Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

where is cyprus located - kibris nerede - πού βρίσκεται η κύπρος

Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα » »

Το Μέγα Σκάνδαλο. Οι Επιχορηγήσεις των Κομμάτων για Ερευνητικούς και Επιμορφωτικούς σκοπούς!!!

του Ματθαίου Σκούρα, Αξκού ε.α.
Η χρηματοδότηση / κλοπή των κομμάτων, από τους μισθούς και τις συντάξεις των Ελλήνων Πολιτών, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011 καθορίζεται με υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, ο Ραγκούσης, ο οποίος επεξεργάζεται λέει νέες ρυθμίσεις για το πολιτικό χρήμα και μεταξύ άλλων, λέει, θεσπίζονται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις για το δανεισμό των κομμάτων από τις τράπεζες....
Με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση και σε καιρούς σκληρής λιτότητας, Έλληνες ακούστε!!!!!
Τα υπερχρεωμένα κόμματα, με 245.000.000 ευρώ περίπου, λαμβάνουν το πρώτο τρίμηνο του 2011 τακτική και οικονομική ενίσχυση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, όπως παρακάτω:
Το ΠΑΣΟΚ 5.436.000 ευρώ.
Η ΝΔ, 4.250.000 ευρώ.
Το ΚΚΕ 1.306.000 ευρώ.
Το ΛΑΟΣ 1.089.000 ευρώ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ 972.000 ευρώ.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι 450.000 ευρώ.
Συνολικά τα έξι κόμματα έλαβαν το πρώτο τρίμηνο περίπου 13 εκ. 500 χιλιάδες ευρώ.

Με λίγα λόγια πρόκειται περί επιστημονικής κλοπής αν σκεφθούμε την έρευνα και επιμόρφωση που προσφέρουν στην Ελληνική Κοινωνία οι παραπάνω "οργανισμοί"...
Και από εμάς κόβουν μισθούς, συντάξεις, μερίσματα, αυξάνουν φόρους, εισιτήρια, διόδια, εισφορές, κλπ

Έλληνες εργαζόμενοι, άνεργοι, οικογενειάρχες και μέλη των οικογενειών που στενάζουν στο εκρηκτικό περιβάλλον της διαφθοράς, της ασυδοσίας, της βαριάς φορολογίας, και της φοβερής ακρίβειας, που δημιούργησε η διαφθορά και η σπατάλη του πολιτικού συστήματος, πως τους ανεχόμαστε ακόμα????????
Διαβάστε περισσότερα » »

347 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ....ΙΟΣ !!!

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Κυκλοφορεί email που οδηγεί τους χρήστες σε site παρόμοιο με το CNN και στη συνέχεια τους προτρέπει να κάνουν κλικ σε κάποιο link ώστε να δουν video σχετικό με τις εξελίξεις στη Γάζα. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στο video εμφανίζεται νέο παράθυρο που προτρέπει για.....
εγκατάσταση/ενημέρωση του Adobe Flash Player (το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται και για την αναπαραγωγή video στο Youtube). Αν οι χρήστες επιλέξουν εγκατάσταση τότε εγκαθίσταται trojan ικανό να αντλήσει ακόμα και κωδικούς από e-banking και φυσικά και από άλλες online υπηρεσίες και δραστηριότητες που χρησιμοποιείτε (!).
Διαβάζετε με προσοχή τα email σας και σε καμία περίπτωση μην εξουσιοδοτείτε sites να εγκαθιστούν λογισμικό.Γενικότερα να είστε καχύποπτοι κατά την καθημερινή τόσο πλοήγηση στο Διαδίκτυο όσο και ανάγνωση των email σας.

Ενημερώστε επίσης όλες τις επαφές που έχετε στον υπολογιστή σας, να μην δέχονται μηνύματα από τις εξής διευθύνσεις:
nico_10_72@hotmail.fr
nico_72_10@hotmail.fr
yann.photos@ hotmail.fr
kevinblancher@hotmail.fr

Πρόκειται για ιό «πειρατή» στον υπολογιστή σας και εάν κάποια από τις επαφές σας τον «αρπάξει» θα πληγείτε και εσείς. Στείλτε λοιπόν αυτό το μήνυμα σε όλους. Είναι επείγον και ο ιός κυκλοφορεί ήδη.

Η επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας έχει ήδη ανακοινωθεί από το γαλλικό κανάλι EUROPE 1.

Τις προσεχείς ημέρες πρέπει να προσέξετε να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που ονομάζεται l'Invitation (πρόσκληση), ή τι θέλει η φωτογραφία σου σ´αυτό το site? Όποιος κι' αν σας το έχει στείλει!!! Είναι ένας ιός που ...ανοίγει μια ολυμπιακή δάδα και καταστρέφει το σκληρό δίσκο του PC. Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από κάποιον που έχετε στις επαφές σας, γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε αυτό το e-mail σε όλους.

Εάν, λοιπόν, δεχτείτε ένα μήνυμα με θέμα 'invitation' (πρόσκληση) ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ PC ΣΑΣ. Είναι ο χειρότερος ιός που έχει ποτέ ανακοινώσει το CNN και έχει καταταχθεί από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα!

Αυτός ο ιός ανακαλύφθηκε χτες (?) το απόγευμα από την MCAfee και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.

Καταστρέφει απλούστατα την 'zero zone ' του σκληρού δίσκου όπου είναι κρυμμένες οι κύριες πληροφορίες!
Ευχαριστώ.
----------------------------- ------
Δ.. ΒΡΑΖΟΣ / D..VRAZOS
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
Τμήμα Μηχανογραφικών Εφαρμογών
Τηλ.: 210-7289666 begin_of_the_skype_highlighting 210-7289666 end_of_the_skype_highlighting 210-7289666 begin_of_the_skype_highlighting 210-7289666
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα » »