρέους.
Εμείς πληρώνουμε. Εμείς έχουμε το πάνω χέρι.
Να δείτε αμέσως πως ο Παντοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα αλλάξει πολιτικές. Ή θα αλλάξει πολιτικές, ή θα μας βομβαρδίσει!!!
Ο Τσίπρας και ο Κούλης, και οι συν αυτώ δούλοι πολιτικοί, φοβώνται τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την καρέκλα τους στη Βουλή-Κυβέρνηση.
Διαγράψτε μονομερώς το παράνομο ΧΡΕΟΣ να ησυχάσουμε πιά.
Ο Εβραίος τσιφούτης Κοσμοκράτωρας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τα έφαγε, εμείς πληρώνουμε…….
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με τους Συριζαίους εθνομηδενιστές και διεθνιστές συμβούλους που έχετε, καταλαβαίνω γιατί είσθε τόσο δειλός, υπόδουλος, και μαριονέτα της διεθνούς Μαφίας των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΟΡΟΣ, κ.λ.π. Απόδειξη το Γ! Μνημόνιο…….
Απόδειξη τα αποτελέσματα των συνομιλιών του EURO WORKING GROUP (E.W.G.) . Απόδειξη οι εκβιασμοί των δούλων της Ε.Ε.!!!
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, κατόπιν διαταγής των ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, στέλνει εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και εσείς οι Συριζαίοι εις το όνομα του διεθνισμού και εθνομηδενισμού της Αριστεράς, τους υποδέχεστε μετά «Βαϊων και κλάδων»……….
Οι υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, επιτελείς του E.W.G. έλαβαν εντολή από το αφεντικό τους, να απορρίψουν πάσαν Ελληνική πρόταση, εάν η Ελλάς δεν δεχθεί τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ του υπόδικου Γεωργίου.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα έκανε άτακτη υποχώρηση στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ
Ο Ελληνικός Λαός εκβιασμούς δεν δέχεται.
Ο υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ντράγκι, δήλωσε ότι δεν δέχεται μείωση του ΧΡΕΟΥΣ της Ελλάδος.
Οι άνθρωποι έκαναν τόσες κομπίνες για να μας χρεοκοπήσουν!!!
Η Κυβέρνηση εκβιάστηκε από τους υπηρέτες της Κομισιόν του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να δεχθεί τα πλαστά νούμερα του ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ.
Χρεοκοπία και λαθρομετανάστες πάει πολύ, εκείνα που μας επέβαλεν η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του τσιφούτη Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!
Τα πολιτικά γεγονότα της Βραζιλίας, με τα οποία απεπέμφθη η πρόεδρος Ρουσέφ , είναι έργο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Επικυριαρχίας του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διότι η πρόεδρος Ρουσέφ συνεργάζεται με τη Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝ.
Μετά τα πρόσφατα γεγονότα εναντίον Αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύεται πως η πατρίδα μας έγινε αχούρι των Σιωνιστικών Μ.Κ.Ο. του διεθνούς μεγαλοαπατεώνα ΣΟΡΟΣ.
Οι διεθνιστές και Εθνομηδενιστές Συριζαίοι του Τσίπρα δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια για αποκατάσταση της Δημοσίας Τάξεως.
Εδώ η Πατρίδα χάνεται, και ο Τσίπρας & Κούλης, και οι διάφοροι μαριονέτες πολιτικοί, σκέφτονται το Μέγαρο Μαξίμου, την εξουσία, και τα Υπουργεία, με τη συνεργασία του βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!!!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος.
Διαβάστε περισσότερα » »