Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ εναντίον του ΠΡΟΕΔΡΟΥ DONALD TRUMP του Αντώνή Ι. Γρυπαίου

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ DONALD TRUMP


Μιά ανάλυση της τωρινής κατάστασης
Αυτό το κείμενο γράφεται «Υπό τον φόβον των Ιουδαίων» ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία.
Οι ΗΠΑ (USA) επί προεδρίας της δυναστείας BUSH-CLINTON-OBAMA-HILARY-ALBRIGHT- κ.λ.π., τελούσαν υπό κατοχήν των Ιουδαίων Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.



Η πολιτικη κατασταση στις ΗΠΑ, συμφωνα με πληροφοριες στο Ιντερνετ, ειναι σε τρομερη υπερδιεγερση.
Απο τα σχολια των πολιτων στο YOU TUBE οι Αμερικανοι μιλουν για επανασταση αν συνεχιστει ο εντατικος “πολεμος” εναντιον του προέδρου Τραμπ.
Επειδη ακομα το κατεστημένο (CIA, FBI, και άλλες μυστικές υπηρεσίες, Δικαστικη εξουσια, ΜΜΕ, HOLLYWOOD, διαδηλώσεις ανίδεου & αφελούς Λαού, κ.α.) ειναι πλημμυρισμενο απο τη Σιωνιστική Νεα Ταξη.
Έχουν ακομα την ικανοτητα να κανουν οτι θελουν.......
Το οτι ακομα, απροκαλυπτα, πανε εναντιον του Προεδρου, ναι μεν δειχνει δυναμη, αλλα και το γεγονος οτι εχουν τρομαξει!
 Δεν περιμεναν να χασουν την Σιωνίστρια αιμοδιψή Χιλαρη και ετσι ειχαν πονταρει ολα σ’αυτην! Ετσι παθανε μεγαλη εκπληξη και απαγοητευση, μπορω να πω… πανικο. Και οποιος ειναι σε πανικο υπεραντιδρα, κανει λαθη και κρεμμαζεται μονος του!
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εναντίον του Προέδρου DONALD TRUMP, γιατί βλέπει ότι οι Η.Π.Α. χάνονται από τον έλεγχόν της.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ή N.W.O. είναι οι ROTHSCHILDS, ROCKEFELLERS, SOROS, A.J.C., GOLDMAN SACHS, PAULSON, KISSINGER, BUFFET, J.P.MORGAN, κ.λ.π.
Επειδή δεν μπορούν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο, διότι έχουν γίνει γνωστοί διεθνώς ως δολοφόνοι, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα δολοπλοκίας να τον ανατρέψουν.
Τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα (CNN-NBC-CBS-ABC- κ.λ.π.) είναι στα χέρια των Σιωνιστών, και εχθροί του Αμερικανικού Λαού.
Τα ΜΜΕ (Τύπος-ραδιόφωνα-Τηλεοράσεις), ψευδονται συνεχως και προκαλουν την θυμιδια του κοινου!
Το CNN εχει γελιοποιηθει και η ακροαματικοτητα του εχει βουλιαξει. Δηλαδη μιλαμε για ενα γιγαντα μεθισμενο απο υπερηφανια (υβρη), και τρισεκατομμυρια στα χαρτια, αλλα χωρις δοντια και δακτυλα. Οπου ναναι θα σωριαστει εξαντλημενος αφριζοντας απο το στομα.
Ειναι τρομακτικο θεαμα, αλλα απο την αλλη ο κοσμος (ο πραγματικος γιγαντας) εχει ξυπνησει στην αληθεια. Οτι δηλαδη η Νέα Ταξη εχει δημιουργησει ενα ψευτικο γιγαντα με απατες και εκφοβισμο…
Αυτα που βλεπουμε τωρα ειναι οι τελευταιοι σπασμοι ενος τρελλου γιγαντα που εχασε το διαβολικο του ονειρο. Και τωρα που εχασε το καλυμα της απατης, νοιωθει οτι εφτασε η ωρα να πληρωσει για τις αμαρτιες του.
Ο Τραμπ ειναι πολυ εξυπνος σε δυσκολες καταστασεις, και μαθαινει γρηγορα. Κανει μεν διπλωματικα μικρο-λαθακια αλλα στη στρατηγικη ειναι αποτελεσματικοτατος και δεν ξεφευγει απο το βασικο σκοπο.
Φαινεται πολυ γνησιος ανθρωπος και αυτη ειναι η πραγματικη του δυναμη! Με δυο λεξεις, με την συμπεριφορα και την θετικη του διαθεση μπορει να αφοπλισει δημοσιογραφους και προεδρους-ηγέτες κρατων.
Ηταν πραγματικα ενα μεγαλο θαυμα οτι χωρις κομματικη υποστηριξη επεισε το κοσμο να του δωσει την εξουσια.
Ειναι και για μενα δυσκολο να πιστεψω οτι εδω δεν εχει δρασει καποια υπερανθρωπη Θεϊκή δυναμη!
Ειναι μια κλασσικοτατη περιπτωση οτι το Καλο νικα με την υπομονη, γιατι η περηφανια τυφλωνει το Κακο και ετσι, με ορμη καταληγει στον γκρεμμο.
Συστήνω και εγω υπομονη και να βαλουμε κερι στ’αυτια μας. Οτι ακουμε στα ΜΜΕ ειναι υπερβολες και ψεματα!
Ο κοσμος τωρα εμαθε τις πηγες αληθειας στο διαδικτιο. Οταν βγουμε εξω απο τη δινη του Κακου θα ειναι σαν μια τεραστια απατηλη μπορα που περασε, σαν ενας εφιαλτης… και μετα ξυπνησαμε. Και μετα απο ολα αυτα, ολοι θα δουμε οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Η φωτια δεν ειναι καταρα για ενα αποξηραμενο δασος. Και οτι ο κοπρος του Αυγιου χρειαζεται ενα ολοκληρο ποταμι για την καθαρση στην Σιωνιστική Αμερική.
Φαινεται οτι ετσι δουλευει η «Θεια Προνοια».
Το Κακό είναι η δύναμη του Σατανά, η Ν.Τ.Π. (N.W.O.) των Σιωνιστών του BUSH και της συνοδείας αυτού. κ.λ.π.
Τελικα, η Πνευματικοτητα  του Ελληνισμου φαινεται ο μονος αληθινος δρομος γιατι ολα τα σημεια των καιρων, μας αναγκαζουν να το παρατηρησουμε.
                              ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                       Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Πηγή:
------------------
Λ.- (U.S.A.) - (Διά τον φόβον των Ιουδαίων- ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία την Μεγάλη Παρασκευή).

Διαβάστε περισσότερα » »